Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Kis Tibor
2013-08-14 16:53:01
A pápai diszkurzushoz szólnék hozzá.
Krábban Tamás az élő műsorban tette fel a kérdést: létezik anyagi erő, amely képes elmozdítani szolgálatából a Teremtő földi helytartóját ?
A kérdés költőii, a válasz egyértelmű, és tapasztaltuk, ez az erő elmozdította hívatalából a pápát
Ebből mindjárt adódik a következő a kérdés. Akkor ez az erő képes-e hívatalba helyeztetni számára tetsző földi halandót ?
Válasz, úgy tűnik : igen.
Ezek végig gondolása szerintem alapvető, hogy értelmezni tudjuk a római katolikus egyházban zajló változásokat.
Persze, reménykednünk kell, hiszen azt is tapasztalhatjuk: a kegyelmi idő még tart.

Az új pápától mint azt korábban írtam a következő bízonyítékokat várom a változással kapcsolatban:
- Erkölcsi megtísztítást. Szembenézést az évezredek óta létező, egyházon belüli bűnökkel, devianciákkal. Ezek orvoslása, felszámolása.
- A vatikáni pénzügyek rendbetétele. A pénzmosoda felszámolása. Átláthatóság,törvényesség, rend.
- A vatikáni irattár kutathatóvá tétele, nyílvánossága. Csak egy (őnző) példa: a magyar múlt titkos dokumentumai.

Az eddig tapasztalt változások a jó irányt mutatják? Szerintem, nem, egyértelműen nem.
Inkább csak a felszín borzolása, lehet tudatos szerepjáték folyik
Talán a legsúlyosabb: a vatikáni pénzügyek továbbra is a vöröspajzs fennhatósága alatt állnak. Akkor milyen érdekek érvényesűlése történik?

A jezsuita kérdésről is említést kell tennem. Egy könyvet linkelek, amely hosszú, nehéz szövegezésű, de az általam ismert és olvasottak közül, úgy vélem alapmunka a tísztábban látáshoz. Ezért, megéri a fáradságot:
http://mek.oszk.hu/06600/06669/06669.pdf

( a leírtak, persze csak egy vélemény)

üdv Tibor
Ajózsef
2013-08-14 14:05:19
Kedves Benedek, köszönöm válaszát.
Ajózsef
2013-08-14 11:23:59
Kedves Benedek, ön szerint miért tették félre Benedek pápát, és választották meg helyette Ferenc pápát, ha mindketten hasonló úton járnak.

-Benedek pápa neves rabbik leszármazottja és az izraelita vallási jog szerint (anyai nagyanyja után) zsidó,
link: https://www.facebook.com/notes/arpad-kupas-deak/%C3%A9rdekes-xvibenedek-p%C3%A1pa-az-izraelita-vall%C3%A1si-t%C3%B6rv%C3%A9nyek-szerint-zsid%C3%B3/3053082855087?honnan=Nemzeti_Hirhalo

-Ferenc pápa inkább védi (hisz "ki ő, hogy ítélkezzen a melegek felett") mintsem kiebrudalná, az ön szerint: "papi csuhába bújt buzi zsidó" állpapokat az egyházból.

Mi az igazság?, melyik közülük a vad olajág?, melyik a cionnal beoltott?, és főleg hol a nemes, az eredeti Jézusi olajág?
Üdvözlettel Apró József
HunorMagor
2013-08-13 21:48:56
Ima a Magyar nép megmentéséért http://www.azigazijezus.hu/php/page.php?45
HunorMagor
2013-08-13 21:19:55
Hihetetlenül csodálatos az, amit a zsidók cselekedtek. A baj csak abban van, hogy mindent saját maguknak akartak, akarnak és akarni fognak. Mondhatom, gátlástalanul önzők. Azt hiszem eléggé finom vagyok. Még az is elképzelhető, hogy izgatással fognak vádolni a bíróság előtt. Nem baj. Nekem nincs takargatni valóm. Nekik van. Egyébként pedig ha már az izgatásnál tartunk, akkor rögtön megjegyzem, nem kell olyan dolgokat cselekedni, hogy félni kelljen annak kitudódásától. Amennyiben nincs ilyen cselekedet, akkor nincs is mitől félni. Ami pedig az izgatást illeti, nem hiszem, hogy a Talmudnál izgatóbb dolog létezne, létezett volna a világon. Ha létezik a világon antiszemitizmus, akkor az, ennek az alkotásnak ismeretében nem is csodálható. Mert az a könyv pedig Világ Élet és Minden faj ellenes.
Ettől függetlenül mi pedig magyar testvéreim csak szégyenkezhetünk azért, hogy minket sikerült ennek a másik népfajnak megosztani. Lassan-lassan eljön az idő, amikor vagy összeszedjük magunkat vagy kipusztulunk. Ezek itt most csak olyan közbevetett gondolatok voltak, aztán már megyünk is tovább eredeti gondolatmenetünket követve. Ott tartottunk, hogy kedves szemita testvéreinket a Talmud bátorítja. Én nem haragszom rájuk egyáltalán. Senki sem tud kibújni a saját bőréből. Ez van. Azonban az már egyáltalán nem normális, hogy mi pedig engedtük, hogy még az ösztöneinket is elaltassák. Önvédelmi mechanizmusunkat kikapcsolják. Védelmi rendszerünket blokkolják.

Figyelj csak! Mit gondolsz, mi történne akár egy a szabadban élő párduccal is, nem véletlenül nem oroszlánt mondok. Ha mondjuk, megengedné, hogy a szaglását elrontanák, mondjuk valami vacak műanyag festékkel bekennék a bajuszkáját, aztán a szemére egy ronda szemüveget tennének, megmagyarázva természetesen neki, hogy számára az a jó, amit most cselekszenek vele, mert ők csak védik, óvják. Aztán tovább menve levágnának a farkából egy darabot, mert oly hosszú és minden be beleakadhat. Igaz, sosem akadt még be eddig, de jobb az óvatosság. Aztán egy injekcióval mondjuk elkábítanák, mert túl energikus, sok benne a vitalitás. Persze közben mindig megmondanák neki, hogy erre azért van szükség, mert… Mit tudom én. Elég hülyeségnek tűnik az, amit írok. Így igaz. Azonban arra kérlek gondolkozz. Ezek után a tortúrák után, amin keresztül ment ez a csodálatos okos, erős, izmos, önfenntartó, szabad lény, mivé vált? Csak azért, mert hitt a másiknak. Meg tudta volna magát védeni, hisz mindene megvolt hozzá. Azonban a sok engedékenység folytán elvesztette mindazt, amit kapott, ha tetszik a természettől. Az orra már nem működik rendesen, nem érzi a veszélyt, szemei elgyengültek, nem veszi észre a csapdát, farkát megkurtították, mozgás közben már nem tud irányt változtatni. Nem éri utol a táplálékot. Skorbutos lesz, kihullik a foga. Eredeti életterétől kitaszítják, szaporodása lelassul. Mivel azonban eredendően okos, erős, szilaj, bátor, az ösztöneit mindig regenerálni tudja, ezért mindig bódítani kell. Nehogy felébredjen, mert akkor vissza veszi eredeti lényét és önmagára talál.

Most pedig megmondom miért írtam párducot oroszlán helyett. Nem tudom láttál-e már ősmagyar öltözéket, ha nem, akkor megmondom, hogy ahhoz a ruhához tartozott egy ruhadarab, amit átvetettek őseink a vállukon. Nem volt az más, mint párducbőr. Párducbőrt pedig azért viseltek, mert ők még emlékeztek arra, amikor a magyarságot, mint az Istenanya párducaként nevezték és nem isten bárányának. Azt hiszem, hogy ezt a párducot, már bocsánat, de eléggé sikerült elbolondítani. Nem gondolod, hogy fel kellene már ébredned!? Hová tetted önérzeted, miért vállalod a rabigát!? Ébredj fel! Megint itt van Petőfi ideje. Azt kérdezi. Rabok legyünk, vagy szabadok? Válaszolj. Először magadnak, aztán add tudtára a többieknek is, mit döntöttél. Mellesleg megjegyzem volt nekünk egy csodálatos Himnuszunk, a Boldogasszony Anyánk című. Abban van egy ilyen rész.
Írtsd ki édes Anyánk, az eretnekséget,
Magyar nemzetedből a hitetlenséget.
Magyarországról, édes hazánkról,
Ne felejtkezzél el, szegény magyarokról!
Csak azért írtam ide ezt a kis részletet, mert a magyarság Neki, mármint Anyánknak a párduca! Akkoriban ugyan még a Sumér birodalomban éltünk, de ez természetesen semmit nem vesztett tényszerűségéből. Tehát jó lenne, ha ezt is tudnád, és úgy is cselekednél.
HunorMagor
2013-08-13 20:13:49
MIT ÜZEN NEKÜNK MAGYAROKNAK Hénoch könyve? http://www.azigazijezus.hu/php/page.php?39
Topi
2013-08-13 19:28:42
A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ IGAZ TÖRTÉNETE ZSIDÓ HAZUGSÁGOK NÉLKÜL HIVATALOS OKMÁNYOKKAL !!!
http://tomatobubble.com/worldwarii.html
Topi
2013-08-13 19:10:59
OLVASSÁTOK EL VÉGIG NAGYON RÖVID - ÉRTELMES ÉS NAGYON FONTOS MINDENKINEK TUDNI KELL RÓLA !
http://www.hidfo.net/2013/08/04/olvasonk-kiegeszitese-papa-egy-senki-cikkhez
Lehel
2013-08-13 13:31:11
Vona ezek után nagy hibát követ el, ha nem indít jogi eljárást pártja oldalán a jóhírnév megrontása miatt.
Lehel
2013-08-13 13:27:32
Kedves Gábor !
Kicsit nehezen tudom követni a szóképeidet, így elnézést,ha félreértelek !
Pontosan tudom, hol született a csányi ( tőlen kb 20 Km-re nőtt fel Jászárokszálláson ) és azt is tudom, hogy hol,melyik házban éltek a szülei, de ez az alak elfajzott tőlük, ezt hidd el nekem kérlek !
Egy viselkedésformát kell megbélyegeznünk és elszigetelnünk, még akkor is ha magyarnak vallja magát, vagy akár más rasszhoz tartozónak.
Más rasszhoz tartozóknak is kötelességük védeni a saját jó hírnevüket és kiszűrni maguk közül azokat, akik bajt hozhatnak rájuk. ez lehet a megoldás, nem pedig a bűnösök kimentése, mert ehhez vagy ahhoz a kisebbségekhez tartoznak.
Ősi szokásokhoz alkalmazkodóak kell legyünk és nem szabad tűrni, hogy ebbe idegenek kívülről vagy belülről durván beleavatkozzonak, mert úgy nem érvényesülhet a szuverenításunk, sem a biztonságunk és elveszünk.
Topi
2013-08-13 12:04:18
Nyílt levélben fordult Németország budapesti nagykövetéhez Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A levelet Vona Facebook-oldalán osztotta meg, alább olvasható teljes terjedelemben.

Tisztelt Dr. Matei I. Hoffmann Nagykövet Úr!

Az interneten olvastam, hogy Baden-Württemberg központjában, a stuttgarti állami színházban Andrea Moses rendezésében műsorra került Hector Berlioz Faust elkárhozása című darabja. Ezzel önmagában még semmilyen probléma nem volna, de a mű azzal kezdődik, hogy a színpadon a Rákóczi-indulóra a magyar zászló előtt lakodalmat ülő cigányokra ráront egy csoport gárdista. A bestiálisnak bemutatott gárdisták a békésen ünneplő cigány embereket felfegyverkezve verik agyon.

Én hiszek az alkotói szabadságban, de egyúttal hiszek egy ennél ezerszer fontosabb dologban: az igazságban. Szeretném ezért önnek az igazságot röviden megvilágítani. A Magyar Gárdát 2008-ban politikai okokból, egy koncepciós eljárás keretében oszlatták fel, annak tagjai egyenruhájukban soha semmilyen köztörvényes bűncselekményt nem követtek el, soha nem pofoztak meg senkit, soha nem törtek senki életére, és egyébként se viselnek semmilyen fegyvert. Mivel érthető és elfogadható indokot nem lehetett találni a betiltásukra, így mára abba a tragikomikus helyzetbe jutottunk, hogy az egyenruhájuk viselése került tiltásra. A fekete mellény és a fehér ing a régi népviselet színei Magyarországon. Az egyenruhán viselt címer pedig történelmi címer, amely a magyar Országgyűlésben is szerepel a házelnöki szék felett.

A gárdisták tehát nem bűnözők. Az Önök országában sajnos a sajtó felettébb egyoldalúan mutatta be ezt a szervezetet, mint ahogy a pártomat, a Jobbikot is. Egyes sajtótermékek még a cigánygyilkosságokat is a Gárdához kötötték, amihez egyébként semmi közük, ezt Ön is nagyon jól tudja, és remélem Ön meg is írta jelentésében, amikor tájékoztatta az ügyről saját kormányát. És remélem, megírta azt is - ha nem, akkor pedig most pótolja majd -, hogy a Gárda tagjai mindvégig segítő, karitatív és katasztrófavédelmi munkát végeztek és miközben ezeket a sorokat írom, éppen életeket mentenek az árvízi helyzet miatt. Mint ahogy azt például a Hernád árvize idején tették, amikor többségében cigány emberek lakta falvakat mentettek meg, mert a Gyurcsány-kormány alatt erre a hivatalos szerveknek nem volt elég emberük. Mindezekről, ha gondolja, szívesen küldök Önnek fényképeket és videófelvételeket, amelyek nem színházban készültek, hanem a valós életben.

Kérem ezért Önt, mint római katolikus vallású, jóérzésű és az igazságot szerető embert, mielőbb intézkedjen a felháborító darab műsorról való levétele ügyében. Elvárjuk egyúttal a rendező nyilvános bocsánatkérését is Magyarországtól és a magyar gárdistáktól, amiért otromba és hazug módon próbálta ábrázolni őket a művészi szabadság takarója mögé bújva. A Jobbik külpolitikai stratégiájában Németország kulcsfontosságú szerepet tölt be. Tiszteljük és értékeljük országaink közös múltját, és bízunk nemzeteink közös jövőjében is. Véleményem szerint hazámnak Németország, Oroszország és Törökország jelentik a három fő stratégiai partnerét. Ez az ostoba eset nem csak a mi pártunk, de minden nemzeti gondolkodású magyar ember érzékenységét sértik. Mert igen: érzékenységünk nekünk is lehet. Nyugtasson meg, hogy ezt Ön is így gondolja. Gondoljon bele, hogy ha Magyarországon állami színházban hazug darabot készítenének az önök országáról, polgárairól, ha tisztességes német embereket hátsó szándékkal vadállatként mutatnánk be! Ugye, fel lenne háborodva? Mi ilyet nem teszünk, hiszen tiszteljük az igazságot, tiszteljük Németországot. Kérem, ezért mielőbbi közbenjárást és megtisztelő válaszát az esettel kapcsolatban.

Egyúttal engedje meg, hogy Önt és a stuttgarti színház teljes vezetését meghívjam egy kelet-magyarországi kirándulásra, melynek teljes költségét a Jobbik állná. Szívesen bemutatnánk Önöknek hazánk ezen részének valós állapotát, lehetőséget kínálnánk, hogy beszélgessenek emberekkel, családokkal, sőt, igény szerint még gárdisták is elmondanák, miért is lettek tagjai ennek a mozgalomnak. Andrea Moses rendezőnőnek pedig, mivel jól láthatóan alkotói válságtól és témahiánytól szenved, szívesen javasolnánk egy hosszú esti sétát Ózdon, hogy legújabb darabjához személyes élményeket szerezhessen.

Tisztelettel:

Vona Gábor
a Jobbik elnöke
Lehel
2013-08-13 10:32:31
A 10 millió magyar gazdaságát először a volt mszmp TAGOK A (és szerintem főleg azonbelül is a magukat kiválasztottaknak hívő) KÜLKERESKEDŐK tették tönkre, amikor BOJKOTTÁLTÁK A MAGYAR VÁLLALATOK TERMÉKEINEK ÉRTÉKESÍTÉSÉT A KORÁBBI PIACAINKRA (emlékezzünk a 1933 évi Daily News számra, ahol a zsidóság világméretű bojkottra hívta fel a világ zsidóságát a német termékek ellen ,ugyan ez, AMI történt ekkor EZ történik ma is
A világ zsidósága által meghatározóan uralt WTO bojkottál minden olyan áruforgalmat, amiben zsidó érdek nincs.)
-Majd pedig a szintén közéjük tartozó sárközi tamások, akik olyan törvényt alkottak - és az a parlament elfogadta - amivel ki lehetett fosztani az akkora már bimbózó magyar honi magángazdaságot.
-ezt követően azt állítva, hogy a parlamenti ügynökök ( taxis blokád-kuncepárt ) elkezdték a magyar államilag ellenőrzött vagyon elidegeníttetését,közben tűrték, hogy a korszerű munkahelyeket az új tulajdonosok szétverjék és idegen áruk raktárává degradálják. Eközben a fogyó munkahelyek miatt az újabb generációk egyre nehezebben voltak képesek az önálló élet feltételeinek, így a lakásproblémáik megoldására, így hiteleket vettek fel, ami szolgáltatása az ávósfattyak kezébe volt, így azok ráálltak az uzsora gazdaságra. így a felcsútik, csányik egy új "foglalkozást", egy új érdekcsoportot hoztak létre ( az idegen érdek eladásának, azzal a magyar társadalom végzetes kiszolgáltatásának mozgalmát) ami szinte kizárólagos út maradt nem csak a gazdagodáshoz, de a normális élethez szükséges javak eléréséhez, mivel az önellátás tudásáról az új generáció már elfeledkezett.
A műsor végét láttam csak tegnap, ahol Tibor barátunk beszélt a magyar baromfitartásról.
Tudjátok e, hogy 20 évvel ezelőtt a vidéki lakosság az baromfiszükségletének legalább felét a saját udvarában nevelte fel(szégyenletesen kirekesztve felcsútikat és csányikat !!! ), miközben a honi tenyésztők és előnevelők is jól meg tudtak élni ?
Ma ez az arány nem több 2 %-nál.
Elsősorban azért,mert a mai lakosságnak nem marad pénze a megtakarításhoz ( a növekedő állomány is pénzbe,vagy terménybe kerül) másodsorban bedőlt a propagandának és ellustult.
A honi tenyészállományt tartók közül csak a döbbenetes állami támogatást bezsebelő nyírkércsiek,illetve devecseriek képesek életbe maradni, illetve kisebb méretben még a devecseri és sármellékiek működnek.
Alíg pár cég, de legalább 1000 korábban évtizedeken át termelő tyúktenyész- telep üresen áll. Sokszor ma már Németországból, Spanyolországból hozzák be az ország baromfiiparának igényeit kielégítő naposcsirke mennyiséget is.
kinek jó ez ?
Ez az oka, hogy strómancsányi most a baromfiiparba fog beruházni.
Nyilván Őt nem fenyegetik azok a veszélyek, ami által a többiek tönkre mentek, mert feltehetően a mögötte állók tették tönkre az elődöket.
Lehel
2013-08-13 09:58:33
Árpád ott követett el hibát véleményem szerint, hogy az első mondata nem az volt, hogy a bűnösnek kell hunynia, így a bankoknak és nem annak, aki ártatlan, mert azt nem érheti vagyonvesztés. Ez kell legyen az állam legelső feladata,mert ez a biztonság és a bizalom alapja.
( Ez pedig itt nem az ávósok állama kell legyen.)
Mert a hitelt felvevők nem tőzsdébe,hanem a legstabilabbnak hitt intézménybe, egy bankba mentek be.... Innen kellett volna folytatni azt, amit mondott, amivel egyet értek...
Sajnos emögött pedig valóban az Ő politikai ambícióit látom, tehát a pártharcot, amit ezek a klubosok persze a további megosztásra használnak fel.
Lehel
2013-08-13 09:52:12
Ahogy az egyik hozzászóló írta, én is remélem Árpád tanul az esetből !!!


http://www.youtube.com/watch?v=7o1YdVzSV_U

Kedves Ajozsef !
itt van egy példa arra, miként működnek a fizetett bajkeverők ( itt nem az Árpádról, de az összes megszólaló többire gondolok.)
Lehel
2013-08-13 08:17:51
Köszönöm a válaszod kedves Ajózsef !

Tagnap Dobogókőn jártam, de mint Dr.Halász Józseftől közben megtudtam, tévedtem, hogy ő most is ott van, mert csak Aug15 én lesz jelen (ide is tévesen írtam le, amiért elnézést kérek ), így személyesen nem találkoztunk, csak telefonon beszéltünk .
Reggelre itt volta a linkje, amit bemásolok azoknak, akik nem kapták meg.
Üdvözlettel Lehel
http://www.youtube.com/watch?v=TN21tBdESOw&feature=youtu.be
HunorMagor
2013-08-12 23:46:50
HunorMagor
2013-08-12 20:40:29
Kedves Ajózsef ! Összefogással és a Jó Magyar feltalálókkal, akiknek a találmánya nagyon sok Atyafit ki tudna menteni a slamasztikából, mert olyan dolgok azok hogy a szolgáltatóktól azok beiktatásával hamar meglehetne szabadulni . És az általuk sarokba szorított embereken lehetne a találmányokkal, csodálatos dolgokat cselekedni. Az összefogásban igen nagy erő van, először a családot kéne ráncba szedni, aztán a rokonságot, majd így tovább. A családot azért is nagyon nehéz, mert ha keresztények és kimondod a zsidókról az igazságot, akkor az hamar szakadáshoz vezet, mert az igazságnak ők nem hisznek. A Magyar Kereszténység nagy többsége, óriási agymosáson esett keresztül, az elszomorító az hogy nem értik meg azt a tényt, hogy te neked nem a Jó Istennel van bajod, nem is Jézussal nem is Isten anyával, hanem a sátán fattyakkal na ha ezt ki mered mondani a zsidókra, akkor téged már a Jó Istennek az ellenségének tartanak. Ez egy rettenetes nagy fal. amit nagyon művészien le kell omlasztani. És Ajózsef, a kígyó fejét ha levágod, akkor azt teszel a testével, amit akarsz . Szerintem a fejét kell lenyisszantani, a többi már könnyebb lesz.
Ajózsef
2013-08-12 17:34:38
Kedves HunorMagor!
Valamit tenni kell, és azt tömegesen kell tenni.
A kígyónak méregfoga is van, fel kell készülni arra, hogy ha sikerül megdönteni a rendszert az sok embert fog maga alá temetni, mert akkor a sátánfattyak nemzetközi összefogással káoszt okoznak. Áram, víz, üzemanyag nélkül az élet nem leányálom. Egyes nemzettársainknak pedig ma már az is kibírhatatlan ha nincs térerő, rájuk is kell gondolni.
Ezért vagyok híve annak, hogy fokozatosan lépjünk ki a rendszerből. Nehéz a teljes átállás önellátásra, én már évek óta igyekszem. Főleg megvédeni nehéz, sokat tudnék erről mesélni. Az önellátó ember célpont a fehérgalléros és a retkesgallérú élősködőknek egyaránt. Egyedül nem lehet boldogulni, de nagy család vagy összetartó kis közösség mindent meg tud oldani.
A Magyarok Istene velünk van testvérem, leszünk mi még szabadok a saját hazánkban, ha harcolunk érte és harcolni nem csak fegyverrel lehet.
HunorMagor
2013-08-12 12:49:32
Kedves Ajózsef ! Országosan ki kell venni a pénzt a bankokból, és a sárga csekket pedig a méh telepre vinni minél hamarább, annál jobb és meglátjuk azt, hogyan vonaglik a kígyó :)
Ajózsef
2013-08-12 10:55:25
A gonosznak nincs ereje, az erőt és hatalmat mi a többség adjuk neki. A Isteni teremtés eszköze az ige, a legyen gondolata. A Teremtő saját képére teremtett minket, tehát mi is képesek vagyunk teremteni. Ha valakinek sikerül gondolatainkba behelyezni egy mémet, egy legyőzhetetlen háttérhatalmat, akkor az létezik is, akkor is ha azt valójában csak egy rovarszinten élő, családi, rokoni vonalom szervezkedő nyomoronc gittegylet hitette el velünk.
Vigyázzunk miben hiszünk, higgyünk a Magyarok Istenében, higgyünk Magyarország feltámadásában.
Ne higgyük el, hogy az ellenfél erős. Nem, ez csak egy élősködő, gyenge és életképtelen ha magára van utalva.
Ma még sokan szolgálják, de meg kell szabadulni tőle, és elpusztul, mert az erőt mi adjuk neki.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.