Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-07-27 18:19:22
Bölcs tanmese, és aktuális!
Igazi, mai magyar tanmese!

A jómódú gazda, és a szegény ember üzletet kötött. A gazda minden héten ad
két kiló túrót a szegény embernek, aki pedig viszonzásul két kiló
összegyűjtött mézet ad.... Ment az üzlet rendben jó ideig, amíg egyszer csak
a gazda arra gondolt, hogy bizony nem minden ember tisztességes, és meg
kellene mérni, amit kap. Mikor legközelebb vitte a túrót és néhány perc
múlva megkapta a mézet, azt hazavitte és a pontos mérlegén megmérte - hát
csak másfél kiló volt Felháborodva ment a szegény emberhez és indulatosan a
szemére vetette, hogy becsapta őt.

A szegény ember lehajtotta fejét és így szólt: - Nagyon sajnálom, hogy így
történt, de én nagyon szegény ember vagyok. Egy kétserpenyős mérleget még
tudtam szerezni, de súlyokra már nem volt pénzem. Így hát, amikor megkaptam
magától a túrót és kivittem a kamrába, rátettem a mérleg serpenyőjére és a
másik serpenyőbe kimértem az azonos súlyú mézet.

A gazdag roppant módon elszégyellte magát és hazament.


Mindig a csaló háborodik fel a legjobban.......ugye????

(Csak ma már a csaló nem szégyelli magát)
Marcsi
2013-07-27 16:21:20
A Szent Korona képekben,hasznos az alábbi íráshoz.

http://www.minden-ami-magyar.hu/szk/korona.php?&w=1024
Marcsi
2013-07-27 15:57:00
Gulyás Miklós Jutas:A Szent Koronáról-másként

1-rész
http://www.magtudin.org/Gulyas_Miklos_Jutas_A_Szent_Koronarol_maskent_1.pdf

2-rész
http://www.magtudin.org/Gulyas_Miklos_Jutas_A_Szent_Koronarol_maskent_2.pdf

Ajánlom mindenki kedves figyelmébe.Mert valóban a Szent Koronáról egészen másként,ahogyan még nem hallottunk róla.
HunorMagor
2013-07-27 15:24:02
Kedves Kiss Emese ! A legjobb helyen ül a zsidó hadsereg abban az esetben, ha el akarnak pusztulni hiszen mi élő bombák vagyunk és ha valamit a nyakunkba tesznek abból csak cafat marad . Ha pedig még hosszú ideig akarnak élni, akkor szépen óvatosan lekászálódnak rólunk, és ha van fénysebességük akkor egyből bekapcsolják és elhúznak a sunyiba . Persze ha kedves nekik a hátsójuk, még most el lehet menni itt lehet hagyni gond nélkül a Kárpát hazát, de ha nem tágítanak akkor a 85 éves nénike végig nézheti jehova népének a teljes bukását, és megszégyenülését .
szilveszter
2013-07-27 13:10:37
"Ez már nem bukik meg soha",mondta egy kuláklistás bácsi aki TSZ alelnök és pártitkár tisztségbe kommunizálta magát a 70-es évek legelején.Mondtam neki, már ekkor megbukott ez az egész képződmény mire elmondta még hogy régen kellett volna ennek gyönnyi Szilkó,mármint a kommunizmusnak és a kolhoznak.No persze gondoltam és mondtam is ilyen saját maga eladásos módon.De csak mondta,ez má nem bukik meg Szilkó soha,ez má nem bukik meg soha.Mikor ezt beszélgettük 15-20 évet saccoltam a bukás időpontjaként a végén 17év után következett be a rendszer megváltozása.Ki hitte volna hogy még rosszabb rendszert hoznak országunk nyakára a korábban bolsevisták.Így zajlott le a beszélgetés köztem és egy kuláklistás bácsi között a 70-es évek legelején.
Topi
2013-07-26 21:42:15
Lehel
2013-07-26 20:22:03
Aik bírják a szkiita értékeket, azoknál nagyon fontos, hogy a környezetükkel is tudatosítsák a különbséget,
ELSŐSORBAN PÉLDAADÁSSAL.
MIVEL A SZAVAKNAK EGYRE CSÖKKEN AZ EREJE, AZ ÉLETVITELLEL TANÚSÍTOTT PÉLDA JELENTŐSÉGE MEGNŐTT.
Csak ez az, amivel nem lesz képes az ellen szembeszállni, mert nem lehet ott minden tisztességes ember minden mozdulatánál, hogy a környezetét meggyőzze annak elfogadhatatlanságáról, amíg az egyén rá fog ébredni a jópélda során, miért érték az erkölcs, miért fontos a család és hol keresendő az igazság.
Lehel
2013-07-26 20:16:01
Úgy vélem ma a háború az információ eszközével zajlik.
Ne lepődjön meg senki azon, hogy az egyik oldalon állók az agymosás során elbirtokolván a médiát ( IS) a közhatalmat IS, azt elzárja a másik oldal elöl.
Ez a háború lényege, hogy lefegyverezzük az ellenfelet.
A bennem élő örökség, kultúrális lenyomat , -ami a természettel összhangot kereső szemlélet - nem engedi, hogy mindenféle hírnek felüljek.
Sajnos ma pontosan az a baj, hogy miután a kádári időkben kiirtották az emberekből az öngondoskodási kötelezettséget, ezzel tévútra lettek vezetve (elfajult testvéridtől csinált áll utak) és azok, akikben nem él az öngondoskodás gyakorlata ,tapasztalata - ami mutatná a helyes irányt - kiszolgáltatottakká válnak mindenféle eszmének.

Ami a devizahitelt illeti, azért sem lehet pernyertes egy bank devizaelszámolást követelve, mert bármi is volt a papírokon, a devizát - azzal,hogy csalással vagy más úton - a hiteles nevére írta, azt azonnal át is váltotta még birtokba adás előtt. Tehát vissza kapta.

a kérdés egy bíró előtt így kell kinézzen:

Miként követelhet visszaadást bárki olyan jószágra, amit már vissza kapott ?
Topi
2013-07-26 16:51:45
Enigmák - Minden út Rómába vezet - 2013.07.25.
http://www.youtube.com/watch?v=59HVKNNb2Bg&feature=c4-overview&list=UUBUueyDPkbEq68IvCHiHHtQ

http://www.youtube.com/watch?v=Pn-kS61X2C8&lc=rzwMnkjggddIhfugE3KjUFoeahTVKI1ojbXQwNmFbd4

http://www.youtube.com/watch?v=y47sh_iXpik


A nemzeti radikalizmus új rétegei
péntek, július 26, 2013 Freca

Kásler Árpád - Magyarországon érettségizett 1991-ben. 1991-től 1997-ig többek között a Kecskeméti Televíziónál dolgozott technikusként, majd 2003-ig az USA-ban élt, ahol a Kaliforniai Nemzetközi Egyetemen angol szakot hallgatott.

2003 januárjában feleségül vette Rábai Hajnalkát, akivel az év tavaszán visszatelepült Magyarországra. Két gyermekük született: Kende és Kenéz. 2009-ben megalapította a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetét.

2010-ben Gyulán indult független polgármesterjelöltként, ahol a leadott szavazatok 6,07%-át szerezte meg. 2011 áprilisában a Genfi Nemzetközi Találmányok kiállításán aranyérmet kapott Magnemot nevezetű találmányáért.

2012 végén a Rendszerváltó Mozgalom Párt elnökévé vált, amely tisztségéről 2013 május 2-án lemondott. 2013 február 9-étől országos gyülekezőket szervez a devizakárosultak képviseletében, Magyarország történelmi Alkotmányának újbóli hatályba helyezésén, az Alkotmányozó Nemzetgyűlés megszervezésén fáradozik. 2013 június 8-án kihirdették a Haza Nem Eladó Mozgalmat, június 23-án további irányelveket fogalmaztak meg.

(Wikipédia, a helyesírási hibák javításával)
http://3.bp.blogspot.com/-EEC2zLUK9Vk/UfGhHd5ftSI/AAAAAAAAGu4/FPm21SwXAfs/s1600/K%C3%81+20130726-400.jpg

Ő tehát Kásler, aki a devizahitel-károsultak megszervezésében nyomul. Maga is közéjük tartozik, sőt eleve a saját devizahitel-ügye tette erre a sínre, aztán beindult, mint Kohlhaas Mihály.

Tetszettek olvasni Kleist drámáját, a Kohlhaas Mihályt? Érdemes.

Nos, a monstre tüntetések szervezésével és a pártalapítással történt mérsékelten sikeres próbálkozások után eljutott abba a szakaszba, hogy bázist szervez. Ennek keretében most az országot járja, száz városban tart fórumot, és elindítja a helyi szerveződéseket. Aztán majd szélesebb és stabil alapokkal szaladhat neki az eddig nem túl átütő demonstrációknak.

Nagyon helyes. Így kell ezt.

A héten Ózd került sorra.

Kásler másfél órás előadása egy kicsit unalmas volt azok számára, akik figyelemmel kísérik a devizahitelekről szóló híradásokat és a károsultak önszerveződését. Nemigen mondott újat azokhoz képest, amik a honlapján, a kaslerarpad.hu weboldalon olvashatók.

Részletesen elmesélte, milyen reménytelen hercehurcának volt kitéve, amikor a magyar igazságszolgáltatás szerveivel próbálta elismertetni, hogy a devizahitel nem is devizás, mert soha nem szerepelt benne tényleges svájci frank, és hogy következésképpen svindli az egész. Elmesélte azt is, milyen szemérmetlen és ócska trükkökkel húzódtak ki a különféle szintű bíróságok a bankokkal szembeni állásfoglalás alól, és hogy ezek során mennyire kilógott a lóláb: az úgynevezett „demokráciában” és „jogállamban” a bankok, illetve a mögöttük meghúzódó oligarchiák ellen senkinek sem lehet igaza, és azok brutálisan és pofátlanul visszaélnek ezzel, eltaposva embert, nemzetet, államot, mindent.

A fórumon megjelent érdeklődők nagy többsége azonban nem unta, nagy érdeklődéssel hallgatták. Talán azért, mert nem győznek odafigyelni minden internetes és egyéb elemzésre és híradásra, talán még inkább azért, mert érzelmileg és az élethelyzetükben annyira érintve vannak a témában.

Mintegy száz érdeklődő jött el a fórumra, ami Ózdon elég soknak számít. Ráadásul döntő mértékben olyanok, akik egyéb politikai rendezvényeken nem szoktak részt venni. Negyvenesek-ötvenesek, konszolidált, szelíd természetű, amúgy békés, de most már kétségbeesett emberek.

Ezzel érkezünk el a lényeghez. Kásler és mozgalma meg tud szólítani, sőt aktivizálni tud olyan társadalmi rétegeket, akik eddig inaktívak voltak. Mi több: egyenesen radikálisokat farag belőlük, és olyan emberek sokaságát ébreszti rá nagyon fontos igazságokra, akik korábban immunisak voltak rá, az általános agymosás hatására engedelmes birka maszopfidesz-szavazók és csápolók voltak, de immáron nem azok! A devizahiteles história révén Kásler akarva-akaratlanul óriási tartalékokat nyit meg a nemzeti radikalizmus számára. Ráébreszti őket a saját érdekeikre, a saját valós helyzetükre a mai világban, és a szervezési tevékenységével bekapcsolja őket a remélhetőleg most már nem túl sokára elkövetkező cselekvésekbe, össznépi fellépésekbe.

Azonban tudni kell, hogy ez az ilyenképpen kitáguló nemzeti radikalizmus már végképp nem a Jobbik monopóliuma. Eddig sem volt az, de most már szembeötlően nem lesz az. Sem az irányításában, sem szervezetében, de még a stílusában sem. Itt már nem túlnyomórészt huszonévesek fognak szerepelni, kevesebb lesz a zászlólengetés, kevesebb kuka fog felgyulladni. De ettől nem lesz kevésbé fenyegető a mostani Hatalomra, és főképp a hatékonysága alighanem jóval nagyobb lehet.

A Jobbiknak be kell látnia, hogy a mozgalomra rátenyerelési kísérletei nem járhatnak sikerrel. Nem Kásler miatt, hanem a mozgalom egyszerű mezei résztvevőinek gondolkodásmódja, habitusa, világszemlélete miatt.

Nem kell, hogy túlzottan szeressük egymást. Más stílus, más temperamentum, más ízlés, más reflexek. De most közös érdek, közös helyzet, közös cél!

Remélhetőleg sikerül az egymás egyenrangú partnerként elfogadása és a valós együttműködés. Akár már idén ősszel, mert mind Vona, mind Kásler nagyjából októberre ígéri a nagyszabású megmozdulásokat.
szilveszter
2013-07-26 15:22:49
Addig amíg Sumerban Melkizédek áldozott Ábrahámék felé nem is volt baj Sumerban,de mostanában vagy Mátyás Király óta 500 éve Ábrahámék áldanak bennünket itt Magyarországon sőt a kárpát-medencében.Gondolhatni Mátyás Király is áldozott Ábrahám népe irányban ,sajnos fordult a kocka mert nincs igazság azóta.
Borsodi
2013-07-26 14:28:30
No ez is megér egy misét:

Ümit Hamit, az Ujgur Világkongresszus európai elnökét ketten is arra kérték, hogy ne borítsa ki a bilit, azaz "fogja vissza magát":

"A nyomás persze nem tűnt el teljesen. Az ujgur aktivista az Origónak azt mondta, hogy visszatérése előtt ügyvédje, Gaudi Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselő, valamint vendéglátója, a Magyarok Világszövetségének elnöke, Paturbány Miklós is figyelmeztette, hogy vissza kell majd fognia magát. Ümit Hamit szerint többszörös áttételen keresztül jutott el hozzá az üzenet, hogy „a minisztérium” kéri, „ne nagyon beszéljen a sajtótájékoztatóján kínai politikáról”. "

Itt tényleg Kínáról lenne szó? Na ne már!

Az idézet forrása és további részletek:
origo.hu/itthon/20130724-umit-hamit-ujgur-aktivista-visszatert-magyarorszagra.html

Erről a P.M. -ról már sokat hallhattunk... brrrrr.
Borsodi
2013-07-26 14:11:06
Csányi a pénzember.

Csányi 10 milliárd forintnál (!) is több részvényt adott el és nyilatkozata szerint az agrár (valamiben) fogja befektetni...
Elmondása szerint utasította embereit, hogy bizonyos árszint alatt adják el a részvényeit, az alábbi két tény nagyon ellentétes:
- 11 milliárdról csak a tulaj dönt és nem beosztott dolgozók (ez többszöröse a lottóötösnek, hétköznapi ember nem képes felfogni a mértékét)
- már többször is volt bizonyos árszint alatt az OTP részvény.
Szóval szókimondóan: Csányi nem mond igazat.

A index egy órája megjelent cikkben csupán ennyi érdemit ír, amit egyébként is tud mindenki:

"Egy befektető alapesetben akkor ad el, ha a befektetése értékének csökkenésére számít, vagy ha tud jobb befektetést."


index.hu/gazdasag/2013/07/26/csanyi_hol_a_penz/
(nem kommentálható cikk!)

Csökkenésre elég sok az indok, és a legtöbbje megállja a helyét, de lássuk mi lehetne egy jobb befektetés:

Azonban MIÉRT NEM veti fel egyetlen fősodrású média sem azt a kézenfekvő tényt, hogy 2014. május 1-től a magyar FÖLD szabadon eladható lesz, bármilyen EU-s vagy a társult I$raeli állampolgár vagy jogi szervezete is ugyanolyan jogokkal veheti meg a magyar földet mint a magyarok!
Az árak a határon túl legalább ötszörös, de minőségi földnél még több! Itt pillanatokon belül legalább két- háromszoros lesz a föld értéke! Fél év alatt megduplázni, megháromszorozni a pénzt? Mindezt állami, azaz idegen érdekek mentén lavírozva?

Miért hallgat a média erről nagyon is lehetséges forgatókönyvről???
Elég belegondolni, hogy a Kossuth (pardon) MR2 rádiótól kezdve, az összes média papagáj módjára ismételgette: O.V. megvédi a magyar földet!

ui.:Mivel sehol nem találkoztam ezzel a lehetséges magyarázattal, ezért nagyon kíváncsian várom , hogy mi a véleményetek.
szilveszter
2013-07-26 13:36:57
Kedves Martin Killeen! Kedves Barbara! Köszönöm hogy Egerbocsról is lehet igazul írni ami biztatást jelenthet minden magyar számára bárhol él a Világban.Kár hogy Amerikában élnek nagyon sokan mint magyarok,megmenteni Magyarországot és a magyarságot megmenteni csak igazi magyar hazaszeretettel lehet.Szükség lenne mindenkire aki magyarul érez és magyarnak vallja magát,jönnének vissza kitervelten mint a huszárok visszajöttek a 48-as forradalom segítésére Kossuth szavára.Fel kell ismernünk a Haza megmentőjét de nem a liberalizmus lótolvaji kupecei közül.A Haza és földje.vizei nem eladók,nemzetközi jog ha létezik az ellopott holmi pedig visszajár.Nemzeti oldal magyarjai ne késlekedjünk! Lóra és vágta mert nemzethalált akarnak olyanok akik nem érdemlik hogy magyar föld víz és levegő tartsa el valamennyi embernek nevezett gazembert.Köszöntünk Egerbocsról minden Hazáját féltő magyart.Üdvözlettel
Takács
2013-07-26 12:22:13
Természetesen a media player plugint előtte telepíteni kell ez lemaradt.
Takács
2013-07-26 12:12:58
Tiszteletem!
Sokaknak okozhat problémát hogy firefox böngészőben nem tudják nézni az élő adást,nekem sem ment az utóbbi időben,de egy beállítás megoldotta.
címsorba be kell írni: about:config,majd a megjelenő ablakban be kell írni (másolni) ezt: plugins.load_appdir_plugin
ha megjelent true-ra kell állítani és kész.
Sok sikert!:)
Martin Killeen
2013-07-26 09:28:32
Kedves Szilveszter!
A szerdai hozzaszolasa a nagyszerunel is nagyszerubb volt! Barcsak igaza lenne! Szebb jovot kivanok szeretette!
Barbara Kaliforniabol
Topi
2013-07-25 22:29:28
Ez a rühes csótány is a másoktól elrabolt új hazájából, folyamatosan mocskolódik és a magyarok ellen uszít:
http://alfahir.hu/buszken_szurkolt_a_maccabinak_a_gyor_ellen_gyurcsany_rajongoja
Ajózsef
2013-07-25 21:44:02
Tisztelt Attila!
Nem tisztulásra gondoltam hanem csak tisztánlátásra.
pl. a belinkelt bendeguz oldalon lévő fényképen azt látom, hogy Hegedűs Tamás a Jobbik parlamenti képviselője a sátán jelét mutatja, ez tagadhatatlan. Igaz nem tudom mikori a kép, a hitgyülis vagy az szdsz-es korszakából való-e, talán mindegy is.
De, hogy kapcsolódjak a mai műsorhoz, orbán viktátorról is tovább tisztult a kép amikor megláttam, hogy a kerti budija az új stadionra néz, talán mellékelném ezt a linket is:
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/felcsuton_orban_epulo_stadionja_haza
Mint ahogy egyszer már kifejtettem, az tisztulhat meg ami eleve tiszta volt csak bemocskolták. A mi esetünkben lehetetlen a belső tisztulás, esetleg újra sminkelhetik magukat, vagy előszedhetnek a család következő generációját.
Topi
2013-07-25 21:14:08
Nemzetpolitikai hírlevelet indít a Jobbik, amelyben heti rendszerességgel beszámolunk a külhoni magyarsággal kapcsolatos munkánkról, valamint az elcsatolt területeinken működő csoportjaink tevékenységéről.

REGISZTRÁLJ ITT: http://jobbik.hu/nemzetpolitikai-hirlevel

Nagyon hasznos mindenkinek.

Különösen a külföldön élő igaz magyarok számára!

Élj a lehetőséggel!
Lehel
2013-07-25 18:27:22
Nem létezik olyan magyar állam, amely képes lenne megvédeni állampolgárai alapvető jogait és érdekét.

http://www.youtube.com/watch?v=07qjdfq6sok

Magyarország nemzetközi lejárató kampányaiban azonban nem erről van szó, hanem azt a rasszizmust hintik ránk a magyar lakosságra, amelyet pontosan ellenünk alkalmaznak. Ha van joga embernek más embereknek érdekébe fellépni, akkor érdemes ezen a genocidiumon és a LEHETSÉGES TEENDŐKÖN is elgondolkodni:

http://www.youtube.com/watch?v=bp3dlv2x9rw
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.