Topi
2013-08-15 21:39:11
Gábor-Pestszentlőrincről ! Egyszerű a megoldás, ha "nem kell ez süket duma" akkor a Jobbik sem kell!
Topi
2013-08-15 21:33:32
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 21:24:50
Kedves Lehel!
Itt nem a bírálatokról van szó,hanem az elvekről!
Mert aki azt mondja a kibeszélőben,hogy
ő bizony nagyon nem szereti a jobbikot,
amihez egyébként joga van,de akkor milyen alapon
tart előadást az Attila úti jobbik irodában?!
Nekem ez a "magnós úr" egy nagyon ellentmondásos személyiségnek tűnik.
Egyszer szívesen megkérdezném tőle,hogy vajon mit csinált '89 előtt?!
A kritikára és a bírálatokra visszatérve...
Igenis szükség van a kritikára,
de meg kell nézni,hogy az elmúlt 23 évben
kik juttatták ilyen nyomorúságos helyzetbe a magyar embereket!
És ne hogy már olyanokat szapuljanak,
akik nem vettek részt az ország teljes tönkretételében.
Mert miről is szól ez a műsor?
Igen,tudjuk hogy nagyon rossz a helyzet,
de a jobbiknak meg kell tisztulnia???????
És ez a süket duma megy minden nap!
Hagyjuk már ezt!
Hagyjuk már!
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 20:53:51
Kedves Mariann!
Egy mondatot mindig nagybetűvel szoktunk kezdeni!
Neveket szintén nagybetűvel szokás leírni!
És mi a baja az egyik kötőszavunkkal? Ennyire nem szereti a,HOGY szócskát és csak egy h betűt ír helyette???
A többit bakit :) már meg sem említem...
Egy igaz jó magyar ember ennyi hibát vét???
Egy igaz jó magyar ember?
Ajjaj...
Amúgy semmit sem kezdtem újra,de
ha már meglettem szólítva akkor gondoltam mindenkinek válaszolok,aki
nekem írt.Vagy csak megemlített.
Lehel
2013-08-15 20:50:33
Kedves Mariann !
Nyilván egy jó közösség igyekszik NEVELNI a tagjait. Ugyanakkor van az egyénnek is szabadsága, amit tiszteletben kell tartanunk.
A magam részéről nem tudom, hogy az ECHO-ba betelefonálók mennyire lennének szervezettek, netán tudatosan részesei a félrevezetésnek, de azt tudom, hogy telefonálnak oda olyanok is, akik bizony egyáltalán nem részesei.
Szerintem ne bántsuk egymást azért, mert más műsort is figyelemmel kísér - lelke rajta- hiszen mi magunk sem vennénk jónéven, ha jószándékú cselekedeteinkért bárki molesztálna. ( Ha meggondoljuk mi az emberi méltóság fogalma, abban bizony benne van a cselekvési szabadság is)
Nem mindegy persze, hogy ott mit mond...én nem tudom, mert a vámosfordulás óta hanyagolom.
Lehel
2013-08-15 20:30:38
Kedves Gábor !
A harc itt -a választók között is - elsősorban a túlélésért és annak érdekében a képviseleti bizalomépítésért folyik.
Szerintem nem fideszesek a műsor nézői,ugyanakkor a sok árulás után bizony meg kell rágni minden mozzanatot, ha tisztességgel akarjuk adni a bizalmunkat legközelebb.
Aki ezt nem állja, annak csak annyit tudok mondani, hogy akár én, akár a tisztességes emberek ( szavazók ) mindegyike igen megizzad a napi megélhetéséért, a jelölteknek, aspiráló pártoknak sem muszáj szenvednie a bírálatok miatt, elmehetnek olyan munkakörbe is, ahol nem teszik ki magukat a köztisztviselőkre kiterjedő megkülönböztetett figyelemnek és kritikának.
Sajnos itt is bizonyára előfordulnak provokáló uszítók is, de ez nem veheti el a jogunkat, hogy minél szélesebb körben lekáderezzük az aspiránsokat, avagy funkcionáló politikusainkat.
A közbeszéd egyik legfontosabb témája pontosan ez kell legyen, mivel az információt csak egymástól szerezhetjük be,így annak tere ez a csatorna is.
Nyilván nem bíráljuk,hanem egyszerűen ignoráljuk az eddigi regnálókat-kár rájuk egy szót is vesztegetni.
Mariann
2013-08-15 20:17:31
p. gábornak
vagyunk még néhányan, akik emlékezünk arra amit mondtál, nem egyszer, hanem rendszeresen, hogy csak az álmo tévébe telefonálsz, kár utólag módositgatnod. A másik a szóhasználat az egyenlőre az matematikai kifejezés, nyilván azt akartad mondani, hogy EGYELŐRE, csak nem ismered eléggé ezt a nyelvet. szép dolog, hogy müsor hiányában rájöttél, h nem tudsz vámossal beszélgetni, de jobb is így mindannyiunknak, csak kérlek szépen itt ne kezdd újra, mert a szüklátásból elegem van. sztem kérj bocsánatot azoktól, akiket itt megbántottál, és utána minden mehet tovább.
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 19:27:16
Kedves Mariann!
Az hogy ki számít jó magyar embernek - szerencsére nem ön fogja eldönteni...
Olyat pedig sosem mondtam,hogy csak ide fogok telefonálni,máshova nem.
Egészen pontosan azt mondtam,hogy:EGYENLŐRE nem fogok másik
műsorba telefonálni!
Sajnos ha valaki nem tudja értelmezni azt amit elmondtam,
azzal nem tudok mit kezdeni.
HunorMagor
2013-08-15 19:23:14
Kedves Kubinyi Tamás Úr ! Úgy látom, hogy a derviseknek, meg a bégeknek nem tetszik az igazság, és zavarják az igaz mondó, Jó Magyar embereknek a beszélgetését. Úgy látszik, hogy telibe kaptuk a láthatatlanok seregeit, mert a Skype is haldoklik ilyenkor akkor jó helyen verjük a dobot, csak így tovább :)
Martin Killeen
2013-08-15 19:20:38
Ajozsef
"Minden pártot az a mögötte álló egységes nemzetközi pénzhatalom irányít, (a Jobbikot is, miért lenne kivétel) amely létrehozta őket, és kijelölte a mozgásterüket.
A mi szempontunkból minden párt csak annyit ér, amennyit a vezetői érnek. A legfontosabb kérdés kik a vezetőségi tagok, és kik bábáskodtak körülöttük, kik ajnározták őket porbafingó korukban. Amíg nem tiszta a kép ne menjünk tovább, ha a legkisebb, légypiszoknyi folt is van múltjukban, vagy idegen származás jegyeit látjuk rajtuk, ne szavazzunk pártjukra, nem érdemes" AKKOR RAD SZAVAZUNK A JOBBIK HELYETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legkozelebb kernenk par adatot, amire ezt a fenti allitast... alapoztad, addig ez az idezet a legkevesebb, amit mondhatok rolad: Si tacuisses philosophus mansisses! Udv. Barbara
Ajózsef
2013-08-15 17:17:29
Tisztázzuk. Az önellátáshoz nem kell nagy földterület, szerintem min.1hold, ideális esetben 5hold, vagyis kb. 3hektár.
Ne keverjük az önellátó családi gazdálkodást a monokultúrát termelő műparasztal aki hitelre vásárolt műholdvezérlésű csodamasinával eladásra termel. Vele csak azok a kufárok járnak jól akik átveszik a gabonáját és bezsebelik az uzsorakamatot. Az ilyen gazdálkodó ugyanúgy ki van szolgáltatva, mint az a devizahiteles aki bérből törleszti a több millió forintos plazmatévéjét vagy a beszélő autóját.
Az önellátáshoz annyi föld kell, amennyi megtermi mindazt amire szükség van. Élelmet a családnak és takarmányt az állatoknak. A fölösleg lehet eladó, de inkább el kell ajándékozni a rokonságban és a baráti körben azt amire nincs szükség. Minden visszajár,jó is rossz is, hisz az élet kereke és a szerencse forgandó.
Ha visszatérünk az eredeti Magyari útra, és sikerül visszamanőverezni az önellátó családi gazdálkodásba, akkor egycsapásra megoldódik népességfogyás problémája is, újra előnyös lesz a nagycsalád, a legnagyobb kincs a dolgos kéz lesz, és mindenkinek lesz helye dolgozni,
(sírhatnékom van amikor valaki arról panaszkodik, hogy nincs munkahelye...)
Mariann
2013-08-15 15:14:37
szekelyfoldinek
vegyük sorba:
milyen vérvonal? zsidó
miből gondolod, hogy fideszes vagyok?
a jobbik megtisztulásáról beszélni nem nevetséges.
önkritikát gyakorolhatok, de most nem rólam van szó.
pestszentlőrinci gábort a nézők leplezték le, hogy vámoshoz is betelefonál, amit ezen az oldalon később elismert.
sztem túlkell lépni a bajokon, ám először el kell ismerned, h vannak.
HunorMagor
2013-08-15 13:42:14
Kedves Kis Tibor ! De a végén az is oda van írva, hogy ha visszafordulunk a Jó Istenhez Nagyboldogasszony az ősök ösvényéhez, akkor ez nem fog meg történni, vagyis a Magyarság a Magyarok Jó Istenéhez való fordulásával el is kerülheti a vérengzést, és inkább ezt választom, nem kell hogy úgy történjen ahogy ott le van írva. Akkor ragaszkodjunk ahhoz a verzióhoz, hogy a Jó Isten adta nép visszafordul hozzá, és elkerüli a romlást. Oké ? :)
Ajózsef
2013-08-15 13:40:17
Minden pártot az a mögötte álló egységes nemzetközi pénzhatalom irányít, (a Jobbikot is, miért lenne kivétel) amely létrehozta őket, és kijelölte a mozgásterüket.
A mi szempontunkból minden párt csak annyit ér, amennyit a vezetői érnek. A legfontosabb kérdés kik a vezetőségi tagok, és kik bábáskodtak körülöttük, kik ajnározták őket porbafingó korukban. Amíg nem tiszta a kép ne menjünk tovább, ha a legkisebb, légypiszoknyi folt is van múltjukban, vagy idegen származás jegyeit látjuk rajtuk, ne szavazzunk pártjukra, nem érdemes.
Addig amíg egy párt pl. azt nem mondja -elég volt, 250milliárdot kifizettünk a felvett 15milliárd tartozásra, nem fizetünk többet, ezt nektek... Addig nem is figyelek a választási dumára, hallottam már eleget.
Gábor sok szempontból hasonlít a fiatalkori Viktátorra, szivesen meghallgatnám erről egy antropológus véleményét, és a tiéteket is.
Mindkettő a nemzeti szavazók megvezetésére lett kitalálva.
A tagság, a szavazók hiába rendes becsületes Magyar emberek, csak csapódnak ide-oda négyévenként, és reménykednek a szebb jövőben, nincs beleszólásuk semmibe sem.
Mariann
2013-08-15 09:20:26
aki tagadja a jobbik megtisztulásának szükségességét, az nagyon sokat árt a magyaroknak. szegedi csanád üzletttársai továbbrais ott vannak a vezetésben és ez a vérvonal itt is megmutatkozik. igenis meg kell tisztulnunk kedves székelyfoldi. pestszentlörinci gábor esetében pedig igenis magyarázatot várunk arra, miért tartott fönn titkos kapcsolatot a mazsihisz szóvivő vámossal? most hogy már nem müködik az a müsor, jó lesz itt ütnivágni a jó magyarokat?
Régi Jobbikos
2013-08-15 08:20:22
Nem látok választ arra, hogy Káslerrel miért gyülölködnek a szemellenzős jobbikosok, akiknek köszönhetjük, hogy nagyon sokan elfordultak tölünk. Tehát Barbara, P. Gábor és a többiek miért Kiss Tibort bántjátok? Ő csak jót akar és közénk tartozik. P.G.től azt is megkérdezném, hogy mért telefonált titokban Vámoshoz, mért csapott be mindannyiunkat, hogy ő csak ide telefonál, és mért nevezi magát ezek után keresztény magyar embernek? Szerinted Gábor igy tesz a jó keresztény?
Martin Killeen
2013-08-15 07:31:09
Topi 8.14.: 2.37 "Jobbiknak pld. nem csak a parlamentnek nevezett kuplerájhoz kellene a nagy hangon hangoztatott elveit feladva hozzáidomulni, hanem a magyarság érdekében az összefogásért is tevékenykedni. A Jobbik és más hazafiasnak nevezett gittegyletek, sajnos teljesen az ellenségeinkre hagyják azokat a szándákosan ..." Ez a szoveg az, amitol kinyilik a bicska a zsebemben
\1.) Miert idomult hozza a Jobbik a a parlamenti kuplerajhoz? 2.) Mit kellene/lehetne tobbet tenniuk ahhoz hogy a birka magyarok vegre osszefogjanak? 3.) Melyik igeretuket adtak fel? Varom a "szajtepes" helyetti konkretumokat! Elore is koszonom. Udv. Barbara
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-15 00:05:38
A fidesz szavazók nagy része a jobbikra fog szavazni!
Ebben az esetben az egyetlen magyar mozgalmat,amely (jelenleg is) az
országgyűlés tagja,
nem lehet majd megkerülni!
Persze a jövő évi választások kimenetele sok dologtól függ!
A leglényegesebb kérdések...
- nem tiltja-e be addigra a jobbikot Kövér '19-es - KISZ-es László
- nem nyúlnak-e bele a választási eredményekbe
- a jelenlegi miniszterelnök milyen állapotokat fog előidézni...
Persze,ha Orbánt megbuktatják akkor vége van a Fidesznek.
Ez lenne a legideálisabb megoldás!
Kis Tibor
2013-08-14 23:53:06
Gábor,
Hogy látod, a 2010-ben fideszre szavazó , több mint 2,7 millió emberrel hogy kellene, mit kellene tenni?
Gábor-Pestszentlőrincről
2013-08-14 23:40:51
Kis Tibornak!
Amennyiben?!