Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Borsodi
2013-07-30 18:35:36
Hmm. miért jó az valakinek, ha az admint sértegeti? (mindenki találja meg a választ saját maga)

További javaslatom: az Admin személy munkájának kritizálása is azonnali kizárás legyen.

Indok:
- nem arról kell szólnia a fórumnak, hogy jön egy bomlasztó , majd újraregisztrál és számon kér, vagy éppen a másik alteregójával kezd felforgató tevékenységbe.
Természetesen az Admin is ember is hibázhat az esetek kis százalékában, ugyanúgy mint a fociban a bíró (csakhogy itt nem tévedésről van szó) .
Bírót, munkáját végző embert nem lehet/illik sértegetni!!
Ajózsef
2013-07-30 17:45:19
Ezt a mai ájvékolást hallgatva, olvasva, elképzelhetjük milyen szép nap lesz az a nap, amikor népem országos szinten is egy hasonló takarításnak nekifog. Nagy munka lesz, méltó a Magyar néphez.
Bort, búzát, békességet és sok hasonló szép napot kívánok minden Magyar testvéremnek.
Iza
2013-07-30 17:37:25
Nagyon de nagyon felháborítónak tartom hogy az "Egy Jobbikos " írásai cenzúrázva lettek ! Mellesleg Ö Nagy János és , ### is Ö !
Igaz hogy írta , hogy elutazik és nem lesz gépközelbe , de ami sok az sok . Mit szóltok hozzá Lisbeth , kaliforniai Barbara ??
Borsodi
2013-07-30 15:24:38
Benedek, szerintem nem közlekedési balesettel intézik el az ilyet, mivel az nem elég hatékony.

Az általad említett országokban a privatizáció okozza a vasúti baleseteket. A legtöbb és legnagyobb vasúti katasztrófák a "fejlett" Angliát érintik, ahol a privatizált cégeknek nem érdekük a vasúti biztosítóberendezésekre és az infrastruktúrára sokat költeni (rengetegbe kerül!!).
Megjegyzés: Magyarországon viszont állami kézben van, így a biztonságos szint alá vitel nem érdeke senkinek.

Azonban a privatizált cégeknek a profitmaximalizálás az érdekük. Decemberben volt egy repülőgép-szerelő betelefonáló, aki az utolsó "mohikánként" még egy ideig tovább dolgozott az olaszoknál a Malév felszámolása után. Ő nagy légi katasztrófákat jósolt akkor, mivel látta, hogy mennyire keveset fordítanak a biztonságra.
Azóta egyébként számos - és egyre gyakoribb légi "balesetről" hallunk!
Néhány áldozatot olcsóbb kártalanítani, mint rengeteget költeni a biztonságra.
Imi
2013-07-30 14:32:07
esztetikusznak

Ne vádaskodj Kis Emese, te mindig valakit gyaláztál és csak ürügynek használtad a nemzeti gondolatot. Most már Kubinyit is szidod, vele eddig alázatos voltál. Rádismerek, nem vagy ide való.
Kati
2013-07-30 13:21:08
Lisbethnek

Egy Jobbikos kötőszavai voltak: kuss, pofa be és hasonlók. Verést is igért valakinek. Talán ennyi elég, nem? Kis Emese mindannyiunknak kivánta: dögöljetek meg. Talán ennyi elég, nem? A többi kérdésre az után válaszolok, ha bocsánatot kér Czékus jóbtól, mert téglának nevezte, és azoktól, akiket az Álmos király akadémia látogatói közül leügynöközött.
Anikó3
2013-07-30 12:01:05
Milyen érdekes, h azok akik a Cenzúra nélkül c műsorba még véletlenül se telefonálnak be, itt ezen az oldalon, amelynke nem az a címe, számon kérik a moderációt és ennek létét nevezik cenzúrának. Pontosan azok, akik szét akarják verni a müsort, de nincs bátorságuk megszólalni, viszont összevissza pötyögnek mindenféle hazugságot. Ők nevezték buzinak a müsorvezetőt, ők terjesztettek hazugságokat a családjáról. Köszöjük, nem kérünk belőle, hálás vagyok Admin3-nak, hogy végre lehet értelmes gondolatot cserélni.
Kati
2013-07-30 11:50:39
Köszönöm Admin03-nak, hogy megszabadit az ártóktól, akik halálunkat kivánják, akik ocsmánykodnak, szitkozódnak, gyűlölködnek. Értelmes beszélgetés nem folyhat hibbant részegek modorában, ezért szükség van moderátorra. Nagyon sokan hagyták el az oldalt a Kis Emese félék miatt, akik szenvedélyesen uralták az oldalt. Igy remény van egy valódi párbeszédre, és ne felejsétek el amit Kubinyi Tamás mond: csak igaz jó magyarokhoz szól. Én jobbikos vagyok, de amit Egy hazug Jobbikos itt elkövetett, az mindennek nevezhető, csak a nemzet érdekének nem. Lenne még néhány jelöltem és utána végre a lényegre térhetünk.
Ajózsef
2013-07-30 10:54:36
Talán Böjte testvérünknek elhiszik a kishitűek is:
Igen, folyamatos félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében! Miért sírunk? Miért űzzük el gyermekeinket, fiataljainkat falvainkból, városainkból??
teljes cikk:
http://www.magyarkurir.hu/hirek/bojte-csaba-gondolatai-megmaradasrol
Magyar testvéreim, ne a sátánfattyak fegyvereivel küzdjünk hazánkért (hitel,tüntetés, pártoskodás, szavazás, stb.), inkább munkával, teremtéssel, önellátással, a Magyarok Istene akkor segíteni fog minket.
Szebb jövőt kívánok, olyat amilyen szép múltunk már volt amikor a népünk még nem pénzért dolgozott, nem eladásra termelt, csak eltartotta családját párholdas birtokán, Isten tenyerén. Amit nem tudott megtermelni arra nem is volt szüksége.
Régi Jobbikos
2013-07-30 10:02:57
Lisbethnek
Biiztos vagy abban, hogy az ÁKTV játszótér? Biztos vagy abban, hogy Orbán propaganda rendezvényéről, ahol azt mondja amit hallani akar a magyar, majd azt teszi amit a gazda mond, feltétlenül tudósítani kell? Biztos vagy benne, hogy az a nemzeti, aki utálja Bahhot? Biztos, hogy a nekünk nem teccő embert téglának, azaz beépitett ügynöknek kell neveznünk?

Várom a választ a kérdéseimre.
Admin03
2013-07-30 09:32:44
Tisztelt esztetikusz

Nem arra szerződtem, hogy részt vegyek a vitákban, csupán annak emberi kereteit igyekszem betartatni a résztvevőkkel.Kis Emesét azért zártam ki, mert javíthatatlan intrikusnak bizonyult, aki nemzeti gondolatokkal megszólította beszélgetőtársait, majd önmagát fensőbbnek vélve durva kioktatásba, később megalázó vagdalkozásba kezdett. Előfordult, hogy megdühödve azt írta: "Dögöljetek meg mindannyian!" Legutóbb Lisbethnek írt személyiségére és életkorára vonatkozó kifejezetten bántó mondatokat. Mindez a www.kisemese.hu oldalra való, (ha lesz ilyen) ide nem. Ön, mint KE alterego magában hordja a megoldást, amit ő már nem tud elmondani, azt "esztetikusz" alias KE elmondja. Bátran megteheti, amíg nem személyeskedik, nem akar másnak ártani. Ennek az oldalnak a lényege a nemzeti ügy, ami ettől durván eltér, az nem ide való.

Kérem megértését, ez a feladatom. Üdvözlettel: Bálint - admin03
Topi
2013-07-30 07:44:21
"A Föld mindenkinek a szükségletét ki tudja elégíteni, csak a kapzsiságát nem..." (Gandhi)

http://www.pozitivnap.hu/eletmod/a-fold-mindenkinek-a-szuksegletet-ki-tudja-elegiteni-csak-a-kapzsisagat-nem-film
Lehel
2013-07-30 06:37:35
Kedves Imi !
Hogy ki miként került a rózsadombi ingatlanba, nem tudhatjuk.
Ami biztos, mára ezeknek az ingatlanoknak az értéke igen magasra szökött, így csak az igen meggazdultak szerezhetik meg.
Korábban ehhez nem kellett nagy gazdasági erő, mert lehet örökség is, vagy egyszerűen egy jó vétel.
TÉNY, hogy egyik nagy igazságtalansága mai magyar társadalmunknak a Budapest központúság és ebbe még az is beletartozik, hogy bpesti lakás szinte mindenben pozitív diszkriminációt von maga után ( ami nem közvetlenül az ott lakók bűne, ugyanakkor nem ok nélküli, hogy ellenérzést vált ki a többi magyar emberben maga a diszkriminálás.
Lehel
2013-07-30 06:30:19
Ezt az egész linket be kell másolni föntre a böngészőbe, mert csak úgy jelenik meg helyesen a video,

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Mq8zSsAfWw

vagy a youtube keresőjébe kell beírni ezt:

"Deviza-hitelek"- Óriási fordulat
Lehel
2013-07-30 05:51:19
Kedves Benedek !
Így fog megnyílni helyesen a link:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Mq8zSsAfWw
Imi
2013-07-29 23:12:54
Kedves Lisbeth, miért nem tette fel ezeket a kérdéseket Tusványosról? Miért azokat bántja, akik devizahitelről, zenéről beszélnek? Ön volt árvagyerekotthonban a Rozsadombon, mint Cékus Jób? Miért állitja őt úgy, mintha a magyarok ellensége lenne és hogyan meri beépitett téglának nevezni? Ez a magyar becsület? Kérem a moderátort ha legközelebb ennyire primitív módon nyilvánul meg.
Topi
2013-07-29 21:57:36
A lélek és a szív erősítésére kihagyhatatlan ez a nagyon szépen, érthetően és profin megalkotott videó. Nagyon magas szintű tudást közvetít, és talán még a tájékozottaknak is segítséget nyújt a "rendetlen" láncszemek kiigazításához történelmünk valódi vezérfonalának felfedezéséhez.
Igaz szívvel ajánlom!

http://www.youtube.com/watch?v=QW2VJERxyZI
Marcsi
2013-07-29 20:43:19
Kedves Tibor!

Sajnos nem tudok Gulyás Miklós Jutastól több írást.A Szent Korona Képekben hasznos az olvasáshoz,közben lehet nézni a képeket igy még érdekesebb.Örülök hogy tetszik, én sem tudtam letenni,nagyo érdekes írás.

A Szent Korona képekben
http://www.minden-ami-magyar.hu/szk/korona.php?&w=1024
HunorMagor
2013-07-29 19:35:02
Szia Benedek ! Arra kérnélek írd ki, hogy a Bibliában pontosan hol található a következő sorod ? "Mentetek hazát, házat foglalni a NEMZETEK KÖZÉ, de nem lesz OLTALMATOK sehol sem, hazátlanná teszlek- és megszégyenítelek titeket a nemzetek fiai előtt." Áldás rád !
HunorMagor
2013-07-29 12:30:52
Áldás Békesség minden igaz Magyar testvéremnek, és kitartás . Kedves Lehel és Benedek ! Ne feledjük azt, hogy nekünk Magyaroknak bizonyítottan 40-45 ezer éves múltunk van és ha már ekkora időt kimutathatnak a múltunkról, akkor mekkora lehet a jövőnk ? Meglátásom szerint Örök élet, amit velünk tettek a sátán fattyak az a mérhetetlen irigységük és gyűlöletük mert minden jót amit drága nemzetünk tett, azt magáévá akarta vagyis igyekezett magáévá tenni. De azzal nem gondoltak, hogy az igaz Magyar nem csak külsőképpen Magyar, hanem belsőképpen is az. Na ezt a belső Magyart nem tudják már ős idők óta lemásolni, nekik ez nem megy . Amit építettek is, messze lemarad attól a műveltségtől amit ők leromboltak, erre az ásatások a bizonyítékok. Az alattuk levő városok, sokkalta nagyobb műveltségről tesznek tanúbizonyságot, mint azok amiket ráépítettek. A hamisítás már régóta folyik, ős ezer évek óta, de ami napvilágot lát az tesz tanúbizonyságot róluk hogy ők az ősi hamisítók. Az értékest értéktelenné, az értéktelent értékessé teszik ez a legnagyobb hamisításuk a világon, ahogy Jézus is mondja, hogy a világosságot sötétséggé, a sötétséget világossággá változtatták. Káin gyermekei és nem Ábrahám=Brahma gyermekei .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.