Topi
2013-09-04 10:05:11
Topi
2013-09-04 09:54:07
Végre egy vezető aki észhez tért és nekünk már megint a kritizálók között kell lennünk. Olvasd, egy seggfej indította a faceb-on és persze az alja nép mind ráharapott.
Ki emlékszik arra az időkre mikor 20Ft-ot kaptunk ha egy buzeránst rendőr kézre adtunk?! abban az időben még értelem vezérelte az emberiséget. Ma a sátánok és agyrém betegek világát éljük, kik a föld szándékos pusztulásán dolgoznak nap nap után.
http://index.hu/belfold/2013/09/03/zsidobuzizni_lehet_fakjuzni_nem/
Topi
2013-09-04 08:51:43
Tisztelt Seraf!
Itt a félreérthetőség egyik fő oka: "Mivel az idősebbek nincsenek a rendszer telepítéshez szokva, így részükre se -
gítséggel lehet egy (vírusprogram) :" - helyett egy vírusirtóprogram!!!
Egyébként minden zsindows kémrendszert felhasználónak javaslom, hogy a gép indításakor a bekapcsoló gomb megnyomása után, azonnal nyomja meg az (F-8) vagy (F - 12)-es billentyűket, és nézze meg, hogy ilyenkor mi történik. A korszerűbb BiIOS-t tartalmazó masináknál ilyenkor megjelenik egy BOOT menü, ahol a gép által felismert és csatlakoztatott indítható eszközök vannak felsorolva. Amelyik masinánál ez a funkció elérhető, ott lehetőség van egy külső alternatív és hardver független operációs rendszer indítására, és használatára akár egy pendriveről is.
Apista
2013-09-03 22:25:21
HunorMagor
2013-09-03 22:16:54
Kedves Magyar Testvérek ! Egy természetes permetszert adok tovább, minden kertészkedni kívánó atyámfiának . Én is kaptam, és továbbítom :)
Természetes permetszer
Ezt egy nagyon kedves hölgy osztotta meg .
„Ez évig a férjem permetezett minden fát. Azt vette, amit a boltban ajánlottak. Jó drága volt, és szinte 2 hetente kellett újra permetezni. Idén már én permetezek, de csak dióteával. Ha rám is jut belőle, legfeljebb szebb lesz tőle a bőröm. És ami nagy öröm: még jobb, mint a mérgek. Elűzi a hangyákat, levéltetveket a fáról, gombabetegségekre is jó, és kevesebbszer kell ismételni, mint a régi permetszerekkel.”
Így készül:
„2 liter vizet felforralok, majd belegyűrök jó sok diófalevelet, amit a kis zöld szárával együtt vágtam le. Megvárom míg kihűl, kiszedem a leveleket, és spriccelős flakonba teszem. Levél megy a komposztba, elriasztja a legyeket, meg a hangyákat. Az összes növényre jó, a spenótra is fújtam, meg a salátákra is.”
(Gyöngyi Kerepesi osztotta meg VIDÉKEN ÚJRAKEZDŐK csoportban.)
Valaki megjegyzést fűzött ehhez, hogy ő gyerekkorában diólevéllel dörzsölte be a bőrét, a bogarak ellen.
A rovarriasztó és bőrszépítő hatás tudományosan is igazolható: “A diólevélnek keserű nyálkahártya-összehúzó, tonizáló hatása van, cserzőanyagokban nagyon gazdag. Összehúzó, cserző hatását a levél tannintartalma, baktériumölő, gombaölő, rovarölő és rovarriasztó hatását pedig a vele kapcsolatban lévő ellagénsav okozza.”- lehet olvasni több gyógynövény ismertetőben.
Csak ismételni tudom: érdemes kipróbálni!
Apista
2013-09-03 22:11:25
Topi
2013-09-03 21:37:43
Nekem is vannak javaslataim, amellyel hatékonyan meglehet védeni az elavult operációs rendszereket tartalmazó számítógépet. Egyik ilyen javaslatom, egy külön adathordozó (Wincseszter) beszereltetése, ma már a kis kapacitású 40 - 80Gb-os Wincseszterekhez aránylag olcsón hozzálehet jutni. Ennek a Windowsnál alkalmazható megoldásnak az az előnye, hogy meglehet osztani a két merevlemez közt az adatokat, a kisebbiken csak a Windows és a programjai lehetnek, a másik külön meghajtón a Dokumentumok zene videó és minden hasonló. Ennek a megoldásnak az is előnye, hogy sokkal gyorsabb lesz a windows működése is, de ha a dokumentum mappát simán áthúzzuk-áthelyezzük a másik wincseszterre ahol mindig simán elérjük, akkor egy esetleges vírus támadásnál valamennyi dokumentumunk sértetlenül megmarad. Viszont ere a második wincseszterre plusz kiegészítésként a dokumentumok mellé fellehet telepíteni egy önálló és sokkal biztonságosabb Linux operációs rendszert, és többet nem lesz gond a kémprogramokkal vírusokkal vagy a Windows-al.
Ferenc
2013-09-03 20:59:57
Nekem is régi számitógépem van és Windows XP, Version 2002, Service Pack 3 Software-el müködik. Ezzel a verzióval minden további nélkül müködik a Skype és az ÁKTV -t jól lehet az interneten nézni. Többször kaptam már virust - Amerika irányából - amikor a számitógép gyakorlatilag müködés képtelenné vált. Ilyen esetben - sajnos - nincs más megoldás, mint az, hogy a központi adattárolóról (
C:// lemezröl) mindent le kell törölni és az egész programot a számitógép vásárlásakor mellékelt program lemezekröl ujra be kell tölteni! Ez nem egyszerü feladat, esetleg baráti segitséget is igénybe kell venni, de viszont igy nem kell új számitógépet venni !Több programot, igy pl. a skype-t az internetröl ujra kell telepiteni. Vigyázat!!! ... A Skype és a Facebook - de a Google Browser is potenciális virushordozók - ezért mindenkinek melegen ajánlom a következöket;
- ha a számitógépe kifogástalanul müködik azonnal kapcsoljon ki minden automatikusan müködö letöltö vagy frissitö programot a Firewall segitségével. Különösen a Skype, Facebook és a Google esetében( mert nem tudni , mi kerül letöltésre ! )
- rendszeresen 2-3 naponta frissitse az anti - virus programját.
- esetenként frissitse a Windows programját is ( windows update)
- az interneten tárlot adatait ( Temporary Inernet Files) rendszeresen törölje!
- a Cookies és Popup programokat deaktivizáni kell, mert ezek is virus hordozók lehetnek.
Topi
2013-09-03 20:55:18
Kedves Seraf!
A vírus program az egy ártalmas és veszélyes dolog, viszont az általad ajánlott AVAST egy aránylag jó vírusirtó program. Én viszont évek óta nem használok semmilyen felesleges memória zabáló vírusirtót, mégsem volt soha problémám az ócskavasammal. De a félreértések elkerülése véget , nem a bosszantásod miatt kontárkodtam bele a Windows felhasználóknak igen hasznos javaslatodba.
Topi
2013-09-03 20:34:33
Zsidó világuralom megvalósítása lépésről lépésre
A Sanhedrin Chemor rabbinak adott biztatása 1489-ben: “tényleges hatalomra fogtok emelkedni”
“Tegyétek lehetővé, hogy fiaitokból törvénytudók és ügyvédek legyenek, hassatok oda, hogy belefolyva az államügyek intézésébe, a keresztényeket jármuk alá hajtván, a világhatalom birtokában bosszút állhassatok rajtuk”
1489. január 13-án Chemor, a franciaországi Provance Arles városának rabbija tanácsért folyamodott az akkortájt Konstantinápolyban székelő Nagy Sanhedrinhez. Tudakolta, mitévő legyen a zsinagógát fenyegető arlesi polgárokkal szemben. A Sanhedrin Chemor rabbinak küldött válasza:…
„Szeretett Hívünk Mózesben!
Kézhez vettük leveled, amelyben tudatsz a benneteket sújtó bajokról és szerencsétlenségekről. Panaszaid hallván minket is áthat a ti nagy fájdalmatok.
A Nagy Satrafák és Rabbik tanácsa a következő:
1. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy Franciaország királya a keresztény hitre térést kényszeríti rátok; engedelmeskedjetek, mivel nem tehettek másként, de tartsátok meg Mózes törvényeit szívetekben.
2. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy a parancs megfoszt benneteket vagyonotoktól: fiaitokat tegyétek meg kereskedőknek, hogy ily módon ők foszthassák meg lépésről-lépésre vagyonuktól a keresztényeket.
3. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy életetek ellen merényleteket követnek el: fiaitokat taníttassátok doktoroknak és patikusoknak, hogy ők vehessenek el keresztény életeket.
4. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy lerombolják zsinagógáitokat: fiaitokból képezzetek papokat és kanonokokat, hogy ők rombolhassák le a keresztények templomait.
5. Arra vonatkozóan, amiket egyéb panaszaidban előadsz: tegyétek lehetővé, hogy fiaitokból törvénytudók és ügyvédek legyenek, hassatok oda, hogy belefolyva az államügyek intézésébe, a keresztényeket jármuk alá hajtván, a világhatalom birtokában bosszút állhassatok rajtuk.
6. Ne térjetek el ettől a parancstól, amit nektek adunk, mert tapasztalni fogjátok, hogy a megalázottságból a tényleges hatalomra fogtok emelkedni.
V.S.S.V.F.F. a Zsidók Hercege,
1489. Caslue (november) 21-én.”
A fenti levél James de Rothschild, prominens zsidó milliomos támogatásával jelent meg 1889-ben a REVUE DES ETUDES JUTVES-ben – eredetiségéhez tehát semmi kétség sem férhet. A benne foglalt és az elmúlt 500 év során híven követett parancs biztosította a zsidóságnak az előnyt az anyagi előmenetel és a politikai sikerek terén a keresztény becsülettel szemben. A parancs erkölcstelensége azonban éppen a zsidóság alacsonyabbrendűségét bizonyítja. Alacsonyabbrendűsége pedig bukásának záloga.
Megjelent: Út és Cél, 1976. szeptember-október
Ajózsef
2013-09-03 19:01:13
Tisztelt Benedek, ön teljesen félreértett, vagy szándékosan elferdíti szavaim, már többször leírtam, hogy a sátánfattyak ellen nem fegyverrel kell harcolni, azt is leírtam mi a gyógyszer ellenük.
Üdv.József
Topi
2013-09-03 17:40:37
volt jobbikos
2013-09-03 17:00:21
Felesleges indulatokat gerjeszteni, a be írók okos gondolatait minősíteni "sok baráti eszmecsere a semmiről". Nem a semmiről írnak, hanem nagyon fontos dolgokról.
Ajózsef
2013-09-03 16:13:54
Tisztelt Benedek, arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy sokat foglalkozunk a zsidókkal, és keveset a ránk váró feladatokkal. Márpedig ha várunk a Jó Istenre és magunk semmit sem teszünk akkor a helyzet nem fog javulni.
A sátánfattyak teszik a dolgukat, elfoglalják az egész világot amit jahve nekik ígért. De mi keresztények nem a tesszük a dolgunk, nemcsak Hazánk, de templomaink vezetését is átengedtük nekik. Nem mehet ez így tovább, ha az emberek nem fordulnak a Magyarok Istene felé és nem térnek vissza őseink útjára, akkor tovább csúszunk a lejtőn lefelé.
Ha sikerül a sátánfattyaknak kirobbantani egy nagyobb katonai összecsapást, márpedig erre most nagy az esély, akkor a városi élősködő életnek vége, és akkor könnyen valóra válik bill gates és fajtársai álma, az emberiség létszámának a csökkentéséről.
A mi őseink földműveléssel és állattenyésztéssel foglalkoztak, önellátók voltak. Aki most is az, az túléli a következő nehéz időket, aki nem az, az áldozata lehet a sátáni tervnek.
A Magyarok Istene segíti azt aki teremt, de nem segíthet azokon aki semmit sem tesz.
HunorMagor
2013-09-03 13:22:53
Kedves Magyar Testvérek ! A zsidó az egy gyáva népség, csak a sötétben tud vitézkedni, és a védtelenekkel szemben tud csak győzelmet aratni ! Ha megfigyeltétek, ők mindig állig fel vannak fegyverkezve, az ellenségüknek tartott nép kezében esetleg csak csúzli vagy kő van. Uszítani, szembeállítani mindenféle aljas hazugsággal, az ő mesterségük. Rabló az istenük, az apjuk, az anyjuk, és a ő maguk, sőt a kölkeik is. Olyan ártatlan pofájuk van, mint egy ma született báránynak, olyan mesteri szinten tudnak sírni panaszkodni, hogy minden jó érzésű embernek megesik a szíve rajtuk, de azt soha nem mondják el, hogy minden gonosz dolgoknak ők az előmozdítói, ők fogják a korbácsot a kezükben, majd amikor a felelősségre vonás van rá mutatnak a korbácsra, és azt mondják hogy ő a hibás . Kedves Ajózsef ! Lehet, hogy újra, és újra előkészítik a holokamut, de ne feledkezzünk meg arról, hogy egyetlen hazug, gyilkosnak, rablónak, tolvajnak, bálványimádónak, paráznának, gyermek rontónak, tömeg gyilkosnak stb nincs öröksége a Jó Istennek országában. Ha majd jehova de hova népe szembesül az igazsággal, kitörölheti a holokamujával, meg minden aljasságával, a fenekét meg a pénzével is mert csak arra lesz csak jó . De most, hogy a Kárpát hazát szemelte ki, itt fog a bicskája beletörni, mint minden aljas birodalomnak itt a Kárpát hazában húzták el a nótáját, így neki is itt fognak harangozni, de ez a harang, az egész földön hallható lesz . Most is csak azt tudom mondani, ha van esze ennek a nyomorult csavargó, tolvaj, rabló, kalóz népségnek akkor belátható időn belül letérdel a Magyar nép előtt, és esdekel kegyelemért és minden elrablott javát visszaadja a Magyar népnek, és el kezd a Magyar nép javán dolgozni, és nem töri tovább abban a kobakját, hogyan tud ártani drága nemzetünknek.
Ajózsef
2013-09-03 12:32:24
Izrael a következő holokausztját készíti elő.
A második világháborúban is a feláldozható zsidók pusztultak el akik elfordultak a talmudista vezetőiktől, akik nem voltak lojálisak a vajúdó cionizmushoz, akik nem voltak elég gazdagok vagy adakozók, hogy segítsék Izrael újralapítását, a kiválasztottak megmenekültek. A 16 éves Soros is egy ilyen zsidóválogató bizottság tagja volt, a youtube-on láttam egy BBC interjút, amikor azt kérdezték tőle: "szégyelli-e", azt válaszolta nem, mert akkor ezt kellett tennie, apja hamis papírokkal, így bújtatta.
Most is, ha Szíria válaszcsapást mér Izraelre, azok pusztulnak el akiket feláldoznak fajtársaik, akik után majd kárpótlás jár, és újabb 50 évig lehet rájuk hivatkozva élősködni. A túlélésre kiválogatott elit most is időben elszelel, mielőtt még forróvá válna talpa alatt a talaj.
Aki ismeri az igaz történelmet tudja, hogy mindig is ezt tették, ezen mi nem tudunk változtatni, nem is az a feladatunk. Nekünk Magyar testvéreim azon kell elgondolkodnunk mit teszünk, hogy elkerüljük vagy túléljük a nekünk szánt sorsot, mert sajnos az új bázisuknak hazánkat szemelték ki, ahol fajtársaik és csicskásaik, banki és törvényi trükkökkel már előkészítették a terepet fogadásukra. Aki most külföldre megy munkát vállalni az a sűlyedő hajót hagyja el, ne tegye. Minden épkézláb Magyarra szükség lesz, hogy megvédjük Hazánkat a betolakodóktól.
Borsodi
2013-09-03 11:20:30
Peter123, jól sikerült az interjú! :-) A szavaid mindig lelkesítenek - lelki erőt adnak! Köszönöm, hogy megosztottad!
Topi
2013-09-03 08:52:18
Martin Killeen
2013-09-03 08:51:45
Kedves Topi! 2013-09-02 10:59:56
Tenyleg csodalatos mindegyik kep, de hogy lehetne ezt elmenteni? Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-09-03 08:47:34
Kedves Czekus Job!
Minden alkalommal csodaltam a felveteleit es hozzaszolasait az echotv-ben is (nekem csak tahotv), ma annak is orultem, hogy megemlitette a XII. ker-i Marvany utcat (oda jartam elemibe a Boszormenyi utrol). Feltetlenul el fogok menni mindket boltba vasarolni,.es megkoszonom nekik a kiallasukat, amikor hazamegyek az okt. 23-i megemlekezesre. Szebb jovot! Barbara