Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Sári
2013-07-21 20:56:06
Kóser Zsike!

A helyesirásról nem kérdeztem, arra válaszolt, Nyikosról viszont nem. Ez tippikus bolsevik módszer és még támogatói is vannak. Szerintem ez a valódi gáz. Tehát 1967-ben MSZMP gyilkos egypártba belépett mai országgyülési képviselővel semmi baja. Na erre voltam kiváncsi. Jó nyaralást.

Már nem várom szives válaszát. Végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 20:40:32
Kóser Sára !
Önnek csak DEBRECENI ! érti?!
papagár=papagáj
tené=tenné
tuggya=tudja
gondplkoggyanak=gondolkodjanak (egy szóba két hiba, nem semmi ! )
eggyüt=együtt (szintén nem kis teljesitmény !! )
Ritka az ennyire primitiv, buta lény ! Szégyen!!
Ezután : no comment !-ha tudja "ki " az !
Iza
2013-07-21 20:35:12
Tanulj meg helyesen írni itt alattam , ha Magyar vagy akkor meg főleg . Tényleg nagyon gáz vagy !
Sári
2013-07-21 20:28:18
Kóser Papagár Zsike!

Megtené, hogy válaszol? Hiába teszi be az időjelet, választ nem adott a kérdéseimre. Ha szükséges megismétlem, bár olvasható. Az 1967-ben az MSZMP-be belépő Nyikos László Jobbik országgyűlési képviselőségével elégedett, vagy sem. Tuggya, ettől függ, hogy a magyarok vagy a komcsik közé tartozik a Jobbikon belül.
Kellemes nyaralást kivánok én is, és kérem kicsit, nagyon kicsit gondplkoggyanak el ezen Egy Hazug Jobbikossal eggyüt.

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 20:17:11
Szia Egy Jobbikos!
Én is megyek szabira hétfőn vagy kedden, kb. 10 napra !
1-2 primitiv lény tobzódhat, a központ átvezényelheti más terepre, ahol talán nem követelmény még az irás ismerete sem ! A zsidesznek csak ilyen jutott, de ezt szeretik, mert ezek kezelhetőek !
Kellemes nyaralást Neked is !
Szia. DEBRECENI
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 20:08:23
Kóser Papagáj Sára !
Csak ismételni tudom : a válasz : 11.46.56! Kérjen irástudótól segitséget!
Nem tudom nézni, ahogy kerékbe töri folyamatosan szegény anyanyelvünket ! A butasága csak másnak tünhet fel! Minél ostobább, annál hangosabb !
nemkaptam=nem kaptam
nics=nincs ( bár ez elirás is lehet )
köszpont=központ
ahoz=ahhoz
lessz=lesz
Érettségi vizsgán ennél sokkal kevesebbért is kirugták volna. Önt még ez is minősiti !
Azt hiszem, hogy a "várom szives válaszát, végezze a munkáját "-nál elakadt a tű ! Szánalmas, nevetséges ! Ne alázza magát !
Marcsi
2013-07-21 20:05:14
Kedves Topi!

Én is köszönöm a videót a cikk is nagyon érdekes.Az első kép jó a másodikon,viszont egy jót nevetem.
Sári
2013-07-21 19:24:30
Kóser Zsike!

Nemkaptam választ, megtenné, hogy megadja? Nics kapcsolatom a zsidesz pártköszponttal, ám Egy Hazug Jobbikos tanácstalanságából ugy tünik nem tud egyenes kérdésre egyenes választ adni, azaz ahoz a jobbikosokhoz tartozik, akik a kommunistákat védik. Na ez a baj, igy nem lessz soha igaz magyar párt.

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 19:11:00
Kóser Sári !
Ilyen alja munkára csak a magadfajta vállalkozik !
A zsidesz pártközpontból kiadott- megismételt kérdésekre már választ kaptál : 11. 46. 56 !
Erre még választ MI ! nem kaptunk, ezért miről beszélsz, te primitiv szajkó ! Tehát MI ! kérjük a részletes választ !....vagy a pártközpontból még nem kaptad meg ?
Sári
2013-07-21 18:53:58
Egy Hazug Jobbikosnak

Kezdjük az elején, minden állitáson végigmehetünk szép sorban, csupán a válaszait várom. Bizonyitékot ide nem tudok feltenni, csak szavakat, de ha azt mondom, hogy a Barikád a Rózsadombon van, nem nekem kell bizonyitanom, hiszen benne van az ujságban, és a többi dolog is hasonlóan ellenőrizhető. Kérem ne veszitse el a türelmét, mert ha azt írja nekem: "Maga egy undoritó senkiházi!" az a logika szabályai szerint az önről eddig megismertek alapján azt jelenti: maga egy jó magyar! Kérem válaszoljon igennel vagy nemmel az alábbi kérdésekre:

Volt-e diktatúra és egypártrendszer Magyarországon?
E diktatúra nevében meghurcolták-e jó magyarok millióit?
E diktatúra nevében akasztottak-e föl sok-sok magyart? (Sokkal többet, mint amennyit beismernek.)
E diktatúra kiszolgálói beléptek-e a kommunista pártba?
E diktatúra kiszolgálói között ott található-e Nyikos László a Jobbik országgyűlési képviselője?
Vannak-e hozzá hasonló emberek a Jobbikban?
Ugye nem vállalható a jó magyarok számára, hogy ilyen emberek döntsenek a sorsukról?
Ugye nincs erkölcsi mencség az ilyen szolgalelküségre?
Ugye nem állitható példaképként a párttagság elé ez az eset?
Meg kell-e szabadulnunk az ilyen multtal rendelkezőktől?

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 18:52:19
Kóser sári !
Botrányos a helyesirásod is, nemcsak az orcátlan hazudozásod ! Buta vagy, mint a döglött hintaló !
Figyelj ! :akor= akkor
szolgájja=szolgálja
ugyanijen=ugyanilyen
külömbek=különbek
Szégyeld el magad, hogy még az anyanyelvünket is meggyalázod ! Te Hazug Kóser Sára, amig csak ennyi eszed van, másnak ne osztogasd ! Egy rakás botrány vagy ! Ugy szavaztál te meg a falkád a Jobbikra, mint én a zsideszre ! Nagyon primitiv vagy ! Ja, és járj korrepetálásra, ne égesd magad !
Sári
2013-07-21 18:36:28
Egy Hazug Jobbikosnak, gyűlölködő székelyföldinek, hazug ferkónak és társainak

Önök uraim ide járnak gyalázkodni, rágalmazni, és amikor kiderül, hogy mindaz amit állítanak nem igaz és csak arra szolgál, hogy elterelje a figyelmet a valódi bajokról, akor lezsideszesznek. Nem voltam, és nem vagyok zsideszes, sem kommunista, ellentétben az önök országgyűlési képviselőjével Nyikossal, persze erre semmit nem mondanak, életrajzot kopiznak be és azt gondolják hogy az valami? Bármely ifjú közgazdász jobb lett volna pénzügyminiszterjelöltnek, mint egy levitézlett ősbolsevik. Erre nem adnak magyarázatot, pedig most is ott ül, ötleteket ad és szétzülleszti a nemzetinek hitt pártot. Ez az oldal a nemzet javát pártok felett szolgájja, itt ne süssék el buta propagandájukat, ha nem tudnak a kérdésekre válaszolni, hiszen semmire nem adtak választ. Ugyanijen szigorú vagyok a kommunistákkal, fideszesekkel, de ha nem külömbek, ne merjék a nemzet érdekét a szájukra venni. Egyébként az egész családom a jobbikra szavazott, de nem biztos, hogy mégegyszer megteszi, ha nem tisztul meg ez a párt.

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 18:33:20
Jól tudom, hogy a zsidesz van hazaárulási pozicióban 2/3-al , ott van a legtöbb kóser-komcsi, ők fosztogatnak-rabolnak arcátlanul ?!
Kedves Egy Jobbikos ! Akkor 40-es IQ-val miről beszélnek itt ?! Az ország tragédiája jelenleg ez a dölyfös, gőgős, pökhendi banda , amit minnél előbb el kellene takaritani ! Talán az itt Jobbik-rágalmazók bűne is, hogy ezek a tolvaj piócák ekkora hatalommal teszik tönkre hazánkat, szivják a vérünket ,eladják a talpunk alól a hazánk földjét is ! Ezen kéne fröcsögni, zsidesz aktivisták ! Az állarcotok már régen lehullot azok előtt, akik tudnak gondolkodni, látni ! DEBRECENI
Topi
2013-07-21 18:05:33
Topi
2013-07-21 16:49:41
Imi
2013-07-21 16:31:19
Kubinyi úr a következőt mondta az előadásán: A Bulcsú cimű könyvet ő írta, az Echó tévében együtt dolgozott Pörzse Sándorra, aki a kész kéziratot átolvasva kijelentette, szivesen társul szerzőnek. Egyetlen betüt sem írt, de Kubinyi úr megengedte, majd Pörzse a vikipédián lévő hivatalos életrajzába belevette a könyvet, és mindenhol hirdeti, sokszor Kubinyit lefelejtve róla. Így van ez az országgyülési képviselői életrajzában is. A Csillagösvénynél, ahol Pörzse szövegeket emelt át különböző őstörténelmi könyvekből, Kubinyi nevét is felhasználta a dvd hirdetéseknél, mert így sokkal jobban fogyott a lemez. A lényeg, Pörzse plagizált a saját nevével jelentetett meg idegen szövegeket, Padányi Viktortól, Bobula Idától, Kubinyi Tamástól.
Sári
2013-07-21 16:12:28
Egy Hazug Jobbikosnak

A Csillagösvény nekem is megvan, megnéztem mégegyszer, Kubinyi neve sehol nem szerepel rajta, nincs a szerzők és alkotók között. A reklámban viszont amit Egy Hazug Jobbikos bemásolt ott van Kubinyi neve annak érdekében, hogy jobban ellehessen adni a lemezt. Pörzse visszaél Kubinyi nevével, ez közönséges csalás. Amit tesz a lemezen, az szintén lopás, Padányi Viktor Dentu-Magaria című könyvéből egész fejezeteket tett be saját szövegeként, erről beszélek, ez pedig pláguum. Nem kaptam arra sem választ, mért kell a veszteséges Barikád ujságnak a Rózsadombon a 2. kerületi Ady Endre utca 24-ben működnie? Talán ez volt a legolcsóbb szerkesztőségi hely a költségkímélés érdekében, Tasnádi maffiózó villája mellett? Mi a kapcsolat a Tasnádi-Barikád ügyben, hiszen a gárdaalapító mazsihiszes mindkét féllel igen jó kapcsolatban van. A további kérdésem a 46 éve az MSZMPbe belépő és feloszlásáig folyamatosan tag Nyikos László, az 1998-ban még mszpnek kampányoló Pörzse és a már lebukott Szegedi Csanád, szintén egykori Barikád alapitó. újabban csendestárs között? Kérem ne a személyemet támadgyák, mert ezek tények. A tisztázásuk ugyanúgy fontos a Jobbiknak, mint a Fidesztől leszakadtaknak és a más nemzeti pártokban, civilszervezetekben lévőknek.

Várom szives válaszát, végezze a munkáját.
szilveszter
2013-07-21 15:59:51
Suszterválasz! Nem hiszem hogy aki Jobbikosnak tartja magát ennyire nagyot tud tévedni.Maradjunk a kaptafánál azt javaslom,de mi van ha nem vagyok suszter,Higgye el Ferkó Bocson is sok a suszter.
Ajózsef
2013-07-21 15:59:11
''Akkor most ki plagizál?"
Bízzuk a jövőre, minden kiderül, előbb utóbb, ha a szerzők eddigi önálló munkássága (nem társszerzőként) nem elég bizonyíték, akkor a további munkáik majd bizonyosságot hoznak.
P.S. újabban a Bulcsu könyvet hirdető oldalakon megfordult a szerzők sorrendje (Pörzse Kubínyi) http://www.magyarmenedek.com/products/3122/Bulcsu_-_Porzse_Sandor_-_Kubinyi_Tamas.htm
de sok olyan oldal is van ahol csak Pörzse szerepe szerzőként...
...de nem akarok fogadatlan prókátor lenni, Kubínyi úr erről már nyilatkozott előadásában.
zsike.papp@gmail.com
2013-07-21 15:09:15
Szia Ferkó !
Köszönjük a kimeritő tájékoztatást, a magunkfajták tisztába vannak a tényekkel, ezeknek meg hiába bizonyitod, amit betápláltak a fejükbe.... ! Rövidesen ujra jönnek, csak ennyire képesek, az igazság zavarja őket a legkevésbé !
Szia : DEBRECENI
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.