Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-07-14 17:50:59
A magyar összefogás újabb eredménye-


A Nemzeti InternetFigyelő felfüggeszti működését
Posted on 2013/07/12 by Nifadmin
nif_fejlec04.png
Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy a Nemzeti InternetFigyelő a mai naptól meghatározatlan időre felfüggeszti tevékenységét.

Köszönhetően a “Senkit nem hagyunk az út szélén” és a “Magyarország jobban teljesít” jelmondatoknak, abba a helyzetbe kerültünk, hogy nem tudjuk egyelőre tovább folytatni azt a munkát, amelyet eddig végeztünk és aminek eredményét a több mint négymilliós látogatottságunk is bizonyítja. Működésünk ellehetetlenült, bár mindent megteszünk azért, hogy ez megváltozzon. Segítségre egyelőre sehonnan sem számíthatunk.

Köszönjük Olvasóinknak, hogy kitartottak mellettünk. Köszönjük az aktív részvételüket mindazoknak, akik ötleteikkel, információikkal, tanácsaikkal segítették tájékoztató, elemző munkánkat.

Köszönjük az aktív felhasználóknak és hozzászólóknak a közreműködésüket, hiszen véleményeikkel színesítették és mozgalmassá tették oldalunkat.
Az oldal a mai naptól meghatározatlan ideig nem fog frissülni és a korábbi tartalmakhoz újonnan beérkezett hozzászólások sem jelennek meg ezen túl.

A nif.info@gmail.com email címen továbbra is elérhetőek lesznek a NIF szerkesztői, és ha kerek e világon valakik valahol segítséget tudnának adni a további működésünkhöz, azoktól azt kérjük, ezen a címen keressenek minket.

Szeretnénk folytatni tájékoztató és informáló küldetésünket, hiszen 2013 júliusára napi átlagban közel húszezres látogatottságot ért el a NIF. Köszönet ezért olvasóinknak, akik hűségesen és rendszeresen látogatták oldalainkat fontosnak és sok esetben mérvadónak tartva a Nemzeti InternetFigyelő honlapján megjelenő információkat.

Sajnos ma egy olyan világot élünk, ahol a gagyi, az értéktelen, a primitív, a deviáns tartalmak korábban kapnak szükség esetén preventív támogatást is, mint a nemzetüket informálni, a valós híreket és a mögöttük rejlő eseményeket, okokat bemutatni szándékozó honlapok. Tudjuk, hogy a mai hatalmak célja éppen ez. Kiirtani a nemzeti tudatot, ellehetetleníteni a nemzeti önszerveződést és legvégén magát a Nemzetet. Ez ellen igyekeztünk harcolni mi is a magunk szerény eszközeivel, de be kellett látnunk, hogy önerőnkből egyelőre ennyire futotta.

Megígérjük Olvasóinknak, hogy abban a pillanatban, amikor ez a lehetetlen állapot megszűnik, újra elindítjuk a Nemzeti InternetFigyelő lapjait.

ISTEN ÁLDJON MINDEN IGAZ, BECSÜLETES MAGYAR EMBERT!

( A Nemzeti InternetFigyelő szerkesztői)
Borsodi
2013-07-14 17:12:22
ÁKTV téma volt: bejöttek az izraeli tankok, de mikor mennek ki?

Nos - kapaszkodjatok meg-, a magyar tankok mennek ki:


"A Honvédelmi Minisztérium (HM) az év második felében milliárdos nagyságrendű bevételt vár hadrendből kivont eszközei, valamint raktárakban lévő, használaton kívüli értékei eladásából. A MiG 29-es vadászgépek és T-72-es harckocsik mellett katonai ruházatot, használati tárgyakat is értékesítenek - mondta a tárca védelemgazdaságért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek adott interjújában."

Borbíró Zoltán szólt arról, hogy a Magyar Honvédségnél 1990 óta végbement haderőreform eredményeként mára világszínvonalú, professzionális hadserege van az országnak. A Varsói Szerződésből megörökölt eszközök nagy része azonban nem kompatibilis a NATO-elvárásokkal, a Magyar Honvédség újrafegyverzése "égető problémát jelent" - jegyezte meg."

és jön az indok(!), folytatás:

"A hadrendből kivont MiG 29-es vadászgépek vagy T-72-es harckocsik nem rossz gépek, most is működőképesek, tárolásuk és őrzésük azonban elképesztő összegeket emészt fel, ezért döntöttek az értékesítésükről,".. (MTI 2013. június 29.,)


- Miért, mennyit kér az állam az államtól a területekért, hogy ilyen sokba kerül a tárolás?
- Ki őrzi a katonai területet, hogy "elképesztő összegeket emészt fel"?

Azt már tudjuk, hogy hülyének nézik a népet..
valami nagyon bűzlik!

A magyaroknak nincsenek szövetségesei, nekünk mindenkitől meg kellene tudni védeni magunkat, legyen az nyugati, közel-keleti vagy akár orosz támadás..
Most mikor pont a NATO-s és az EU-s tagállami gazdasági tönkretétel és kifosztás a legnagyobb veszély országunkra, akkor éppen a T-72-eseket és a Mig-eket kellene megtartanunk.

A kommunizmus idején orosz katonák állomásoztak hazánkban. Most pedig ..

Megjegyzés: volt egy másik hír is a T72 eladási darabszámáról is (kb harmadát adják el ha jól emlékszem), de nem találom.. (törölték volna?).
Borsodi
2013-07-14 12:36:20
Kedves Lehel!

Köszi a hasznos információkat! Rávilágítottál, hogy egy rabszolgagyártó üzem lett Mo. területe.

Kínai összeszerelő példát hoztál fel, azonban még mielőtt a kedves olvasó úgy gondolná, hogy az is jobb a semminél, emeljük ki:

Kínát nem hajtja végre a globalizációs elvárásokat:
- nem nyitotta meg pénzügyi piacait
- nem privatizálta teljesen az állami vagyont
- megvédi saját piacait
Kína az önvédelmet bevezetve növekedésnek indult, mi pedig - túlteljesítve az EU-s, IMF-es, központi bankos követeléseket -, a lejtőn zuhanunk.


Tehát amikor az MSZP-SZDSZ nyomdokokon haladó O.V az összeszerelő multik betelepülését támogatja, akkor a nép elszegényítése mellett voksol:
- valamennyi üzemben a megélhetéshez szükségesnél kevesebbet, éhbért fizetnek
- gondolkodást nem igénylő szellemi leépülést támogat
- többségben a környezetszennyező létesítmények,
- földterületeket igénylő logisztikai (árufuvarozó) központokat hoz létre
- hosszútávon biztosítja az ország elszegényedését
- adónkból támogatja a külföldi cégeket:

Még durvábban:

Egy-egy idetelepülő német cég, akkora EU-s pénzt kap (a magyarországi lehívás terhére), amekkora az összeszerelő üzem létesítésének költsége.
Majd munkahelyteremtés címén újabb hosszútávú adókedvezményeket kap.

Mikor azt mondja "rodolfó" szemfényvesztő O.V. : hogy az egy főre eső EU-s pénzek a legnagyobb Magyarországon, akkor elhallgatja a következő tényeket:
- csupán a rendelkezésre álló EU-s pénzek 30 %-át tudja lehívni a bagázsa
- a lehívott összegek nagy része a gazdag EU-s államok cégeinek jut vissza (lásd összeszerelő üzemek létesítése, építőipari beruházások kivitelezői stb)
- egy részt szétosztanak a "nagyfiúk" között, egy-egy maffia tag annyit kap, mint egy falu egész évi jövedelme (senkinek nem kell magyarázni, hogy ki juthat hozzá pályázati pénzekhez)
- a maradék(!) elenyésző százalék pedig (közérzetjavító!) látványberuházásokra megy , stadionok építése, utcákon kőburkola lerakása (aszfalt lecserélése) , faluk végén a szükségtelen gépjármű lassító szigetek létesítése (kerékpáros gyilkos helyek létrehozása), kisebbségek pénzelése (kiképzése verekedésre és emlékévek támogatása, kollektív bűnösség és bűntudat ébresztése), ..

Összefoglalva:
Tehát amikor az adónkat berakják a nagy közös EU-s kasszába, akkor abból a magyarországi gazdaság fejlesztésére semmi nem jut vissza!!!! A többsége az EU "core"-nál (vezető tagállamok) marad, azaz adót fizetünk a megszállóknak!

Záró gondolat:
Az EU a magyarországi életszínvonal alacsonyan tartását biztosítja jogi úton.
Ezt az EU gyarmatosító szervezet annyira tökéletesen művel, hogy már az oroszok is idejönnek rabszolgamunkát végeztetni (pénteken vettek 5 hektárt Balatonlellén, közvilágítási lámpa összeszerelő üzemnek).
ankica
2013-07-13 22:42:13
"Hunor,
"Ez nem megy, és nem is szükséges.
Mi a szellem és a tudás erejével fogjuk legyőzni ellenségeinket."
Mély tiszteletem Tibor, de mégis hány ezer év múlva, mert az elmúlt egyben a győzelem nagyon nem jött össze, azt viszont tapasztalom, hogy mostanra szarnak, és taposnak a fejünkön. Azt várja, hogy ezen okosan mosolyogjak?! Legalább Ön ne dühítsen föl, akivel eddig igen sok dologban egyet értettem, de ezt a mostanit csöppet nem tartom életszerűnek, s naná, hogy nem elfogadhatónak!
ankica
2013-07-13 22:42:12
"Hunor,
"Ez nem megy, és nem is szükséges.
Mi a szellem és a tudás erejével fogjuk legyőzni ellenségeinket."
Mély tiszteletem Tibor, de mégis hány ezer év múlva, mert az elmúlt egyben a győzelem nagyon nem jött össze, azt viszont tapasztalom, hogy mostanra szarnak, és taposnak a fejünkön. Azt várja, hogy ezen okosan mosolyogjak?! Legalább Ön ne dühítsen föl, akivel eddig igen sok dologban egyet értettem, de ezt a mostanit csöppet nem tartom életszerűnek, s naná, hogy nem elfogadhatónak!
Kis Tibor
2013-07-13 21:49:17
Hunor,
Ez nem megy, és nem is szükséges.
Mi a szellem és a tudás erejével fogjuk legyőzni ellenségeinket.
Kis Tibor
2013-07-13 21:44:30
Ez egy játékfilm, de nem szórakozás. Emlékeztetés. És emlékezés a Hősőkre:
http://www.magyarvagyok.com/videok/28-Film/292078-Nil-tabornok.html
HunorMagor
2013-07-13 21:35:13
Sziasztok ! Ha tudnám a mikéntjét, akkor el kapnám jehovát, és a zsidók szeme láttára le fejezném és felnégyelném, majd szanaszét szórnám a világ legutálatosabb helyén. A népét pedig megtanítanám a becsületes munkára, amelyik pedig nem lenne hajlandó becsülettel megkeresni a kenyerét, bezárnám mind egy helyre és nem adnék nekik sem enni sem inni .
Lehel
2013-07-13 18:38:14
Lóránt Károly : Nem mindegy, hogy egy cég magyar vagy külföldi tulajdonban van...

http://indavideo.hu/video/Lorant_Karoly_Kigyo_a_boret_-_az_Europai_Unio_igazi_arca

A kígyó mégis kígyó marad attól, hogy bőrt vált (örök szdsz )
Lehel
2013-07-13 15:47:03
Kedves Borsodi !
Miután 2006.ban narancsossá váltak az önkormányzatok, rengeteg pénzt vettek fel és betonba, kőbe öntötték oly módon, hogy az a továbbiakban ne hozzon hozadékot a közösségnek, sem a hitelből fedezett tőkét ne lehessen kivenni belőle, így prolongálható a magyarság eladósítása egyik oldalon, amíg a másik oldalon azt mondják, hogy itt kapitalista gazdaság működik, miközben a honi magán gazdaságokat törvényekkel, vagy azok hiánya nélkül olyan versenyhátrányba helyezik, amiből csak a "törvénysértés" vagy a felszámolás lesz a kiút.
EZ A CÉL, HOGY NE MŰKÖDJÖN HOMI ELKÖTELEZETTSÉGŰ GAZDASÁG,FŐLEG NE BŐVÍTETT ÚJRATERMELÉSSEL, MERT AKKOR KÉPES LESZ A NÉP TALPRA ÁLLNI.
AKI NEM LÁTJA, HOGY KÍNA HELYÉBE A TŐKÉS VILÁG KISZOLGÁLÁSÁHOZ, GAZDAGÍTÁSÁHOZ A KIFOSZTOTT ÉS KISZOLGÁLTATOTT MAGYART HELYEZIK, AZ - VÉLEM - SEMMIT NEM ÉRT A GAZDASÁGHOZ.

AZ ÉLŐ GYAKORLAT MIATT a kapuvári húsfeldolgozó is csak úgy tudott versenyben maradni, hogy az olcsó szlovák húst hozta be áafa nélkül, amiért persze le is buktatták azok, akiknek útba volt a terméke. Először az APEH szállt rá a tulajra - talán 40 milliós áfacsalás gyanúja miatt, majd büntető eljárást indítottak és - persze - ellehetetlenítették a céget.

Nem lehet kérdéses, hogy a konkurensek, akik a versenyben szintén kénytelenek áfát csalni, miért működhetnek tovább, illetve az sem, hogy az az Állam, ami ilyen körülményt teremt vagy enged, miért regnálhat egy népen.
A fő probléma, hogy miközben itt ugyan olyan értéket teremt a magyar ember, mint Nyugatabbra, az ottani munkabér töredékét kapja meg itt, amíg a megtermelt érték többi részét a piac torzítására használja a korrupt állam, ellehetetlenítve a lakosság élelmiszer önrendelkezését is.
Ahogy Csörcsill mondta : " nem engedhető meg, hogy egy ország gyarapodásából egy réteg ki legyen zárva"

Ő persze a németországi -árulókról - kufárokról beszélt, amíg itthon pontosan a másik réteg kerül kizárásra, így uzsoráztatható az Ország.
ankica
2013-07-13 13:29:07
Tudom, hogy többünknek nem újdonság, én mégsem tartom elégszer elismételendőnek!
http://kuruc.info/r/39/114957/
Topi
2013-07-13 10:28:00
http://www.szittya.com/APUFAJKASGYILKOSKOMMUNISTATEMETESEN.html

"Antiszemiták" adatait adta ki a Twitter*
A Twitter pénteken bejelentette, hogy átadta a francia igazságszolgáltatásnak azokat az adatokat, amelyekkel azonosíthatók azon antiszemita bejegyzések szerzői, amelyek miatt eljárás indult a mikroblog szolgáltatója ellen.
*
A Franciaországi zsidó diákok uniója (UEJF) más egyesületekkel együtt azt kérte az igazságszolgáltatástól, hogy kötelezze a Twittert azoknak az adatoknak a közlésére, amelyek alapján azonosítható, hogy ki írt francia nyelvű antiszemita üzeneteket 2012 októberében unbonjuif (egyjózsidó), illetve unjuifmort (egyhalottzsidó) álnévvel a mikroblogon.
A párizsi legfelsőbb bíróság januári döntésében kötelezte a Twittert az antiszemita bejegyzések szerzőinek azonosítására.

Ugyan ezt teszi a Facebook nevű cionista portál is!
Borsodi
2013-07-12 22:43:46
"Gyopáros Alpár fideszes országgyűlési képviselő , Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Hámori György, Kapuvár fideszes polgármestere átvágta a nemzeti színű szalagot a 664 millió forintból felújított kapuvári belváros átadási ünnepségén 2013. július 12-én." (MTI)

Miközben 662 milliót költöttek a belvárosra addig a csődbe ment a kapuvári húsgyárat kiárusítják.

Vajon minek örülnének jobban a helyiek: munkahelynek vagy a belvárosra költött százmillióknak...
és az ország? Igen a gyárnak!

Kb két hete mondta a Gáborunk, hogy látvány- ,közérzetjavító- beruházásokra költenek!!!


A kegyetlenek:
"A tavaly ősszel leállt üzemet működtető Kapuvári Hús Zrt. és a Kapuvári Bacon Kft. vagyonát ugyanazon az áron hirdették meg, mint áprilisban: utóbbi irányára nettó 1 milliárd 611 millió forint, amiből a működéshez szükséges berendezések 595 milliót tesznek ki. A részvénytársaság tulajdonában lévő, annak telephelyén lévő Kapuvári Bacon Kft. eszközeit 452,3 millió forintért hirdették meg." (MTI)

Értitek? A működéshez szükséges berendezések 595 milliót tesznek ki és közben a város a szépítgetésre 662-őt költ!Még durvábban: 2012 ősze:
"a jelenlegi helyzetben a Kapuvári Hús Zrt.
működésképtelen, hiszen zárolt számlái mellett egy ötvenmilliós és
egy másfél milliárdos NAV-eljárás indult ellene, teljes a vagyoni
zárlat is, valamint egy lejárt 600 milliós banki hiteltartozás is
fennáll."
banki adósság miatt (gondolom kamatos kamat a 600 millió) ment tönkre, az állam pedig simán megmenthette volna (ha ugyanolyan adókedvezményeket ad neki mint a multiknak!!)
tehát ha a város nem szépészetre költ 662 milliót, akkor gond nélkül megmaradt volna a tavalyi 400- 500 dolgozó munkahelye (ők mind tüntettek is, hogy felhívják magukra a figyelmet!) és rajtuk kívül a rengeteg beszállító, kistermelőnek lett volna továbbra is munkája és jövedelme


Fokozzam még???
ÁKTV-ben volt téma, hogy a OV kedvenc mercedes gyára 6 milliót kapott emberenként (!) munkahely teremtésre.
Hányan is vesztették el itt a munkájukat? szorozzuk csak be 6 millával!

OV és csapata gyomorforgató! Ez szándékos felszámolás!
Ismét eljutunk a Gábor szavaihoz: Ezek annyira igyekeznek megfelelni a gazdáiknak, hogy túlteljesítenek, végső kifosztásig viszik az országunkat.


Miért kell leépíteni a magyar gyárakat a közelgő világválság előtt? Nemcsak a feldolgozóipar, hanem vele együtt a mezőgazdaság is tönkremegy.
Emlékszünk még a cukorárak alakulására, mikor 3 nap alatt 170 forintról 400-ra ugrottak a cukorárak? Még válság sem volt, csupán a kalmár nép trükközött.

ismétlésként:
http://hu.metapedia.org/wiki/Magyarországi_közéleti_zsidók_teljes_listája
http://hu.metapedia.org/wiki/Zsidók_a_magyar_közéletben


Aki Benjamin H. Freedman, 1961-es beszédét látta, az tudja, hogy túlélésünket csak az ellenállás mentheti meg, ezért szükséges az ÁKTV és a hasonló csatornák fenntartása. Jobb ma a védelemre költeni, mint holnap mindent bebukni és ..
HunorMagor
2013-07-12 20:43:02
Szia Benedek ! Nagyon örülök minden kiigazításodnak, és hozzászólásodnak .
Szia Lehel ! Lehet hogy az UJGUR, vagy az ÖRMÉNY testvéreinktől fogunk ebben segítséget kapni, de az is lehet hogy itt a Kárpát hazában fogunk rálelni egy titkos hegyi raktárban .
Lehel
2013-07-12 13:58:45
Sőt nem is az Alkotmány, ahogy annak lennie kellene.
Kérdés milyen eszközöket talál a sértett érdekű lakosság ?
Lehel
2013-07-12 13:51:25
Kedves Benedek !
Kínának is van érdekeltsége abban, hogy a JUESZ ne dőljön be.
Nem véletlen az ottani magas munkanélküliség, ami Kína radikális lépésével sokat javulhatna.
Ami a kémkedést illeti, úgy vélem mindkét államnak van mit takargatnia.
Ahogy láttuk, alapvető jogok miatti hisztériáról is azonnal leálltak, amikor egyes befektetők piaci érdeke azt kívánta, tehát itt a lobbik diktálják a politikát is, nem pedig az erkölcs.
Lehel
2013-07-12 13:23:54
" Mivel az elpusztított ősi vallásnak nem található semmi nyoma, kétféle felfogás alakult ki: a Krisztus-hívő magyar vallás, akik a mai napig is tartó zsidó felfogást hirdetik, hogy Krisztus nem volt zsidó; a másik egyistenhívő, főleg magyarságtudatot és erkölcsi tanításokat hirdet. "

Kedves Hunor !
Ezektől bizony hiába várjuk a természethez igazodó " igaz hitünk feltárását,leírását "!!
Marcsi
2013-07-12 09:57:49
HunorMagor
2013-07-12 02:04:09
Alig várom már, hogy az igazi szent szövegekből összeállítsák az igazi szent írást, az ő eredetiségében és Isteni igazságában .
http://aranylaci.freeweb.hu/sabrag/16%20-%20uj%20bibliat.htm
Martin Killeen
2013-07-11 22:12:21
Kedves Benedek!
Idezek Ontol:
...."Tehát, ha a jobbik valóban RENDET AKAR, akkor a 68 éve fennálló EX-LEX állapotot /törvényenkivüli/ azonnal megszünteti !".......
Es kerdezek: Hogyan???????????????????????????
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.