Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Sári
2013-07-21 09:58:20
Egy Hazug Jobbikosnak

Kérem ne veszitse el a türelmét, mert ha azt írja nekem: "Maga egy undoritó senkiházi!" az a logika szabályai szerint az önről eddig megismertek alapján azt jelenti: maga egy jó magyar! Kérem válaszoljon igennel vagy nemmel az alábbi kérdésekre:

Volt-e diktatúra és egypártrendszer Magyarországon?
E diktatúra nevében meghurcolták-e jó magyarok millióit?
E diktatúra nevében akasztottak-e föl sok-sok magyart? (Sokkal többet, mint amennyit beismernek.)
E diktatúra kiszolgálói beléptek-e a kommunista pártba?
E diktatúra kiszolgálói között ott található-e Nyikos László a Jobbik országgyűlési képviselője?
Vannak-e hozzá hasonló emberek a Jobbikban?
Vállalható-e jó magyarok számára, hogy ilyen emberek döntsenek a sorsukról?
Van-e bármiféle erkölcsi mencség az ilyen szolgalelküségre?
Állitható-e példaképként a párttagság elé ez az eset?
Meg kell-e szabadulnunk az ilyen multtal rendelkezőktől?

Amennyiben valamennyi kérdésre igennel válaszolt, úgy van miről beszélnünk. Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
Borsodi
2013-07-21 09:47:53
"Egy Jobbikos" - aki nem jobbikos, önmagát ismét leminősítette, az összes többi álnevével együtt.
Sári
2013-07-21 09:14:49
Egy Hazug Jobbikosnak

Ha Nyikos 46 éve belépett az akkor akasztó és minden magyaron bosszút álló MSZMPbe, az nem a zsidó média ármánykodása, hanem a szomorú valóság. Attól szomorú, hogy egy olyan pártnka lett országgyűlési képviselője, amely a legjobb magyarokat fogja össze a szavazóit tekintve, és a leghitványabb embereket képes volt az országban összeszedni. A Nyikos-Pörzs-Szegedi klán most is müködik, Csanád pénze strómanként ott van a pártban, erről beszélni kell, és nem engem kell gyalázni ha szóvá teszem. A többi kommunista bűne legyen szoci vagy fideszes, nem mencsség ezzel szemben. Mi jobbikosok nem ezt érdemeljük, hogy felülről ideküldenek néhány beírót, aki minden igazságot a zsidó média ármánykodásának minősit és marad minden a régiben. Pörzse szoci kalandja és plágiumügyei összefüggenek ezzel, mert SZDSZcelebből nem lett magyar szalonna. Bizony kedves Egy Hazug Jobbikos, a magyarok ügyét azok képviselik, akik ezt megértik, nem azok, akik az igazság helyett a beirót kezdik gyalázni. Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
Marcsi
2013-07-21 08:46:52
Kedves Topi!

Köszönöm a feltett cikket és videót.Felteszek három videót ezek is nagyon érdekesek.

Dr. Lánszki Imre-Táltos királyaink lakhelye Ősbuda.
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=940405e43

Dr. Lánszki Imre-Fejedelmi sírok a Pilisben.
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=f02df8282

Mit talált Dr.Lánszki Imre a Pilisben?
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=53a77f7ce
Sári
2013-07-21 07:13:45
Egy Jobbikosnak

Azt irod Ferencnek: "Amit a Pörzse Sanyiról összehazudsz -hadobálsz bizonyítékok nélkül az csak lejáratásnak minősül!" Nekem megvan a Csillagösvény és a könyvek is megvannak amikből kilett másolva a szövege, pl a Bulcsu végig Padányi Viktor könyvéből, miközben szerzőként Pörzse van feltüntetve, szóval Sanyitól nem áll távol a szellemi lopás. Az MSZMPés Nyikossal meg azért értik meg egymást, emrt Pörzse is az MSZP-nek kampányolt, itt vannak a képek:

http://www.stop.hu/belfold/botranyok-a-jobbik-korul-elkepeszto-fejlemenyek/640029/

Egy ősbolsevikk MSZMP-tag, egy alkalmilag MSZP-vel együttmüködő SZDSZ-Jobbik-celeb, és végül Szegedi Csanád a Barikádbéli üzlettárs, akivel a Rózsadombon az Ady Endre 24 szám alatt a Tasnádi villa mellett működik a szerkesztőség. Van rá pénz, mert a bolond jobbikosok nem tudják hogy a nyakukra ült komcsi-bolsi szinjátszóknak kényelem kell. A Rózsadombon müködtetett szerkesztőség olyan lapot gyárt aminek 70 százalékát nem lehet eladni, mégis havonta kifizetik a milliókat és röhögnek a markukban, "ezt még az MSZP sem adná meg nekem", mondta Pörzse Kálmán Olgának amikor táncoltak a kommunista MUOSZ újságirók bálján. Ezért nem írja bele a cikkébe, hogy hívják vissza Csanádot, vagy nem emliti meg az igazságtalanul kizárt Lenhardt Balázst. A Jobbik tábor 800 ezer jó magyarból és néhány szélhámosból áll, ezt meg kell értenetek, ha nem szabadul meg tőlük a párt, beszennyezi a magyar ügyet. Egyébként a lakhatási támogatás visszafizetéséről sem írsz igazat, mert nem fizették vissza az évekig elcsalt pénzt, hanem leállitották az újabbak felvételét. Abban a 7. kerületi lakásban ha már pénzt vettek fel rá, nem lehetett volna szerkeszteni a veszteséges lapot? Szóval téged ugy hivhatunk mostantól: Egy Hazudozó Jobbikos
Szabó Ferenc
2013-07-21 05:18:43
A Nyikos-Pörzse-Szegedi klán megjelent az oldalon, rágalmazva támadják a velük kérlelhetetlenül szembenállókat. Kubinyi az Ehóban elmondta hogy 43 évi MSZMP-tagsággal Nyikos László a pártállam legsötétebb korszakát vitte be a Jobbikba és aki Népszabadságot nem vett, Nyikos lapot sem fog venni. Pörzse plagizátorként lepleződött le, a Csillagösvény minden szava Padányi Viktor, Bobula Ida, Magyar Adorján és más jeles szerzők könyvéből lett kimásolva a szerző megjelölése nélkül. Azóta Nyikossal összeborulva lakhatási támogatási buliba csaptak sokmillió közpénzt elcsalva, most pedig ferkó néven gyalázkodnak ezen az oldalon, mert az Álmos tévé zavarja őket, hiszen a Jobbik is létrehozhatta volna éppen Pörzsével, ám mindig azt mondták Vonának, hogy nincs rá pénz. Havi kétmilla kevés Pörzsének, legalább négyet szeretne ha tévéz is, ezért nincs élő adás a Jobbik tévén. Szegedi lebukása után egy évvel Pörzse kénytelen volt foglalkozni az üggyel, ám egy szót sem irt Lenhardt kirugásáról vagy Szegedi visszahivásáról. Küzdjetek csak ferkók, amig minden ki nem derül és 800 ezer jó magyar szeme fel nem nyillik.
Topi
2013-07-20 23:14:40
Kedves Marcsi!
Köszönöm a videót, de én a feltett Világszenzáció! írást egy Erdélyi barátomtól kaptam e-mailben. Az akkori kérdésed miatt, a barátomnál rá kérdeztem a forrására, de valamiért nem kaptam választ.
Viszont régebben több cikket is olvastam a boszniai piramisokban talált magyar írásokról.
VILÁGSZENZÁCIÓ!!!
A szénizotópos mérések alapján 34.000 évesre saccolt
híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar
rovásírással íródott feliratokat találtak
2010. március 2., kedd egymagyar.blog
Semir Osmanagic előadása saját rögzítéssel DVD-
nálunk megrendelhető - 1500-Ft+posta!
Információ: admin@egipatrona.hu
és 06-30/648-3543
http://hungarianrealnews.com/tortenelem/falmogott.html
http://www.piramidasunca.ba/
Marcsi
2013-07-20 22:42:46
Topi
2013-07-20 22:21:21
Hallgassátok meg!

http://www.atv.hu/videotar/20130530_nyugdijrendszer_maskepp

Szégyen, hogy nyugdíjasok vagyunk és merünk még élni. Vajon ki nevelte fel ezt az ... Ingyenélőt????

Több kérdés is felmerült bennem a riport meghallgatása után.

1. Milyen munkakört tölt be ez a szuper intelligenciával rendelkező állampolgár?
2. Mennyi a jövedelme? ( Ha több, mint havi 100.000 Ft, akkor azonnali csökkentést javaslok.)
3. Hol végzett kutatást arra vonatkozóan, hogy egy nyugdíjas milyen átlag jövedelemből él? (Szerinte 105.000 Ft/fő. Ez tényleg luxus jövedelem.)
4. Miből gondolja azt, hogy egy nyugdíjasnak már nincsenek kiadásai? (Tehát nincs szüksége ruhára, cipőre, nem kell ennie sem, inni meg pláne nem, gyógyszerekre nem kell pénzt kiadni, tüzelőre, villany- gáz- és egyéb számlákra szintén nem.)
5. Hogy lehet egy ingyen utazási lehetőséget felhánytorgatni, vagy kompenzációként megemlíteni? (Vagy szerinte a nyugdíjasok csak úgy, unalmukban tujáznak egész nap?)
6. Megvizsgálta-e azoknak a nyugdíjasoknak a helyzetét, ahol egy-egy idős házaspár egy nyugdíjból tengeti az életét? Gondolom ha egy főre 52.500 Ft jut, akkor azt is csökkentené, mivel a két szemét öreg ugyanabban a lakásban lakik, ugyanannál a kályhánál melegszik (ha van tüzelője), ugyanannál a villanynál van pofája elfogyasztani a vacsoráját, és elolvasni a villanyszámla és egyéb beérkezett számlák összegét.
(Csak így zárójelben: ennek az igen sok ésszel és tapasztalattal rendelkező egyénnek el kellene menni egy logopédushoz is (neki biztos ingyen van!), aki leszoktatná arról, hogy pöfén beféljen, és utána üljön le a TV riporterével beszélgetni.)

Szerény, de határozott véleményem szerint inkább a KIEMELT NYUGDíJASOK, VAGYIS A FONTOS ELVTÁRSAK ÉS ELVTÁRSNŐK nyugdíját kellene mindenek előtt felülvizsgálni, és azt csökkenteni mégpedig radikálisan, ui. igen sok közülük 500-800.000 Ft-ot is felmarkol havonta. Sőt, azt is meg kellene vizsgálni, vajon még mindig élvezik-e az egyéb, pl. a "szoc.hazáért" vagy valami egyéb "hazafias mozgalomban (? ) történt aktív részvételükért" járó extra juttatásokat? Mondjuk ingyen jegyeket gyógyfürdőkbe, gyógyüdülőkbe, osztályon felüli ellátást, külön szobát a kórházakban, soron kívüli kezelést stb. Nem vicc amit írtam, saját szememmel láttam a megkülönböztetést a Kútvölgyi kórházban és a Hárshegyi Idegszanatóriumban.

Darley M


Egyáltalán nem véletlen hogy a szocik csatornáján volt ez az interjú.

Kik csökkentették a nyugdíjat, kik vették el a 13. havi pénzeket.

Sokan elfelejtik és amilyen agy-mosott ostobák, még visszaszavazzák őket a hatalomba
!
DEBRECENI
2013-07-20 22:12:44
Sári !
Egyetértek veled, a zsideszre tényleg illenek a minősitéseid , valóban mindenkire lőnek, de egyszer gellert kap a golyó.....! Reméljük minnél előbb és végzetesen , ez a magyar nép érdeke !
Szebb jövőt nekünk--nélkülük !
Sári
2013-07-20 21:56:29
Értem már, h mért nem áll szóba Pap Lajos szívsebész, Pap Gábor művészettörténész Szántai lajos, KubinyiTamás, Ángyán József, kásler Árpád az itt benfenteskedő szemellenzősökkel. A magyar ügy megosztóinak az a feladat, hogy mindnkire lőjenek, aki nem pártjuk tagja. A jó magyaroknak azt javaslom haggyuk őket tombolni itt, ne írjunk választ, ők nem a magyar összefogásban, hanem a lejáratásban érdekeltek. küszöb alatti kóser figurák.
DEBRECENI
2013-07-20 20:41:23
Kedves Topi !
Nagyjából sajnos igaz a kórisméd, de az irásod vége nagyon nem jellemző az emberi utódokra, ők munka, tanulás után szeretnének boldogulni. Saját gyerekeimből, környezetemből indulok ki.
Akikről, ill. amikről a végén irtál, azok tenyésztett , védett, gyilkos paraziták, akiket biológiai fegyverként tenyésztenek ellenünk, sajnos igen nagy ütemben ! A pártolóik, tenyésztőik irtóznak tőlük, csak ránk erőltetik, s ha negativ véleményünk van velük szemben, az igazat panaszoljuk, netán tennénk ellenük, hát....de tudod !
A két tábor élesen elválasztandó, sajnos az utóbbiak talán már többen vannak, mint az EMBERI ! utódok, akik már elmenekül (tek)-nek!
Ők valóban áldozatok, de nagyon sok nyugdijas is az, csak nem tud róla, hálás az esti 1 joghurtért, ezen túl már nem jut az értelme, nem lát tovább szegény ! Ha tolvaj is, nem mindig tud róla ! Ő az aki hálás az elnyomóinak az 1 joghurtért, de természetesnek tartja, ha az unokái külföldre mennek ! Nem tudja, hogy ott csak megtürt, lenézett cigány=magyar ?! , gyökértelen lesz ! Lehet, hogy a dédunokáit sosem fogja látni, de megvan az 1 joghurtja minden este ! Hát kell ennél jobb világ, amikor 50-60 éve ez nem igy volt !
Az egészségügyet belülről jobban ismerem, mint szeretném, nem érzem magam kivételezettnek, tolvajnak, csak kizsigereltnek. ! Pedig még azt sem mondhatom, hogy éhezek, van normális lakásom, nincsenek napi, heti anyagi gondjaim, de a munkám után min. ennyi jár nekem is, ugy gondolom !
Kedves Topi ! Szerencsétlenné tettek bennünket, és ami a legnagyobb baj, nem látom a végét !
Ugy gondolom, hogy teljesen egyetértek Veled ! Üdvözöllek !
Marcsi
2013-07-20 20:16:42
Szántai Lajos-Király a világfa tövében.

http://www.youtube.com/watch?v=TuLI30doU2E
Topi
2013-07-20 19:59:21
Kedves Debreceninek!
2013-07-20 16:16:27

"Tolvajok generációja

„Ameddig csak előre látunk, spórolás következik, megszorítások, elszegényedés. Ez tehát tolvajgeneráció, szól a fiatalság ítélete, mert ellopták a mostaniak jövőjét.”

Tolvajgeneráció – súlyos, sokakat sértő kifejezés ez, mégis egyre több európai országban bukkan fel. A 2008 óta tartó gazdasági mélyrepülés felelőseinek keresése közben kezdték el használni, főleg Nyugaton. A tolvajgeneráció kifejezés egyre mélyebben rágja bele magát a fiatalok tudatába.

Merthogy a tolvajok a mai 40 és 60 évesek. A már éppen nyugdíjasok vagy akik pár év múlva lesznek azok. Ők lopták el a fiatalabb generációk, a mai 20-as, 30-as és 30-es éveiket taposók jövőjét.

Elsőre furcsa és talán nem is azonnal érthető a vád, de mind több és több országban gondolják végig, hogy van-e benne igazság. A lényege az, hogy a manapság nyugdíjba menőknek „mindenük megvolt”. A legszerencsésebb generáció, mert nem rázta meg az életüket sosem háború (hiszen már a második világháború után születtek), alapvetően ingyenes oktatás és remek egészségügy járt nekik, részük volt a nyugati ingatlan-áremelkedés sokakat meggazdagító buborékjában (olcsón vettek, és tőlük függetlenül sokszorosára nőtt a vagyonuk), ráadásul most még előttük áll a kényelmes életet biztosító nyugdíjas kor is. Évtizedekig fognak a mai fiatalok hátán élősködni – így szól a vád –, hiszen Nyugat-Európában 80 év fölötti az átlagéletkor, köszönhetően a remek egészségügyi ellátásnak. Ami, ugye, nekik még megadatott. Az ő életükben még nem kellett az ellátáson spórolni.

Ráadásul éppen ez a generáció az, amelyik a 80-as évektől kezdődően, mert mindent akart, mert kapzsi volt, mert nem tudta, hogy hol a határ, tovább nyújtózkodott, mint ameddig a takarója ért. Adósságokba keveredett, sőt, választópolgárként eladósodásba kergette a kormányait is (hiszen mindent akartak). És persze a politikusok populista demagógiával engedtek is nekik. Aminek aztán az lett a vége, amit most magunk körül tapasztalunk.

Ameddig csak előre látunk, spórolás következik, megszorítások, elszegényedés. Ez tehát tolvajgeneráció, szól a fiatalság ítélete, mert ellopták a mostaniak jövőjét. Az új generációk lesznek kénytelenek utólag kigazdálkodni ennek a letűnt, békés aranykornak a túlköltekezését. Ezért aztán a mai fiatalok valószínűleg már nem fogják megismerni, hogy milyen is az, amikor valakinek élete végéig van biztos állása. Hogy milyen lehetett az a kor, amikor csak a lumpenek (a lakosság 4-5 százaléka) félt attól, hogy elveszíti a munkahelyét. Amikor mindenki tudott pénzt keresni, aki dolgozni akart.

A mai fiatalok 30-40 százalékos munkanélküliséggel, már egyáltalán nem ingyenes oktatással és romló egészségüggyel szembesülnek. Dühösek, mert látják, hogy egyre csak nő a szakadék, hogy évről évre rosszabb lesz, hogy a hátukon kell cipelniük az időseket, pedig épp a mai nyugdíjasok élték fel az ő jövőjüket is.

A nyugati lapokban egyre több írás szól arról, hogy a mai 20-asok nem Ibizára szeretnének eljutni, hanem időutazáson részt venni. Megtapasztalni, hogy milyen is lehetett az az európai élet és biztonság, amelyet elloptak tőlük a kapzsi idősek, akik előre felélték a következő húsz év összes megtakarítását.

Tolvajgeneráció, amely helyett most majd évtizedekig kell gürcölni, és miattuk megszorítani. "

A "fiatalok" áldozata csak arra emlékszik, támadói azon tanakodtak, hogy üssék vagy rúgják még
Három "fiatal" ütött le hátulról egy 48 éves férfit csütörtökön hajnalban Sajókazán. Az eszméletét vesztő embertől elvették mobiltelefonját, pénzét, kulcsát, majd bementek házába, és egy motoros fűrészt, valamint egy kézi körfűrészt is elvittek. A súlyosan megsérült férfi arra emlékezett csupán, hogy támadói azon tanakodtak, hogy üssék, vagy rúgják még.
A "fiatalok" csütörtök hajnalban támadtak rá egy 48 éves férfira a Borsod megyei Sajókazán. „Célpontjukra” a Tél utcában rontottak rá, hátulról leütötték, elvették a mobiltelefonját, pénzét és kulcsait, majd újabb zsákmány reményében elmentek a lakására, ahonnan egy motoros fűrészt és egy kézi körfűrészt vittek el. Mindeközben áldozatuk az utcán feküdt eszméletlenül.
Az összevert férfi emlékszik, támadói arról beszélgettek, hogy üssék vagy inkább rúgják még.
A rendőröknek sikerült azonosítaniuk a rablókat, végül péntek hajnalban mindhármukra bilincs került. Kiderült, a legidősebb gyanúsított is csak 20 éves, társai pedig még fiatalkorúak. Mindannyian sajókazaiak.
A rendőrség közölte: kezdeményezték a fiatalok előzetes letartóztatását
http://i.imgur.com/U9DETun.jpg
(HavariaPress - Hír24 nyomán)
Régi Jobbikos
2013-07-20 19:55:38
Gyermektáborunkban tartott előadást Kubinyi Tamás megkérdtem tőle mit szól, hogy az oldalán Ferkó, Debrecen, Egy Jobbikos és hasonlók rágalmakat szórnak rá. Azt mondta nem fontos, az a lényeg hogy a jobbikosok és a jó magyarok gyerekei megtudják az igazat álmosról, Árpádról, Mátyásról. Kétféle emberről beszélt, ártókról és áldókról. Ti magatokat hova soroljátok? A jobbikosok között van egy olyan vonulat amit ti képviseltek, ez az oka, hogy nem jutunk egyről a kettőre. Tisztulásra van szükség, tisztuljatok.
HunorMagor
2013-07-20 19:26:06
DEBRECENI
2013-07-20 17:11:02
Kedves Ferkó !

Mindig élvezettel olvasom a véleményeidet ! Összeszedett, igaz, pontos, lényegre törő. Minden szavaddal egyetértek !
Továbbra is nagyon számitunk rá, várjuk a kommentjeidet ( soron kivül szoktam elolvasni !).
Más : hónapokkal előbb előre befizettem az Igaz Jó Magyarember c. házilapra.
Ha még él az előfizetés, felajánlom annak, aki erre igényt tart!
Ferkó, üdvözöllek !
HunorMagor
2013-07-20 16:49:46
Szia Szilveszter ! Írjuk inkább nagy betűvel Melkisédek és Jézus nevét, mert ők olyan Isten emberek, akik sem Istenre sem emberre nem hoztak szégyent . Én is szeretettel meghallgatnám a Melkisédeki, és a Jézusi tanítás közös gyökereiről való tudást, tanítást . Áldás minden igaz Magyar testvéreimre !
szilveszter
2013-07-20 16:32:10
Kedves Tamás! Beszéljünk inkább a melkizédeki és jézusi vallás kapcsolatáról hogy minél többen megértsük a kiválasztott nép bibliai idézése félrevezeti az embereket,mivel az elnyomó hatalomnak mindig a hazugság kimondása volt az érdeke.Amíg nem változik meg az egyházak véleménye jobbulásra nem számíthatunk. A melkizédeki vallás és jézusi vallás egy azon tulajdonsága,hogy kenyérrel és borral áldoztak csak 1800 év különbséggel mit is jelent,Sajnos az egyház képviselője nem ismeri az egész üdvtörténetet. Üdvözlettel Egerbocsról
DEBRECENI
2013-07-20 16:16:27
Szia Egy Jobbikos!

Miután e hazában élek születésem óta, elszenvedem, tapasztalom a gengszerváltás "örömeit", Ismerve az itteni előzményeket, nem gondoltam hogy megváltozik itt a fórumoldalon valami is ! Ugyan mitől-kitől ?! Ezért történik, ami történik, hogy ez igy is maradjon !
Az ország helyzete--egy fórumoldalra levetitve !
Addig, amig egy 85 éves nyugger háborog az elégedetlenkedő, kritizálókra, "-pedig ő most először orbánnak köszönhetően minden este meg tud enni egy joghurtot!"-nem érti meg hogy a fiataloknak nincs munka, megélhetés, el kell menniük!-szemben az ő esti 1joghurtjával, addig semmin sem csodálkozok !...és ennek a fajtának szavazati joga van-- a gyermekeim ellen.! Az esti 1 joghurtért meg is teszi ! Az a baj, hogy nincs egyedül !
Én már meghagytam a gyerekeimnek, ha ennyire elhülyülök, lőjjenek agyon, ne legyek kárukra ! Ezt az illetékesek tekintsék aktiv eutanáziának !--bár a magamfajtával nem kell elszámolni, legfeljebb csak elkaparni, ha lehet önerőből a családnak !...oszt jónapot !!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.