Topi
2013-07-06 14:44:44
Topi
2013-07-06 14:22:16
Szabó Ferenc
2013-07-06 13:50:14
Egyetlen gond, hogy ez a hir az Ángyán-Vona találkozórólfebruár 6odikai és utána semmi nem történt. Tehát arra kell a nemzeti pártokat terelni, hogy üljenek le ismét.
Lehel
2013-07-06 13:48:51
Kedves Sári !
Nem tudom Ti ott mit tudtok, én itt, vidéken lek és számomora nem evidencia- nem szokásos - az, ami Bpesten történik.
Engem is aggaszt, hogy NEM LEHETEK FELHŐTLEN BIZALOMMAL BIZONYOS SZÁRMAZÁSÚ CSOPORTOK FELÉ, UGYANAKKOR Dr.M.K.. szerintem sok jó dologra hívja fel a figyelmet, olyanokra, amire a "pestiek" már nem is gondolnak.
Ha más érdeme nem is lesz, ennyi mindenképpen van és ez sem kevés.
Az persze más ügy, hogy bizonyos vezetői felelősséggel járó posztokra, ahol mód van a közjogba bele avatkozni, kiket bízunk meg, hogy nevünkben járjanak el.
Szerintem a mende- monda nem elég egy ilyen súlyos bizalmi kétség megalapozására.
Üdv
Anikó3
2013-07-06 13:31:02
Na végre megértették, h Ángyán nélkül nem lehet földügyben nyilatkozni. Mennyivel jobb lett volna a földtörvény szavazása előtt megtenni. Ugyanez a helyzet Káslerrel, nélküle nincs devizahiteles ügy. Arra kérlek benneteket, h tegyetek félre minden pártérdeket és csk a magyar ügyre figyeljetek. Ha ezt megtudjátok tenni, nem lesz itt sem egy rossz szó és együtt tudunk küzdeni.
Anikó3
2013-07-06 12:43:47
Egy Jobbikosnak
Mond ki nyiltan: inkább vesszen el Magyarország, akkor sem állsz Ángyán vagy Kásler mellé mert ez a pártutasitás. Lássunk világosan, a szavaid ezt jelentik. Viszont a nemzeti többség nem így gondolkodik, ezért lesz Magyarország. Sztem abba kellene hagyni ezt az áskálódást, és csak nemzeti ügyekre figyelni. Ha földügy akkor Ángyán, ha deviza, akkor Kásler.
Anikó3
2013-07-06 12:09:20
Most néztem vissza, jól mondta Kis Tibor, földügyben Ángyán, devizaügyben Kásler tudott legtöbb embert megmozgatni. A nemzeti ügyet ők képviselik, melléjük kell állni mindenkinek. Tegéytek félre a pártsovinizmust és vilgositsátok föl az embereket. A próbatétel a jobbikosoknak a legnagyobb mert pártjuk vagy hazájuk között kell választani. Én már öt jobbikost kivittem káslerre, ennél többet nem tehetek.
Sári
2013-07-06 12:04:31
Kedves ferko,
lehetne, de nem az. A fővárosi frakcióban mindenki tudja ezt, ne tegyetek úgy mintha most értesülnétek róla, évek óta köztudott, aggódtunk is miatta eleget. Nagy játék az amit velnk tettek, most menteni kell a magyarokat.
Sári
2013-07-06 11:11:11
Kedves Lehel!
Magad mondtad el a kapcsolódás módját, a Svarc-Fekete váltás köztudott, ez tette lehetővé anak idején a liberális oldalon Morvai európai tisztségeit. Lehet szépiteni református és görögkatolikus rokonsággal, ám a lényeg nem ez, hanem a Fekete féle zs vonal, amitől minden ajtó kinyilt. Ezért nem lépett be a pártba, ám alvóbombaként bármikor felrobbanhat és fel is fog, amikor eljön az ideje.
Lehel
2013-07-06 10:49:24
Kedves Sári !
Kérlek áruld el, miből gondolod, hogy Morvai Krisztina a népáruló Fekete János unokája lenne !
Igaz, hogy az Édesanyját Schwarc Klárának hívták, de lehettek névrokonok is...A másik ágról a Nagypapája református lelkész volt tudtommal.
Topi
2013-07-06 10:48:55
Kedves Imi! Ez a mondatod sajnos nem teljesen helyes:
"Neked Lisbet van hazád, Magyarországnak hivják." Ez sajnos a rengeteg csuszómászó miatt már rég nem igaz, mert sajnos ez már Ma-gyarmat!
De a fölöslegesen rágott csontokhóz egy kis kiegészítés: Az ügynök visszatér - utolsó levél Szegedi Csanádnak
http://m.cdn.blog.hu/jo/jobbegyenes/image/szegedi_mancs.jpg
"Kezdjük mindjárt a közepén: te a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondod, volt egy „srác a Jobbik sajtóosztályáról", aki „azzal vigasztalt", hogy a dédapja cigányprímás volt, de ezt „csak neked mondta el". Ez a srác én voltam. És persze nem te volnál, ha nem hazudnál legalább egy kicsit ebben is. Mert nem „csak neked" mondtam el, sokan tudják ezt - veled ellentétben én ugyanis soha nem titkolóztam, hazudoztam, és vesztegettem, hogy titokban tartsam. Igen, dédpapa cigányprímás volt, aki becsületesen zenélt egy életen át, soha egy ezüst kanalat sem emelt el – veled ellentétben, aki egy korrupt, hazug senkiházi lettél. Én pedig soha nem éreztem úgy, hogy közösséget kellene vállalnom azzal a több százezer parazitával, akik szégyent hoznak az ő emlékére is - ellentétben veled, aki harcos anticionistából Izrael gerinctelen seggnyalója lettél."
http://jobbegyenes.blog.hu/2012/10/25/van_meg_lejjebb_szegedi_csanad_csupan_a_tisztelet_hangjan_szol_izraelrol
Imi
2013-07-06 09:09:23
Nemrég mondta Kubinyi Tamás h a tanitványa Hossó Andrea az anyaföldvédelmi program ügyvivője. Benne vannak a civilek és gazdák, végre kezdődik valami. Tudtok valamit arról, h Ángyán prof benne van?
Régi Jobbikos
2013-07-06 08:58:05
A magyar pártok tagsága az mszmpből nőtt ki, amig nem lesz nemzedékváltás, addig viseljük a bélyeget. A váltani nem képeseknek hátra kellene lépni
Topi
2013-07-06 08:13:59
Borsodi
2013-07-06 07:18:38
A linkké átalakítás nem jól sikerült, az alábbi sort tessék átmásolni a böngészőbe:
hu.metapedia.org/wiki/Magyarországi_közéleti_zsidók_teljes_listája
"Szakértők" kiválasztási szempontjai az ország élén. :(
és érdemes lementeni is az oldalt.
Borsodi
2013-07-06 07:06:41
Borsodi
2013-07-06 06:59:24
Topi, ha már "megszólítasz" valakit, akkor miért nem tudsz válaszolni Neki?
"Egy Jobbikos", miért csak ugyanazt szajkózod állandóan, miért nem válaszolsz a Jobbikosoknak szánt, Benedek kérdéseire?
A választ meg is adtad az előző írásodban: ide csak "tiltakozni" és "sározni" jársz a beírásaiddal, amivel a szándékosan lejáratod a Jobbikot. Miért beszélt többes számban?
ankica
2013-07-06 02:52:59
Imi, Lisbeth-nek írt soraiddal teljes mértékben egyet értek. Saját, és más esküvőjére sem ildomos nem tiszta cipőben elmenni !
Topi
2013-07-06 00:06:15
Ne felejtsük el Churchill, és Alekszandr Szolzsenyicin megállapításait: "ahol a tisztesség véget ér, ott kezdődik a politika"
http://www.youtube.com/watch?v=AtfhJXx7UlU
http://www.youtube.com/watch?v=SQkl87o1JfE
"A kommunistáknál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem.
Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és
szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára.
A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról,amit a keresztény
etika így hív: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek…egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista.
Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana,
ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja."
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=wLKNguya8VU
Sári
2013-07-05 23:57:41
Morvai K fekete jános unokája, baló györgy neje, ne hidd Lisbeth hogy tiszta ügy. A magyarok amikor szervezkednek, a bibsik mindig közéjük teszik a maguk embereit, akik a döntő pillanatban másfelé lépnek. Ezt már tisztán látjuk, ne hibáztass, ha jobbat és hibátlant szeretnénk. Az ügy akkor vész el, ha ugy teszünk mintha semmit nem vennénk észre. A frakciónak jó ha a felében meg lehet bizni és azok sem a legjobb magyarok. Eleve elzákoztak attól hogy Pap Lajossal, és más hasonló kaliberrel tágyaljanak. Megvan az eredmény. Ne ettől keseredj el, hanem attól hogy ezt sokan látjuk, mégsem történik változás.