Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Martin Killeen
2013-08-27 03:34:52
Benedek!
Mindenkirol keszulhetnek elrettento fenykepek (koszonom, hogy biztonsag kedveert ujra elkuldted a 2 nappal ezelottit). De en nem fenykep alapjan dontom el, hogy hova akarok tartozni, hanem a tettek, cselekedetek es az alapjan, amit mond mar tobb, mint 3 ev ota! Szent Istvan szobrat halasan koszonom (itt a mi templomi kozossegunkben - Santa Ana/CA Christ Our Savior Katolikus Plebania -pont most vasarnap enekeltettuk el 2 magyar apaca segitsegevel es magyarazataval az ISTEN, HAZANKERT TERDELUNK ELODBE, RUT BUNEINKET JOSAGODDAL FODD BE, SZENT MAGYAROKNAK TISZTA LELKET NEZZED, ERDEMET IDEZZED. ISTVAN KIRALYNAK SZIVE GAZDAGSAGAT, SZENT IMRE HERCEG KEMENY TISZTASAGAT, LASZLO KIRALYNAK VITEZ LOVAGSAGAT, O, HA CSAK EZT LATNAD!
Szebb jovot! Udv. Barbara Topinak is.
P.S.: Fenykep alapjan annak idejen Gregory Peck-et valasztottam volna
Apista
2013-08-26 21:21:39
Hagyd, Benedek! Reménytelen.
Martin Killeen
2013-08-26 19:39:18
Kedves Ajozsef!
A Jobbik minden nap ertunk harcol, magyarokert. Fel kene mar ebredni az igaz mayyaroknak legalabb ezen az oldalon. Hallgatjak parlamenti felszolalasaikat es nagy neha a tahotv-ben, (ahol kb 60 %- zsideszes, 35 maszop-lmp, a maradek jobbikos) pl. most szombaton a Heti merlegben Novak Elodot? Mostanaban redszeresen es minden konkretum nelkul "lemossak" itt is (nemcsak Zsoca az antimagyar hirlapban) oket! Kikert kampanyolnak? Szebb jovot! Barbara
szilveszter
2013-08-26 17:44:39
Az állam és segítői az egyházak Szent Istvánig pogánynak nevezik Atillát Álmost Árpád királyainkat,holott Jézus hitű keresztények voltak a mennyei királyi vérből származó elődeink.Biztos ördög atyáik útját járják mind a mai napig a kiválasztódtak.Lehet hogy a kiválasztódtak és kiválasztottak között közeli kapcsolódás állhat fenn.
bmariaterezia
2013-08-26 17:19:54
Kedves totya54 hálás köszönet a vimeóért és Kun Gábornak is a Jóisten fizesse meg fáradozásait!!!Voltam a MOGY-on, de ezeket az előadásokat sajnos nem láttam élőben!
Ajózsef
2013-08-26 15:50:15
Szervusz HunorMagor!
Azért szavazunk (már aki szavazik), mert ha nem tennénk nem bírnának legálisan kormányt alakítani. Ezért hallod a választások előtt, minden pártvezetőtől, hogy nem fontos kire, csak szavazz, (lassan már kötelező lesz megint mint az átkosban). Szerintem a távolmaradás a legegyszerűbb módja kimutatni, hogy nem teszik ez a rendszer
Üdv.józsef
HunorMagor
2013-08-26 15:30:21
Kedves Magyar Testvéreim ! Miért voksolunk a pártokra ? Ha a párt rendszer nem Magyar, és semmi köze a Magyarsághoz akkor miért szavazunk rá??? Nem jobb lenne az, ha egyáltalán nem szavaznánk a pártokra ? Melyik párt volt az, amely tetteiben kimutatta azt, hogy a Magyar nép mellet áll ???? Szerintem egyik sem, akkor miért tesszük a voksot rájuk ??????????
Topi
2013-08-26 14:50:50
EZ ZSENIÁLIS!
NEM TUDOM EGYSZERŰBBEN MONDANI.
EGYSZER LEGALÁBB MEG KELL HALLGATNI - FIGYELMESEN!

Zseniálisan összefoglalt alap, amit már húznék is még egyel feljebb, mert a Tudatosság fejlődése határtalan, a következő lépcső pedig az, amikor visszaérsz a kiindulópontra és felismered, meglátod, a tudat Fényére kerül az összes program... honnan fut, miért fut...

Ezek a programok nem egyediek, hanem MINDENKIBEN egytől egyik egy azonos történet alapkonfliktus programjai futnak globálisan, valójában bolygó szinten.
Annyi a különbség az egyediségeteket figyelembe véve, hogy mindenkinél mást, máshogyan kapcsol össze, attól függően milyen közegbe ágyazottan és hol tart az adott egyetlen közös nagy történetben a lélekfejlődésének megfelelően.


http://vimeo.com/61376515
totya54
2013-08-26 12:17:38
Sziasztok! Szántai Lajos Apaj pusztai előadása http://vimeo.com/72777391
Ajózsef
2013-08-26 08:18:46
Azt akarják velünk megszoktatni, hogy négy-nyolc évente másra voksoljunk, a pártok választási ciklusonként változtatnak az ideológiájukon, azért, hogy változzunk mi is, a pártszimpatizáns egy kicsi, a fanatikus hívő nagyon.
Állandó a változás, vagyis inkább körforgás. Amikor a teljesen elkurvult, hiteltelen, népellenes párt már közútálatnak örvend akkor megszűnik. Akik oda juttatták, a politikusok nem szűnnek meg, átnyergelnek az általuk jó előre felfuttatott új pártokba, ha kiöregedtek akkor a gyerekeiket, rokonaikat segítik pályára.
A létrehozott új pártokat kezdetben látványosan támadják és minden létező médiában elhatárolódnak tőle, hisz így lehet a kakukkfiókát megszerettetni. Szegény Magyar azt hiszi az ellenség ellensége biztos a barátja, nos nem.
Az MDF a kezdeti kurucbőrből kibújva lassan a liberális mocsokba sülyedt.
A Fidesz liberálisból nagy kanyarral a nemzet üdvöskéjének szerepébe bújt, ma pedig a Rothschildok megbízható defterdára, annak ellenére, hogy nagy pankrációkat vív az IMF-el. Nagyon igyekeznek a fiúk, ki tudja micsoda mélységekbe jutnak még. Remélem a fidesz is előbb-utóbb tejtestvére, az szdsz sorsra jut.
A Jobbik, megalapításakor 1999-ben, össze akarta fogni a nemzeti érzelmű, keresztény-konzervatív szellemiségű fiatalokat, kokettált minden párttal, kivéve talán az szdsz-t. Vona 2006-ban a vezetőségi tagok cseréje után bukkant fel újra a Jobbikban, és azért lett elnök mert neki voltak a legjobb kapcsolatai a fidesszel, akkor a fidesz farvizén szerettek volna bejutni a parlamentbe. Most bent vannak, és mi szeretnénk ha leváltanák a fideszt, pedig milyen boldog volt a nép mikor ők kergették el a mégrosszabbakat, de a jobbik még nem akar leváltani senkit, még egy ideig ellenzékben szeretnének maradni, talán ideológiát váltanak ők is?
Színház ez az egész, de én már ráuntam erre a blődlire, pedig biztos sok minden vár ránk az őszi évadban is, hiszen a rendezés robertaszerű kalíberek kezében van, finoman arra utalnák, hogy akár ki is herélhetik a Jobbikot vagy csak alávethetik egy nagyobb plasztikázásnak.
Nem bízok ezekben a pártokban, de azért szeretném ha rám cáfolna valamelyik, bármelyik. Élére állna népemnek és visszavezetné arra az útra, a Magyari útra. De azt a tömeg nem fogadná el, mert akkor neki is meg kellene változni. A legtöbb ember abban reménykedik, hogy a díszlet marad, csak egy tüntetés vagy választás után a fizetés megduplázódik, vagy az árak megfeleződnek, esetleg valami jó tündér eltörli a banki tartozását.
Azt ajánlom minden Magyar testvéremnek, felejtse el a gondoskodó államot és lépjen egyet a saját lehetőségei között, az önellátás felé és tegye ezt meg minden nap.
Martin Killeen
2013-08-26 06:57:37
A kért oldal „/hirek/content/vona-g” nem található
Martin Killeen
2013-08-26 02:16:22
Kedves.. Benedekek!
Meginditottatok a zsidesz, maszop, lmp, libajnaisok, stb. partok kampanyat a Jobbik ellen? Gratulalok, hiszen mindegyik magyarabb, mint ti!
Topihoz egy keres: kik szegedi uzlettarsai a Jobbikban? Elore is koszonom a valaszt. Ud. Barbara
totya54
2013-08-25 20:21:50
Ajózsef
2013-08-25 18:36:08
Fura dolog ez a megtisztulás, azt is követelhetnénk, hogy minden párt tisztuljon meg. Csak nemzeti érzelmű, kizárólag Magyar állampolgársággal rendelkező, köztiszteletben álló emberek indulhatnak a választásokon. Vagy azt is elvárhatnánk hogy a halászháló szabaduljon meg a lyukaktól, vagy a zsinórtól. Egész egyszerűen nem lehet, nem úgy lett ez kitalálva, ha megtörténne már nem felelne meg a célnak ami miatt létrejött.
Topi
2013-08-25 17:41:55
Kedves Éva! Szerintem ilyen csúsztatásokkal vagy mellébeszélésekkel a Jobbik megtisztulásának követelését nem lehet elodázni. Amíg a szegedi rabbi üzlet és hittársai a Jobbikban tevékenykednek, az ügy egyáltalán nem egy lerágott csont!
Éva
2013-08-25 16:53:34
Topi, Mariann! Ideje lenne a magyarhajnal-tól továbblépni, mert ahogyan az oldal elején megjegyezve van-"BOMLASZTUNK"-AZ VALÓBAN ÍGY VAN. Nekem az email címemre már többször küldtek magyarhajnal cikkeket, volt munkatársak, akikről később kiderült, hogy az atv és a nol szorgalmas olvasói és hívei. El is hajtottam őket vissza ezekre az oldalakra. Szóval, NE BOMLASSZUNK! Ezeket a híreket akkor tartom majd hitelesnek, ha az illetékesek, akik ilyeneket állítanak, vállalják a nevüket nagy nyilvánosság előtt. Ha igazak az állítások, akkor majd bocsánatot kérek, amiért most nem hiszem el azokat. A Szegedi Csanád féle ügy meg már lerágott csont.
Topi
2013-08-25 14:40:39
Útmutató végrehajtási ügyekhez - devizaalapú bankkölcsön...

Ha gondoljátok, küldjétek tovább...

http://www.penzbiztos.hu/download/vegrehajtasi_ugyekhez.pdf
Mariann
2013-08-25 09:26:51
Kedves Barbara!

Nekem is kedvenc képviselőm Novák Előd és a felesége meg a gyerekei is példásak. Ezért kérdezem, mi a véleménye arról, hogy vallási értelemben a Jobbik újabban cionistának vallja magát. A választások előtt nem volt így, tehát ez egy irányváltás. Idemásolok egy cikket, hogy világosabb legyen:


A Jézust zsidózó Mirkóczki számoltatná el a zsidó gárdát
in A cég
23 júl 2013

Szigorúan vallási értelemben minden keresztény hívő „cionista” – mondja a Jobbik szóvivő. Mi???

Mirkóczki Ádám, a Jobbik hithű filoszemita szóvivője elszámoltatná a zsidó gárdát. Alig néhány hónapja még a barikád.hu hasábjain mocskolta a radikális magyar olvasókat és tollforgatókat, s kijelentette: Jézus zsidó, aki pedig nem hisz a “zsidó vallási hagyományok és a kereszténység elválaszthatatlanságában”, azok “aljasak és primitívek”. Kérdés ezek után, hogy komolyan lehet-e venni anticionista fellépését? Elsőként a friss hír, utána a korábbi ámokfutása.
„Emberi értelemben Jézus Krisztus is a választott nép tagja volt"

„Emberi értelemben Jézus Krisztus is a választott nép tagja volt”

Mirkóczki Ádám mai sajtótájékoztatójának végén az alfahir.hu rákérdezett a Tett és Védelem Alapítvány kormányzati támogatására. A szóvivő elmondta, a Jobbik szerint vérlázító, hogy spicliskedésre és internetes profilok megszüntetésére is szakosodott szervezet, azaz a zsidó gárda alapítványa ekkora állami támogatásban részesül.

Mirkóczki rávilágított: a 42,5 millió forintnak lenne jobb helye, például fordíthatnák inkubátorokra, rendelők és kórházak felújítására, vagy akár a rendőrség bűnüldöző munkájának megerősítésére is.
A politikus hangsúlyozta: a támogatással a kormány is beáll a hivatásos, megélhetési rettegők sorába, akiknek az a dolguk és lételemük, hogy nem létező antiszemitizmust vizionálnak mindenhova, és ellene fellépjenek. A nemzeti radikális képviselő hangsúlyozta: felháborító, hogy a sajtó- és véleménynyilvánítási szabadságot a Kuruc.info Facebook-profiljának törlésével súlyosan megsértő szélhámos zsidó szervezet egyáltalán közpénzhez juthat. Ez az alapítvány még egy demokratikusan megválasztott párt, a Jobbik internetes felületeit is törölné – jegyezte meg.
Mirkóczki Ádám ígéretet tett arra, hogy ha a Jobbik hatalomra kerül, nem kormányzati támogatás, hanem elszámoltatás és számos “meglepetés” éri majd az ilyen alapítványokat. (No persze – a szerk.)

kuruc.info – magyarhajnal.com

“Aljas, eszetlen, gyűlölettől fröcsögő” – Mirkóczki az “önmagukat kereszténynek mondó”, de a pápát bíráló olvasóinkról

Meglepő interjút közölt a Barikád hetilap legutóbbi száma, melyben Mirkóczki Ádám nekirontott a magunkfajtáknak, akik kritikával merték illetni Ferenc pápának a zsidóság felé tett gesztussorozatát. A Jobbik egyházpolitikusa szükségesnek tartotta hitet tenni Jézus zsidósága, valamint a zsidó vallási hagyományok kereszténységtől való elválaszthatatlansága mellett is.

Bár nem nevesíti portálunkat, a szövegből egyértelmű, hogy a Kuruc.info kiemelten közölt cikkeiről, illetve hozzászólóiról beszél: „felháborítónak, döbbenetesnek és nagyon aljas, primitív dolognak tartom, ahogy egyesek eszetlen módon nekiestek az új pápa személyének. S itt nem csak a tollforgatókra gondolok, hanem az önmagukat kereszténynek mondó kommentelőkre is. Helyettük is szégyelltem magam, amikor azt a sok gyűlölettől fröcsögő írást és bejegyzést olvastam. Külön szomorú, hogy nem csak a balliberális oldalakon tűntek föl ilyen cikkek, hanem a politikai jobboldalon is.”
Józan ésszel nem érthető, Mirkóczkinak miért kell ennyi jelzővel sértegetnie a magunkfajtákat pusztán azért, mert elegünk van a zsidóság mindenek felettiként való kezeléséből és a kettős mércéből, még ha a pápa alkalmazza is. És miért tartja szükségesnek a Jobbik egyházpolitikusa, hogy épp a zsidóságot védelmezze?
Mirkóczki Ádám szerint „vallási értelemben a kereszténység és a zsidó vallási hagyományok bizonyos értelemben elválaszthatatlanok”. Az Egri Hittudományi Főiskola hallgatójaként szükségesnek tartotta Jézus zsidóságát hangsúlyozni: „Emberi értelemben Jézus Krisztus is a választott nép tagja volt”. Az általánosítást is súlyos hibának tartja: „A probléma gyökerét ott látom, hogy sokan egyenlőségjelet tesznek a zsidó vallás és a cionizmus közé, ami óriási hiba! Ugyanis szigorúan vallási értelemben minden keresztény hívő „cionista”, de természetesen ezt ilyen módon nem lehet kijelenteni, mert a cionizmus egy politikai fogalom, amely politikai mozgalommá vált és Izraelre mint államra vonatkozik.”
Mirkóczki szerint Ferenc pápát senki sem bírálhatja, mert akik kritizálnák, „először járjanak végig egy olyan életutat, mint ő”.

Alább olvasható az interjú:

Vallás és politika

XVI. Benedek pápa lemondása után március 13-áig volt üres Szent Péter trónja, majd nem kis meglepetésre Buenos Aires érsekét, Jorge Mario Bergogliot választották pápává. Ferenc pápáról, a személye körül kialakult vitákról Mirkóczki Ádámot, a Jobbik Egyházügyi Kabinetének vezetőjét, az Egri Hittudományi Főiskola hallgatóját kérdeztük.
– A fehér füst felszállása előtt ismerte Buenos Aires érsekének munkásságát?
– Csak megválasztása után olvastam Jorge Mario Bergoglio részletes önéletrajzát. Aki ismeri Assisi Szent Ferenc történetét és a pápa eddigi életútját, már nem csodálkozik a névválasztáson. Evangéliumi szegénység, egyszerűség, alázat, irgalom és szeretet. Ezt nem kell magyarázni. Mindazonáltal felháborítónak, döbbenetesnek és nagyon aljas, primitív dolognak tartom, ahogy egyesek eszetlen módon nekiestek az új pápa személyének. S itt nem csak a tollforgatókra gondolok, hanem az önmagukat kereszténynek mondó kommentelőkre is. Helyettük is szégyelltem magam, amikor azt a sok gyűlölettől fröcsögő írást és bejegyzést olvastam. Külön szomorú, hogy nem csak a balliberális oldalakon tűntek föl ilyen cikkek, hanem a politikai jobboldalon is.
– Mi lehet ennek az oka?
– Sokan egyáltalán nem akarják megérteni, hogy vallási értelemben a kereszténység és a zsidó vallási hagyományok bizonyos értelemben elválaszthatatlanok. Az Ószövetség nélkül nem értelmezhető az Újszövetség. Előbbi az utóbbiban teljesedett ki. Az ószövetségi tanítások, intelmek és jóslatok Jézus életútjában, halálában és feltámadásában, vagyis megváltó- élőáldozatában nyerték el értelmüket. Közös örökségünk a Szentírás. A kereszténység legfontosabb kegyhelyei és egyben gyökerei a Szentföldön találhatók, vagyis a mai Izrael területén. Emberi értelemben Jézus Krisztus is a választott nép tagja volt csakúgy, mint az apostolok és az első keresztény közösségek. Aki ezeket a tényeket nem fogadja el, az nem láthat tisztán. A probléma gyökerét ott látom, hogy sokan egyenlőségjelet tesznek a zsidó vallás és a cionizmus közé, ami óriási hiba! Ugyanis szigorúan vallási értelemben minden keresztény hívő „cionista”, de természetesen ezt ilyen módon nem lehet kijelenteni, mert a cionizmus egy politikai fogalom, amely politikai mozgalommá vált és Izraelre mint államra vonatkozik.
– Teljesen szokványos Ferenc pápa részéről ez a fajta gesztusgyakorlás más vallások, jelen esetben a zsidó vallás felé?
– Én személy szerint egy természetes dolognak tartom, hogy a Katolikus Egyház mindenkori vezetője keresi és próbálja javítani a zsidó-keresztény kapcsolatokat. Esetükben azonban nem politikáról, hanem vallások közötti párbeszédről van szó. Ferenc pápát azzal támadni, hogy részt vett egy zsidó vallási ünnepségen (hanuka) vagy mert levelet írt a római főrabbinak, elég szánalmas próbálkozás. A II. Vatikáni Zsinat Nostra Aetate című dokumentuma (1965) új fejezetet nyitott a Katolikus Egyház és a nem keresztény világvallások között. Később II. János Pál pápa tevékenysége már minden korábbinál látványosabban erősítette ezt a folyamatot, és ne feledjük, nem csak a zsidó vallással kapcsolatban kezdődött el az egyház párbeszéde: II. János Pál 1985- ben például 80 000 muzulmán hívő előtt beszélt Casablancában, 2001-ben ellátogatott a damaszkuszi Nagymecsetbe, majd ugyanezen év decemberében a Ramadán utolsó napján böjtöt hirdetett a katolikusoknak a lélekben megkötött béke jeleként. 1986-ban találkozott a dalai lámával és lerótta tiszteletét Gandhi emléke előtt. Thaiföldön találkozott a buddhista pátriárkával és más vezetőkkel, de ez csak néhány példa. Látható, hogy a II. Vatikáni Zsinat óta ezek a pápai utazások, találkozók és üzenetek sokkal többet jelentenek, mint baráti gesztust, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ezeket elsősorban nem politikai eseményekként kell értelmezni, hanem keresztényi kötelességként. Mindez két Jézus-mondással is könnyen alátámasztható: „Úgy szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket!” (Jn 15,12), valamint „Menjetek és tegyétek tanítványaimmá mind a népeket!” (Mt 28,19). Kár, hogy egyeseket csak a Katolikus Egyház zsidósággal kapcsolatos megnyilvánulásai foglalkoztatnak, s azokat is rendre rosszul értelmezik.
– Mi kell ahhoz, hogy az ember összetettebben tudja értelmezni Ferenc tevékenységét?
– Ferenc pápa bírálóitól azt kérem, hogy először járjanak végig egy olyan életutat, mint ő, tegyenek annyi jót embertársaikkal, mint ő, mutassanak példát szerénységből, mint ő, s majd utána kritizáljanak, de mindenekelőtt engedtessék meg neki, hogy végezze a dolgát! Én nagyon örülök a megválasztásának, mert személyében egy nagyon hiteles, erős, határozott és konzervatív személyiség foglalja el Szent Péter trónusát, és ez már önmagában garancia arra, hogy az egyház folytassa igazi küldetését.

Balczó Mátyás – Barikád – kuruc.info
Martin Killeen
2013-08-25 06:52:27
Kedves Apro Jozsef!
Koszonom a fair valaszt, de azt meg hozzateszem, hogy Csurka kesobb lefekudt zsideszeknek, ez az, amit Vona Gabor es a tobbi jobbikos soha nem fog megtenni. Remelem, hogy tobbekkel egyutt hallgatta szombaton a Heti merlegben megszolalo kedvenc kepviselomet, Novak Elodot. Minden szava aranyat er. Szebb jovot! Udv. Barbara.
Topi
2013-08-24 18:04:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.