Anna
2013-08-20 16:16:36
Apista
2013-08-20 14:27:27
Apista
2013-08-20 14:00:46
Szia Benedek!
Ezek a zenészek mikor fognak az ellen felszólalni, hogy a zsidók elfoglalják Magyarországot?
Apista
2013-08-20 12:21:27
Szia Lehel!
Amit írtál az anyagi érdekeltségű népellenességről, az csak az ún. gojra értelmezhető, mert van a másik veszélyes, -ahova Morvai Hisztike is tartozik, gyerekei ugye lauderes kölykök, oda pedig csak a tudjukkik járnak, férje a CIA-s, tehát mossados Baló György- amelyik származási alapon népellenes. Azt, hogy azt mondják, amit hallani szeretnél, ne tévesszen meg, ezeknek az alakoknak az egész életük egy nagy színjáték a gojok felé, nem véletlenül közülük kerülnek ki a legjobb színészek a világon. Bakay Kornél is megmondta: "a zsidó az zsidó marad, ha keresztény lesz, akkor is".
Lehel
2013-08-20 11:02:35
Köszönöm kedves Apista !
Én látok különbséget avámos és Morvai DR között az értelmi szinvonalban mindenképpen, de talán másban is...
Tény azonban az, hogy azok az emberek, akik a politikai tevékenységből élnek meg,ma, kontraszelektálódott társaságot alkotnak és az ANYAGI érdekeltségük MINDENKÉPPEN NÉPELLENES PÁLYÁRA KÉNYSZERÍTI ŐKET, akkor is, ha maguktól nem is ezen úton járnának.
nEM TUDOM LEHETSÉGES E OLYAN, AKI EZZEL A SZÉLLEL SZEMBE HELYEZKEDIK,AHOGY ARRA SEM LÁTOK PÉLDÁT, HOGY OLYANOK DÖNTSENEK KÖZÜGYEKBEN, AKIKNEK TISZTES MEGÉLHETÉSE VAN.
Apista
2013-08-20 10:30:13
Lehel
2013-08-20 09:00:31
Miért nincs hír a Kásler féle budapesti megmozdulásról ?
Lehel
2013-08-20 07:41:02
Kedves Barbara !
Az Echoba már én is próbáltam pontosan a Vámosnak elmondani, de azonnal lekevert...A Hellerágnesekről és a cirkuszolókról volt éppen szó, de amikor azt mondtam, hogy ez azonos banda a hiutler mögöttiekkel, rögtön a süllyesztőbe került a hangom.
Ezektől nem várhatunk mást :((
Lehel
2013-08-20 07:37:42
Kedves Barbara !
Köszönöm, hogy meghallgattad és igen, azt is mondta, hogy kéri a kollégákat az esküvel kapcsolatban, de azt is, hogy javaslatot tesz Gaudiéknak. Mindkettő helyes volt Krisztina részéről.
Tudom rengeteg a baj,(ezek jó részét a jobbik emlegeti is ) azonban az én arányérzékemben a védelem az első. Igen sok magyarországi vállalkozás tulajdonosával (vannak olyan szervezetek, ahol összegyűlnek azok, akik ezen változtatni szeretnének) tartjuk egymással a kapcsolatot, ugyanakkor elkeserítő, hogy még Straszbourgban is elmaszatolták az ügyet,holott sikerült napirendre tűzetni,miközben a kisvállalkozásoktól várják a (v)álság megoldását ( Idén Március elején).
Tehát miközben hintik a púdert a lakosság felé, hogy az unió milyen szép, ennek égisze alatt kiveszik a kezünkből a sorskérdések megoldását, korábban a magyar intézményekre bízták (amik elszabotálták), ma pedig teljesen gazdátlanná váltak a problémák megoldásai,mert strasszbourg pontosan abban érdekelt, hogy sehol nemzeti alapú összefogás ne működjön, így annak anyagi alapja sem keletkezhessen.
Ne csinálj gondot a klaviatúrádból,hanem írj bátran...szándék esetén félszavakból is megértjük egymást.
Köszönöm a linket és az adatot kedves Ica !
Ahogy korábban tapasztaltam, csak egyetlen baj volt ezekkel a rendezvényekkel, az pedig a hatalmas büféárak(ahogy a büfések mondták igen magas volt a helypénz, amiről nem tudjuk hova került ??? ). Aki nem vitt a családnak eleséget,az 3 nap alatt elkölthette a havi fizetését.
ettől eltekintve én is hasznosnak tartom ezeket a rendezvényeket és elszomorít, hogy csökken a résztvevők száma, mert ez bizony rossz jel.
Martin Killeen
2013-08-20 06:08:50
Kedves Lehel!
A masik linket nagyon koszonom, jo volt olvasni. Probaltam elkuldeni az echotv-be, de miota maximalisan kontrolaljak a beirasok terjedelmet es a szoveget is, igy, ha szerintuk tiltott szavakat hasznalok, akkor nem engedik. Ezert nem tudtam idezni semmit Vamos Kiut tobbszemkozt-jehez. Sajnos olyan rossz a klaviatura (szegyellem, de nem tudom a magyar szot erre) min. 10x-es idobe telik minden, ezert abba is hagyom es ha kibirom nem is fok (eztirta le a fogok helyett) jelentkezni jo ideig. Szebb jovot!
Martin Killeen
2013-08-20 02:08:21
Kedves Lehel! 09-57-15
Az elso videot meghallgatva uzenem, hogy a riport vegen Krisztina arra kerte azon ugyvedkollegait, akik szeretnenek segiteni, hogy keressek meg. Tehat hangsulyozom, hogy ez egy riport volt, nem igeret, hogy o oldja meg! Szebb jovot! Barbara
Ica
2013-08-19 23:38:15
Apajpusztán több tízezren voltunk, nem tudom, hogy mennyi a végső szám, de szerintem ez volt az év legnagyobb rendezvénye. A média tökéletesen hallgat róla, még a jobboldali is, ez megdöbbentő. Van itt egy kuruc cikk, ami éppen azt a témát hozza, amit apajon a legtökéletsebben bemutattak.
http://kuruc.info/r/20/116260/
A Szántai és a Kubínyi előadás legendás volt, legtöbbet erről a témáról beszélgettünk, és most jött ez a cikk, amely úgy látszik semmit nem ért. A lényeg, hogy mi keresztények voltunk István előtt is, és ez nem feltételezés, hanem egy sor bizonyíték van rá amit vissza lehet nézni. Remélem lesz egy teljesebb felvétel is, mert ami itt a cimlapra lett téve, az csak egy része az elhangzottaknak. Annyian nem voltak, mint Bösztörpuszta fénykorában, de talán akkor sem lettek volna, ha ott van a rendezvény, mert mindenki szegényebb lett. Kár, hogy az Álmos tévé nem közvetítette, a testvéremék sem tudtak eljönni, nyolcan maradtak otthon.
Lehel
2013-08-19 19:58:47
Szia Totya !
Milyen volt a rendezvények látogatottsága ?
Bösztörpusztán voltam a múlt évben is, de most sajna nem jutottam el.
totya54
2013-08-19 18:15:58
Éva
2013-08-19 16:55:32
István, a király - nemzetgyalázás a Fidesz asszisztálásával
2013, augusztus 19 - 12:31
"Miért kellett ezt a darabot Szegeden az államalapításunk ünnepén bemutatni? Kinek volt ez az érdeke? Miért kellett erre a darabra 65 millió Ft-ot költeni?" - teszi fel a kérdéseket szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyílt levelében Keresztúri Farkas Csaba, a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője.
"Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy pénteken megnézem az István, a király rockoperát a szegedi Szabadtéri Játékokon. Fontosnak éreztem, hogy a nemzeti sorstörténetünket végigkísérő darab 30. évfordulóján jelen legyek, és minden szkepticizmusomat, előítéletemet félretéve – mivel a színházi művészet szabadságába, nagyon sok minden belefér – megemlékezhessek a Szent Korona Országának több mint ezer éves megszületésére. Az előzetes politikai hisztériakeltéssel nem is foglalkoztam, de furcsának éreztem, hogy a liberális érdekkörök nagy elszántsággal védik a színművet, és Botka László is fontosnak érezte, hogy városi érdemrenddel tüntesse ki a darab rendezőjét, amit vendégével, Bajnai Gordonnal közösen megtekintett" - írja levelében Keresztúri.
"Ennek ellenére a pénteki bemutatóra elmentem, de ami ott történt, amellet nem tudok szó nélkül elmenni. A darab – a szimbolikus nemzetgyalázás melegágyaként – a legszentebb érzéseinket és hitünket döntötte a sárba. A színdarab a nemzeti létünk destruktivitásával és antiklerikizmusával volt átitatva. A papság gyalázatos megjelenítésével a nemzeti-keresztény alapokon működő királyságunk totális lejáratása volt a célja. Miért kellett ezt a darabot Szegeden az államalapításunk ünnepén bemutatni? Kinek volt ez az érdeke? Miért kellett erre a darabra 65 millió Ft-ot költeni? Miért kellett egy olyan előnytelen szerződést jóváhagynia a városnak – amit szavazás előtt jeleztem a felszólalásomban is – a liberális pénzszivattyúknak, ahol egy telt házas darabbal is 6 milliót bukik a szabadtérin? Miért kellett ehhez hozzájárulnia a szegedi fideszes képviselőknek is? Ha ők nem szavazzák meg, akkor nincs ilyen darab!" - hívja fel a figyelmet az önkormányzati képviselő.
"A számos nyitva maradt és megválaszolatlan kérdés mellett el kell mondanom, hogy a baloldal nemzetgyalázó politikai tevékenységéhez és kampányához, most a szegedi fideszes képviselőtársaim asszisztáltak. Remélem, ha holnap az egyik kereskedelmi csatornán megtekintik a darabot, akkor ráébrednek, hogy a maffia baloldal – közpénzéből történő – kampányát támogatták és nyugodt lelkiismerettel meg tudják nézni ezt az István a királyt – mert én nem!" - zárul a nyílt levél.
Úgy látszik hiába örültünk, hogy leváltották a Nemzeti éléről ezt a magyargyalázó aberrációt, most már a médián keresztül is -rtl klub aug. 20-án-is-fertőzheti a közizlést és gyalázhatja a keresztény magyart.
Évike
2013-08-19 16:09:03
Most jövök Apaj pusztáról, csodálatos napokat töltöttünk ott. Valóban mint az indiánokat, úgy irtanak bennünket, az őskulturánk is hasonlít hozzájuk. Az előadások közül Kubinyi úré volt a legjobb, felemelő igazi lélek táplálék. Ha nem tér vissza a többség a magyar értékekhez, megpecsételődik a sorsunk, rezervátumba kerülünk. Leginkább azt a kétharmadot hibáztatom, akik nem ébredtek még fel, rajtuk mulik minden.
Topi
2013-08-19 13:10:43
A kedves Barbarának! Javaslom a beírómező feletti, kék és nagybetűs oldalcímek tanulmányozását, hogy ne a technikai oldalon derüljön ki, hogy egy " beepitett, szethuzo, rosszindulatunak" a linkjét nem tudta továbbítani!
dochnal
2013-08-19 11:05:29
"Hajdanán minden nemes, minden magabíró paraszt magyar nadrágban járt. Ahhoz pedig tenyérnyi széles, rézcsatos vagy acélcsatos, örökké tartó, soha el nem málló nadrágszíj kellett, amelynek se lakodalomban, amikor gazdája igazán jóllakott, se birkózáskor, se tüsszentéskor, se lóra üléskor elszakadnia nem volt szabad. Apáról fiúra szállt az igazi nadrágszíj, mint a nemesség. A nadrágszíj volt a fenyítő eszköz a szigorú apák kezében. A nadrágszíjon levő lyukak száma volt a mulatság vidám természetének erőmérője. Hét lyuk volt a nadrágszíjon. Az első csak tartalék volt, ha netalántán szárazbetegség venné elő az embert. A második lyuk jelentette a hétköznapi étkezést. A harmadik lyuk a vasárnapit és a sátoros ünnepit. A negyedik a vásári áldomást, az ötödik a lakodalmat és tisztújítást, a hatodik a keresztelő paszitát. A hetedik lyuk megint tartalék volt. Arra az időre tudniillik, mikor az embert öregbírónak választják. Mert az öregbírónak nagy hasának kellett lenni. Nagy has nélkül nincs elég tekintély, tekintély nélkül nincs igazság a földön."
Eötvös Károly: A BALATONI UTAZÁS VÉGE (A sümegi kékfestő II.)
totya54
2013-08-19 10:28:51
Lehel
2013-08-19 10:07:12
El kell azht is mondjam, hogy a honi termelő cégek nem minimálbért,hanem annak 150-200%-át fizették az alkalmazottaiknak, hiszen KÖZTÜNK ÉLVE TUDTÁK, HOGY AZOKTÓL CSAK ÚGY VÁRHATNAK TISZTESSÉGES MUNKÁT,HA A FIZETÉSÜKBŐL AZOK MEG TUDNAK ÉLNI. AZÓTA MILYENEK A FIZETÉSEK, MIÓTA A MULTIK LÉTEZNEK