Topi
2013-07-30 07:44:21
Lehel
2013-07-30 06:37:35
Kedves Imi !
Hogy ki miként került a rózsadombi ingatlanba, nem tudhatjuk.
Ami biztos, mára ezeknek az ingatlanoknak az értéke igen magasra szökött, így csak az igen meggazdultak szerezhetik meg.
Korábban ehhez nem kellett nagy gazdasági erő, mert lehet örökség is, vagy egyszerűen egy jó vétel.
TÉNY, hogy egyik nagy igazságtalansága mai magyar társadalmunknak a Budapest központúság és ebbe még az is beletartozik, hogy bpesti lakás szinte mindenben pozitív diszkriminációt von maga után ( ami nem közvetlenül az ott lakók bűne, ugyanakkor nem ok nélküli, hogy ellenérzést vált ki a többi magyar emberben maga a diszkriminálás.
Lehel
2013-07-30 06:30:19
Lehel
2013-07-30 05:51:19
Imi
2013-07-29 23:12:54
Kedves Lisbeth, miért nem tette fel ezeket a kérdéseket Tusványosról? Miért azokat bántja, akik devizahitelről, zenéről beszélnek? Ön volt árvagyerekotthonban a Rozsadombon, mint Cékus Jób? Miért állitja őt úgy, mintha a magyarok ellensége lenne és hogyan meri beépitett téglának nevezni? Ez a magyar becsület? Kérem a moderátort ha legközelebb ennyire primitív módon nyilvánul meg.
Topi
2013-07-29 21:57:36
A lélek és a szív erősítésére kihagyhatatlan ez a nagyon szépen, érthetően és profin megalkotott videó. Nagyon magas szintű tudást közvetít, és talán még a tájékozottaknak is segítséget nyújt a "rendetlen" láncszemek kiigazításához történelmünk valódi vezérfonalának felfedezéséhez.
Igaz szívvel ajánlom!
http://www.youtube.com/watch?v=QW2VJERxyZI
Marcsi
2013-07-29 20:43:19
Kedves Tibor!
Sajnos nem tudok Gulyás Miklós Jutastól több írást.A Szent Korona Képekben hasznos az olvasáshoz,közben lehet nézni a képeket igy még érdekesebb.Örülök hogy tetszik, én sem tudtam letenni,nagyo érdekes írás.
A Szent Korona képekben
http://www.minden-ami-magyar.hu/szk/korona.php?&w=1024
HunorMagor
2013-07-29 19:35:02
Szia Benedek ! Arra kérnélek írd ki, hogy a Bibliában pontosan hol található a következő sorod ? "Mentetek hazát, házat foglalni a NEMZETEK KÖZÉ, de nem lesz OLTALMATOK sehol sem, hazátlanná teszlek- és megszégyenítelek titeket a nemzetek fiai előtt." Áldás rád !
HunorMagor
2013-07-29 12:30:52
Áldás Békesség minden igaz Magyar testvéremnek, és kitartás . Kedves Lehel és Benedek ! Ne feledjük azt, hogy nekünk Magyaroknak bizonyítottan 40-45 ezer éves múltunk van és ha már ekkora időt kimutathatnak a múltunkról, akkor mekkora lehet a jövőnk ? Meglátásom szerint Örök élet, amit velünk tettek a sátán fattyak az a mérhetetlen irigységük és gyűlöletük mert minden jót amit drága nemzetünk tett, azt magáévá akarta vagyis igyekezett magáévá tenni. De azzal nem gondoltak, hogy az igaz Magyar nem csak külsőképpen Magyar, hanem belsőképpen is az. Na ezt a belső Magyart nem tudják már ős idők óta lemásolni, nekik ez nem megy . Amit építettek is, messze lemarad attól a műveltségtől amit ők leromboltak, erre az ásatások a bizonyítékok. Az alattuk levő városok, sokkalta nagyobb műveltségről tesznek tanúbizonyságot, mint azok amiket ráépítettek. A hamisítás már régóta folyik, ős ezer évek óta, de ami napvilágot lát az tesz tanúbizonyságot róluk hogy ők az ősi hamisítók. Az értékest értéktelenné, az értéktelent értékessé teszik ez a legnagyobb hamisításuk a világon, ahogy Jézus is mondja, hogy a világosságot sötétséggé, a sötétséget világossággá változtatták. Káin gyermekei és nem Ábrahám=Brahma gyermekei .
Lehel
2013-07-29 07:57:03
Kedves Hunor !
Örülök, hogy ilyen mély meggyőződéssel látod ezt a kérdést és itt a Földön is biztosan így történne, ha mindenki így látná , akkor nem a magyar fogyna, nem tűnt volna el a közbeszédből, közgondolkodásból a Szent Korona eszme .
Én - látván hogy emberi életünk, létünk célja nem csak az anyagi világhoz köthető, SŐT ! - bizony csak ebben a köreben tudom ezt a kérdést így látni.
Durva testünk, fizikai és értelmi valónk azonban az immunológiát is működteti, ami pontosan ellent mond annak az elvnek, hogy mindent el kell tűrnünk,ahogy egyházunk hirdeti...
M.Ghandy sem tűrt el mindent immunválasz nélkül. Bár az a vallás másabb mint a mienk, ettől függetlenül mi sem tagadhatjuk meg azt, hogy vannak szükséges teendők és ne burkolózzonak a kevésbé gondolkodók abba a hitbe, hogy passzivitásuk mellett is minden jóra fog fordulni...ami valószínű egyszer valamelyik dimenzióban be fog következni,- vagy már bekövetkezett,- csak mi, a tömeg , nem vagyunk képesek érzékelni.
Ehhez már olyan mély szakrális képesség kell, amely csak a beavatottak előtt nyílik meg, tehát átlagos ember nem látja.
Topi
2013-07-29 07:09:20
Martin Killeen
2013-07-29 06:19:39
Kedves Gabor! Minden szavaddal egyetertek, csak azt nem tudom honnan, hogyan szerzed be a legfrissebb adatokat is? Tobbszor rakerdezett mar Tamas egyes allitasaidra es mindig "kopted" ra a valaszt. Azt hiszem sokan varjuk itt a 400 ev letoltendot es a tobbit, amit emlitettel. Szebb jovot!
Topi
2013-07-28 19:54:27
Admin03
2013-07-28 19:11:11
Tisztelt Hozzászólók!
Kubínyi Tamás kért meg, hogy moderáljam az oldalt. Egy hónapja figyelem a hozzászólásokat, többségükben előrevivő, jó szándékú bejegyzéseket találtam. A régebbi anyagok között viszont sok trágárság, rágalom, becsületsértő gonoszkodás fordult elő, ezért kérek mindenkit az ilyenek mellőzésére. Tapasztalatom szerint jót tesz a nemzeti oldalaknak (a legnagyobb weblapnál dolgozom) a beteges beírók kiszűrése, mert egy képes százakat elűzni. Kérem az együttműködést, de mint megbízásom szól: csak jó magyarok részéről!
szilveszter
2013-07-28 19:01:04
Mondja el valaki legyen szíves Ángyán József email címét ,földdel kapcsolatos tervezetét jó lenne megismerni kapcsolattartás létesítése mellett.Köszönöm Egerbocsról.
HunorMagor
2013-07-28 18:18:39
Kedves Lehel ! Én ezt halálosan komolyan gondolom, és nem szó játéknak szántam. Ebben az esetben is mélyen a szívemből fakadt a dolog, és meglátásom szerint ez meg is fog történni . De köszönöm a jó szándékodat akaratodat és figyelmeztetésedet, mert jó szívből fakad . Nem kívánok visszaélni, és játszadozni komoly dolgokkal, pláne ebben az esetben nem. Abban is reménykedem, hogy a sötétség fiait ha lehet ezzel is jobb belátásra bírjam. Nagyon el vakultak, és nem látják a fától az erdőt. Azt hiszik, hogy senki nem állíthatja meg őket, de ez így nem igaz . Minden amit eddig fölépítettek, úgy omlik össze mint a kártyavár. Áldás minden igaz jó Magyar testvéremre, és drága Nagy Magyarországunkra a Kárpát hazára !
Topi
2013-07-28 17:46:47
Megdobálták Orbánt Erdélyben
27 júl 2013
A Realitatea Tv szerint két fiatal paradicsommal dobálta meg a miniszterelnököt szombat délután Tusnádfürdőn – számolt be a 444.hu.
A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktáborban tartott előadását és a kérdésekre adott válaszait – írja a 444.hu.
http://like.kistucsok.eu/wp-content/uploads/2012/12/orbsn.jpg
A dobálókat a csendőrök előállították és pénzbüntetést róttak ki rájuk, de azt nem tudták megindokolni, hogy miért így fejezték ki a véleményüket.
Kis Tibor
2013-07-28 15:53:17
Kedves Marcsi,
Tegnap későn este néztem bele a Gulyás Miklós Jutas írásokba, ez olyan jól sikerült, hogy kivilágosodásig olvastam a tanulmányokat.
Én a szerzőt nem ismertem. Bár még nem értem minden írás végére, mégis úgy gondolom , hogy Gulyás Miklós Jutas munkássága komoly részét képezi annak,
amit magyarság tudománynak nevezünk.
Köszönöm a feltett linkeket, és kérem, ha van további írásokról elérhetősége, azt is ossza meg velünk.
üdvözlettel: Tibor
Lehel
2013-07-28 15:15:23
Kedves Hunor !
A kimondott szónak szakrális következményei is vannak.
Ezért tilos elkiabálni bármit is.
Tenni,tenni és tenni kell, majd ha megtörtént, akkor elismerhetjük, hogy megtörtént, de előre SOHA.
Emlékszel mit írtak a Titanic oldalára ?
Nem jó ezzel játszani.
Ha szkiiták vagyunk, akkor tegyük a szkiita cselekjményeinket és annak lesz majd kívánatos következménye.
Ha csak beszélünk róla (miközben másként élünk ) , akkor szinte biztos, hogy semmi nem fog történni
Sári
2013-07-28 09:35:47
HunorMagor harciassága, Lisbeth biztatása szép dolog, bárcsak meghalotta volna a földtörvény napján Budapest. Nem értik hogy a magyarföld a legfontosabb, nem is mozdulnak.