Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-15 21:39:11
Gábor-Pestszentlőrincről ! Egyszerű a megoldás, ha "nem kell ez süket duma" akkor a Jobbik sem kell!
Topi
2013-08-15 21:33:32
Kirúgták az orosz tévést, mert bevallotta, hogy meleg
Végre egy ország!!! Putyin csapata napról napra józanodik!!!!!!!! politikailag is

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kirugtak-az-orosz-tevest-mert-bevallotta-hogy-meleg-2206039
http://tomatobubble.com/putin_obama.html

World War 3 : China and Russia conduct joint Peace Mission 2013 Anti Terror Drills
http://www.youtube.com/watch?v=Z9h05sgYffI
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 21:24:50
Kedves Lehel!

Itt nem a bírálatokról van szó,hanem az elvekről!

Mert aki azt mondja a kibeszélőben,hogy
ő bizony nagyon nem szereti a jobbikot,
amihez egyébként joga van,de akkor milyen alapon
tart előadást az Attila úti jobbik irodában?!
Nekem ez a "magnós úr" egy nagyon ellentmondásos személyiségnek tűnik.
Egyszer szívesen megkérdezném tőle,hogy vajon mit csinált '89 előtt?!

A kritikára és a bírálatokra visszatérve...
Igenis szükség van a kritikára,
de meg kell nézni,hogy az elmúlt 23 évben
kik juttatták ilyen nyomorúságos helyzetbe a magyar embereket!

És ne hogy már olyanokat szapuljanak,
akik nem vettek részt az ország teljes tönkretételében.

Mert miről is szól ez a műsor?
Igen,tudjuk hogy nagyon rossz a helyzet,
de a jobbiknak meg kell tisztulnia???????
És ez a süket duma megy minden nap!
Hagyjuk már ezt!
Hagyjuk már!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 20:53:51
Kedves Mariann!

Egy mondatot mindig nagybetűvel szoktunk kezdeni!
Neveket szintén nagybetűvel szokás leírni!
És mi a baja az egyik kötőszavunkkal? Ennyire nem szereti a,HOGY szócskát és csak egy h betűt ír helyette???
A többit bakit :) már meg sem említem...

Egy igaz jó magyar ember ennyi hibát vét???
Egy igaz jó magyar ember?
Ajjaj...

Amúgy semmit sem kezdtem újra,de
ha már meglettem szólítva akkor gondoltam mindenkinek válaszolok,aki
nekem írt.Vagy csak megemlített.
Lehel
2013-08-15 20:50:33
Kedves Mariann !
Nyilván egy jó közösség igyekszik NEVELNI a tagjait. Ugyanakkor van az egyénnek is szabadsága, amit tiszteletben kell tartanunk.
A magam részéről nem tudom, hogy az ECHO-ba betelefonálók mennyire lennének szervezettek, netán tudatosan részesei a félrevezetésnek, de azt tudom, hogy telefonálnak oda olyanok is, akik bizony egyáltalán nem részesei.
Szerintem ne bántsuk egymást azért, mert más műsort is figyelemmel kísér - lelke rajta- hiszen mi magunk sem vennénk jónéven, ha jószándékú cselekedeteinkért bárki molesztálna. ( Ha meggondoljuk mi az emberi méltóság fogalma, abban bizony benne van a cselekvési szabadság is)
Nem mindegy persze, hogy ott mit mond...én nem tudom, mert a vámosfordulás óta hanyagolom.
Lehel
2013-08-15 20:30:38
Kedves Gábor !
A harc itt -a választók között is - elsősorban a túlélésért és annak érdekében a képviseleti bizalomépítésért folyik.
Szerintem nem fideszesek a műsor nézői,ugyanakkor a sok árulás után bizony meg kell rágni minden mozzanatot, ha tisztességgel akarjuk adni a bizalmunkat legközelebb.
Aki ezt nem állja, annak csak annyit tudok mondani, hogy akár én, akár a tisztességes emberek ( szavazók ) mindegyike igen megizzad a napi megélhetéséért, a jelölteknek, aspiráló pártoknak sem muszáj szenvednie a bírálatok miatt, elmehetnek olyan munkakörbe is, ahol nem teszik ki magukat a köztisztviselőkre kiterjedő megkülönböztetett figyelemnek és kritikának.
Sajnos itt is bizonyára előfordulnak provokáló uszítók is, de ez nem veheti el a jogunkat, hogy minél szélesebb körben lekáderezzük az aspiránsokat, avagy funkcionáló politikusainkat.
A közbeszéd egyik legfontosabb témája pontosan ez kell legyen, mivel az információt csak egymástól szerezhetjük be,így annak tere ez a csatorna is.
Nyilván nem bíráljuk,hanem egyszerűen ignoráljuk az eddigi regnálókat-kár rájuk egy szót is vesztegetni.
Mariann
2013-08-15 20:17:31
p. gábornak

vagyunk még néhányan, akik emlékezünk arra amit mondtál, nem egyszer, hanem rendszeresen, hogy csak az álmo tévébe telefonálsz, kár utólag módositgatnod. A másik a szóhasználat az egyenlőre az matematikai kifejezés, nyilván azt akartad mondani, hogy EGYELŐRE, csak nem ismered eléggé ezt a nyelvet. szép dolog, hogy müsor hiányában rájöttél, h nem tudsz vámossal beszélgetni, de jobb is így mindannyiunknak, csak kérlek szépen itt ne kezdd újra, mert a szüklátásból elegem van. sztem kérj bocsánatot azoktól, akiket itt megbántottál, és utána minden mehet tovább.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 19:27:16
Kedves Mariann!

Az hogy ki számít jó magyar embernek - szerencsére nem ön fogja eldönteni...

Olyat pedig sosem mondtam,hogy csak ide fogok telefonálni,máshova nem.
Egészen pontosan azt mondtam,hogy:EGYENLŐRE nem fogok másik
műsorba telefonálni!
Sajnos ha valaki nem tudja értelmezni azt amit elmondtam,
azzal nem tudok mit kezdeni.
HunorMagor
2013-08-15 19:23:14
Kedves Kubinyi Tamás Úr ! Úgy látom, hogy a derviseknek, meg a bégeknek nem tetszik az igazság, és zavarják az igaz mondó, Jó Magyar embereknek a beszélgetését. Úgy látszik, hogy telibe kaptuk a láthatatlanok seregeit, mert a Skype is haldoklik ilyenkor akkor jó helyen verjük a dobot, csak így tovább :)
Martin Killeen
2013-08-15 19:20:38
Ajozsef
"Minden pártot az a mögötte álló egységes nemzetközi pénzhatalom irányít, (a Jobbikot is, miért lenne kivétel) amely létrehozta őket, és kijelölte a mozgásterüket.
A mi szempontunkból minden párt csak annyit ér, amennyit a vezetői érnek. A legfontosabb kérdés kik a vezetőségi tagok, és kik bábáskodtak körülöttük, kik ajnározták őket porbafingó korukban. Amíg nem tiszta a kép ne menjünk tovább, ha a legkisebb, légypiszoknyi folt is van múltjukban, vagy idegen származás jegyeit látjuk rajtuk, ne szavazzunk pártjukra, nem érdemes" AKKOR RAD SZAVAZUNK A JOBBIK HELYETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legkozelebb kernenk par adatot, amire ezt a fenti allitast... alapoztad, addig ez az idezet a legkevesebb, amit mondhatok rolad: Si tacuisses philosophus mansisses! Udv. Barbara
Ajózsef
2013-08-15 17:17:29
Tisztázzuk. Az önellátáshoz nem kell nagy földterület, szerintem min.1hold, ideális esetben 5hold, vagyis kb. 3hektár.
Ne keverjük az önellátó családi gazdálkodást a monokultúrát termelő műparasztal aki hitelre vásárolt műholdvezérlésű csodamasinával eladásra termel. Vele csak azok a kufárok járnak jól akik átveszik a gabonáját és bezsebelik az uzsorakamatot. Az ilyen gazdálkodó ugyanúgy ki van szolgáltatva, mint az a devizahiteles aki bérből törleszti a több millió forintos plazmatévéjét vagy a beszélő autóját.

Az önellátáshoz annyi föld kell, amennyi megtermi mindazt amire szükség van. Élelmet a családnak és takarmányt az állatoknak. A fölösleg lehet eladó, de inkább el kell ajándékozni a rokonságban és a baráti körben azt amire nincs szükség. Minden visszajár,jó is rossz is, hisz az élet kereke és a szerencse forgandó.
Ha visszatérünk az eredeti Magyari útra, és sikerül visszamanőverezni az önellátó családi gazdálkodásba, akkor egycsapásra megoldódik népességfogyás problémája is, újra előnyös lesz a nagycsalád, a legnagyobb kincs a dolgos kéz lesz, és mindenkinek lesz helye dolgozni,
(sírhatnékom van amikor valaki arról panaszkodik, hogy nincs munkahelye...)
Mariann
2013-08-15 15:14:37
szekelyfoldinek

vegyük sorba:
milyen vérvonal? zsidó
miből gondolod, hogy fideszes vagyok?
a jobbik megtisztulásáról beszélni nem nevetséges.
önkritikát gyakorolhatok, de most nem rólam van szó.
pestszentlőrinci gábort a nézők leplezték le, hogy vámoshoz is betelefonál, amit ezen az oldalon később elismert.
sztem túlkell lépni a bajokon, ám először el kell ismerned, h vannak.
HunorMagor
2013-08-15 13:42:14
Kedves Kis Tibor ! De a végén az is oda van írva, hogy ha visszafordulunk a Jó Istenhez Nagyboldogasszony az ősök ösvényéhez, akkor ez nem fog meg történni, vagyis a Magyarság a Magyarok Jó Istenéhez való fordulásával el is kerülheti a vérengzést, és inkább ezt választom, nem kell hogy úgy történjen ahogy ott le van írva. Akkor ragaszkodjunk ahhoz a verzióhoz, hogy a Jó Isten adta nép visszafordul hozzá, és elkerüli a romlást. Oké ? :)
Ajózsef
2013-08-15 13:40:17
Minden pártot az a mögötte álló egységes nemzetközi pénzhatalom irányít, (a Jobbikot is, miért lenne kivétel) amely létrehozta őket, és kijelölte a mozgásterüket.
A mi szempontunkból minden párt csak annyit ér, amennyit a vezetői érnek. A legfontosabb kérdés kik a vezetőségi tagok, és kik bábáskodtak körülöttük, kik ajnározták őket porbafingó korukban. Amíg nem tiszta a kép ne menjünk tovább, ha a legkisebb, légypiszoknyi folt is van múltjukban, vagy idegen származás jegyeit látjuk rajtuk, ne szavazzunk pártjukra, nem érdemes.
Addig amíg egy párt pl. azt nem mondja -elég volt, 250milliárdot kifizettünk a felvett 15milliárd tartozásra, nem fizetünk többet, ezt nektek... Addig nem is figyelek a választási dumára, hallottam már eleget.
Gábor sok szempontból hasonlít a fiatalkori Viktátorra, szivesen meghallgatnám erről egy antropológus véleményét, és a tiéteket is.
Mindkettő a nemzeti szavazók megvezetésére lett kitalálva.
A tagság, a szavazók hiába rendes becsületes Magyar emberek, csak csapódnak ide-oda négyévenként, és reménykednek a szebb jövőben, nincs beleszólásuk semmibe sem.
Mariann
2013-08-15 09:20:26
aki tagadja a jobbik megtisztulásának szükségességét, az nagyon sokat árt a magyaroknak. szegedi csanád üzletttársai továbbrais ott vannak a vezetésben és ez a vérvonal itt is megmutatkozik. igenis meg kell tisztulnunk kedves székelyfoldi. pestszentlörinci gábor esetében pedig igenis magyarázatot várunk arra, miért tartott fönn titkos kapcsolatot a mazsihisz szóvivő vámossal? most hogy már nem müködik az a müsor, jó lesz itt ütnivágni a jó magyarokat?
Régi Jobbikos
2013-08-15 08:20:22
Nem látok választ arra, hogy Káslerrel miért gyülölködnek a szemellenzős jobbikosok, akiknek köszönhetjük, hogy nagyon sokan elfordultak tölünk. Tehát Barbara, P. Gábor és a többiek miért Kiss Tibort bántjátok? Ő csak jót akar és közénk tartozik. P.G.től azt is megkérdezném, hogy mért telefonált titokban Vámoshoz, mért csapott be mindannyiunkat, hogy ő csak ide telefonál, és mért nevezi magát ezek után keresztény magyar embernek? Szerinted Gábor igy tesz a jó keresztény?
Martin Killeen
2013-08-15 07:31:09
Topi 8.14.: 2.37 "Jobbiknak pld. nem csak a parlamentnek nevezett kuplerájhoz kellene a nagy hangon hangoztatott elveit feladva hozzáidomulni, hanem a magyarság érdekében az összefogásért is tevékenykedni. A Jobbik és más hazafiasnak nevezett gittegyletek, sajnos teljesen az ellenségeinkre hagyják azokat a szándákosan ..." Ez a szoveg az, amitol kinyilik a bicska a zsebemben
\1.) Miert idomult hozza a Jobbik a a parlamenti kuplerajhoz? 2.) Mit kellene/lehetne tobbet tenniuk ahhoz hogy a birka magyarok vegre osszefogjanak? 3.) Melyik igeretuket adtak fel? Varom a "szajtepes" helyetti konkretumokat! Elore is koszonom. Udv. Barbara
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 00:05:38
A fidesz szavazók nagy része a jobbikra fog szavazni!

Ebben az esetben az egyetlen magyar mozgalmat,amely (jelenleg is) az
országgyűlés tagja,
nem lehet majd megkerülni!

Persze a jövő évi választások kimenetele sok dologtól függ!
A leglényegesebb kérdések...
- nem tiltja-e be addigra a jobbikot Kövér '19-es - KISZ-es László
- nem nyúlnak-e bele a választási eredményekbe
- a jelenlegi miniszterelnök milyen állapotokat fog előidézni...

Persze,ha Orbánt megbuktatják akkor vége van a Fidesznek.
Ez lenne a legideálisabb megoldás!
Kis Tibor
2013-08-14 23:53:06
Gábor,
Hogy látod, a 2010-ben fideszre szavazó , több mint 2,7 millió emberrel hogy kellene, mit kellene tenni?
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-14 23:40:51
Kis Tibornak!
Amennyiben?!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.