Borsodi
2013-08-02 21:20:02
Tibor, bocsi. Tudom, hogy tudod..
A politikai maffia minden téren az olcsóságunkra épít, amit még az Európai Bizottság sem javasol!
2003-ban hangzott el Luxemburgban, az EB szakmai konferenciáján:
"A globalizáció új feltételei között az egyedüli sikeres út az innováción és tanuláson alapuló fejlődés. Az alacsony bérekre, a környezettel szembeni igénytelenségre és a valuta leértékelésére alapozó út lemaradáshoz, a másoktól való függés állandósulásához vezet".
Milyen utat jár O.V és mit tettek elődjei? Mit szántak a magyaroknak?
Topi
2013-08-02 21:07:17
Topi
2013-08-02 21:01:41
Marcsi
2013-08-02 20:43:31
Kis Tibor
2013-08-02 20:10:41
Pontosan azért linkeltem be amit írsz,
Mennyire hamis a kép amit terjesztenek és mennyire nagy a baj ( " az oroszok már a spájzban vannak!"). Nézd meg a filmen az arcokat, nézd meg a helyszíneket , a felíratokat, a tevékenységet amivel foglalatoskodnak. Nézd meg a hozzászólásokat a ytubon, és nézd meg a film készítők neveit.
Vissza kell vennünk a Hazánkat!
Ha hagyjuk magubkat kiszorítani, az üres életterünket egyből elfoglalják.
Apista
2013-08-02 19:37:25
Egyetértünk HunorMagor.
Borsodi
2013-08-02 19:24:22
Tibor, ez a film a nyugati liberális fiataloknak szól, akik ottani kis pénzből mennek a lepusztított országokba, gyarmatokra "szórakozni".
Ha megnézed a feltöltő többi videóit, akkor láthatod, hogy szélső liberális megrendelésre készült a film. Ezért nem is értem, hogy miért linkelted be.
Az országunk élén álló kormányok olcsóvá tettek minket.
HunorMagor
2013-08-02 19:16:18
Szia Apista ! Többször hallottam már azt, hogy nem szabad minden zsidót egy kalap alá venni, mert vannak köztük olyanok akiknek semmi köze a cionista bagázs gonoszságaihoz vagyis jó zsidóknak nevezik őket. De ha a talmudot át tanulmányozzuk, akkor leleplezi őket . Én személyesen tapasztaltam azt meg, hogy bizonyos gyülekezetben zsidók kerültek vezetői posztra, de azt el tudom mondani hogy az illető tolvaj, hazug, és minden igaz jó Magyar ember ellensége volt. És bárhol ahol valamelyik gyülekezetben zsidók kerültek a vezetői pozícióba, ott hamarosan szakadások és háborúságok és egyéb aljasságok, gyanúsítgatások kezdtek el uralkodni. A jó kapcsolatok rövid időn belül, ellenségesekké változtak át.
Apista
2013-08-02 18:57:59
Szia HunorMagor!
Olyan zsidót nem fogsz találni, aki ŐSZINTÉN lelplezi a "fajtársait", mert ha ezt megteszi, akkor ő már nem is zsidó! Nincs jó zsidó, mivel épp az a lényeg, hogy lenézze a többi népet. Egy dologban van igazuk: vannak ők és vagyunk mi. A többi hazugság.
HunorMagor
2013-08-02 16:36:06
Csodálatosan áldott napot, minden Igaz jó Magyarnak ! Baki Gábornak teljesen igaza van, amikor azt állítja hogy a zsidók a Magyaroknak köszönhetik azt, hogy ma még léteznek. II Sargon ki akarta irtani ezt a tolvaj rabló bagázst, és ingyen bérmentve kik adták az életüket azért, hogy ennek a karvaly kalmár népségnek jövője legyen ? IGEN a Magyarok ! És mi a hála azért hogy megmentettük őket, a kihalás szélére juttatták a Magyart . Mélységes hálájukat azzal fejezték ki, hogy az elpusztítóink nagy segítségére voltak . A szememben csak az a jó zsidó, aki nyíltan tiszta őszinte szívvel ki áll a Magyarságért az egész világ előtt, és az élete árán is vállalja azt hogy a saját fajtársait leleplezi ki mondja az igazságokat, és az egész világ előtt elismeri hogy ők álltak a nemzetek forradalmai mögött, és ők voltak akik a sok ártatlan emberek lemészárlásában aktívan részt vettek. I: II: világháborút kirobbantották, a koncentrációs táborokat az ő utasításaikra fölállították, képesek voltak a saját fajtársaikat e koncentrációs táborokba begyűjteni, hogy abból aljas módon anyagi haszonhoz jussanak ! A Nagy Magyarország földarabolása is az ő számlájukra írható, a Magyar nép végtelen szenvedése és véráldozata teljesen nekik köszönhető, a Magyarországi koncentrációs táborok Recsk, és a titkos haláltáborok, ávó ávh, csak az ő embereikből állt. Minden igaz jó Magyar embernek ellenségei ! Számomra csak az igaz zsidó, és ártatlan aki nem hallgat elege van a saját fajtársai hazudozásából, és nyíltan az egész világ előtt le leplezi a népnyomorító, nemzetgyilkos fajtársait. De addig amíg csendben maradnak, és nem tesznek e gonoszságuk ellen a szememben ugyanolyan rablógyilkos, tolvaj, nemzetgyilkos sátánfajzat mint a többi !
Kis Tibor
2013-08-02 16:19:35
totya54
2013-08-02 15:27:49
Martin Killeen
2013-08-02 08:25:20
Kedves Baki Gabor! Errol az o!daladrol nem ismertelek eddig, de most megallapitom, hogy humorod is tokeletes! Aldjon meg a Joisten ezert is! Orulnek, ha megtisztelnel azzal, hogy pontosan leirnad a betegsegedet. jofika@att.net Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-08-01 22:30:04
Kedves Apista!
Nagy Tamas nem tiltott meg semmit Anikonak, csak nagyon udvarisan kerte valamire, plusz meg elnezest is kert. Aznap a nagyon turelmes Kubinyi Tamas ur is figyelmeztette egy kicsit (ne szemelyesedjunk) mikozben 30 percig beszelt, de nem sokat mondott. Tegnap az amerikai Nora is igencsak kibeszelte magat, de o nem telefonal minden nap.
Nem tudom, hogy jo hir-e mindenkinek, de itt reggel meg olvastam Kis Emese, esztetikusz hozzaszolasat, de most mar nincs itt. Udv. mindenkinek Barbara
Apista
2013-08-01 22:12:15
Nyugodtan zsidózhatsz Anikó, az ördög népét nevén kell nevezni, senki nem tilthatja meg, hogy kimondd amit gondolsz.
Martin Killeen
2013-08-01 20:24:01
Kedves Nagy Tamas! "Nagy" volt, mint a neve is, teljesen egyetertunk. Szebb jovot! Udv. Barbara
Tamás
2013-08-01 20:19:56
Az előző levél Anikónak Nagy Tamástól érkezett, nehogy még véletlenül is a Kubinyi T. druszámra gondoljon.
Topi
2013-08-01 20:18:48
Tamás
2013-08-01 20:16:12
Kedves Anikó !
Szépen kérem, kiméljen egy kicsit bennünket és egy kicsit ritkábban telefonáljon be, mert egyre több butaságot és sületlenséget hoz össze mint pl. e hét keddjén.Leégtem a barátaim előtt,akiknek ajánlottam ezt az egyedúlálló műsort,pechemre pont az Ön betelefonálásába futottak bele.A zsidózásai is rém kellemetlenek,a magánügyei ,az email-jei meg végképp,nem érdekel senkit.Értékes perceket vesz el másoktól.Egyszer, egyszer még elmegy a dolog,de hogy szinte minden alkalommal jelentkezik ,az már sok.Elnézést kérek,én szégyellem magam hogy mindezt szóvá teszem,nem szeretek bántani másokat,de vegye már észre magát.
Topi
2013-08-01 17:35:05