Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-28 19:04:14
nem egyszerűbb egy embert eltüntetni?


"Hol az a jó nagy pofon?" - érdeklődött a kormánytól a mai parlamenti ülésen a szocionista képviselő. Neki ugyanis a Gárda feloszlatása nem elég, a "gazdaszervezetet" is betiltatná. Az államtitkár válaszában azt mondta: "a javaslatot majd meg fogjuk fontolni nyilván".

További részletek: http://kuruc.info/r/26/116846/#ixzz2dC454HVG
Sári
2013-08-28 14:32:40
Kedves Gábor,

nagyon szeretem önt hallgatni, ám dr. Halász József bántása egy félreértés miatt nem méltó dolog. Amit itt összehordott és általában beírásaiban összehord, az annyira rendezetlen és zavaros és a legutóbbi esetben kevés jóindulattal terhelt, hogy inkább örülhet neki, hogy ebben a műsorban együtt szerepeltek. Kérem próbálja meg rendezni a gondolatait, hogy ne az internet-spam bejegyzések modorában terhelje az oldalt, hanem egy gondolatot értelmesen kifejtve legyen mindannyiunk hasznára, ahogyan élőbeszédben szokta. Remélem nem bántottam meg, ha igen, nézze el, és próbálja a lényeget hasznositani.
Ajózsef
2013-08-28 11:22:25
A baloldal azon mesterkedik, hogy valami ripacskodással hívja fel magára a figyelmet.
Talán ha lekoppintanának egy klasszikust, pl. valami szabadtéri játékokon a három bajkeverőnek, roberta kisorsolná az almáját, az felkeltené a felhőtlen szórakozásra vágyok figyelmét.
Szerintem jó volna ha sikerülne összefogniuk, nagy öröm volna az nekünk, látnák amit mennek az szdsz után, de most (hármat egycsapásra) együtt sűllyednek el, és mint szerves trágya gazdagítanák a Magyar politikai szemétdombot
P.S. Ne foglalkozzunk személyes dolgokkal, ez a forum reményeim szerint többre hivatott.
Martin Killeen
2013-08-28 09:38:11
Mariann!
Nem tisztem Lisbethet megvedeni, csak felhivom a figyelmedet arra, hogy a tegla szot hasznalta egyetlen ember eseteben, es nem valogatas nelkul! Es vissza is tert ra, elmondta Tamasnak, hogy mivel 56 ota Daniaban el, nem tokeletes a magyar tudasa es nem akarta megbantani Czekus Jobot.; Ezek utan, ugye mar nincs viszaly?
Udv. Barbara
Lehel
2013-08-28 09:19:44
Lisbeth,bocsánat !
Lehel
2013-08-28 09:19:20
Kedves lisbeth 4
Ha jól olvasom, ez a tegnapi Dr.Halász-Kubinyi beszélgetés felvétele - bár én távol voltam, így az adást nem tudtam nézni..
Nem értem miért írtad, hol hallható, hogy dr Halász József megbántotta volna Bakki Gábort ?

http://www.youtube.com/watch?v=erP-F1aVkiY
Martin Killeen
2013-08-28 02:32:29
Kedves Szerkesztok!

Kernem szepen elkuldeni a penteki musort, mert kb. 1,5 h-s probalkozas utan sem jott be.
Elore is koszonom. Szebb jovot! Barbara
jofika@att.net
HunorMagor
2013-08-27 23:01:16
Köszönöm szépen annak, aki ezt fölrakta ez valami nagyszerű Apajpuszta ! http://www.youtube.com/watch?v=gL5akZ_8wKk
Topi
2013-08-27 21:35:50
Topi
2013-08-27 20:50:34
Százezernyi magyar lélek a térben, a Magyarok Országos Gyűlésén 2013. augusztus 18-án Apaj pusztán, az alábbiakról döntött:

1. A 2011. április 25-től hatályosnak mondott Alaptörvényt megkifogásolja, melynek érvényessége ezen döntés értelmében ott helyben, megszűnt a továbbiakban létezni.

Ezen okból kifolyólag visszatértünk az 1989. október 23-án délben kikiáltott Alkotmányhoz, amely kimondja, hogy alkotmányozni csak népszavazás útján lehetséges.

2. A Magyar Nemzet jelen lévő képviselői – sportszerűen – vállalják a megmérettetést, hogy népszavazás döntse el, valódi népakarat formájában, hogy a jelenlegi pártokrácia diktatúrája, vagy Történelmi Alkotmányunk igazságos keretei között képzeli-e el az Ország jövőbeni létét.

A népszavazás általi megmérettetés felvállalása az alábbi feltételek teljesítése mellett érvényes:

a./ Az Országgyűlés 2013 őszi ülésének első munkanapján, 2013. szeptember 9-én, egyértelműen, visszavonhatatlanul döntsön az alkotmányozással kapcsolatos népszavazás kiírásáról.

b./ A Magyar Televízió 1-es csatornája, a DUNA Televízió, valamint a Kossuth Rádió irányítását adja át a nemzeti oldalnak, egyben biztosítsa az említett két televíziós csatorna valamint a Rádió működtetésének anyagi feltételeit.

c./ Az Országgyűlés rendelkezzék továbbá arról, hogy az Országban minden(!) hirdetési felület 50 százaléka a nemzeti oldalt illesse, annak anyagi feltételeinek biztosítása mellett.

A Televíziók és a Rádió kuratóriumainak szellemi összetételéről a nemzeti oldal gondoskodik, melynek érvényessége a Magyar Nemzeti Hadsereg (2011.szeptember 1-én a Magyar Nemzet érdekében életre hívott)– nem keverendő össze a Magyar Honvédséggel – ügyeletes Parancsnokságának jóváhagyásának függvénye.

3./ Amennyiben az Országgyűlés az első őszi ülésnapján (2013. szeptember 9.) déli 12 óráig nem teljesíti a 2. pontban foglaltakat, úgy a Magyar Nemzet nem ismeri el az 1989. október 23-án kihirdetett Alkotmányt sem, mivel az, az 1947. évben bizonyítottan választási csalás (kék cédulás), valamint idegen, szovjet fegyveres erők általi megszállás alatt megalkotott jogi folyománya. Törvénytelenség pedig jogot nem alapít.

Ezzel visszatértünk az 1944. március 19-éhez, a német II. Világháborús erők bevonulását megelőző közjogi állapothoz, ami nem más, mint:

a MAGYAR KIRÁLYSÁG

2013. szeptember 9-én déli 12 órakor, ha és amennyiben az Országgyűlés nem hoz végérvényes döntést a megadott feltételek mellett a népszavazás kiírásáról, ettől a pillanattól kezdve az ország államformája ISMÉT automatikusan:

MAGYAR KIRÁLYSÁG

4./ Történelmi Alkotmányunk többek között az 1222-ben megalkotott Aranybulla, soha el nem évülő megállapítására épül, miszerint a Nemzetnek nemcsak, hogy joga, hanem kötelessége az ellenállás, ha törvényes jogaiban az éppen uralkodó hatalom korlátozza.

Ebből fakadó - soha el nem évülő – jogunknál fogva 2013. szeptember 9-étől általános munkabeszüntetést hirdetünk, országos félpályás útlezárásokkal, melyet az élet minden területére kiterjedő teljes blokáddá alakítunk, amennyiben fenti nap déli 12 óráig az Országgyűlés nem hoz határozatot a népszavazás kiírásáról a megadott feltételek teljesítése mellett.

Az útzárakat, a munkabeszüntetéseket, a jelenlegi hatalom működési rendszerének teljes bojkottját, a Magyar Nemzet önrendelkezési jogának megvalósításáig fent tartjuk!

5./ Sem a Magyar Királyságnak sem annak teljes lakosságának nincs semmilyen felvett hitele, ezért sem az Országnak, sem az egyéneknek nincs adósságból fakadó, bármiféle fizetési kötelezettsége.

Magyar Nemzet jelen lévő, és ezen határozatról akaratukat egységben kinyilvánító tagjai úgy döntöttek, hogy az összes pénzüket kiveszik a magyarországi pénzintézetekből.

Több adót ennek a rendszernek nem fizetnek, és meghatározatlan ideig megtagadják a közüzemi számlák rendezését is. A határozatban résztvevők a fentiek haladéktalan megtételére szólítják fel minden Magyar Testvérüket.

6./ A jelenlévők felszólítják az összes magyar rendvédelmi, fegyveres testület, és a katasztrófa elhárítás tagjait, hogy szigorúan esküjükhöz híven cselekedjenek, nem feledvén, hogy a Magyar Nemzet és nem pedig idegen hatalmi érdekek és azok kiszolgálóinak védelmére tettek fogadalmat.

7./ A jelenleg parlamenti demokrácia megbukott. Többszörösen elárulták Hazánkat a parlamenti képviselők – néhány üde kivételtől eltekintve –, bebizonyítván nemzetidegeneket feltétel nélkül kiszolgáló készségüket.

A Magyar Nemzet kiáll a végsőkig azon döntése mellett, hogy a jelenlegi hatalommal nem alkudozik, nem tárgyal, csak és kizárólagosan a hatalom átadásának békés formájáról. Amennyiben erre a hatalom jelen birtokosai nem hajlandóak, Isten színe előtt felelnek minden nem kívánatos esemény esetleges bekövetkeztéért.

Kihirdetve:

Apaj pusztán, 2013. augusztus 18-án, déli 12 órát követően a Szent Korona tiszteletében.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UjIvqXYNR0w#t=19

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66uOaIypWM0
Mariann
2013-08-27 20:24:33
Különleges volt a mai müsorban a gulagra elhurcolt édesapa története, aki beszámolt az emberevésről is. Ilyet csak az Álmos Király tévében lehet hallani. Lisbettel nem lehet egyetérteni, mert Baki Gáborral Halász József a félreértés után szépen szót értett, felesleges a viszályt szítani, ha nincs. Ráadásul olyan követel bocsánatot, aki maga válogatás nélkül letégláz jó magyarokat, és nem kér bocsánatot. A Magyarember cimű lapra igazán kiváncsi vagyok, az összes számát megveszem. Az Eu-ból való kilépésünket nem mi döntjük el, hanem a felügyelőink, ezt először meg kell érteni és olyan kormányt választani, amely nem ügynökökből áll.
Topi
2013-08-27 20:10:26
Topi
2013-08-27 19:32:06
Not since the 1930s in Germany has a major European country dared to escape from the clutches of the Rothschild-controlled international banking cartels.

http://americanfreepress.net/?p=12418

Az 1930-as évek Németországának kivételével eddig egyetlen nagyobb európai ország sem merészelt kimenekülni a Rocsild (direkt MERT ROT SCHIELD!!) által irányított nemzetközi bankkartellek szorításából!
Ferenc
2013-08-27 17:05:28
A tegnapi müsort hallgatva, nem tudok azzal a véleménnyel egyettérteni, hogy nem lehet az Európai Únióból kilépni, mert akkor ez – meg az történne. Mint ahogy az sem igaz, hogy akkor vége lenne az országnak és darabokra szaggatnák.

Szerintem inkább az történne, hogy felgyorsúlna az EU szétesése, mert más kis nemzetek is csatlakoznának ehhez a kezdeményezéshez. Annál is inkább, mert Anglia 2016-ban már népszavazást kiván tartani erröl a kérdésröl. Tehát nagyon is aktuális lenne, hogy más ország is foglalkozzon már végre ezzel a lehetöséggel.

Természetesen a kilépés a mai viszonyok mellett nem történhet máról holnapra, de már most kellene foglalkozni a kilépés következményeivel és az arra való felkészüléssel. Erröl mindennap beszélni kellene, hogy tudjon róla a világ közvéleménye is. Az nem lehet, hogy ha beléptünk, akkor ezt igy moat már el kell fogadni - ha tetszik, ha nem – hanem mindennap küzdeni kell, hogy visszállitsuk a korábbi státuszt. Hol van az a párt, amelynek a programjában ez is szerepel?

Amig az EU tagállama vagyunk, még csak a legkisebb esélyünk se lehet az ország függetlenségének visszaállitására.
Topi
2013-08-27 10:59:26
"Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!!!"
http://www.youtube.com/watch?v=_nW6i75WRug&feature=em-subs_digest
Topi
2013-08-27 10:47:20
Kedves Benedek! Igazad van az általam felrakott filmmel kapcsolatban. Elnézést de a hó végére már korlátozott sebességű nettem miatt nem tudtam megnézni, ezért az e-mailben kapott anyagot csak felraktam.
Az új világrend erről szól, nekünk is ez a sorsunk !!!
http://naturahirek.hu/valoszinuleg-ez-lesz-a-legmegdobbentobb-6-perc-eletedbol-amit-filmnezes-kozben-toltesz-el/
HunorMagor
2013-08-27 10:20:43
HunorMagor
2013-08-27 10:18:57
HunorMagor
2013-08-27 10:13:54
Óvakodj az ingatlanbazár. com és az ingalanbazár. net néven fellelhető bűnözéstől, mely álságosan "ingyenes" hirdetési lehetőséggel kecsegtet!

http://nadoritestulet.network.hu/blog/magyar_nadori_szovetseg_mnasz_klub_hirei/ovakodj-az-ingatlanbazar-com-es-az-ingalanbazar-net-neven-fellelheto-bunozestol-mely-alsagosan-ingyenes-hirdetesi-lehetoseggel-kecsegtet
Kis Tibor
2013-08-27 04:22:20
A szíriai eseményeknek a kezdetektőll nagy fontosságot, megiddo-i jelentőséget, vagy profánul, sztálingrád-i jelentőséget tulajdonitok.
A z utóbbi hetek eseményei, ezt csak erősítették bennem, és egyben az aggodalmamat is növelik:
1, A zsidó rablóállam el fogja szenvedni, története során az első vereséget, amely lehet, a végét is jelenti.
2, A menekülő zsidó hordák elsőszámú célországa Magyarország, tovább mélyítve nyomorúságunkat, minden járulékával.
3, A negev-vipera korlátlan aljasságra képes. A gonoszságot és egyben a félelmet mutatja, hogy május óta többször vetett be nukleáris fegyvert, még ha egyenlőre a lebutított formáját is, A vegyifegyver bevetése sem nőveli optimizmusomat, hanem azt mutatja, nincs korlát, szószerint minden aljasságra képesek.
Már eddig is százezer feletti az áldozatok száma, és az idegen zsoldos csürhe naponta sokkolja a világot.
4, Úgy gondolom, rövid időn belül kiderül, hogy a már régóta zajló 3.vh-t eszkalálják-e a globális fegyveres konfliktus irányába.
5, Csak remélni tudom, hogy a szerveződő ellenerő képes elégséges ellensúlyt kifejteni, hogy az események maradjanak a hideg-háborús pályán, de a legfőbb reményem arra vonatkozik, hogy a világ talán megszabadulhat a zsidó cionista mételytől.

úgyhogy nem tudom mennyire jók ezek a hírek?

üdv Tibor
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.