Ica
2013-09-05 20:03:41
A devizahitelről látszik, hogy hátsó szándékkal a magyarok tönkretételére találták ki, sehol nem lehetne ezt ilyen feltételekkel éveken át vinni. A mai műsor megrenditő volt, köszönjük Kubinyi úrnak és az egész Álmos király Tv stábjának. A magyar vidék ellehetetlenitése után a városokban is megszünnek az életfeltételek, ez világosan látható. Ha a mostani feltételke között nincs megoldás, akkor várom azt a változást, amikor helyükre kerülnek a gonoszok és a jók is.
Topi
2013-09-05 20:00:49
Ajózsef
2013-09-05 17:47:57
Kedves Lehel!
Megértem indulatát a devizahitellel kapcsolatban és igazat adok önnek.
Kedvelem Czékus Jób hozzászólásait, és nem értettem a Böszörményi úton sétálókra zúdított indulatát.
Azokat kéne ostorozni akik ezt a banki magyarfogót,("terméket") bármi módon, akár csak cinkosan is, szolgálták, az ostorozást nem képletesen értettem, ha a modern jog ezt már nem engedi plusz büntetésnek, akkor legalább börtönbe zárni őket, de börtönt érdemelnek a tettestársak is, még azok is akik reklámozták, vagy csak "termék"-nek merték nevezni a sátánfattyaknak ezt a csapdáját.
Azok pedig akik szándékoznak felvenni bármilyen hitelt, előbb százszor le kéne, hogy írják a kölcsönre és adósságra vonatkozó Magyar közmondásokat.
Üdvözlettel József
Topi
2013-09-05 17:20:45
NAGYON SÜRGŐS ! EXCLUSIVE !
A FEKETE fönök ! TITKOS AMERIKAI HÁBORÚS FEJ TÖLTETŰ ATOMBOMBÁT PARANCSOLT ÁTSZÁLLÍTANI ÁTHELYEZNI !!
BORZALMAS DOLGOKAT AGYALTAK KI A HÁBORÚT MEGKEZDENI A RAVASZOK !!!!! A VIDEÓ MINDENT MEG MAGYARÁZ !!
http://www.youtube.com:80/user/TheAlexJonesChannel
Lehel
2013-09-05 16:16:55
Még annyit Évának, hogy én is az itthoni hangulatról adtam tudósítást (sajnálom, ha ez egyesek nyugalmát zavarhatja ) mert ezt az oldalt - akiket nem hall a nagyvilág - kötelességemnek érzem megvilágítani.
Köszönöm, ha elolvastátok !
http://www.youtube.com/watch?v=KmUMvShEq-E
Lehel
2013-09-05 16:08:19
Számomra is a béke Szent dolog,kedves Jobbikos !
(de sem térden csúszna, sem térden állva nem tudom ezt elképzelni, csak akkor, amikor hálát adok az Úrnak és azért önszántamból hajtok térdet )
Lehel
2013-09-05 16:02:13
Kedves Éva és Ajózsef !
Nem egy dologról beszélünk szerintem.
Nem azért kesergek, mert most személy szerint az én házam ég(érdekem lenne összeugrasztani bárkit is, SŐT ! ), ugyanis (Istennek hála ) kimásztam belőle- de sem nem állami, sem nem ügyvéd segítséggel !!!
ettől függetlenül látom, mennyire tragikus, közbizalom romboló az az állapot, amikor a már visszafizetett , vagy nagyrészt visszafizetett kölcsön ellenére elvehetik bárki (esetleg kevésbé "ügyes") honfitársaim lakását és még ki is taszítódnak a társadalomból, mert életfogytiglani fizetésre kötelezik, vagy távozásra,hogy nyomát sem érje a "jog"..
Miért nem értitek, hogy a vagyonelkobzás az BÜNTETÉS, bűntelen embert pedig a védelem illeti meg bűnözőkkel szemben, ami társadalmi kötelezettség ?.
Bűntelen embereket kiszolgáltatni pedig cinkosság és annak mindenki részese, amikor közjogról van szó, ahogy itt bizony arról szól a történet.
Mi mindnyájan felelősek vagyunk a köz állapotáért és igenis, amíg nem rezdül együtt az egész ország
(nem a séta irányába- feltehetően Norvégiában más a helyzet. ott át sem képesek élni az itteni problémákat),
ez nem is fog változni, legfeljebb tovább folyik a lecsúszás.
Ilyen körülmények között azt mondom, hogy nincs hazám, mert ez - amely eltűri mindezt a gyalázatot - nem érdemli meg a Haza jelzőt sem, de az állampolgárai sem, hogy nyugalomba legyenek,ha van lelkiismeretük.
Ez a feszültség léte csupán az oka, hogy a rejkjavikiak elzavarták a gazembereket, amíg itt Judapesten nyugalomban kívánnak sétálgatni és hapy minden.
Valójában ezt a rejkjavikiak érdemelték ki és remélem élvezik is.
"Aki nem tud országáért küzdeni, az nem érdemel országot".
(ha ezt nem értitek, hallgassátok meg ismét a 09.02.-i Kubinyi-Halász...beszélgetést,javaslom ! )
Régi Jobbikos
2013-09-05 15:54:59
Lehelnek
Értem a gondolatodat, megértem az elkeseredésedet, hiszen már az utcára sem lehet kienni, ha nem marad valaki otthol, mert kirabolják a házat. A gazemberekre haragudj, ne azokra, akiket még nem rabotak ki. Szent a béke? Jó társaság van itt, valóban a magyarság az első és csak utána jön minden egyéb.
Ajózsef
2013-09-05 15:00:23
Kedves Magyar testvéreim, próbáljunk meg megoldást, kiutat keresni ebből a nyomorúságból, amibe szándékosan beletaszították országunkat, népünket.
Sok megoldás van, mind arról szól, mit kell tenni. Ez a fórum ha jól használjuk segíthet a keresésben, de az nem megoldás, hogy időnként egymást szapuljuk.
Megosztásunk, elkurvult szellemi vezetőink és prostituálódott politikusaink leghatékonyabb fegyvere, de csak akkor működik ha mi használjuk.
Felejtsük el a pártok szerinti, vallás szerinti, falusi-városi, munkás-értelmiségi stb. felosztást, nem ez a valós felállás. Az igazság az, hogy az egyik oldalon vagyunk mi Magyarok, egyenletesen elosztva a fent említett csoportokba, a másik oldalon vannak ők, akik a csoportok élén állnak és irányítani akarnak minket.
Ui. Nem azzal van a baj aki a családjával tölti a vasárnapot és jól érzi magát, azzal van a baj aki nem ezt teszi.
Éva
2013-09-05 14:14:48
Lehel, Benedek sajnállak benneteket, hogy már egy kis vasárnapi sétából is ilyen ellenséges hozzászólást tudtok keríteni. Valószínű, hogy Jób azért írta a Böszörményi úti tudósítást, hogy az idegenbe szakadt címzett Martin Killen-nek egy kis itthoni hangulatot idézzzen. Nem értem miért elítélendő a templom utáni vasárnapi séta??? Mi is szoktunk sétálni a férjemmel vasárnap, igaz a hegyekben, és bár kisnyugdíjasok vagyunk, néha hazafelé veszünk egy krémest valahol. Sajnos a legtöbb magyar embernek a séta marad, a gazdag élősködők valahol külföldön nyaralnak all inclusive.
Az meg végképp jellemző, hogy miután a régi jobbikos is ezen a véleményen van, rögtön kitör némelyekből a jobbikutálat. Nem kell ahhoz jobbikosnak lenni kedves Lehel, hogy ne szítsuk az ellentétet itt az oldalon is magyarok egymásközt. Néha úgy gyűlölködnek itt egyesek, mintha a fidesz táborába tartoznának. Lehet, hogy így van?
Na szorrgalmas adatgyüjtést kívánok a jobbikos képviselők ellen, ha ez oldja meg a problémáinkat!
Borsodi
2013-09-05 13:42:59
borsonline.hu/20130801_nem_akar_flancos_eskuvt_orban_lanya
"Orbán Viktor a református felekezethez tartozik, felesége, Lévai Anikó katolikus. Ráhelt Iványi Gábor metodista lelkész keresztelte meg 1993-ban, és ő áldotta meg Orbánék házasságát is. A miniszterelnök és Iványi viszonya azóta politikai okok miatt megromlott.
– Nem tudom, hogy református lett-e a lányából. De bevett szokás, hogy a házasulandó fiatalok döntik el, hogy melyik szertartás szerint akarnak egybekelni. Ez nem azt jelenti, hogy az illető egyházat vált – mondta a Borsnak a lelkész. A fiataloknak jegyesoktatásra kell járniuk, amit az a pap tart majd, aki összeadja őket."
Egy "reformátusnak" és egy "katolikusnak", hogyan jut eszébe, hogy metodista esküvőjük legyen?
Ja hogy ez Hillary Clinton egyháza?
index.hu/belfold/2012/01/06/hillary_clinton_egyhazat_is_megtorpedozta_orban/
"Hillary Clinton, az Egyesült Államok külügyminisztere saját egyházának ellehetetlenítését is felrótta a magyar kormányzatnak, amikor december 23.-án levelet írt - többek között - az egyházügyi törvény hibáival kapcsolatban Orbán Viktornak."
Ki ez az Iványi, aki miniszterelnök lányának adhat "áldást"?
http://www.youtube.com/watch?v=iFwVeXwmn4Y
Kezded nem érteni? Csak azt érzed, hogy hülyítenek?
Vedd elő a Magyar Ember újságot és olvasd el, hogy mi az orbáni családnak az igazi vallása, amit nyíltan nem vállal fel, mert akkor senki nem szavazna rá.. (+ lásd francia újságnak adott nyilatkozat)
aztán add hozzá, hogy Mo 4-ik leggazdagabb familiája, az Orbán családi köre (miközben nincs benne a OV a top 100 leggazdagabb ember listájában - nehogy szemet szúrjon)
és ha rájöttél, hogy minden szinten megvezetnek (vagy próbálnak), akkor lehet gondolkozni, hogy kinek az érdekeit védi? Egy igaz jó magyar katolikus vagy református az mennyit számít nála?
Vajon az itt fórumozók vagy a magyar emberek közül hány ember adatná férjhez a lányát egy Iványival?
Kezdjük előröl: mi is a metodista "vallás"?
Ha valaki hallott már róla az legyen szíves írja meg!
Lehel
2013-09-05 11:04:16
Kedves Régi Jobbikos !
Én nem voltam Jobbikos, legfeljebb bizonyos álláspontjukkal egyet értettem, de ez nem jelentette azt, hogy ismerem a teljes szellemiségüket. Ott is több ellentmondást látok.
Minden párt - sajnos- ötvözi a sz@rt és az aranyat. Ennek pedig az az oka, hogy az arannyal csalogatják be a pártolókst, amíg a saját lényük és működési alapjukat sajnos a másik dolog szolgálja...és ez a baj.
Ezért van az, hogy a kilábaláshoz szükséges TESTI ÉS LELKI EGÉSZSÉGGEL BÍRÓ EMBEREK ÚGY MENNEK INNEN EL,HOGY VISSZA SEM NÉZNEK,mert különben ők is ebbe az apátiába süllyednének.
Semmi, senki nem marad, csak a növekvő számú "elkeseredett emberek" és egyre csökkenő számú, az életet ilyen körülmények között is derűvel élvező, valójában nem éppen egészséges lelkületű alak, esetleg ripacs.
A lelki egészséghez elengedhetetlen tudni, hogy nem árthatunk másnak, hogy működik az öngondoskodásunk (hasznos munkában fáradunk el és szükségünk a pihenésre, nem pedig a zavarkeltésre, ÁLLANDÓ FESZÜLTSÉGRE van ) és hasznos tagjai vagyunk olyan nemzetnek, ahol EGYENLŐ biztonságban érezheti mindenki magát, AKI A NEMZET JAVÁT SZOLGÁLJA nem csak a Fillér utcaiak.
Mi is volt a nemzetalapító "alkotmány " , a vérszerződés szövege ?
NEM A VIDÉKI EMBER AZ, AKI NEM LENNE MÉLTÓ ARRA, HOGY NE SÉTÁLHASSON ,KÁVÉZHASSON BIZTONSÁGBAN LAKÓHELYÉN.
Topi
2013-09-05 10:55:29
Szilvás gombóc másképp
Kedves magyar testvéreim itt a szilva és a szilvás gombóc időszaka, mindenkinek javaslom egy általam már régóta mazsolával kiegészített gombóc kipróbálását és elkészítését. A szilvás gombócot a hagyományos módon készítem azzal a különbséggel, hogy a kiszedett szilvamag helyére nem csak fahéjas cukrot teszek, hanem mazsolával is megtöltöm, (ha van akkor előtte rummal vagy aromával meglocsolom a mazsolát) de rum nélkül is finom. A főzéstől a mazsolák megduzzadnak, és a szilvával és a fahéjjal átveszik egymás izét. Érdemes kipróbálni, az elkészítéshez sok sikert, és jó étvágyat kívánok hozzá!
Régi Jobbikos
2013-09-05 10:30:49
Az őszi napsütés és egy kávé miatt nem kell megróni senkit, a haza védelme nem azt jelenti, hogy megkeseredett emberek már a napsütésnek sem tudnak örülni. Attól még a nyomor marad, de csak egésséges emberek fogják megváltoztatni. A tegnapi műsorban Vass Albert minden szava fontos volt, köszönet érte. Máshol nem lehet a nemzeti ügyekről így hallani.
Lehel
2013-09-05 09:44:37
Kedves Czékus Joób !
Nem értem kiknek jlehet jó járni a Böszörményi úton ?
Hova tartoznak azok az emberek, akik teljes nyugalomban képesek sétálgatni - esetleg "meggyónva bűneiket" utána kávézgatni- miközben soha el nem múló bűnük, hogy nem vetnek gátat a magyar családok kifosztásának, a magyar munkahelyek felszámolásának, a magyar alkotó elme és kéz gúzsba kötésének.
Ezért szegény ez az ország...
Kik ezek a békésen sétálgató emberek ,és miért élnek Magyarországon, milyen szájízzel étkeznek és kik termelik meg étküket ?
Tudják-e, hogy egy munkás fizetése 60-80 ezer Ft, tudják,-e hogy a Kesznyéteni Barna bácsi csak egy a sok százezer emberből, aki azért lakásán volt kénytelen drasztikus védelmi eszközökhöz fordulni, mert ebben az országban folyamatosan megtörténik : "a legnagyobb bűn, ha
ha az igazságtalanság büntetés nélkül marad"
Persze lehet közben élvezni az őszi napsütést és kávézgatni is, a kérdésem : kiknek és miből ?
Ugye nem ezt nevezik sorsközösség vállalásnak, a a magyarság lényege ?
yobo8258
2013-09-05 07:29:20
Kedves Martin-Killen (remélem, jól írtam)
A Böszörményi úton most J ó - járni. Vasárnaponként délelőtt jönnek a családok a nagymiséről, azonkívül az ottani reformátusok és szépen, családdal, gyerekekkel.Az evangélikusoktól pedig felfelé igyekeznek a családok. Ilyenkor csakúgy pezseg a Böszörményi út. Legtöbb család betér a Rigó Jancsiba egy fagyira, sütire.
Ezen még az sem ront semmit, hogy minap az evangélikus (én is az vagyok) főpüspök, jeles egyháztörténész mellesleg újólag fasiszta jelképnek nevezte a közeli Turult. A baj csak az, hogy a pásztor után megy a nyáj - egy része...
A Márvány utcán is jó végigsétálni, rövid ideig ott lakott Ordass Lajos püspök is, akit a Rákosi-rezsim eltávolított a hivatalából, és még jó, hogy ennyivel megúszta.
Ugyanott van a "JÓZSI" mindkét boltja is, messziről szemet gyönyörködtetve a kitűzött címeres zászlóval. Mindig jó az áruja.
Aztán kissé lejjebb, átjutva a 61-es villamos vágányán ott áll - alaposan kibővítve az az iskola, ahova Ö n is járhatott.
Ez - kezdetben csak általános suli volt, később közgazdasági technikum.
Üdvözlettel:
Czékus Jób
yobo8258
2013-09-05 07:17:56
Kedves Hunor-Magor és Testvérek: Hunor-Magor diólevél-javaslatához még: az emberi szervezet számára fontos nyomelemeket is tartalmaz a diófa levele, amely még néhány napig szedhető, gyűjthető. Próbálják ki az ebből főzött teát, nem fogják megbánni, kellemes aromájú, naponta fogyasztható.
Talán mindenki ismeri a Büdöskevirág vagy Bársonyvirág nevű egynyári növényt. (Tagetes)
Öreganyáink azért ültették a falusi előkertekbe, mert ez a növény nem tűri meg a rovar-kártevőket.
Jó kertészkedést:
Jób
totya54
2013-09-04 22:23:05
Topi
2013-09-04 21:20:40
Topi
2013-09-04 12:14:25
Kedves HunorMagor
2013-09-03 22:16:54
A diófa levél levével il. főzetével történő permetezés egy jó ötlet. De a komposztba történő belekeverését és tömény főzetű permet használatát nem javaslom, mert köztudomású, hogy a diófa levélben lévő csersav gátolja más növények fejlődését. Általában éppen ezért megfigyelhető, hogy a diófák alatt nem mindenféle gaz él meg. A gazdálkodni vágyóknak nekem is van pár BIO javaslatom: A paradicsomot uborkát a gombabetegségek ellen javasolt 30%-os friss házi tej, és fokhagyma főzet elegyével időnként lepermetezni. Ennek a permetlének az egyik előnye, hogy egyáltalán nincs várakozási ideje, de a hatására a paradicsomon és az uborkán elszaporodnak a tej bomlását és a sajt érlelését is okozó hasznos baktériumok és gombák, amik egyébként megakadályozzák hogy káros baktériumok vagy gombák megtelepedjenek. A paradicsomot mióta ezzel permetezem soha nem lesz rohadt vagy gomba fertőzött a termésének alja, és az alulról kezdődő levélbetegségeket is megakadályozza. A fokhagyma is kifejezetten gombaölő hatású, de a káros rovarokat is távol tartja. Egyébként évszázadok óta használt módszer, mert friss tehéntejben lévő anyagok a kis bocit is megvédik a fertőzésektől, ezért az uborkát vagy a paradicsomot is képes megvédeni sok károkozótól. A módszer kipróbálásához és használatához sok sikert kívánok.