Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2013-08-04 08:58:05
Szia Ajózsef ! Ezt áldás és jó kívánságként írtam ki az én drága Magyar testvéreim számára, és mélyen a szívemből fakadt . Ha kedves előtted, akkor küld el minden drága Magyar testvérünknek, és ők is továbbítsák míg minden igaz jó Magyar emberhez el nem jut, ez csak Magyar embereknek készült és a velünk szívből egyet értők számára akik szeretik a Magyarokat. És nagyon szívesen, bár még többet is tehetnék az ügy érdekében a Jó Isten Igaz Szelleme által. Áldás rátok !
Ajózsef
2013-08-03 21:13:51
HunorMagor kedves testvér! Köszönet szavaidért,
Ámen
HunorMagor
2013-08-03 20:41:30
Minden igaz jó Magyar testvéremnek ! A jó Isten látogasson meg, és áldjon meg téged egészséggel, fáradhatatlansággal, fáradj de soha ne fáradj el, minden jóra legyen erőd végtelen és kimeríthetetlen. A kezed munkája is legyen áldott, és földed 10x-annyit teremjen neked, min a legjobban termő föld terem. Legyen áldott a házasságod, és legyen áldott a szaporaságod ! Szaporodjál és erősödj meg úgy, hogy őseidet is felül múld . A Jó Isten áldjon meg tégedet áldott esővel, szaporítsa meg minden javaidat teljesedj be örömmel és boldogsággal, és kapj igazi a Jó Isten által megteremtett igaz szabadságot. Ellenségeid, meg rablóid, gyilkosaid terve, minden időben váljon füstbe ment tervvé . Minden te ellenséged ne járjon jó szerencsével mikor ellened hadakozik, de te erősödj szaporodj és sokasodj, és az ősökhöz híven élj a Jó Istennek áldott törvényei szerint. Minden ellenségedtől szabadítson meg a Jó Isten, először a belső ellenségedtől majd a külső ellenségedtől is. Minden Jó dolgodban járj jó szerencsével, legyél jó szerencsés akkor is amikor ellenséged ellened cselekszik . Jó Magyarnak lenni, mert a Magyar élet az igazi minőségi élet, ne tévesszen meg a nyugat tele polca, mert az csak illúzió, ha hirtelen üres lesz a polcuk nem fogják túl élni, de te még ezt is túl éled. Legyen áldott az életed, minden jóval tele, és ne feled azt, kik az őseid és hogy ki a te Istened.
Topi
2013-08-03 17:43:29
Tisztelt MAGyar Testvérek!

Kéretik mindenkinek hírül adni,
ebben az esztendőben
2013. augusztus 16-17-18-én
Apajpusztán
ismét megrendezésre kerül a
MAGyarok Országos Gyűlése!

A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Tisztelettel és szeretettel várnak mindenkit!

www.magyarokorszagosgyulese.hu
Topi
2013-08-03 17:30:22
Sziasztok!
Szép hétvégét és szebb jövőt, minden igaz magyarnak!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5vXN6rrwkCU#at=85
http://www.hazankert.com/01szam1.wma
totya54
2013-08-03 17:21:55
Szabó Ferenc
2013-08-03 13:14:20
Kásler zsidósága nem lehet akadály a Jobbik számára, hiszen a gárdában és a Jobbikban az alapítók között vannak olyanok pl. Reinek Péter aki büszke arra, hogy zsidó és radikális. Úgy nyilatkozott az Ehóban hogy a mazsihisszel is jó a kapcsolata és ez nem akadály. Ángyán prof már korábban elmondta, hogy az lmp kuriozumként hívta meg, mert a másik oldalt is akarták látni. Szó nincs összeborulásról, meg ilyesmi. Az valóban nagyon furcsa, hogy földügyben nem ért szót nemzeti oldal, de ebben semmiképpen se szabad a prof urat hibáztatni, mert ő állt ki érte elsőnek, a többieknek mögé kell állni, mert senki nem ért a földhöz úgy.
Régi Jobbikos
2013-08-03 13:04:21
Legjobb lenne Káslertől megkérdezni, hogy milyen származású. A pénteki müsorban nagyon hasznos volt a Chanád film, mert ha nem látom a szemmemel el sem hiszem miként épült be a Jobbikba, pedig ott voltam sok rendezvényén, rajta is vagyok a filmen. Ezt már el felejtettem, ezért köszönöm az áktv-nek.
HunorMagor
2013-08-03 12:07:08
Minden napvilágra fog jönni, és ez bennünket erősít. Az pedig a kisebbik baj, ha valakit megvezetnek és nem tudatosan szolgálja ki a rablót, de aki tudja hogy rabló és mellé adja magát ott már nagy a baj.
totya54
2013-08-03 08:33:13
Martin Killeen
2013-08-03 08:14:17
Kedves Lisbeth! Igazad van, de azert irtam meg az e-mail cimemet, hogy oda irja le, mert van egy kb. 1 %-os 5letem. Most ramegyek az e-mail oldalamra, ha nem jovok vissza, akkor biztosan megtalaltam. Nagyon jo volt hallgatni a hozzaszolasodat, tetszett az organumod es az akcentusod is. Udv. Barbara
Marcsi
2013-08-03 08:10:31
Kedves Tibor!

Akkor merre, hogyan tovább?Mindannyian nagyon elvagyunk keseredve,más kiutat nem látunk.A választásokra a földtörvénnyel is elkéshetünk.Kevés időnk maradt.Lehet,hogy már gondolkodni sem tudunk?
Kis Tibor
2013-08-03 01:38:31
Apista,
A László Andrea karaktere, arcvonásai és testalkata tipikus keleti-szemita. És az is valóban, a sejtjei által.( szándékosan nem irok géneket).
Ugyanakkor nem vitatom el a jószándékát, még a magyarságát sem.
Egyébként is azt gondolom, csak a faji alap nem elégséges, öncélú és egysíkú. A történelem is skkal bonyolultabb példákkal szolgál.
Ugyanakkor, azt is gondlom, nincs olyan, hogy zsidómagyar, vagy magyarzsidó. ( és ugyan így még egy népségre) . Valaki vagy magyar vagy zsidó.nincs is-is..
És azt is gondolom, hogy valahol ott lehet a határ, hogy valaki haszonélvezője és kiszolgálója ennek a rohadt rendszernek, vagy nem.
A túlzott egyszerűsítéstől óvnék mindenkit.
Ezek bonyolult kérdések, sokkal jobb lenne személyesen kibeszélni.
Különben is égető szükség, hogy itt az ÁKA-n is a magyar emberek személyes is felvegyék egymással a kapcsolatot. Tudjanak konkrétan egymásról, számon tartsák egymást, ha kell segítsenek. Ezt is egy eszköznek gondlom az önvédelmünkben, a túlélésünkért folytatott küzdelemben.


üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-03 01:19:40
Apista,
Már hiányoltalak.
De fucsa.
Ha most is kakukkot fogtunk, az igen komoly és tragikus következményeket eredményez.
Én még bízom ( naívság?) a megtísztult Jobbikban is bízom ( naívság?) Egyszerűen azért mert szükségünk van rájuk, a kevesebb véráldozat okán ( ha jól gondolom).
A KÁ tetteiben és szavaiban én eddig nem látok sandaságot, pedig gondolhatod, figyelem napi szinten.
Azt gondolom, felmutatott egy útat, amelyen végig kell menni, és sikerre vezethet. Vagy vele, vagy nélküle, de ezt úgy gondolom, nem lehet megsporolni.

Várjunk még, hogy mi az igaz?

üdv Tibor
Apista
2013-08-03 00:45:17
Tibor és Benedek!
Már PI honlapján is feldobtam a kérdést, hogy Kásler felesége RÁBAI (Rabbi) Hajnalka zsidó lenne-e. Később (lehet, hogy engem olvasva) a koppányos Balogh is felvetette, és azt, hogy egy amerikai zsidó névtárban benne vannak. Kásler ezt nem cáfolta meg, hanem valami olyasmit habogott, hogy az egy házastársakról szóló névsor. Soha nem beszél a betelepülőkről, a zsidó kifejezés gyakorlatilag tiltólistán van nála, pedig neki tudnia kell, hogy miért van ez a nagy "devizahiteles" válság. Ráadásul egy Kásler Miklós nevű orvos-történész rokona rendszeresen szerepel a Magyar(nak nevezett) Televízióban. Nem furcsa ez egy kicsit?
Kis Tibor
2013-08-02 23:11:29
Benedek,
Most látom a beírásodat. Ez így bíztos nem valós. Szedjünk még össze információkat az esetről. És pld hallgattassék meg a másik fél is.
A fehér kéményseprők alapítói igencsak elgondoltatnak.
Ha a hír igaz, akkor az tragikus a hiteláldozatok szempontjából, ha nem igaz akkor is komoly zavart tud előídézni.
Várjunk még, hogy tísztuljon a kép.


üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:53:16
(Lehet, ma kötöszködő hangulatban vagyok)
Tamás Gábornak feltett kérdésére, ha a kérdést én kaptam volna, egy történetet monduk el, ami itt a városomban esett meg.
Bivalyerős magyar parsztember, állatokat is tart ( még ló is) , és szőlővel is bajmolodik. Kordonossal, a maga örömére. A kordon oszlopokat aluminium drót köti össze, amire az inda felkuszik.Ezt lopták el a szomszéd faluban lakó cigányok. Az értéke a hulladákosnál pár száz forint lehetett. A magyar ember kára munkában, terményben ( a tolvajok tépték, szaggatták) igen nagy. Kétszer bontottak, kétszer építette fel újra a kordont.
A harmadik alkalomra felkészült. Hetekig éjszakázott a szőlő sorok között, és sikerrel járt. A három tolvaj közül kettőt a helyszínen elkapott, Mindkettőnek lábtörése lett a kapanyéltől. Komotosan kikötötte őket az aluminium dróttal at oszlopokhoz, majd a harmadik után eredt. Tudta hvá kell menni. A szomszéd falu kocsmájában rá is lelt. Voltak vagy tízen, mégis újabb törött láb lett a vége. A testvírek nyikkani sem mertek a szélesnyakú ismerősömre. A szőlőből csak két nap múlva merték elhozni a két rajkót.
És a történet vége. A magyarok még a helyi kisrendőrök is a paraszt mellé álltak, a tolvajéknak sokan megüzenték: ha baja lesz az emberünknek, nekik itt nem lesz maradásuk, még a nyomozó is ezt tette. Nem is lett ügy belőle, de az emberek még mindig emlegetik, a maguk bátorítására, és hogy erőt adjunk egymásnak.
Hát ezt mondam volna Tamás kérdésére.
És ez nem olyan régen volt. Talán 2003-ban, vagy 2004-ben.Mi változott azóta? Ma sem vagyunk rosszabbak.

Ne feledjük el soha, meg kell védenünk a mieinket , a miénket.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:25:22
Borsodi,
AZ utolsó sorban írt két kérdeseddel kapcsolatosan tudjuk a választ. Amikor a válaszokra gondolok, nekem mindig görcsbe rándul a gyomrom és a kezem.

üdv. Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:21:44
Topi,
A 90-s években többször jártam Detroitban. Már akkor látszott a szándékos rombolás és rohadás ebben a nem europai városban.
Csak egy példa a céges parkolók( az alkalmazotti, és a dolgozói is ) több mint 70 %-ban japán kisfogyasztású autókkal volt tele.
Most a kinaiak nyomulnak és potom áron vásárolják fel a várost.
Ez is rossz érzéseket kelt bennem. Igen sok a fenntartásom Kinával szemben.
Engem egy rovartársadalomra emlékeztet, amely pontosan nagyon is megfelelel a világot maguk alá gyűrő erőknek,
Lehet, hogy ebben is csak rémeket látok?

( Az újgurokat nem is emlitem most)

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:12:33
Marcsi,
Én azt a megfogalmazott és dokumentált igazságot fogadom el, és vallom amit a KÁ képvisel.
Azonban vannak zavarbaejtő dolgok. Most csak egyet. A Tamás által a héten bejátszott KÁ beszéd, és most a KÁ honlapon megjelenő háttérképek, és formák ,színek engem nagyon rossz jelentésű szimbolumokra emlékeztetnek.
Csak rémeket látok?
Mi erről a véleményed, a véleményetek?

üv Tibor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.