Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Lehel
2013-08-19 09:20:00
Normális nemzetben a honi lakosság fogysztását a honi termelés fedezi elsősorban és az ellátás biztonsága, az elosztás tisztessége a törvénykezés legfontosabb feladata.
itt az 1987 es törvények azt tették lehetővé, hogy eltűnt az összes állami termelő objektum, majd a honi magánipart is kirabolták "törvényesen".
Kinek az érdeke az, hogy havi 1500-2000 céget számolnak fel, korábban a már 20 éve jól működő cégeket olyan okból, mert mások nem fizettek nekik.
Ezzel persze legalább 1 millió munkahely szűntmeg, főleg olyan, amelyből a profit itt maradt az országban és nem tűnt el offshoreba. Ezek a törvények nagyon megfeleltek Antalltól kezdve hornon át az orbánoknak,gyurcsányoknak,bajnaiknak és nem utolsó sorban a rotschildoknak, illetve a velük szövetséges demjánoknak,csányiknak...
Sajnos hiába van a Jobbik a Parlanemtben, mégsem ettől hangos az ország háza, pedig ez a körülmény az, amin változtatni a legsürgősebben szükséges és nem a faji gyűlöletet kelteni, ami egyébként pontosan ezen törvények segédletével véghezvitt gazemberségek miatt lángolhatott fel.
Tehát az okot kell támadni és megszüntetni, nem pedig az egyik okozatot
Lehel
2013-08-19 09:05:52
Az egész banda alatt nem kifejezetten a Jobbikot (de részben azt is ) hanem a mai közéletben szerepeket kiosztókat és eljátszókat, így a többi, a porondon táncoló pártot és holdudvarát is értem.
Lehel
2013-08-19 09:02:19
Nem tudom ki írta a Magyar hajnal cikkét, de nekem a gyomrom forog tőle és ha nem
folyna itt - egy, talán nemzeti érzelműeket is behívó fórumon - róla diskurzus, bizony az első szó után lapoztam volna.
Felháborít, hogy állandóan a buziság,cigányság a téma ugyanakkor az a környezet, ami lehetetlenné teszi a
megmaradáshoz alapvetően szükséges termelés, védelem és őrzés feladatait, senkit nem foglalkoztat.
Az összefogáshoz szükséges megértés,tsiztelet szabályai még csak nyomokban sem található.
Nem tudom Budaházi írta e, de igazán egy dologra vagyok kíváncsi: MIBŐL ÉLNEK EZEK AZ EMBEREK , akár Budaháziék is?
Nem lepődnék meg,ha kiderülne, hogy nem hasznos munkából.
Minden esetre aligha lehet megfelelő önbecsüléssel rendelkező ember, aki ilyen stílusban ír társaihoz és így,ilyen síkon gondolkodik.
A Jobbikot sincs okom persze dicsérni,mert ott is megvizsgálnál minden képviselő előéletét,szakmai és erkölcsi szinvonalát,
munkáját.
Attól tartok,hogy olyan ember, aki NEM "GÉPEN SZÁLL FŐLÉ" AKINEK NEM CSAK"TÉRKÉP E TÁJ"
AZ MESSZE ELFORDUL ETTŐL AZ EGÉSZ UNDORMÁNYTÓL és bezárkózik.
Ha pedig az alkotásra képes ember elfordul tőlük, akkor kiknek miért is volna szüksége erre az egész bandára?
Csinálják a cirkuszt, miközben húzzák ki a talpunk alól a földet. Festik a plafont, miközben lángol a tető ahelyett, hogy fognák a vödör vizet.
Eközben persze nagyszerűen hárít mindenki.
Gyümölcséről ismerszik meg a fa.
Remélem a kedves Fórumtársaknak lesz másra is érdeklődése !
Martin Killeen
2013-08-19 07:09:26
Az egyaltalan nem kedves, hanem beepitett, szethuzo, rosszindulatunak: ha vetted volna a faradsagot es elolvastad volna az osszes cikket, akkor meg talan te is rajohettel volna, hogy az semmi mas csak felremagyarazos, elferditeses hazugsag a komcsilibsik es az mna- sok (magyar nemzeti arcvonal), jovonkinfos celoknak megfeleloen es a divide et impera erdekeben! Probald kinyitni a szemed es a fuled, hogy lass es hallj es ne vedd be az ellenseg hazugsagait. Szebb jovot!
Topi
2013-08-18 21:07:04
A Kedves Barbarának is !
Cserben hagyta gárdistáit a buzikért a Jobbik-
A rendszerváltó célokból besimulás lett, pedig 3 éve van magyar radikalizmus a parlamentben, elméletben. Itt az ideje az igazi rendszerváltásnak? Budaházy György gondolat ai az augusztus 25-i gyűlés előtt.

Cserben hagyta gárdistáit a buzikért a Jobbik-ÚMG

Kellemetlen a pártnak, ha egy gárdista a Jobbik tiltása ellenére kimegy a ratyik ellen tüntetni.
http://magyarhajnal.com/cserben-hagyta-letartoztatott-gardistait-a-buzikert-a-jobbik-i/

http://magyarhajnal.com/igazi-rendszervaltas


. "Semmi értelme a holokausztpereknek"

Még a cégére “holokauszt-szakértő” is látja, hogy visszaüt a magyarellenes rágalomkampány.

http://magyarhajnal.com/karsai-semmi-ertelme-a-holo-pereknek/


Új párt alapítására biztat Vona Gábor!
Vajon meg fogja bánni? Az évértékelő nem értékelt része.

http://magyarhajnal.com/vona-a-kirugottaknak-alapitsatok-partot/
Topi
2013-08-18 20:58:12
Kedves Bémargó!
Természetes , hogy a példádnál nem mindegy, hogy milyen magán hangzókkal ejtjük (beállítottság kérdése. De a fotó magyarázata szerint nem lehetne össze keverni, mert "eyegdül az a fntoos hgoy az eslő és az ulstó bteű a hlyéen lygeen"
bémargó
2013-08-18 18:39:46
Topinak 12:07:04 Tetszett! Tényleg meg lehetett érteni!
(Azért persze nem mindegy, hogy a S-T-N betűket pl. milyen magánhangzókkal ejtjük...)
A jókívánságokat köszönöm és viszont kívánom.
Borsodi
2013-08-18 16:48:59
Patrubányi - kinek ügynök múltját a bíróság nem vizsgálja-, folytatja a feljelentgetősdit, ezúttal Posta Imrét vette célpontba.
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=4914
Ennyit a Magyarok Világszövetségéről!
szilveszter
2013-08-18 12:45:14
Anikót Ki nem szereti hallgassa inkább a farizeus elnyomóink kurjantásait minden média eszközön.Lassan már többen lesznek itt is mózeshitűek mert a rendszámot sokan nem ismerik föl.Anikó mondásai nem hazudnak míg a bort vérré változtatók szarvilag ördög atyáikhoz hasonló módon beszélnek.
Topi
2013-08-18 12:07:04
Kedves Bémargó!
Valószínűleg nem a másolással van a probléma, de egy link vagy hivatkozás nem mindig módosítható szabadon következmények nélkül összevissza , mert az csak egy véletlen, hogy a főoldal is ara az oldalra vezet. De néha az ilyen kedves nyugdíjasok is ráérnek kísérletezgetni, amihez sok sikert és a Jó Isten támogatását kívánom.
Igaz, hogy vigyáznunk kell a gyönyörű nyelvünk tisztaságára , de egy apróság az ilyen nyelvtanároknak:
http://kepfeltoltes.hu/121001/nyelvtan_roknak_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bémargó
2013-08-18 10:56:05
Kedves Barbara!
Én se vagyok egy nagy számítógép-tudor, öreg nyugdíjas létemre tanultam meg a legszükségesebbeket.
Szóval: amit látsz az üzenetekben alul és kék, arra rá kell menni (kijelölni), végighúzni rajta a lenyomott kurzort, akkor teljesen bekékül, vagyis ki van jelölve.
Erre ha a Ctrl és a C-t egyszerre lenyomod, akkor lemásolja, utána az üzenetedbe úgy kerül, ha Ctrl és a V-t nyomod le. Ennyi az egész.
Üdv. Margó (Ja, elnézést azoktól, akiknek ez természetes. Viszont van sok nyugdíjas, aki meg se próbálja, mi legalább igyekszünk haladni a korral!)
Topi
2013-08-18 10:33:47
Martin Killeen
2013-08-18 10:18:43
Kedves Bemargo!
Meg nem tertem egeszen magamhoz, attol, amit olvastam, de megkerdezem, hogy lehet ezt tovabbkuldeni? A dobbenettol meg most is remeg a gyomrom. Udv. Barbara
Topi
2013-08-18 09:25:46
Köszönöm az igen érdekes kiegészítést, de én már annak is örülök ha a kb. 60. éve idegenben élő testvéreink nem felejtették el a magyar nyelvet, és az általuk küldött hasznos hivatkozás kattintásra is működik.
www.szittya.com/
http://www.szittya.com/magyar%20ellenallas.htm

Gaudi: Nem hátrálhat tovább az erdélyi magyarság!

Éppen Marosvásárhelyen tájékozódtam a székely önrendelkezési küzdelmek jelenlegi állásáról a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom helyi vezetőinek segítségével, mikor tudomásomra jutott, hogy a marosvásárhelyi városháza döntése értelmében a helyi magyar anyanyelvű székely közösség nem szervezheti meg a Színház téren Szent István államalapító királyunk napját és az újkenyér ünnepét augusztus 20-án. A hivatkozás szerint a magyarok „vandalizmusától” féltik azt a teret, melyet a román állam a ferencesektől államosított, és a mai napig nem adott vissza - írja Gaudi-Nagy Tamás. Alább a folytatás.
http://kuruc.info/r/3/116275/
Előzmény: Íme a kormány "stratégiai partnerei": betiltották a magyar napokat Marosvásárhelyen

Ezt megelőzően már hasonlóan abszurd okokra hivatkozva száműzték a város főteréről az első Vásárhelyi Forgatagot, melyet helyi magyar napokként képzeltek el a szervezők.

Ezek a lépések is egyértelműsítik azt a tényt, hogy a székelyek szabadságjogait önkényesen korlátozzák, nem élhetnek szabadon saját földjükön a jelenlegi keretek között, önrendelkezésüknek az alapja pedig nem lehet más, mint a teljes területi alapú autonómia kivívása, mely során a mindenkori magyar államnak védhatalomként kell fellépnie az önrendelkezés ügyének nemzetközi fórumok előtti határozott képviseletével, akár konfliktusok felvállalása árán is.

A székely közösség nem várhat tovább a politikusok segítségére. Ahogy azt a Székely Nemzeti Tanács egy 2011-es határozatában meghirdette, akár a békés ellenállás útját járva, az észak-írekhez, dél-tiroliakhoz, baszkokhoz hasonló elszántsággal és a polgári engedetlenség eszközeivel érvényt kell szereznie alapvetői jogainak. Meg kell akadályozni a magyarlakta területek önkényes közigazgatási felosztását.

Megítélésem szerint nem szabad a templomudvarba hátrálni, hanem igenis a törvények maradéktalan betartásával, de az eredetileg kijelölt helyszínen, a Színház téren kellene megtartani a rendezvényt, ezzel egyértelműsítve azt, hogy a magyar közösség nem hátrál tovább. 1990-ben a marosvásárhelyi székely magyarság a nyárádmenti székelyekkel együtt már örökbecsű példát mutatott az eredményes ellenállásból.

Egyetlen közösség - így a székely sem - élhet félelemben, elnyomásban szülőföldjén. Föl kell rázni a közönyös Európa figyelmét, a romániai politikának pedig egyértelműen tudtára kell adni, hogy 2013-ban már nem tiporhatják következmények nélkül a székelyek jogait. Elkerülhetetlen a székely és magyar közösség jól működő európai modellek (pl. dél-tiroli) mintájára történő önrendelkezési jogának biztosítása, amely összhangban áll a nemzetközi jog előírásaival. Ennek elmaradása nem csak az erdélyi magyarság létét veszélyezteti, hanem magában hordozza a koszovóihoz hasonló véres konfliktusok bekövetkezésének a lehetőségét. Ennek elkerülése minden józanul gondolkodó nemzet érdeke.

Gaudi-Nagy Tamás
bémargó
2013-08-18 07:22:51
Topinak:
http://igazmagyar.wordpress.com/
Jobb, ha így adjuk tovább! (A helyesírási hiba: "terjezd" miatt) Amúgy az is érdekes, hogy ha world-öt írunk be, akkor nem jön elő.

Nagy Tamást üdvözlöm, teljesen egyetértek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamás
2013-08-18 06:22:58
Anikó !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most hallgattam meg a pénteki adást, megint sikerült ennek a ragyogó műsornak a színvonalát megrengetni néhånyszor 10 percre.Anikó,maga az idegeinken táncol,olyan mintha azért fizetnék , hogy fél órát rendszeresen el vegyen a müsorból , fröcsög magából
a hûlyeség ,a primitívség és a butaság.Eddig igyekeztem udvarias lenni, de most elszakadt a cérna.Ahol maga lakik van nyugdíjas klúb,tartson ott elöadásokat.Könyôrgöm ne fárasszon benünket. Üdvözlettel: Nagy Tamás
Topi
2013-08-17 23:18:40
Topi
2013-08-17 23:06:49
Magyarországon ma vidékfejlesztési miniszter lehet egy olyan ember, aki nem tudja, mit jelent a szentkorona tulajdona és államosításnak mondja


Legyünk higgadtak?


Magyarországon a mezőgazdaságért felelős vidékfejlesztési miniszter, dr Fazekas Sándor a földtörvény szavazása előtti hozzászólásából következően elemi ismeretekkel nem rendelkezik arról, hogy mit jelent a szentkorona tulajdona kifejezés. A kommunista államosítással mosta össze a fogalmat. Ilyen embernek közhivatali vizsgán kellene kisodródnia a vizsgaképesek közül.


Egy politikai analfabéta vezette le a földtörvény előkészítését és erőltette át úgy, mintha szellemileg elmaradott lenne (mert ne tételezzük fel, hogy tudatosan provokált volna).

Ez a magyar politika állapota. Büszkén veti oda, hogy fogalma sincs róla, mitől zárja el a magyar vidéket.

Gondolom ezért sem Kövér László sem Orbán Viktor nem fogja megkövetni az országot, pedig megtehetnék, hogy fene nagy egójuk kiélése mellett néha bele is gondolnak, mit művelnek (kétharmadosnak kalkulált minimális többségükkel, a többségi szavazások nem túl nagy dicsőségére).


Nem csak az uniót vezetik iskolázatlan és arrogáns emberek, akik a mi sorsunkkal játszadoznak. A pesti minisztériumokat is, akik szintén a mi sorsunkkal játszadoznak.

Balog elvtárs szerint vannak nemkeresztény egyházak, és most Fazekas elvtárs (mert milyen más alapokon lehetne ekkora marhaságot mondani ilyen kiélezett helyzetben?) közli, hogy a szentkorona tulajdona magántulajdont jelent és vissza-államosítást.

Talán a jogosítványát nem kellene bevonni a miniszter úrnak, de vissza kellene fogni őkelmét.


Ilyen lenézésre nem számítottam volna részéről, bár a mezőgazdaság állapota mutatja tevékenysége eredményét.

Dr Fazekas Sándor lenézi az ország történelmét, lenéz mindenkit, aki a földvitához hozzászólt, lenéz mindenkit mint Lázár elvtárs, aki nem tömte tele az iszákját a köztulajdonból - lényegében arra nem vette a fáradtságot hogy utánanézzen miről is beszélnek a vele vitatkozók. Az ország egyik vezetője mint valami idült alkoholista kábulat rabja, úgy felelőtlenkedik a mi sorsunkkal.Behúnyt szemmel vaktában szavazott és szavaztatott és erre még büszke is az utolsó pillanatban.

Nem érdekelte az ország és a vidék sorsa.

Nem érdekelte Erdély sorsának tanulsága.

Ha nem tud ruszki tankot vezetni, akkor felül valami másra.

Alapvetően sértette meg a 2011-es alaptörvényt, amely a magyar történelmi alkotmány tiszteletéről szól (a tisztelet az alkotmányos alapfogalmak megértését is feltételezi).

Fazekas Sándor szembe ment vele, és egy igen alacsony intellektuális szinten nyilvánult meg.

Egyetlen dolog érdekelhette, hogy milyen lobbi embere az országgyűlésben, milyen irányba kell tuszkolnia a szavazást, hogy prémiumhoz juthasson.


Számára a haza sorsáról itt nem volt szó.

Így néz ki, ha rendszerváltás után 23 évig nem kérdés, hogy egyáltalán miről szól a politika, ha egyetemi tankönyvekben a foxi-maxi kivonatokat adják el polgári ismereteknek az úgynevezett polgári pártok uralma alatt is.

Valójában reálpolitikus kommunista módon mindig az erősebb kutya emberei akarnak lenni még mindig a magyar miniszterek – alkotmányosságtól és minden egyéb értelmi és érzelmi alaptól mentesen. Orbán bírsága bejött, meghozta a termését. A minisztere arra gondolhatott nagy vígasságában a zárószavazás előtti hozzászólásában, hogy ha jól beszél, nem fogják levonni miniszteri fizetését.


Köszönjük dr Fazekas Sándor, hogy levette álarcát. Most már tudjuk, hogy kicsoda Ön (bár sokan és régen mondogatják, rebesgetik, hogy mindenkit alul tud múlni).

Meg Latorcai elvtárs is, aki ha kell nem jön zavarba, az ukáz az parancs, végre kell hajtani, látszatra már annyira nem ad, mint Kovács László, amikor újságírókon át gázolva intézte parlamenti ügyeit. Jó kis csapat van ott. Megszavazták. Nézem a névsort, kinek fordult fel a gyomra és nem tudott jelen lenni. Wittner Mária, Bencsik János, Ángyán József… nevét nem találom hamarjában az egyöntetű igenek közt. A többi visszaigazolta a miniszter úr véleményét, megmentik a szentkoronától a magyar népet – az érvényes alaptörvénnyel is szembe menve – lássad: természeti erőforrás védelme P) cikkelyben pedig egyáltalán nem számít mi van leírva, egyáltalán nem fogják fel, odáig el sem olvasták soha miniszter úrék az általuk szembehúnyva megszavazott alaptörvényt (elvégre az uniós csatlakozás szavazásai sem történtek másképpen).


Ha volna még lyukas 2 filléres, akkor azt sem szabadna elöl hagyni ha megjelenik Fazekas Sándor, mert annyira felelőtlen volt megnyilvánulása.

Nem tudja a fehér és fekete közt mi a különbség.

Egy tisztességes parlamentben Fazekas Sándor beszédét követően le kellene venni ezt a törvényt a vitáról, miután kiderült, hogy az előterjesztőnek megártott a meleg vagy sosem érte fel ésszel hivatalát.

Azt hitte szegény, hogy aki mást mond mint ő, az mind csak irigye volt magas stallumának. Hogy komoly dolgot mondana bárki, aki mást mond mint ő, arra nem is gondolt (hiszen ő maga is komolytalan, miért lenne másként ha más nyilatkozik meg?).

Fordítva ül a lovon mint a PSZÁF vezetője, aki a bankok érdekét védi és nem az ügyfelekét (amire hivatala eredetileg rendelt lett volna).

Fazekas úr jót gúnyolódik szavazás előtt saját tájékozatlanságának szilárd talapzatáról, miközben szintén fordítva ül lován (mert a magyar vidékért folytatott küzdelem helyett küzd a magyar vidék ellen).Ebben a nagy melegben nem is szabad tovább morfondírozni.

Tekintsük a mait gyásznapnak és a felismerés alkalmának, hogy sehol sem vagyunk a rendszerváltástól, a magyar önszervezést megindító rendszerváltástól.

Az ellenség manővereit a magyar vidékfejlesztési miniszter vezeti (ahogyan Göncz Árpád is beleharsogta e falak közt a nagyvilágba, úgymond a magyarok világtalálkozóján, hogy „a magyar nemzet fogalma üres fikció!”, most dr Fazekas Sándor miniszter nyilvánult meg).


Ez aztán a mély gödör, ahonnan hogyan mászunk ki?

Fáy Árpád
Topi
2013-08-17 22:01:15
Gyereksírhoz hívja Orbánt az MSZP

Az MSZP közös megemlékezésre hívja Orbán Viktor miniszterelnököt Tatárszentgyörgyre, ahol a romák elleni támadássorozat legszörnyűbb gyilkossága történt – közölte a választókerület szocialista felelőse, Braun Róbert pénteken.

Az MSZP monori elnöke sajtótájékoztatón azt mondta, szeretné felkérni Orbán Viktort, hogy – politikai ellentéteiket az ügy kapcsán félretéve – menjen el velük – a kormányfő által javasolt időpontban – Tatárszentgyörgyre, és róják le közösen kegyeletüket „Csorba Róbert és kisfia, Csorba Robika sírjánál”.

A megemlékezésen az MSZP elnöke, Mesterházy Attila is részt vesz – közölte az ellenzéki politikus, aki szerint ezzel mutathatnák meg, hogy „igazi bajban összefognak” Magyarország politikusai, ahogy a nemzet is.

Az MSZP azt javasolja, legyen minden magyarországi településen „biztos kezdet” gyerekház, amely a korai fejlesztéssel a leghatékonyabban ellensúlyozza a kisgyermekkorban elszenvedett hátrányokat. Ez minden szakember szerint a kirekesztés, a kiszolgáltatottság, az egyenlőtlenség elleni legjobb eszköz minden halmozottan hátrányos helyzetű magyar gyermek számára – mondta Braun Róbert. A szocialisták az erről szóló projektet Csorba Róbert-programnak neveznék el.

A Budapest Környéki Törvényszék kedden, első fokon tényleges életfogytiglanra ítélte a romagyilkosságok ügyében Kiss Árpád elsőrendű, Kiss István másodrendű és Pető Zsolt harmadrendű vádlottat. Csontos István negyedrendű vádlott büntetése tizenhárom év fegyház.

Tatárszentgyörgyön 2009. február 23-án a Kiss-testvérek és Pető hajtotta végre a támadást. Pető előbb az ablakon, majd a padlásajtón dobott be Molotov-koktélt, amely rögtön nagy tüzet okozott két alvó gyermek közelében is. Az apa, Csorba Róbert a kislányát és kisfiát magához szorítva az udvarra rohant, ahol Kiss István többször rájuk lőtt sörétes puskájával. A kisfiú és az apja a helyszínen perceken belül életét vesztette, a kislányt sebesülten vitte át a rokonokhoz sokkos állapotban lévő édesanyja.

Forrás: propeller.hu/Facebook

sokkaljobb-kommentár: Mennek a bejegyzések tömegében a Facebookon. A romák sérelmére elkövetett gyilkosságoknak hat áldozata van. Egy is sok, mert az emberi élet egy és megismételhetetlen. A roma áldozatok temetésére a fél magyar kormány elment, mostanában évente tartanak megemlékezéseket, ahol a jelenlegi kormány is képviselteti magát. Egyébként a népszerűséget ezzel a cselekedettel nem lehet növelni, egészséges lelkű emberben ez inkább visszatetszést kelt.

A romák által elkövetett gyilkosságoknak nem hat, hanem sokkal több áldozata van. Minden 1999-ben kezdődött, amikor a zámolyi romák megöltek egy csákvári magyar fiatalembert, majd menedékjogot kértek és kaptak Franciaországban. Szögi Lajos tanár úr meglincselése váltotta ki talán a legnagyobb visszhangot, mert őt a két kiskorú gyermeke szeme láttára verték agyon. Valószínűleg azért ilyen bátrak, mert nincs megfelelő ítélet az elkövetők ellen A magyar áldozatok temetésén nincs kormányzati részvétel, nincsenek évenkénti megemlékezések, róluk nem jelenik meg hír a nemzetközi médiában, de a hazaiban sem igazán.

A romák bűnöző életmódja, tanuláshoz, munkához, takarításhoz való viszonya nem zavarja a Hazánk belügyeibe beavatkozókat, és az sem, hogy mekkora visszahúzó erőt jelentenek ezek a miniszterelnök szerint rejtett tartalékok. A gyereksírhoz el lehet menni természetesen, de a felnőtt és az idős áldozatok is megérdemelnek legalább egy virágcsokrot.

Felkerült a Facebookra a magyar társadalom sérelmére elkövetett bűnesetek listája, ami legalább két A4-es oldalt tesz ki, és egyre jön hozzá! A hatóságok nem igazán állnak a helyzet magaslatán. Még mindig nincs rend, pedig két héten belüli rendet ígértek. Pintér Sándort viszont előléptették… Erre varrjál gombot magyar!

Békéscsaba, 2013. augusztus 12.
F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen.” (Bogár László: Polgárháború – külföldi megrendelésre?)
Topi
2013-08-17 21:41:19
Fizetés helyett sárga csekk…


Még Budapesten éltem albérletben, amikor az uniós csatlakozásról szavaztunk: nemmel…
Fizettem az albérletet és a rezsit, havi bérlettel tömegközlekedtem, tanultam, dolgoztam, könyveket, ruhaneműt vásároltam, havonta egy-két alkalommal hazautaztam, s igyekeztem nem üres kézzel tenni ezt… és rendszeresen kirándultunk, moziba jártunk, havonta egyszer színházba, vagy koncertre, hangversenyre is eljutottunk… S még adakozásra is futotta…

Nem, nem a versenyszférában dolgoztam, hanem szociális területen, a hajléktalan ellátásban…

Persze a szavazáson az emberek - az egyoldalú tájékoztatás következtében - az uniós csatlakozás mellett döntöttek… mert majd milyen jó lesz, ha nálunk is uniós színvonalú munkáért uniós béreket fizetnek… Be is vezettek mindenféle uniós előírást, ami rengeteg pénzünkbe került, de a színvonal emeléséhez nem járult hozzá, sőt… Csodálkozva szemléltük az életszínvonal csökkenését és az eus szabályzók romboló hatását… A szigorú ÁNTSZ előírások változását (Halason tilos volt a magyarországi előírások szerint fürödni a tóban, míg az eus szerint ez megfelelt), az élelmiszerbiztonsági előírások itthon szigorúan őrizték a fogyasztók egészségét ellentétben az eus szabályzókkal, a nyelvvizsgánkról és a felsőoktatásról pedig kiderült, hogy sokkal magasabb színvonalú volt itthon, mint az eus elvárások… romboló volt a felsőfokú oktatás átszervezése (Bolonyai képzés) is… olyan adminisztrációt zúdítottak a nyakunkba, hogy a betegekkel nem értünk rá többet foglalkozni…

Türelmesen vártuk, hogy az eus fizetések is ideérnek, ahogyan vezetőinknél megtörtént… Vártuk, majd csak jobb lesz nálunk is… De nem történt semmi jó… Idegen kézbe kerültek a korábban állami kézben lévő monopóliumok, szolgáltatók… állítólagos gazdasági érdekből… Igaz, csak azt nem mondták, hogy ez nem a mi gazdasági érdekünk… Nem a magyarságé, nem a nemzeté, nem is az országé, hanem az idegeneké…
Titkos paktum keretében (lehet, hogy nem is volt titkos, csak nem verték nagy dobra) minden párt képviselete lemondott a minket megillető uniós bérezésről… Természetesen csak a miénkről! Az övékét minden alakuló parlamenti ülésén jóváhagyólag egységesen megemelték, a mi adónkból! A többi juttatásról és álláshalmozásról már ne is beszéljek…
Nálunk Kiskunhalason, a megyei pszichiátriai betegek és fogyatékosok otthonában elrendelték (leépítések gyanánt), hogy el kell küldeni a rokkant nyugdíjasokat és nyugdíj mellett dolgozókat (kivéve a protekciós munkaerőket)! …mert Bányai Gábor – a milliós fizetése mellett – úgy találja igazságosnak, hogy mindenki egy jövedelmet vigyen haza, megnövelve ezzel a jövedelemmel rendelkezők statisztikailag kimutatható számát… persze csak papíron…

No de, nemcsak hogy uniós béreket nem kapunk, de még azt sem kapjuk meg, amiért megdolgozunk… az egyéb juttatásokról pedig ne is beszéljünk, mert nálunk még az étkezési hozzájárulást is a cég kapta…

Szóval eladták (privatizálták) a nagy szolgáltatókat, és farkaséhségüket nem lehetett többé kordában tartani… Azt csinálnak a fogyasztókkal amit akarnak, elszabadult árak, ellenőrizhetetlen számlázások és félreszámlázások (túlszámlázások) sora minden társaságnál… S akkor a bankokról még nem is szóltam… az alkotmánybíróság nem találta jogellenesnek azt a döntését a munkáltatóknak, hogy számlavezetésre kényszerítsék a dolgozóikat fizetésük átutalásához, amivel évi 20-25 ezer forintot húznak ki a zsebünkből különböző jogcímeken! Telefonszám, e-mailcím megadása nélkül már nem is veszik emberszámba a munkavállalót, sőt, fel se veszik dolgozni egy normális munkahelyre… (tehát marad a gázszámla, villanyszámla, vízdíj, tv, telefon (számlák – vonalas, mobil), internet, szemétdíj, közös költség, kommunális adó, az elengedhetetlen mosópor, mosogatószer, WC-papír, kenyér, tejföl, sajt, cukor, só, liszt, tojás, hús… egyéb luxus kiadások, mint a gyógyszerek, utazási költség, valamint a gépjárműadó, gépjármű biztosítás, garázsbérlés, tankolás, autópálya-matrica, parkolás…
S amikor már nincs semmi pénze az embernek, kilyukad a foga, eltörik a szemüvege, lejár a műszaki, támad az influenza és ügyvéd is kellene…

A becsületes munkáért mindenkit megilletne a tisztességes bérezés. Mi van helyette? Megkapom a tisztességgel szerzett béremet és másnap viszem a postára, hogy visszafizessem a sárga csekkeken! Mert olyan bizalmat egyik szolgáltató sem ért el nálam, hogy jogosítványt adjak neki, átutalási számla nyitásával…

No jó, dolgoztam egy hónapig, de hol a bérem? Hát egyik nap kifizeti az állam a béremet, a másik nap meg visszaveszi… Ez kérem egy bűvészmutatványnak se semmi… Mert minden kulturált államban, úgy számolják ki a jövedelmeket, hogy a rezsiköltségen felül, - amibe a lakásbérlés, illetve törlesztés is benne foglaltatik, - a fele megmaradjon! Ez van arra, amit fentebb elsoroltam, valamint ünneplésre, nyaralásra, síelésre, utazásra, gyógyulásra, tanulásra, fodrászra, hobbira… s nem utolsó sorban a helyi gazdák és vállalkozók támogatására…

Átvernek bennünket a hivatalosok, s mi nyomoroncok még ezt is eltűrjük… Eltűrjük, mert örülünk, ha nem lesz adósságunk, ha nem terhelik le az ingatlanunkat jelzáloggal, ha befizethetjük a számláinkat, a gyereknek a menzáját, s a kirándulását…

Pedig a helyzet, még ennél is sokkal rosszabb… Mert a becsületes munkaerő nem kell sehova… Mert a tisztességes munkaerő nem akar tisztességtelen feltételek mellett dolgozni (feketén, minimálbérrel bejelentve a többit zsebbe fizetve, szabadság kiadása nélkül, betegen dolgozva, juttatások nélkül, szabálytalanságok sorát elkövetve, csalást eltűrve, demoralizálva, megalázva, üldöztetve, előrejutás nélkül…), tisztességtelen fizetéssel…

No de elég a panaszból, térjünk vissza az eredeti kérdéshez: Miért is nem kapunk fizetést?
Megválaszolná valaki illetékes? Senki?
forrás: http://felelet.blogspot.hu/2012/03/fizetes-helyett-sarga-csekk.html
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.