Ajózsef
2013-08-22 08:52:59
Tisztelt Benedek!
"A Turán nemzetség ugyanúgy vállalta sorsát, mint Krisztus és Vele együtt támadunk fel."
Nem csak az a sorsunk, hogy várjuk a feltámadást. A feltámadás előtt Magyari életet, teremtő életet kell élni, és nem a köldökünket nézegetni. El kell vetni a magot, gondozni és learatni a termést.
Talán félreérthetően fogalmaztam, távol áll tőlem még a gondolat is, "hogy a MAGYARSÁG-nak vége lenne, vagy elbukik. Ha valaki közülünk letér az útról, elbukik, akkor fogyunk, gyengülünk, gyengül a Magyarság, márpedig szükség van mindenkire, de nem mint áldozatra. Magyar testvéreim életünkkel kell kiérdemelni a feltámadást.
Nem azért küldött ide a Teremtő, hogy harakrisnázzak és belenyugodjak a sátánfattyak által nekem szánt "karmába". Nem, az én Jézusom ha kell, korbáccsal is tud szeretetet szolgálni.
Kis Tibor
2013-08-22 00:58:50
Ajózsef
2013-08-21 21:59:29
Kedves Magyar testvéreim van egy jó meg egy rossz hír, a jó, hogy végül győzni fogunk mert a Magyarok Istene sohasem hagyja el népét, csak a nép hagyhatja el Istenét.
A rossz hír pedig az, hogy nem fog minket senki sem en block megmenteni. Nekünk egyenként kell szilárdan, hogy megálljunk a talpunkon, mert mi vagyunk Magyarország, és rajtunk múlik a jövő. Ha elbukunk elbukik a Magyarság. Nem fog minket segíteni a politikusribancok köre (igen kör mert ők nem jobb és bal odalon állnak, inkább bekerítettek minket). Ott tesznek nekünk keresztbe ahol tudnak, mert eladták magukat a sátánfattyaknak. Azok sem segítenek akik a következő választáson szeretnének a kiválasztottak köreikbe bekerülni, aki pártvonalon akar nyomulni az nem a mi emberünk.
A mi emberünk az a másik Magyar akivel napi kapcsolatban vagyunk, akitől segítséget várhatunk, akin mi is segítenénk ha úgy adódna. Családi és szűk baráti körben kell összefogni és biztosítani megmaradásunk.
Megmaradásunk egyik biztos módja a falusi önellátó élet. Rengeteg elhagyott falusi porta van, azok akiket eddig eltartott megöregedtek, meghaltak, az utódaik városba költöztek mert hittek a csábító szebbjövőben, és most ott vannak ahol a part szakad. Várnak valamit. Várnak mint béka a lassan melegedő fazékban.
Vissza testvéreim, vissza az anyaföldhöz, az sem baj, ha semmid sincs már, csak hited legyen és ne félj a munkától, a Magyar föld eltartja azt aki együtt él vele.
Topi
2013-08-21 21:04:03
totya54
2013-08-21 20:53:12
Topi
2013-08-21 14:33:59
Ha valakinek problémát vagy nehézséget jelent 16 adat sor ÉRTELMEZÉSE vagy elolvasása, az közel sem biztos, hogy az komcsi " fórum-ROMBOLÁS"
Topi
2013-08-21 12:21:49
Hol MOL hol nem MOL?
Na erre varrjatok gombot Nemzettestvérek!
Értitek?
Nincs olyan magyar cég, amit úgy hívnak, hogy MOL.
Sem úgy egyszerűen, hogy MOL, sem MOL Rt, sem MOL ZRT, Sem Magyar Kőolajipari vállalat, de semmi hasonló!
Viszont van olyan, hogy MOL (de csak angol megnevezéssel) Amerikai cégnyilvántartásban szerepel.
Ennek a cégnek a bejegyzett székhelye New Yorkban található, amerikai, tehát oda is adózik!
Akkor milyen üzemanyag Áfát, és egyéb járulékos szarságot meg az üzemanyagba épített útdíjat stb fizettetnek ezek velünk?
Mi a jó édes kurva anyjukról hadoválnak ezek?
Mi az, hogy Magyar Olaj...?
Hova lett az ÁFOR vagyona?
Kié lett, ha nem is a magyar államé, magyarországi bejegyzett cég ez a MOL?
Csak érdekesség képpen: A MOL egyik legfőbb részvényese Csányi Sándor.
Nem a Magyar Állam!!!!!!
Arról a MOL-ról van szó, aminek részvényeit ezermilliárdokért vásárolta vissza a Magyar Állam, a magyar adófizetők forintjaiból!
Viszont a cég nem a Magyar Államé!!!!!!
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
Cégkeresés cég elnevezése alapján
(A cég nevének kezdete: MOL Rt.)
A cégek cégjegyzékszáma és elnevezése
01-01-001783 MOL Rt. Anyagellátó Leányvállalat (Elnevezés törölve)
1117 Budapest, Október 23. u. 18.
13-05-023585 MOL RT DUNAI FINOMÍTÓ Felelősségvállalásával működő ÁLLAGVÉDELEM Gazdasági Munkaközösség (Elnevezés törölve)
2443 Százhalombatta, Pf. 1.
Adószám: 29732090-2-13.
13-05-023585 MOL RT DUNAI FINOMÍTÓ Felelősségvállalásával működő ÁLLAGVÉDELEM Gazdasági Munkaközösség "végelszámolás alatt" (Elnevezés törölve)
2443 Százhalombatta, Pf. 1.
Adószám: 29732090-2-13.
A cégek cégjegyzékszáma és rövidített elnevezése
01-10-041683 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.
Adószám: 10625790-2-44.
15-10-040190 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
Adószám: 10625790-2-01.
19-10-500128 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
10-10-020122 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. l8.
17-10-001162 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
02-10-060145 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. l8.
03-10-100176 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
16-10-001617 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
12-10-001553 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
20-10-040117 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
05-10-000197 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
08-10-001663 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
06-10-000166 MOL RT. (Elnevezés törölve)
09-10-000185 MOL Rt. (Elnevezés törölve)
Kérem a megjelölt cégjegyzékszámú cégek .
A kérvény kitöltését .
Új kiadmányok kérelméhez a nyomtatvány kérem.
Készült: 2013/06/19 20:26:43. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató
________________________________________________-
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
(A cég nevének kezdete: Magyar Olajipari vállalat.)
2013. június 19. napján 20 óra 32 perckor Magyar Olajipari vállalat kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
Készült: 2013/06/19 20:32:33. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
(A cég nevének kezdete: MOL Zrt.)
2013. június 19. napján 20 óra 41 perckor MOL Zrt kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
Készült: 2013/06/19 20:41:24. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Topi
2013-08-21 11:19:07
Kedves B. Gábor! Ebben a vallási témában sok mindenben igaza van az olvasói levélnek, sajnos a hazafias oldalon éppen e miatt
óriási a fejekben a zűrzavar és az ellentét. Nagyon sokan pld.P. I. a vérszövetség, és az MNA kifejezetten uszítanak a Szent Korona és az István-i államiságunk ellen. Ezeknek az embereknek vagy szervezeteknek az álláspontját nem tudom megérteni nem értem hogyan képzelik, hogy egyik napról a másikra vissza megyünk a vérszövetséghez, és az István-i államiságot, a hőseinket a történelmet, mind ki öntsük a szemétre. Az ilyen a Szent Korona ellenes szervezeteknek és embereknek sajnos évtizedekig megvoltak a mintaképeik, kiknek a fő célja éppen a múltunk teljes eltörlése volt, amit az internacionáléjukban is bőszen énekelgettek.
Ferenc
2013-08-21 00:18:36
Az interneten láttam az Astória szállónál szervezett ülö tüntetést, Nagy megelégedéssel vettem tudomásul, hogy a devizahiteleseket képviselö mozgalom egyre erösebb.Végre kezd magához térni a nemzet és egyre többen látják, hogy ez igy nem mehet tovább. Tökéletesen igazuk van a tüntetöknek! Minden tisztességes magyart mozgósitani kell! A német TV csatornákon - mint ahogy vártam - erröl semmi hir, de ha majd a mozgalom eléri a kritikus tömeget, akkor majd kénytelenek lesznek tudósitani róla. Egyenlöre azt látom, hogy az magyar állami médiák amennyire csak lehet elhallgatják a tüntetést. Pedig , a mai tüntetés hordereje sokkal nagyobb, mint sokan gondolnák. És ezt majd az elkövetkezö napokban fogjuk látni.
Topi
2013-08-20 19:56:43
Reményik Sándor (1890–1941)
Mindennapi kenyér
Amit én álmodom
Nem fényűzés, nem fűszer, csemege,
Amit én álmodom:
Egy nép szájában betevő falat.
Kenyér vagyok, mindennapi kenyér,
Lelki kenyér az éhező szíveknek,
Asztaláldás mindenki asztalán.
Nem cifraság a szűrön,
Nem sujtás a magyarkán,
Nem hívságos ünnepi lobogó,
Nem pompázom, de szükséges vagyok.
Ha tollat fogok: kenyeret szelek.
Kellek, tudom. Kellek nap-nap után,
Kellek, tudom. De nem vagyok hiú,
Lehet magára hiú a kenyér?
Csak boldog lehet, hogy megérte ezt.
Kellek: ezt megérteni egyszerű,
És – nincs tovább.
Az álmom néha kemény, keserű,
Kérges, barna, mint sokszor a kenyér,
De benne van az újrakezdés magja,
De benne van a harchoz új erő, –
De benne van az élet.
Topi
2013-08-20 19:52:51
Topi
2013-08-20 19:28:03
https://www.youtube.com/watch?v=vfGsHNfgEng
"A turáni egyistenhit kötelességét teljesítette, az új korszakban új hivatása már nincs"
Sziasztok Kurucok!
-
Mint gyakori olvasótok, én is szívesen kommentálok és olvasom a hozzászólásokat a cikkek alatt. Észrevettem az utóbbi időben, hogy sokan előszeretettel különböző, erősen durva szavakkal ostorozzák a keresztény vallást. Nem ritkán látni olyan megjegyzéseket, hogy a kereszténység a magyarság vesztét okozza, hiba volt felvenni, vissza kell térni az ősmagyar valláshoz stb. Lehet, elfogult leszek, mivel hívő vagyok, így más szemmel látom a dolgokat, mint a nem hívők. Menjünk szépen sorjában!
Az ún. ősmagyar vallás. Egyre elterjedtebb jelenség a nemzeti oldalon, hogy vissza kellene hozzá térni, mert ez a mi igazi vallásunk. A baj viszont az, hogy őseink hitvilágáról vajmi kevés információ maradt fenn, és csak feltételezni tudunk róla egyet s mást. Más népek szerencsésebb helyzetben vannak, lásd görög, római, germán mitológia. Mindezek ellenére mégsem látjuk azt, hogy mondjuk az olaszok Jupiternek mutatnának be áldozatot egy szertartás folyamán, vagy éppen a görögök Zeusznak építenének templomokat. Az ősi mitológiát valóban kutatni kell, és büszkének kell rá lenni, mert az is kultúránk része, de visszatérni rá értelmetlen, és történelmünk, történelmi hőseink harcának, áldozatának megszégyenítése is lenne egyben.
A magyar vallásról dr. Kiszely István: A magyar nép őstörténete c. könyvből egy érdekes gondolat: "Felvetődik a kérdés, hogy miért nem maradtak fenn ősi magyar istennevek? Azért, mert ilyenek soha nem voltak. A magyarok ősei egyistenhívők voltak, egy Istent imádtak, a világegyetem teremtőjét, vagy ahogyan azt Anonymus nevezi: "a mindenek Urát". Egyedül hozzá fohászkodtak és csak neki mutattak be áldozatokat."
Őseink a fellelhető adatok szerint nem voltak a szó klasszikus értelmében pogányok (többistenhívők, bálványimádók stb.), vallásuk monoteista (egyistenhívő) volt.
Vagy álljon itt Szálasi gondolata: "Meg vagyunk győződve arról, hogy a turáni egyistenhit valamikor megtette kötelességét, mikor őseink erkölcsi életének gyönyörű törvényeit megadta. Kötelességét teljesítette, az új korszakban új hivatása már nincs. Meg vagyunk győződve, hogy Krisztus Urunk azért jutott el közénk olyan könnyen, mert éppen a Fehér Ló taposta előtte a magyarság erkölcsi életében az utat. Mi nem voltunk pogányok őseink erkölcseiben, nem leszünk pogányok ivadékaikban még akkor sem, ha olyan nagyon szeretnék ezt a tényleg pogány túloldalon."
Nem sokan tudják azt sem, hogy őseink nagy valószínűséggel találkoztak a kereszténységgel és fokozatosan vették is át. Őseink a kaukázusi tartózkodásuk során bizonyára kapcsolatba kerültek az örményekkel, akiknél az új vallás már a 3. századtól államvallás. Továbbá, a kereszt jelét ott találjuk a honfoglalás kori bezdédi tarsolylemezen, a honfoglalás kori nők nyakában bizánci kereszt formájában és a szabadkai magyar temetőből származó öv csatján is. De vehetjük akár a Cirill és Metód-legendákat is, ahol a magyarokat úgy mutatják be, akik ismerik a keresztény vallást. Vagy éppen Bulcsú, Gyula, Géza megkeresztelkedését is Konstantinápolyban. Ebből következtethető az, hogy az ősi vallásba fokozatosan olvasztottuk be az új vallást, és az ezredfordulóhoz érkezve gyakorlatilag már csak rítust és nem egész vallást váltottunk, ami lényege volt az "európai integrációnknak".
Az az állítás sem állja meg a helyét, hogy a kereszténység kiirtotta az ősi vallást. Világszerte tapasztalható, hogy egyes népcsoportoknál megmaradtak az ősi szokások is, mert azok nem ellenkeztek az új vallás tanaival és tovább élnek vele párhuzamosan. Pont ettől egyetemes az egyház, többek közt. Elég csak a különböző ünnepekre, népszokásokra gondolni.
A kereszténység végig kísérte népünk történelmét. Akik ezt kétségbe vonják, azok őseink, többek közt Szent István királyunk örökségét szégyenítik meg. Európa keresztény, és tény, hogy ennek zászlaja alatt már nem egyszer egyesültek a különböző nemzetek fiai. Aktuális ez most, főleg a nándorfehérvári diadal évfordulója kapcsán. Hunyadi a keresztény Magyar Királyságot és Európát védte a hódító iszlámmal szemben. Sikerrel, amiért kontinensszerte tisztelték őt és tisztelik a mai napig. A Nyugat nem állt ki mellettünk? Kapisztrán János például több ezer toborzott kereszténnyel segítette a nándorfehérvári diadalt. Mátyás seregében is rengeteg náció harcolt, vagy a végvári ütközetek során is. Buda véletlenül nem nyugati segítséggel szabadult fel? Igaz, kevésbé magyart érintő jelentős történelmi események, mint a keresztes háborúk vagy Martell Károly győzelme az iszlám felett, mind az "új vallásnak" köszönhető.
http://kuruc.info/galeriaN/2012/szent_korona_felajanlas13_01.jpg
Mindezen dicső tett, győzelem ellenére mára egyre népszerűbb vallásunk gyalázása, megszentségtelenítése. Ahogy Szent Pál apostol írja: "Eljön ugyanis az idő, amikor a józan tanítást nem hallgatják szívesen az emberek, hanem ízlésük szerint seregszámra szereznek maguknak tanítókat és csiklandoztatják a fülüket, elfordulnak az igazság meghallgatásától és mesékre hajlanak".
Másik, számomra felfoghatatlan és megbotránkoztató dolog, hogy sok, magát nemzetvédő nagy hazafinak tartó egyre nyitottabb az iszlám felé, mégpedig olyan indokkal, hogy a kereszténység "judeo vallás", cionista érdekei vannak stb., és az iszlám az egyetlen erő a cionizmus ellen. Ez egy vicc, egy olyan vallás, ami ellen évszázadokig harcoltunk, egy olyan vallás, ami magyarok ezreinek haláláért felelős, ami ma az európaiság egyik szétrombolója, aminek zászlaja alatt harcolók meggyalázzák ellenségüket (lásd, szíriai események) akik annak ellenére, hogy Jézust prófétaként ismerik el, mégsem ismernek el más vallást. Egy tőlünk abszolút idegen, hódító, barbár vallás véletlenül sem szolgálja a magyarság ügyét. Ha valaki meg sáriát akar Magyarországon meghonosítani, csak gratulálni tudok.
Tény, az egyház már egy ideje veszít hiteléből, és sokan közülük valóban a cionizmus szolgálatában állnak valószínűleg, de ne hagyatkozzunk csak az uszító média hangjára. Inkább olvassunk Prohászka Ottokárt, Bangha Bélát, járjunk utána, mennyi igaz keresztény bíboros, érsek, pap áll még ki az igazság mellett. A cionista felső vezetésnek éppen ez a célja, hogy minden európaitól forduljunk el, hogy aztán semmibe se tudjunk kapaszkodni már. Ennek egyik eszközeként pedig saját kreálmányú ideológiákat, dogmákat hoz létre, ami első hallásra jól zeng az ellenálló füleknek, amit a tudatlan, de buzgó hazafi gyomra aztán be is fogad, és oda jutunk, hogy valaki szidja a zsidót, de a kereszténység elleni vak gyűlöletében maga is zsidó forrásokból indul ki!
Erre nagyon kell figyelni, hiszen az őshonos európai nemzetek közt nincs igazán más összetartó erő, mint a keresztény vallás. Más nyelven beszélünk, mások a szokásaink, de hitünk, Istenünk és ellenségünk közös. Erre kell hagyatkozni, erre kell építkezni, mert csak közös erővel tudunk sikeresen fellépni az elnyomás ellen.
Előszeretettel dobálóznak egyesek olyan szavakkal, hogy talmudista-judeo-szír-teuton, meg én nem tudom, milyen babona a kereszténység. Sok tudatlan ember meg el is hiszi, mert milyen jó, tudományosnak és komoly "érvrendszernek" tűnik, ha sok bombasztikus jelzőt egymással összekapcsolunk és mikor kimondjuk, gyakorlatilag elkápráztatjuk a tudatlan illetőt. Sokan egyszerűen a mai zsidóság ellen ébredt ellenszenvet akarják ügyes fogással kihasználni a kereszténység leszólására.
Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, nyissuk ki a szemünket, találjuk meg hitünket, Istenünket és küzdjünk egy olyan Európáért, amilyenért őseink a vérüket adták!
http://api.ning.com/files/gv*qWGPHihttcMUKEuBW0xGXvSlgIFxypeRsRMtKDr3e4cutivUYtz5QD7CxBn6PxAsHcHBw2jjfqoZfNEkjwgY7kMPqAH4V/KeresztF.gif
"Midőn valaki szapulja keresztény hitünket, nem tehetünk mást, mint kardot rántunk, s oly mélyre döfjük a hasába, amennyire csak tudjuk."
IX. (Szent) Lajos
(Olvasónktól)
Anna
2013-08-20 18:07:30
Anna
2013-08-20 17:43:34
totya54
2013-08-20 17:26:34
Kedves Lehel! Most voltam először de nem utoljára még ha zsíros kenyeret kel ennem akkor is. Sokan voltunk ne haragudj de rossz saccoló vagyok de jó volt látni ennyi Magyar embert. Ez az élmény egy életre elfog kísérni Üdv Totya.
totya54
2013-08-20 17:00:16
totya54
2013-08-20 16:54:47
Anna
2013-08-20 16:28:26
Ferenc
2013-08-20 16:18:56
Lehel beirásához csatlakozva én is megkérdezem. Miért nincs semmi hir a Kásler Árpád nemzeti gyülésröl?
Anna
2013-08-20 16:16:36