Borsodi
2013-07-05 23:17:09
A kettős állampolgárok és hamis önéletrajzzal rendelkezőek egy normális országban nem lehetnek parlamenti képviselők.
Aki saját köziratát meghamisítja az erkölcsi bizonyítványt kap?
Még egy takarítónőtől is (elnézést) erkölcsit kérnek! A képviselő sem lehet kivétel! Ráadásul milyen dolog az hogy a legfőbb emberek önéletrajzát titkosítják? Kik állnak az ország élén?
Egy bíró és egy rendőrkapitány sem lehetne kivétel! Avagy pont az átvilágításon biztosított a kiválasztásuk , hiszen ott felteszik a kérdést..
Imi
2013-07-05 23:08:42
Szomoru, hogy itt van Kubinyi Tamás akinek kisujjában van a történelem, látja nemzetünk eredetét és elmondja , hogy csak egy módon maradunk meg, követve a régieket és nincs aki kövesse. Türitek, hogy mindenféle jöttmentek mondjanak ra össze vissza mindenfélét itt ezen az oldalon is. A Jobbikot segitette a Taho tv-ben, ezért nyomták ki, nem köszönték meg neki. Létrehozta ezt a tévét, a lapot, az akadémiát, mindenki azt mondta, egy hónapo alatt bebukik és mégis megy. Úgy birálgatjátk mintha a cimborájuk lenne pedig föl se tudják fogni kirol beszélnek. Sztem ezért tartunk itt. Csanád ügyben is kimondta az igazat, ráis rontottak a pártidioták, pdig nincs más csak amit Kubinyi T mond. Társak nélkül nem juthat ősem semmire.
ankica
2013-07-05 23:01:54
Topi!
Amennyiben a ma délutáni bejegyzésem alapján az azt követő linkeket tartottad megfelelőnek, akkor súlyos szövegértelmezési gondjaid vannak, melyekről sem én, sem Benedek nem tehetünk. Volna okod elnézést kérni, de én a magam részéről lemondok róla, valós válaszra viszont kíváncsi lennék!
HunorMagor
2013-07-05 22:20:59
Maghar himnusz
Országok országa
Törvénytudás népe,
Napkelet s Nyugat közt
A világnak fénye,
Nagy a te nemzeted,
Nagy a te végzeted,
Oly messze magasztos,
Hogy föl sem érheted.
Mint a magas mennység,
Szíved mérhetetlen,
Életed gyökere
Szent és sérthetetlen,
Hegyek, árnyas erdők,
Hős föld büszke népe,
Ez a te végzeted
Ősi öröksége:
Erős, gazdag vár vagy,
De az örök törvényt,
Amit Isten rád rótt,
Vállalnod kell önként,
Hogy beteljesüljön
Győzelmes végzeted:
Úr oltára te vagy,
Emeld fel a fejed!
Forrás: rovásírás alapján Dr. Bonula Ida nyelvész
Topi
2013-07-05 22:15:53
Elnézést az ismétlésért, egyáltalán nem volt szándékos, csak a lassu reagálás miatt duplán kattintottam.
Topi
2013-07-05 22:10:02
'Ellentmondások és képtelenségek a magyarországi zsidók szenvedéstörténetében'
a köpönyegforgatásából is Pénteken bíróság kötelezi Szegedi Csanádot és engem is, hogy egymás szemébe nézzünk, miután Chanád pert indított ellenem, és a bíró mindkettőnknek személyes megjelenést írt elő. Minden idők egyik leggátlástalanabb köpönyegforgatója 5 millió forintot (és persze kamatokat, ahogy az a magukfajtáknál elengedhetetlen), valamint saját költségemen a Magyar Nemzetben egy bocsánatkérő közleményt vár tőlem Szegedi, miután elsőként szólítottam fel lemondásra a hangfelvétel kiszivárgása után. Az őszödi és a Kubatov-botránnyal szemben ugyanis azt képviseltem: mi nem lehetünk egy következmények nélküli párt, s míg az MSZP és a Fidesz kiállt saját politikusbűnözője mellett egy-egy védhetetlen hangfelvétel kiszivárgása után is, a Jobbik meg kell őrizze tisztaságát! Ez sikerült is. Chanád bosszúja persze nem maradt el, most épp e per formájában. A balliberális Szikinger István ügyvéd által benyújtott keresetlevele szerint pusztán (kizárólag!) azért kéne ötmilliót fizessek, mert a Jobbik Országos Elnökségének zárt levelezőlistájára azt írtam a hangfelvétel kiszivárgása után, a helyzet elemzéseként, hogy "ha nem hazudik, ha nem titkolja el származását, akkor - szép dolog vagy nem, más kérdés - soha nem lett volna sem EP-képviselő, sem alelnök."
Topi
2013-07-05 22:10:01
'Ellentmondások és képtelenségek a magyarországi zsidók szenvedéstörténetében'
a köpönyegforgatásából is Pénteken bíróság kötelezi Szegedi Csanádot és engem is, hogy egymás szemébe nézzünk, miután Chanád pert indított ellenem, és a bíró mindkettőnknek személyes megjelenést írt elő. Minden idők egyik leggátlástalanabb köpönyegforgatója 5 millió forintot (és persze kamatokat, ahogy az a magukfajtáknál elengedhetetlen), valamint saját költségemen a Magyar Nemzetben egy bocsánatkérő közleményt vár tőlem Szegedi, miután elsőként szólítottam fel lemondásra a hangfelvétel kiszivárgása után. Az őszödi és a Kubatov-botránnyal szemben ugyanis azt képviseltem: mi nem lehetünk egy következmények nélküli párt, s míg az MSZP és a Fidesz kiállt saját politikusbűnözője mellett egy-egy védhetetlen hangfelvétel kiszivárgása után is, a Jobbik meg kell őrizze tisztaságát! Ez sikerült is. Chanád bosszúja persze nem maradt el, most épp e per formájában. A balliberális Szikinger István ügyvéd által benyújtott keresetlevele szerint pusztán (kizárólag!) azért kéne ötmilliót fizessek, mert a Jobbik Országos Elnökségének zárt levelezőlistájára azt írtam a hangfelvétel kiszivárgása után, a helyzet elemzéseként, hogy "ha nem hazudik, ha nem titkolja el származását, akkor - szép dolog vagy nem, más kérdés - soha nem lett volna sem EP-képviselő, sem alelnök."
Imi
2013-07-05 21:59:45
Kedves Lisbeth,
ha nem teszik rendbe a csanád ügyet, az összes többi elveszett, mert nem lesz, aki tisztességesként rendbe tegye. Ilyen egyszerű, tehát mindenek előtt: csnád-ügy.
Topi
2013-07-05 21:47:21
Topi
2013-07-05 21:37:05
Topi
2013-07-05 19:18:00
Sári
2013-07-05 17:37:38
Egy év alatt lehetett volna tisztázni, ám most is a Jobbik helyét foglalja az európai parlamentben, felveszi a 8 milliót, nem tudjuk kivel osztoszkodik és azt zárták ki, aki vissza akarta khivni. Szted ez igy rendben van? Nem voltunk elég türelmesek? Igy akarsz a választásokra szavazatot gyüjteni?
Anikó3
2013-07-05 16:51:57
Kedves Egy Jobbikos,
természetesen nincs joga igy beszélni sem velem, sem mással. Minden beirása valami elképesztő személyiségzavarról árulkodik, majd maga fogja kijelölni, hogy ki szavazhat a jobbikra és ki nem? Az itteni beirások alapján sokakat elriasztott már a jobbiktól, rám viszont nincs hatással. Tartsa meg a véleményét, ha csak ilyen primitiv módon tudja kifejteni.
Anikó3
2013-07-05 16:31:14
sztem az szolgálja a nemzetet aki szová teszi a bajokat, nem az aki mindent elhallgat. A diktaturából elegünk van, ne parancsolgasson senki föntről, föleg nem ha Szegedi Ch üzlettársaként nem vallott szint, nem hívta vissza Chanádkát, és mindenkit terrorizálnak modszeresen aki ezt szóvá meri tenni. Köszönjük Kubinyi Tamásnak, hogy kiáll az igazság mellett. Igaz jobbikosként mellette állok!
ankica
2013-07-05 16:24:44
Jobbikosok!
Minél hangosabban tiltakoztak, annál kevésbé vagytok hitelesek, viszont az érveléseitek módszere, és hangvétele erősen hitleri, kitől mi magyarok semmi jót nem kaptunk, igaz, hogy az amerikai-zsidó nagytőke szponzorálta ( V.I. Leninnel együtt).
Exbalóné a hőbörgéseivel pont annyit árt nekünk, amennyi valós szándékában áll. (Egyébként független, vagy jobbikos képviselő?) Föl nem fogom ésszel miért Kubinyi T-t ekézitek, mert van önálló vélemény rólatok?! Mitől vagytok Ti, kritizálhatatlan, kiválasztott formáció? Igenis van magyarázni valótok; napról-napra több és több.
Valóban szebb jövőt Magyarországnak veletek, vagy nélkületek!
Sári
2013-07-05 15:58:36
Az nem semmi, hogy P Gábor titokban a tahotv főzsihiszesével beszélget, miközben itt azt terjesztette hogy mostantol csak itt szólal meg. Későb az is kidrült, hogy irogat is a zsmüsorba. Most meg a főcsanáddal fényképeszkedne együtt. Ne neeeee, a magyarok másképp gondolkodnak, kedves Lisbet. A jobbiknak pont a fanatikusok ártanak legtöbbet, akik itt munkaidőben teleirják ostobaságokkal a rovatot, nem hagyva hlyet az érdemi vitának. Eddig minden birálat az ő érdekükben történt, ha nem akarjuk a magyar pártot megtisztitani, lehuzhatjuk a rollót.
Borsodi
2013-07-05 15:43:27
Kásler Árpád - Koppány csoport (tényleges a szembenállás??)
http://kaslerarpad.hu/?p=3922
"Mond Te kit választanál?"
Miért oszlik meg a társaság? Párhuzamok: ott és itt!
Szabó Ferenc
2013-07-05 15:40:38
Kedves Lisbeth, az indulata az ellen fordult aki megmutatta az igazságot. Akár beszélünk róla, akár nem, a magyarság legfájóbb ügyeit csak csalógatónak használják, és utána jönnek a Balónék, Csanádok és üzlettársaik. Vagy lesz tisztulás, vagy nem lesz semmi, mert így nem megy. Most a Jobbik félig igaz nemzeti ügy, félig ügynökök, ezért ne arra haragudjon, akik kimondja.
Borsodi
2013-07-05 11:25:27
Borsodi
2013-07-05 11:00:20
Az "Egy Jobbikos" nevű írogató miért járatja le a Jobbikot? Miért nevezi magát "Egy Jobbikos" -nak?