Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Martin Killeen
2013-08-24 07:48:37
Kedves Ajozsef!
Miert kellene Vona Gabornak u.azt az utat vegigjarnia, mint Csurkanak, hiszen eddig sem es most sem csinaljak ezt, hanem pontosan az ellenkezojet. Eleg lett volna csak parszor vegighallgatnia a hozzaszolasaikat, akkor biztosan meggyozodhetett volna errol. Szebb jovot!
Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-08-24 07:41:04
Kedves Regi Jobbikos! 09-26-01
En merem mondani, egeszen addig, amig altalanosit! Kerem konkretan megnevezni, ki/k/re gondol tenyekkel, adatokkal egyutt! Szebb jovot! Udv. Barbara
nem Martin, mert o a ferjem es nem beszel magyarul. Nem bannam, ha az en nevem jonne fel.
Kis Tibor
2013-08-23 22:59:32
Benedek,
A kapcsolatukról ugyan nem irtál, amit irtál, azt korrektnek gondolom.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-23 21:45:09
Benedek,
Szeretném megkérdezni, Te mit tudsz a Horkovics kisgazdapárt és a Petru-bani vezette MVSZ kapcsolatáról. és mit tudsz az MVSZ vezető köreiről, múltjáról ?
(Nicu aug. 19-én a Kásler rendezvényen is ott serte-pertélt)

koszonettel: Tibor
Ajózsef
2013-08-23 21:16:57
Hogy tisztuljon a kép és kicsit jobban megértsük miért sikerül annyira egy húron pendülniük.
idézet Paul Polansky roma polgárjogi aktivista írásából:
„...Kezdetben a zsidók cigányok voltak, és a cigányok zsidók voltak egészen addig, amíg Isten nem tett minket vándorokká...”
"...A kikánok hozták Indiába Ábrahám történetét. Szerintük Sára, Ábrahám felesége kikán volt.
Noha manapság politikailag nem korrekt a „cigányok” bűnöző szokásairól beszélni, vagy a cigányokat általánosságban gyakorlott tolvajoknak nevezni, a legtöbb cigány, akivel együtt voltam, nagyon büszke volt a tolvajlásra..."
link: http://ciganyokrol.blog.hu/2010/10/04/amerikai_szemszog
U.i. Kíváncsian várom a DNS vizsgálatok eredményeit ebben kérdésben.
Éva
2013-08-23 16:34:25
Éva
2013-08-23 16:23:55
Topi 2013-08-22 21:11:52
Elolvastam a linket, de most nem is erre válaszolnék. Megnéztem az rtl-en aug 20.-án az István a király rockopera Alföldi változatát. Előszőr megpróbáltam legyűrni a rendezővel szembeni -a Nemzetiben tett ténykedése miatti-ellenszenvemet- és objektíven nézni a darabot. Csapnivalók voltak a színészi játékok és a zene, amely annak idején őserővel szólalt meg Varga Miklós, Vikidál és Deák Bill előadásában, most teljesen ellaposodott. De nem is akarok kultúrális magyarázatokba bonyolódni, inkább megint az ősi magyarságunk elleni támadás háborított fel. Koppány és magyarjai előbb sárral majd vérrel kenték be magukat és vasvillával és szuronyokkal vandálkodtak a színpadon. Barbároknak és gyilkosoknak állította a magyarokat Alföldi rendezése. Azon csodálkozom, hogy Szörényi hogyan adhatta a nevét ehhez, Bródin nem csodálkozom, mert ő is ehhez a liberális Alföldi-féle csapathoz tartozik. Azon is csodálkozom, hogy Varga Miklós És Nagy Feró elvállaltak a darabban egy jelentéktelen szerepet amelyben nevetségesen hatva-még a közönség is kinevette őket-kuplészerűen eldanolták a dalukat, szerintem szándékosan alázták meg a régi legendás előadást. De hát a pénz számít.
Éva
2013-08-23 15:59:56
Bár a kisgazdapártnak nem sok esélye van, hogy bejusson a parlamentbe, azért pár szót írnék az elnökéről.
MEGÚJULT A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT!

A párt hivatalos neve: Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt

A párt hivatalos rövidített neve: Független Kisgazdapárt

A párt elnöke: Hegedüs Péter

Nem vagyok egy szorgalmas kutakodó, de ezt a Hegedűst már évek óta különböző helyeken, fórumokon és pártokban látom előjönni a választások előtt. Nem tudom, ki áll mögötte aki mindíg benyomja mint egy új arcot, de üdvös lenne ennek az embernek a múltját is vizsgálni. Vagy jó 25 évvel ezelőtt a tv-ben mint bemondó szerepelt, ahova tv munkatárs zsibi felesége vitte be-szintén zsibi uracskáját. Aztán a képernyőről elkerült, mert beszélni nem tudott, csak makogott. Később különböző pártok választási "arca" lett. Ahogy hallottam szegénynek a pasarét környékén van lekása, de van a XI. kerület kelenvölgyben is háza. Többen itt a fórumban szorgalmasan kutatnak a jobbikosok éltrajza és családi származása után, ezeknek a szorgalmas kutakodóknak ajánlom, hogy nézzenek utána annak, hogy kicsoda a kisgazdapártnak az elnöke? Mit szólnak ahhoz, hogy a magyar kisgazdapárt elnöke se magyar?
Topi
2013-08-23 15:53:49
Felhívás cigány és magyar honfitársaimhoz!

Mivel veszedelmes folyamatok zajlanak a társadalmunkban, s a háttérhatalom aljas terveket sző és valósít meg, szükségesnek látom az alábbi felhívás közzé tételét.

Drága Honfitársaim és Testvéreim az Úr Jézus Krisztusban!

Féltő szívvel ajánlom figyelmetekbe az alábbi rövid cikket, ami a globalizmus (sátáni lelkű) urainak aljas mesterkedésére mutat rá. Kérlek titeket, ne felháborodjatok az itt olvasottak miatt, hanem gondolkozzatok el azon, mire is akarják a magyarországi cigányságot felhasználni azok, akik az Antikrisztus szolgái.

Ezt a most zajló (de már az úgynevezett szocializmusban elkezdett) folyamatot világosan fel kell ismerni, s minden erőnkkel küzdenünk kell ellene, ahogy Jakab apostol mondja: “Engedelmeskedjetek azért az Istennek, de álljatok ellen az ördögnek, és elfut tőletek.” (Jak 4: 7), vagy maga Isten mondta Káinnak: “Ekkor azt kérdezte Kaintól az Úr: Miért gerjedtél haragra, és miért horgasztod le a fejed? Hiszen ha jól cselekszel, emelt fővel járhatsz. Ha pedig nem jól cselekszel, a bűn az ajtó előtt leselkedik, és rád vágyódik, de te uralkodjál rajta.” (1Móz 4: 6-7). Éppen ezért imádkozó szívvel kérem, hogy velem együtt munkálkodjatok a cigányság (és a magyarság) felvilágosításában, s megtérésre hívásában, hogy Isten gátat tudjon vetni a Gonosz ármánykodásának! Íme az olvasásra és elgondolkozásra ajánlott cikk (most nem megbotránkozni kell, hanem elgondolkozni):

http://magyarhajnal.com/a-ciganysag-tomegpusztito-fegyver/?honnan=Nemzeti_Hirhalo
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/969971_157966681049862_2102162583_n.jpg
Az én véleményem pedig itt olvasható:

Elég szomorú, hogy a globalizmus urai (az Antikrisztus uralmának fő előkészítői) fel tudnak használni egy népes etnikumot aljas terveik megvalósításához, és ezt a cigányság mai értelmisége, vezetői nem látják tisztán, ill. nem tesznek semmit ez ellen az aljas manipuláció ellen ! Egész országunknak (összefogva a cigányság jó akaratú vezetőivel, értelmiségével) együttes erővel kell fellépni ez ellen az aljas terv – és sajnos már gyakorlat – ellen! Különben minkét nép belepusztul, még akkor is, ha mi veszünk el hamarabb, mert a globalizmus (sátáni) urai azonnal likvidálni fogják a cigányságot is, ha minket már legyőztek! Mindkét nép elemi érdeke, hogy felismerje a világ mostani urainak aljas mesterkedését!

Munkálkodjunk hát országunk megtérésén, Istenhez fordulásán, hogy Magyarország Jézus Krisztus országa legyen!

Czakó István (egy magyar hívő ember)

Forrás: Facebook

Nemzeti InternetFigyelő
http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/08/22/felhivas-cigany-es-magyar-honfitarsaimhoz/
Topi
2013-08-23 15:00:07
Amerikai zsoldos - kiderül az igazság az iraki háborúról .
http://www.youtube.com/watch?v=pr1ei2rB7J0
Topi
2013-08-23 13:13:53
Ajózsef
2013-08-23 13:08:39
Tisztelt Benedek!
"Ezt teszi 68 éve minden -parlamentbe bejutó- párt, akiket csalással juttattak be ! Nincs kivétel."
Örülök, hogy egyetérthetek önnel.
Szerintem párttagnak lenni ma is ugyanazt jelenti mint amit jelentett a módszerváltás előtt. Szerencsére most nincs belőlük egy millió mint a Kádár rendszerben, hálistennek elég sok Magyarnak kinyílt már a szeme. Burkoltan vagy nyiltan a pártok ugyanolyan Magyarellenessek mint amikor egy zászló alatt vakították a népet.
Üdv.józsef
Ajózsef
2013-08-23 10:58:47
Tisztelt szekelyfoldi!
"a Kisgazdapart nem , hogy nem fog bejutni a parlamentbe de meg a hirekbe sem ha nem fog ugy benyalni a FIDESZ-nek mint Csurka tette."
Igen, egyezek a véleményeddel, csak azt tenném hozzá, hogy ez minden pártra vonatkozik, a Jobbikra is, ahhoz hogy a hírekbe és a parlamentbe bekerüljön, Vonának ugyanazt az utat kell végigjárni mint Csurkának. Benyalni pedig nem a Fidesz-nek kell, mert nem a farok csóválja a kutyát, (a fidesz jelenleg csak a farok) hanem annak aki, vagy inkább ami az egész rendszert a háttérből működteti.
Régi Jobbikos
2013-08-23 09:26:01
Ezzel a hazaárulózással meg a közönséges kifejezéssek óvatosabban kellene bánni, mert aki kimondja, annak nincs visszaút, hiába kér esetleg elnézzést. Ahogy én tudom, a kisgazdák mindenkit megkerestek, bennünket régi jobbikosokat is, akiknek egy része Szegedi leleplezése miatt ki lett zárva a pártból, a másik része pedig csak néz. A Jobbik vezetése nem állt velük szóba, pedig ugyanolyan magyarok, mint mi, ez után tárgyaltak Káslerrrel, Miéppel és minden mással. Ezért hazaárulózni felelőtlenség, csupa olyan pártról van szó, akiket a Jobbik kirekeszt, miközben nekik nincs Szegedijük, nincs zsidó tagozatuk és sorolhatnám. Ki meri azt mondani ezek után, hogy nincs szükség a Jobbik megtisztulására?
Martin Killeen
2013-08-23 09:20:15
Kedves Szekelyfoldi!
Koszonom, hogy megerositett, de o/k nagy magyarnak allitottak be magukat, ezert akartam biztatni.. oket, hogy fogjanak ossze a Jobbikkal es erre biztatnam nagyon Ibolyat is, aki azt mondta az alulrol szervezodo Jobbikrol, hogy nem tudja, csak a voros zaszlos Kasler Arpadot tudta.... Szebb jovot! Udv. Barbara csak elfelejtettem alairni
Martin Killeen
2013-08-23 02:46:41
Kedves Benedek!

Nagyon szomoru dolgot kozoltel, ahelyett, hogy osszefognanak a mar hala a Joistennek a Parlamentbe bekerult Jobbikkal, osszefogas helyett szethuznak. Ezek mind hazaarulok, azok is, akik csatlakoznak hozzajuk!
Topi
2013-08-22 22:04:12
Recsk 1000 méter mélyen. Félelmetesen szép!

Recsk, egy kis bányászközség Egertől Nyugatra.

Az 1965 és 1972 között kutató fúrásokkal találták meg azt a 150 millió
tonnás rézérckészletet, melynek kitermelése érdekében az évek során
kettő, 1200 m mélységű aknát mélyítettek, s mintegy 15 km-nyi vágatot
hajtottak.

A nagy mélységben a karsztvízből intenzíven kiváló ásványok
sokaságának köszönhető, hogy az úgynevezett vízkőkiválások az ércbánya
vágatainak nagy részét a karsztvidékek cseppkőbarlangjaihoz tették
hasonlatossá. A barlangokban is látható cseppkövek mellett igazi
különlegességek a kisméretű gejzírekhez hasonló képződmények.

A cseppkőképződés nem válogat, akár néhány hónap alatt mindent bevon a
vízkő, szebbnél szebb formákat hozva létre a mesterséges
létesítményeken. Növekedési ütemük a barlangokban található
kiválásokénál 15000-szer gyorsabb. A bánya működése érdekében ezeket
rendszeresen el kellett távolítani.

Sajnos ezt a világon szinte egyedülálló cseppkőparadicsomot
pusztulásra ítélték. Bár Európa legjelentősebb rézérckészlete
található itt, a világpiaci ár kedvezőtlen alakulása és a pénzhiány
miatt a bányát bezárták. Miután vízkitermelést megszüntették a
vágatokat elöntötte a karsztvíz. A filmben látható csodálatos világ
mára 1000 méter mélyen víz alatt van.


http://www.youtube.com/watch?v=LjjfeupavJQ&feature=relmfu

Recsket más miatt sem felejtheti el egyetlen magyar sem...1000 évig.
Topi
2013-08-22 21:11:52
Topi
2013-08-22 19:36:40
Kártérítést ad a magyar kormány a 2008-2009- ben a romák ellen elkövetett gyilkosságsorozatban elhunyt áldozatok hozzátartozóinak-
jelentette be Balog Zoltán
http://api.ning.com/files/pa1EQhLUMC6l2EO6hXkZRbkxRaHVmOj34rCJAh0UVu*nlzQYMoWmpmUGaLFhkzIVOvMscez2cpPN-rIVG2-XwMMBEF3vODnI/1150347_10200409682829982_1464309385_n.jpg?width=721
Szeretnék segíteni a miniszter úrnak a teljesség igénye nélkül, hogy kinek kell még gyászistentiszteletet tartani...

"Olaszliszka - Szögi Lajost meglincselték a cigányok.
Makó - 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy cigány.
Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.
Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.
Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
Baks - 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
Ózd - 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
Mezőzombor - két cigány nyomorékká vert egy férfit.
Szekszárd - 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
Békés - 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
Nagydorog - idős embert vert agyon egy cigány.
Kömlő - cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
Jászfényszaru - cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
Hajdúdorog - idős embert ölt meg egy cigány.
Vásárosnamény - 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
Szeged - biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
Kisvárda - 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
IV. ker - idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
VII. ker - biztonsági őrt késeltek a cigányok.
VIII. ker. - diáktársát verte halálra egy cigány.
VIII. ker. József körút - 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
VIII. ker.. Szentkirály utca - 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
Blaha - cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
Hetény - a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
Szombathely - 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
Karcag - kocsmárost késelt meg 3 cigány.
Marcal - templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
Tiszavasvári - cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
Nyíregyháza - 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
Miskolc - 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
Ungvár - 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
Kőbánya-Kispest - 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert..
Szolnok - cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.
Karácsond - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Ercsi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Heves - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
Tiszavasvári - sírokat rongáltak a cigányok.
Hegyszentmárton - 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
Nyírbátor - 3 cigány bántalmazott egy orvost.
Gyöngyösoroszi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyöspata - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyírderzs - 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
Budaörs - orvost vert meg egy cigány.
Békés - dolgukat végző tűzoltókra támadtak a cigányok.
Székesfehérvár - 3 cigány kirabolt egy újságírót.
Mezőtúr - lopott autóval loptak színesfémet a cigányok.
Jászapáti - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Hernádnémeti - túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
Hernádnémeti - cigányok bántalmaztak tanárnőt.
Arló - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyös - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Gyöngyössolymos - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Ózd - fegyveres cigányok Molotov-koktélokkal randalíroztak.
Átány - cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.
Edelény - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - két pedagógust bántalmazott egy cigány.
Kállósemjén - húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
Mike - 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
Kunmadaras - 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.
Angyalföld - két cigánybanda fegyveres tömegverekedése.
Ilk - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyíregyháza - mentősökre támadt egy cigány.
Nyírbogdány - cigány bántalmazott egy tanárnőt.
Buják - cigány verte meg az iskolaigazgatót.
Kiskunhalas - fegyveres cigányok tömegverekedése"
HunorMagor
2013-08-22 12:33:08
Kedves Magyar Testvérek ! Bárhová lépjetek a Kárpát hazában, teremjen nektek 70-80xtöbbet mint a legjobb termelőnek. Lelki, Szellemi, éa testi gyógyulásotok minél hamarább megtörténjen örömötök, az teljessé váljon . Minden tekintetben ellenállókká váljatok, Lelki, Szellemi, és testi síkon egyaránt. Gyarapodjatok tudásban, bölcsességben, értelemben, egymás közötti szeretetben, tiszteletben, jóságban és hűségben.
Drága Magyar testvéreim ! Jelenpillanatban, sajnos hogy ezt kell mondjam, úgy vagytok mint Kain, és Ábel. Hogy mikor kezdődött mind ez,? tudomásom szerint Vajk/István trónra kerülésekor. De muszáj az utódoknak, 1000 év után is ebben az állapotban lenniük ???????? Kedveseim, az én meglátásom szerint, a Koppány és az István hívőknek egy nagy lépést kell meg tenniük, mégpedig szívből megbocsájtani egymásnak. Ha nem fognak igaz Jó Magyarként egyesülni, hogyan várják azt, hogy a Magyarok Jó Istene, különös szeretetével vegye körül őket. 1, ezer éve testvér háború folyik a Kárpát hazában, és azóta mindig vesztesek vagyunk. Ha az atyák nem tettek semmit annak érdekében, hogy a ketté szakított Magyar népet egybe kovácsolja igaz testvéri szeretettel, akkor a mai utódoknak kell ezt minél hamarább megtenniük, mert ha ez így megy tovább akkor az ellenségeink örömünnepet ülnek a nyakunkon. Kedves Koppány, és kedves Vajk/István nem kellene egy örök béke szerződést kötni az utódoknak, ha már ti ezt nem tettétek meg ? A Magyarság jövője, a Koppány, és a Vajk/István oldal egyesülése ha ez megtörtént, akkor fogtok teljes sikerrel az igazi, a valódi ellenség ellen harcolni akik közöttetek ezt a gyalázatot megtették. Mert akik közöttetek való szakadásban segítő kezet nyújtottak, azok utódai ülnek a nyakunkon, és élvezettel nézik végig hogy emésztitek föl egymást, és ha látnátok azt hogy milyen élvezettel teszik mindezt akkor hamar rájönnétek arra, hogy ki valójában az ellenségetek ! Kedves Koppányosok, és Vajk/István utódok emlékezzetek a vérszerződésre örök testvérséget fogadtatok, és ide kell visszatérnetek, 1000 év elteltével mert ez a ti jövőtök, az egység visszaállítása.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.