Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-18 12:07:04
Kedves Bémargó!
Valószínűleg nem a másolással van a probléma, de egy link vagy hivatkozás nem mindig módosítható szabadon következmények nélkül összevissza , mert az csak egy véletlen, hogy a főoldal is ara az oldalra vezet. De néha az ilyen kedves nyugdíjasok is ráérnek kísérletezgetni, amihez sok sikert és a Jó Isten támogatását kívánom.
Igaz, hogy vigyáznunk kell a gyönyörű nyelvünk tisztaságára , de egy apróság az ilyen nyelvtanároknak:
http://kepfeltoltes.hu/121001/nyelvtan_roknak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bémargó
2013-08-18 10:56:05
Kedves Barbara!
Én se vagyok egy nagy számítógép-tudor, öreg nyugdíjas létemre tanultam meg a legszükségesebbeket.
Szóval: amit látsz az üzenetekben alul és kék, arra rá kell menni (kijelölni), végighúzni rajta a lenyomott kurzort, akkor teljesen bekékül, vagyis ki van jelölve.
Erre ha a Ctrl és a C-t egyszerre lenyomod, akkor lemásolja, utána az üzenetedbe úgy kerül, ha Ctrl és a V-t nyomod le. Ennyi az egész.
Üdv. Margó (Ja, elnézést azoktól, akiknek ez természetes. Viszont van sok nyugdíjas, aki meg se próbálja, mi legalább igyekszünk haladni a korral!)
Topi
2013-08-18 10:33:47
Martin Killeen
2013-08-18 10:18:43
Kedves Bemargo!
Meg nem tertem egeszen magamhoz, attol, amit olvastam, de megkerdezem, hogy lehet ezt tovabbkuldeni? A dobbenettol meg most is remeg a gyomrom. Udv. Barbara
Topi
2013-08-18 09:25:46
Köszönöm az igen érdekes kiegészítést, de én már annak is örülök ha a kb. 60. éve idegenben élő testvéreink nem felejtették el a magyar nyelvet, és az általuk küldött hasznos hivatkozás kattintásra is működik.
www.szittya.com/
http://www.szittya.com/magyar%20ellenallas.htm

Gaudi: Nem hátrálhat tovább az erdélyi magyarság!

Éppen Marosvásárhelyen tájékozódtam a székely önrendelkezési küzdelmek jelenlegi állásáról a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom helyi vezetőinek segítségével, mikor tudomásomra jutott, hogy a marosvásárhelyi városháza döntése értelmében a helyi magyar anyanyelvű székely közösség nem szervezheti meg a Színház téren Szent István államalapító királyunk napját és az újkenyér ünnepét augusztus 20-án. A hivatkozás szerint a magyarok „vandalizmusától” féltik azt a teret, melyet a román állam a ferencesektől államosított, és a mai napig nem adott vissza - írja Gaudi-Nagy Tamás. Alább a folytatás.
http://kuruc.info/r/3/116275/
Előzmény: Íme a kormány "stratégiai partnerei": betiltották a magyar napokat Marosvásárhelyen

Ezt megelőzően már hasonlóan abszurd okokra hivatkozva száműzték a város főteréről az első Vásárhelyi Forgatagot, melyet helyi magyar napokként képzeltek el a szervezők.

Ezek a lépések is egyértelműsítik azt a tényt, hogy a székelyek szabadságjogait önkényesen korlátozzák, nem élhetnek szabadon saját földjükön a jelenlegi keretek között, önrendelkezésüknek az alapja pedig nem lehet más, mint a teljes területi alapú autonómia kivívása, mely során a mindenkori magyar államnak védhatalomként kell fellépnie az önrendelkezés ügyének nemzetközi fórumok előtti határozott képviseletével, akár konfliktusok felvállalása árán is.

A székely közösség nem várhat tovább a politikusok segítségére. Ahogy azt a Székely Nemzeti Tanács egy 2011-es határozatában meghirdette, akár a békés ellenállás útját járva, az észak-írekhez, dél-tiroliakhoz, baszkokhoz hasonló elszántsággal és a polgári engedetlenség eszközeivel érvényt kell szereznie alapvetői jogainak. Meg kell akadályozni a magyarlakta területek önkényes közigazgatási felosztását.

Megítélésem szerint nem szabad a templomudvarba hátrálni, hanem igenis a törvények maradéktalan betartásával, de az eredetileg kijelölt helyszínen, a Színház téren kellene megtartani a rendezvényt, ezzel egyértelműsítve azt, hogy a magyar közösség nem hátrál tovább. 1990-ben a marosvásárhelyi székely magyarság a nyárádmenti székelyekkel együtt már örökbecsű példát mutatott az eredményes ellenállásból.

Egyetlen közösség - így a székely sem - élhet félelemben, elnyomásban szülőföldjén. Föl kell rázni a közönyös Európa figyelmét, a romániai politikának pedig egyértelműen tudtára kell adni, hogy 2013-ban már nem tiporhatják következmények nélkül a székelyek jogait. Elkerülhetetlen a székely és magyar közösség jól működő európai modellek (pl. dél-tiroli) mintájára történő önrendelkezési jogának biztosítása, amely összhangban áll a nemzetközi jog előírásaival. Ennek elmaradása nem csak az erdélyi magyarság létét veszélyezteti, hanem magában hordozza a koszovóihoz hasonló véres konfliktusok bekövetkezésének a lehetőségét. Ennek elkerülése minden józanul gondolkodó nemzet érdeke.

Gaudi-Nagy Tamás
bémargó
2013-08-18 07:22:51
Topinak:
http://igazmagyar.wordpress.com/
Jobb, ha így adjuk tovább! (A helyesírási hiba: "terjezd" miatt) Amúgy az is érdekes, hogy ha world-öt írunk be, akkor nem jön elő.

Nagy Tamást üdvözlöm, teljesen egyetértek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamás
2013-08-18 06:22:58
Anikó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most hallgattam meg a pénteki adást, megint sikerült ennek a ragyogó műsornak a színvonalát megrengetni néhånyszor 10 percre.Anikó,maga az idegeinken táncol,olyan mintha azért fizetnék , hogy fél órát rendszeresen el vegyen a müsorból , fröcsög magából
a hûlyeség ,a primitívség és a butaság.Eddig igyekeztem udvarias lenni, de most elszakadt a cérna.Ahol maga lakik van nyugdíjas klúb,tartson ott elöadásokat.Könyôrgöm ne fárasszon benünket. Üdvözlettel: Nagy Tamás
Topi
2013-08-17 23:18:40
Topi
2013-08-17 23:06:49
Magyarországon ma vidékfejlesztési miniszter lehet egy olyan ember, aki nem tudja, mit jelent a szentkorona tulajdona és államosításnak mondja


Legyünk higgadtak?


Magyarországon a mezőgazdaságért felelős vidékfejlesztési miniszter, dr Fazekas Sándor a földtörvény szavazása előtti hozzászólásából következően elemi ismeretekkel nem rendelkezik arról, hogy mit jelent a szentkorona tulajdona kifejezés. A kommunista államosítással mosta össze a fogalmat. Ilyen embernek közhivatali vizsgán kellene kisodródnia a vizsgaképesek közül.


Egy politikai analfabéta vezette le a földtörvény előkészítését és erőltette át úgy, mintha szellemileg elmaradott lenne (mert ne tételezzük fel, hogy tudatosan provokált volna).

Ez a magyar politika állapota. Büszkén veti oda, hogy fogalma sincs róla, mitől zárja el a magyar vidéket.

Gondolom ezért sem Kövér László sem Orbán Viktor nem fogja megkövetni az országot, pedig megtehetnék, hogy fene nagy egójuk kiélése mellett néha bele is gondolnak, mit művelnek (kétharmadosnak kalkulált minimális többségükkel, a többségi szavazások nem túl nagy dicsőségére).


Nem csak az uniót vezetik iskolázatlan és arrogáns emberek, akik a mi sorsunkkal játszadoznak. A pesti minisztériumokat is, akik szintén a mi sorsunkkal játszadoznak.

Balog elvtárs szerint vannak nemkeresztény egyházak, és most Fazekas elvtárs (mert milyen más alapokon lehetne ekkora marhaságot mondani ilyen kiélezett helyzetben?) közli, hogy a szentkorona tulajdona magántulajdont jelent és vissza-államosítást.

Talán a jogosítványát nem kellene bevonni a miniszter úrnak, de vissza kellene fogni őkelmét.


Ilyen lenézésre nem számítottam volna részéről, bár a mezőgazdaság állapota mutatja tevékenysége eredményét.

Dr Fazekas Sándor lenézi az ország történelmét, lenéz mindenkit, aki a földvitához hozzászólt, lenéz mindenkit mint Lázár elvtárs, aki nem tömte tele az iszákját a köztulajdonból - lényegében arra nem vette a fáradtságot hogy utánanézzen miről is beszélnek a vele vitatkozók. Az ország egyik vezetője mint valami idült alkoholista kábulat rabja, úgy felelőtlenkedik a mi sorsunkkal.Behúnyt szemmel vaktában szavazott és szavaztatott és erre még büszke is az utolsó pillanatban.

Nem érdekelte az ország és a vidék sorsa.

Nem érdekelte Erdély sorsának tanulsága.

Ha nem tud ruszki tankot vezetni, akkor felül valami másra.

Alapvetően sértette meg a 2011-es alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmány tiszteletéről szól (a tisztelet az alkotmányos alapfogalmak megértését is feltételezi).

Fazekas Sándor szembe ment vele, és egy igen alacsony intellektuális szinten nyilvánult meg.

Egyetlen dolog érdekelhette, hogy milyen lobbi embere az országgyűlésben, milyen irányba kell tuszkolnia a szavazást, hogy prémiumhoz juthasson.


Számára a haza sorsáról itt nem volt szó.

Így néz ki, ha rendszerváltás után 23 évig nem kérdés, hogy egyáltalán miről szól a politika, ha egyetemi tankönyvekben a foxi-maxi kivonatokat adják el polgári ismereteknek az úgynevezett polgári pártok uralma alatt is.

Valójában reálpolitikus kommunista módon mindig az erősebb kutya emberei akarnak lenni még mindig a magyar miniszterek – alkotmányosságtól és minden egyéb értelmi és érzelmi alaptól mentesen. Orbán bírsága bejött, meghozta a termését. A minisztere arra gondolhatott nagy vígasságában a zárószavazás előtti hozzászólásában, hogy ha jól beszél, nem fogják levonni miniszteri fizetését.


Köszönjük dr Fazekas Sándor, hogy levette álarcát. Most már tudjuk, hogy kicsoda Ön (bár sokan és régen mondogatják, rebesgetik, hogy mindenkit alul tud múlni).

Meg Latorcai elvtárs is, aki ha kell nem jön zavarba, az ukáz az parancs, végre kell hajtani, látszatra már annyira nem ad, mint Kovács László, amikor újságírókon át gázolva intézte parlamenti ügyeit. Jó kis csapat van ott. Megszavazták. Nézem a névsort, kinek fordult fel a gyomra és nem tudott jelen lenni. Wittner Mária, Bencsik János, Ángyán József… nevét nem találom hamarjában az egyöntetű igenek közt. A többi visszaigazolta a miniszter úr véleményét, megmentik a szentkoronától a magyar népet – az érvényes alaptörvénnyel is szembe menve – lássad: természeti erőforrás védelme P) cikkelyben pedig egyáltalán nem számít mi van leírva, egyáltalán nem fogják fel, odáig el sem olvasták soha miniszter úrék az általuk szembehúnyva megszavazott alaptörvényt (elvégre az uniós csatlakozás szavazásai sem történtek másképpen).


Ha volna még lyukas 2 filléres, akkor azt sem szabadna elöl hagyni ha megjelenik Fazekas Sándor, mert annyira felelőtlen volt megnyilvánulása.

Nem tudja a fehér és fekete közt mi a különbség.

Egy tisztességes parlamentben Fazekas Sándor beszédét követően le kellene venni ezt a törvényt a vitáról, miután kiderült, hogy az előterjesztőnek megártott a meleg vagy sosem érte fel ésszel hivatalát.

Azt hitte szegény, hogy aki mást mond mint ő, az mind csak irigye volt magas stallumának. Hogy komoly dolgot mondana bárki, aki mást mond mint ő, arra nem is gondolt (hiszen ő maga is komolytalan, miért lenne másként ha más nyilatkozik meg?).

Fordítva ül a lovon mint a PSZÁF vezetője, aki a bankok érdekét védi és nem az ügyfelekét (amire hivatala eredetileg rendelt lett volna).

Fazekas úr jót gúnyolódik szavazás előtt saját tájékozatlanságának szilárd talapzatáról, miközben szintén fordítva ül lován (mert a magyar vidékért folytatott küzdelem helyett küzd a magyar vidék ellen).Ebben a nagy melegben nem is szabad tovább morfondírozni.

Tekintsük a mait gyásznapnak és a felismerés alkalmának, hogy sehol sem vagyunk a rendszerváltástól, a magyar önszervezést megindító rendszerváltástól.

Az ellenség manővereit a magyar vidékfejlesztési miniszter vezeti (ahogyan Göncz Árpád is beleharsogta e falak közt a nagyvilágba, úgymond a magyarok világtalálkozóján, hogy „a magyar nemzet fogalma üres fikció!”, most dr Fazekas Sándor miniszter nyilvánult meg).


Ez aztán a mély gödör, ahonnan hogyan mászunk ki?

Fáy Árpád
Topi
2013-08-17 22:01:15
Gyereksírhoz hívja Orbánt az MSZP

Az MSZP közös megemlékezésre hívja Orbán Viktor miniszterelnököt Tatárszentgyörgyre, ahol a romák elleni támadássorozat legszörnyűbb gyilkossága történt – közölte a választókerület szocialista felelőse, Braun Róbert pénteken.

Az MSZP monori elnöke sajtótájékoztatón azt mondta, szeretné felkérni Orbán Viktort, hogy – politikai ellentéteiket az ügy kapcsán félretéve – menjen el velük – a kormányfő által javasolt időpontban – Tatárszentgyörgyre, és róják le közösen kegyeletüket „Csorba Róbert és kisfia, Csorba Robika sírjánál”.

A megemlékezésen az MSZP elnöke, Mesterházy Attila is részt vesz – közölte az ellenzéki politikus, aki szerint ezzel mutathatnák meg, hogy „igazi bajban összefognak” Magyarország politikusai, ahogy a nemzet is.

Az MSZP azt javasolja, legyen minden magyarországi településen „biztos kezdet” gyerekház, amely a korai fejlesztéssel a leghatékonyabban ellensúlyozza a kisgyermekkorban elszenvedett hátrányokat. Ez minden szakember szerint a kirekesztés, a kiszolgáltatottság, az egyenlőtlenség elleni legjobb eszköz minden halmozottan hátrányos helyzetű magyar gyermek számára – mondta Braun Róbert. A szocialisták az erről szóló projektet Csorba Róbert-programnak neveznék el.

A Budapest Környéki Törvényszék kedden, első fokon tényleges életfogytiglanra ítélte a romagyilkosságok ügyében Kiss Árpád elsőrendű, Kiss István másodrendű és Pető Zsolt harmadrendű vádlottat. Csontos István negyedrendű vádlott büntetése tizenhárom év fegyház.

Tatárszentgyörgyön 2009. február 23-án a Kiss-testvérek és Pető hajtotta végre a támadást. Pető előbb az ablakon, majd a padlásajtón dobott be Molotov-koktélt, amely rögtön nagy tüzet okozott két alvó gyermek közelében is. Az apa, Csorba Róbert a kislányát és kisfiát magához szorítva az udvarra rohant, ahol Kiss István többször rájuk lőtt sörétes puskájával. A kisfiú és az apja a helyszínen perceken belül életét vesztette, a kislányt sebesülten vitte át a rokonokhoz sokkos állapotban lévő édesanyja.

Forrás: propeller.hu/Facebook

sokkaljobb-kommentár: Mennek a bejegyzések tömegében a Facebookon. A romák sérelmére elkövetett gyilkosságoknak hat áldozata van. Egy is sok, mert az emberi élet egy és megismételhetetlen. A roma áldozatok temetésére a fél magyar kormány elment, mostanában évente tartanak megemlékezéseket, ahol a jelenlegi kormány is képviselteti magát. Egyébként a népszerűséget ezzel a cselekedettel nem lehet növelni, egészséges lelkű emberben ez inkább visszatetszést kelt.

A romák által elkövetett gyilkosságoknak nem hat, hanem sokkal több áldozata van. Minden 1999-ben kezdődött, amikor a zámolyi romák megöltek egy csákvári magyar fiatalembert, majd menedékjogot kértek és kaptak Franciaországban. Szögi Lajos tanár úr meglincselése váltotta ki talán a legnagyobb visszhangot, mert őt a két kiskorú gyermeke szeme láttára verték agyon. Valószínűleg azért ilyen bátrak, mert nincs megfelelő ítélet az elkövetők ellen A magyar áldozatok temetésén nincs kormányzati részvétel, nincsenek évenkénti megemlékezések, róluk nem jelenik meg hír a nemzetközi médiában, de a hazaiban sem igazán.

A romák bűnöző életmódja, tanuláshoz, munkához, takarításhoz való viszonya nem zavarja a Hazánk belügyeibe beavatkozókat, és az sem, hogy mekkora visszahúzó erőt jelentenek ezek a miniszterelnök szerint rejtett tartalékok. A gyereksírhoz el lehet menni természetesen, de a felnőtt és az idős áldozatok is megérdemelnek legalább egy virágcsokrot.

Felkerült a Facebookra a magyar társadalom sérelmére elkövetett bűnesetek listája, ami legalább két A4-es oldalt tesz ki, és egyre jön hozzá! A hatóságok nem igazán állnak a helyzet magaslatán. Még mindig nincs rend, pedig két héten belüli rendet ígértek. Pintér Sándort viszont előléptették… Erre varrjál gombot magyar!

Békéscsaba, 2013. augusztus 12.
F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre?)
Topi
2013-08-17 21:41:19
Fizetés helyett sárga csekk…


Még Budapesten éltem albérletben, amikor az uniós csatlakozásról szavaztunk: nemmel…
Fizettem az albérletet és a rezsit, havi bérlettel tömegközlekedtem, tanultam, dolgoztam, könyveket, ruhaneműt vásároltam, havonta egy-két alkalommal hazautaztam, s igyekeztem nem üres kézzel tenni ezt… és rendszeresen kirándultunk, moziba jártunk, havonta egyszer színházba, vagy koncertre, hangversenyre is eljutottunk… S még adakozásra is futotta…

Nem, nem a versenyszférában dolgoztam, hanem szociális területen, a hajléktalan ellátásban…

Persze a szavazáson az emberek - az egyoldalú tájékoztatás következtében - az uniós csatlakozás mellett döntöttek… mert majd milyen jó lesz, ha nálunk is uniós színvonalú munkáért uniós béreket fizetnek… Be is vezettek mindenféle uniós előírást, ami rengeteg pénzünkbe került, de a színvonal emeléséhez nem járult hozzá, sőt… Csodálkozva szemléltük az életszínvonal csökkenését és az eus szabályzók romboló hatását… A szigorú ÁNTSZ előírások változását (Halason tilos volt a magyarországi előírások szerint fürödni a tóban, míg az eus szerint ez megfelelt), az élelmiszerbiztonsági előírások itthon szigorúan őrizték a fogyasztók egészségét ellentétben az eus szabályzókkal, a nyelvvizsgánkról és a felsőoktatásról pedig kiderült, hogy sokkal magasabb színvonalú volt itthon, mint az eus elvárások… romboló volt a felsőfokú oktatás átszervezése (Bolonyai képzés) is… olyan adminisztrációt zúdítottak a nyakunkba, hogy a betegekkel nem értünk rá többet foglalkozni…

Türelmesen vártuk, hogy az eus fizetések is ideérnek, ahogyan vezetőinknél megtörtént… Vártuk, majd csak jobb lesz nálunk is… De nem történt semmi jó… Idegen kézbe kerültek a korábban állami kézben lévő monopóliumok, szolgáltatók… állítólagos gazdasági érdekből… Igaz, csak azt nem mondták, hogy ez nem a mi gazdasági érdekünk… Nem a magyarságé, nem a nemzeté, nem is az országé, hanem az idegeneké…
Titkos paktum keretében (lehet, hogy nem is volt titkos, csak nem verték nagy dobra) minden párt képviselete lemondott a minket megillető uniós bérezésről… Természetesen csak a miénkről! Az övékét minden alakuló parlamenti ülésén jóváhagyólag egységesen megemelték, a mi adónkból! A többi juttatásról és álláshalmozásról már ne is beszéljek…
Nálunk Kiskunhalason, a megyei pszichiátriai betegek és fogyatékosok otthonában elrendelték (leépítések gyanánt), hogy el kell küldeni a rokkant nyugdíjasokat és nyugdíj mellett dolgozókat (kivéve a protekciós munkaerőket)! …mert Bányai Gábor – a milliós fizetése mellett – úgy találja igazságosnak, hogy mindenki egy jövedelmet vigyen haza, megnövelve ezzel a jövedelemmel rendelkezők statisztikailag kimutatható számát… persze csak papíron…

No de, nemcsak hogy uniós béreket nem kapunk, de még azt sem kapjuk meg, amiért megdolgozunk… az egyéb juttatásokról pedig ne is beszéljünk, mert nálunk még az étkezési hozzájárulást is a cég kapta…

Szóval eladták (privatizálták) a nagy szolgáltatókat, és farkaséhségüket nem lehetett többé kordában tartani… Azt csinálnak a fogyasztókkal amit akarnak, elszabadult árak, ellenőrizhetetlen számlázások és félreszámlázások (túlszámlázások) sora minden társaságnál… S akkor a bankokról még nem is szóltam… az alkotmánybíróság nem találta jogellenesnek azt a döntését a munkáltatóknak, hogy számlavezetésre kényszerítsék a dolgozóikat fizetésük átutalásához, amivel évi 20-25 ezer forintot húznak ki a zsebünkből különböző jogcímeken! Telefonszám, e-mailcím megadása nélkül már nem is veszik emberszámba a munkavállalót, sőt, fel se veszik dolgozni egy normális munkahelyre… (tehát marad a gázszámla, villanyszámla, vízdíj, tv, telefon (számlák – vonalas, mobil), internet, szemétdíj, közös költség, kommunális adó, az elengedhetetlen mosópor, mosogatószer, WC-papír, kenyér, tejföl, sajt, cukor, só, liszt, tojás, hús… egyéb luxus kiadások, mint a gyógyszerek, utazási költség, valamint a gépjárműadó, gépjármű biztosítás, garázsbérlés, tankolás, autópálya-matrica, parkolás…
S amikor már nincs semmi pénze az embernek, kilyukad a foga, eltörik a szemüvege, lejár a műszaki, támad az influenza és ügyvéd is kellene…

A becsületes munkáért mindenkit megilletne a tisztességes bérezés. Mi van helyette? Megkapom a tisztességgel szerzett béremet és másnap viszem a postára, hogy visszafizessem a sárga csekkeken! Mert olyan bizalmat egyik szolgáltató sem ért el nálam, hogy jogosítványt adjak neki, átutalási számla nyitásával…

No jó, dolgoztam egy hónapig, de hol a bérem? Hát egyik nap kifizeti az állam a béremet, a másik nap meg visszaveszi… Ez kérem egy bűvészmutatványnak se semmi… Mert minden kulturált államban, úgy számolják ki a jövedelmeket, hogy a rezsiköltségen felül, - amibe a lakásbérlés, illetve törlesztés is benne foglaltatik, - a fele megmaradjon! Ez van arra, amit fentebb elsoroltam, valamint ünneplésre, nyaralásra, síelésre, utazásra, gyógyulásra, tanulásra, fodrászra, hobbira… s nem utolsó sorban a helyi gazdák és vállalkozók támogatására…

Átvernek bennünket a hivatalosok, s mi nyomoroncok még ezt is eltűrjük… Eltűrjük, mert örülünk, ha nem lesz adósságunk, ha nem terhelik le az ingatlanunkat jelzáloggal, ha befizethetjük a számláinkat, a gyereknek a menzáját, s a kirándulását…

Pedig a helyzet, még ennél is sokkal rosszabb… Mert a becsületes munkaerő nem kell sehova… Mert a tisztességes munkaerő nem akar tisztességtelen feltételek mellett dolgozni (feketén, minimálbérrel bejelentve a többit zsebbe fizetve, szabadság kiadása nélkül, betegen dolgozva, juttatások nélkül, szabálytalanságok sorát elkövetve, csalást eltűrve, demoralizálva, megalázva, üldöztetve, előrejutás nélkül…), tisztességtelen fizetéssel…

No de elég a panaszból, térjünk vissza az eredeti kérdéshez: Miért is nem kapunk fizetést?
Megválaszolná valaki illetékes? Senki?
forrás: http://felelet.blogspot.hu/2012/03/fizetes-helyett-sarga-csekk.html
Topi
2013-08-17 18:25:26
Hogyan működik a morfogenetikus mező
Az előttünk álló, nem mindennapi fejlődés átéléshez az utca emberének is meg kell értenie, hogyan működik az a „valami”, ami által a tényleges előrelépés rövidesen megtörténik. Ami által végre valóban változást láthatunk az emberi lét minőségében… ez valami, ami véget vet a válságnak, a széthúzásnak, és egy korszakot befejező csúnya évek sorozatának. „Válság” van! Már szinte divat mondani. És tényleg az van. Az emberi tudat válsága zajlik, a polaritás, avagy dualizmus korának alkonya, annak is végnapjai. Ezért e káosz. De a romokból egy szépséges világ születik hamarosan.
A Kis-szótár 2012-höz c. írásban szó esett már ezen írás névadó arról a közegéről, mely egyre több kvantumfizikus figyelmét köti le: az úgynevezett Morfogenetikus mező. A „Kis-szótár 2012-höz” című cikk a Morfo-genetikus mezőt a következőképpen határozza meg:

„Morfogenetikus mező – Olyan energia-mező, mely által az emberi faj egyedei nem fizikai módon kommunikálnak egymással. A morfogenetikus mező metafizikai energia-formák összekapcsolódósából keletkező információs közeg: az emberi faj gondolatainak és érzelmeinek összessége akkor is kapcsolatba lép egymással, ha erre az adott ember nem tudatos. A tudatos emberek ezt a mezőt képesek nagymértékben pozitív irányba „hangolni”, míg egyes érdek-csoportok ugyanezt a mezőt használják alvó tudatok irányításához, médián, reklámokon és pornográfián keresztül”

A közös tudat-mező, avagy háló tehát ez információs közeg, melyen keresztül metafizikai energiaminták, gondolatok és érzelmek „találkoznak” Olyan ez, mint az emberi faj közös kompjútere. Nem véletlen tehát, hogy ennek a közegnek a segítségével bizonyos érdekcsoportok gyakorlatilag vegetáló állapotban tartják az emberiség nagy részét. A média tökéletes eszköz arra, hogy mesterségesen állítsák be mindazt, hogy mit higgy. Behatárolják „fontos” politikai csoportokról a véleményed, megmondják, neked, milyen ruhában leszel vonzó az ellenkező nem számára, és elhitetik, hogy a Föld kocka, csak tulajdonképpen gömbnek tűnik.

Figyeld meg, hogy a híradóban a hírek túlnyomó többsége nemcsak negatív, de valójában lényegtelen is. Az ember természeténél fogva hajlamos pozitív gondolkodásra, mert így született, ez a természete. Ha viszonylag több időt töltöttél már külföldön, megfigyelheted: idegen származású, vallású, politikai ideológiákat magukénak valló emberek is nagyon könnyen összebarátkoznak hasonló körülmények között, (közös munkahely, például) HA nincs közöttük mesterséges szítás (gyakran még akkor is). Az emberi faj nem bűnben született, nagyon is harmonikus állapotban élhetne és élni foga természettel, amint egy picit is tudatosabb lesz önmagára és személyes energiáira.

A közös tudatháló segítségével az emberi faj is nagyon gyorsan (a jelenleginél sokkal gyorsabban) fejlődhetne és fejlődni is fog. Itt most nem a kéthavonta megjelenő telekommunikációs és informatikai fejlesztésekre gondolok, hanem az emberi lét értelmének, a tudatnak előrelépésére, ami által lehullik a maszlag erről a reklám-cukormázas kirakatvilágról. Ami által az emberiség és a bolygó jelentős problémai végre megoldódhatnak.

Ha nincs fék. Csakhogy a média még milliók tudatát mossa nap, mint nap. Most nem arról van szó, hogy minden műsor rossz, és szándékos butítás. Bár ezekből is akad szép-számmal, korántsem ez a fontos. A gazdasági elitnek éppen elég, ha tömeg-tudat hálóját jelentéktelen dolgokkal köti le, mert az leköti a figyelmet: ahol a figyelem ott pedig az energia, és aki jelentéktelen dolgokkal tölti az idejét, az nem ér gondolkodni: így eszébe sem jut, hogy szolgaként él. Nagy trükk ez, és az alvó tudat szépen be is veszi. Jól tudják azok ott az elitben, hogy lehet az emberből szorgos dolgozót faragni, úgy hogy az még kérdezni sem fog. Miért kell nekem 12 órát dolgozni? És miért nem tudok megélni belőle? Az „Azért mert nincs más” és az „azért mert válság van” válaszok pedig elégségesek egy mélyen alvó tudat számára. Jól tudják azok ott az elitben: add meg nekik a szabadság illúzióját, és a nép kezes báránycsordaként válik irányíthatóvá. Irányítsd a gondolkodásukat és ők meg sem fogják kérdezni, hogy mi miért történik.

Szabad fordításban idézném John Lennon szavait: „Kábítanak vallással, szexszel, TV – vel. Azt gondolod, annyira okos vagy, és a társadalmi rétegek szabadok. De amennyire én látom, ti még mindig kibaszott rabszolgák vagytok”

Mikor ültél le utoljára úgy híradót nézni, hogy feszülésig tele voltál izgalmakkal és alig vártad, hogy kezdődjön? Mert valójában így kellene történnie… tele izgalmas és érdekes, fejlődést képviselő eseményekkel. Új anyagot fedeztek fel, új expedíció a holdra, megszűnt az AIDS, gyógyíthatóvá vált a rák Megélénkülne és pezsdülne a világ, hiszen ahol a figyelem, ott az energia. Ehelyett elég a figyelmet érdektelen politikai és gazdasági adatokon, és celebek magánéletén tartani. Így tartják álomban a jóravaló munkásembert, aki melója után, ha van még neki (persze ez is „normális”, hiszen „válság” van) hazatérve csak TV mellett szeretne vacsorázni… és várni, hogy lassú haldoklása egyszer véget érjen. Talán majd ez a kormány… most már biztosan jobb lesz… jobbnak kell lennie.

Képzeld el, hogy ha Híradóban minden este bemutatnák a szabad energia-energia jelenségét, és az ahhoz kapcsolódó fejlesztéseket. (Csak itt jegyzem meg, hogy bár technológiai fejlesztések sohasem állnak meg, a szabad-energia jelensége már több éve felhasználható lehetne!) A morfogenetikus mező által a tömegtudat robbanna… Néhány hónap alatt, ténylegesen fűthetnénk és közlekedhetnénk segítségével – gyakorlatilag ingyen. Mi szükséges ehhez? Mindössze a szabad energia témájára irányuló, megfelelő mennyiségű figyelem. Minél több ember foglalkozik és gondol a szabad-energiára, a válság, egyetlen gyors, és végleges megoldásaként, a valóság annál hamarabb fogja ezt a gondolati mintát követni. Persze ehhez fel kéne nőni, kollektív tudatossági szinten is.

Gondolkoztál azon, mi az akadálya, hogy az autód nem forgó-mágneses motorral szállít reggelente téged – ingyen - a munkahelyedre, ahonnan egy fél délelőttnyi „munka” után már mehetnél is a családodhoz, barátaidhoz, szerelmedhez?

Mi vagyunk az oka. Mert még mindig alszunk. Még mindig azt várjuk, hogy majd bemondja a TV… meg majd megtörténik magától az egész. Nem nem, ideje rájönni, hogy az a doboz nem tartozik a barátaink közé. Tudod, a „rosszak” legnagyobb fegyvere, hogy a „jó” emberek gyakran nem tesznek semmit. Tudják, hogy a birkanyáj közepén vannak, de nem cselekednek. Az elit pedig elégedetten néz végig a cseléd-seregen.

Mi a megoldás? A megoldás az információ terjesztése, most már széles körű társadalmi rétegekben is. Nem csupán ezoterikus weboldalak cikkeiben, de életmód és természet témájú magazinok, online és nyomtatott verziójában, ismereterjesztő könyvek és folyóiratok formájában, de akár egy-egy cikk erejéig Kiskegyed vagy a Nők Lapja hasábjain is. A szabad energia nem misztikum és nem alternatív technológia, hanem a globális válság, a dualizmus válságából az egyetlen kivezető út. Könyvkiadók és magán-tulajdonú médiumok előtt itt a lehetőség, hogy korszakalkotó technológia témáját végre felvállalják, és széles körben juttassák el az arra kiéhezett társadalom felé. Gondolj rá, beszélj róla, esetleg írj róla vagy tarts előadást ismerőseidnek!

Minden Magyarnak hallania kell a szabad-energiáról, tudnia azt, hogy ez nép rendeltetett arra, hogy az Új világ új technológiáját a bolygó többi részébe kisugározza. Mert - bár ez a jelenünkben gyakran nem látszik – a Magyar ősi, spirituális gyökerekkel rendelkező nép, amely el fogja hozni a szabad-energiát a Kárpát-medence majd a Földanya többi vidékére is.
Így lesz, méghozzá nagyon hamarosan.

http://naturahirek.hu/tragikus-tevedes-vagy-szandekos-terv-30-millio-embert-oltottak-be-sv40-rak-virussal/
http://vilaghelyzete.blogspot.ro/
Együtt érzés:
https://www.youtube.com/embed/Pwe-pA6TaZk?rel=0
HunorMagor
2013-08-17 12:52:29
Kedves Kubinyi Tamás Úr ! Ha a Jó Isten engem érdemesít arra, hogy mindent megadjon nekem hogy ott legyek, és még találkozzunk is aminek én nagyon örülnék, én érdemesíteni fogom őt arra hogy el fogok menni a Szemináriumra . És ezt tisztelettel kívánom mondani, a Jó Isten áldja meg önöket !
HunorMagor
2013-08-17 12:35:36
Kedves Fórumozók ! Velem együtt megköszönitek a Jó Istennek, hogy itt lakhatunk a Kárpát hazában ??? Az hogy ideszülettünk az egy megtiszteltetés a Teremtőnk részéről, nagyon jó és kitűnő helyre születtünk egy csodálatos helyre. Azt tudnotok kell, hogy a legszebb virág mindig a legveszélyesebb helyen nő . A földnek nincs még egy olyan pontja mint a mienk, minőségi, értékes, megfizethetetlen, az idegenek azért kótyavetyélik el áldott Magyarországunkat, mert a könnyen szerzett kincs, az könnyen is meg nekik. De drága nemzetünk, drága vérét folyatta ezért a szent földért ezért is olyan drága nekünk ez a föld. Vegyétek az idegeneket akik nem drága hazánk javára dolgoznak olyannak, mint egy vírust a számítógépen milyen sok akadályt képesek emelni, amikor a feladatunkat végezzük. Amíg a vírusokat el nem távolítjuk, karanténba nem helyezzük addig elakad minden ami jót csak akarunk cselekedni. Számunkra a megoldás, visszatérnünk az ősök ösvényére, tisztelnünk őket ahogy csak megilleti őket, visszatérni a mi Jó Istenünkhöz és hűséggel szolgálni őt, Atya-Anya-és-Jézus a fiú Isten. Aki az Arszakida Királyi családból való, Mária Hercegnő gyermekeként és a számunkra megígért Messiásként, a Galilleai Betlehembe született le. József Pándár=Pandúr Mária férje a Galileai tartomány feje volt, melyet a Pártus Magyar vezetőség/Királyság bízott rá. Jézus születésekor, Pártus Mágusok jöttek a Kis herceg látogatására akiknek a csillagok megüzenték, hogy a Messiás megszületett a Galileai Betlehembe. András apostolnak álmában Jézus megjelent, és azt mondta néki, menj Szkitiába és vidd el az öröm hírt. András megkérdezte Jézust, Uram melyik Szkitiába ??? A mieink Szkitiájába felelt Jézus, és eljött Jézus Parancsára a Kárpátmedencébe, és hozta az örömhírt . Minden igaz jó Magyar ember tudja meg azt, hogy András Apostolt Jézus a saját Népéhez küldte, hogy hirdesse az örömhírt és ez a mi drága nemzetünk. Szeretném azt, hogy előttetek is sokkalta értékesebb lenne a Kárpát haza, abban a tudatban hogy Jézus Igazi népe a Kárpátmedencei Magyarság. Áldás Rátok .
Imi
2013-08-17 10:50:27
A most következő napokban követelni kell a cigánybünözés áldozatai családtagjainak a kárpótlását ugyanúgy ahogy Orbán a cigányáldozatoknak igérte. Az elmult napokban a műsor rendkivüli volt, köszönjük Kubinyi úrnak és az egész Áktv stábnak. Fél éve lettem függő, nem tudom mit teszek, ha megszünik. A A vörös zászlóval Kásler helyében nem viccelnék, a honfoglalás idején még nem volt Rotchild, ma ez a zászló egészen más értelmet is hordoz.
Topi
2013-08-17 10:15:43
Mikor a nép már régen tudja?!!! 2001-ben a tiltott zóna határán voltunk. persze a zabszem bent volt ám a sok tábla láttán.

http://index.hu/kulfold/2013/08/16/a_cia_elismerte_az_51-es_korzet_letezeset/
A globális felmelegedés biznisz:
http://www.youtube.com/watch?v=FBCkA5G-Hvs&feature=em-share_video_user

"A doktornő aki meglátta a valóságot."

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, s megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon. Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményét. S ami a legfontosabb: gyakorlati megoldást kínál mindannyiunk számára, akik ki akarunk szállni az egészségügyi gépezetből - élve.

Akár orvos, akár páciens, akár hozzátartozó vagy, ez a könyv neked szól. Ha még élsz, akkor talán még nem késő! Ez az információ életet ér! Egy orvosnő, aki 25 év praktizálás után lerántotta a leplet a kimondhatatlan titkokról.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zKA1EXRPqQw#at=299
Anna
2013-08-17 06:53:13
A magyar történelmi zászlókról,talán itt lelt rá Kásler Árpád arra a szép vörös zászlóra.

http://www.nemzetijelkepek.hu/tortenelmi-galeria.shtml#galeriakep
Martin Killeen
2013-08-17 02:21:10
2013-08-16 10:14:02
Kedves Baki Gabor! Mint mindig, most is igazat szolt! Az a nagy baj, hogy meg itt sem nyilt fel minden ember szeme. Szebb jovot!
Kubínyi Tamás
2013-08-16 23:39:36
Kedves HunorMagor!

Magyar az, aki él és hal ezért az országért. Ön jó magyar ember, felelőssége kiterjed mindazokra, akikkel megosztja gondolatait. Sokkal nagyobb, mint gondolná. Tapasztalatait el kell mondania a műsorban, és annak is örülnék, ha találkoznánk valamelyik szemináriumon. Áldja meg a Jóisten a jószándékú fórumozókkal együtt!
Kis Tibor
2013-08-16 20:52:09
Sziasztok,

Érdeklődnék,, ott lesz valaki holnap Apajpusztán a fórumozók közül?
Ha igen találkozhatnánk személyesen.

üdv Tibor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.