Imi
2013-07-17 16:55:33
Egy Jobbikosnak
Így még senki nem járatta itt le a Jobbikot, mint te. Légy szíves fejezd be és találj más elfoglaltságot. Mostantól fogva nem veszünk rólad tudomást, aki "senkinek" és "nullának" nevezi a másikat, az nem jó magyar ember. Erre sem kell válaszolnod, én sem teszem.
HunorMagor
2013-07-17 16:02:07
Ez a műsor sem engem sem egy igaz jó Magyar embert nem állított a libatolvajok, és hazaárulók oldalára ! Inkább közelebb vitt a Jó Istenhez, a Felségeshez Atya-Anya-Fiú Szentháromságához, és az ő igazságukhoz .
Topi
2013-07-17 14:55:30
Isten, Haza, Család
A Szent Korona hordozza Isten tiszta hitét,
fényét a lénye adja, úgy hirdeti az igét.
Lelkedben leled meg az Ő felragyogó képét,
Őfelsége így keresi elveszett Nemzetét.
Utamat az Égi Adomány nyomában járom,
Testemet, lelkemet, Neki önként felajánlom.
Azon mezsgyén haladok, melyet nekem szánt Isten,
cél, hogy Nemzetünk békében, Rend Szerben élhessen.
Ha már megtettem mindent, Istenért, a Hazáért,
csak utána tehetek a saját családomért.
Ez hát a helyes sorrend, és így is van rendjén,
egyetlen mód, hogy elnyerhesd életed értelmét.
Előttem egy nemes jelkép, a formás Veres Kard.
Egykoron körbevitték, így járta be az Ugart.
Azóta Kárpát-földön sok minden megváltozott,
ez a lehetőség, most erősen korlátozott.
Egy hang belül azt kiálltja: „Higgy, bízz bennem, akard!
Ezúttal e vers útján járjon körbe a Szent Kard!
Indítsd a változást! Eredj körbe az utadon,
gondom lesz rá, hogy általad dübörgő hang zúgjon!”
Szavaim már elfogytak, a beszédnek most vége,
itt van, eljött a tevés a cselekvés ideje.
Állj fel végre talpadra, s légy bátor, büszke magyar!
Többet ne marhasson beléd az idegen agyar!
Elbúcsúzom tőletek, s felemelem farom
egy időre el kell hagynom imádott otthonom.
Járom az országot, lent- fent, Keleten-, Nyugaton
hogy legyünk együtt mindnyájan, vasárnap a MOGY-on.
Kiskunlacháza, 2013. július 11.
MOGY- Magyarok Országos Gyűlése, Apaj puszta
2013. augusztus 16-17-18
péntek-szombat- vasárnap
https://www.facebook.com/events/338426776288635/
Imi
2013-07-17 12:54:11
Ami a Jobbikról Kubinyi úrtól elhangzott, az mind igaznak bizonyult. Szereténk megtisztitatni ezt a pártot a küldött provokatöröktől, a levelezőtársát "senkiző" áljobbikostól aki Egy Jobbikos néven naponta gyalázkodik, rágalmaz és rontja a Jobbik hírét. A Jobbik hódmezővásárhelyi tagjai nevében kikérem ezt a hangot, már 14-en vagyunk akiknek szemet szúrt ez a pimaszkodás. Ha valóban jobbikos vagy, mond meg hogy hova tartozol, hogy szólni tudjunk a vezetődnek, hogy állitson le. Ha nem teszed meg, akkor tudni fogjuk mostantól hogy névtelen vagy.
Marcsi
2013-07-17 12:33:32
Marcsi
2013-07-17 12:20:49
Imi
2013-07-17 11:46:48
Egy jobbikosnak
Nézd vissza Kubinyi úr müsorait, mindig a magyarságot nézte sohasem a pártokat. Ócska rágalmazó vagy, az ilyenek miatt zuhant meg a jobbik, és ha nagyon aktivak lesztek, nem is fog növekedni. Szépen kérlek állj le, ártasz a magyaroknak.
Sári
2013-07-17 11:44:06
P. Gábor ha kettős játékot folytat és az Echoba is betelefonál, akkor nem bün azt szóvá tenni, különösen ha itt mindig azt mondta h csak ide szokott betelefonálni. Legutóbb azt mondta, h Szegedi Csanáddal is lefényképeztetné magát ha Vona is rajta van a képen. Ez azért nem semmi, sztem az ilyen emberek jó ha távoltartják magukat az igaz jó magyaroktól és azok is akik szemellenzősen támogatják.
Imi
2013-07-17 11:38:39
Egy Jobbikosnak
Kuninyi ur ahogy irod azért már az első Antal kormány alatt részt vett az Ávós film elkészítésében és ezért tette ki a mazsihisz, a Duna tévében megcsinálta az Agorát ezért tette ki a mazisz és a tahotévében is minden müsora különbözött a többiektől magyarságban, hitben, ezért tette ki a mazsihisz. A gyülölet nem veheti el ennyire az eszeteket, nézzétek vissza csak a három ávós előadást, ha többre nem fussa az emlékezet. Többet ártasz a Jobbiknk mint száz buta, mert sokan azt hiszik a többiek is ilyen elfogult gyülölködők. Kubinyi úr többet tette a jobbikért mint bármely képviselőtök, mert ő akkor is küzdött a magyar értékekért amikor ti még seholse voltatok. Coki kishaver, álj le a hazudozással.
Martin Killeen
2013-07-17 09:23:45
Kedves pestszentlorinci Gabor! Teljes mertekben egyetertekl DEBRECENI-vel, es meg megtoldom az echotv-nek kuldott kommentjeiddel is! Nagyon hianyolom az itteni hozzzaszolasaidat, remelem, hogy idovel talan tul tudod tenni magadat a kellemetlensegen, amit Kubinyi Tamas okozott neked! Adjon az Isten! Szebb jovot! Es nekunk PESTSZENTLORINCI GABORT IS! Udvozlettel Barbara
Takács
2013-07-16 22:04:18
Tiszteletem magyar honfitársak!
Ajánlom figyelmetekbe Kati nénivel készült interjút.
Minden nehézség ellenére is de büszke gyönyörűség magyarnak lenni!
E megállapítás nyer újfent értelmet minden magyar ember szívében ha meghallgatja Kati nénit.
http://www.youtube.com/watch?v=vJ1Nc3nVoc0
(csak az 1.része a videóanyagnak!)
Borsodi
2013-07-16 20:49:41
"Minden pártba befurakodik az, akinek nem kéne, és ha már kettő bent van közülük, akkor már széthúzást csinálnak".
.. klónozza magát a fórumon új nevekkel és úgy ismételgeti önmagát, hátha valaki elhiszi a gyakran ismételt bomlasztó szöveget, ha már "sokan" mondják, akkor (i)gaz lehet!
azért kíváncsi lennék az admin véleményére, hogy kik írogatnak több néven (persze azért lehet sejteni, de a bizonyosság ).
A bomlasztó trollokat minden fórumon törölni szokták. Ezt javaslom is, mivel aki csak most olvas bele a fórumba, az nem tudja kiszűrni az illetőt.
Gyűrűs Avaria
2013-07-16 20:16:02
Nem tudom eldönteni, hogy vajon szándékosan-e vagy öntudatlanul, de az biztos, hogy Kubinyi Tamás ezzel a műsorral nagyon sokat tesz annak érdekében, hogy Mesterházy vagy Bajnai legyen jövő évtől az új miniszterelnök.
HunorMagor
2013-07-16 19:11:39
Köszönöm Benedek ! Valóban én is úgy tudtam, hogy a zsidók és a cigányok egy és ugyan az a nép, csak másik törzs . Azt tudom mondani, Köszönöm a Jó Istennek azt hogy nem születtem bele ezekbe a népekbe, és megtiszteltetés az hogy a Magyar népbe születtem ! Legyen érte áldott a Magyarok Áldott Jó Istene, egyben az én Istenem !
HunorMagor
2013-07-16 18:36:16
Marcsi
2013-07-16 18:11:07
Igen elkezdődött,de már meg is állt.
Lehel
2013-07-16 18:08:05
Megkezdődött már a műsor ?
Itt nem indul el az élő adás
barodza
2013-07-16 17:56:55
A megszálló orosz 57.hadtest szépen elérte, hogy senki sem bízik a másikban és olyanok vagyunk, mint az anyátlan méhék hangosan sírunk és összevissza futkorászunk céltalanul így egytől egyig elveszünk. Nincs, aki összetartson mindnyájunkat ez a legnagyobb baj, hogy az egyik a másikra vár. Tamás köszönöm, hogy a tegnapi adását nem tudtam folyamatosan nézni, mert szaggatott az adás és nem tudtam visszanézni így nem tudom miről maradtam le
Üdvözlettel: Árgyélusmadár fiókája
HunorMagor
2013-07-16 15:59:05
Visszatekintve az elmúlt hosszú évekre bizonyíthatom azt, hogy ahol a Magyarokkal kialakult valami jó kapcsolat ezek a sátán fattyak hamar tettek róla, hogy ahol a szeretet gyökeret vert hamarosan bizalmatlanság és ármánykodás, és megveszekedett gyűlölet ütötte föl a fejét. Sok éven keresztül rá kellet döbbennem arra, hogy ahol nem kellene ott gazemberség van. Átmentem egy másik helyre, ott is ugyanaz a megveszekedett ördögi széthúzás gyűlölködés és ármánykodás, testvéri szeretet helyett pofátlan rágalmazások mocskolódások kémkedések, széthúzások előidézése és ott is a sátán fattyak működtek szanaszét szedték darabjaira azokat, akik szeretetben kívántak élni és bizonyíthatom azt saját bőrömön, ahol egy cigány vagy zsidó színtérre lép ott az ördögi rombolás kezdetét veszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Borsodi
2013-07-16 13:51:44
Tegnap betelefonáló : "Minden pártba befurakodik az, akinek nem kéne, és ha már kettő bent van közülük, akkor már széthúzást csinálnak".
Nagyon igaza van!