Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

ankica
2013-06-23 14:09:27
Imre!
Emese beírása engem is meghökkentett, hiszen valaki nemzeti érzelműként is lehet turbó-tahó, mosdatlan szájú, "természetesen" nagyon harsány véleménnyel, DE senkinél nem váltott bérletet ilyetén közzétételére, legkevésbé Kubinyi T. is "így gondolná" indoklással! Ez az egész rendkívül rossz ízű, s nem hiszem, hogy Kis Tibornak vagy Neked bárkitől ilyen hangot el kéne tűrnötök! Emese szerintem is húzzon el egy padra vernyogni, mert van -sajnos- fontosabb dolgunk is, mint az ő köpködéseit kommentálni. Üdv!
Kis Tibor
2013-06-23 13:57:49
Lehel,
Jól tudod, itt a tanulmány:
http://www.hunnianet.hu/irodalom/Ahmadinejad_20081226
Lehel
2013-06-23 13:39:10
Kedves Tibor !
Jól tudom, hogy a bajisok az irániak önkéntes harcosai ?
Kis Tibor
2013-06-23 13:19:17
Benedek,
Én úgy látom a jog eszközeivel érvényt szerezni az igazságnak, egyre reménytelenebb, lehet már nem is lehet.
Beszélhetünk még a történtekről, de a lényeg nem változik.
Még inkább aktuális a kérdés: Hogyan tovább?

HunorMagor,
Tettem fel korábban egy írást a basijok-ról. Ha nem olvastad volna, javaslom olvasd el. Az iszlám, legalábbis részbeni megértéséhez, szerintem szükséges, nagyon is.
Kis Tibor
2013-06-23 13:05:10
A képben én is azt látom amit Imi elmondott a 106 éves keresztény örmény asszonyról, fegyverrel is megvédi a Házát.
HunorMagor
2013-06-23 12:28:17
Szia Lehel ! Köszönöm a Kásler Árpád videót, amit föltettél . Az Örmény mama géppisztojjal nagyon jó ! Nekem azt sugalmazta, hogy ha kell így is védhetjük a Magyar földet . Áldás minden igaz jó Magyar emberre !
Borsodi
2013-06-23 12:18:43
A regisztráció azért jó, mert így át lehet ugrani bizonyos beíró írásait, rengeteg időt és felesleges hergelést megtakarítva.
Szükségtelen reagálni provokatív, másokat lekicsinylő jelzőkkel megbélyegezni kívánó beírásaira. Aki rendszeresen olvassa a fórumot, annak nem akadály az ilyen személy kiszűrése, különösen ennek az oldalnak a látogatói számára.
Az új tagoknak kell egy kis idő míg felismerik a bomlasztó ügynököket (ők nem látták, milyen volt az amikor névtelenként elárasztották a fórumot), de szerencsére nagyon hamar felismerik!
Imi
2013-06-23 12:12:00
Kedves Emese! Ne Imicézz, nem őriztünk együt libát. Tudod jól, hogy a neten mindenféle dolog megtalálható, Tibor kiirta, hogy 106 éves örmény asszonyra hívja fel a figyelmet. Az erotikus egyéb képeket te magadtól nézted meg, neked perverz a fantáziád ha nő létedre nőket bámulsz, és közben mocskolódsz arra a Tiborra, aki becsüetes magyar ember. El kellene innen húznod a hozzád hasonló abberáltak közé.
Imi
2013-06-23 11:45:14
Megnéztem a kis tibor által jav oldalt és találtam ott egy 106 éves örmény aszonyt, aki géppisztollyal védi a házát. Javaslom az iszlámmal üzletelő politikusoknak, egy őskeresztény asszony. Nem tom, mi ezzel a baj, a csatlakozó képek nem voltak megcélozva, ez bizony erős belemagyarázás kisemese részéről. Nem kell a gyűlöletet vetni, korábbi Kubinyi úr meg is kérte erre kisemesét, ám mindig újra kezdi.

Martin Kilin azzal vádolja Kubinyi urat, hogy nem tájékozott a finnuor kérdésben, és javasolja a Szainszó müsort. Nyilván nem tudja, hogy a professzor 75. születésnapján éppen Kubinyi úr volt a müsorvezető, és mindketten László Gyula tanitványok Bakay Kornéllal. Sztem nem kellene Kubinyi urat ilyen felesleges megszólításokkal fárasztani, elég neki a műsorban két orán keresztül. Aki akar, telefonáljon, a csetelés csak kiegészitése a müsornak, de se kisemesét se martinkilint nem hallottam még, talán nem véletlen.
Lehel
2013-06-23 11:32:16
Kedves Emese !
Szerintem az oldal felelős üzemeltetője határozza meg a moderálási elveket, amiket mi regisztrált felhasználók vagy elfogadunk és így használjuk az oldalt, vagy nem regisztrálunk,ha nem fogadjuk el.
Amennyiben a regisztrációkor nem ismertünk meg kizáró szempontokat, úgy a Btk és Ptk.szerint írhat a felhasználó belátása szerint bármiről.
Teljesen magánügyed, hogy tetszik Neked avagy nem, ez egy ilyen műfaj.
Persze mondhatsz róla véleményt, amit szintén véleményeznek mások...lám, most éppen én.
Sajnos mondhatom, hogy más oldalakon főleg a szex és a horror, az ami hír értékű és főleg ezzel képesek megragadni a figyelmet ... ez bizony társadalmi probléma és nem Tibor barátunk okozta.
Ugyan akkor van konkurencia harc is az egyes oldalak között, ami bizonyos nyitottság felé tolja a moderátort..
Egyéb iránt az a véleményem, nem lehet elveszett férfi az, akire az ilyen képek hatással vannak, tehát a jelzőid nem igazán állhatnak meg. :)

Persze a muzulmán országokban, Perzsiában még a csator a kötelező...azt hiszem én látom annak a szokásnak is az előnyét...sőt !
De itt ez lett. Remélem kiskorúak nem látogatják ezt az oldalt , a felnőtteknek meg aligha lehet káros!
De ki mint él...ugye ?
Most sem értem, miért nem a nemzetért harcoló Tibor és miért a kedves Felesége az, akire kíváncsi vagy - ahogy írtad ? :)
Lehel
2013-06-23 10:53:05
Kedves Emese !
Nem gondolnád inkább, hogy Tibor barátunk érdeklődési köre igen széles és csupán próbálja megosztani élményeit, mert nem irigy ? :)
Miért lenne ez baj Neked ?
Lehel
2013-06-23 10:44:25
Megtaláltam a youtube-on is a Budaházi - Kásler Beszélgetést.
Íme:
http://www.youtube.com/watch?v=YeyjmHhCh_M
Martin Killeen
2013-06-23 08:53:57
Kedves Kubinyi Tamas Ur!

Ugy tudom, hogy Onok jo baratok Szaniszlo Ferenc hazafival. Biztosan hallgatta a legutolso adasat is penteken, ahol a meghivott vendeg emlitette a Jobbik felfogasat, ill. nezetet a finn-ugorsag es a magyarsag eredeterol. Eddig meg sosem valaszolt nekem, most sem varom el, csak remelem, hogy talan Szaniszlo ur vendege legalabb elgondolkoztatja Ont, vagy nem hozza szoba tobbet ezt a kerdest, marmint, hogy mi magyarok finn-ugor eredetuek vagyok a Jobbik szerint,
HunorMagor
2013-06-23 07:26:56
Tisztelt Kubinyi Tamás Úr ! Amit a Plázáról mondott, el fogadom hogy olyan mint a német lágerek . A helyzet a következő, Debrecenben elmentem az unokahúgommal az ottani plázába . Amikor az unokahúgom invitált a plázába, elnézést de a frász kerülgetett. Már nem tudom hogy ott a plázában, de egy látomást láttam róla . A következő volt, azt a népet amely hűségesen látogatta ezt a helyet, betuszkolták ebbe a számomra iszonytató helyre, érdekessége az volt, hogy figyelmeztettem az embereket hogy veszély fenyegeti őket de nem hallgattak rám, minden igyekezetem ellenére nem sikerült őket meg győznöm . Volt olyan ember aki nekem támadt, és azt mondta hogy merészelek ilyet mondani erről a helyről és emberekről . A következő dolog történt, míg én igyekeztem a népet meg menteni, addig a tömeg besodort az épületbe s miután bent voltunk szabályosan úgy néztünk ki mint a heringek ránk zárták a bejárati ajtót és az ottani biztonsági marcona alakok vigyáztak ránk. A következő volt a felvonás, az emberek akkor értették meg hogy valami itt nem kerek, amikor azok az ő számukra kedves emberek már nem voltak többé kedvesek. Nemsokára bejelentették, hogy teher autókkal elfogják szállítani őket, számomra egy remény sugár volt . De rá kellet döbbennem arra, hogy számomra más eljárást fognak alkalmazni, mert az egyik rabtársam volt olyan rafkós, hogy elárult engemet ez egy idős ember volt aki abban reménykedett, hogy jutalmazni fogják . Döbbenetemre le lőtték, szóval ahogy az embereket elszállították engem marasztaltak még, és jól össze vertek és rugdostak már úgy éreztem, hogy nincs menekvés amikor megszűnt a látomás . Az unokahúgomat alig tudtam ki invitálni erről a helyről, és amikor elmondtam neki hogy mi történt velem akkor ő értetlenül állt előttem, és arra gondolt hogy az ördög hazudott és gyötört engem. Határozottan mondtam neki, hogy ez egy látomás volt és hogy ne járjon erre a helyre se ő, se az ő barátnői . Az óta is járnak ha jól tudom . Arra gondoltam, hogy ezt a látomást önnel is meg kell osztanom.
HunorMagor
2013-06-23 06:12:17
Áder János
Magyarország köztársasági elnöke
Tárgy: Az új földtörvény közjogilag érvénytelen
Tisztelt Elnök Úr!
A Váralja Szövetség mint értékvédő és patrióta civil szervezet egyik legnagyobb nemzeti
kincsünknek tartja a termőföldet, amelynek védelme és megtartása érdekében már 2008-as
megalakulásunk óta folyamatosan felszólalunk.
A föld a helyi közösségek alapját jelenti, a vidéki lakosság megmaradását és végső soron az
ország boldogulását. Ezért valljuk azt, hogy a termőföld közérdek, így a helyben élő,
gazdálkodó családokat és közösségeket illeti meg. Nem tudtuk támogatni a földtörvény
2013. június 21-i zárószavazáson elfogadott tervezetét, amely – azon túl, hogy a kormány
meghirdetett programjával ellentétes tartalmú – lehetővé teszi a külföldiek földszerzését,
szélesre tárja kiskapuit a nagybirtokrendszer előtt, nem tartalmazza a fenntarthatóság
sarokköveit és a demográfiai földprogram sem tükröződik szellemiségében.
Mégsem a földtörvény tartalmát illetően fordulunk most Önhöz – holott erre is jó okunk
lenne – hanem azért kérjük közbelépését, mivel megítélésünk szerint a törvény –
előkészítésének és elfogadásának körülményei folytán – súlyos közjogi érvénytelenségben
szenved.
1. A földtörvény tervezetéről nem volt társadalmi vita. Bár egy éve fekszik a javaslat az
Országgyűlés előtt, ez idő során négyszer változott meg érdemben – legutóbb a szavazás
előtt egy nappal, június 20-án. A kormány nem tartott lakossági fórumokat, mi ezzel
szemben igen, és így tudjuk, hogy a lakosság nincs tisztában a jogszabály hatásaival.
2. A földtörvényről a Házszabály vonatkozó rendelkezései alapján név szerinti szavazást
kellett volna tartani az egyik parlamenti frakció (Jobbik képviselőcsoport) kérésére, ám
ehelyett a levezető elnök gépi szavazást rendelt el. Súlyosbító tényező, hogy a levezető elnök
nem az előírt helyről rendelte el a szavazást.
3. A jogszabály elfogadása idején a Parlamentben a képviselők egy része obstrukciót hajtott
végre, a rettenetes hangzavar és felfordulás idején pedig nem lehetett hallani, miről
szavazott az Országgyűlés. Vajon képes-e egy ilyen körülmények közepette megtartott szavazás arra, hogy a képviselők valódi akaratát tükrözze? Véleményünk szerint a
szavazáskor elengedhetetlen mérlegelés kizárólag nyugodt munkakörülmények között
biztosítható – ha feltételezzük, hogy képviselőink nem „szavazógépek”.
A fent vázoltak bizonyítják, hogy a földtörvény elfogadása és előkészítése a Házszabály és a
jogalkotásról szóló törvény rendelkezéseinek nem felelt meg, így közjogi szempontból
érvénytelen.
A Váralja Szövetség tisztelettel arra kéri Elnök Urat, hogy ne írja alá a törvényt!
Budapest, 2013. június 22.
Tisztelettel:
Hetzmann Róbert, sk.
Elnök, Váralja Szövetség
Kis Tibor
2013-06-23 00:21:08
HunorMagor
2013-06-22 21:46:29
F-id-e-sz Felfoghatatlanul idegen eszméletlenül szemtelen ! KDNP Koronázatlan Dilinyósok Nemzetietlen Pénzimádók !
Kis Tibor
2013-06-22 21:38:31
Egy személyes adalék, mekkora a baj?
A héten ügyfélkodot kellett kérnem az okmányirodán ( 9 ezres kisváros) félfogadás H, SZ, P, 08-16 óra. Csak péntek délre tudták elvégezni a munkát, mert mindhárom nap 80-120 fő helyi 20-30 éves fiatalunk intézte a kivándórlását.
Szerdán kaptam egyeztetett időpontot péntekre, csak így lehetett.

Kérdésemre, e helyzet mennyire jellemző, a válasz: hónapok óta tart.
Kérdezem a fiúkat-lányokat, csak válvonogatás.
Az űrlap amit kitöltetnek velük, már nem tartalmazza az ideiglenesen külföldön dolgozik kitételt.
Helyette, ha jól értettem az okmányirodás hölgyet, gyakorlatilag kivezetik őket a magyarok közül.

Úgy látom, most már az ellenállás minden formája igazolható. A puszta életünk, a jövőnk a kérdés.

Miközben az igen listát megnézitek azon sem orbán cigány-zsidó, sem kövér nem szerepel. Még a személyes felelősséget sem vállalják a rohadtak.
Kis Tibor
2013-06-22 21:23:58
Remélem a Jobbik mostmár az élére áll és szövetkezik ( élőlánc, gazdák, káslerék stb) és mozgósít az utcán.
A Vona Gábor sajtótájékoztatón elhangzottak szerint.
Csak rajtunk múlik lesz-e kritikus tömeg. Csak rajtubk múlik.
Mindenki nézze a híreket és aszerint cselekedjen. A beszély ideje lejárt, még akkor is ha nagy aveszély.
Ezek a rohadékok mindenre képesek, csak az erőből értenek.
Áldozat-kitartás-Győzelem. Mutassuk meg együtt.
HunorMagor
2013-06-22 21:21:12
Szia Lehel ! Nagyon szívesen ! Kis Emese, Apáinkról nagyon értékes kincs, nem akarok más lenni hanem pont olyan mint ők ! Nem hagytak lehetőséget a gonoszoknak, és megtanították arra őket mi a becsület, Harcban Békében egyaránt olyan legyek mint ők, tettre kész és győzelmes harcos .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.