Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Borsodi
2013-07-23 18:04:09
Isten éltesse sokáig az Álmos Király Televíziót! :-)
Ajózsef
2013-07-23 17:28:29
a sport:
"Mi majd előírunk nekik valamit, ami úgy fest, mintha ugyancsak politika lenne. Hogy pedig a tömegek észre ne vegyék, hányadán vannak, ezenkívül szórakozásokkal, játékokkal, mulatságokkal, szenvedélyekkel, vidámparkokkal is eltereljük majd figyelmüket. A sajtón keresztül hamarosan kezdünk majd művészeti pályázatokat és mindenféle sportversenyeket javasolni: az ezek iránti érdeklődés végképp el fogja vonni az emberek figyelmét az olyan kérdésekről, amelyekben kénytelenek lennénk velük szembehelyezkedni.
Amint a nép egyre inkább elszokik attól, hogy gondolkozzék és önálló véleményt alkosson, ugyanazt a hangot kezdi majd megütni, mint mi, mert csak mi fogunk neki új irányt mutatni a gondolkozásban - oly személyeken keresztül természetesen, akikről nem sejtik, hogy velünk tartanak."

idézet a jegyzőkönyvből ami már több mint 100 éve nem is létezik, mégis megvalósul.
Borsodi
2013-07-23 14:55:26
akkor most egy kis "füllentésen" fogjuk O.V-t

origo.hu/itthon/20130722-orban-viktor-demjen-ferenc-es-a-pofatlan-siraly.html

"Jó ha figyelünk", a videóban az interjú alatt OV gyakran fogdossa a fülcimpáját és a füle mögött hátrasöpri a haját.
Végig a fülét matatja, kénytelenek meg is vágni az interjút..

Ilyeneket mond a magyarországi sportkiadásokról: "mind meg is térül" pici szünet , mert belegondol és helyesbít "ha jól csináljuk meg is térül"
s ez így már igaz, de a kérdés továbbra is áll: mikor csinálják jól?
biztos felcsúti telke végében lévő óriás stadionra gondolt közben...

mikor fogják már a látványsport helyett a tömegsportot támogatni? mit támogatni, de legalább ne adóztatnák meg többszörösen!
Sári
2013-07-23 14:21:08
hazug ferkónak

Azt a mondatát amikor engem Kubinyi urral összekever, lefényképeztem és kitettem a monitoromra, hogy a gyerekeim lássák, milyen anyjuk van.

Köszönöm ferkó ez szép volt.
Imi
2013-07-23 13:41:18
Én is ott voltam azon a Szabadság téri Budaháziról szóló előadáson, ahol magnószalagokat is lejátszott Kubinyi úr a családját érő éjjeli halálos fenyegetésekről, ami a Dunatévés szekus és mos ad ügynökök munkája volt, fegyverrel fenyegették, hogy ne szakitsa meg a kapcsolatot Csórival és legyen őstörténet az Agorában. Ebből az időből való az az ujságcikk, amit ferkó rágalmazó céllal tet fel az ügynök Csóriról, ám minden szava Kubinyi urat igazolja, mert már akkor szembefordult Orbán dízsidaival. Ott hangzott el, hogy milyen rágalmakkal illetik majd Károly nevű SZDSZ-es testvérről és hasonlókról, amiből egy szó sem volt igaz, de most ferkó egy-az egyben ezeket ismétli. Vajjon honnan vette? Ez mutatja, hogy ki is ez a ferkó, és mért küldték ide. Én megkérem Kubinyi urat, hogy az ilyen küldött alakokat zárjuk ki a beírásból, mert teljesen tönkre teszik az oldalt, hetek óta.
Sári
2013-07-23 12:43:09
hazug ferkónak

Köszönöm, hogy a beirásaimat ismétli, szükség van rá. Ha mindet kimásolja és ujra beirja, az lessz a legjobb. A hazugságai viszont könnyen megdőlnek, Kubinyi urnak nincs Károly testvére, ezt az interneten keresgélve kombinálta össze, ugyanolyan hazudozó mint Egy Hazug Jobbikos. Azért küldték ide, hogy árcson, de végül azoknak árt akik megbizták.

Várom szives válaszát, folytassa a munkáját.
Borsodi
2013-07-23 10:53:28
Idézet:

"Tisztul a Magyar Nép!

Kirajzolódik a MAGYAR EMBER! A magyar ember, már nem a másik szidásával jut előre, hanem az értékes munkájával!

Milyen furcsa, hogy a pártok mindent elmondanak egymásról… minden igazat, csak mert párt és vezérfanok “vagyunk” ezért saját pártunkról nem hisszük el, csak a másikról… Minden pártot utolért és beépültek a bűnöző korrupt fazonok! A magyar emberért és a Hazánkért tenni akar, az kilép, fel áll a mocskos, zsebét tömő bársonyszékéből.. beáll a nép közé és velük együtt kivívja a szabadságot! Ha még van köztük becsületes, az akkor ez teszi! Hát ha még aki nem jött rá, aki nem vette észre, hogy a változás ami ott hozható, az nép és Magyar ellenes… életellenes! Aki még nem vette észre, hogy az életünkre törtek, vagy nem akarja, hát pusztuljék ha akar ő maga… de ne húzzon a sötétbe le másokat, ártatlanokat! Nincs jobb, nincs liberális, nincs bal! Ingyen cirkusz van hülye gyerekeknek! Mindig az van mondva amit hallani akarunk!!! Elhisszük és aztán minden megy tovább!! Vannak a pártok és vannak akik a pártokkal vannak és van a NÉP! Tessen mindenki választani, mert nem érünk rá! Minden EMBERnek választania kell! A NÉP az életéért a szabadságáért harcol és a gyermekeiért! Aki a pártjáért és vezéréért, annak gondolom nincs családja, gyermekei, mert ha igen, akkor annak ellenségeként! A politikus meg miért, csak saját magáért a pozícióért. Mert ha a Népért akar, akkor kiszáll a mocsokból és leereszkedik a népéhez, hogy felemelhesse! Mert ha benne van a szikra, az az ősi szikra, amit őseink véréből maradt nekünk, akkor abban lángra gyúl és tudja mi a dolga! Tudja, hogy a népnek az ő bársonyszékéből nem lesz jobb! Bár nekem sem onnan tették a jót soha, de nem is vártam… DE! hogy nem tesznek jót még csak csak, de hogy az életemre törnek, hogy most már onnan bántanak! Na neee! Azt már nem!

Lerövidítem! Választani kell! Magyar nép, gyermekeid, ; Pártvezér, pártod. Csak e kettő között kell! ÉS KELL! a Magyar nép, a magyar ember… tudom évtizedeken keresztül azt tanították, hogy a magyar, lop, csal, hazudik, irigy, és árulkodik… megtanultuk, sajnos azonosultunk is vele……de mostantól mást tanulunk, a magyar ember becsületes, igazmondó, odaadó, segítőkész, dolgos….stb…. és ezzel fogunk azonosulni! Tehát, aki meri szidni a magyar embert, az vagy nem magyar, vagy nagyon nagy gazember! Hááát meg kell tudnunk hogy ki a magyar és ki a bűnöző!!?? Mindenki tisztítsa ki magát, ilyet csak magyar ember tud!! Mert aki nem magyar, abban nincs a szikra és nincs ami fellángoljon! Magyar ember másik embert nem szid!!! És a magyar nem birka!!!!! No ha ez ellen kifogás adatik… állok elébe örömmel! Itt az idő, hogy megtudjuk, ki a magyar, ki az EMBER, és kiknek kell egy helyen együtt lenni!

Aki neveket imád, és neveket mocskol, neveket kántál… Vigyázz mert becsap!! AKI MÁS EMBERT szid bánt abban a gonosz lakozik! Innen lehet felismerni! Azt hiszed, hogy aki egyszer mocskol valakit, az holnap nem fog Téged??!! ÉSZEN LEGYÉL DRÁGA MAGYAR NÉP! Hol a mocskoló beszéd onnan menekülj, mert mocskos leszel Te magad is!
Köszönöm, hogy elolvastatok Drága Barátaim! Magyarok! Éljen a szabadság! A Haza nem eladó!

Uzsokiné Lakó Éva"

forrás: http://kaslerarpad.hu/?p=3974
Ajózsef
2013-07-23 09:59:26
Kár megtisztulásról beszélni. Megtisztítani csak azt lehet ami tiszta volt, de bemocskolódótt.
A máz, a felszín pártonként külömböző, hogy odavonza a hiszékeny magyar embereket, de minden politikai párt magját ugyanaz a bűnszövetkezet alkotja.
A pártok közötti összefonódás nem véletlen, inkább politikával és gazdasági kizsákmányolással foglalkozó családokról kellene beszélni.
Imi
2013-07-23 00:13:58
Mit szólna ehez Hegedüs püspök úr? Mit szól ehez a fia? Miért hallgat? Az ellenséggel együtt cseresznyészni nem szabad, mert az hazaárulás, keresztyénárulás.
Imi
2013-07-23 00:11:44
Ezek a barmok az iszlámot akarják a Jobbikban bevezetni. Hálával tartozom Kubinyi úrnak, hogy felnyitotta a szemem. Nem leszek a magyarok árulója, nem tagadom meg Jézust.
Kati
2013-07-23 00:08:26
Igaza volt Kubinyi úrnak, hogy ez a Dér Zsolt, aki Schneider Tamás jobbikos országgyűlési képviselő aszisztense, iszlám hitre tért, büszke rá, hogy keresztényeket gyilkolt. ilyeneket mond a nyomorult:

Már gyerekkoromban csodálattal töltött el az Egri csillagokban felvonuló török had hite, melyet az isztambuli Hagia Sophia mecsetben tett látogatásom csak megerősített. A hit, béke és nyugalom szigete volt. Boszniában találkoztam muszlim harcosokkal, akik józanok voltak, tiszták és a házukat is tisztán tartották. Mi, akkor még én is a keresztények közé tartoztam, sárban fetrengtünk és alkoholtól bűzlöttünk” – nyilatkozta Dér idén áprilisban a Betyársereg honlapján.

Kérdezem, erre szavaztunk? Egyébként Schneider Tamás a saját szüleit jelentette fel, ő is megéri a pénzét.
Kis Tibor
2013-07-22 23:09:45
Régi Jobbikos
2013-07-22 22:16:49
Nagyra becsülöm azt a munkát amit az Álmos király tv a Jobbik megmentése érdekében tesz, mert ha volt MSZMPsek ilyen arányban kerülnek az első vonalba, akkor semmi értelme az egésznek. A tetszetős szavak nem csak a tömegre, hanem a vezetésre is vonatkoznak. Nem fogadom el, hogy Sneider Tamás közvetlen munkatársa iszlám hitú és keresztények gyilkolásával dicsekszik a Magyar Szigeten. Ki kell hajitani a nem közénk valókat, különben ők hajitanak ki minket.
Borsodi
2013-07-22 20:46:04
Barbara, aki ítéletet mond másokról annak nem elég időnként beleolvasni a fórumba ... vagy olvasson el mindent és akkor nyilatkozzon másokról, vagy pedig ne nyilvánítson véleményt felületes, egy embertől kapott információk alapján. Semmi baj nem történik, ha nem nyilvánít véleményt Ön által nem ismert emberekről.
Sári
2013-07-22 20:27:13
Barbarának

Lehet, hogy önnek nem gond, ám én nemszeretnék olyan nemzeti pártra szavazni, amely akasztásokkorabeli MSZMP-seket ültet be a szavazatommal a parlamentbe. Most valóban én gondolkodom rosszul?
Martin Killeen
2013-07-22 20:16:06
Benedek, Sara meg a tobbiek (a nevukre nem is akarok emlekezni) meg kismesen is tultesznek Nyikos nyiltan vallalta volt mszp-s tagsagat, Porzse Sanyi is beismerte, hogy annak idejen az mszp-nek toborozott, vagy hasonlot, de ezek a meg nem nevezett jobbikellenesek, szethuzok mar mindent felulmulnak. Az abszolut helyesiras keptelensegben Sara toronymagasan vezet, de ez joval kisebb baj, a tobbi szaznal, ami Magyarorszag osszeomlasahoz fog vezetni tovabbi zsidesz-szadesz,mszp-es vezetessel az osszefogas helyett! Szebb jovot Magyarorszag!
Martin Killeen
2013-07-22 18:13:51
Nekem mar kb. 1,5-2 hete nem jon be az AKT, a kepernyo fekete, kozepen meg narancssargas sakkfigura szeruseg van. Az egyik legkedvesebb hozzaszolo probalt segiteni, de ugy sem sikerult. Lehetseges, hogy az abszolut computeres benasagom, vagy Kalifornia a hibas?
Szebb jovot minden igaz jo magyar embernek! Barbara
szilveszter
2013-07-22 14:59:14
Bocsi riport!Tisztelt Nemzetiek! Nemzeti média nélkül a nemzeti oldal 15-20%-l kevesebb támogatóra számíthat.A Jobbik nem engedheti meg ilyen százalékbeli támogató elvesztését.A nemzeti média vezető ereje nyugodtan lehetne az Á.K.TV. és vezetője Kubinyi Tamás.Akik a szétforgácsolást tekintik jónak a nemzeti média megalakítása helyett azok a liberálisok malmára hajtják a vizet.A Jobbiknak nyerni kellene abszolút többséggel ahhoz hogy ne csak kisebbségi kormányzásra kényszerüljön a nemzeti média segítsége nélkül.Különben nem a Jobbik lesz a vesztes,hanem Magyarország fog veszíteni.üdvözlettel
Borsodi
2013-07-22 13:10:50
vagy olyanra aki még nem bizonyított: például Jobbik.

Kinek-kinek hite szerint, attól függően, hogy a tapasztalt információkból mit szűr le.
Borsodi
2013-07-22 13:09:17
Független képviselőre / parlamenten kívüli pártra érdemes szavazni.

- Pártkatonára aki a kettős állampolgárok által bekiabált szóra nyomkodja a gombot arra nincs szükség.
A függetlennél pedig kiderül, hogy mire szavaz és kit képvisel (remélhetőleg jobban képviseli a szavazóit, hiszen tőlük függ, hogy újra bejut-e).

Parlamenten kívülire szavazni: el kell kerülni, hogy ugyanaz legyen mint pénzhatalom központjában: azt gondolják az emberek, hogy elveszett szavazat harmadikra szavazni, így mindig ugyanazon kettő közt választhatnak, akik ugyanazt képviselik más-más fedőnév alatt.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.