Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-07-29 21:57:36
A lélek és a szív erősítésére kihagyhatatlan ez a nagyon szépen, érthetően és profin megalkotott videó. Nagyon magas szintű tudást közvetít, és talán még a tájékozottaknak is segítséget nyújt a "rendetlen" láncszemek kiigazításához történelmünk valódi vezérfonalának felfedezéséhez.
Igaz szívvel ajánlom!

http://www.youtube.com/watch?v=QW2VJERxyZI
Marcsi
2013-07-29 20:43:19
Kedves Tibor!

Sajnos nem tudok Gulyás Miklós Jutastól több írást.A Szent Korona Képekben hasznos az olvasáshoz,közben lehet nézni a képeket igy még érdekesebb.Örülök hogy tetszik, én sem tudtam letenni,nagyo érdekes írás.

A Szent Korona képekben
http://www.minden-ami-magyar.hu/szk/korona.php?&w=1024
HunorMagor
2013-07-29 19:35:02
Szia Benedek ! Arra kérnélek írd ki, hogy a Bibliában pontosan hol található a következő sorod ? "Mentetek hazát, házat foglalni a NEMZETEK KÖZÉ, de nem lesz OLTALMATOK sehol sem, hazátlanná teszlek- és megszégyenítelek titeket a nemzetek fiai előtt." Áldás rád !
HunorMagor
2013-07-29 12:30:52
Áldás Békesség minden igaz Magyar testvéremnek, és kitartás . Kedves Lehel és Benedek ! Ne feledjük azt, hogy nekünk Magyaroknak bizonyítottan 40-45 ezer éves múltunk van és ha már ekkora időt kimutathatnak a múltunkról, akkor mekkora lehet a jövőnk ? Meglátásom szerint Örök élet, amit velünk tettek a sátán fattyak az a mérhetetlen irigységük és gyűlöletük mert minden jót amit drága nemzetünk tett, azt magáévá akarta vagyis igyekezett magáévá tenni. De azzal nem gondoltak, hogy az igaz Magyar nem csak külsőképpen Magyar, hanem belsőképpen is az. Na ezt a belső Magyart nem tudják már ős idők óta lemásolni, nekik ez nem megy . Amit építettek is, messze lemarad attól a műveltségtől amit ők leromboltak, erre az ásatások a bizonyítékok. Az alattuk levő városok, sokkalta nagyobb műveltségről tesznek tanúbizonyságot, mint azok amiket ráépítettek. A hamisítás már régóta folyik, ős ezer évek óta, de ami napvilágot lát az tesz tanúbizonyságot róluk hogy ők az ősi hamisítók. Az értékest értéktelenné, az értéktelent értékessé teszik ez a legnagyobb hamisításuk a világon, ahogy Jézus is mondja, hogy a világosságot sötétséggé, a sötétséget világossággá változtatták. Káin gyermekei és nem Ábrahám=Brahma gyermekei .
Lehel
2013-07-29 07:57:03
Kedves Hunor !
Örülök, hogy ilyen mély meggyőződéssel látod ezt a kérdést és itt a Földön is biztosan így történne, ha mindenki így látná , akkor nem a magyar fogyna, nem tűnt volna el a közbeszédből, közgondolkodásból a Szent Korona eszme .
Én - látván hogy emberi életünk, létünk célja nem csak az anyagi világhoz köthető, SŐT ! - bizony csak ebben a köreben tudom ezt a kérdést így látni.

Durva testünk, fizikai és értelmi valónk azonban az immunológiát is működteti, ami pontosan ellent mond annak az elvnek, hogy mindent el kell tűrnünk,ahogy egyházunk hirdeti...
M.Ghandy sem tűrt el mindent immunválasz nélkül. Bár az a vallás másabb mint a mienk, ettől függetlenül mi sem tagadhatjuk meg azt, hogy vannak szükséges teendők és ne burkolózzonak a kevésbé gondolkodók abba a hitbe, hogy passzivitásuk mellett is minden jóra fog fordulni...ami valószínű egyszer valamelyik dimenzióban be fog következni,- vagy már bekövetkezett,- csak mi, a tömeg , nem vagyunk képesek érzékelni.
Ehhez már olyan mély szakrális képesség kell, amely csak a beavatottak előtt nyílik meg, tehát átlagos ember nem látja.
Topi
2013-07-29 07:09:20
A Google zsiráfok letiltották valamennyi videó letöltő bővítményt, és az MP3. letöltést, az összes Yotube videó anyagoknál!
CNET "Néhány nappal azután, Google blokkolta a helyszínen, amely átalakítja a dalt a YouTube zenei videókat MP3, az RIAA azt kéri, hogy távolítsa el CNET konverziós szoftvereket Download.comról."
Akit érdekel a szabadságunk újabb pofátlan megnyirbálása, az a következő címen elolvashatja, és aláírhatja a petíciót.
http://www.change.org/petitions/youtube-googlede-allow-third-party-recording-tools-for-youtube-freedomonyoutube?utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition
Martin Killeen
2013-07-29 06:19:39
Kedves Gabor! Minden szavaddal egyetertek, csak azt nem tudom honnan, hogyan szerzed be a legfrissebb adatokat is? Tobbszor rakerdezett mar Tamas egyes allitasaidra es mindig "kopted" ra a valaszt. Azt hiszem sokan varjuk itt a 400 ev letoltendot es a tobbit, amit emlitettel. Szebb jovot!
Topi
2013-07-28 19:54:27
Admin03
2013-07-28 19:11:11
Tisztelt Hozzászólók!

Kubínyi Tamás kért meg, hogy moderáljam az oldalt. Egy hónapja figyelem a hozzászólásokat, többségükben előrevivő, jó szándékú bejegyzéseket találtam. A régebbi anyagok között viszont sok trágárság, rágalom, becsületsértő gonoszkodás fordult elő, ezért kérek mindenkit az ilyenek mellőzésére. Tapasztalatom szerint jót tesz a nemzeti oldalaknak (a legnagyobb weblapnál dolgozom) a beteges beírók kiszűrése, mert egy képes százakat elűzni. Kérem az együttműködést, de mint megbízásom szól: csak jó magyarok részéről!
szilveszter
2013-07-28 19:01:04
Mondja el valaki legyen szíves Ángyán József email címét ,földdel kapcsolatos tervezetét jó lenne megismerni kapcsolattartás létesítése mellett.Köszönöm Egerbocsról.
HunorMagor
2013-07-28 18:18:39
Kedves Lehel ! Én ezt halálosan komolyan gondolom, és nem szó játéknak szántam. Ebben az esetben is mélyen a szívemből fakadt a dolog, és meglátásom szerint ez meg is fog történni . De köszönöm a jó szándékodat akaratodat és figyelmeztetésedet, mert jó szívből fakad . Nem kívánok visszaélni, és játszadozni komoly dolgokkal, pláne ebben az esetben nem. Abban is reménykedem, hogy a sötétség fiait ha lehet ezzel is jobb belátásra bírjam. Nagyon el vakultak, és nem látják a fától az erdőt. Azt hiszik, hogy senki nem állíthatja meg őket, de ez így nem igaz . Minden amit eddig fölépítettek, úgy omlik össze mint a kártyavár. Áldás minden igaz jó Magyar testvéremre, és drága Nagy Magyarországunkra a Kárpát hazára !
Topi
2013-07-28 17:46:47
Megdobálták Orbánt Erdélyben

27 júl 2013

A Realitatea Tv szerint két fiatal paradicsommal dobálta meg a miniszterelnököt szombat délután Tusnádfürdőn – számolt be a 444.hu.
A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban tartott előadását és a kérdésekre adott válaszait – írja a 444.hu.
http://like.kistucsok.eu/wp-content/uploads/2012/12/orbsn.jpg
A dobálókat a csendőrök előállították és pénzbüntetést róttak ki rájuk, de azt nem tudták megindokolni, hogy miért így fejezték ki a véleményüket.
Kis Tibor
2013-07-28 15:53:17
Kedves Marcsi,
Tegnap későn este néztem bele a Gulyás Miklós Jutas írásokba, ez olyan jól sikerült, hogy kivilágosodásig olvastam a tanulmányokat.
Én a szerzőt nem ismertem. Bár még nem értem minden írás végére, mégis úgy gondolom , hogy Gulyás Miklós Jutas munkássága komoly részét képezi annak,
amit magyarság tudománynak nevezünk.
Köszönöm a feltett linkeket, és kérem, ha van további írásokról elérhetősége, azt is ossza meg velünk.

üdvözlettel: Tibor
Lehel
2013-07-28 15:15:23
Kedves Hunor !
A kimondott szónak szakrális következményei is vannak.
Ezért tilos elkiabálni bármit is.
Tenni,tenni és tenni kell, majd ha megtörtént, akkor elismerhetjük, hogy megtörtént, de előre SOHA.
Emlékszel mit írtak a Titanic oldalára ?
Nem jó ezzel játszani.
Ha szkiiták vagyunk, akkor tegyük a szkiita cselekjményeinket és annak lesz majd kívánatos következménye.
Ha csak beszélünk róla (miközben másként élünk ) , akkor szinte biztos, hogy semmi nem fog történni
Sári
2013-07-28 09:35:47
HunorMagor harciassága, Lisbeth biztatása szép dolog, bárcsak meghalotta volna a földtörvény napján Budapest. Nem értik hogy a magyarföld a legfontosabb, nem is mozdulnak.
Martin Killeen
2013-07-28 08:00:20
Kedves Szilveszter!
Koszonom a valaszat, maximalisan igaza van, borzaszto dolog Amerikaban elni magyar szivvel. 56-ban sajnos muszaj volt tobb rokonunknak elmenekulni es a vegen itt kotottek ki. Evekig csak telefonon beszeltunk egymassal, mert a levelek egy resze sem erkezett meg. 1985-ben mar hazajohettek (7 testver elt kint a csaladjaval) es amelyiknek 4 lanya volt meghivta az en ELTE elso evfolyaman tanulo lanyomat, aki kint akart maradni. Kozben telt az ido, a kisebbik lanyom arab-angol szakos lett es Damaszkuszban elt, a ferjem meghalt en meg egyedul otthon, persze latogattam oket.. 96-ban jottem ki, a lanyom eskuvojere es 2 ev mulva ferjhez mentem a lanyom aposahoz. 3 unokam van itt, otthon azota mar 2 fiucska es meg szamitok 1 ujabbra. Eddig minden evben legalabb 2x hazamentem (2006-ban mar szept. 19-en a Kossuth teren tuntettem az azota zsideszes csurheve valtozott libsikkel) es meg igy oriasi honvagyam van. 2011 ota a ferjem Arzheimer koros, ezert azota csak most megyek haza eloszor a Deak terre, az idopontot nem arulom el..... Igy, nem tudok hazakoltozni, hiszen arra eskudtunk, hogy joban-rosszban kitartunk egymas mellett. Kulonben a ferjuram is jobbikos (lett), mar 2009-tol, mert nem is volt mas valasztasa. Bocsanat a regenyert, de meg akartam magyarazni, hogy miert is nem tudok sajnos hazamenni. Szebb jovot! Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-07-28 07:16:32
Kedves Takacs Uram!
Mint abszolut muszaki bena-bandzsa kerdeznem, hogy kell telepiteni a media player plugin-t? Előre is koszonom a valaszat. Udv. Barbara lemaradt.
Martin Killeen
2013-07-28 06:59:31
Ajozsef 07.25. 15.54.06
...."Csak Isten tudja a teljes igazságot, mi elég ha hiszünk... De nem neked, mert egyetlen szo nem igaz abbol, amit leirtal Vona Gaborrol. Honapokkal, lehet, hogy evekkel ezelott elmondta, hogy tortent az egesz. A jovonk.info (vagy valamilyen mas, nem info vegu szekta) mar belekotott a nevebe, pont ugy, mint te. Talan a kuruc.info -n megtalalod, ha mindenaron szethuzast es megosztast akarsz. Szebb jovot
Ajózsef
2013-07-27 20:17:08
napi hír:
Orbán utasította Vargát, az IMF-hitelt nyáron vissza kell fizetni.
a Wikipédia szerint:
A defterdár a török adószedők megnevezése, akik felelősek voltak az adólajstromok (defterek) összeállításáért... A tényleges közvetlen adószedők az eminek voltak. Az eminek (adóbérlők) maguk ajánlották meg, hogy az egyes településektől mennyi adót szednek be. Mivel a legtöbbet ígérők kapták a 3 évre szóló (de kedvezőbb ajánlat esetén visszavonható) megbízást, ezért ez a versengés hozzájárult az állami adók folyamatos emeléséhez...
Nem tudom eldönteni a mi Diktátorbánunk közvetlen vagy közvetett adószedő-e, de szorgalmas az biztos.
HunorMagor
2013-07-27 20:11:18
Kedves Kis Emese! Élő bombák vagyunk, és nem gépek . Az élő bomba nem minden esetben pusztul el, intelligens és nem öngyilkos csak a legvégsőbb esetben robbantja magát is . De ahogy azt mondtam, ez a megszálló droidokon múlik hogy velük mi fog lenni, vagy el mennek, vagy belebuknak, és most el tudnak menni egy karcolás nélkül . De kapcsoljanak a legnagyobb sebességre, és curikoljanak ki mert a számukra elég megrázó élményben lesz részük abban az esetben ha maradnak. Remélem van annyi értelem bennük, hogy szépen elhúzzanak akár a Marsra ha kell.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.