Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-08 22:03:40
A japán találékonyság - Mentsd el a műanyag ~ ~ ~
Ez az egyik legcsodálatosabb áttörés
Technológia, amit valaha láttam!
Miért nem csináljuk ezt most??
Azt hiszem, minden, amit tudunk, hogy mentse, ami vagyunk megsemmisítésének!
Nem lepte meg ez egyáltalán,
Csak egy eset a japán találékonyság és kitartás. Mi több
Fontos lenne a Marketing és nagyon olcsó, hogy ez kötelező, hogy egy ilyen
Minden otthonban.
A hang minden japán. Csak olvassa el a feliratot, és nézd. Mi
A nagy felfedezés!
guugli ferdítés.
http://www.youtube.com/embed/qGGabrorRS8?rel=0
HunorMagor
2013-08-08 21:49:07
Kedves Kubinyi Tamás ! Érdemes azon elgondolkodni, hogy belevaló bátor emberek feladatuknak vegyék azt, hogy a fiatal leánykákat bántalmazó, rajta nemi erőszakot alkalmazó alakokat minél hamarább sterilizálni=kiherélni és a lábait kezeit szilánkosra tördelni, teljesen mindegy az, hogy 18 évét nem töltötte be mert ha nem tesznek ellene semmit, akkor igazi fene vaddá válik, és ez után már nehezebb lesz levadászni.
Topi
2013-08-08 21:30:45
Topi
2013-08-08 21:09:16
Új sportágat jelentettek be a BKV-nál: a trolitolás után már a villamost is lehet tolni. Aki 2-es villamossal szándékozik utazni, az érdeklődjön mielőtt útnak indul - írja a Város Szíve Facebook-oldal, ahol az alábbi képet tették közzé:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1012908_557960040929177_1370716483_n.jpg

alfahir.hu
Topi
2013-08-08 21:02:39
Cionista sportegyesület terjeszkedik Magyarországon

Miközben februárban egy szolnoki kosárlabda meccsről kitiltották a magyar nemzeti zászlót, addig Dávid-csillagos mezben léphetnek pályára a nyíltan kirekesztő, cionista, a gyilkos Izraelhez hű sportegyesület, a Maccabi-VAC sportolói.

A múlt héten interjút készített a Szombat című zsidó politikai és kulturális folyóirat Jusztin Ádámmal, a Maccabi-VAC sportegyesület elnökével. Az interjúból nyíltan kiderült, hogy a sportegyesület cionista elveket vall és tagjai közé csak zsidókat vesznek fel, vagy olyanokat, akik maximálisan szimpatizálnak a terrorállam törekvéseivel. Borítékolható, hogy ha egy magyar csapatról lenne szó, amely nemzeti és faji alapon válogatná meg a sportolóit, akkor már a kirekesztés és az antiszemitizmus vádjától lenne hangos az egész ország.

1989-ben alakult újjá Maccabi Vívó és Atlétikai Club néven az 1906-ban alapított VAC. A sportegyesület tagja a zsidó Maccabi Európai Szövetségnek (EMC) és a Maccabi Világszövetségnek (MWU) is. Utóbbi, hatszázezer tagjával az egyik legnagyobb zsidó szervezet a világon. A sportegyesület rendszeresen részt vesz a Maccabi Európa Játékokon és a Maccabi Világjátékokon is. Jusztin Ádám korábban játszott a BP Honvéd, a MAFC, a Kaposvár és a Szolnok kosárlabda csapataiban, valamint Izraelben a Maccabi Haifa csapatában. Sportolói pályafutása után az ékszer és gyémánt üzletágban dolgozott, jelenleg pedig marketingigazgató más területen, illetve számos zsidó szervezet tagja.

A Szombat kérdéseire válaszolva Jusztin Ádám elmondta, bár fontos szempont, hogy a Maccabi VAC megjelenjen a nemzetközi porondon, de „lényegesebb szempont lenne, hogy a hazai zsidó sport minél szélesebb bázisra támaszkodjon, már csak az utánpótlás biztosítása miatt is”. A sportegyesületben jelenleg nagyjából kétszázan sportolnak, gyerekek, felnőttek és idősek vegyesen. „A Maccabi-VAC tagjaiként külsőségekben és ideológiában is kötődünk a cionizmushoz és Izraelhez, épp úgy, ahogy elődeink. Ennek talán leglátványosabb jele, hogy Dávid-csillagos mezben versenyzünk” – mondta a Szombatnak Jusztin. Ezzel a kijelentésével lényegében elismerte az egyesület nyílt cionizmusát, de később a kirekesztő jellegéről is lerántja a leplet, hiszen megerősíti, hogy csak az lehet klubtag, aki elfogadja ideológiájukat. Vagyis csak zsidó, vagy a cionizmussal maximálisan szimpatizáló személy sportolhat a Magyarországon működő klubban. Utóbbi esetben még így sincs könnyű dolga a sportolónak, mert ha nem zsidó sportoló szeretne indulni a Maccabi Világjátékokon, akkor azt a Maccabi Világszövetségtől kell kérvényezni, „ezt azonban nagyon alapos indoklás hiányában el szokták utasítani.”

A Maccabi jogi értelemben sportegyesület, vannak sportolóik és edzőik, de nincsenek létesítményeik, infrastruktúrájuk, így egyfajta „ernyőszervezetként” működnek, amikor a nemzetközi versenyekre „összegyűjtik” a zsidósághoz kötődő sportolókat. A Maccabi több szakosztályt is működtet és érdekeltek a kosárlabdában, a tornában, a labdarúgásban illetve a vízilabdában is. „Mivel a zsidó közösségben mindig is nagy hagyománya volt a vízilabdának, a saját csapatot nagyon fontosnak tartjuk” – mondta a Szombatnak Jusztin.

A sportegyesület elnöke úgy látja, a zsidó közösség vezetői nem tartják minden esetben igazán fontosnak a sportot. Szerinte ez nem a Maccabi VAC ellen irányul, hanem a zsidók testedzését általában nem karolják fel. Jusztin állítása szerint a zsidó sport támogatása – az anyagiakat figyelmen kívül hagyva - gyakorlatilag nulla. Ezt elkeserítőnek tartja, mert nem figyelnek arra, hogy a mai zsidó gyerekek sportoljanak,” erősek legyenek, és aktív részesei” a magyar sportoló társadalomnak. Úgy véli, hogy a sikeres élsportolóknál nem is kellene jobb „reklám” a zsidó közösségnek.

„Biztos vagyok abban, ha valaki a dobogó tetején áll, elénekli a magyar himnuszt, ugyanakkor a nyakában ott egy Dávid-csillag – ez még azok véleményét is pozitívan befolyásolhatja, akik egyébként ellenségesek a zsidókkal szemben”- véli Jusztin Ádám.

Februárban nagy vihart kavart, mikor a székely és a magyar nemzeti zászlót kitiltották a Szolnok Olaj - Hapoel Holon kosárlabda meccsről. A nézők felháborodtak, az ultrák be sem mentek zászlóik nélkül. Az izraeli csapat kérése volt, hogy ne lehessen magyar zászlót lengetni, ha ők is ott vannak.

Szombat nyomán – alfahir.hu

http://www.youtube.com/watch?v=P1msthmIB3o
Kubínyi Tamás
2013-08-08 20:41:49
Kedves Lisbeth!

Ön azt feltételezi és terjeszti rólam, hogy nem vagyok becsületes. Igen elszomorított.
gerelyvető
2013-08-08 17:35:22
A 08.07-én felvetett aratók tábora ötletet jónak tartom.Hasonló táborokat próbál szervezni a saját tanyáján Géczy Gábor MAGfalván.Sajnos az egyik augusztusi rendezvény elmaradt az érdektelenség miatt.Remélem nekünk sikerül majd.
Borsodi
2013-08-08 17:26:20
Lisbeth, miért az 1 ha Zug-jobbikos véleményét visszhangzod mindig? Ki az Neked?
gerelyvető
2013-08-08 16:38:23
A devizahiteles kerekasztal III. ülésén elmondta Vona Gábor hogy miért nem akarja nyáron összerántani a csapatot: sok vidéki embernek most van sok munkája és nem szeretné elvonni őket a pénzkeresettől.
Borsodi
2013-08-08 16:13:30
Takács, abban teljesen igazad van, hogy fel kell fedni minden szavazó előtt, hogy a Fidesz = MSZP ugyanazon műhelyben készült.
Viszont szerintem ez már nem taktika, hanem elhibázott lépés, hogy még mindig nem történt meg. Fél év míg eljut a köztudatba (ha teljes gőzerővel dolgoznak rajta), hogy az emberek jelentős része legalább egyszer olvasson/haljon róla és újabb fél/egy év míg el is hiszik....
Ráadásul már most fel kell(-ene) készülni olyan alternatív hírközlő módszerekre, hogy mit történik akkor amikor 2014-ben lekapcsolják a kuruc.info-t és a többi nem fősodrású médiát. Ezek a lépések hiányoznak , a jobbik értékes hónapokat vesztett most a nyárral, pedig minden információ a rendelkezésére áll. A "technológiát" is kidolgozták már a blokkolásra. A külföldi kézben levő internetszolgáltatók már csak a parancsszóra "várnak", hogy kiiktassanak külföldre menekített telepített webportálokat.
Ilyenkor egy kicsit értetlen vagyok, hogy mire vár Vona, mikor azt nyilatkozza, hogy szeptemberben vagy ősszel kezdi a nagy szervezkedést.

Miért csak 2014-ben lesz internet-blokkolás? Váratlan legyen a lekapcsolás és ne legyenek bejáratott alternatív csatornák (amiket sokan tudnak követni és ráadásul idő kell míg megváltoznak az emberek/netezők szokásai). A vádakra majd nem tudnak reagálni a nemzeti érdekeket szolgáló csoportok, mert egyszerűen nem lesz médiafelületük.

Földkérdés, kettős állampolgárok, politikai maffia elszámoltatása, ügynöklista feltárása, a rendszerellenesek média cenzúrája, magyarok negatív diszkriminációja Magyarországon, Szovjet kommunista-Európai Unió.
gerelyvető
2013-08-08 15:54:43
gerelyvető

Az hogy felmerült szóban Tamás visszavétele az Echo-ba, szerintem taktika.Ha lekötik munkával,innen tőlünk vonják el értékes személyét és nem tud ennyi lovat megülni.Persze beismerem,jobb lenne egy állandó munkahely,biztosabb megélhetés.Kérdés: az ottani cenzort már nyugdíjazták?
Takács
2013-08-08 12:49:40
Az ellenoldal részéről egy taktikának találom azt a törekvést is mikor próbálják egy kalap alá venni az összes parlamenti pártot.A jobbikról ugyanis még nem bizonyosodott be (minden hibájának ellenére sem) hogy cion zsoldban,megbízásban folytatják a tevékenységüket.
AZ ÖSSZES TÖBBIRŐL EGYÉRTELMŰEN BEBIZONYOSODOTT MÁRA HOGY A HÁTTÉRHATALOM CSICSKÁSAI,SZOLGALELKŰ KISZOLGÁLÓI!
A nemzeti oldal megosztására,felszalámizására történő kísérlet része hogy az embereket apátiába süllyesszék,ne lássanak kiutat vagy olyan erőt a jelenlegi gyarmattartó helyett mely mellé érdemes lenne felsorakozni.

Ezekre a folyamatokra reagált Vona Gábor is:
"A Fidesz társadalompolitikai céljait elemezve Vona leszögezte, hogy a kormánypárt egyetlen szándéka a törzsbázisának, a mintegy másfél-kétmillió szavazójának a megőrzése. A társadalom döntő többségét, nyolc - nyolc és félmillió polgárt viszont szeretné demoralizálni és eltávolítani a politikától, hogy saját maguk mondjanak le a demokratikus jogaik gyakorlásáról. A Fidesz arra számít, hogy a következő választásokon a saját szavazói elmennek, míg a többség nem él a politikai jogaival."
Szabó Ferenc
2013-08-08 12:49:04
Fél évig nem tudtam nézni az Áktv-t, mert nem volt netem, a családom csak Szaniszlót nézte velem együtt. Kérem Kubínyi Tamást, készitsen műsort ott is itt is. Ne hallgasson azokra akik megtűrik az 57-től mszmpést maguk közt. Viszlát Attila, viszlát Ferkó, nem tudunk közös ügyön dolgozni ószövetségi gyülölködőkkel.
Mariann
2013-08-08 12:42:17
Remélem Attila betaartod a szavad és elmész innen. A magadféle gyülölködőknek itt nincs hely. Sztem ha Szaniszló meg Kubinyi együtt lesz a Echóban, az jót tesz az igaz magyaroknak. A gyűlöletre pedig kár szavakat pocsékolni. Én kérem Kubinyi urat aki láthatóan bizonytalan az Echo ajánlata után, hogy bátran menjen vissza. Majd mi különbséget teszünk a mazsihiszes müsor és a magyar müsor között, ahogy eddig is tettük.
HunorMagor
2013-08-08 11:59:45
Eza Ferkó, nem véletlenül Gyurcsány Ferkó volt ?
Admin03
2013-08-08 11:15:01
Ferkó, viszlát.

Netgarázdaság, személyeskedés, hamis tényállítás.
Tamás
2013-08-08 11:04:38
Kedves Ferkó !
A jó pestszentlőrinci Gábort nem üldözte el a Kubinyi T., félreértés volt az egész,ez a jószándékú fiatalember túlságosan érzékeny és forró fejü.
A Kubinyinál jámborabb embert még életemben nem láttam,aki róla rossz szándékot feltételez,nagyon erösen tévúton jár.
Üdvözlettel:Nagy Tamás
Tamás
2013-08-08 11:04:37
Kedves Ferkó !
A jó pestszentlőrinci Gábort nem üldözte el a Kubinyi T., félreértés volt az egész,ez a jószándékú fiatalember túlságosan érzékeny és forró fejü.
A Kubinyinál jámborabb embert még életemben nem láttam,aki róla rossz szándékot feltételez,nagyon erösen tévúton jár.
Üdvözlettel:Nagy Tamás
Martin Killeen
2013-08-08 08:11:49
Kedves Gyorgy!
Nagyon megrazo es meghato is volt egyszerre a hozzaszolasa. Isten aldjameg erte! Szebb jovot! Barbara
HunorMagor
2013-08-08 05:18:26
Ha a nyirkai Jóslat olyan jövendölés aminek a leírt, rögzített kimenetelén lehet változtatni a hozzá állásunkkal akkor nem értelemben, és szellemben, lélekben kéne változtatnunk a dolgokon, és aszerint elfogadnunk az eseményeket ?
Sehonnani bitang árulók ínségbe, romlásba döntik a nemzetet.

Csak alantas szolgálatok maradtak, De az igaz jó Magyar emberek megtagadták, és elutasították a felajánlott nyomorúságot !


égbekiáltó árulások. És az árulókat megnevezték, majd a Jó Istentől kapott hatalmukkal élve félreállították őket !


Lesznek, kik alattomos ellenséggel


fújnak egy követ. A nép színe Java elfordult azoktól, akik az alattomos ellenséggel diskuráltak !


Bevezetik a hét tevét, Az Igaz Jó Magyar emberek, nem engedték be a hét tevét !


hogy az innen köpködhessen lángot- Ezzel a cselekedetükkel, elhárítottak egy szörnyű veszélyt !


a bikát nyergelő asszonyra. Így a bikát nyergelő asszony nyugton maradt, és más fontosabb ügyeit ment intézni !


Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is. Mivel az Igaz Jó Magyar emberek elhárították a veszélyt, sem belső sem külső viszály nem keletkezett !

A Kost Áldozó Ábrahám !


két fia tovább marakodik. És az Igaz Jó Magyar emberek bölcsen úgy alakítják a dolgokat, hogy a kost áldozó fiak csak egymásban tehessenek kárt .

a tevék magyar hajcsárai Megtagadják az idegen szolgálatokat, és a tevéket hazairányítják !


Manó bőrét húzzák Krisztus képére, A megtévesztők kudarcot vallanak, és Krisztust nem tudják meggyalázni !


hogy megtévesszék a népet, Így a népet sem tudták megtéveszteni, félrevezetni !


és aranyra válthassák a félhold csillogását. És nem tudták a félhold csillogását, aranyra váltani ami a számukra nagy kudarc !


Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő


fiát segítik, Ilyen módon megszűntek segíteni a tevét nyergelő fiakat, ami a Magyar nép Jó előmenetelére rendeltetett !


más magyarok meg a másikat. A többi Magyar is fölismervén az igazságot, és el állt attól hogy a testvérei ellen harcot viseljen !


Kettészakad a nemzet, A nemzet imigyen felszabadult a vakságából, és a nemzet egységében igen megerősödött !


lángra lobban az Ország. Az országban az egységre jutott nemzet, csodálatosan egyetért és cselekszik nagy békességgel !


A lángot vér oltja. A békességgel cselekvő nemzet, egymást segítve a Nagyboldogasszonyt hívja segítségül és megerősítik az Ősök által kötött szövetségüket melyet a Nagyboldogasszonnyal kötöttek !

Oltalmazó rejtekhelyről gondoskodik És sokan segítik őt, a nép jó előmenetele érdekében .


aki hallgat az Egekből sugallt igékre. Melyet megoszt minden Igaz Jó Magyar emberrel, akik az égből sugallt igét nagy örömmel, és boldogsággal veszik .

A Holdfényes Asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel. És nagy áldásul szolgál, a nép számára !


Kertekben sarjad az új élet. A Magyarság színe java, nagy szorgalommal és hűséggel emberfeletti erővel műveli a bírtokában levő kerteket, és az elhagyott földeket !

A vándor nép keserüli meg ocsuja garázdaságát. És minden tettében megszégyenül, és minden Magyar ellenes gondolata, terve meghiúsul !

Ezeken nagyra nő a rájuk rakott szarv. De ezek a szarvak letöretnek hamar, és a hordozóit rettegéssel, és páni félelemmel tölti el ez számukra=a bukásukkal !

Szítják, tüzelik őket távoli idegenek, A letört szarv arra inti őket, hogy az őket feltüzelők ellen cselekedjenek melyet példa nélküli siker övez .

akik vizeinket szomjazzák földjeinket éhezik. Az idegenek megborzadnak a történteken, nem értik hogy mi is történik, és mivel életük veszélyben forog letesznek mind a vízről, mind a földről .

Ezek egy része sivatag elöl fut,


más részük tenger elöl menekül. De látva a veszélyt nem mernek a kárpát hazába letelepedni, sőt akik már letelepedtek azok is jónak látják kereket oldani .

Magyar magyart gyilkol, Magyar a Magyart segíti, és az idegenek ellen példátlan összefogással cselekszenek, amely még jobban megborzasztja őket és letesznek terveikről .

de a bika hátáról is ide lőnek E miatt a bika hátáról nem tartják fontosnak, hogy idelőjenek mivel fontosabb dolguk is akadt, mint a Magyarsággal foglalkozzanak .

a hét teve miatt. Mivel a hét tevét előrelátó bölcs és tudós emberek nem engedik be a Kárpát Hazába, a ránk leselkedő veszély elhárul !

A nép fele elpusztul. Imigyen az egész Magyar nép megmarad, mivel a Magyarok Istene kinyújtotta védő karját Nagyboldogasszonyunk szeretetével telve.

A szomszédok megmozdulnak, De a történteket látva meghátrálnak, és nincs merszük arra hogy a Magyarnak ártsanak .


de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is. Felvértezve nagy bátorsággal, és a testvéreik iránti végtelen szeretettel, hogy megóvjanak az ellenünk készült pusztítóktól !

A megszeppent maradék Az egész Isten adta nép, nagy örömmel és szívében olthatatlan vággyal hívja segítségül,


UKKÓ-t híjja, a BOLDOGASSZONY-t. Ki e tettükért különös kegyelembe fogadta népét, és minden égi és földi jóval ellátta őket .


Áldanak Földnek és Égnek Hálával ünnepelnek, és imák röpülnek az ég felé és mérhetetlen hála a Teremtő felé, vannak akik örömükben sírnak és

Víz- szerrel, Tűz-szerrel.


Szívben, gondolatban,


Test és Lélek mozdulataival,


a Nap és a Hold járásának ösvényén.


Az irigy örül más szerencséjének,


a rátarti nem rázza a rongyot ,


a közönyös siet segíteni.


Ekkor a MAGYAROK ISTENE őrül állítja


a zenélő sivatagok tigrisét


és böcsületes alkuval


visszakerül ami visszajár.


Új kor veszi kezdetét minden égtáj felé,


YOTENGRIT, az ŐS-TENGEREK ISTENE nevében.

A JÓ SZOMSZÉDSÁG TÖRVÉNYE győzedelmeskedik. A Magyar nép ismét Ura a saját hazájában, megtisztulva minden szennytől és megszabadulva minden ellenségétől, megbékélve az ő Jó Istenével nagyon boldogan, örömmel beteljesedve minőségi életet élve szorgalmas munkájából élve, de most már minden élősködő nélkül eszi a saját kezével megtermelt javakat .

A jövő így is alakulhat azért írtam le a gondolatokat, hogy inkább ehhez ragaszkodjunk úgy hallottam ha igaz, hogy minden a fejben dől el hát mindenki döntse el fejben, nálam már eldőlt !!!!!!!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.