Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2013-06-29 23:06:41
Kati
2013-06-29 23:06:29
Egy Jobbikosnak

Sztem kár az áktvt bántani, a közönségét és müvezetőjét hazugnak nevezni, mert a jobbiknak Szegedi Csanád után nagyon is lelepleződött a valódi arca. Eddig nem krült sor SzCs üzlettársainak, barátainak és fajtársainak a megnevezésére, enélkül pedig az egész jobbik egy sötét ló. Ahelyet h megköszönnéd a segitő kritikát, durván vagdalkozol, ezzel is csökkentve saját pártod iránt a bizalmat. Vagy valóban az a dolgotok, h a zsidókkal összefogva szétverjétek a nemzeti oldalt?

Idemásolok egy cikket, amiben sok igazságot látok, pedig évekkel korábbi:

KEZD MIÉPESEDNI A JOBBIK

Érdekes és beszédes híreket lehet olvasni mostanában a Jobbik vezetéséről. A legfrissebb az, hogy most már két szóvivőjük is van. Az egyik szóvivőjük Dúró Dóra, a Jobbik sajtófőnökének, Novák Elődnek a felesége. Novák Előd pedig a zsidó Kurucinfó oldal egyik alapítója volt. Minél jobban és közelebbről megnézzük a Jobbik vezetését, annál inkább egy zsidó hálózat képe bontakozik ki előttünk és a miépesedés tünetei is jól látszanak már. Vegyük először ez utóbbi jelenséget. Mióta a Jobbik létezik sorozatosan hasonló tüneteket mutat mint a Miép annak idején. Most ezeket nem részletezzük. Aki figyeli az eseményeket úgyis tudja miről van szó.

PÁRTOSZTÓDÁSOK

A zsidókommunisták létezésük óta (1917) ugyanazt a módszert követik. Amikor már vesztésre állnak, akkor nevet változtatnak és mindig gondoskodnak egy vagy több utódpártról. Ez a kísérleti modell Magyaroszágon tökéletesen megvalósult. Most itt sem megyünk vissza 1918-ig, csak 1989-ig. Akkor a kommunista párt (MSZMP) csak nevet változtatott MSZP-re és több kis utódpárt jött belőlük létre. Ezek közül a legnagyobb bűnszövetkezet az SZDSZ volt. Az okos zsidók bebiztosították magukat az előre látható bukásukra és gondoskodtak utódpártról. Ez lett a Fidesz. A Fidesz immár másodszor készül kormányzásra. De a Fidesz bukására is fölkészültek és ezért pumpálták föl időben a Jobbikot, egyfajta biztonsági tartaléknak. A Jobbik ezt a szerepet eddig tökéletesen fölvállalta. A Miép a zsidókommunista MDF-ből vált ki. Ugyanazok a módszerek, ők is csak nevet változtattak. A Miép 1998-ban bekerült a parlamentbe a Csurka-féle szélhámossággal, a zsidók elleni hamis szövegekkel. Aztán négy évig a Fideszt támogatták. Most a Jobbik hasonlóra készül. Ahogy a Miépben is családi alapon (klánként) működött a pártvezetés, ez kezd a Jobbikban is megalósulni. Van egy korábbi zsidó kör, amelyek egymásra találtak. Ezt nevezik zsidó hálózatnak. A zsidók mindig zárt hálózatban működnek. Ennek vannak nyílt és titkos módozatai. A Jobbik nem szemérmes, mert azonnal egy neves zsidó nőt, Baló György feleségét, Morvai Krisztinát tolta előtérbe. Rajta keresztül megnyíltak a zsidócsapok. A zsidósajtó is megnyílt előttük. Akárcsak korábban Csurka is állandó szereplést kaphatott a zsidótévében, most a Jobbik is kiérdemelte ezt. Miért? Mi volt ennek az ára? Az az ára, hogy akik a háttérből nyomatják, pénzelik, reklámozzák őket, azokat nem nevezhetik bűnözőknek. Tehát a Jobbik szótárából hiányzik a zsidóbűnözés kifejezés, amely a legjellegzetesebb tünete a hazai mocsokráciának. Tehát a Jobbik beszippantotta a Kárpátia zsidólap kiadóját, a zsidó Barikád oldal gárdáját és most már több testőrcéget is, más körök mellett. Kezd összeállni a kép. Most már a Jobbik nemcsak egy megtűrt „szélsőséges” pártocska, hanem komoly tényező az újfajta zsidódemokráciában. Csak nevet kellett adni a gyereknek. Most majd ők fogják megmondani milyen legyen az új alkotmány. Természetesen zsidók szerkesztésében. Ők fogják megmondani, hogy mi legyen az államformánk. Ők fogják megmondani hogyan viszonyoljunk a bűnöző kisebbségekhez. Ehhez viszont a magyar többség nem adja szavazatát, az biztos. Most a Jobbik ugyanúgy idegen érdekek kiszolgálója lett mint amivel ők vádolják a jelenleg hatalmon lévőket. Miközben ők alig várják már, hogy beolvadjanak közéjük. Erről van szó.
HunorMagor
2013-06-29 20:04:04
A Magyarok Áldott Jó Istene, Áldjon és erősítsen minden igaz jó Magyar embert, és tisztítsa meg szentelje meg az ő áldott népét . Adjon tisztánlátást, igaz szívet becsületet, és igaz jó cselekedetet .
totya54! Köszönöm a videót, nagyon világos !
A pártoskodás a gonosztól ered, egy a cél az ősök útját járni ők a Jó Istent soha nem zárták ki a vezetésből, sem az életükből .
Áldás minden tiszta szívű Magyar emberre, a közös az hogy Magyarok vagyunk, ide születtünk a Kárpát hazába, ha valaki ideszületik és nemzete elvesztésén dolgozik, Magyarország és a Magyar nép tönkretételén dolgozik, az idegen és rabló gyilkos ! Ha pedig igaz Magyar vagy akkor megérted azt hogy, Istennel a Hazáért és a Szabadságért és azt fogod nézni Magyar létedre mi tart össze bennünket, és nem azt ami elválaszt . Nekem volt egy tetőtől talpig Jobbikos osztálytársam, az öltözete is az volt de valamiben vélemény különbségünk volt, és képes volt összehaverkodni a cigányokkal és rám uszítani őket . Mindent megtett annak érdekében, ahogy csak lehet megkeserítse az életem. Az egyik cigányt úgy rám uszította, hogy felém dobta a bicskáját kénytelen voltam megmondani a cigánynak, hogy ha a srác helyett szívesen bevonul a börtönbe, akkor csak tegye azt amit mond neki de ha nem akar börtönbe kerülni, akkor engem nem fog célpontnak nézni így hamar eltette a bicskáját. Kedves jobbikosok, nem ilyen módon kell meggyőzni a Magyar embereket hogy veletek szimpatizáljanak, hanem úgy hogy kevésbé agresszív dolgokhoz folyamodtok . A Magyar ősök sem nyúltak agresszívan semmi dolgokhoz, hanem érvekkel győzték meg a legtöbb népet az igazukról a saját fajtársaikra pedig, nem uszították rá a cigányokat, sem a zsidókat.
HunorMagor
2013-06-29 19:30:00
Szia Ajózsef ! Szívemből szóltál !
totya54
2013-06-29 18:51:35
Lehel
2013-06-29 16:32:01
Kedves Jobbikos Fórumtárs !
Bocsánat, ha kéretlenül megszólítalak, de talán Te tudsz arról, hogy a Jobbik melyik körzetben indított úgy képviselő jelöltet, hogy korábbi ígéretüket betartva, a megbízás mellé polgári jogi szerződésben vállalta lemondását abban az esetben, ha eltérne az előre meghirdetett programjától és a választói akarattól ?
Az ember soha nem lesz tökéletes, de a tevékenységében abba az irányba kell haladjon és nem az anarchia felé.
Ajózsef
2013-06-29 12:20:28
Áldás békesség Magyar testvéreim!
Ha valakinek még van illúziója a pártokkal és a parlamentáris demokráciával kapcsolatban gondoljon arra mikor és hogyan jelent ez meg a világtörténelemben: A NAGY FRANCIA PATKÁNYFORRADALOM gyümölcse ez is, azt pedig a szabadkőművesség irányította a háttérből. (nem mellékesen Trianon is az ő művük)
Mi a szabadkőművesség deklarált célja? Eltörölni a nemzetállamokat és elválasztani az emberiséget Istentől.
Sikerült a nagy terv? Már majdnem. Aki ezt a tervet akarva vagy akaratlanul támogatja az a Teremtő Isten ellen vétkezik.
Szeretném, ha minden Magyar testvérem kinek lelke tiszta, kicsit rácsodálkozna erre a készülő "szép új világra", tetszik-e ahogy változik, akarja-e, hogy ilyen és még ilyenebb legyen. Ha nem tetszik, akkor ne menjünk tovább ebbe az irányba. Ne támogassuk ezt a rendszert. Ne segítsük egyik csepűrágó csürhét sem a hatalomra. Csak annyit kell tenni, hogy nem megyünk el szavazni (legalább addig, amíg nem lesz olyan EGYÉNI jelölt, akiben megbízunk).
Figyeljük meg mi volt és mi lesz a közös hívószó, amit minden pártvezető ismételni fog: "mindenki menjen el választani". Mindenki adja le a szavazatát valamely pártra. Ez nekik a legfontosabb, mert valójában mindegy kire szavazunk, a szavazatunkkal csak legalizáljuk a háttérhatalom uralmát, mert a pártok vezetőit a saját beltenyésztett soraikból választják ki és egy kis nemzeti dizájn után sikeresen eladják a hiszékeny magyar népnek. Ha ez nem sikerül, akkor jön a választási csalás és az 5%-os küszöb. Jól ki van ez találva, elég régóta csiszolgatják a módszert, de nagy gondban lennének, ha érvénytelen lenne a szavazás.
Ha tovább haladunk ezen a nekünk kijelölt úton és négy-nyolc évenként szorgalmasan elzavarjuk a rosszat, majd az éppen aktuális nemzetinek látszó párttól várjuk a szebb jövőt, akkor semmi sem változik
Ha népünk továbbra is csak csipkerózsika álmát álmodja tovább a tv előtt, akkor majd arra ébred, hogy nincs hazája, azaz ott már más van otthon, hit helyett hitgyüli, mert templomait is átengedte a kiválasztott nép kikeresztelkedett papjainak, akkor majd nézheti mindenki a teljes buziparádét de nem a plazmatévén, hanem az ablakon keresztül.
NEM.
Térjünk le erről az útról, amit nekünk szántak.
Csak saját magát változtassa meg mindenki, és a világ gyorsan meg fog változni körülöttünk. A Magyarok Istene van mögöttünk. nincs mitől félni, bátorság...
HunorMagor
2013-06-29 11:01:56
Ha ez nem igaz a Jobbikról, akkor ő nekik tettekkel kell bizonyítani azt, hogy ez egy lejárató kampány és ők erősen mellé állnak a Magyar népnek, és belátható időn belül megsegítik az elesett igaz jó Magyar embereket, és Jó fizetésű munkához, és földhöz juttatják a Magyarok színe javát és teljes erejükből támogatni fogják őket. Úgy fognak ebben az esetben tenni mint Horty Miklós, mert ő rövid időn belül hatalmas dolgokat produkált és a népet ki emelte a ganyéból, ahová a bolsevista gyilkosok bele nyomták .
HunorMagor
2013-06-29 10:50:56
Szia Kis Tibor ! Ez nagy gáz padló gáz, én itt olvastam arról, hogy a jobbikot is zsidók hozták életre . http://mkh.valosag.net/
Kis Tibor
2013-06-28 21:26:44
https://www.facebook.com/miert.a.jobbik
Ezt találtam a Jobbikról. Nem tudom igaz-e?
De az bíztos , hogy rossz, ha az ilyen híreket szőnyeg alá söpörjük
Apista
2013-06-28 19:48:22
Algol!
Ahogy elnézem ez egy általános probléma a Mac-esek között. Végső esetben, ha van egy Windows lemezed, akkor tegyél föl egy virtuális gép progit pl. ezt: https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads és telepítsd bele a Win-t.
Üdv. Pista
aprós
2013-06-28 19:16:53
Szeretném felhívni a figyelmet:
Ünnepi műsor a Hősök terén 2013.július 7.-én 20 órakor bemutatásra kerül:A pozsonyi csata rock musical.
Hírforrás:Világ Magyarsága jún 27.-i száma
totya54
2013-06-28 17:18:04
Kis Tibor
2013-06-28 17:08:18
Borsodi
2013-06-28 15:54:20
ÁKTV arhívum: http://youtu.be/kV5bAzFM4Mk
2:19 Horn pufajkás milyen volt.

Újabb MTI hír:
"Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz Horn Gyula néhai kormányfő temetésén - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden az MTI-vel."

Ne feledjük: Orbán nem jelent meg Hegedűs Lóránt temetésén, hanem két emberét elküldte, akik közül az egyik a temetéshez illetlen (kék színű) ruhában jelent meg.
Az egész kommunista államapparátust le kell váltani, Horn halálának másnapján az OEP kitűzte a fekete zászlót. Miért is?
Lehel
2013-06-28 10:34:27
Kedves Kubinyi Tamás Úr !

Bizalomhiány, élettér beszűkülés és Nem hitetlenségük miatt mennek el a fiatalok (vannak persze akik kalandvágyból, ismeretszerzés miatt, de az nem is lenne probléma ), ahogy menekülnek el hívő középkorúak is, hanem azért, mert a MAFFIA ÁLLAM ELLEHETLENÍTI AZ EGZISZTENCIÁLIS MEGMARADÁST.
Hívő őseink lelkében a Szent Korona eszme lényege között ott van a jogok és kötelezettségek egyensúlya, vagyis olyan szintig kötelezhető bárki, amilyen szintig Ő joggal rendelkezik.
Ha NINCS JOGA A MAGYARNAK SAJÁT ESZKÖZEIVEL MEGVÉDENI VAGYONÁT, AKKOR NEM KÖTELEZHETŐ ARRA SEM, HOGY EGY ILYEN RENDSZERBEN VAGYONILAG HELYT ÁLLJON. TOVÁBB.
Itt a prozelitásítás során ez az egyensúly is felbomlott, továbbá felbomlott az emberi méltóság tiszteletben tartásának gyakorlata, AMI ELVISELHETETLENNÉ TESZI AZ ANYAGI VILÁGBAN VALÓ LÉTEZÉST ÉS LEHETETLENNÉ TESZI HÍVŐ VOLTUNKBÓL ADÓDÓ KÖTELEZETTSÉGEINK TELJESÍTÉSÉT.
eZEN OKBÓL KERESNEK SOKAN OLYAN HELYSZINT, AHOL EZEN KÖVETELMÉNYNEK MEG TUDNAK FELELNI.

Hogy élhetne egy felelős ember, vállalkozó olyan közegben, ahol nem csak potenciális adóhátrányban van, de rajta a vásárlásainak költségét vagyona kárára is behajtják, miközben az ő szolgáltatásának értékével - amiből fizetni tudná a vásárlásai árát - nem kaphatja meg és ezt az állam nem is garantálja neki.

HASONLÓ ÜGY A DEVIZAHITELES DOLOG IS, AMIKOR AZ EMBER BEMENT A BANKBA,
MAJD UTÓLAG AZT MONDJÁK NEKI, HOGY TE KASZINÓBA MENTÉL BE, ÍGY ADÓS RABBÁ VÁLTÁL.
És ehhez az Állam is asszisztál.
ILYEN KÖRNYEZETBEN MEGSZŰNIK A BIZTONSÁGÉRZETE, HISZEN AZ ANYAGI VILÁG TÁMADÁSAI ELLEN NEM NYÚJT VÉDELMET A HIT SEM.
Emberi, keresztényi kötelességünk családunkról gondoskodni, Őket megvédeni.
Talán Gábor által mondottak és Ön között ott lehet a közös nevező, hogy még a "szocializmusban sem volt a minimális szinten élők számára ilyen tragikus a helyzet, az a világ gyakorlata ezért közelebb volt a kereszténységhez, bár a politika ezt tagadta, de nem volt CIONISTA, MIVEL AZ OROSZOK NEM ENGEDTÉK.
Kis Tibor
2013-06-27 22:08:09
Apista, gyanús vagy nekem, hogy miket olvaso?
ha-ha-hi
Kis Tibor
2013-06-27 22:03:33
Ez egy Macintos op. rd. ha jól tudom, ehhez vannak video lejátszó programok, ha jól tudm az acrobat reader éa java egyes verziói is jók.
Ért hozzá valaki profi módon?
Én tudom a lépéseket aszhem, de ha valaki jobb, segítsen Algolnak.
Apista
2013-06-27 21:36:19
Annak, aki túl nyugodt volt a mai napon:

http://miertcion.blogspot.hu/
Algol
2013-06-27 21:26:27
Köszönöm a segitseget, de ezek mind nem müködnek. A rendszer egyebkent OSX 10.8.4. Safari azt irja ki a kepkockaba, hogy " operation cannot be completed not a movie file" Szoval nem tudja ertelmezni mint video filet. Igy van ez egyebkent azokkal a videokkal is az oldalon, amelyek nem youtube filmek, sajnos.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.