Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

DEBRECENI
2013-07-20 22:12:44
Sári !
Egyetértek veled, a zsideszre tényleg illenek a minősitéseid , valóban mindenkire lőnek, de egyszer gellert kap a golyó.....! Reméljük minnél előbb és végzetesen , ez a magyar nép érdeke !
Szebb jövőt nekünk--nélkülük !
Sári
2013-07-20 21:56:29
Értem már, h mért nem áll szóba Pap Lajos szívsebész, Pap Gábor művészettörténész Szántai lajos, KubinyiTamás, Ángyán József, kásler Árpád az itt benfenteskedő szemellenzősökkel. A magyar ügy megosztóinak az a feladat, hogy mindnkire lőjenek, aki nem pártjuk tagja. A jó magyaroknak azt javaslom haggyuk őket tombolni itt, ne írjunk választ, ők nem a magyar összefogásban, hanem a lejáratásban érdekeltek. küszöb alatti kóser figurák.
DEBRECENI
2013-07-20 20:41:23
Kedves Topi !
Nagyjából sajnos igaz a kórisméd, de az irásod vége nagyon nem jellemző az emberi utódokra, ők munka, tanulás után szeretnének boldogulni. Saját gyerekeimből, környezetemből indulok ki.
Akikről, ill. amikről a végén irtál, azok tenyésztett , védett, gyilkos paraziták, akiket biológiai fegyverként tenyésztenek ellenünk, sajnos igen nagy ütemben ! A pártolóik, tenyésztőik irtóznak tőlük, csak ránk erőltetik, s ha negativ véleményünk van velük szemben, az igazat panaszoljuk, netán tennénk ellenük, hát....de tudod !
A két tábor élesen elválasztandó, sajnos az utóbbiak talán már többen vannak, mint az EMBERI ! utódok, akik már elmenekül (tek)-nek!
Ők valóban áldozatok, de nagyon sok nyugdijas is az, csak nem tud róla, hálás az esti 1 joghurtért, ezen túl már nem jut az értelme, nem lát tovább szegény ! Ha tolvaj is, nem mindig tud róla ! Ő az aki hálás az elnyomóinak az 1 joghurtért, de természetesnek tartja, ha az unokái külföldre mennek ! Nem tudja, hogy ott csak megtürt, lenézett cigány=magyar ?! , gyökértelen lesz ! Lehet, hogy a dédunokáit sosem fogja látni, de megvan az 1 joghurtja minden este ! Hát kell ennél jobb világ, amikor 50-60 éve ez nem igy volt !
Az egészségügyet belülről jobban ismerem, mint szeretném, nem érzem magam kivételezettnek, tolvajnak, csak kizsigereltnek. ! Pedig még azt sem mondhatom, hogy éhezek, van normális lakásom, nincsenek napi, heti anyagi gondjaim, de a munkám után min. ennyi jár nekem is, ugy gondolom !
Kedves Topi ! Szerencsétlenné tettek bennünket, és ami a legnagyobb baj, nem látom a végét !
Ugy gondolom, hogy teljesen egyetértek Veled ! Üdvözöllek !
Marcsi
2013-07-20 20:16:42
Szántai Lajos-Király a világfa tövében.

http://www.youtube.com/watch?v=TuLI30doU2E
Topi
2013-07-20 19:59:21
Kedves Debreceninek!
2013-07-20 16:16:27

"Tolvajok generációja

„Ameddig csak előre látunk, spórolás következik, megszorítások, elszegényedés. Ez tehát tolvajgeneráció, szól a fiatalság ítélete, mert ellopták a mostaniak jövőjét.”

Tolvajgeneráció – súlyos, sokakat sértő kifejezés ez, mégis egyre több európai országban bukkan fel. A 2008 óta tartó gazdasági mélyrepülés felelőseinek keresése közben kezdték el használni, főleg Nyugaton. A tolvajgeneráció kifejezés egyre mélyebben rágja bele magát a fiatalok tudatába.

Merthogy a tolvajok a mai 40 és 60 évesek. A már éppen nyugdíjasok vagy akik pár év múlva lesznek azok. Ők lopták el a fiatalabb generációk, a mai 20-as, 30-as és 30-es éveiket taposók jövőjét.

Elsőre furcsa és talán nem is azonnal érthető a vád, de mind több és több országban gondolják végig, hogy van-e benne igazság. A lényege az, hogy a manapság nyugdíjba menőknek „mindenük megvolt”. A legszerencsésebb generáció, mert nem rázta meg az életüket sosem háború (hiszen már a második világháború után születtek), alapvetően ingyenes oktatás és remek egészségügy járt nekik, részük volt a nyugati ingatlan-áremelkedés sokakat meggazdagító buborékjában (olcsón vettek, és tőlük függetlenül sokszorosára nőtt a vagyonuk), ráadásul most még előttük áll a kényelmes életet biztosító nyugdíjas kor is. Évtizedekig fognak a mai fiatalok hátán élősködni – így szól a vád –, hiszen Nyugat-Európában 80 év fölötti az átlagéletkor, köszönhetően a remek egészségügyi ellátásnak. Ami, ugye, nekik még megadatott. Az ő életükben még nem kellett az ellátáson spórolni.

Ráadásul éppen ez a generáció az, amelyik a 80-as évektől kezdődően, mert mindent akart, mert kapzsi volt, mert nem tudta, hogy hol a határ, tovább nyújtózkodott, mint ameddig a takarója ért. Adósságokba keveredett, sőt, választópolgárként eladósodásba kergette a kormányait is (hiszen mindent akartak). És persze a politikusok populista demagógiával engedtek is nekik. Aminek aztán az lett a vége, amit most magunk körül tapasztalunk.

Ameddig csak előre látunk, spórolás következik, megszorítások, elszegényedés. Ez tehát tolvajgeneráció, szól a fiatalság ítélete, mert ellopták a mostaniak jövőjét. Az új generációk lesznek kénytelenek utólag kigazdálkodni ennek a letűnt, békés aranykornak a túlköltekezését. Ezért aztán a mai fiatalok valószínűleg már nem fogják megismerni, hogy milyen is az, amikor valakinek élete végéig van biztos állása. Hogy milyen lehetett az a kor, amikor csak a lumpenek (a lakosság 4-5 százaléka) félt attól, hogy elveszíti a munkahelyét. Amikor mindenki tudott pénzt keresni, aki dolgozni akart.

A mai fiatalok 30-40 százalékos munkanélküliséggel, már egyáltalán nem ingyenes oktatással és romló egészségüggyel szembesülnek. Dühösek, mert látják, hogy egyre csak nő a szakadék, hogy évről évre rosszabb lesz, hogy a hátukon kell cipelniük az időseket, pedig épp a mai nyugdíjasok élték fel az ő jövőjüket is.

A nyugati lapokban egyre több írás szól arról, hogy a mai 20-asok nem Ibizára szeretnének eljutni, hanem időutazáson részt venni. Megtapasztalni, hogy milyen is lehetett az az európai élet és biztonság, amelyet elloptak tőlük a kapzsi idősek, akik előre felélték a következő húsz év összes megtakarítását.

Tolvajgeneráció, amely helyett most majd évtizedekig kell gürcölni, és miattuk megszorítani. "

A "fiatalok" áldozata csak arra emlékszik, támadói azon tanakodtak, hogy üssék vagy rúgják még
Három "fiatal" ütött le hátulról egy 48 éves férfit csütörtökön hajnalban Sajókazán. Az eszméletét vesztő embertől elvették mobiltelefonját, pénzét, kulcsát, majd bementek házába, és egy motoros fűrészt, valamint egy kézi körfűrészt is elvittek. A súlyosan megsérült férfi arra emlékezett csupán, hogy támadói azon tanakodtak, hogy üssék, vagy rúgják még.
A "fiatalok" csütörtök hajnalban támadtak rá egy 48 éves férfira a Borsod megyei Sajókazán. „Célpontjukra” a Tél utcában rontottak rá, hátulról leütötték, elvették a mobiltelefonját, pénzét és kulcsait, majd újabb zsákmány reményében elmentek a lakására, ahonnan egy motoros fűrészt és egy kézi körfűrészt vittek el. Mindeközben áldozatuk az utcán feküdt eszméletlenül.
Az összevert férfi emlékszik, támadói arról beszélgettek, hogy üssék vagy inkább rúgják még.
A rendőröknek sikerült azonosítaniuk a rablókat, végül péntek hajnalban mindhármukra bilincs került. Kiderült, a legidősebb gyanúsított is csak 20 éves, társai pedig még fiatalkorúak. Mindannyian sajókazaiak.
A rendőrség közölte: kezdeményezték a fiatalok előzetes letartóztatását
http://i.imgur.com/U9DETun.jpg
(HavariaPress - Hír24 nyomán)
Régi Jobbikos
2013-07-20 19:55:38
Gyermektáborunkban tartott előadást Kubinyi Tamás megkérdtem tőle mit szól, hogy az oldalán Ferkó, Debrecen, Egy Jobbikos és hasonlók rágalmakat szórnak rá. Azt mondta nem fontos, az a lényeg hogy a jobbikosok és a jó magyarok gyerekei megtudják az igazat álmosról, Árpádról, Mátyásról. Kétféle emberről beszélt, ártókról és áldókról. Ti magatokat hova soroljátok? A jobbikosok között van egy olyan vonulat amit ti képviseltek, ez az oka, hogy nem jutunk egyről a kettőre. Tisztulásra van szükség, tisztuljatok.
HunorMagor
2013-07-20 19:26:06
DEBRECENI
2013-07-20 17:11:02
Kedves Ferkó !

Mindig élvezettel olvasom a véleményeidet ! Összeszedett, igaz, pontos, lényegre törő. Minden szavaddal egyetértek !
Továbbra is nagyon számitunk rá, várjuk a kommentjeidet ( soron kivül szoktam elolvasni !).
Más : hónapokkal előbb előre befizettem az Igaz Jó Magyarember c. házilapra.
Ha még él az előfizetés, felajánlom annak, aki erre igényt tart!
Ferkó, üdvözöllek !
HunorMagor
2013-07-20 16:49:46
Szia Szilveszter ! Írjuk inkább nagy betűvel Melkisédek és Jézus nevét, mert ők olyan Isten emberek, akik sem Istenre sem emberre nem hoztak szégyent . Én is szeretettel meghallgatnám a Melkisédeki, és a Jézusi tanítás közös gyökereiről való tudást, tanítást . Áldás minden igaz Magyar testvéreimre !
szilveszter
2013-07-20 16:32:10
Kedves Tamás! Beszéljünk inkább a melkizédeki és jézusi vallás kapcsolatáról hogy minél többen megértsük a kiválasztott nép bibliai idézése félrevezeti az embereket,mivel az elnyomó hatalomnak mindig a hazugság kimondása volt az érdeke.Amíg nem változik meg az egyházak véleménye jobbulásra nem számíthatunk. A melkizédeki vallás és jézusi vallás egy azon tulajdonsága,hogy kenyérrel és borral áldoztak csak 1800 év különbséggel mit is jelent,Sajnos az egyház képviselője nem ismeri az egész üdvtörténetet. Üdvözlettel Egerbocsról
DEBRECENI
2013-07-20 16:16:27
Szia Egy Jobbikos!

Miután e hazában élek születésem óta, elszenvedem, tapasztalom a gengszerváltás "örömeit", Ismerve az itteni előzményeket, nem gondoltam hogy megváltozik itt a fórumoldalon valami is ! Ugyan mitől-kitől ?! Ezért történik, ami történik, hogy ez igy is maradjon !
Az ország helyzete--egy fórumoldalra levetitve !
Addig, amig egy 85 éves nyugger háborog az elégedetlenkedő, kritizálókra, "-pedig ő most először orbánnak köszönhetően minden este meg tud enni egy joghurtot!"-nem érti meg hogy a fiataloknak nincs munka, megélhetés, el kell menniük!-szemben az ő esti 1joghurtjával, addig semmin sem csodálkozok !...és ennek a fajtának szavazati joga van-- a gyermekeim ellen.! Az esti 1 joghurtért meg is teszi ! Az a baj, hogy nincs egyedül !
Én már meghagytam a gyerekeimnek, ha ennyire elhülyülök, lőjjenek agyon, ne legyek kárukra ! Ezt az illetékesek tekintsék aktiv eutanáziának !--bár a magamfajtával nem kell elszámolni, legfeljebb csak elkaparni, ha lehet önerőből a családnak !...oszt jónapot !!!
Régi Jobbikos
2013-07-20 13:59:44
Ferkónak, Egy Jobbikosnak

A magyarok a hozzátok hsonló rágalmazóktól szenved, a legnagyobbakat veszitek célba és úgy gyalázzátok ahogy a komunisták. Sajnos a Jobbik fele nálunk is hozátok hasonló volt mszmpés, nekik a legkönnyebb beadni, hogy ha valaki az Ehóban dolgozott, akkor ilyen meg olyan. Nekem ne magyarázzatok, ismerem Szaniszló, Pörzse, Kubinyi, Tóth B. tevékenységét és nem hagyom őket bántani, igaz magyarok. Ki merte kinyitni a száját közületek 1993-ban amikor az ávós filmet Kubinyiék forgatták? Ki tette kockára a magyarokért a munkáját a Dunatévében, az Ehóban? Azért küldtek ide benneteket hogy gyalázkodjatok de átlátok rajtatok. nem vagytok jobbikosok, csak ócska gyalázkodók.
DEBRECENI
2013-07-20 12:41:59
Borsodi ! Máskor kevesebb borsodit igyál !
Példád alátámasztja az általam emlitett közvéleménykutatók állitását : a te bandád a legbutább, szerintük a Jobbik támogatói között van a legtöbb diplomás (ez esetben a diploma szinte semmit nem jelent !!-szerintem!), a legtájékozottabb, ,magyarságtudatúbb, stb. Elfogultak lennének?! Velünk szemben biztos nem, sőt!
Kisemese, vagy a rossz-szelleme veletek továbbra is itt van ! Mivel nagyon egyetértünk B. Gáborral, P. Gáborral, ebből az következik, hogy ők is "küldött" emberek?! Tanúi lehetünk a te hülyeségednek, butaságodnak, próbálkozásodnak a megosztáshoz ! Van egy szomorú hirem a számodra : nem fog menni ! Te ennyi ésszel csak zsideszes lehetsz !
Borsodi
2013-07-20 12:07:28
Egy Jobbikos = Régi Jobbikos= Iza = Debreceni néven írogató Jobbikot lejárató alak írásait érdemes kihagyni.

Egyébként a Fidesz és az azt kiszolgáló hivatal így csinálja, beépít embereket az általa szélsőségesnek nevezett pártba, majd a tv-ben és médiában az általuk vezetett csoportokat mutogatja elrettentő példaként és mélyen elhallgatja a ténylegesen jóérzésű emberek cselekedetit.

Itt most ennek lehetünk a tanúi. Már sokan felismerték a bomlasztókat, azonban az új embereket ez elriasztja.
Ismételten kérem a rendszergazda segítségét a fent említett személyek beazonosításához.
DEBRECENI
2013-07-20 09:34:32
Kedves Egy Jobbikos !
Még az özönviz előtt nagyanyáméknak volt egy Kati nevű tehenük, azzal sem lehetett boldogulni, annyi esze sem volt mint a többi fajtársának !
Küllemre tehén volt ugyan, de agyilag birka ! Miért van az, hogy mindig ő jut eszembe, amikor a narancsbirkákat látom-hallom ?! Szerintem választások előtt még legalább 1x kihajtják őket kiállni az elnyomóik, kifosztóik mellett!
Nekik csak ennyi ész jutott, ebből az alapállásból indulj ki. Nem véletlenül ez a réteg a "legtájékozatlanabb" ( legbutább!!! ) több közvélemény kutató szerint is ! Szia !
Zoltán
2013-07-20 01:26:32
Zoltán
2013-07-20 00:25:24
Jólvan, felejtsük el. Hátha attól észhez tér.......
Kati
2013-07-19 22:56:36
Zoltánnak

Igazad van, így müködnek. Magyarabbnak mondja magát, olyan nevet választ, közben lejáratja a pártját, a magyarokat, üti vágja őket. Ahogyan önmagáról irt, valami hébergő háborgó lehet, nyilván ő sem tudja magáról miféle vér van benne. Terheltnek mondják az orvosok az ilyen egyedet, a lényege: korcs, trágya a tejben. Soha nem lesz belőle jó magyar, ez a tragédiája. Ne vegyük figyelembe, irjon amit akar.
Zoltán
2013-07-19 22:20:06
Igen Apista, a zsaruknak sosem ment a gondolkodás.....

Mindigis úgy lettek kiválasztva, hogy sok ész ne veszélyeztesse a küldetést...


Akkoriban ilyen viccek voltak: Mi az? Hülye, hülyébb, méghülyébb?
Postás, rendőr, vasutas.

És min vitatkozik 4 rendőr a rendőrautó mellett?
Hogy ki üljön az ablak mellé.

És miért hord a rendőr magával lisztet?
Hogy legyen sütnivalója.

Nos, azt hiszem a 80-as évek rendőre semmivel nem volt okosabb vagy
butább a mai rendőrnél.....
A rendőr sosem az atomfisikusok közül kerül ki; hanem a lehető legalacsonyabb
IQ-júak közül, akik szeretik, ha parancsolgatnak nekik, és sok agyuk amúgy nincs.

Tinesz Mihály sem pályázott a Nóbel díjra, amikor rájött, hogy ő rendőr lesz,
amikor nagy lesz.....

http://www.youtube.com/watch?v=51ErEwH-d-E
http://www.youtube.com/watch?v=RUNfzW1Wlos

http://www.youtube.com/watch?v=jIdSf9fvISo
http://www.youtube.com/watch?v=BGYO7n0n6hQ
http://www.youtube.com/watch?v=wAG6HF44Wys

Gondolom megérdemli a jósok nyugdíjat 40 évesen; van, aki 40 évesen na hagyjuk...
És van aki 70 évesen 30 ezerből él..... Vajon mennyit kap Tinesz, a 40 éves?
És mennyit adott hozzá a Magyarok Országához?
Kik fizetik az ő nyugdíját?

Rendőr ide, rendőr oda Apista.....


Le a buzikkal! :o)
Topi
2013-07-19 21:45:24
Élő madarat sütött a zsidó katona. Isten büntesse meg a kegyetlenségéért!!!!!!!
http://kuruc.info/r/39/115226/

... ami az elhallgatott tények mögött van
http://www.peticiok.com/forum/50978/start/175#180

A tegnapi néphazugság cikk"A Két Ős királyság nyomai" után -
Sajnos nem közismertek ezek a dolgok, legalább is nem annyira, mint kéne.
Erről többet is meg lehet tudni hiteles helyekről:
http://aranykapu.lapunk.hu/
és
http://www.juanmoricz.hu/

Erősen ajánlom mindenkinek ezt a két oldalt.
Lehet hiteles bármiről a néphazugság???
Tegnap elszúrtam mert, az ilyen hangvételű cikkből csak sajtóper esetében szabad idézni!


http://www.youtube.com/watch?v=nqYB9yqWxnI
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.