Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-17 18:25:26
Hogyan működik a morfogenetikus mező
Az előttünk álló, nem mindennapi fejlődés átéléshez az utca emberének is meg kell értenie, hogyan működik az a „valami”, ami által a tényleges előrelépés rövidesen megtörténik. Ami által végre valóban változást láthatunk az emberi lét minőségében… ez valami, ami véget vet a válságnak, a széthúzásnak, és egy korszakot befejező csúnya évek sorozatának. „Válság” van! Már szinte divat mondani. És tényleg az van. Az emberi tudat válsága zajlik, a polaritás, avagy dualizmus korának alkonya, annak is végnapjai. Ezért e káosz. De a romokból egy szépséges világ születik hamarosan.
A Kis-szótár 2012-höz c. írásban szó esett már ezen írás névadó arról a közegéről, mely egyre több kvantumfizikus figyelmét köti le: az úgynevezett Morfogenetikus mező. A „Kis-szótár 2012-höz” című cikk a Morfo-genetikus mezőt a következőképpen határozza meg:

„Morfogenetikus mező – Olyan energia-mező, mely által az emberi faj egyedei nem fizikai módon kommunikálnak egymással. A morfogenetikus mező metafizikai energia-formák összekapcsolódósából keletkező információs közeg: az emberi faj gondolatainak és érzelmeinek összessége akkor is kapcsolatba lép egymással, ha erre az adott ember nem tudatos. A tudatos emberek ezt a mezőt képesek nagymértékben pozitív irányba „hangolni”, míg egyes érdek-csoportok ugyanezt a mezőt használják alvó tudatok irányításához, médián, reklámokon és pornográfián keresztül”

A közös tudat-mező, avagy háló tehát ez információs közeg, melyen keresztül metafizikai energiaminták, gondolatok és érzelmek „találkoznak” Olyan ez, mint az emberi faj közös kompjútere. Nem véletlen tehát, hogy ennek a közegnek a segítségével bizonyos érdekcsoportok gyakorlatilag vegetáló állapotban tartják az emberiség nagy részét. A média tökéletes eszköz arra, hogy mesterségesen állítsák be mindazt, hogy mit higgy. Behatárolják „fontos” politikai csoportokról a véleményed, megmondják, neked, milyen ruhában leszel vonzó az ellenkező nem számára, és elhitetik, hogy a Föld kocka, csak tulajdonképpen gömbnek tűnik.

Figyeld meg, hogy a híradóban a hírek túlnyomó többsége nemcsak negatív, de valójában lényegtelen is. Az ember természeténél fogva hajlamos pozitív gondolkodásra, mert így született, ez a természete. Ha viszonylag több időt töltöttél már külföldön, megfigyelheted: idegen származású, vallású, politikai ideológiákat magukénak valló emberek is nagyon könnyen összebarátkoznak hasonló körülmények között, (közös munkahely, például) HA nincs közöttük mesterséges szítás (gyakran még akkor is). Az emberi faj nem bűnben született, nagyon is harmonikus állapotban élhetne és élni foga természettel, amint egy picit is tudatosabb lesz önmagára és személyes energiáira.

A közös tudatháló segítségével az emberi faj is nagyon gyorsan (a jelenleginél sokkal gyorsabban) fejlődhetne és fejlődni is fog. Itt most nem a kéthavonta megjelenő telekommunikációs és informatikai fejlesztésekre gondolok, hanem az emberi lét értelmének, a tudatnak előrelépésére, ami által lehullik a maszlag erről a reklám-cukormázas kirakatvilágról. Ami által az emberiség és a bolygó jelentős problémai végre megoldódhatnak.

Ha nincs fék. Csakhogy a média még milliók tudatát mossa nap, mint nap. Most nem arról van szó, hogy minden műsor rossz, és szándékos butítás. Bár ezekből is akad szép-számmal, korántsem ez a fontos. A gazdasági elitnek éppen elég, ha tömeg-tudat hálóját jelentéktelen dolgokkal köti le, mert az leköti a figyelmet: ahol a figyelem ott pedig az energia, és aki jelentéktelen dolgokkal tölti az idejét, az nem ér gondolkodni: így eszébe sem jut, hogy szolgaként él. Nagy trükk ez, és az alvó tudat szépen be is veszi. Jól tudják azok ott az elitben, hogy lehet az emberből szorgos dolgozót faragni, úgy hogy az még kérdezni sem fog. Miért kell nekem 12 órát dolgozni? És miért nem tudok megélni belőle? Az „Azért mert nincs más” és az „azért mert válság van” válaszok pedig elégségesek egy mélyen alvó tudat számára. Jól tudják azok ott az elitben: add meg nekik a szabadság illúzióját, és a nép kezes báránycsordaként válik irányíthatóvá. Irányítsd a gondolkodásukat és ők meg sem fogják kérdezni, hogy mi miért történik.

Szabad fordításban idézném John Lennon szavait: „Kábítanak vallással, szexszel, TV – vel. Azt gondolod, annyira okos vagy, és a társadalmi rétegek szabadok. De amennyire én látom, ti még mindig kibaszott rabszolgák vagytok”

Mikor ültél le utoljára úgy híradót nézni, hogy feszülésig tele voltál izgalmakkal és alig vártad, hogy kezdődjön? Mert valójában így kellene történnie… tele izgalmas és érdekes, fejlődést képviselő eseményekkel. Új anyagot fedeztek fel, új expedíció a holdra, megszűnt az AIDS, gyógyíthatóvá vált a rák Megélénkülne és pezsdülne a világ, hiszen ahol a figyelem, ott az energia. Ehelyett elég a figyelmet érdektelen politikai és gazdasági adatokon, és celebek magánéletén tartani. Így tartják álomban a jóravaló munkásembert, aki melója után, ha van még neki (persze ez is „normális”, hiszen „válság” van) hazatérve csak TV mellett szeretne vacsorázni… és várni, hogy lassú haldoklása egyszer véget érjen. Talán majd ez a kormány… most már biztosan jobb lesz… jobbnak kell lennie.

Képzeld el, hogy ha Híradóban minden este bemutatnák a szabad energia-energia jelenségét, és az ahhoz kapcsolódó fejlesztéseket. (Csak itt jegyzem meg, hogy bár technológiai fejlesztések sohasem állnak meg, a szabad-energia jelensége már több éve felhasználható lehetne!) A morfogenetikus mező által a tömegtudat robbanna… Néhány hónap alatt, ténylegesen fűthetnénk és közlekedhetnénk segítségével – gyakorlatilag ingyen. Mi szükséges ehhez? Mindössze a szabad energia témájára irányuló, megfelelő mennyiségű figyelem. Minél több ember foglalkozik és gondol a szabad-energiára, a válság, egyetlen gyors, és végleges megoldásaként, a valóság annál hamarabb fogja ezt a gondolati mintát követni. Persze ehhez fel kéne nőni, kollektív tudatossági szinten is.

Gondolkoztál azon, mi az akadálya, hogy az autód nem forgó-mágneses motorral szállít reggelente téged – ingyen - a munkahelyedre, ahonnan egy fél délelőttnyi „munka” után már mehetnél is a családodhoz, barátaidhoz, szerelmedhez?

Mi vagyunk az oka. Mert még mindig alszunk. Még mindig azt várjuk, hogy majd bemondja a TV… meg majd megtörténik magától az egész. Nem nem, ideje rájönni, hogy az a doboz nem tartozik a barátaink közé. Tudod, a „rosszak” legnagyobb fegyvere, hogy a „jó” emberek gyakran nem tesznek semmit. Tudják, hogy a birkanyáj közepén vannak, de nem cselekednek. Az elit pedig elégedetten néz végig a cseléd-seregen.

Mi a megoldás? A megoldás az információ terjesztése, most már széles körű társadalmi rétegekben is. Nem csupán ezoterikus weboldalak cikkeiben, de életmód és természet témájú magazinok, online és nyomtatott verziójában, ismereterjesztő könyvek és folyóiratok formájában, de akár egy-egy cikk erejéig Kiskegyed vagy a Nők Lapja hasábjain is. A szabad energia nem misztikum és nem alternatív technológia, hanem a globális válság, a dualizmus válságából az egyetlen kivezető út. Könyvkiadók és magán-tulajdonú médiumok előtt itt a lehetőség, hogy korszakalkotó technológia témáját végre felvállalják, és széles körben juttassák el az arra kiéhezett társadalom felé. Gondolj rá, beszélj róla, esetleg írj róla vagy tarts előadást ismerőseidnek!

Minden Magyarnak hallania kell a szabad-energiáról, tudnia azt, hogy ez nép rendeltetett arra, hogy az Új világ új technológiáját a bolygó többi részébe kisugározza. Mert - bár ez a jelenünkben gyakran nem látszik – a Magyar ősi, spirituális gyökerekkel rendelkező nép, amely el fogja hozni a szabad-energiát a Kárpát-medence majd a Földanya többi vidékére is.
Így lesz, méghozzá nagyon hamarosan.

http://naturahirek.hu/tragikus-tevedes-vagy-szandekos-terv-30-millio-embert-oltottak-be-sv40-rak-virussal/
http://vilaghelyzete.blogspot.ro/
Együtt érzés:
https://www.youtube.com/embed/Pwe-pA6TaZk?rel=0
HunorMagor
2013-08-17 12:52:29
Kedves Kubinyi Tamás Úr ! Ha a Jó Isten engem érdemesít arra, hogy mindent megadjon nekem hogy ott legyek, és még találkozzunk is aminek én nagyon örülnék, én érdemesíteni fogom őt arra hogy el fogok menni a Szemináriumra . És ezt tisztelettel kívánom mondani, a Jó Isten áldja meg önöket !
HunorMagor
2013-08-17 12:35:36
Kedves Fórumozók ! Velem együtt megköszönitek a Jó Istennek, hogy itt lakhatunk a Kárpát hazában ??? Az hogy ideszülettünk az egy megtiszteltetés a Teremtőnk részéről, nagyon jó és kitűnő helyre születtünk egy csodálatos helyre. Azt tudnotok kell, hogy a legszebb virág mindig a legveszélyesebb helyen nő . A földnek nincs még egy olyan pontja mint a mienk, minőségi, értékes, megfizethetetlen, az idegenek azért kótyavetyélik el áldott Magyarországunkat, mert a könnyen szerzett kincs, az könnyen is meg nekik. De drága nemzetünk, drága vérét folyatta ezért a szent földért ezért is olyan drága nekünk ez a föld. Vegyétek az idegeneket akik nem drága hazánk javára dolgoznak olyannak, mint egy vírust a számítógépen milyen sok akadályt képesek emelni, amikor a feladatunkat végezzük. Amíg a vírusokat el nem távolítjuk, karanténba nem helyezzük addig elakad minden ami jót csak akarunk cselekedni. Számunkra a megoldás, visszatérnünk az ősök ösvényére, tisztelnünk őket ahogy csak megilleti őket, visszatérni a mi Jó Istenünkhöz és hűséggel szolgálni őt, Atya-Anya-és-Jézus a fiú Isten. Aki az Arszakida Királyi családból való, Mária Hercegnő gyermekeként és a számunkra megígért Messiásként, a Galilleai Betlehembe született le. József Pándár=Pandúr Mária férje a Galileai tartomány feje volt, melyet a Pártus Magyar vezetőség/Királyság bízott rá. Jézus születésekor, Pártus Mágusok jöttek a Kis herceg látogatására akiknek a csillagok megüzenték, hogy a Messiás megszületett a Galileai Betlehembe. András apostolnak álmában Jézus megjelent, és azt mondta néki, menj Szkitiába és vidd el az öröm hírt. András megkérdezte Jézust, Uram melyik Szkitiába ??? A mieink Szkitiájába felelt Jézus, és eljött Jézus Parancsára a Kárpátmedencébe, és hozta az örömhírt . Minden igaz jó Magyar ember tudja meg azt, hogy András Apostolt Jézus a saját Népéhez küldte, hogy hirdesse az örömhírt és ez a mi drága nemzetünk. Szeretném azt, hogy előttetek is sokkalta értékesebb lenne a Kárpát haza, abban a tudatban hogy Jézus Igazi népe a Kárpátmedencei Magyarság. Áldás Rátok .
Imi
2013-08-17 10:50:27
A most következő napokban követelni kell a cigánybünözés áldozatai családtagjainak a kárpótlását ugyanúgy ahogy Orbán a cigányáldozatoknak igérte. Az elmult napokban a műsor rendkivüli volt, köszönjük Kubinyi úrnak és az egész Áktv stábnak. Fél éve lettem függő, nem tudom mit teszek, ha megszünik. A A vörös zászlóval Kásler helyében nem viccelnék, a honfoglalás idején még nem volt Rotchild, ma ez a zászló egészen más értelmet is hordoz.
Topi
2013-08-17 10:15:43
Mikor a nép már régen tudja?!!! 2001-ben a tiltott zóna határán voltunk. persze a zabszem bent volt ám a sok tábla láttán.

http://index.hu/kulfold/2013/08/16/a_cia_elismerte_az_51-es_korzet_letezeset/
A globális felmelegedés biznisz:
http://www.youtube.com/watch?v=FBCkA5G-Hvs&feature=em-share_video_user

"A doktornő aki meglátta a valóságot."

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, s megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon. Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményét. S ami a legfontosabb: gyakorlati megoldást kínál mindannyiunk számára, akik ki akarunk szállni az egészségügyi gépezetből - élve.

Akár orvos, akár páciens, akár hozzátartozó vagy, ez a könyv neked szól. Ha még élsz, akkor talán még nem késő! Ez az információ életet ér! Egy orvosnő, aki 25 év praktizálás után lerántotta a leplet a kimondhatatlan titkokról.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zKA1EXRPqQw#at=299
Anna
2013-08-17 06:53:13
A magyar történelmi zászlókról,talán itt lelt rá Kásler Árpád arra a szép vörös zászlóra.

http://www.nemzetijelkepek.hu/tortenelmi-galeria.shtml#galeriakep
Martin Killeen
2013-08-17 02:21:10
2013-08-16 10:14:02
Kedves Baki Gabor! Mint mindig, most is igazat szolt! Az a nagy baj, hogy meg itt sem nyilt fel minden ember szeme. Szebb jovot!
Kubínyi Tamás
2013-08-16 23:39:36
Kedves HunorMagor!

Magyar az, aki él és hal ezért az országért. Ön jó magyar ember, felelőssége kiterjed mindazokra, akikkel megosztja gondolatait. Sokkal nagyobb, mint gondolná. Tapasztalatait el kell mondania a műsorban, és annak is örülnék, ha találkoznánk valamelyik szemináriumon. Áldja meg a Jóisten a jószándékú fórumozókkal együtt!
Kis Tibor
2013-08-16 20:52:09
Sziasztok,

Érdeklődnék,, ott lesz valaki holnap Apajpusztán a fórumozók közül?
Ha igen találkozhatnánk személyesen.

üdv Tibor
Ajózsef
2013-08-16 20:51:49
Igazzá(?) vált hazugság(?)
http://www.ivi.hu/blog-igazza-valt-hazugsag
HunorMagor
2013-08-16 19:44:48
Kedves Kubinyi Tamás Úr ! Ez a Zsidó és cigány ügy kegyetlen nehéz, hogy miért is ? Nagyon sok Magyar család számolhat azzal, hogy a felmenőiben vagy rokonságában zsidó vagy cigány keveredés áll fenn. Édes anyám unokatestvérei közül, 2 fiú cigány lányt vett el feleségül, az egyiket Jánost a cigányok úgy össze verték hogy belehalt, nem azonnal néhány hónapra rá ezt az orvos mondta el. A húgom az USA ban ment férjhez, a férjének meghalt az édesapja, és én jöttem rá arra, hogy a sógorom zsidó. Olyan nyakláncok, és medálok voltak a hagyatékban, amiről nem volt kétség sőt ami megerősítette a dolgokat az unokaöcsém olyan kézjelet mutatott nekem amitől frászt kaptam, ezt csak zsidók használják egymás között így ismerik egymás ismeretlenül is. Én azt gondoltam valami oknál fogva, hogy Zsidó család vagyunk, rettenetesen sokat kutattam a familiám után vissza az ősök után, de arra jöttem rá, hogy Református swáb családként jöttek be 270 éve vallási üldözések miatt, és azt hogy még élünk azt a Magyaroknak köszönhetjük. De Magyar családokkal keveredtünk össze elég rendesen, és a katonaságnál mondták nekem, hogy én inkább Turáni eredetű vagyok a Kaukázus területéről mert ott néznek ki az emberek ahogy én. Voltak akik azt mondták, hogy igazi Magyar ember vagyok . Amikor arról beszéltek, hogy miként darabolták fel a Nagy Magyarországot mindig nagyon megszomorodtam, rettenetesen fájt amit Magyarországgal tettek. Tormai Cecile Asszony könyve tette fel nálam az Íre a pontot, nem akartam elhinni nem tudtam napirendre térni a dolgok fölött, egy világ dőlt össze bennem. Nekem a gyülekezetben mindig azt tanították, hogy a zsidók azok ártatlanok a Jó Isten választott népe stb. Amikor Cecile asszony könyvét elolvastam, 2 hónapig erős láz gyötört nem a könyvétől, hanem a bolsevista zsidó gyilkosok miatt. Ezek után el kezdtem kutatni az interneten, az ehhez kapcsolódó dolgok után, és most világosan látom a dolgokat, így találtam a Szaniszló Ferenc Világpanoráma és így érkeztem meg az ön oldalára Kedves Tamás, mert érdekel minden igazság . Nagyon szeretem az igazságot, azért vagyok itt.
Topi
2013-08-16 17:29:52
Én ere gondoltam,
http://www.kubinyitamas.hu/forum/13
mert ott már beraktam több anyagot amire majd szükséged lesz
Topi
2013-08-16 17:27:09
HunorMagor
2013-08-16 17:18:53
Szia Topi ! Internet használat és PayPal tapasztalatok Gondolom, hogy erre gondoltál, hogy írjak .
Topi
2013-08-16 17:09:19
A Tömeg Elindul

Az előkészületek megtörténtek, az emberek a házi feladatot elvégezték, sokan erőn felül vállalva és teljesítve.

Ebben az évben ez az utolsó esély részünkről, hogy valami érdemi dolog történjen a kifosztásunk leállítására. Mi ott leszünk és várjuk Önöket.

Találkozzunk augusztus 19-én 11 órakor Budapesten a Felvonulási téren a Regnum Marianum kereszt mögött. Ott maradunk éjszakára is, hozzanak magukkal egy kis széket.

Tisztelettel, Kásler Árpád

http://kaslerarpad.hu
Topi
2013-08-16 16:13:10
Kedves HunorMagor! A telepítést teljesen ingyenesen, minden gond és probléma nélkül megoldhatod saját magad is, ha átjössz a technika fórumra ,szívesen és teljesen ingyen segítek a telepítésben és a beállításban is. Mert itt egyáltalán nem akarom a fórumot a technikai dolgokkal félrevinni.
HunorMagor
2013-08-16 14:43:09
Kedves Topi ! Én nagyon nyitott vagyok a Linux operációs rendszer megismerésére, föl is töltöttem a gépemre, de csődöt mondtam aki pedig ismerte a rendszert pofátlanul óriási pénzt kért érte, a Linux rendszer föltöltéséért alapban 5000 forintot és még azon fölül 15,000 ezret előre el akart kérni persze később újabb összegeket. Megköszöntem és ott hagytam.
HunorMagor
2013-08-16 14:31:25
Kedves Topi ! 2 hónapja már én sem élek vele, nagy örömömre mármint a fészbukkanóval .
Topi
2013-08-16 12:17:53
Kedves HunorMagor Barátom! Az ilyen és hasonló technikai problémák egyszerűen elkerülhetőek," a Linux ingyenes operációs rendszer ára a tanulás!" Én pld.ha akarok egy pendriveről is tudók teljesen biztonságosan bárhonnan nettezni, ráadásul oly módon, hogy az operációs rendszeremet magammal hordhatom a zsebemben. Mind erről bővebben itt is olvashatsz:
http://www.kubinyitamas.hu/forum/13
A másik lényeges dolog, hogy mind ennek ellenére a fészbuk nevű cionista kém portált egyáltalán nem látogatom.
HunorMagor
2013-08-16 12:11:32
Kedves Fórumozók ! Örülök annak, hogy nagyon sok igazságot ki raktok az oldalra, csak így tovább ! Azt meg én szeretném elmondani, hogy a zsidók csak azért élnek még ma is, mert a Magyarok óvták istápolták, tanították utat mutattak néki. Persze itt nehogy arra gondoljon valaki, hogy rosszat tanítottak a számukra, ellenkezőleg mindig a Jó Isten útjára terelgették őket amikor már nagyon elfajultak a dolgok a választottak között. A Babiloni fogság sem fogság volt, hanem egy iskola ahol a nebulók a jót megtanulhatták a tanáraiktól. De a tanárok nem tehetnek arról, ha a nebuló elkezd jehovára hallgatni, a minden jó dolgok és igazságok ellenségére. Egy nép sem tette meg azt a sok jót a zsidókkal mint a Magyar, mert a Magyar mindig a javára dolgozott ennek a hálátlan aljas gonosz fattyúnak ! Szóval gonosz fattyak, ha azt hiszitek, hogy drága népünket csak úgy le radírozhatjátok a történelem színpadáról, akkor álljatok az igazság tükrével szembe ha mertek, mert mind azt a fegyvert amit a Magyarság ellen készítettetek az emészt föl titeket és a tervetek, hogy Jézus Áldott népét gyökerestől ki fogjátok irtani az számotokra veszett ügy. És ahogy Jézus Urunk mondta gonosz mérges kígyó fajzat apáitoknak, rátok száll minden igaz embernek a vére melyet kiontottatok, az igaz Ábeltől a Zakariásnak Barakiásnak a fiának a véréig akit az oltár előtt megöltetek. Én meg azt is mondom, hogy minden igaz Jó Magyar embernek a vére is rátok fog szállni, akiket a ti aljas módszeretekkel míg ti a háttérben sunyi aljas gyáva féregként megbújtatok, addig más tudatlan buta népeket használtatok fel arra, hogy bennünket Magyarokat kiirtsatok. Ez a sok ártatlan vér kiált a Teremtő Jó Istenhez vádolva titeket, minden aljasságotokért amit ellenük elkövettetek . Tudjátok, az olyan embereknek mint amilyenek ti vagytok, nincs öröksége a JÓ ISTENNEK országában.

A zsidó rabbi be kerül a pokolba, találkozik jehovával . Mikor meglátja jehovát halálosan megrémül, és azt kérdezi uram nagy jehova te itt vagy a pokolban ??????? Jól látod rabbi ! Miért csodálkozol azon hogy én itt vagyok, ezen a helyen én vagyok az úr te ezt nem tudtad ??? Neeeemm mondja a rabbi, majd megkérdezi jehovát hol van az a gyönyörű hely amit azért ígértél, hogy a gaz pogányokat akik téged nem tisztelnek kiirtsuk amit minden esetben meg is tettünk a te parancsaidnak engedelmeskedve, nem is beszélve a Magyarokról Nimród népéről. Ez az a hely rabbi, mondta jehova láthatod, hogy minden felmenőid még mózes is itt van, nézz szét lásd a saját szemeiddel . Még mindig nem érted rabbi, hogy miért titeket választottalak ????????? Nálatok butább, beképzeltebb, gazemberebb, sunyibb és aljasabb népet nem találtam a legaljasabb feladatomra, amit rátok bízhatnék . Mentem én még a Magyarokhoz is ezzel a megbízással, de ők végig kitartottak a Teremtőjük mellett ezért is szállt végtelen pusztító haragom rájuk, és az ő Jézusukra is. Ők sohasem hallgattak rám, a legnagyobb nyomorban is csak az igazságot a jóságot keresik, hiába állítom szembe őket egymással ők mindig csak az egységre törekszenek, de ti rabbi hiába tanították nektek a Magyarok az Igazságot, hiába mutattak nektek jó példát, csak nekem voltatok engedelmesek, látod rabbi a Magyarok még most is megtagadják azt, hogy nekem szolgáljanak ezért is mérhetetlen a haragom irántuk, mert ők ragaszkodnak az igazsághoz akkor is amikor a kés a torkukon van, inkább meghalnak minthogy nekem szolgáljanak . Rabbi a te jutalmad ez a pokol, mondta jehova és mindazoknak a jutalma akik nekem szolgálnak majd belerúgott és ott hagyta a szolgáját.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.