Topi
2013-08-30 20:14:28
Topi
2013-08-30 19:48:44
Topi
2013-08-30 19:41:39
MOHÁCS - A bécsi titkos levéltár irata II. Lajos király haláláról
1526. augusztus 29-én volt a magyar seregek teljes vereségével záródó mohácsi csata. Míg a hivatalos magyar történetírás szerint a húszéves, tapasztalatlan II. Lajos király a Csele patakban lelte halálát, számos változat szól arról, hogy meggyilkolták. A Bécsben élő neves közgazdász és pénzügyi kutató, Dr. Endrédi Szabó Lajos, a bécsi titkos udvari levéltárban egy olyan iratot tanulmányozhatott, amely szerint II. Lajos magyar királyt, a mohácsi csatából történt szerencsés elmenekülése után meggyilkolták.
Nemzettudat ébresztő igazságok és szándékos történelmi hazugságok című, 2010-ben megjelent könyvének 97-98. oldalán Dr. Endrédi Szabó Lajos így ír a mohácsi csata végkifejletéről:
A „széltében-hosszában” meghamisított történelmünk egyik legnagyobb hazugsága azonban az maradt napjainkig, hogy a menekülő 20 éves II. Lajos király – aki történészeink szerint az udvari henyélők játékszere volt – az ún. Csele patakba fulladt volna bele!?
(...)
Ezzel szemben az igazság sokkal inkább az, hogy a csatatérről szerencsésen elmenekült és a dunaszekcsői plébánián átöltözködő –vagyis a további menekülésre nem célszerű, nehéz páncélöltözetet kicserélő királyt – egy, a testőrségébe „direkt e célból” becsempészett Certiz nevű cseh lovag ölte/szúrta meg hátulról háromszor, egy háromélű cseh karddal!
Dr. Endrédi Szabó Lajos még doktoranduszként bebocsátást nyert a bécsi titkos udvari levéltárba, ahol személyesen tanulmányozhatta azt a „félbetépett, részben magyarul és latinul, német gót betűkkel írt” korabeli levéldarabot, amely II. Lajos király haláláról tudósít, és amelynek kulcsmondata így szól: „Regem hostili manu trucidatum”, azaz „A királyt ellenséges kéz ölte meg.”
Dr. Endrédi Szabó Lajos 2010-ben megjelent könyve,
NEMZETTUDAT ÉBRESZTŐ IGAZSÁGOK
és
SZÁNDÉKOS TÖRTÉNELMI HAZUGSÁGOK
az MVSZ székházában és internetes megrendeléssel megvásárolható.
Ára: 2900 Ft + postaköltség
Külföldön az ár ugyanennyi, az adott ország devizájának napi árfolyamán.
Belföldi átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-70833285
Külföldi átutalás esetén:
Magyarok Világszövetsége
1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.
bankszámlája:
IBAN HU 52 10300002-20102159-70833285
http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/08/30/el-a-kezekkel-sziriatol/
http://internetfigyelo.wordpress.com/2013/08/30/ahova-amerika-beteszi-a-labat-keresztenyeket-irtanak-ki/
Lehel
2013-08-30 17:56:10
Benedek !
Azt hiszem alapvetően egyet értünk.
Törökország egy ideig Izrael ellenes volt (Edrogán konfliktusa s.p-vel) azonban nyilván a kurd kérdés miatt a szíriai "megoldásban"izrael mellé sodródott ismét.
Azt viszont, hogy az NHH miért is nemzeti, egyre nehezebb meghatározni,amikor össze-vissza híreket ad közzé.
A linkedet nem tudom megjelenítetni
Lehel
2013-08-30 09:35:17
Benedek !
Köszönöm a jó hírt, ugyanakkor látjuk az indián kormányok Bolíviában, Venezuellában már komoly felszabadító harcot folytatnak és tömeges a támogatottságuk, ami nő.
Aggódok azonban amiatt, hogy nem érzem tisztának sem az orosz, sem a kínai hatalom nem a szeretetre,hanem az olajüzletre építi hatalmát,tehát ha nem a cionisták (kazár cabal) oldalán áll, akkor is hasonló kényszerrel, erőszakkal kíván élni-ez hosszú távon alkalmat fog adni a restaurációra.
NHH." Nagyon világos azonban, hogy a "repüléstilalmi zónával" és az amerikai beavatkozással kapcsolatos sikoltozás ellenére Szíriában, mely a Sabbat (cionista) maffia és hozzá közel állók terveztek, a tény az, hogy a Pentagon, a kínaiak és az oroszok megállapodtak abban, hogy nem provokálnak egy háborút. Az Egyesült Királyság és Franciaország cionista rabszolga kormányainak nincs katonai hatalma, hogy megállítsák Oroszországot Szíriában. Ez azt jelenti, hogy Nyugat-Európa nem lesz képes földgázt importálni Katar és Szaúd-Arábia cionista telepeiről.
Törökország már egyértelműen a Fehér Sárkány szövetség mellé állt a Sabbat maffia ellen, és leállította a fegyverek áramlását a Sabbat zsoldosoknak Szíriába. A zsoldos terrorista hadsereg kudracra van ítélve Szíriában. A náci Muzulmán Testvériség egyiptomi kormány is célja lesz tömeges tüntetéseknek június 30-án, és várhatóan megdöntik. A szaúd-arábiai gengszter kormány a végső cél, hogy a Közel-Keletet felszabadítsák a náciktól, az Al CIAda-tól, a Szalafistáktól és a Muszlim Testvériség terrorjától, a Zöld Sárkány Társaság forrása szerint.
Az oroszok és a németek is elértek egy titkos megállapodást, hogy uralják a cabal utáni Nyugat-Európát, orosz FSB forrás szerint. Ezért Németország nem támogatja a francia és a brit erőfeszítéseket, hogy ne orosz energiaforrásokat szerezzenek be, mondták a források. A Vatikán is most már egyértelműen a Sabbat összeesküvés ellen van, és ez látható a pápa pénzügyi zsarnokság elleni nyilatkozataiból. Ez abból is jól látható, hogy a Vatikán támogatja az anti-plutokrata brazil zavargásokat.
Az igazi kérdés azonban az, hogy mi fog történni a gazember terrorista kormánnyal az Egyesült Államokban. Itt vannak már a jelei a két frakció valódi harcának, a Nemzetbiztonsági Hivatal, Washington D.C. vállalati kormány és a cionista vállalati rabszolga média küzdenek a Pentagonnal és az ügynökségek hazafias elemeivel."
Továbbá mi fog történni azzal a legalább 2 millió magyar emberrel, akik eddig másokon élősködtek ?
Kis Tibor
2013-08-30 02:19:25
Kedves Benedek,
Ismered a Gulyás Miklós Jutas írásokat?
Szivesen olvasnám a véleményedet.
Boldogasszony , és Szent Szűz Mária ( akit Jézus az Újszövetségben soha nem nevez édesanyjának, hanem asszonynak ) stb.
üdv Tibor
Kis Tibor
2013-08-30 02:14:00
Lehel
2013-08-29 23:37:40
Európa " szemete", akik számára szűknek bizonyult a korlátozott szabadság, nos azok szállták meg Amerikát és kiirtva az őslakosságot egy, az európaitól merőben idegen - vadkapitalista - szociokultúrát alakítottak ki. Idők során azonban ott is rájöttek sokan, hogy miért fontos a béke és a biztonság és kezdték felállítani a korlátokat
( Mint Constitution, azaz megegyezés,Alkotmány ).Amellett, hogy ezeket ismét szűknek találja ez az ott is felszaporodott, kontraszelektálódot népség és próbálja ott is feszegetni, visszajöttek Európában és a libera címszava alatt itt is azt művelik, amit Amerikával tettek.
Sajnos hazánk lakói közül nagyon sokan kiszolgálják őket...és szellemüket elfogadják,ami a legnagyobb a bajok között
Lehel
2013-08-29 23:20:10
Kedves Benedek !
A habsbourg KOMPÁNIA zsidó SZÁRMAZÁSI vonulata ismert számomra. Házasodással hódítottak főleg.
Így Spanyolországot is ezen úton "hódította meg" és helyezte oda ha jól tudok Károlyt, aki utasítására aztán a spanyolok kinyírták fél Amerika őslakosságát.
A habsbourgok így közvetetten, nem csak házassággal, de háborúval is szereztek tartományokat.
Halász Dr nem királyság ellenes, azonban soha nem hallottam tőle, hogy HABSBOURG PÁRTI LENNE.
Lehel
2013-08-29 21:54:47
"4.) Az utódok közül az, aki az uralkodó iránti hűségét megszegné vagy viszályt
keltene az uralkodó és annak családja közt, vére ontassék, miként a szerződők (?) a
saját vérükkel szentesítették (!) esküjüket(l). "
Ez a legfontosabb, aminek érvényt kell szereznünk, azonnal meg fog szűnni a pártoskodás és az idegen hatalom beszivárgása
Lehel
2013-08-29 21:41:07
Benedek !
Nem csak a vezér származása, de a tennivalók és a javak elosztása is fontos szempontok voltak szerintem.
Ami a vezérséget illeti, nekem úgy tűnik igaza volt Halász Dr.nak abban, hogy 905 után a magyar vezérek mellett megjelentek az idegen királynők !!!
Ez már megkérdőjelezi a kirányaink szabadságát.
Lehel
2013-08-29 21:28:49
Kedves Tibor !
Csupán a véletlenen múlt, hogy beleolvastam, mert gyakran napok telnek el munkával anélkül, hogy ide jönnék.
Igen hosszú a mű, ezért csak részleteket olvastam belőle anno.
Köszönöm, hogy ismét elővehetem, mert felhívtad rá a figyelmedet !
üdv.
Lehel
Kis Tibor
2013-08-29 21:05:26
Lehel
2013-08-29 20:53:45
Kedves Benedek !
Mekizedek és reinkarnációi (?) végig vonulnak a kereszténység mint hagyomány történelmén.
Én a Bibliában SztPál zsidókhoz írott levelében találtam rá utalást ( Jézus utáni időkből), ugyanakkor nem írott formában a szkiita kultúra és tradíció már Jézus előtt is eszerint élt.
Írott törvényt tudtommal először a sémi népeknek -Babilonba vonulását követően - Hamurabi írt, ( ami biztosította számukra a kettős mércét) majd Jézus mondott ennek érvényességére NEM- et.
Szerintem ezért ölették meg.
Ha nem az írásos nyomokat követjük, akkor pedig a Biblia ószövetségi mondája szerint az első törvényszegők már az első emberpár Ádám és Éva voltak, ezért űzettek ki...
Mariann
2013-08-29 20:51:12
A Mellkizédek témakör az Álmos akadémia előadásaink többször előjött, ez lehet a kereszténység egyik kulcstörténete, és milyen meglepő, kétezer évvel Krisztus urunk előtt. Nagyon jó volt a mai műsor, a három nemzeti vereség egy napra esése különös jel, amit csak Kubinyi Tamástól hallottam. A vérszerződés és a magyarság testvér szava összefügg, ebben lehet az a titok, amiért érdemes az Áka előadásra elmennünk.
Topi
2013-08-29 20:05:11
Topi
2013-08-29 19:08:59
Lehel
2013-08-29 18:27:32
Kedves Benedek !
Jézusról tudok, aki utoljára "törvényt" hirdetett és újszövetséget kötött szakrális értelemben is.
A közjogban a Magyarság részéről esetleg Atilla de inkább Árpád voltak azok, akik olyan szövetséget, olyan esküt tettek, ami örök kötelmet jelent és véleményem szerint nem volt ellentétben a "törvénnyel", amit Jézus Krisztus hirdetett, mint örök érvényű törvényt.
Ha tudsz más forrást, kérlek osszad meg velem.
baráti köszönettel:
Lehel
Lehel
2013-08-29 16:14:27
Kedves Lisbeth !
Dr Halász József többek között a jog és a matematika terén is professzionális szakember.
Nem szorul arra, hogy megvédjem, de azt mindenképpen el kell mondjam, hogy a természetes emberi létformát alátámasztó jogi szabályozás, ahogy a matematika is koherens tudományok, amit azok művelői jól ki tudnak mutatni.
Ezért a Szent Korona eszme sem véletlenül koherens, a szabályai követhetők, egymásból jól levezethetők, amit Dr Halász József elég pontosan lát és ábrázol.
Nem kívánom Bakki Gábor írásait, beszélgetéseit minősíteni, csupán arra szeretnék rámutatni, hogy abban ritkán érzem az elfogadáshoz szükséges koherenciát.
Sajnos én nem tudom összeszedni az itteni írásai tartalmi mondandóját sem, amíg Dr.Halász József által kifejtettek számomra világosak.
A véleményalkotás persze szabad, de nem tesz jól, ha valaki úgy adja elő mondandóját, hogy azok sem a tényekkel, sem koherenciájukkal nem hozhatók párhuzamba.
Mariann
2013-08-29 14:32:30
Szegény Lisbet elveszitette az önuralmát, mindenfélét összehord, mert nem hajlandó a valóság az ő félreértéséhez igazodni. Nyugodj meg Lisbet, részemről nem kivánok veled vitatkozni, a véleményem változatlan.