Régi Jobbikos
2013-07-20 13:59:44
Ferkónak, Egy Jobbikosnak
A magyarok a hozzátok hsonló rágalmazóktól szenved, a legnagyobbakat veszitek célba és úgy gyalázzátok ahogy a komunisták. Sajnos a Jobbik fele nálunk is hozátok hasonló volt mszmpés, nekik a legkönnyebb beadni, hogy ha valaki az Ehóban dolgozott, akkor ilyen meg olyan. Nekem ne magyarázzatok, ismerem Szaniszló, Pörzse, Kubinyi, Tóth B. tevékenységét és nem hagyom őket bántani, igaz magyarok. Ki merte kinyitni a száját közületek 1993-ban amikor az ávós filmet Kubinyiék forgatták? Ki tette kockára a magyarokért a munkáját a Dunatévében, az Ehóban? Azért küldtek ide benneteket hogy gyalázkodjatok de átlátok rajtatok. nem vagytok jobbikosok, csak ócska gyalázkodók.
DEBRECENI
2013-07-20 12:41:59
Borsodi ! Máskor kevesebb borsodit igyál !
Példád alátámasztja az általam emlitett közvéleménykutatók állitását : a te bandád a legbutább, szerintük a Jobbik támogatói között van a legtöbb diplomás (ez esetben a diploma szinte semmit nem jelent !!-szerintem!), a legtájékozottabb, ,magyarságtudatúbb, stb. Elfogultak lennének?! Velünk szemben biztos nem, sőt!
Kisemese, vagy a rossz-szelleme veletek továbbra is itt van ! Mivel nagyon egyetértünk B. Gáborral, P. Gáborral, ebből az következik, hogy ők is "küldött" emberek?! Tanúi lehetünk a te hülyeségednek, butaságodnak, próbálkozásodnak a megosztáshoz ! Van egy szomorú hirem a számodra : nem fog menni ! Te ennyi ésszel csak zsideszes lehetsz !
Borsodi
2013-07-20 12:07:28
Egy Jobbikos = Régi Jobbikos= Iza = Debreceni néven írogató Jobbikot lejárató alak írásait érdemes kihagyni.
Egyébként a Fidesz és az azt kiszolgáló hivatal így csinálja, beépít embereket az általa szélsőségesnek nevezett pártba, majd a tv-ben és médiában az általuk vezetett csoportokat mutogatja elrettentő példaként és mélyen elhallgatja a ténylegesen jóérzésű emberek cselekedetit.
Itt most ennek lehetünk a tanúi. Már sokan felismerték a bomlasztókat, azonban az új embereket ez elriasztja.
Ismételten kérem a rendszergazda segítségét a fent említett személyek beazonosításához.
DEBRECENI
2013-07-20 09:34:32
Kedves Egy Jobbikos !
Még az özönviz előtt nagyanyáméknak volt egy Kati nevű tehenük, azzal sem lehetett boldogulni, annyi esze sem volt mint a többi fajtársának !
Küllemre tehén volt ugyan, de agyilag birka ! Miért van az, hogy mindig ő jut eszembe, amikor a narancsbirkákat látom-hallom ?! Szerintem választások előtt még legalább 1x kihajtják őket kiállni az elnyomóik, kifosztóik mellett!
Nekik csak ennyi ész jutott, ebből az alapállásból indulj ki. Nem véletlenül ez a réteg a "legtájékozatlanabb" ( legbutább!!! ) több közvélemény kutató szerint is ! Szia !
Zoltán
2013-07-20 01:26:32
Zoltán
2013-07-20 00:25:24
Jólvan, felejtsük el. Hátha attól észhez tér.......
Kati
2013-07-19 22:56:36
Zoltánnak
Igazad van, így müködnek. Magyarabbnak mondja magát, olyan nevet választ, közben lejáratja a pártját, a magyarokat, üti vágja őket. Ahogyan önmagáról irt, valami hébergő háborgó lehet, nyilván ő sem tudja magáról miféle vér van benne. Terheltnek mondják az orvosok az ilyen egyedet, a lényege: korcs, trágya a tejben. Soha nem lesz belőle jó magyar, ez a tragédiája. Ne vegyük figyelembe, irjon amit akar.
Zoltán
2013-07-19 22:20:06
Igen Apista, a zsaruknak sosem ment a gondolkodás.....
Mindigis úgy lettek kiválasztva, hogy sok ész ne veszélyeztesse a küldetést...
Akkoriban ilyen viccek voltak: Mi az? Hülye, hülyébb, méghülyébb?
Postás, rendőr, vasutas.
És min vitatkozik 4 rendőr a rendőrautó mellett?
Hogy ki üljön az ablak mellé.
És miért hord a rendőr magával lisztet?
Hogy legyen sütnivalója.
Nos, azt hiszem a 80-as évek rendőre semmivel nem volt okosabb vagy
butább a mai rendőrnél.....
A rendőr sosem az atomfisikusok közül kerül ki; hanem a lehető legalacsonyabb
IQ-júak közül, akik szeretik, ha parancsolgatnak nekik, és sok agyuk amúgy nincs.
Tinesz Mihály sem pályázott a Nóbel díjra, amikor rájött, hogy ő rendőr lesz,
amikor nagy lesz.....
http://www.youtube.com/watch?v=51ErEwH-d-E
http://www.youtube.com/watch?v=RUNfzW1Wlos
http://www.youtube.com/watch?v=jIdSf9fvISo
http://www.youtube.com/watch?v=BGYO7n0n6hQ
http://www.youtube.com/watch?v=wAG6HF44Wys
Gondolom megérdemli a jósok nyugdíjat 40 évesen; van, aki 40 évesen na hagyjuk...
És van aki 70 évesen 30 ezerből él..... Vajon mennyit kap Tinesz, a 40 éves?
És mennyit adott hozzá a Magyarok Országához?
Kik fizetik az ő nyugdíját?
Rendőr ide, rendőr oda Apista.....
Le a buzikkal! :o)
Topi
2013-07-19 21:45:24
DEBRECENI
2013-07-19 21:20:09
Kedves Lisbeth !
Több nyelven anyanyelvi szinten beszélő középiskolai tanár létedre kaptál eligazitást, kioktatást egy Benedektől ! Bocsáss meg szegénynek, de ne legyen kissebbségi érzésed !
Azért én büszke vagyok Rád, életed nagy részét távol szülőhazádtól, jólétben szocializálódva töltötted, mégis példát vehetünk rólad !
Üdvözöllek !
Apista
2013-07-19 19:47:03
Jó, jó Zoltán, de akkor mi van, ha a guppisok már lejáratták saját magukat?
Válaszolok is:
A külső akvariszta csak röhög az egészen.
Valamennyire ide illeszkedik egy régi vicc:
Találkozik a rendőr a haverjával, aki épp egy könyvet olvas. Megkérdezi, hogy mit olvas:
- Mit olvasol?
- Egy logikáról szóló könyvet.
- Mi az a logika?
- Figyelj, elmagyarázom! Van akváriumod?
- Van.
- Tehát ha van akváriumod, akkor feltételezem, azért van, mert szereted a halakat.
- Igen, szeretem.
- És ha szereted a halakat, akkor biztos szereted a finom halászlevet.
- Igen.
- És ha szereted a finom halászlevet, akkor biztos szeretsz hozzá finom bort inni.
- Igen, valóban így van.
- És ha szereted a jó borokat, akkor biztos szereted a jó nőket is.
- Hát tényleg szeretem.
- És ha szereted a jó nőket, akkor nyilván nem vagy buzi.
- Hát tényleg nem vagyok.
- Na ennyi.
A rendőrnek nagyon megtetszik ez a logika-dolog, kölcsönkéri a könyvet. Épp olvassa ő is, mikor találkozik egy másik rendőrrel, aki odamegy hozzá:
- Mondd csak, mit olvasol?
- Egy logikáról szóló könyvet.
- Mi az a logika?
- Figyelj, elmagyarázom. Van akváriumod?
- Nincs.
- Akkor te buzi vagy.
Borsodi
2013-07-19 18:57:17
Zoltán! Ez telitalálat! :)
Zoltán
2013-07-19 18:39:01
Kedves Kati!
Ennek a receptje úgy működik, hogy ha le akarsz járatni valakit vagy valamit;
-- mondjuk példának okáért egy szervezetet, -- akkor:
1) Regisztráld magad -- látszólag -- annak a szervezetnek a nevében.
Pl.: Ha a "Halastó a guppik megmentéséért" nevű mozgalmat szeretnéd lejáratni,
regisztráld az "Egy guppis" felhasználónevet. Mindenki azt fogja gondolni, hogy
régi guppibarát vagy, és a guppik megkérdőjelezhetetlen szakértője, akivel nem
illendő szakmai vitába bocsájtkozni a guppikkal kapcsolatosan, hisz "egy guppis"
nyilvánvalóan sokkal inkább kompetens a kérdésben; mint bárki más.....
2) Utána kezdj el vitatkozni a guppisok klubjában pl. a neonhalasokkal, akik szerint
a guppi nem olyan jó, mint a neonhal.
Érveljél a neonhal ellen, a guppit üdvözítve; nehogy úgy nézzen ki, mintha a
guppikat utálnád...
3) És mindezt űgy csináld, hogy tevékenységed visszataszító legyen a normál
akvariszta számára, aki sem a guppi, sem a neonhal iránt nem táplál különös
érzelmeket...
4) Ha elég visszataszító az egyéniséged, akkor sokak kedvét elveheted a guppiktól;
anélkül, hogy valahais láthattak volna közelebbről guppit.
5) Ha véletlen úgy alakul, hogy undorítóságod miatt megutálnak a klubtagok, hát
felejtsd el az "egy guppis"-t... Regisztrálj egy egy másik guppist; oszt
hallgassák az okosságot tovább..... Biztos nem találják ki a marhák.......
Vagy ha mégis, hát kit érdekel?
Majd keresel egy másik fórumot, ahol még nem ismernek...
Annyira.....
DEBRECENI
2013-07-19 17:58:01
Ajózsef ! Aki egyetlen mondatot nem tud megjegyezni, pontosan idézni, az ne okitson másokat ! Az a madár ugyanis nem galamb, hanem veréb..! Mert még végül te is azt hiszed, mint a veréb, hogy győztél, te szegény ! Ez a dumád is szimbolizálja a "hitelességed"!
HunorMagor
2013-07-19 17:48:38
Kedves mindenki ! Én is egyet értek azzal, hogy Baki Gábor felbecsülhetetlen értéket tár elénk, a Magyarok áldott Jó Istene áldja meg őt erővel egészséggel hosszú élettel, hogy szemei meglássák áldott kis Magyarországunk sorsának jobbra fordulását megnövekedését, sőt azt is hogy az EUnak nevezett bűnszövetkezet elmerüljön s a Magyarság ez által is naggyá legyen .
totya54
2013-07-19 17:10:42
Ajózsef
2013-07-19 17:07:01
Kedves Benedek
Az ember egy galambbal ne próbáljon sakkozni mert az felborítja a bábukat leszarja a sakktáblát és lehet a végén azt hiszi győzött.
szilveszter
2013-07-19 15:06:37
Kedves Tamás! Kedves Á.K.T Barátai ! A sértődöttségnek sértegetésnek csak a Haza ellenségei veszik hasznát.Aki ez nem látja, már támadni igyekszik a nemzeti média megvalósítását, nem különben az Á.K.T-t és vezetőjét.Rendszámát tekintve nemzeti oldalinak véli magát a támadó,de ha így is van szálljon le a lóról.Kedves Anikó,Tibor,Baki Gábor,a pestszentlőrinci Gábor,és sokan mindannyian akik nem a semmiségért sértődöttek véleményét képviseljük,inkább felfedező akcióban gondolkozzunk támogató személyek megnyerése szempontjából.Szerény célként tíz főt próbálok megnyerni ami nem csekély feladat.Baki Gábornak a színvonalas hozzászólásokért gratulálok,ugyanúgy másoknak is .Három keréken kívánom mindenkinek a Jó ügy szolgálatát.Üdvözlettel .Szilveszter
DEBRECENI
2013-07-19 14:45:52
Imi ! Ugy látom, P. Gábor igényesen megválogatja a barátait ! A Kati által felsorolt tiszteletre méltó személyek réges rég lemondtak,. (lemondatták) a biztos, jó jövedelemről ! Őket kár egy nevezőre hozni a többivel ! A gerincük nem gumiból van ! Nem volt gyomruk évekig "barátkozni" az ottani janicsárokkal ! Az értékrendjük azóta is változatlan ! ( Tóth Gy. nekem kakukk tojás !) A szegedi csanád-ügy meg lett oldva, és a többi párt bűnözői , idegen zsoldosai ?! A mocsok összetartja őket, összezárnak, minden OK, igaz ?! Nincs ügy.! Én nem igy gondolom !...na ezek a veszélyesek, kártékonyak, nem a szegedit leleplező, kirugó párt ! Mi ujság a legtöbb komcsit, zsidót magába foglaló, fülkés bandával ?! Ne szegedizzetek, a vörös-fülkések, a csuhásozó, trianont megtagadó, stb. csürhét kellene kitárgyalni, akik eszeveszetten rabolnak, fosztogatnak, eleddig a leggátlástalanabbul, az Isten verje meg őket !! Ájtatoskodásra itt már nincs idő !
Imi
2013-07-19 14:22:10
Mgnéztem 2x azt a müsort, P. Gábor azt mondta h ő Szegedi Csanddal bármikor lefényképezteti magát ha ugyanugy mint azon a képen Vona is rákerül. Ez azért nem semmi 2013-ban, a fanatizmus nem mehet senkinek ennyire az agyára. Utána megmagyarázta hogy az elzsidósodot Echóban többen ltják és ezért nem számit, h azt mondta, nem fog oda betelefonálni és csak ide szokott, majd lecsapta a telefont amikor Kubinyi T. azt mondta h a mazsihisz tévéjét segitők nem szoktak a barátjai lenni. Sztem Pestszentlőrinci Gábor bocsánatkéréssel tartozik a kettős játékáért, a mazishiszessé lett tévével való együttmüködésért a telefonlecsapásért. Biztos vagyok benne, hogy senki nem haragszik rá, de ami igaz, az igaz.