Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-08-30 20:14:28
Topi
2013-08-30 19:48:44
Gratula! Ismételten bizonyított a magyar.
-akkor hogy is van ez a ''megkülönböztetett nép'' szajkózása? igen is van e tettek által évszázadokon át bizonyítva, hogy a magyar mindig is élen járt és jár ma is, mutatva az utat!
LÉGY BÜSZKE MAGYAR! ébredj fel végre s állj ki magadért...
3082 kilométer 1 liter benzinnel
http://www.kecskemeti-hirhatar.hu/hirek/minden-autos-alma-ez-3082-kilometer-1-liter-benzinnel
Topi
2013-08-30 19:41:39
MOHÁCS - A bécsi titkos levéltár irata II. Lajos király haláláról

1526. augusztus 29-én volt a magyar seregek teljes vereségével záródó mohácsi csata. Míg a hivatalos magyar történetírás szerint a húszéves, tapasztalatlan II. Lajos király a Csele patakban lelte halálát, számos változat szól arról, hogy meggyilkolták. A Bécsben élő neves közgazdász és pénzügyi kutató, Dr. Endrédi Szabó Lajos, a bécsi titkos udvari levéltárban egy olyan iratot tanulmányozhatott, amely szerint II. Lajos magyar királyt, a mohácsi csatából történt szerencsés elmenekülése után meggyilkolták.

Nemzettudat ébresztő igazságok és szándékos történelmi hazugságok című, 2010-ben megjelent könyvének 97-98. oldalán Dr. Endrédi Szabó Lajos így ír a mohácsi csata végkifejletéről:

A „széltében-hosszában” meghamisított történelmünk egyik legnagyobb hazugsága azonban az maradt napjainkig, hogy a menekülő 20 éves II. Lajos király – aki történészeink szerint az udvari henyélők játékszere volt – az ún. Csele patakba fulladt volna bele!?

(...)

Ezzel szemben az igazság sokkal inkább az, hogy a csatatérről szerencsésen elmenekült és a dunaszekcsői plébánián átöltözködő –vagyis a további menekülésre nem célszerű, nehéz páncélöltözetet kicserélő királyt – egy, a testőrségébe „direkt e célból” becsempészett Certiz nevű cseh lovag ölte/szúrta meg hátulról háromszor, egy háromélű cseh karddal!

Dr. Endrédi Szabó Lajos még doktoranduszként bebocsátást nyert a bécsi titkos udvari levéltárba, ahol személyesen tanulmányozhatta azt a „félbetépett, részben magyarul és latinul, német gót betűkkel írt” korabeli levéldarabot, amely II. Lajos király haláláról tudósít, és amelynek kulcsmondata így szól: „Regem hostili manu trucidatum”, azaz „A királyt ellenséges kéz ölte meg.”Dr. Endrédi Szabó Lajos 2010-ben megjelent könyve,

NEMZETTUDAT ÉBRESZTŐ IGAZSÁGOK

és

SZÁNDÉKOS TÖRTÉNELMI HAZUGSÁGOK

az MVSZ székházában és internetes megrendeléssel megvásárolható.

Ára: 2900 Ft + postaköltség

Külföldön az ár ugyanennyi, az adott ország devizájának napi árfolyamán.

Belföldi átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-70833285

Külföldi átutalás esetén:

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

bankszámlája:

IBAN HU 52 10300002-20102159-70833285

http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/08/30/el-a-kezekkel-sziriatol/
http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/08/30/ahova-amerika-beteszi-a-labat-keresztenyeket-irtanak-ki/
Lehel
2013-08-30 17:56:10
Benedek !
Azt hiszem alapvetően egyet értünk.
Törökország egy ideig Izrael ellenes volt (Edrogán konfliktusa s.p-vel) azonban nyilván a kurd kérdés miatt a szíriai "megoldásban"izrael mellé sodródott ismét.
Azt viszont, hogy az NHH miért is nemzeti, egyre nehezebb meghatározni,amikor össze-vissza híreket ad közzé.
A linkedet nem tudom megjelenítetni
Lehel
2013-08-30 09:35:17
Benedek !
Köszönöm a jó hírt, ugyanakkor látjuk az indián kormányok Bolíviában, Venezuellában már komoly felszabadító harcot folytatnak és tömeges a támogatottságuk, ami nő.
Aggódok azonban amiatt, hogy nem érzem tisztának sem az orosz, sem a kínai hatalom nem a szeretetre,hanem az olajüzletre építi hatalmát,tehát ha nem a cionisták (kazár cabal) oldalán áll, akkor is hasonló kényszerrel, erőszakkal kíván élni-ez hosszú távon alkalmat fog adni a restaurációra.

NHH." Nagyon világos azonban, hogy a "repüléstilalmi zónával" és az amerikai beavatkozással kapcsolatos sikoltozás ellenére Szíriában, mely a Sabbat (cionista) maffia és hozzá közel állók terveztek, a tény az, hogy a Pentagon, a kínaiak és az oroszok megállapodtak abban, hogy nem provokálnak egy háborút. Az Egyesült Királyság és Franciaország cionista rabszolga kormányainak nincs katonai hatalma, hogy megállítsák Oroszországot Szíriában. Ez azt jelenti, hogy Nyugat-Európa nem lesz képes földgázt importálni Katar és Szaúd-Arábia cionista telepeiről.

Törökország már egyértelműen a Fehér Sárkány szövetség mellé állt a Sabbat maffia ellen, és leállította a fegyverek áramlását a Sabbat zsoldosoknak Szíriába. A zsoldos terrorista hadsereg kudracra van ítélve Szíriában. A náci Muzulmán Testvériség egyiptomi kormány is célja lesz tömeges tüntetéseknek június 30-án, és várhatóan megdöntik. A szaúd-arábiai gengszter kormány a végső cél, hogy a Közel-Keletet felszabadítsák a náciktól, az Al CIAda-tól, a Szalafistáktól és a Muszlim Testvériség terrorjától, a Zöld Sárkány Társaság forrása szerint.

Az oroszok és a németek is elértek egy titkos megállapodást, hogy uralják a cabal utáni Nyugat-Európát, orosz FSB forrás szerint. Ezért Németország nem támogatja a francia és a brit erőfeszítéseket, hogy ne orosz energiaforrásokat szerezzenek be, mondták a források. A Vatikán is most már egyértelműen a Sabbat összeesküvés ellen van, és ez látható a pápa pénzügyi zsarnokság elleni nyilatkozataiból. Ez abból is jól látható, hogy a Vatikán támogatja az anti-plutokrata brazil zavargásokat.

Az igazi kérdés azonban az, hogy mi fog történni a gazember terrorista kormánnyal az Egyesült Államokban. Itt vannak már a jelei a két frakció valódi harcának, a Nemzetbiztonsági Hivatal, Washington D.C. vállalati kormány és a cionista vállalati rabszolga média küzdenek a Pentagonnal és az ügynökségek hazafias elemeivel."

Továbbá mi fog történni azzal a legalább 2 millió magyar emberrel, akik eddig másokon élősködtek ?
Kis Tibor
2013-08-30 02:19:25
Kedves Benedek,
Ismered a Gulyás Miklós Jutas írásokat?
Szivesen olvasnám a véleményedet.
Boldogasszony , és Szent Szűz Mária ( akit Jézus az Újszövetségben soha nem nevez édesanyjának, hanem asszonynak ) stb.

üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-30 02:14:00
Lehel
2013-08-29 23:37:40
Európa " szemete", akik számára szűknek bizonyult a korlátozott szabadság, nos azok szállták meg Amerikát és kiirtva az őslakosságot egy, az európaitól merőben idegen - vadkapitalista - szociokultúrát alakítottak ki. Idők során azonban ott is rájöttek sokan, hogy miért fontos a béke és a biztonság és kezdték felállítani a korlátokat
( Mint Constitution, azaz megegyezés,Alkotmány ).Amellett, hogy ezeket ismét szűknek találja ez az ott is felszaporodott, kontraszelektálódot népség és próbálja ott is feszegetni, visszajöttek Európában és a libera címszava alatt itt is azt művelik, amit Amerikával tettek.
Sajnos hazánk lakói közül nagyon sokan kiszolgálják őket...és szellemüket elfogadják,ami a legnagyobb a bajok között
Lehel
2013-08-29 23:20:10
Kedves Benedek !
A habsbourg KOMPÁNIA zsidó SZÁRMAZÁSI vonulata ismert számomra. Házasodással hódítottak főleg.
Így Spanyolországot is ezen úton "hódította meg" és helyezte oda ha jól tudok Károlyt, aki utasítására aztán a spanyolok kinyírták fél Amerika őslakosságát.
A habsbourgok így közvetetten, nem csak házassággal, de háborúval is szereztek tartományokat.
Halász Dr nem királyság ellenes, azonban soha nem hallottam tőle, hogy HABSBOURG PÁRTI LENNE.
Lehel
2013-08-29 21:54:47
"4.) Az utódok közül az, aki az uralkodó iránti hűségét megszegné vagy viszályt
keltene az uralkodó és annak családja közt, vére ontassék, miként a szerződők (?) a
saját vérükkel szentesítették (!) esküjüket(l). "

Ez a legfontosabb, aminek érvényt kell szereznünk, azonnal meg fog szűnni a pártoskodás és az idegen hatalom beszivárgása
Lehel
2013-08-29 21:41:07
Benedek !
Nem csak a vezér származása, de a tennivalók és a javak elosztása is fontos szempontok voltak szerintem.
Ami a vezérséget illeti, nekem úgy tűnik igaza volt Halász Dr.nak abban, hogy 905 után a magyar vezérek mellett megjelentek az idegen királynők !!!
Ez már megkérdőjelezi a kirányaink szabadságát.
Lehel
2013-08-29 21:28:49
Kedves Tibor !
Csupán a véletlenen múlt, hogy beleolvastam, mert gyakran napok telnek el munkával anélkül, hogy ide jönnék.
Igen hosszú a mű, ezért csak részleteket olvastam belőle anno.
Köszönöm, hogy ismét elővehetem, mert felhívtad rá a figyelmedet !
üdv.
Lehel
Kis Tibor
2013-08-29 21:05:26
Lehel,

Marcsi tette fel korábban a linkeket, lehet ellkerülte a figyelmedet Most én újra felteszem őket.
Az írások nagyos sok értéket tartalmaznak, mindenkinek ajánlom olvasásra.
A szerző Magyarországon nem ismert, valószínüleg okkal.
A tárgyban a nemzeti oldalon közkézen forgó tanítások mellett, ezeket is el kell olvasni.

http://www.magtudin.org/Gulyas_Miklos_Jutas_A_Szent_Koronarol_maskent_1.pdf
http://www.magtudin.org/Gulyas_Miklos_Jutas_A_Szent_Koronarol_maskent_2.pdf

üdv Tibor
Lehel
2013-08-29 20:53:45
Kedves Benedek !
Mekizedek és reinkarnációi (?) végig vonulnak a kereszténység mint hagyomány történelmén.
Én a Bibliában SztPál zsidókhoz írott levelében találtam rá utalást ( Jézus utáni időkből), ugyanakkor nem írott formában a szkiita kultúra és tradíció már Jézus előtt is eszerint élt.
Írott törvényt tudtommal először a sémi népeknek -Babilonba vonulását követően - Hamurabi írt, ( ami biztosította számukra a kettős mércét) majd Jézus mondott ennek érvényességére NEM- et.
Szerintem ezért ölették meg.
Ha nem az írásos nyomokat követjük, akkor pedig a Biblia ószövetségi mondája szerint az első törvényszegők már az első emberpár Ádám és Éva voltak, ezért űzettek ki...
Mariann
2013-08-29 20:51:12
A Mellkizédek témakör az Álmos akadémia előadásaink többször előjött, ez lehet a kereszténység egyik kulcstörténete, és milyen meglepő, kétezer évvel Krisztus urunk előtt. Nagyon jó volt a mai műsor, a három nemzeti vereség egy napra esése különös jel, amit csak Kubinyi Tamástól hallottam. A vérszerződés és a magyarság testvér szava összefügg, ebben lehet az a titok, amiért érdemes az Áka előadásra elmennünk.
Topi
2013-08-29 20:05:11
Topi
2013-08-29 19:08:59
Lehel
2013-08-29 18:27:32
Kedves Benedek !
Jézusról tudok, aki utoljára "törvényt" hirdetett és újszövetséget kötött szakrális értelemben is.
A közjogban a Magyarság részéről esetleg Atilla de inkább Árpád voltak azok, akik olyan szövetséget, olyan esküt tettek, ami örök kötelmet jelent és véleményem szerint nem volt ellentétben a "törvénnyel", amit Jézus Krisztus hirdetett, mint örök érvényű törvényt.
Ha tudsz más forrást, kérlek osszad meg velem.
baráti köszönettel:
Lehel
Lehel
2013-08-29 16:14:27
Kedves Lisbeth !
Dr Halász József többek között a jog és a matematika terén is professzionális szakember.
Nem szorul arra, hogy megvédjem, de azt mindenképpen el kell mondjam, hogy a természetes emberi létformát alátámasztó jogi szabályozás, ahogy a matematika is koherens tudományok, amit azok művelői jól ki tudnak mutatni.
Ezért a Szent Korona eszme sem véletlenül koherens, a szabályai követhetők, egymásból jól levezethetők, amit Dr Halász József elég pontosan lát és ábrázol.
Nem kívánom Bakki Gábor írásait, beszélgetéseit minősíteni, csupán arra szeretnék rámutatni, hogy abban ritkán érzem az elfogadáshoz szükséges koherenciát.
Sajnos én nem tudom összeszedni az itteni írásai tartalmi mondandóját sem, amíg Dr.Halász József által kifejtettek számomra világosak.
A véleményalkotás persze szabad, de nem tesz jól, ha valaki úgy adja elő mondandóját, hogy azok sem a tényekkel, sem koherenciájukkal nem hozhatók párhuzamba.
Mariann
2013-08-29 14:32:30
Szegény Lisbet elveszitette az önuralmát, mindenfélét összehord, mert nem hajlandó a valóság az ő félreértéséhez igazodni. Nyugodj meg Lisbet, részemről nem kivánok veled vitatkozni, a véleményem változatlan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.