HunorMagor
2013-08-04 08:58:05
Szia Ajózsef ! Ezt áldás és jó kívánságként írtam ki az én drága Magyar testvéreim számára, és mélyen a szívemből fakadt . Ha kedves előtted, akkor küld el minden drága Magyar testvérünknek, és ők is továbbítsák míg minden igaz jó Magyar emberhez el nem jut, ez csak Magyar embereknek készült és a velünk szívből egyet értők számára akik szeretik a Magyarokat. És nagyon szívesen, bár még többet is tehetnék az ügy érdekében a Jó Isten Igaz Szelleme által. Áldás rátok !
Ajózsef
2013-08-03 21:13:51
HunorMagor kedves testvér! Köszönet szavaidért,
Ámen
HunorMagor
2013-08-03 20:41:30
Minden igaz jó Magyar testvéremnek ! A jó Isten látogasson meg, és áldjon meg téged egészséggel, fáradhatatlansággal, fáradj de soha ne fáradj el, minden jóra legyen erőd végtelen és kimeríthetetlen. A kezed munkája is legyen áldott, és földed 10x-annyit teremjen neked, min a legjobban termő föld terem. Legyen áldott a házasságod, és legyen áldott a szaporaságod ! Szaporodjál és erősödj meg úgy, hogy őseidet is felül múld . A Jó Isten áldjon meg tégedet áldott esővel, szaporítsa meg minden javaidat teljesedj be örömmel és boldogsággal, és kapj igazi a Jó Isten által megteremtett igaz szabadságot. Ellenségeid, meg rablóid, gyilkosaid terve, minden időben váljon füstbe ment tervvé . Minden te ellenséged ne járjon jó szerencsével mikor ellened hadakozik, de te erősödj szaporodj és sokasodj, és az ősökhöz híven élj a Jó Istennek áldott törvényei szerint. Minden ellenségedtől szabadítson meg a Jó Isten, először a belső ellenségedtől majd a külső ellenségedtől is. Minden Jó dolgodban járj jó szerencsével, legyél jó szerencsés akkor is amikor ellenséged ellened cselekszik . Jó Magyarnak lenni, mert a Magyar élet az igazi minőségi élet, ne tévesszen meg a nyugat tele polca, mert az csak illúzió, ha hirtelen üres lesz a polcuk nem fogják túl élni, de te még ezt is túl éled. Legyen áldott az életed, minden jóval tele, és ne feled azt, kik az őseid és hogy ki a te Istened.
Topi
2013-08-03 17:43:29
Tisztelt MAGyar Testvérek!
Kéretik mindenkinek hírül adni,
ebben az esztendőben
2013. augusztus 16-17-18-én
Apajpusztán
ismét megrendezésre kerül a
MAGyarok Országos Gyűlése!
A rendezvényen a részvétel ingyenes.
Tisztelettel és szeretettel várnak mindenkit!
www.magyarokorszagosgyulese.hu
Topi
2013-08-03 17:30:22
totya54
2013-08-03 17:21:55
Szabó Ferenc
2013-08-03 13:14:20
Kásler zsidósága nem lehet akadály a Jobbik számára, hiszen a gárdában és a Jobbikban az alapítók között vannak olyanok pl. Reinek Péter aki büszke arra, hogy zsidó és radikális. Úgy nyilatkozott az Ehóban hogy a mazsihisszel is jó a kapcsolata és ez nem akadály. Ángyán prof már korábban elmondta, hogy az lmp kuriozumként hívta meg, mert a másik oldalt is akarták látni. Szó nincs összeborulásról, meg ilyesmi. Az valóban nagyon furcsa, hogy földügyben nem ért szót nemzeti oldal, de ebben semmiképpen se szabad a prof urat hibáztatni, mert ő állt ki érte elsőnek, a többieknek mögé kell állni, mert senki nem ért a földhöz úgy.
Régi Jobbikos
2013-08-03 13:04:21
Legjobb lenne Káslertől megkérdezni, hogy milyen származású. A pénteki müsorban nagyon hasznos volt a Chanád film, mert ha nem látom a szemmemel el sem hiszem miként épült be a Jobbikba, pedig ott voltam sok rendezvényén, rajta is vagyok a filmen. Ezt már el felejtettem, ezért köszönöm az áktv-nek.
HunorMagor
2013-08-03 12:07:08
Minden napvilágra fog jönni, és ez bennünket erősít. Az pedig a kisebbik baj, ha valakit megvezetnek és nem tudatosan szolgálja ki a rablót, de aki tudja hogy rabló és mellé adja magát ott már nagy a baj.
totya54
2013-08-03 08:33:13
Martin Killeen
2013-08-03 08:14:17
Kedves Lisbeth! Igazad van, de azert irtam meg az e-mail cimemet, hogy oda irja le, mert van egy kb. 1 %-os 5letem. Most ramegyek az e-mail oldalamra, ha nem jovok vissza, akkor biztosan megtalaltam. Nagyon jo volt hallgatni a hozzaszolasodat, tetszett az organumod es az akcentusod is. Udv. Barbara
Marcsi
2013-08-03 08:10:31
Kedves Tibor!
Akkor merre, hogyan tovább?Mindannyian nagyon elvagyunk keseredve,más kiutat nem látunk.A választásokra a földtörvénnyel is elkéshetünk.Kevés időnk maradt.Lehet,hogy már gondolkodni sem tudunk?
Kis Tibor
2013-08-03 01:38:31
Apista,
A László Andrea karaktere, arcvonásai és testalkata tipikus keleti-szemita. És az is valóban, a sejtjei által.( szándékosan nem irok géneket).
Ugyanakkor nem vitatom el a jószándékát, még a magyarságát sem.
Egyébként is azt gondolom, csak a faji alap nem elégséges, öncélú és egysíkú. A történelem is skkal bonyolultabb példákkal szolgál.
Ugyanakkor, azt is gondlom, nincs olyan, hogy zsidómagyar, vagy magyarzsidó. ( és ugyan így még egy népségre) . Valaki vagy magyar vagy zsidó.nincs is-is..
És azt is gondolom, hogy valahol ott lehet a határ, hogy valaki haszonélvezője és kiszolgálója ennek a rohadt rendszernek, vagy nem.
A túlzott egyszerűsítéstől óvnék mindenkit.
Ezek bonyolult kérdések, sokkal jobb lenne személyesen kibeszélni.
Különben is égető szükség, hogy itt az ÁKA-n is a magyar emberek személyes is felvegyék egymással a kapcsolatot. Tudjanak konkrétan egymásról, számon tartsák egymást, ha kell segítsenek. Ezt is egy eszköznek gondlom az önvédelmünkben, a túlélésünkért folytatott küzdelemben.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-03 01:19:40
Apista,
Már hiányoltalak.
De fucsa.
Ha most is kakukkot fogtunk, az igen komoly és tragikus következményeket eredményez.
Én még bízom ( naívság?) a megtísztult Jobbikban is bízom ( naívság?) Egyszerűen azért mert szükségünk van rájuk, a kevesebb véráldozat okán ( ha jól gondolom).
A KÁ tetteiben és szavaiban én eddig nem látok sandaságot, pedig gondolhatod, figyelem napi szinten.
Azt gondolom, felmutatott egy útat, amelyen végig kell menni, és sikerre vezethet. Vagy vele, vagy nélküle, de ezt úgy gondolom, nem lehet megsporolni.
Várjunk még, hogy mi az igaz?
üdv Tibor
Apista
2013-08-03 00:45:17
Tibor és Benedek!
Már PI honlapján is feldobtam a kérdést, hogy Kásler felesége RÁBAI (Rabbi) Hajnalka zsidó lenne-e. Később (lehet, hogy engem olvasva) a koppányos Balogh is felvetette, és azt, hogy egy amerikai zsidó névtárban benne vannak. Kásler ezt nem cáfolta meg, hanem valami olyasmit habogott, hogy az egy házastársakról szóló névsor. Soha nem beszél a betelepülőkről, a zsidó kifejezés gyakorlatilag tiltólistán van nála, pedig neki tudnia kell, hogy miért van ez a nagy "devizahiteles" válság. Ráadásul egy Kásler Miklós nevű orvos-történész rokona rendszeresen szerepel a Magyar(nak nevezett) Televízióban. Nem furcsa ez egy kicsit?
Kis Tibor
2013-08-02 23:11:29
Benedek,
Most látom a beírásodat. Ez így bíztos nem valós. Szedjünk még össze információkat az esetről. És pld hallgattassék meg a másik fél is.
A fehér kéményseprők alapítói igencsak elgondoltatnak.
Ha a hír igaz, akkor az tragikus a hiteláldozatok szempontjából, ha nem igaz akkor is komoly zavart tud előídézni.
Várjunk még, hogy tísztuljon a kép.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:53:16
(Lehet, ma kötöszködő hangulatban vagyok)
Tamás Gábornak feltett kérdésére, ha a kérdést én kaptam volna, egy történetet monduk el, ami itt a városomban esett meg.
Bivalyerős magyar parsztember, állatokat is tart ( még ló is) , és szőlővel is bajmolodik. Kordonossal, a maga örömére. A kordon oszlopokat aluminium drót köti össze, amire az inda felkuszik.Ezt lopták el a szomszéd faluban lakó cigányok. Az értéke a hulladákosnál pár száz forint lehetett. A magyar ember kára munkában, terményben ( a tolvajok tépték, szaggatták) igen nagy. Kétszer bontottak, kétszer építette fel újra a kordont.
A harmadik alkalomra felkészült. Hetekig éjszakázott a szőlő sorok között, és sikerrel járt. A három tolvaj közül kettőt a helyszínen elkapott, Mindkettőnek lábtörése lett a kapanyéltől. Komotosan kikötötte őket az aluminium dróttal at oszlopokhoz, majd a harmadik után eredt. Tudta hvá kell menni. A szomszéd falu kocsmájában rá is lelt. Voltak vagy tízen, mégis újabb törött láb lett a vége. A testvírek nyikkani sem mertek a szélesnyakú ismerősömre. A szőlőből csak két nap múlva merték elhozni a két rajkót.
És a történet vége. A magyarok még a helyi kisrendőrök is a paraszt mellé álltak, a tolvajéknak sokan megüzenték: ha baja lesz az emberünknek, nekik itt nem lesz maradásuk, még a nyomozó is ezt tette. Nem is lett ügy belőle, de az emberek még mindig emlegetik, a maguk bátorítására, és hogy erőt adjunk egymásnak.
Hát ezt mondam volna Tamás kérdésére.
És ez nem olyan régen volt. Talán 2003-ban, vagy 2004-ben.Mi változott azóta? Ma sem vagyunk rosszabbak.
Ne feledjük el soha, meg kell védenünk a mieinket , a miénket.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:25:22
Borsodi,
AZ utolsó sorban írt két kérdeseddel kapcsolatosan tudjuk a választ. Amikor a válaszokra gondolok, nekem mindig görcsbe rándul a gyomrom és a kezem.
üdv. Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:21:44
Topi,
A 90-s években többször jártam Detroitban. Már akkor látszott a szándékos rombolás és rohadás ebben a nem europai városban.
Csak egy példa a céges parkolók( az alkalmazotti, és a dolgozói is ) több mint 70 %-ban japán kisfogyasztású autókkal volt tele.
Most a kinaiak nyomulnak és potom áron vásárolják fel a várost.
Ez is rossz érzéseket kelt bennem. Igen sok a fenntartásom Kinával szemben.
Engem egy rovartársadalomra emlékeztet, amely pontosan nagyon is megfelelel a világot maguk alá gyűrő erőknek,
Lehet, hogy ebben is csak rémeket látok?
( Az újgurokat nem is emlitem most)
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-02 22:12:33
Marcsi,
Én azt a megfogalmazott és dokumentált igazságot fogadom el, és vallom amit a KÁ képvisel.
Azonban vannak zavarbaejtő dolgok. Most csak egyet. A Tamás által a héten bejátszott KÁ beszéd, és most a KÁ honlapon megjelenő háttérképek, és formák ,színek engem nagyon rossz jelentésű szimbolumokra emlékeztetnek.
Csak rémeket látok?
Mi erről a véleményed, a véleményetek?
üv Tibor