Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

totya54
2013-08-10 11:28:31
Ajózsef
2013-08-10 08:20:35
Kedves Lehel!
Köszönöm leveled, még van remény, addig amíg közülünk egy is él, addig nem győztekle minket.
Aki elmegy azt a utatválasztja amit az új honfoglalók szántak nekünk, de van más út is.
A hitelek a földtörvény és a most zajló többi esemény célja a Magyar testvéreink elűzése hazánkból. Kell a hely az új honfoglalóknak. Mindenki aki segíti ezt a folyamatot, nyiltan vagy burkoltan, az is aki az ország elhagyását tanácsolja az ellensége hazánknak.
Megértem és sajnálom azokat akik elhagyják szülőfödjüket, nyomós okuk van rá. A sátánfattyak háborút folytatnak ellenünk modern eszközökkel, és ők e háború áldozatai, elestek. Remélem még fel tudnak állni, és visszajönnek jobban felkészülve, a külföldi bankárok és hazai szekértolóik elleni további harcra.
Mert a harc addig tart amig az utolsó Magyart is meg nem ölik.
Bízom benne, hogy ellenségeink nem győzhetnek mert a Magyarok Istene velünk van, várjuk Csaba királyfit, előbb-utóbb eljön a mi időnk, akkor megmutatjuk, hogy milyen a Magyar virtus...
Lehel
2013-08-10 07:53:58
Ajózsef2013-08-09 11:39:56

Kedves Ajózsef !
Erdélyben élő testvéreink így voltak képesek túlélni,ahogy Te is írod...Fenn a hegyoldalban,zsákfalvakban - ahova még a "szarkának" is fárasztó lett volna eljárni - minden fontosat előállítottak maguknak. Éjt nappallá téve védték kukoricájukat a vaddisznóktól, facserjéiket ,répáikat a nyulaktól, szóval a közösségük önellátó volt, így nem igazán tudott csau sem kitolni velük, amikor árat emeltetett, vagy egyszerűen engedte, hogy kifogyjon a Magazinokból még a konzerv is. T.i. így, -az éheztetéssel - gyakorolt nevelő hatást csau a népére...igen, de nem a székelyekre,mert Ők pontosan tudták, hogy nekik az ÚR adja az igét és nem csau, de tudták azt is, hogy ha az Úr igéjét betartják, a természet NEM FOGJA CSERBEN HAGYNI Őket.
Miért nem így történik ez Magyarországon ?

Talán azért, mert csau nem engedte a cionista agymosást ( az eladósítást sem- ezért nyírták ki a hatalomváltáskor) Romániában, ahogy az szabadon folyt itt Magyarországon és itt sokan megfertőződtek, ellustultak, sőt elveszítve a tudást, már nem is voltak utódaik képesek az önellátásra.
Most itt tartunk.
Nyilvánvaló, hogy a libernyákok diktálta szabadságjogokból is pontosan azok hirdetői folyamatosan forgatják ki az emberiséget, hiszen létérdekük, hogy ők termelő munka nélkül élhessenek, amíg a termelő munkára képes emberek pedig folyamatosan jönnek rá, mennyire megalázottá válnak és már büszkeségük okán sem akarnak lenézett , meglopható dolgozók maradni.
ezt a szellemiséget kell megtörni és az alapoktól megértetni az emberekkel, hogy bizony nincs más út, mint a TERMÉSZET IGAZSÁGÁNAK TISZTELETE és annak való engedelmesség, még akkor is, ha az fáradtságos...sőt a mai körülmények között még kockázatosnak is nevezném.
Sajnos jól látható számomra az is, mennyire "forradalmi" a hangulat,
ugyanakkor meg kell azt is értenünk, hogy egy esetleges vérontás során részben semmi esélye a hívő lakosságnak, mert - ahogy korábbi évezredben-, most is ugyanazok akik ténylegesen tervezik le is verik a forradalmakat (egyedül a bankárok érdeke ), miközben a kétségbeesett, de információtol megfosztott lakosság csak reméli a jobbat, mégis vesztes marad.
Marcsi
2013-08-10 06:22:08
Küldöm ezt a dalt azoknak, akik már elhagyták az országot,és azoknak akik most készülnek elhagyni.

http://www.youtube.com/watch?v=fcXVBpPzihI
Martin Killeen
2013-08-10 05:54:17
Kedves Gabor! A 22:58:45-os hozzaszolasara valaszolnek. Nem tudom, hogy a tobbiek, vagy csak par itteni hozzaszolo neveben is mondhatom-e, hogy nagyon orulnek, ha igaza lenne, mert a par honappal ezelotti onkormanyzati valasztasokon orias tobbsegben a falkatagok kepviseloi gyoztek. Hiaba latjak, halljak, ha csak 1 %-ban is -- a media miatt - milyen jo a helyzet Gyongyospatan es Erpatakon a lebutitott, agymosott, birka magyarok csak neznek, de nem latnak, csak hallanak, de nem hallgatnak es beveszik zorbandiktator nemzetieskedo szajtepeset! Szebb jovot! Udv. Barbara
HunorMagor
2013-08-09 20:17:00
Azért az döbbenetes, hogy mindent úgy benyelnek az amerikai giccs tévének nevezett keresztény színben tündöklő műsorban, sajnos azt nem tudják, hogy Horty Miklós tevékenysége alatt egy hajszáluk sem görbült a zsidóknak. Csak akkor, amikor hitler megszállta Magyarországot ! A Magyarországi zsidókat, nem a Magyarok hanem zsidók küldték Auswicba . A gazdag zsidókat megmentették, és ezekből megalakult a cionista Israel, aki pedig nem értett egyet a cionizmussal vagy nem volt gazdag zsidó azt a munkatáborokba küldték, mikor fogunk erről szabadon beszéli az egész világ előtt ????????
Apista
2013-08-09 19:33:59
Nagyon jól látod Tamás!

Nehogy betedd még egyszer a lábad a Tahó tv-be, zsidók, buzik, komcsik közé! ( ez csak egy indulatos kérés, nem parancs) Vámosok, Tutsekek, Thürmerek brancsa az, te is tudod. Jól látod a helyzetet, ezek csak a felébredteket vagy ébredezőket akarják irányítani. Széles az 1 forintért megszerzett Ikarusból nőtte ki magát, Szaniszlót csak szelepként tartja ott, Orsós-Olsteint neki sem szabad szidni.
HunorMagor
2013-08-09 19:01:53
Kedves Kubinyi Tamás ! Elszomorító az is, hogy e gonosz aljas törvény ellen a Keresztény egyházak nem tiltakoztak, nem tartottak ellene felvonulást ! Hol van ilyenkor a hit gyüli, amikor törvényesen engedélyezik a leánykák megrontását. Hol vannak az egyházak, hol vannak a józan emberek ilyenkor ???
Anna
2013-08-09 16:33:35
1.00-perctől nagyon érdekes dolgokat mond el,ajánlom fígyelmükbe.
Anna
2013-08-09 16:20:42
Kásler Árpád-Orszájárás-2.menet.

http://www.youtube.com/watch?v=MjiAG-wbjQc#at=4082
HunorMagor
2013-08-09 15:27:37
Kedves Baki Gábor ! Bár csak légylárvává változnának, akkor büntetlenül le tudnánk őket csapni és azon versenyeznénk, hogy ki csapott le több legyet. Aztán aki a legtöbbet lecsapta, az kapna egy házat, nagy földdel hogy tudjon gazdálkodni . Persze csótány verő versenyt is csinálnánk, hogy a napunk még szebb legyen :)
Ajózsef
2013-08-09 11:39:56
"a rendszer 24 óra alatt vér nélkül összedőlne.”
A rendszert mi tartjuk a vállunkon, mindenkinek csak azt kéne felfogni, hogy ha bojkottáljuk a rendszert akkor összeomlik mint a kártyavár. Azért áll, mert elhisszük a titkosszuperhatalmi blablát amit a Drábikok és hasonlók sulykolnak, és birkamód legelünk tovább.
Ami nagyon fontos olyan megoldást kell találni ami vérontás nélküli a mi oldalunkon, mégis végzetes a fehérgalléros és a szutykosgalléros élősködöknek.
Egyszerűen ki kell lépni az ő rendszerükből, és csendben visszatérni a saját hagyományos életmódunkhoz, ami az önellátás.
A Mátrix építészének üzenete célba ér vajon?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YSmBpw32X4E#at=177
Topi
2013-08-09 11:36:34
Mivé tették Magyarországot? : 4,6 millió ember él mélyszegénységben!!!

Magyarországon 4,6 millió ember él szegénységben, állapítja meg a Tárki áprilisban készített kutatása. Az ország végzetesen kettészakadni látszik: a legjobb helyzetben levő egymillió ember több pénzből él, mint az alsó négy jövedelmi tizedben lévő négymillió ember összesen.Illusztráció teol.huStatisztikai szempontok alapján a szegények közé azokat kell sorolni, akik az átlagjövedelem hatvan százalékánál kevesebből élnek. A nettó átlagkereset hazánkban 131 ezer, ennek a hatvan százaléka 78 600 forint. A nettó minimálbér viszont nem éri el ezt az értéket – hiszen csak 60 950 forint, tehát ez azt jelenti, ha valaki 2012-ben egyedül élt, és minimálbért keresett, akkor 22 százalékkal a szegénységi szint alatt élt – olvasható a tanulmányban. A KSH létminimum számításainak az adatai idén júliusban jelentek meg, és megerősítették a Tárki kutatásainak eredményét.

A vidéki kisboltokban már rendszeres, hogy hitelre adják a helyieknek a kenyeret, tejet, lisztet és a cukrot.

A szegénység viszont mást jelent a budai kerületekben, mást Szekszárdon és mást Dúzson. Tolna megye több falusi boltjában mára sajnos jellemző lett, hogy az eladó rendszeresen felírásra szolgálja ki a helyiek egy részét. – Csak kenyeret, tejet, esetleg lisztet, cukrot engedek így vásárolni – mondta az egyik kisbolt tulajdonosa. Pár évvel ezelőtt csak esetenként fordult elő, hogy nyugdíjig vagy a segély érkezéséig hiteleztünk, de mára sajnos egyre többen kérik, hogy segítsünk. Nem örülök neki, mert nekem ebből semmi hasznom nincs, sokszor már annak is örülök, ha visszakapom a pénzem, de ha nem segítenék, akkor nem lenne forgalmam, és be is zárhatnám a boltot.

A városi üzletekben, még ha ismerik is a vásárlót, a fizetés helyetti felírás elképzelhetetlen. Ugyanakkor az üzletvezető elmondta, lényegesen visszaesett a forgalmuk. Még ez év elején is naponta kértek frissen vágott tőkehúst, ha kevesebbet is, mint korábban, július 1-jétől viszont már csak heti két szállításra van igény.

A tanulmány szerint a drasztikus elszegényedés megindulása egyértelműen a 2008-as gazdasági válsághoz köthető. Ennek az lett a következménye, hogy ma hazánkban 4,6 millió ember él európai mércével mért szegénységben. Évente átlagosan két százalékkal csökkent 2007 és 2013 között a háztartások átlagjövedelme. Az eloszlást tekintve is aggasztó az összkép: az alsó tizedben élőknek hat-hét százalékkal csökkent, miközben a felső tizedben élőknek több mint tíz százalékkal nőtt évente a jövedelme. Az alsó és felső jövedelmi tizedben élők közötti különbség kilencszeres lett, a társadalmi egyenlőtlenség mértéke az unión belül csak Romániában nagyobb, mint nálunk. A felső jövedelmi tizedben élő egymillió ember összes jövedelme több mint az alsó négy jövedelmi tizedben lévők – négymillió ember – összes jövedelme.

Az adatok a cikk szerint egyértelműen mutatják, hogy a magyar társadalom végzetesen kettészakadt, és a válság hatására megindult az alsó középosztály lecsúszása. Az alsó három tizedben egyre nagyobb azoknak a családoknak a száma, ahol még közmunkás sincs. Ennek az a következménye, hogy az átlagjövedelem felénél kevesebb pénzből 1,2 millió ember él, és ők a teljes kilátástalanság és reménytelenség szintjén tengetik napjaikat. Ezekből a csoportokból egyre kevesebben lesznek nyugdíjasok, mivel el sem érik a nyugdíjkorhatárt, ezért keletkezik az a hamis látszat, hogy a nyugdíjasok között csökkent a létminimum alatt élők száma.

Már rég elfogytak a tartalékok a háztartásokból

A nélkülözők aránya 2007-hez viszonyítva 2012-re 3,8 százalékról 8 százalékra nőtt. A szegénységi ráta a fiataloknál a legmagasabb: 26 százalék. A háztartások 80 százalékának nincs annyi tartaléka, hogy egy váratlan nagyobb, százezer forintos kiadást állni tudjon. Ez az érték 2007-ben még nem érte el a 60 százalékot. A fűtés hiánya húszról 27 százalékra nőtt az elmúlt két év alatt. Saját bevallásuk szerint a családok 45 százaléka még kétnaponta sem képes húsfélét fogyasztani. Ez az érték 2007-ben negyven százalék alatt volt.

Forrás: teol.hu (Tolna megye)

sokkaljobb-kommentár: A hatalom és holdudvara nem foglalkozik a társadalom egyre nagyobb elszegényedésével. Amennyivel mi szegényedünk, ők annyival lesznek gazdagabbak. A kormányt és holdudvarát erkölcstelen módon a megszorítások nem érték el. Az adóelkerülők (adóparadicsomos offshore lovagok) miatt hatalmas adóbevétel esik ki, amit tetéz az, hogy az élelmiszer-kereskedelem feketegazdaság, vagyis durvábban: a maffia kezében van. Az ezek miatt kieső bevételeket is a már amúgy is szegény társadalommal pótoltatja ki a kormány. Így jutottunk el odáig, hogy az egyiknek napi 47 ezer forint (sokszor ennél is több) jövedelem jut, a másiknak havi 47 vagy 23 ezer forint (sokszor ennél is kevesebb)! Égbe kiáltó igazságtalanság!

Normális körülmények között működő országban onnan vonnak el, ahonnan még van mit! Az elmúlt nyolc év is keserű volt, de aki abban bízott 2010-ben, hogy nemzeti kormánnyal a sorsa jobbra fordul, az bizony mára már felhagyott minden reménnyel. A hatalom emberileg is, jövedelmileg is elszakadt a magyar társadalomtól. Ráadásul a romák iránti lojalitásával tönkretette a vidék életét, ami most már kezd a városokba is begyűrűzni, elsősorban Miskolcra és Budapest egyes kerületeibe.

Kollektív bűnösként kezelni a magyar társadalmat azért, mert valakik megöltek hat romát, ez elfogadhatatlan! És az is elfogadhatatlan, hogy a romák által megölt száz körüli magyar honfitársunk az nem áldozat, „csak” a hat roma. Nincs különbség: minden emberi élet egyszeri és megismételhetetlen! Balog lelkésznek pedig ezt igazán illene tudni.

Békéscsaba, 2013. augusztus 8.
F. I. – T. Z.
http://m.cdn.blog.hu/pu/puffneki/image/Jobban%20%C3%A9l%C3%BCnk,%20mint%20valaha!.jpg

Emlékeztető: „Egy szó mint száz, aljas és undorító a magyar „elit” 1945 óta, a választó és választott nép sajátos szimbiózisa: ha kicsit megkaparjuk a hivatalos életrajzokat, rögtön kibuknak az elképesztő kapcsolatok, a felvett nevek mögötti valóságos múlt, és az a szemfényvesztés, mellyel az országrontók szabályosan elosztották magukat jobbra és balra, minden pártba és mozgalomba, hogy soha ne lehessen őket tetten érni, leleplezni, megbüntetni, vagy legalább kérdőre vonni.” (Részlet Szentmihályi Szabó Péter: Kár volt a szóért című írásából)
Topi
2013-08-09 10:54:46
“Ha ebben az országban mindenki megtagadná a havi befizetéseit,
és minden pénzét kivenné a bankokból,
a rendszer 24 óra alatt vér nélkül összedőlne.”
http://api.ning.com/files/8wsCfYsVpx5PZFW8oDOl1YzqPL-BpwqEGShmsJe3gs33uNbQRmBPfgQuURElslOhGUB1OhUImq2fcx*zXf5axMz2EuomePk2/Bendegz.jpg
Borsodi
2013-08-09 10:04:29
Van népcsoportok -akik sajnos Mo-n is jelentős létszámban vannak-, dolgozni nem nagyon szeretnek, fizikai munkát meg pláne.
(harácsolást, lopást, uzsorakamat szedést, stb.. nem tekintem munkának)
Bizonyítás: Londonban egyetlen egy darab érmet sem szereztek.

Ellenben a 8 millió magyar a 9-ik helyen végzett az éremtáblázaton!

A magyarok dolgos emberek, a képet kicsit árnyalja, hogy a heti munkában töltött óraszámban is az élen állunk.

Ezek után kérdezem: ha kiebrudaljuk a bankokat, akkor képesek vagyunk újrakezdeni?
Borsodi
2013-08-09 09:46:58
Dr. Gidai Erzsébet közgazdász 2002 augusztusában mondta:

“Ha ebben az országban mindenki megtagadná a havi befizetéseit,
és minden pénzét kivenné a bankokból,
a rendszer 24 óra alatt vér nélkül összedőlne.”
Lehel
2013-08-09 09:08:27
http://www.kontrollblog.com/2013/07/izrael-szervezi-iii-vilaghaborut.html?

http://www.kontrollblog.com/2013/07/izrael-szervezi-iii-vilaghaborut.html?

Kik is ezek az IZRAEllakók?
Kik ennek a ( vallási ? ) politikai,hatalmi szerveződés tagjai ? tényleg kazárok és nem Ábrahám leszármazottai ?
Fontos lenne meghatározni a jellemzőiket, mert másként nem leszünk képesek kiszűrni magunk közül sem képviselőiket !

Saját érdekünkbe, kiket is szükséges kirekesztenünk életünkből ?

http://www.youtube.com/watch?v=QU4Cf_QuIYg&feature=youtu.be
Topi
2013-08-09 08:42:53
/Hun-hír/
Eltitkolt múltunk- kiegészítéssel:

Amiről még nem hallottál: 250 hatalmas "kínai" piramis Kína közepén az egyiptomiakhoz hasonló, teljes épségben lévő piramisok tömegét a kínai kormányok éveken át titkolták. A Google Earth és utazók azonban láthatóvá tették a titkot. A film végén bemutatott bronzszobor állítólag 18.000 éves. Lehet, hogy újra kell írni az egész történelmet? A Kínában található piramisokról régóta lehet képeket találni a világhálón. Érdekes módon a média nem foglalkozik velük. Vajon miért? Ez a film egyértelműen az ujgurok művének nevezi ezeket az építményeket. Az Ázsia szívében, a Tarimi-medencében élő ujgurok meggyőződéssel tartják magukat a mi testvéreinknek.
http://www.youtube.com/watch?v=P73x-gRZkaU
http://titkolthirek.blogspot.hu/2013/08/a-kinai-ujgur-piramisok-es-osmagyarok.html
http://magyar.rajtmester.hu/?p=816

Morócz Zsolt az Emese mitokondriális álma című írásában idézi Kustár Ágnes antropológust:
Az újkőkorból kevés koponya maradt ránk aránylag épségben, ezek alapján mondhatunk valamit erről az – időben meglehetősen hosszú – korszakról. Viszonylag homogén népességet találunk ekkor antropológiailag a Kárpát-medencében. Ebben különböznek tőlünk, azaz a Kárpát-medence mai populációjától.
Mediterrán népesség élt itt az újkőkorban, amire jellemző a keskeny és magas
arckoponya, illetve hosszú keskeny agykoponya. Ez a típus az idő előre haladtával,
a népvándorlás megindultával keveredett a keletről érkező – meglehetősen
heterogén – népekkel.

Nem lévén antropológus, de nekem úgy tűnik, hogy az ujgur koponyák megegyeznek Kustár jellemzésével, ami a mediterrán népességet illeti. Nos, ha e népesség telepítette be
a Kárpát-medencét is az újkőkorban, akkor az ujgur-magyar rokonság kézenfekvő, csak
éppen nem mi jöttünk Ujguriából, hanem ők mentek oda.

Ezt támasztja alá Raskó István is a Honfoglaló gének című munkájában.
Radics Géza történész.
Topi
2013-08-09 07:40:37
Kedves Tamás és Zoltán!

Sajnos ezeknek a bicskával keresztelt aberrált gazembereknek erkölcsi érzékük nincs, az erkölcs fogalmát egyáltalán nem is ismerik. Nekik csak a talmudjuk az irányadó, amely szerint büntetlenül akár hároméves gyermekkel is kiélhetik az állatias szexuális ösztöneiket. A 12 éves minta az egyik főkolompostól, a New Yorki főrabbi 2 éven keresztül orális sex-el "gyógyitott" egy 12 éves kislányt:
http://www.youtube.com/watch?v=PVkrWpKM9kM

107 év börtönbüntetésre itélték ezt a mocskot , de valamennyi követője és támogatója is ugyanazt azt érdemelné !
Zoltán
2013-08-09 00:49:25
Nyilván némely "kultúrákban" 12 éves korban KÖTELEZŐ a megrontás; ígyhát a btk-t
ennek megfelelő abberált stílusban kell karbanartani.......

Vannak olyan "kultúrák" is, melyek annyira perverzek, hogy nem elég az, ha
megkínoznak egy csecsemőt, és levágják véresen egy védtelen kisgyermek fitymáját,
akinek talán még pisilni sem hagytak időt, és máris boldog a sakter, mert a beteg
lelke kielégült.....

Ez a "kultúra" az, amely szerint az a természetes, ha az újszülötteket megcsonkítják;
és a bírósághoz kell fordulnia annak az Édesanyának, akitől gyermekét születése
pillanatában idegenek elveszik, beoltják, körülmetélik, majd ha jól viselkedik,
bemutatják Neki egy üvegfalon keresztül.....

És hiába perel az Édesanya; a perverz állatok bélyege egy életen át rajtamarad a
mit sem sejtő nyomorult kisgyermeken.....
Ahogy telik, múlik az idő, és a kislegényből nagylegény cseperedik; akkor tapasztalja
meg, hogy mire ítélte az a mocskos perversz szülész-nőgyógyász-sakter............

A csonka fityma, az undorító hímvessző; ami az erre kiképzett szerencsétlen leányok
által válik használatossá; a belterjes kommunában.....

Undorító egy népség; Jézust már lezsidózták a szarháziak; Árpádot nemrég kezdte ki az
a nyomorult komoroczy vagy mialósz**...

"Társaságban" élnek; legyen az köztársaság, társasház, részvénytársaság; minden
szerveződésük minden szinten ugyanarra a kaptafára épül.....
Van tulajdonos, aki parancsoil; és vannak rabszolgák, akik teljesítik a parancsot.....
Ilyen a Társaság, vállalat, company, repubic, részvény-nép-köz-Társaság.....
Társaság.......
Van tulaj, és vannak rabszolgák. Meg választópolgárok hi-hi. :o)

Képzeld el, hogy "első élményed" alkalmával elmeséled szíved választottjának, hogy
amit látni fog, az nem is az ami; valójában nem vagy zsidó, de világrajöveteledkor
megcsonkítottak, egy életre.......

Vagy magyarázd el a gyermekednek, akit körülmetélt a szülész-nőgyógyász, hogy mi
is ennek az "értelme???!!!"; egy perverz szarzsák segített a világra, édes fiam.......

Juteszembe: szülész-nőgyógyász................
Régen, amikor volt tévém, láttam ilyeneket benne..........
Egytől-egyig mind úgy nézett ki, mint egy perverz buzi barom.
Nem tudom, hogy pontosan mi lehet az a kiválasztási útvonal, amelyen végigmegy egy
ilyen "orvos"; a lényeg az, hogy a végén ezek vannak jelen születésünk pillanatában.
Anya és gyermek legbennsőségesebb pillanatában ott leselkedik egy ilyen állat, és
elveszi a gyermeket az anyjától amint megszüli, és ....... namind1.....
Ezek a beteg lelkek szándékosan vannak erre a feladatra beosztva; ez egyértelmű.

Csak néhány fotó szülész-nőgyógyászokról, akiket a google kereső köpött ki hirtelen:
http://gyoridoki.hu/files/image/doktor/4e9c37957d9ca.jpg
http://nogyogyaszszolnok.hu/images/dr_cserni_peter.jpg
http://foglaljorvost.hu/Thumbnails/1944.w-700.h0.q100.jpg
http://www.nogyogyasz.ws/basic_items/prof_dr_siklosi_gyorgy_szulesz_nogyogyasz_szakorvos_egyetemi_tanar_az_orvostudomany_akademiai_doktora.jpg
http://feol.hu/data/cikk/153/1453/cikk_1531453/szuleszet8teo.jpg

Kik ezek a rosszarcú emberek, és hogy kerülnek asszonyaink és gyermekeink közelébe?
Pléáne olyannyira közel??????????????????????????????????
Mit keresnek ezek az abberált betegek életünk legfontosabb pillanatában körülöttünk?

http://www.med-klin.hu/Jpgz/Enviroment/Fotos/foto.jpg
http://www.informed.hu/_Images/eletmod/terhesseg__szules/blog/000043126_papp_prof.jpg.jpg_orig.jpg
http://www.drhalasz-nogyogyasz.hu/hat/dr_halasz.jpg
http://tervezettbaba.hu/pictures/dr-tekse-istvan-300x414.jpg
http://szuleszet.drrose.hu/content/mamarose/846/dr-illanitz-elemer-szulesz-nogyogyasz.jpg
http://www.noiportal.hu/images/cikkek/28877_nogyogyasz_belso.jpg

Mit keres egy (vadidegen) férfi az asszony közelében, aki gyermeket hoz a világra?
A bábákat meghurcolják, és beteg lelkű férfiak előtt, nyulkálásuk közepette kell
világra hozni gyermekünket.......

Hogy lesz valakiből szülész-nőgyógyász? Hogy lehet, hogy ezek szinte mind férfiak?
Úgy, hogy betegek. Fiatal korukban kerülnek erre a pályára, amikor nem képesek egy
nővel elboldogulni.......
Csak így képesek kielégíteni beteg vágyaikat.....
Valójában semmi keresnivalójuk a gyermekek születésénél; sem pedig a nők dolgaihoz
nincs közük...


http://www.noiportal.hu/images/cikkek/28877_nogyogyasz_belso.jpg


Visszatérve a 12 éves leány megrontásának engedélyezéséhez.....
Ez a gusztustalanság csupán bevezető ahhoz a talmudi "normához",
amely újszülött gyermekek ................. uhhhhhh.......
ezt nem is lehet szavakkal elmondani; még belegondolni is rossz.
Inkább hagyjuk...


Jóéjt mindenkiniek!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.