Topi
2013-08-28 19:04:14
nem egyszerűbb egy embert eltüntetni?
"Hol az a jó nagy pofon?" - érdeklődött a kormánytól a mai parlamenti ülésen a szocionista képviselő. Neki ugyanis a Gárda feloszlatása nem elég, a "gazdaszervezetet" is betiltatná. Az államtitkár válaszában azt mondta: "a javaslatot majd meg fogjuk fontolni nyilván".
További részletek:
http://kuruc.info/r/26/116846/#ixzz2dC454HVG
Sári
2013-08-28 14:32:40
Kedves Gábor,
nagyon szeretem önt hallgatni, ám dr. Halász József bántása egy félreértés miatt nem méltó dolog. Amit itt összehordott és általában beírásaiban összehord, az annyira rendezetlen és zavaros és a legutóbbi esetben kevés jóindulattal terhelt, hogy inkább örülhet neki, hogy ebben a műsorban együtt szerepeltek. Kérem próbálja meg rendezni a gondolatait, hogy ne az internet-spam bejegyzések modorában terhelje az oldalt, hanem egy gondolatot értelmesen kifejtve legyen mindannyiunk hasznára, ahogyan élőbeszédben szokta. Remélem nem bántottam meg, ha igen, nézze el, és próbálja a lényeget hasznositani.
Ajózsef
2013-08-28 11:22:25
A baloldal azon mesterkedik, hogy valami ripacskodással hívja fel magára a figyelmet.
Talán ha lekoppintanának egy klasszikust, pl. valami szabadtéri játékokon a három bajkeverőnek, roberta kisorsolná az almáját, az felkeltené a felhőtlen szórakozásra vágyok figyelmét.
Szerintem jó volna ha sikerülne összefogniuk, nagy öröm volna az nekünk, látnák amit mennek az szdsz után, de most (hármat egycsapásra) együtt sűllyednek el, és mint szerves trágya gazdagítanák a Magyar politikai szemétdombot
P.S. Ne foglalkozzunk személyes dolgokkal, ez a forum reményeim szerint többre hivatott.
Martin Killeen
2013-08-28 09:38:11
Mariann!
Nem tisztem Lisbethet megvedeni, csak felhivom a figyelmedet arra, hogy a tegla szot hasznalta egyetlen ember eseteben, es nem valogatas nelkul! Es vissza is tert ra, elmondta Tamasnak, hogy mivel 56 ota Daniaban el, nem tokeletes a magyar tudasa es nem akarta megbantani Czekus Jobot.; Ezek utan, ugye mar nincs viszaly?
Udv. Barbara
Lehel
2013-08-28 09:19:44
Lisbeth,bocsánat !
Lehel
2013-08-28 09:19:20
Kedves lisbeth 4
Ha jól olvasom, ez a tegnapi Dr.Halász-Kubinyi beszélgetés felvétele - bár én távol voltam, így az adást nem tudtam nézni..
Nem értem miért írtad, hol hallható, hogy dr Halász József megbántotta volna Bakki Gábort ?
http://www.youtube.com/watch?v=erP-F1aVkiY
Martin Killeen
2013-08-28 02:32:29
Kedves Szerkesztok!
Kernem szepen elkuldeni a penteki musort, mert kb. 1,5 h-s probalkozas utan sem jott be.
Elore is koszonom. Szebb jovot! Barbara
jofika@att.net
HunorMagor
2013-08-27 23:01:16
Topi
2013-08-27 21:35:50
Topi
2013-08-27 20:50:34
Százezernyi magyar lélek a térben, a Magyarok Országos Gyűlésén 2013. augusztus 18-án Apaj pusztán, az alábbiakról döntött:
1. A 2011. április 25-től hatályosnak mondott Alaptörvényt megkifogásolja, melynek érvényessége ezen döntés értelmében ott helyben, megszűnt a továbbiakban létezni.
Ezen okból kifolyólag visszatértünk az 1989. október 23-án délben kikiáltott Alkotmányhoz, amely kimondja, hogy alkotmányozni csak népszavazás útján lehetséges.
2. A Magyar Nemzet jelen lévő képviselői – sportszerűen – vállalják a megmérettetést, hogy népszavazás döntse el, valódi népakarat formájában, hogy a jelenlegi pártokrácia diktatúrája, vagy Történelmi Alkotmányunk igazságos keretei között képzeli-e el az Ország jövőbeni létét.
A népszavazás általi megmérettetés felvállalása az alábbi feltételek teljesítése mellett érvényes:
a./ Az Országgyűlés 2013 őszi ülésének első munkanapján, 2013. szeptember 9-én, egyértelműen, visszavonhatatlanul döntsön az alkotmányozással kapcsolatos népszavazás kiírásáról.
b./ A Magyar Televízió 1-es csatornája, a DUNA Televízió, valamint a Kossuth Rádió irányítását adja át a nemzeti oldalnak, egyben biztosítsa az említett két televíziós csatorna valamint a Rádió működtetésének anyagi feltételeit.
c./ Az Országgyűlés rendelkezzék továbbá arról, hogy az Országban minden(!) hirdetési felület 50 százaléka a nemzeti oldalt illesse, annak anyagi feltételeinek biztosítása mellett.
A Televíziók és a Rádió kuratóriumainak szellemi összetételéről a nemzeti oldal gondoskodik, melynek érvényessége a Magyar Nemzeti Hadsereg (2011.szeptember 1-én a Magyar Nemzet érdekében életre hívott)– nem keverendő össze a Magyar Honvédséggel – ügyeletes Parancsnokságának jóváhagyásának függvénye.
3./ Amennyiben az Országgyűlés az első őszi ülésnapján (2013. szeptember 9.) déli 12 óráig nem teljesíti a 2. pontban foglaltakat, úgy a Magyar Nemzet nem ismeri el az 1989. október 23-án kihirdetett Alkotmányt sem, mivel az, az 1947. évben bizonyítottan választási csalás (kék cédulás), valamint idegen, szovjet fegyveres erők általi megszállás alatt megalkotott jogi folyománya. Törvénytelenség pedig jogot nem alapít.
Ezzel visszatértünk az 1944. március 19-éhez, a német II. Világháborús erők bevonulását megelőző közjogi állapothoz, ami nem más, mint:
a MAGYAR KIRÁLYSÁG
2013. szeptember 9-én déli 12 órakor, ha és amennyiben az Országgyűlés nem hoz végérvényes döntést a megadott feltételek mellett a népszavazás kiírásáról, ettől a pillanattól kezdve az ország államformája ISMÉT automatikusan:
MAGYAR KIRÁLYSÁG
4./ Történelmi Alkotmányunk többek között az 1222-ben megalkotott Aranybulla, soha el nem évülő megállapítására épül, miszerint a Nemzetnek nemcsak, hogy joga, hanem kötelessége az ellenállás, ha törvényes jogaiban az éppen uralkodó hatalom korlátozza.
Ebből fakadó - soha el nem évülő – jogunknál fogva 2013. szeptember 9-étől általános munkabeszüntetést hirdetünk, országos félpályás útlezárásokkal, melyet az élet minden területére kiterjedő teljes blokáddá alakítunk, amennyiben fenti nap déli 12 óráig az Országgyűlés nem hoz határozatot a népszavazás kiírásáról a megadott feltételek teljesítése mellett.
Az útzárakat, a munkabeszüntetéseket, a jelenlegi hatalom működési rendszerének teljes bojkottját, a Magyar Nemzet önrendelkezési jogának megvalósításáig fent tartjuk!
5./ Sem a Magyar Királyságnak sem annak teljes lakosságának nincs semmilyen felvett hitele, ezért sem az Országnak, sem az egyéneknek nincs adósságból fakadó, bármiféle fizetési kötelezettsége.
Magyar Nemzet jelen lévő, és ezen határozatról akaratukat egységben kinyilvánító tagjai úgy döntöttek, hogy az összes pénzüket kiveszik a magyarországi pénzintézetekből.
Több adót ennek a rendszernek nem fizetnek, és meghatározatlan ideig megtagadják a közüzemi számlák rendezését is. A határozatban résztvevők a fentiek haladéktalan megtételére szólítják fel minden Magyar Testvérüket.
6./ A jelenlévők felszólítják az összes magyar rendvédelmi, fegyveres testület, és a katasztrófa elhárítás tagjait, hogy szigorúan esküjükhöz híven cselekedjenek, nem feledvén, hogy a Magyar Nemzet és nem pedig idegen hatalmi érdekek és azok kiszolgálóinak védelmére tettek fogadalmat.
7./ A jelenleg parlamenti demokrácia megbukott. Többszörösen elárulták Hazánkat a parlamenti képviselők – néhány üde kivételtől eltekintve –, bebizonyítván nemzetidegeneket feltétel nélkül kiszolgáló készségüket.
A Magyar Nemzet kiáll a végsőkig azon döntése mellett, hogy a jelenlegi hatalommal nem alkudozik, nem tárgyal, csak és kizárólagosan a hatalom átadásának békés formájáról. Amennyiben erre a hatalom jelen birtokosai nem hajlandóak, Isten színe előtt felelnek minden nem kívánatos esemény esetleges bekövetkeztéért.
Kihirdetve:
Apaj pusztán, 2013. augusztus 18-án, déli 12 órát követően a Szent Korona tiszteletében.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UjIvqXYNR0w#t=19
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=66uOaIypWM0
Mariann
2013-08-27 20:24:33
Különleges volt a mai müsorban a gulagra elhurcolt édesapa története, aki beszámolt az emberevésről is. Ilyet csak az Álmos Király tévében lehet hallani. Lisbettel nem lehet egyetérteni, mert Baki Gáborral Halász József a félreértés után szépen szót értett, felesleges a viszályt szítani, ha nincs. Ráadásul olyan követel bocsánatot, aki maga válogatás nélkül letégláz jó magyarokat, és nem kér bocsánatot. A Magyarember cimű lapra igazán kiváncsi vagyok, az összes számát megveszem. Az Eu-ból való kilépésünket nem mi döntjük el, hanem a felügyelőink, ezt először meg kell érteni és olyan kormányt választani, amely nem ügynökökből áll.
Topi
2013-08-27 20:10:26
Topi
2013-08-27 19:32:06
Not since the 1930s in Germany has a major European country dared to escape from the clutches of the Rothschild-controlled international banking cartels.
http://americanfreepress.net/?p=12418
Az 1930-as évek Németországának kivételével eddig egyetlen nagyobb európai ország sem merészelt kimenekülni a Rocsild (direkt MERT ROT SCHIELD!!) által irányított nemzetközi bankkartellek szorításából!
Ferenc
2013-08-27 17:05:28
A tegnapi müsort hallgatva, nem tudok azzal a véleménnyel egyettérteni, hogy nem lehet az Európai Únióból kilépni, mert akkor ez – meg az történne. Mint ahogy az sem igaz, hogy akkor vége lenne az országnak és darabokra szaggatnák.
Szerintem inkább az történne, hogy felgyorsúlna az EU szétesése, mert más kis nemzetek is csatlakoznának ehhez a kezdeményezéshez. Annál is inkább, mert Anglia 2016-ban már népszavazást kiván tartani erröl a kérdésröl. Tehát nagyon is aktuális lenne, hogy más ország is foglalkozzon már végre ezzel a lehetöséggel.
Természetesen a kilépés a mai viszonyok mellett nem történhet máról holnapra, de már most kellene foglalkozni a kilépés következményeivel és az arra való felkészüléssel. Erröl mindennap beszélni kellene, hogy tudjon róla a világ közvéleménye is. Az nem lehet, hogy ha beléptünk, akkor ezt igy moat már el kell fogadni - ha tetszik, ha nem – hanem mindennap küzdeni kell, hogy visszállitsuk a korábbi státuszt. Hol van az a párt, amelynek a programjában ez is szerepel?
Amig az EU tagállama vagyunk, még csak a legkisebb esélyünk se lehet az ország függetlenségének visszaállitására.
Topi
2013-08-27 10:59:26
Topi
2013-08-27 10:47:20
HunorMagor
2013-08-27 10:20:43
HunorMagor
2013-08-27 10:18:57
HunorMagor
2013-08-27 10:13:54
Kis Tibor
2013-08-27 04:22:20
A szíriai eseményeknek a kezdetektőll nagy fontosságot, megiddo-i jelentőséget, vagy profánul, sztálingrád-i jelentőséget tulajdonitok.
A z utóbbi hetek eseményei, ezt csak erősítették bennem, és egyben az aggodalmamat is növelik:
1, A zsidó rablóállam el fogja szenvedni, története során az első vereséget, amely lehet, a végét is jelenti.
2, A menekülő zsidó hordák elsőszámú célországa Magyarország, tovább mélyítve nyomorúságunkat, minden járulékával.
3, A negev-vipera korlátlan aljasságra képes. A gonoszságot és egyben a félelmet mutatja, hogy május óta többször vetett be nukleáris fegyvert, még ha egyenlőre a lebutított formáját is, A vegyifegyver bevetése sem nőveli optimizmusomat, hanem azt mutatja, nincs korlát, szószerint minden aljasságra képesek.
Már eddig is százezer feletti az áldozatok száma, és az idegen zsoldos csürhe naponta sokkolja a világot.
4, Úgy gondolom, rövid időn belül kiderül, hogy a már régóta zajló 3.vh-t eszkalálják-e a globális fegyveres konfliktus irányába.
5, Csak remélni tudom, hogy a szerveződő ellenerő képes elégséges ellensúlyt kifejteni, hogy az események maradjanak a hideg-háborús pályán, de a legfőbb reményem arra vonatkozik, hogy a világ talán megszabadulhat a zsidó cionista mételytől.
úgyhogy nem tudom mennyire jók ezek a hírek?
üdv Tibor