Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2019-11-14 19:07:09
Transgender homo veszély v a társdalomnak ...... ördögi terv hogy ne szaporodjon a fehér keresztény Európa ....fantasztikus ügyes ötlet...tönkretevés alamuszi módon

Az új könyv alapgondolata az, hogy a szexualitás normáinak felrúgása a kultúra összeomlásához vezet,


https://www.magyarkurir.hu/hirek/europa-kasszandraja-globalis-szexualis-forradalomrolA szexuális forradalom, a feminizmus és a genderideológia társadalmat fenyegető hatásairól írt könyvei magyarul is megjelentek és online is elérhetőek.
Terez
2019-11-14 12:33:22
Admin03 , a fold masik oldalan mindig munkaban vagyok amikor megy a musor , csak utolag videorol lathatom , gondoltam , hogy az ilyen hirek mint a Csillagfalu vagy a Gyor-Sopron megyei ostoba roman nyelvu figyelmezteto oriastablak ha nem is verik ki a biztositekot az AKT nek de emlitesre meltok meg akkor is ha most termeszetesen Dan Tanasa kussol csak a romanok rohognek a (magyar) FIDESZ-es vezetes ostobasagain.
Admin03
2019-11-14 08:31:05
Teréznek

Kubínyi Tamásnak munkanapokon két órában élőben kérdéseket tehet föl, és választ kap. Ön nyolc éven át nem vette erre a fáradságot, kérjük, tegye meg. Kubínyi 2000-2002 között szakmai alapon kormányszóvivő volt, Grespik László és Tóth Zoltán József csapatában a nemzeti fordulat híveként, később mindannyiukat eltávolították. Nem volt tagja egyetlen pártnak sem.
Topi
2019-11-13 18:10:18
Terez
2019-11-13 16:09:01
Kubinyi Tamas ur , a tegnap mint volt FIDESZ-esnek a velemenyet kerdeztem a Csillagfalu tervrol de valasz nelkul hagyott. Tudom a Magyarok Vilagszovetseget , Trianon Tarsasagot , stb. kemenyen elitel de az ujabb FIDESZ-es pimaszsagrol a Csillagfalurol mi a velemenye vagy nimcs velemenye? Tisztelettel varom valaszat !!!
Topi
2019-11-12 19:58:38
"Szivárvány színű tangabugyiban, fát ültetni a Metrón" https://youtu.be/Y6sfwGYwNRo

Élelmiszer kurzus: https://www.youtube.com/watch?v=R3hi7r6SZdw
Terez
2019-11-12 11:23:52
Az altalam ezelott emlitet tema a napokban ujbol elojott ami a kovetkezo video vegen latkato.
http://www.youtube.com/watch?v=8SOTvjZkF3Y
Az eloado FIDESZ-es "vitez" azt allitotta , hogy a magyar nemzethez tartoznak a szerbek , ukranok , stb. es mar ezer eve velunk elnek.
Terez
2019-11-12 11:09:08
Az altalam ezelott emlitett temahoz kapcsolodik a video. Csillagfalu http://www.youtube.com/watch?v=mTXS__nffi0
Terez
2019-11-12 10:56:34
Kubinyi Tamas figyelmebe ajanlom a kovetkezo temat , erdemes lenne foglalkozni vele !!!
A nemzetinek reklamozott , gunyolt FIDESZ kormany likudos elvtarsai 2010-ben kommunista szokasuk szerint kihereltek a legnagyobb tragediankat , a Trianoni Diktatum Gyasznapjat junius 4.-et az osszetartozas unnepenek es meg is unnepeltetik azt a magyarsag lebutitott reszevel. A Magyarok Vilagszovetsegetol megvontak minden anyagi tamogatast amire meg a hitvany Gyurcsany sem mert vetemedni. Egy ujabb szembekopese kovetkezik a magyarsagnak a FIDESZ tamogatassal epulo "Csillagfalu" vagy is egy emlekhely azoknak a nemzetisegeknek akik szetteptek a tortenelmi Magyarorszagot. Kozepen lenne a "magyar haz" es korulotte a volt nemzetisegieknek a hazai. Elvarnak meg azt is , hogy ott koltsuk a penzunket es elvezzuk a multikultit. Gyalazat !!!
Topi
2019-11-10 17:57:05
“Buta paraszt” (?)

Azt mondod, a paraszt buta, mert nem járt iskolába?

2017. nyara. Állok a hivatalban, előttem egy idős házaspár. Amolyan eres kezű, picit görnyedt, hatvanas pár, szegényes ruhában. A férfi bal kezében a kalapját szorongatja. Hiszen belépett valahová, ott le kell venni, úgy illik.

Elmagyarázná még egyszer, melyik rubrikába mit kell ikszeljek? És hol is írjam alá?

Az ügyintéző cicceg, látványosan unja az életét. Én már rég megtanultam: ha sorban kell állni, akkor sorban állok és igyekszem ezen nem forrongani, mert ha még forronganék is, azzal a sor nem halad jobban, csak én teszem tönkre az idegrendszeremet.

Az idős pár végül elköszön, a kijárat felé igyekszik. Én kerülök sorra. Az ügyintéző azt gondolja, cinkosra lelt bennem.

Buta parasztok, alig értették meg, mi a teendő. – mondja.

Nem szólok semmit, a tekintetem épp elég erős ahhoz, hogy rájöjjön, mégsem én vagyok az ő embere. Lehajtott szemmel “végez velem”.

A napokban olvastam egy elképesztően jó cikket a facebookon és miután elolvastam (aztán elolvastam még egyszer), ez a fenti eset jutott eszembe.

Mutatom nektek, gondolkodjatok el rajta, kérlek:

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A tudósok és művészek? /…/ a paraszt buta volt, mert nem járt iskolába?

Akkor beszélgessünk, fiam!

Tudod, az a ‘buta paraszt’ állatot nevelt, tenyésztett és nemesített. Minden hazai tájegységnek megvolt a rá jellemző állatállománya, ami követte a helyi adottságokat, úgymint növényzet, csapadék, talajviszonyok és hőmérséklet. Ez így kimerít vagy kettő egyetemi diplomát! Érdekességként: a magyar tarka szarvasmarhának ötven éve még 12 tájfajtáját tartották nyilván, mára már csak magyar tarkát ismeri a szakirodalom. Tehát amit ez a ‘buta paraszt’ több száz év szorgalmas nemesítő tevékenységével létrehozott, azt a te tanult embered felelőtlen összevissza keresztező tevékenységgel mára teljesen tönkretette!

Az a ‘buta paraszt’ ez mellett gabona és zöldségnövényt, továbbá gyümölcsöt termesztett, nemesített. /…/ ezeket a gyümölcsöket például nem kellett permetezni és jól tárolhatók voltak, míg a mai okos professzorok által újított növények, úgynevezett növényvédelem nélkül nem hoznak termést, mert elviszik a betegségek, továbbá /gyümölcseik/ hűtőház nélkül szinte azonnal tönkremennek. Szóval a ‘buta parasztnak’ itt is kioszthatsz néhány egyetemi diplomát: növénytermesztő, növényorvos, nemesítő, kertész… A hiba csak ott van, hogy nem ismeri a latin nevét.

Ez a ‘buta paraszt’ ezen kívül még gazdálkodni is tudott a terméssel, egyik évről a másikra meg kellett terveznie, hogy a leendő termésből megéljenek. Továbbá tartalékot kellett képeznie. Az állatállomány ellátására is kellett gondolnia és ami a legfontosabb, megfelelő minőségű és mennyiségű vetőmagról kellett gondoskodnia, hogy a jövő évben mindezt újra megtehesse. Nos ezért jár egy közgazdász diploma és egy raktározási, raktárkezelési, logisztikai végzettség is.

De itt még nincs vége, az állatok levágása, feldolgozása, tartósítása és a hús modern eszközök nélküli tárolása, a növények tárolása, feldolgozása, még egy hentes szakmunkás bizonyítványt, további konzervipari ismereteket is feltételez, és legalább egy élelmiszeripari technikusi bizonyítvány kiosztását is megköveteli.

Az állatokkal folyamatosan fellépő betegségeket is gyógyítani kellett valakinek. Egy személyes élmény: kisgyermekként /láttam, hogy/ az egyik tehén benyelt egy almát, ami megakadt a torkán és fuldoklott. Az állatorvos azt tanácsolta, hogy metsszék el a torkát és mérjék ki az állatot, mert menthetetlen. Nos, az egyik öreg tanulatlan ‘buta paraszt’ amikor ezt meghallotta, megfogta a Dr. úr gallérját és kivágta az istállóból, kért egy kicsi kést, benyúlt az állat szájába és szétvágta az almát. Ez a tehén utána még számtalan borjút ellett. Tehát a ‘buta parasztnak’ jár egy állatorvosi diploma is!

De régen csak nagyon indokolt esetben fordult orvoshoz is, ma ilyenkor megyünk kórházba. Mert a kisebb betegségeket odahaza kezelte, otthon szült, a kertben megtermelte /vagy a környéken begyűjtötte/ a gyógynövényeket. Szinte minden faluban volt egy bába, vagy egy javasember, javasasszony, aki gyógyított embert és állatot egyaránt. Tehát jár egy orvosi és egy gyógyszerészi diploma is ennek a ‘buta parasztnak’.

Saját maguk készítették a mosó, mosdó, mosogatószerüket, ruha, fa, falfestékeiket. Talán ez megér egy vegyészmérnöki diplomát? Fiatal házasoknak, ha nem örököltek, pénzük sem volt a mesteremberekre, akkor a rokonság felépített egy házat. Hopp: építészmérnök, kőműves, téglakészítő, (vályogvető) ács, tetőfedő szakmák kerestetnek. Ma, ha valaki megtanulja a vályogvetést és a nádazás mesterségét, akkor művész úrnak szólíttatja magát és mutogatják a TV-ben, mint valami nagy tudású csodabogarat.

Gyermekkoromban nagyanyám felnézett az égre (nem az órájára!), és mondta, mennyi az idő. Régen az öreg paraszt ránézett az égre és mondta: most kell vetni, most aratni, most kaszálni, most haza kell hajtani az állatot, most sietni kell, mert jön az eső, a jég, vagy a hó. Napszaktól függetlenül, arra van észak, arra dél és hogy mennyi az idő. Tehát ennek a ‘buta parasztnak’ jár egy csillagász és egy meteorológus diploma is!

Míg napjainkban magukat művészeknek, celebeknek szólíttató emberek tucatjaival van teli a média, addig ezeket az embereket száz évvel korábban a legutolsó csárdából is elhajtották volna a zenészek, mint csepűrágó, tehetségtelen kontárokat! Ugyanis zeneművészeti főiskola nélkül is csodálatos zenészei voltak a vidéknek, akik nem gőgösen pöffeszkedtek, hanem szolgálták a művészetükkel a népet. Népünk zeneiségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a kétszázezer népdal, ami kinyomtatva is megtalálható, az olyan valóban tehetséges és elkötelezett művészeknek köszönhető, mint Kodály Zoltán. De soha ne felejtsük, ezek a remekművek a nép ajkán keletkeztek!

De tudod fiam, ha /a most a tanultak valamelyike/ elvégzi a képzőművészeti főiskolát, és az ott elsajátított tudásával a kétszáz évvel korábban élt, férjhez menni szándékozó tizenhét éves „buta” parasztlány kelengyéjének csupán tizedrészét képes megcsinálni, akkor már művésznek nevezi magát, saját stílusirányzatot indít, a saját kreálmányait a divatbemutatók kifutóira viszi.

Mondd fiam, hol itt az igazság?

Mondd fiam, összeszámoltad, hogy hány diplomát és különböző végzettséget kellene szétosztanod minden egyes ‘buta paraszt’ között, akiket te leszólsz, míg a te tanult, művelt /embered/ csupán egyetlen tudományágban jeleskedik? Feltéve, ha tényleg jeleskedik és nem valami kókler, aki csak azért kapott valami tudományos címet, mert a családba tartozik és összehoztak neki is egyet, mert ugye „ő is megérdemli”.

Tudod fiam, az a ‘buta paraszt’, aki nem járt iskolába, kisgyermekkorától járta az élet iskoláját a nap huszonnégy órájában, és mindent eltanult az öregektől. Így amikor Ő maga is öregember lett, többet tudott, mint száz egyetemi professzor, akik egymásnak jól hangzó titulusokat osztogatnak a felületes tudásukra és lenéznek mindenkit, akiknek nem jutott az ő szedett-vetett címeikből. Mert nem tartoznak az ő köreikbe! Ezek után, ugye elhiszed nekem, hogy a te tanult /embered/, aki a tudását az én ‘buta parasztomtól’ lopta, sok ezerszer többel tartozik az én népemnek, mint amivel bármelyik magyar tartozna neki, vagy neked?”

https://www.facebook.com/mrblack.official.page/photos/a.484753601666411/1121331288008636/?type=3&theater

Hozzászólás:
"Azt mondják: ha a paraszt nem kapál, a cigány nem zabál!

Meg a pesti libsi értelmiségi sem. Egye meg a drága kütyüjét."
Topi
2019-11-10 17:50:04
FONTOS! A mérgezett Föld https://youtu.be/i61OHaVRhiw
Topi
2019-11-10 17:44:43
Igaz a mondás, ha a paraszt nem kapál, az úr és a cigány nem zabál!
mindszentiocsi
2019-11-10 05:22:01
HOVÁ SÉTÁLSZ BUDAPEST?
A PARASZTSÁG ELTŰNÉSÉNEK OKAI ...
- A parasztok a mai társadalom nemkívánatos elemei.
- Ezért is lett a paraszti réteg tönkretéve az elmúlt körülbelüli 100 évben.
- Hiszen a parasztság egykoron - nem is oly rég' - talpraesett önellátó és - falusi háztartásával - igen sokrétű volt. Szinte mindenhez értett. Nem vásárolt túl sokat a boltosoknál, így hát nem is vitte neki ész nélkül futószalagon a hasznot!
- Megtermelte saját magának az ételt, italt, bort, pálinkát, mézet, sajtot és a többit.
- Készített magának, házat amit rokonai és barátai segítségével kalákában épített fel.
- Az asszonyok tudtak szőni fonni, ruhát varrni, ismerték a gyógynövényeket.
- Nem szerettek orvoshoz járni!
- A krumplibogarat kézzel szedték le a krumpliról, tehát nem használtak vegyszert. - Apukám mesélte mindig, hogy az ő gyerekkorában csak cukorért, meg petróleumért jártak a boltba.
- MÁS MINDEN MEGVOLT OTTHON AMI CSAK KELLETT!!
- Nem voltak bűnözők, mert erkölcsös életet éltek, a lopás szégyen volt, ezért jogászokra meg ügyvédekre se volt egyáltalán szükségük.
- Egy kézfogás volt az "üzlet", és az adott szó szent volt. Ezek miatt nem függtek a rendszertől. - Ráadásul nem voltak vevők a hülyeségre sem.
- Nem szerették a mellébeszélést, a hazudozást.
- Nagyon erős és összetartó családokban éltek, sok édestestvérrel, barátokkal, szomszédokkal, akik támogatták egymást jóban-rosszban.
- Most?
- Nos, helyettük panel lakó főiskolás meg egyetemista lakótelepi társadalmakat kellett létrehozni, ahol is az ember még csak egy paradicsomot sem tud megtermelni, de még a legoptimálisabb esetben sincsen neki kertje.
- Tehát, üres a kamrája, nincs mit enni, ezért kénytelen dolgozni járni.
- És - ami a lényeg!
- Jó sokat vásárol. Mindent megvesz. Unalmában szórakozásból is vásárol, még többet vásárol.
- Mivel semmihez nem ért, így mindent meg kell neki vennie, hiszen ez az életben maradásához szükséges.
- Nos! Ezért kezdték a "paraszt" szót pejoratív értelemben használni, mivel evvel is le akarták járatni ezt a fajta életmódot. Ez ugyanis nem szolgálta az ő, vagyis a világurak érdekeiket.
- Ahhoz, hogy a mai modern fogyasztói társadalom létrejöhessen, először is szét kellett verniük az : ÖNELLÁTÓ ÉS VALÓDI, ÉRTELMES TUDÁSSAL RENDELKEZŐ PARASZTI RÉTEGET. - Emiatt vezették be a kötelező iskolarendszert!
- Amikor is kiragadták a gyermekeket a családi gazdaságból, akik azután az igaz gyakorlati élettapasztalatot a szüleiktől nem tudták átvenni. (Így is, ha jól belegondolsz, mi magunk tanítottuk meg otthon a gyermekeinket: írni olvasni, számolni.)
- Az iskolában pedig alternatív dolgokat tanítanak, így ezáltal függőségbe hozzák az embereket felesleges tárgyakkal, és utána már szinte kényszert éreznek arra, hogy azokat "meg is kell" venniük.
- Nem olyan bonyolult ez, viszont szándékosan annak láttatják!
(Ismeretlen szerző tollából)
Topi
2019-11-09 14:27:00
Barteli2
2019-11-08 10:53:40
Parlamenti 3/3:
- ugye mindenki emlékszik még a nem a hideg ellen "sálat" viselő Zazriveczre , akinek a törökököz kellett zarándokolnia, pedig hol volt még migránsáradat?
- az (z)űrt most Orbánnak kell betöltenie
- természetesen nem a migránsáradatról volt szó, hanem valakik üzletéről
- migránsok márpedig vannak, tessék elmenni bármelyik budapesti óvodába és szétnézni és összehasonlítani a helyzetet pl a 20 évvel ezelőttivel.
Topi
2019-11-07 22:08:33
A parasztság eltüntetésének okai
https://tinyurl.hu/SMZ6/
Jovon Antal
2019-11-07 17:38:21
Jovon Antal
2019-11-07 17:37:42
Szép kis esszé:https://www.magyarmenedek.com/products/14966/Uj_vilag_szuletett_1918-1923_-_Schmidt_Maria.htm
Topi
2019-11-04 23:03:37
Mérgezett Föld - Az élelmiszer-termelés igazságai - "Ilyen jól összerakott magyar dokumentumfilmet ritkán látni!"
https://youtu.be/qUvf9f72Lm8

Ha szeretnél összefoglaló kitekintést kapni a talajról, amelyen az élelmiszer termelés, s ezen keresztül az életünk múlik, ez a film betekintést nyújt a talaj fontosságába és benne a legnagyobb kárt okozó mezőgazdasági technológia, a szántás hatásaiba.

Nézzétek meg, még akkor is, ha elsőre nem feltétlenül érdekelne a téma, mert benne olyan fontos igazságok és összefüggések hangzanak el, amiket eddig csak az alternatív médiában lehetett hallani. De ezek szerint ébredeznek az emberek...
magyartm
2019-11-04 21:21:59
Natália nővér látomásai a Szent Anna réti, Világ Királynője Engesztelő Kápolna felépítésére:
https://www.youtube.com/watch?v=Qiq_crd9J-Q&feature=share&fbclid=IwAR2hgAE4wbO5zwrUbOskITlzUpONYO2ju-GPWJp02K3uwAD8hSxCOOEcajc és

https://www.youtube.com/watch?v=_zj6zvVg9I0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.