Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-09-04 10:05:11
Topi
2013-09-04 09:54:07
Végre egy vezető aki észhez tért és nekünk már megint a kritizálók között kell lennünk. Olvasd, egy seggfej indította a faceb-on és persze az alja nép mind ráharapott.
Ki emlékszik arra az időkre mikor 20Ft-ot kaptunk ha egy buzeránst rendőr kézre adtunk?! abban az időben még értelem vezérelte az emberiséget. Ma a sátánok és agyrém betegek világát éljük, kik a föld szándékos pusztulásán dolgoznak nap nap után.

http://index.hu/belfold/2013/09/03/zsidobuzizni_lehet_fakjuzni_nem/
Topi
2013-09-04 08:51:43
Tisztelt Seraf!
Itt a félreérthetőség egyik fő oka: "Mivel az idősebbek nincsenek a rendszer telepítéshez szokva, így részükre se -
gítséggel lehet egy (vírusprogram) :" - helyett egy vírusirtóprogram!!!
Egyébként minden zsindows kémrendszert felhasználónak javaslom, hogy a gép indításakor a bekapcsoló gomb megnyomása után, azonnal nyomja meg az (F-8) vagy (F - 12)-es billentyűket, és nézze meg, hogy ilyenkor mi történik. A korszerűbb BiIOS-t tartalmazó masináknál ilyenkor megjelenik egy BOOT menü, ahol a gép által felismert és csatlakoztatott indítható eszközök vannak felsorolva. Amelyik masinánál ez a funkció elérhető, ott lehetőség van egy külső alternatív és hardver független operációs rendszer indítására, és használatára akár egy pendriveről is.
Apista
2013-09-03 22:25:21
HunorMagor
2013-09-03 22:16:54
Kedves Magyar Testvérek ! Egy természetes permetszert adok tovább, minden kertészkedni kívánó atyámfiának . Én is kaptam, és továbbítom :)
Természetes permetszer
Ezt egy nagyon kedves hölgy osztotta meg .

„Ez évig a férjem permetezett minden fát. Azt vette, amit a boltban ajánlottak. Jó drága volt, és szinte 2 hetente kellett újra permetezni. Idén már én permetezek, de csak dióteával. Ha rám is jut belőle, legfeljebb szebb lesz tőle a bőröm. És ami nagy öröm: még jobb, mint a mérgek. Elűzi a hangyákat, levéltetveket a fáról, gombabetegségekre is jó, és kevesebbszer kell ismételni, mint a régi permetszerekkel.”


Így készül:


„2 liter vizet felforralok, majd belegyűrök jó sok diófalevelet, amit a kis zöld szárával együtt vágtam le. Megvárom míg kihűl, kiszedem a leveleket, és spriccelős flakonba teszem. Levél megy a komposztba, elriasztja a legyeket, meg a hangyákat. Az összes növényre jó, a spenótra is fújtam, meg a salátákra is.”
(Gyöngyi Kerepesi osztotta meg VIDÉKEN ÚJRAKEZDŐK csoportban.)
Valaki megjegyzést fűzött ehhez, hogy ő gyerekkorában diólevéllel dörzsölte be a bőrét, a bogarak ellen.

A rovarriasztó és bőrszépítő hatás tudományosan is igazolható: “A diólevélnek keserű nyálkahártya-összehúzó, tonizáló hatása van, cserzőanyagokban nagyon gazdag. Összehúzó, cserző hatását a levél tannintartalma, baktériumölő, gombaölő, rovarölő és rovarriasztó hatását pedig a vele kapcsolatban lévő ellagénsav okozza.”- lehet olvasni több gyógynövény ismertetőben.

Csak ismételni tudom: érdemes kipróbálni!
Apista
2013-09-03 22:11:25
Aki még nem látta az Anikó által említett párttitkárt:

http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Nemzeti%20Nagyvizit.aspx
Topi
2013-09-03 21:37:43
Nekem is vannak javaslataim, amellyel hatékonyan meglehet védeni az elavult operációs rendszereket tartalmazó számítógépet. Egyik ilyen javaslatom, egy külön adathordozó (Wincseszter) beszereltetése, ma már a kis kapacitású 40 - 80Gb-os Wincseszterekhez aránylag olcsón hozzálehet jutni. Ennek a Windowsnál alkalmazható megoldásnak az az előnye, hogy meglehet osztani a két merevlemez közt az adatokat, a kisebbiken csak a Windows és a programjai lehetnek, a másik külön meghajtón a Dokumentumok zene videó és minden hasonló. Ennek a megoldásnak az is előnye, hogy sokkal gyorsabb lesz a windows működése is, de ha a dokumentum mappát simán áthúzzuk-áthelyezzük a másik wincseszterre ahol mindig simán elérjük, akkor egy esetleges vírus támadásnál valamennyi dokumentumunk sértetlenül megmarad. Viszont ere a második wincseszterre plusz kiegészítésként a dokumentumok mellé fellehet telepíteni egy önálló és sokkal biztonságosabb Linux operációs rendszert, és többet nem lesz gond a kémprogramokkal vírusokkal vagy a Windows-al.
Ferenc
2013-09-03 20:59:57
Nekem is régi számitógépem van és Windows XP, Version 2002, Service Pack 3 Software-el müködik. Ezzel a verzióval minden további nélkül müködik a Skype és az ÁKTV -t jól lehet az interneten nézni. Többször kaptam már virust - Amerika irányából - amikor a számitógép gyakorlatilag müködés képtelenné vált. Ilyen esetben - sajnos - nincs más megoldás, mint az, hogy a központi adattárolóról ( C:// lemezröl) mindent le kell törölni és az egész programot a számitógép vásárlásakor mellékelt program lemezekröl ujra be kell tölteni! Ez nem egyszerü feladat, esetleg baráti segitséget is igénybe kell venni, de viszont igy nem kell új számitógépet venni !Több programot, igy pl. a skype-t az internetröl ujra kell telepiteni. Vigyázat!!! ... A Skype és a Facebook - de a Google Browser is potenciális virushordozók - ezért mindenkinek melegen ajánlom a következöket;
- ha a számitógépe kifogástalanul müködik azonnal kapcsoljon ki minden automatikusan müködö letöltö vagy frissitö programot a Firewall segitségével. Különösen a Skype, Facebook és a Google esetében( mert nem tudni , mi kerül letöltésre ! )
- rendszeresen 2-3 naponta frissitse az anti - virus programját.
- esetenként frissitse a Windows programját is ( windows update)
- az interneten tárlot adatait ( Temporary Inernet Files) rendszeresen törölje!
- a Cookies és Popup programokat deaktivizáni kell, mert ezek is virus hordozók lehetnek.
Topi
2013-09-03 20:55:18
Kedves Seraf!
A vírus program az egy ártalmas és veszélyes dolog, viszont az általad ajánlott AVAST egy aránylag jó vírusirtó program. Én viszont évek óta nem használok semmilyen felesleges memória zabáló vírusirtót, mégsem volt soha problémám az ócskavasammal. De a félreértések elkerülése véget , nem a bosszantásod miatt kontárkodtam bele a Windows felhasználóknak igen hasznos javaslatodba.
Topi
2013-09-03 20:34:33
Zsidó világuralom megvalósítása lépésről lépésre

A Sanhedrin Chemor rabbinak adott biztatása 1489-ben: “tényleges hatalomra fogtok emelkedni”

“Tegyétek lehetővé, hogy fiaitokból törvénytudók és ügyvédek legyenek, hassatok oda, hogy belefolyva az államügyek intézésébe, a keresztényeket jármuk alá hajtván, a világhatalom birtokában bosszút állhassatok rajtuk”

1489. január 13-án Chemor, a franciaországi Provance Arles városának rabbija tanácsért folyamodott az akkortájt Konstantinápolyban székelő Nagy Sanhedrinhez. Tudakolta, mitévő legyen a zsinagógát fenyegető arlesi polgárokkal szemben. A Sanhedrin Chemor rabbinak küldött válasza:…

„Szeretett Hívünk Mózesben!

Kézhez vettük leveled, amelyben tudatsz a benneteket sújtó bajokról és szerencsétlenségekről. Panaszaid hallván minket is áthat a ti nagy fájdalmatok.

A Nagy Satrafák és Rabbik tanácsa a következő:

1. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy Franciaország királya a keresztény hitre térést kényszeríti rátok; engedelmeskedjetek, mivel nem tehettek másként, de tartsátok meg Mózes törvényeit szívetekben.

2. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy a parancs megfoszt benneteket vagyonotoktól: fiaitokat tegyétek meg kereskedőknek, hogy ily módon ők foszthassák meg lépésről-lépésre vagyonuktól a keresztényeket.

3. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy életetek ellen merényleteket követnek el: fiaitokat taníttassátok doktoroknak és patikusoknak, hogy ők vehessenek el keresztény életeket.

4. Arra vonatkozóan, amit mondasz, hogy lerombolják zsinagógáitokat: fiaitokból képezzetek papokat és kanonokokat, hogy ők rombolhassák le a keresztények templomait.

5. Arra vonatkozóan, amiket egyéb panaszaidban előadsz: tegyétek lehetővé, hogy fiaitokból törvénytudók és ügyvédek legyenek, hassatok oda, hogy belefolyva az államügyek intézésébe, a keresztényeket jármuk alá hajtván, a világhatalom birtokában bosszút állhassatok rajtuk.

6. Ne térjetek el ettől a parancstól, amit nektek adunk, mert tapasztalni fogjátok, hogy a megalázottságból a tényleges hatalomra fogtok emelkedni.

V.S.S.V.F.F. a Zsidók Hercege,

1489. Caslue (november) 21-én.”

A fenti levél James de Rothschild, prominens zsidó milliomos támogatásával jelent meg 1889-ben a REVUE DES ETUDES JUTVES-ben – eredetiségéhez tehát semmi kétség sem férhet. A benne foglalt és az elmúlt 500 év során híven követett parancs biztosította a zsidóságnak az előnyt az anyagi előmenetel és a politikai sikerek terén a keresztény becsülettel szemben. A parancs erkölcstelensége azonban éppen a zsidóság alacsonyabbrendűségét bizonyítja. Alacsonyabbrendűsége pedig bukásának záloga.

Megjelent: Út és Cél, 1976. szeptember-október
Ajózsef
2013-09-03 19:01:13
Tisztelt Benedek, ön teljesen félreértett, vagy szándékosan elferdíti szavaim, már többször leírtam, hogy a sátánfattyak ellen nem fegyverrel kell harcolni, azt is leírtam mi a gyógyszer ellenük.
Üdv.József
Topi
2013-09-03 17:40:37
Ilyen magyar kisgyerekből kell rengeteg a hazának!
http://www.youtube.com/watch?v=GiDbyZt77L8&feature=share
volt jobbikos
2013-09-03 17:00:21
Felesleges indulatokat gerjeszteni, a be írók okos gondolatait minősíteni "sok baráti eszmecsere a semmiről". Nem a semmiről írnak, hanem nagyon fontos dolgokról.
Ajózsef
2013-09-03 16:13:54
Tisztelt Benedek, arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy sokat foglalkozunk a zsidókkal, és keveset a ránk váró feladatokkal. Márpedig ha várunk a Jó Istenre és magunk semmit sem teszünk akkor a helyzet nem fog javulni.
A sátánfattyak teszik a dolgukat, elfoglalják az egész világot amit jahve nekik ígért. De mi keresztények nem a tesszük a dolgunk, nemcsak Hazánk, de templomaink vezetését is átengedtük nekik. Nem mehet ez így tovább, ha az emberek nem fordulnak a Magyarok Istene felé és nem térnek vissza őseink útjára, akkor tovább csúszunk a lejtőn lefelé.
Ha sikerül a sátánfattyaknak kirobbantani egy nagyobb katonai összecsapást, márpedig erre most nagy az esély, akkor a városi élősködő életnek vége, és akkor könnyen valóra válik bill gates és fajtársai álma, az emberiség létszámának a csökkentéséről.
A mi őseink földműveléssel és állattenyésztéssel foglalkoztak, önellátók voltak. Aki most is az, az túléli a következő nehéz időket, aki nem az, az áldozata lehet a sátáni tervnek.
A Magyarok Istene segíti azt aki teremt, de nem segíthet azokon aki semmit sem tesz.
HunorMagor
2013-09-03 13:22:53
Kedves Magyar Testvérek ! A zsidó az egy gyáva népség, csak a sötétben tud vitézkedni, és a védtelenekkel szemben tud csak győzelmet aratni ! Ha megfigyeltétek, ők mindig állig fel vannak fegyverkezve, az ellenségüknek tartott nép kezében esetleg csak csúzli vagy kő van. Uszítani, szembeállítani mindenféle aljas hazugsággal, az ő mesterségük. Rabló az istenük, az apjuk, az anyjuk, és a ő maguk, sőt a kölkeik is. Olyan ártatlan pofájuk van, mint egy ma született báránynak, olyan mesteri szinten tudnak sírni panaszkodni, hogy minden jó érzésű embernek megesik a szíve rajtuk, de azt soha nem mondják el, hogy minden gonosz dolgoknak ők az előmozdítói, ők fogják a korbácsot a kezükben, majd amikor a felelősségre vonás van rá mutatnak a korbácsra, és azt mondják hogy ő a hibás . Kedves Ajózsef ! Lehet, hogy újra, és újra előkészítik a holokamut, de ne feledkezzünk meg arról, hogy egyetlen hazug, gyilkosnak, rablónak, tolvajnak, bálványimádónak, paráznának, gyermek rontónak, tömeg gyilkosnak stb nincs öröksége a Jó Istennek országában. Ha majd jehova de hova népe szembesül az igazsággal, kitörölheti a holokamujával, meg minden aljasságával, a fenekét meg a pénzével is mert csak arra lesz csak jó . De most, hogy a Kárpát hazát szemelte ki, itt fog a bicskája beletörni, mint minden aljas birodalomnak itt a Kárpát hazában húzták el a nótáját, így neki is itt fognak harangozni, de ez a harang, az egész földön hallható lesz . Most is csak azt tudom mondani, ha van esze ennek a nyomorult csavargó, tolvaj, rabló, kalóz népségnek akkor belátható időn belül letérdel a Magyar nép előtt, és esdekel kegyelemért és minden elrablott javát visszaadja a Magyar népnek, és el kezd a Magyar nép javán dolgozni, és nem töri tovább abban a kobakját, hogyan tud ártani drága nemzetünknek.
Ajózsef
2013-09-03 12:32:24
Izrael a következő holokausztját készíti elő.
A második világháborúban is a feláldozható zsidók pusztultak el akik elfordultak a talmudista vezetőiktől, akik nem voltak lojálisak a vajúdó cionizmushoz, akik nem voltak elég gazdagok vagy adakozók, hogy segítsék Izrael újralapítását, a kiválasztottak megmenekültek. A 16 éves Soros is egy ilyen zsidóválogató bizottság tagja volt, a youtube-on láttam egy BBC interjút, amikor azt kérdezték tőle: "szégyelli-e", azt válaszolta nem, mert akkor ezt kellett tennie, apja hamis papírokkal, így bújtatta.
Most is, ha Szíria válaszcsapást mér Izraelre, azok pusztulnak el akiket feláldoznak fajtársaik, akik után majd kárpótlás jár, és újabb 50 évig lehet rájuk hivatkozva élősködni. A túlélésre kiválogatott elit most is időben elszelel, mielőtt még forróvá válna talpa alatt a talaj.
Aki ismeri az igaz történelmet tudja, hogy mindig is ezt tették, ezen mi nem tudunk változtatni, nem is az a feladatunk. Nekünk Magyar testvéreim azon kell elgondolkodnunk mit teszünk, hogy elkerüljük vagy túléljük a nekünk szánt sorsot, mert sajnos az új bázisuknak hazánkat szemelték ki, ahol fajtársaik és csicskásaik, banki és törvényi trükkökkel már előkészítették a terepet fogadásukra. Aki most külföldre megy munkát vállalni az a sűlyedő hajót hagyja el, ne tegye. Minden épkézláb Magyarra szükség lesz, hogy megvédjük Hazánkat a betolakodóktól.
Borsodi
2013-09-03 11:20:30
Peter123, jól sikerült az interjú! :-) A szavaid mindig lelkesítenek - lelki erőt adnak! Köszönöm, hogy megosztottad!
Topi
2013-09-03 08:52:18
Martin Killeen
2013-09-03 08:51:45
Kedves Topi! 2013-09-02 10:59:56
Tenyleg csodalatos mindegyik kep, de hogy lehetne ezt elmenteni? Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-09-03 08:47:34
Kedves Czekus Job!
Minden alkalommal csodaltam a felveteleit es hozzaszolasait az echotv-ben is (nekem csak tahotv), ma annak is orultem, hogy megemlitette a XII. ker-i Marvany utcat (oda jartam elemibe a Boszormenyi utrol). Feltetlenul el fogok menni mindket boltba vasarolni,.es megkoszonom nekik a kiallasukat, amikor hazamegyek az okt. 23-i megemlekezesre. Szebb jovot! Barbara
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.