Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-20 19:28:03
https://www.youtube.com/watch?v=vfGsHNfgEng
"A turáni egyistenhit kötelességét teljesítette, az új korszakban új hivatása már nincs"
Sziasztok Kurucok!
-
Mint gyakori olvasótok, én is szívesen kommentálok és olvasom a hozzászólásokat a cikkek alatt. Észrevettem az utóbbi időben, hogy sokan előszeretettel különböző, erősen durva szavakkal ostorozzák a keresztény vallást. Nem ritkán látni olyan megjegyzéseket, hogy a kereszténység a magyarság vesztét okozza, hiba volt felvenni, vissza kell térni az ősmagyar valláshoz stb. Lehet, elfogult leszek, mivel hívő vagyok, így más szemmel látom a dolgokat, mint a nem hívők. Menjünk szépen sorjában!

Az ún. ősmagyar vallás. Egyre elterjedtebb jelenség a nemzeti oldalon, hogy vissza kellene hozzá térni, mert ez a mi igazi vallásunk. A baj viszont az, hogy őseink hitvilágáról vajmi kevés információ maradt fenn, és csak feltételezni tudunk róla egyet s mást. Más népek szerencsésebb helyzetben vannak, lásd görög, római, germán mitológia. Mindezek ellenére mégsem látjuk azt, hogy mondjuk az olaszok Jupiternek mutatnának be áldozatot egy szertartás folyamán, vagy éppen a görögök Zeusznak építenének templomokat. Az ősi mitológiát valóban kutatni kell, és büszkének kell rá lenni, mert az is kultúránk része, de visszatérni rá értelmetlen, és történelmünk, történelmi hőseink harcának, áldozatának megszégyenítése is lenne egyben.
A magyar vallásról dr. Kiszely István: A magyar nép őstörténete c. könyvből egy érdekes gondolat: "Felvetődik a kérdés, hogy miért nem maradtak fenn ősi magyar istennevek? Azért, mert ilyenek soha nem voltak. A magyarok ősei egyistenhívők voltak, egy Istent imádtak, a világegyetem teremtőjét, vagy ahogyan azt Anonymus nevezi: "a mindenek Urát". Egyedül hozzá fohászkodtak és csak neki mutattak be áldozatokat."
Őseink a fellelhető adatok szerint nem voltak a szó klasszikus értelmében pogányok (többistenhívők, bálványimádók stb.), vallásuk monoteista (egyistenhívő) volt.
Vagy álljon itt Szálasi gondolata: "Meg vagyunk győződve arról, hogy a turáni egyistenhit valamikor megtette kötelességét, mikor őseink erkölcsi életének gyönyörű törvényeit megadta. Kötelességét teljesítette, az új korszakban új hivatása már nincs. Meg vagyunk győződve, hogy Krisztus Urunk azért jutott el közénk olyan könnyen, mert éppen a Fehér Ló taposta előtte a magyarság erkölcsi életében az utat. Mi nem voltunk pogányok őseink erkölcseiben, nem leszünk pogányok ivadékaikban még akkor sem, ha olyan nagyon szeretnék ezt a tényleg pogány túloldalon."
Nem sokan tudják azt sem, hogy őseink nagy valószínűséggel találkoztak a kereszténységgel és fokozatosan vették is át. Őseink a kaukázusi tartózkodásuk során bizonyára kapcsolatba kerültek az örményekkel, akiknél az új vallás már a 3. századtól államvallás. Továbbá, a kereszt jelét ott találjuk a honfoglalás kori bezdédi tarsolylemezen, a honfoglalás kori nők nyakában bizánci kereszt formájában és a szabadkai magyar temetőből származó öv csatján is. De vehetjük akár a Cirill és Metód-legendákat is, ahol a magyarokat úgy mutatják be, akik ismerik a keresztény vallást. Vagy éppen Bulcsú, Gyula, Géza megkeresztelkedését is Konstantinápolyban. Ebből következtethető az, hogy az ősi vallásba fokozatosan olvasztottuk be az új vallást, és az ezredfordulóhoz érkezve gyakorlatilag már csak rítust és nem egész vallást váltottunk, ami lényege volt az "európai integrációnknak".
Az az állítás sem állja meg a helyét, hogy a kereszténység kiirtotta az ősi vallást. Világszerte tapasztalható, hogy egyes népcsoportoknál megmaradtak az ősi szokások is, mert azok nem ellenkeztek az új vallás tanaival és tovább élnek vele párhuzamosan. Pont ettől egyetemes az egyház, többek közt. Elég csak a különböző ünnepekre, népszokásokra gondolni.
A kereszténység végig kísérte népünk történelmét. Akik ezt kétségbe vonják, azok őseink, többek közt Szent István királyunk örökségét szégyenítik meg. Európa keresztény, és tény, hogy ennek zászlaja alatt már nem egyszer egyesültek a különböző nemzetek fiai. Aktuális ez most, főleg a nándorfehérvári diadal évfordulója kapcsán. Hunyadi a keresztény Magyar Királyságot és Európát védte a hódító iszlámmal szemben. Sikerrel, amiért kontinensszerte tisztelték őt és tisztelik a mai napig. A Nyugat nem állt ki mellettünk? Kapisztrán János például több ezer toborzott kereszténnyel segítette a nándorfehérvári diadalt. Mátyás seregében is rengeteg náció harcolt, vagy a végvári ütközetek során is. Buda véletlenül nem nyugati segítséggel szabadult fel? Igaz, kevésbé magyart érintő jelentős történelmi események, mint a keresztes háborúk vagy Martell Károly győzelme az iszlám felett, mind az "új vallásnak" köszönhető.
http://kuruc.info/galeriaN/2012/szent_korona_felajanlas13_01.jpg
Mindezen dicső tett, győzelem ellenére mára egyre népszerűbb vallásunk gyalázása, megszentségtelenítése. Ahogy Szent Pál apostol írja: "Eljön ugyanis az idő, amikor a józan tanítást nem hallgatják szívesen az emberek, hanem ízlésük szerint seregszámra szereznek maguknak tanítókat és csiklandoztatják a fülüket, elfordulnak az igazság meghallgatásától és mesékre hajlanak".
Másik, számomra felfoghatatlan és megbotránkoztató dolog, hogy sok, magát nemzetvédő nagy hazafinak tartó egyre nyitottabb az iszlám felé, mégpedig olyan indokkal, hogy a kereszténység "judeo vallás", cionista érdekei vannak stb., és az iszlám az egyetlen erő a cionizmus ellen. Ez egy vicc, egy olyan vallás, ami ellen évszázadokig harcoltunk, egy olyan vallás, ami magyarok ezreinek haláláért felelős, ami ma az európaiság egyik szétrombolója, aminek zászlaja alatt harcolók meggyalázzák ellenségüket (lásd, szíriai események) akik annak ellenére, hogy Jézust prófétaként ismerik el, mégsem ismernek el más vallást. Egy tőlünk abszolút idegen, hódító, barbár vallás véletlenül sem szolgálja a magyarság ügyét. Ha valaki meg sáriát akar Magyarországon meghonosítani, csak gratulálni tudok.
Tény, az egyház már egy ideje veszít hiteléből, és sokan közülük valóban a cionizmus szolgálatában állnak valószínűleg, de ne hagyatkozzunk csak az uszító média hangjára. Inkább olvassunk Prohászka Ottokárt, Bangha Bélát, járjunk utána, mennyi igaz keresztény bíboros, érsek, pap áll még ki az igazság mellett. A cionista felső vezetésnek éppen ez a célja, hogy minden európaitól forduljunk el, hogy aztán semmibe se tudjunk kapaszkodni már. Ennek egyik eszközeként pedig saját kreálmányú ideológiákat, dogmákat hoz létre, ami első hallásra jól zeng az ellenálló füleknek, amit a tudatlan, de buzgó hazafi gyomra aztán be is fogad, és oda jutunk, hogy valaki szidja a zsidót, de a kereszténység elleni vak gyűlöletében maga is zsidó forrásokból indul ki!
Erre nagyon kell figyelni, hiszen az őshonos európai nemzetek közt nincs igazán más összetartó erő, mint a keresztény vallás. Más nyelven beszélünk, mások a szokásaink, de hitünk, Istenünk és ellenségünk közös. Erre kell hagyatkozni, erre kell építkezni, mert csak közös erővel tudunk sikeresen fellépni az elnyomás ellen.
Előszeretettel dobálóznak egyesek olyan szavakkal, hogy talmudista-judeo-szír-teuton, meg én nem tudom, milyen babona a kereszténység. Sok tudatlan ember meg el is hiszi, mert milyen jó, tudományosnak és komoly "érvrendszernek" tűnik, ha sok bombasztikus jelzőt egymással összekapcsolunk és mikor kimondjuk, gyakorlatilag elkápráztatjuk a tudatlan illetőt. Sokan egyszerűen a mai zsidóság ellen ébredt ellenszenvet akarják ügyes fogással kihasználni a kereszténység leszólására.
Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, nyissuk ki a szemünket, találjuk meg hitünket, Istenünket és küzdjünk egy olyan Európáért, amilyenért őseink a vérüket adták!

http://api.ning.com/files/gv*qWGPHihttcMUKEuBW0xGXvSlgIFxypeRsRMtKDr3e4cutivUYtz5QD7CxBn6PxAsHcHBw2jjfqoZfNEkjwgY7kMPqAH4V/KeresztF.gif

"Midőn valaki szapulja keresztény hitünket, nem tehetünk mást, mint kardot rántunk, s oly mélyre döfjük a hasába, amennyire csak tudjuk."
IX. (Szent) Lajos

(Olvasónktól)
Anna
2013-08-20 18:07:30
Kásler Árpád-Rendkívüli közlemény

http://kaslerarpad.hu/?p=4559
Anna
2013-08-20 17:43:34
Astoria-Kossuth Lajos u webkamera

http://www.lhp.hu/kameram.php?id=23
totya54
2013-08-20 17:26:34
Kedves Lehel! Most voltam először de nem utoljára még ha zsíros kenyeret kel ennem akkor is. Sokan voltunk ne haragudj de rossz saccoló vagyok de jó volt látni ennyi Magyar embert. Ez az élmény egy életre elfog kísérni Üdv Totya.
totya54
2013-08-20 17:00:16
totya54
2013-08-20 16:54:47
Anna
2013-08-20 16:28:26
Ferenc
2013-08-20 16:18:56
Lehel beirásához csatlakozva én is megkérdezem. Miért nincs semmi hir a Kásler Árpád nemzeti gyülésröl?
Anna
2013-08-20 16:16:36
A Romák valódi eredte

http://www.imninalu.net/romagyar.htm
Apista
2013-08-20 14:27:27
Apista
2013-08-20 14:00:46
Szia Benedek!
Ezek a zenészek mikor fognak az ellen felszólalni, hogy a zsidók elfoglalják Magyarországot?
Apista
2013-08-20 12:21:27
Szia Lehel!
Amit írtál az anyagi érdekeltségű népellenességről, az csak az ún. gojra értelmezhető, mert van a másik veszélyes, -ahova Morvai Hisztike is tartozik, gyerekei ugye lauderes kölykök, oda pedig csak a tudjukkik járnak, férje a CIA-s, tehát mossados Baló György- amelyik származási alapon népellenes. Azt, hogy azt mondják, amit hallani szeretnél, ne tévesszen meg, ezeknek az alakoknak az egész életük egy nagy színjáték a gojok felé, nem véletlenül közülük kerülnek ki a legjobb színészek a világon. Bakay Kornél is megmondta: "a zsidó az zsidó marad, ha keresztény lesz, akkor is".
Lehel
2013-08-20 11:02:35
Köszönöm kedves Apista !
Én látok különbséget avámos és Morvai DR között az értelmi szinvonalban mindenképpen, de talán másban is...
Tény azonban az, hogy azok az emberek, akik a politikai tevékenységből élnek meg,ma, kontraszelektálódott társaságot alkotnak és az ANYAGI érdekeltségük MINDENKÉPPEN NÉPELLENES PÁLYÁRA KÉNYSZERÍTI ŐKET, akkor is, ha maguktól nem is ezen úton járnának.
nEM TUDOM LEHETSÉGES E OLYAN, AKI EZZEL A SZÉLLEL SZEMBE HELYEZKEDIK,AHOGY ARRA SEM LÁTOK PÉLDÁT, HOGY OLYANOK DÖNTSENEK KÖZÜGYEKBEN, AKIKNEK TISZTES MEGÉLHETÉSE VAN.
Apista
2013-08-20 10:30:13
Baki Gábor: "SZAPPANSZEDŐK" Hát ez kész...

Lehel, akkor tessék:
http://hir.ma/belfold/devizahitel-ugyek/nemzetgyules-budapesten/130040
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.213963265429782.1073741915.171750769651032&type=1

Morvai a Vámos női kiadásban, ugye Baki Gábor?
Lehel
2013-08-20 09:00:31
Miért nincs hír a Kásler féle budapesti megmozdulásról ?
Lehel
2013-08-20 07:41:02
Kedves Barbara !
Az Echoba már én is próbáltam pontosan a Vámosnak elmondani, de azonnal lekevert...A Hellerágnesekről és a cirkuszolókról volt éppen szó, de amikor azt mondtam, hogy ez azonos banda a hiutler mögöttiekkel, rögtön a süllyesztőbe került a hangom.
Ezektől nem várhatunk mást :((
Lehel
2013-08-20 07:37:42
Kedves Barbara !
Köszönöm, hogy meghallgattad és igen, azt is mondta, hogy kéri a kollégákat az esküvel kapcsolatban, de azt is, hogy javaslatot tesz Gaudiéknak. Mindkettő helyes volt Krisztina részéről.
Tudom rengeteg a baj,(ezek jó részét a jobbik emlegeti is ) azonban az én arányérzékemben a védelem az első. Igen sok magyarországi vállalkozás tulajdonosával (vannak olyan szervezetek, ahol összegyűlnek azok, akik ezen változtatni szeretnének) tartjuk egymással a kapcsolatot, ugyanakkor elkeserítő, hogy még Straszbourgban is elmaszatolták az ügyet,holott sikerült napirendre tűzetni,miközben a kisvállalkozásoktól várják a (v)álság megoldását ( Idén Március elején).

Tehát miközben hintik a púdert a lakosság felé, hogy az unió milyen szép, ennek égisze alatt kiveszik a kezünkből a sorskérdések megoldását, korábban a magyar intézményekre bízták (amik elszabotálták), ma pedig teljesen gazdátlanná váltak a problémák megoldásai,mert strasszbourg pontosan abban érdekelt, hogy sehol nemzeti alapú összefogás ne működjön, így annak anyagi alapja sem keletkezhessen.
Ne csinálj gondot a klaviatúrádból,hanem írj bátran...szándék esetén félszavakból is megértjük egymást.

Köszönöm a linket és az adatot kedves Ica !
Ahogy korábban tapasztaltam, csak egyetlen baj volt ezekkel a rendezvényekkel, az pedig a hatalmas büféárak(ahogy a büfések mondták igen magas volt a helypénz, amiről nem tudjuk hova került ??? ). Aki nem vitt a családnak eleséget,az 3 nap alatt elkölthette a havi fizetését.
ettől eltekintve én is hasznosnak tartom ezeket a rendezvényeket és elszomorít, hogy csökken a résztvevők száma, mert ez bizony rossz jel.
Martin Killeen
2013-08-20 06:08:50
Kedves Lehel!
A masik linket nagyon koszonom, jo volt olvasni. Probaltam elkuldeni az echotv-be, de miota maximalisan kontrolaljak a beirasok terjedelmet es a szoveget is, igy, ha szerintuk tiltott szavakat hasznalok, akkor nem engedik. Ezert nem tudtam idezni semmit Vamos Kiut tobbszemkozt-jehez. Sajnos olyan rossz a klaviatura (szegyellem, de nem tudom a magyar szot erre) min. 10x-es idobe telik minden, ezert abba is hagyom es ha kibirom nem is fok (eztirta le a fogok helyett) jelentkezni jo ideig. Szebb jovot!
Martin Killeen
2013-08-20 02:08:21
Kedves Lehel! 09-57-15
Az elso videot meghallgatva uzenem, hogy a riport vegen Krisztina arra kerte azon ugyvedkollegait, akik szeretnenek segiteni, hogy keressek meg. Tehat hangsulyozom, hogy ez egy riport volt, nem igeret, hogy o oldja meg! Szebb jovot! Barbara
Ica
2013-08-19 23:38:15
Apajpusztán több tízezren voltunk, nem tudom, hogy mennyi a végső szám, de szerintem ez volt az év legnagyobb rendezvénye. A média tökéletesen hallgat róla, még a jobboldali is, ez megdöbbentő. Van itt egy kuruc cikk, ami éppen azt a témát hozza, amit apajon a legtökéletsebben bemutattak.

http://kuruc.info/r/20/116260/

A Szántai és a Kubínyi előadás legendás volt, legtöbbet erről a témáról beszélgettünk, és most jött ez a cikk, amely úgy látszik semmit nem ért. A lényeg, hogy mi keresztények voltunk István előtt is, és ez nem feltételezés, hanem egy sor bizonyíték van rá amit vissza lehet nézni. Remélem lesz egy teljesebb felvétel is, mert ami itt a cimlapra lett téve, az csak egy része az elhangzottaknak. Annyian nem voltak, mint Bösztörpuszta fénykorában, de talán akkor sem lettek volna, ha ott van a rendezvény, mert mindenki szegényebb lett. Kár, hogy az Álmos tévé nem közvetítette, a testvéremék sem tudtak eljönni, nyolcan maradtak otthon.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.