Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

szilveszter
2013-08-01 14:52:23
Benedektől katona.szilveszter@gmail.com címre kérnék email-t egy két leleplező írást kérnék a "kiválasztottak"nacionalizmusára való tekintettel.Kifejezetten érdekelne gyalázatos vádjuk Jézus Krisztus és Jézus Urunk a zsidókra való ráolvasását.Zakar András Sumer Hitvilág és Biblia művét igaznak tartom.Köszönöm és üdvözlettel.
szilveszter
2013-08-01 10:37:02
Benedeknek igaza van Ábrám és Ábrahám ugyanaz az ember,csak a vallás és a viszonyulás más népekhez úgy változott amit ma már nacionalizmusnak neveznek no nem a hajdan Sumert alkotók javára.
Ajózsef
2013-08-01 10:33:55
Zetényi Csukás Ferenc : Így tanultad az iskolában?
-Egy az Isten!-
részlet:
"Tegnap este -egy szűk közösségben- meglehetősen érdekes, sőt izgalmas kérdést tett fel nekem egy barátom: "Testvérem, mondd, mióta keresztény a magyar?"
Én itt kívánok neki válasszal szolgálni... Csupán néhány érdekességet kívánok kiemelni, mert csupán elgondolkodtatni akarlak, nem meggyőzni. A Te hited és érveid, a tieid...
Bizony, lehet, hogy sokan felszisszennek az olvasásuk után..."
link: http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=130673&n=lambert&blog_cim=Zet%E9nyi%20Csuk%E1s%20Ferenc%20:%20%20%CDgy%20tanultad%20az%20iskol%E1ban?
Ui.
Kedves Magyar testvéreim, foglalkozzunk múltunkal, mert az dicső és tanulságos. Foglalkozzunk feladatainkkal amik ránk várnak. Higgyünk a jövőben, mert ez a sötét kor a végét járja, ezt mindenki érzi. A sátánfattyak is, ők a vesztüket is érzik, ezért acsarkodnak. A jelen a túlélésről és a közösségépítésről szól, csak menjünk harag nélkül a nekünk kijelölt úton tovább, a Magyarok Istene jelölte ki utunkat.
Ha útközben mocsokkal találkozunk, kerüljük ki, mint a kutyasz@rt, nem kell széttaposni! Sőt válaszolni sem ha megszóllít... mert a provokáció minden irányból árad felénk. Céljuk az ébredező Magyarságot újra beugrasztani egy konfliktusba. Ó, de boldogan írthatnának akkor minket.
Borsodi
2013-08-01 10:32:17
Prof. Gidai Erzsébet előadása 2003 januárjából. Megdöbbentő, minden valóra vált!!!!!!!! Ha nem tudnám, hogy meghalt, akkor azt hinném, hogy mai felvétel
- elvándorlás, betelepülők, kizsákmányolás, termőföld, ..

Hogyan uralkodik a média? Ha az alábbi videó eljutott volna az emberekhez 2003-ban, akkor ma nagy valószínűséggel nem lennénk EU rabszolgák.
A szomorú az, hogy igény lett volna rá! Mindenki tudni szerette volna, hogy milyen hátrányokkal jár az EU-s tagság.

Prof. Gidai Erzsébet 2003-as (!!!) előadása az EU-ról:
http://kaslerarpad.hu/?p=4267

Minden szava valóra vált! :-(
Topi
2013-08-01 09:54:55
Vádolom a zsidó-cigány bandát

Mára más volt betervezve, de ha már a kezem ügyébe került egy kiegészítő összefoglalás a zsidó-cigány magyar államellenes összeesküvés témakörében, akkor nem tehetem meg, hogy ülök rajta. A képek és a kipa is magukért beszélnek és jól illeszkedik mindez a korábbi feljelentéseim anyagaihoz. Íme!

"Vince Száva Ez a kéz fogás azóta is mélyítette a Zsidó-Roma- és a gyűlölet mentes többségi társadalom valódi összefogását a közös ellenségünkkel szemben. A RASSZIZMUS ALATTOMOS CSÍRÁIVAL SZEMBEN, AMIT EGYÜTT A MINDENKORI KORMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL KELL ELTAPOSNUNK... ÉKE ELNÖK"

http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=1397

Itt meg a levélke!

Legalább tudjatok róla! 10 év múlva mit fognak tenni ezek a gyerekek, amikor a társadalom már nem képes úgy eltartani őket, ahogy szeretnék.
Közületek ki kapott harci kiképzést, vagy legalábbis is önvédelmit?
http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2013/07/kepriport-ciganysuhancok-fegyveres.html
P.I
Martin Killeen
2013-08-01 08:54:03
Bocsanat, ujra itt vagyok, de most vettem eszre egy feljegyzesemet, (talan a nagyrabecsult kedvencem, Kiss Tibor) hogy Vona Gabort idezte: nem akarnak nyerni. Meg regebben ennek az ellenkezojet hangoztattak, tobbszor ismeteltek, ha hatalomba kerulnek, akkor majd mit tesznek, de azota mar sajnos ra kellett jonniuk, hogy eleg kicsi az eselyuk erre. Ettol fuggetlenul mi mas celjuk is lehetne, de ehhez nagyon szukseges az igaz jo magyar emberek szavazata mindenhonnan!
Martin Killeen
2013-08-01 01:22:16
Kisemesesztelenesztetikusz: ez volt az utolso, amikor elolvastam es meg is valaszoltam a beirasodat! Sajnalatra lennel melto, de addig nem "ersz fel"! Szebb jovot!Kill-een Barbara
Topi
2013-07-31 18:30:35
Akinek nem indul be az élő adás, vagy közben rögzíteni is szeretné, ajánlok egy letöltőt lejátszóval együtt.
http://www.ant.com/video-downloader
Topi
2013-07-31 16:12:31
Apáról fiúra…

Istenem de rég volt, hogyha visszanézek…

Tán nem is voltatok ”Jó ötvenes évek”!

„B” lista és nyomor, sok elfojtott átok…

Fekete POBJEDÁK, hosszú bőrkabátok.

Esti beszélgetések hideg szobában…

Mást hallottam otthon, mást az iskolában.

Társaim vasárnap mind moziba mennek!

Miért születtem én osztályidegennek?!

Miért nincsen kolbász? Miért csak zsíros kenyér?

Hisz Apám törekszik, robotol, nem henyél!

Miért retten meg Anyánk, ha nyílik az ajtó?

Miért jön minden héten hozzánk végrehajtó?!

S a játék hevében miért ne kiabáljak?

Miért féljek a szomszédtól, mert ő tanácstag ?!

-Mikor mondhatom el, mit Apámtól hallok?!

Hogy mindenki tudja, más nézetet vallok!

Azt, hogy éhen halnak emberek a télen,

Mert rabló bugrisok állnak fenn az élen.

S ha egy szót mersz szólni, mi nem tetszik nékik,

Évekre bezárnak, s a körmöd letépik.

Hogy bolsevik eszmék kolerája pusztít!

Népük ellenében szolgálják a ruszkit.

S ha téged gyűlölnek, a fiadat marják,

Tested nyomorítják, s lelked is akarják.

-Mint gutaütöttnek a rekkenő hőség,

Agyukra ment ez a fene nagy „dicsőség”.

Mert ez az időszak példája volt annak,

Mit tesznek a tahók, ha hatalmat kapnak.

Kik a kínzásokban örömüket lelték,

Majd ötvenhat után mindezt megfejelték.

Aztán kitüntették a sok rohadt hóhért,

Érdemérmet kaptak „Munkáshatalomért”.

Vérdíj nyugdíjukból mai napig élnek,

Ha nem is komolyan, titkon kicsit félnek.

Fiaikban bíznak, kik zsíros állásban,

Mindenütt ott vannak, honnan „befolyás” van.

S hogyha pert indítasz, vágyva igaz szóért,

Jusztícia mögül kiröhög a hóhér.

Kinek lelkén szárad annyi ember veszte,

Kap koszos két évet, - azt is felfüggesztve!

Vígan politizál a volt ÁVO-s gyerek,

Hírhedt bolsi nevek tovább kísértenek.

De elégedjünk meg! Javul a baloldal,

Az apa gyilkos volt, fia már csak tolvaj!

Fábos György

A 90-es évek közepén íródott, de aktualitását sajnos még most sem vesztette el.

http://www.igazsagok-gazsagok.info/
http://www.hazankert.com/01szam1.wma
Borsodi
2013-07-31 14:28:59
A Négy Mancs Ausztriából mozgatták anno, nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy a jelenlegi támadás mögött és egy külföldi "nemzetközi" nagytőke konkurenciája állna.
Borsodi
2013-07-31 14:26:06
Munkaerőpiac-kisebbség
Ügyvezető igazgató: a Detki Keksz Kft. mindig tartózkodott a kirekesztéstől

Budapest, 2013. július 29., hétfő (MTI) - A Detki Keksz Kft. ügyvezető igazgatója szerint munkavállalóikat szakmai képzettségük és gyakorlatuk alapján választják ki, és mindig tartózkodtak a kirekesztéstől. Pavlova Olga az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében cáfolta, hogy munkahelyteremtési támogatást kaptak volna.

Mint írta: a Detki Keksz Kft. több mint 20 éve folytat üzleti tevékenységet Halmajugrán és jó kapcsolatban áll a helyi közösséggel. Tájékoztatása szerint jelenleg 137 alkalmazottjuk van az üzem vonzáskörzetében található hátrányos helyzetű kistelepülésekről, ezen belül tíz Halmajugráról.
Pavlova Olga megdöbbenéssel áll a céggel "szemben folytatott negatív kampány előtt", a vádakra külföldi útja miatt eddig nem tudott reagálni. Az igazgató leszögezte, hogy soha nem tett olyan megjegyzést, mely szerint "cigány kéz nem érintheti a termékeinket". Hangsúlyozta, hogy orosz származása miatt érzékeny a kisebbségekkel kapcsolatos előítéletekre, és a társaság ügyvezetőjeként elítél minden, emberek közötti megkülönböztetést etnikai, faji, vallási, nyelvi vagy nemi alapon.
Hangsúlyozta: eddig sem és a jövőben sem fogják vizsgálni a munkaviszony létesítése előtt, hogy az adott munkavállaló valamelyik kisebbséghez tartozik-e. Hátrányos helyzetű, ezek között magát romának való munkavállalókat is alkalmaznak - tette hozzá.
Pavlova Olga hangsúlyozta, hogy a Detki Keksz Kft. eddig nem pályázott, így nem is nyert el munkahelyteremtésre irányuló támogatást. Pályázataik alapvetően technológiai fejlesztésekre irányultak, melyek részeként új munkahelyeket is létrehoztak. Ezeken a munkahelyeken a vonzáskörzetünkben élőket alkalmazzák, akik kiválasztása kizárólag szakmai képesítés és gyakorlat alapján történt.
Az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy a cégnek jó a kapcsolata a helyi közösséggel, ezért hosszú távra rendezkedtek be. Az elmúlt három évben több százmillió forint összegű beruházást hajtottak végre, melynek közvetve és közvetlenül a helyi közösség is haszonélvezője. A helyben befizetett adó nagymértékben hozzájárult az önkormányzati működés fenntartásához, a helyi fejlesztések forrásainak biztosításához.
Pavlova Olga méltánytalannak tartja a termékeik ellen a közösségi médiában meghirdetett bojkottot. Egy megalapozatlan kampány nagy kárt okozhat a társaságnak, munkavállalóiknak, és a helyi közösségnek - zárul a Detki Keksz Kft. ügyvezető igazgatójának közleménye.
Múlt szerdán ötven-hatvan felnőtt roma és mintegy húsz kamasz demonstrált a megkülönböztetés ellen a Heves megyei Halmajugrán, a Detki Keksz Kft. üzeme előtt. Azért vonultak akkor az üzem elé, mert álláspontjuk szerint a cég nem hajlandó helyi romákat alkalmazni - mondta el a Magyarországi Roma Nővédelmi Közhasznú Szervezet helyi elnöke az MTI-nek.
Schmitt Magdolna elmondása szerint: "azt mondta az igazgató, azért nem alkalmaz cigányokat, mert ha a vásárlóik megtudják, hogy romák dolgoznak itt, visszamondják a megrendeléseket, mert nem akarnak a cigányok kezéből enni".
Az akkori megmozduláson részt vett Daróczi Ágnes, a Phralipe Független Cigány Szervezet alelnöke is, aki az MTI-nek elmondta: a Detki Keksz 19,2 millió forint uniós pénzt kapott 35 új munkahely létesítésére, és mindössze egy helybéli cigány asszonyt vettek fel.
Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke hétfői közleményében felszólította az Egyenlő Bánásmód Hatóságot, hogy az ügyet soron kívül vizsgálja ki, és "sújtsa példás büntetéssel a törvénytelen gyakorlatot folytató céget". Mint írta, a DK mélységesen elítél és ellenez minden hátrányos megkülönböztetést, különösen azt, amely az előítéletektől és társadalmi hátrányoktól amúgy is sújtott romák ellen irányul.

bvgy \ bti \ bdó

MTI 2013. július 29., hétfő 17:49
Borsodi
2013-07-31 14:25:32
Munkaerőpiac-kisebbség
A kirekesztés ellen demonstráltak a halmajugrai romák

Eger, 2013. július 24., szerda (MTI) - Ötven-hatvan felnőtt roma és mintegy húsz kamasz demonstrált a megkülönböztetés ellen szerda délután a Heves megyei Halmajugrán, a Detki Keksz Kft. üzeme előtt - mondta el a Magyarországi Roma Nővédelmi Közhasznú Szervezet helyi elnöke az MTI-nek.

Schmitt Magdolna közölte: már kedd délután is tartottak demonstrációt, akkor 20-25 felnőtt, és ugyanennyi gyerek jelent meg az üzem kapuja előtt. Azért vonultak az üzem elé, mert a cég nem hajlandó helyi romákat alkalmazni - tette hozzá. "Azt mondta az igazgató, azért nem alkalmaz cigányokat, mert ha a vásárlóik megtudják, hogy romák dolgoznak itt, visszamondják a megrendeléseket, mert nem akarnak a cigányok kezéből enni" - jelentette ki az MTI-nek a 110 tagú halmajugrai szervezet vezetője.
"Munkát akarunk, méltóságot, hogy kenyeret adhassunk a családnak" - tette hozzá Schmitt Magdolna. Hiába van sok helybéli fiatal romának szakmája, mégis inkább a környező településekről, akár 100 kilométerről hoznak munkásokat az üzembe. Az 1400 lakosú település 80 százaléka roma, és zömük munkanélküli - mondta.
A keddi megmozduláson részt vett Daróczi Ágnes, a Phralipe Független Cigány Szervezet alelnöke is, aki az MTI-nek elmondta: támogatandó a halmajugrai romák szándéka, hogy dolgozni akarnak. "Hiába van szakmájuk, a portán túl nem jutnak, úgy tűnik, sokszor mondvacsinált ürüggyel küldik el őket" - közölte.
Daróczi Ágnes emlékeztetett: a Detki Keksz 19,2 millió forint uniós pénzt kapott 35 új munkahely létesítésére, és mindössze egy helybéli cigány asszonyt vettek fel. A kérdés az, hogy "az Európai Unió a faji megkülönböztetést vagy a regionális és társadalmi felzárkóztatást támogatja?" - jelentette ki a Phralipe alelnöke.
A demonstrálók szerdán egy Pavlova Olgának, a Detki Keksz Kft. ügyvezető igazgatójának címzett petíciót is megfogalmaztak, amelyben egyebek mellett azt írják, hogy ha kérésük nem talál meghallgatásra, készek az Európai Unióhoz fordulni.
Az MTI megkereste Pavlova Olgát is, de az ügyvezető igazgató külföldi útjára hivatkozva nem nyilatkozott.

bkug \ bti \ ppd

MTI 2013. július 24., szerda 19:53
Borsodi
2013-07-31 14:24:27
Korábban írtam arról, hogy a Szentkirályi ásványvizet megpróbálták az idegenek felvásárolni (mivel nagy haszon a víz, különösen ha monopolhelyzet alakítható ki), majd ennek sikertelensége után a multi kereskedő láncok segítségével ellehetetleníteni.. ez a harc jelenleg is folyik.

Most a zsidók és cigányok kegyeiért versengő Fidesz, MSZP, LMP és DK társulatból a DK ötletbörzézet:
Megbüntetné azon magyar cégeket, akik nem hajlandók pozitív diszkriminációban részesíteni a cigányokat, azaz a szakképzet magyar munkaerő helyett nem hajlandó primitív cigányokat alkalmazni.
A magyar cég választhat: vagy kiteszi magát a média támadásoknak vagy a termelés hatékonyságát veszti el.
Bármit is választ csak veszíthet.

Akkor lássuk az MTI közleményét, hogyan támadják le most a Detki kekszgyárat.
Először a "jogvédők" cigány-demonstrációt szerveztek, majd politikai úton letámadták a gyárat.

- következő két poszt lesz a közlemény, mindenki figyeljen a csúsztatásokra:
Borsodi
2013-07-31 14:07:06
Szilveszter, ezek mind környezet és egészségkárosító anyagok. :(

Kukorica szirup adalékot senki ne adjon a gyermekének:
http://naturahirek.hu/3-olyan-eteladalek-amit-fokent-gyerekeknek-nem-szabad-adnunk/
Bővebben: http://naturahirek.hu/a-magas-fruktoz-tartalmu-kukoricaszirup-csokkenti-a-tanulasi-kepesseget-es-a-memorianak-sem-tesz-jot/

O.V tudásalapú gazdaságot "álmodott" a választásokkor, valóságban összeszerelő és környezetkárosító létesítményeket engedélyeztet és ráadásul adóforintjaikkal is támogatja.
szilveszter
2013-07-31 12:27:46
Adós lehetünk Kína felé is,mint tudni véljük két gyár épül a közeljövőben Bélapátfalván a volt cementgyár helyén.Édesítőszer készül majd más vidékről szállított kukorica szirupból az egyik gyárban,a másik gyárban műanyag alapanyagú festékgyártás történik rövidesen.Vajon a volt cementgyár építéséhez felvett állami hitelek leteltek már,Kik tették tetették tönkre sok kérdés megválaszolatlanul.Egy sürgősen megoldásra váró feladat,hogy egy négyzetkilométerre eső vaddisznó,szarvas,őz és kisebb apróvadak darabszámát,egyedsűrűségét szükséges beszabályozni.Vannak országrészek ahol a vadak mindent elpusztítanak,keríteni a vadak kártevése ellen a vadásztársaságok kötelessége legyen.Környékünkön Egertől nem messze már alig lehet gabonát vagy bármit termelni.Ami a vadászat kérdésében kialakult az minden csak nem Magyarország érdekét szolgálja.A vadkár megállapítása megtérítése igazságtalan a termelő és földtulajdonos felé.Nem tudom miért nem lehet közmunkások beiktatásával mezőgazdasági termékeket előállítani,legalább termelni és értékesíteni, Aki megtehetné mert egészsége nem gátolja és még családjának sem termel semmit,gyarapodásra ösztönzést ne számíthasson.A mezőgazdaságot választó gyermekes és gyermekeket vállaló nevelő családok jóval több családi pótlékot érdemelnek,kapjanak.A megtermelt és leadott termékről igazolást kapjon és legyen növekvő mértékben családi pótlék növelő tényező a gyermekszám vonatkozásában is.És amit Ángyán József is szorgalmaz földhöz kell juttatni minden magyar családot aki a mezőgazdaságból akar és szeretne megélni.A Magy föld nem eladó se milyen idegen számára, sem most sem soha.
Lehel
2013-07-31 10:34:46
Ne vádaskodj és ne személyeskedj tovább Esztetikusz !!

Inkább erre adj választ, ismételten kérlek !

" esztetikusz2013-07-30 15:29:28
Imi, csak nem a Völgyi Imi lennél?
Igaza volt a Kis Emesének, te is alátámasztod (amellett, hogy paranoiás is vagy), itt egy csapat dolgozik össze "

A "Völgyi Imi " szerintem egy személynév.
Ismétlem a kérést : honnan vetted ezt a nevet és miért idézed erre a fórumra , ráadásul negatív atttitüddel Esztetikusz ??
Ajózsef
2013-07-31 10:15:00
"Öngyilkosok nemzedéke vagy inkább rabszolgalelkű nemzet lettünk?"
Szerintem egyik sem, csak a politikusok próbálnak minket rabszolgasorba juttatni, vagy halálra ítélni...
-Mi a romákat esetleg az ásó, kapa rendeltetésszerű használatára tanítanitanánk, De ők azért nem arra tanítják őket, mert nem azt a szerepet szánják nekik a jővőben. A küzdősportok tanítása megmutatja, hogy fehérgalléros parazitáink mire akarják használni őket.
Topi
2013-07-31 09:03:30
Öngyilkosok nemzedéke vagy inkább rabszolgalelkű nemzet lettünk?

Olyanok mint a niggerek csak mi mosolyogva húzzuk az igát.....


http://kuruc.info/r/2/115683/
Martin Killeen
2013-07-30 23:30:55
Kis Emese esztetikus nem birja ki, hogy ne szoljon hozza, ez varhato el tole, oruljunk neki Imi szerint is. Olvastam, hogy VALAKI irta toroltek a hozzaszolasokat, igen a 163 oldalbol (ami valtozik a hozzaszolasokkal) most mar csak 127 van fent, de hala a Joistennek a 2012 szept. 19-i ### Hazafi 3 hozzaszolasa is fent van, tehat tevedett, aki azt irta, hogy toroltek. A mai naphoz kozelebb nem tudtam menni, mert eleg sok idot elvett ez is. Probalom majd folytatni kesobb. Nagyon koszonom Imi tamogatasat. Szebb jovot! Udv. Barbara
Imi
2013-07-30 23:17:11
Egyrészt örüljünk annak, hogy lelepleztünk egy álruhás visszatérést, másrészt utasitsuk vissza a gyanusítgatásokat: Nem vagyunk azonosak, nem dolgozunk szervezetten, hanem mindannyian legjobb tudásunk és érzésünk szerint írogatunk a magyar ügyről. Én hálás vagyok Admin03nak, hogy elkezdett valamit, és támogatom Barbarát, Lehelt, Baki Gábort, Izát Borsodit és még sokakat. Azért mégiscsak kialakult itt egy csapat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.