Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Imi
2013-07-17 11:46:48
Egy jobbikosnak

Nézd vissza Kubinyi úr müsorait, mindig a magyarságot nézte sohasem a pártokat. Ócska rágalmazó vagy, az ilyenek miatt zuhant meg a jobbik, és ha nagyon aktivak lesztek, nem is fog növekedni. Szépen kérlek állj le, ártasz a magyaroknak.
Sári
2013-07-17 11:44:06
P. Gábor ha kettős játékot folytat és az Echoba is betelefonál, akkor nem bün azt szóvá tenni, különösen ha itt mindig azt mondta h csak ide szokott betelefonálni. Legutóbb azt mondta, h Szegedi Csanáddal is lefényképeztetné magát ha Vona is rajta van a képen. Ez azért nem semmi, sztem az ilyen emberek jó ha távoltartják magukat az igaz jó magyaroktól és azok is akik szemellenzősen támogatják.
Imi
2013-07-17 11:38:39
Egy Jobbikosnak

Kuninyi ur ahogy irod azért már az első Antal kormány alatt részt vett az Ávós film elkészítésében és ezért tette ki a mazsihisz, a Duna tévében megcsinálta az Agorát ezért tette ki a mazisz és a tahotévében is minden müsora különbözött a többiektől magyarságban, hitben, ezért tette ki a mazsihisz. A gyülölet nem veheti el ennyire az eszeteket, nézzétek vissza csak a három ávós előadást, ha többre nem fussa az emlékezet. Többet ártasz a Jobbiknk mint száz buta, mert sokan azt hiszik a többiek is ilyen elfogult gyülölködők. Kubinyi úr többet tette a jobbikért mint bármely képviselőtök, mert ő akkor is küzdött a magyar értékekért amikor ti még seholse voltatok. Coki kishaver, álj le a hazudozással.
Martin Killeen
2013-07-17 09:23:45
Kedves pestszentlorinci Gabor! Teljes mertekben egyetertekl DEBRECENI-vel, es meg megtoldom az echotv-nek kuldott kommentjeiddel is! Nagyon hianyolom az itteni hozzzaszolasaidat, remelem, hogy idovel talan tul tudod tenni magadat a kellemetlensegen, amit Kubinyi Tamas okozott neked! Adjon az Isten! Szebb jovot! Es nekunk PESTSZENTLORINCI GABORT IS! Udvozlettel Barbara
Takács
2013-07-16 22:04:18
Tiszteletem magyar honfitársak!
Ajánlom figyelmetekbe Kati nénivel készült interjút.
Minden nehézség ellenére is de büszke gyönyörűség magyarnak lenni!
E megállapítás nyer újfent értelmet minden magyar ember szívében ha meghallgatja Kati nénit.
http://www.youtube.com/watch?v=vJ1Nc3nVoc0
(csak az 1.része a videóanyagnak!)
Borsodi
2013-07-16 20:49:41
"Minden pártba befurakodik az, akinek nem kéne, és ha már kettő bent van közülük, akkor már széthúzást csinálnak".

.. klónozza magát a fórumon új nevekkel és úgy ismételgeti önmagát, hátha valaki elhiszi a gyakran ismételt bomlasztó szöveget, ha már "sokan" mondják, akkor (i)gaz lehet!

azért kíváncsi lennék az admin véleményére, hogy kik írogatnak több néven (persze azért lehet sejteni, de a bizonyosság ).
A bomlasztó trollokat minden fórumon törölni szokták. Ezt javaslom is, mivel aki csak most olvas bele a fórumba, az nem tudja kiszűrni az illetőt.
Gyűrűs Avaria
2013-07-16 20:16:02
Nem tudom eldönteni, hogy vajon szándékosan-e vagy öntudatlanul, de az biztos, hogy Kubinyi Tamás ezzel a műsorral nagyon sokat tesz annak érdekében, hogy Mesterházy vagy Bajnai legyen jövő évtől az új miniszterelnök.
HunorMagor
2013-07-16 19:11:39
Köszönöm Benedek ! Valóban én is úgy tudtam, hogy a zsidók és a cigányok egy és ugyan az a nép, csak másik törzs . Azt tudom mondani, Köszönöm a Jó Istennek azt hogy nem születtem bele ezekbe a népekbe, és megtiszteltetés az hogy a Magyar népbe születtem ! Legyen érte áldott a Magyarok Áldott Jó Istene, egyben az én Istenem !
HunorMagor
2013-07-16 18:36:16
Jézus Krisztus Igaz története http://aranylaci.freeweb.hu/jezus/jezus.htm
Marcsi
2013-07-16 18:11:07
Igen elkezdődött,de már meg is állt.
Lehel
2013-07-16 18:08:05
Megkezdődött már a műsor ?
Itt nem indul el az élő adás
barodza
2013-07-16 17:56:55
A megszálló orosz 57.hadtest szépen elérte, hogy senki sem bízik a másikban és olyanok vagyunk, mint az anyátlan méhék hangosan sírunk és összevissza futkorászunk céltalanul így egytől egyig elveszünk. Nincs, aki összetartson mindnyájunkat ez a legnagyobb baj, hogy az egyik a másikra vár. Tamás köszönöm, hogy a tegnapi adását nem tudtam folyamatosan nézni, mert szaggatott az adás és nem tudtam visszanézni így nem tudom miről maradtam le
Üdvözlettel: Árgyélusmadár fiókája
HunorMagor
2013-07-16 15:59:05
Visszatekintve az elmúlt hosszú évekre bizonyíthatom azt, hogy ahol a Magyarokkal kialakult valami jó kapcsolat ezek a sátán fattyak hamar tettek róla, hogy ahol a szeretet gyökeret vert hamarosan bizalmatlanság és ármánykodás, és megveszekedett gyűlölet ütötte föl a fejét. Sok éven keresztül rá kellet döbbennem arra, hogy ahol nem kellene ott gazemberség van. Átmentem egy másik helyre, ott is ugyanaz a megveszekedett ördögi széthúzás gyűlölködés és ármánykodás, testvéri szeretet helyett pofátlan rágalmazások mocskolódások kémkedések, széthúzások előidézése és ott is a sátán fattyak működtek szanaszét szedték darabjaira azokat, akik szeretetben kívántak élni és bizonyíthatom azt saját bőrömön, ahol egy cigány vagy zsidó színtérre lép ott az ördögi rombolás kezdetét veszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Borsodi
2013-07-16 13:51:44
Tegnap betelefonáló : "Minden pártba befurakodik az, akinek nem kéne, és ha már kettő bent van közülük, akkor már széthúzást csinálnak".
Nagyon igaza van!
Martin Killeen
2013-07-15 20:34:03
Szegyen, gyalazat, de elmaradtam a befizetessel, ezert volt hofeher a kepernyo. Elnezest kerek a feledekenysegemert! Ma befizettem jul-tol nov-ig, remelem, ha lehetseges, meghallgathatom a kimaradt adasokat, ha nem, akkor megerdemeltem! Szebb jovot! Barbara
Marcsi
2013-07-15 20:25:16
Kedves Topi!

Megírnád,hogy hol talátad a Boszniai Nap Piramisról szóló cikket.
Topi
2013-07-15 20:09:23
A jótékony EU -

Az Eurostat fizetésimérleg-statisztikája szerint a 2004 és 2008 közötti öt évben (a záróéveket is beleértve) az unió három országa (Németország, Nagy-Britannia és Franciaország) 460 milliárd eurós jövedelemre tett szert, míg az uniós tagországok nagyobbik része (Írország, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Görögország, Magyarország, Portugália és még néhány másik ország) nagyjából ugyanekkora összeget fizetett ki jövedelemátutalások formájában. A jövedelemátcsoportosítás mértéke egy évre elosztva megközelíti az unió éves költségvetését, vagyis az európai unió sokat emlegetett költségvetésével szemben működik egy másik jövedelemátcsoportosítás,
amely a periféria vagy fél periféria országaiból szivattyúzza át a jövedelmeket a centrumországokba.

Magyarországra például az említett 2004-2008-as időszakban mintegy nettó ötmilliárd euró uniós támogatás érkezett, ezzel szemben hazánk ugyanezen időszak alatt nettó harmincmilliárd euró jövedelemátutalást teljesített a centrumországok felé. Ez az egy a hatos arány a centrum javára mutatja azt, hogy a demokráciáról, szolidaritásról, felzárkózásról szóló naponta elhangzó kenetteljes szavak mögött valójában milyen érdekek is mozgatják az "egyre szorosabb unió" szorgalmazóit.

http://ebredezes.hu/mennyibe-kerul-az-eu-valojaban/?honnan=Nemzeti_Hirhalo

http://www.penzvilag.info/lorant-karoly-kozgazdasz-az-europai-unios-penzszivattyurol/
kapcsolódó videók:
Lóránt Károly; Kígyó a bőrét - az Európai Únió igazi arca
Nigel Farage: Ki maga Van Rompuy úr
DEBRECENI
2013-07-15 19:39:21
Kedves Pestszentlőrinci Gábor ! Nagy tisztelettel és szimpátiával figyelem leereszkedéseid a kibeszélő elképesztően buta, elfogult pártkatonájához !
Nem könnyű hatásosan érvelni a szőnyikingai mélységekben,sőt lehetetlen! Ráadásul aki nem isteniti a Kedves Vezir-t, a jelenlegi rezsim "hőstetteit", annak szétbeszéli az idejét, idő előtt kikapcsolja a nyulfarknyi műsorból ! Már odáig süllyedtek, hogy az undoritó ATV-n demokratikusabban vezetik az ilyen jellegű műsort, dupla idővel és ahhoz szólnak hozzá a betelefonálók, amihez akarnak, nem folytják bele a szót, nem kapcsolják ki a renitenseket. Ami még nem mellékes : sajnos a "tenyérbe mászó" Kálmán Olga fényévekkel okosabb, műveltebb, rátermettebb, mint ezek a fideszes buta, képzetlen droidok.. Nem baj, őket a narancsbirkák igy szeretik, mert egy szinten vannak ! Üdvözöllek !!
Topi
2013-07-15 19:25:55
Világszenzáció!

Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán!
A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os
bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a
mag (tudás) urai építették.

A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos
mérések alapján 34.000 !!! évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban
székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv
kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is,.. melyek
egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely ABC
jeleinek vonásaival.
A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásírás-kutatás honi
mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán
historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem
fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé
táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és
rovásmaradványokat.
Ősink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis
Boszniában A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig
több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek,
s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom
csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 !!! évet ver
az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző,
nemzeti büszkeségünket sokszorosára duzzasztó adat. A nonplusszultra
pedig a megtalált rovásírás kora.
A hivatalos "tudomány" szerint a legrégebbi ismert írás Mezopotámia
területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III.
évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd
tízszer ősibb székely rovásírás... Félő azonban, hogy a mai liberális
nevelés atyaúristenei elhallgatják ezt a szenzációs felfedezést.

A legrégibb ismert földi írás!!!
Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az "uráli
őshaza" felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár
életterének ősiségénél. Szeretném, ha a históriaoktatás szempontjából
fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás
virítana, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a
történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára. Várom a Nap Piramis
kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a szebb magyar jövőben!

Biztosra vehető: a világ héber szagú urai ezt a hírt a feledés antiszemita kosarába fogják süllyeszteni.
HunorMagor
2013-07-15 18:33:50
Armaggedon – mindez már megtörtént? http://aranylaci.freeweb.hu/armaggedon/armaggedon.htm
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.