Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ica
2013-09-05 20:03:41
A devizahitelről látszik, hogy hátsó szándékkal a magyarok tönkretételére találták ki, sehol nem lehetne ezt ilyen feltételekkel éveken át vinni. A mai műsor megrenditő volt, köszönjük Kubinyi úrnak és az egész Álmos király Tv stábjának. A magyar vidék ellehetetlenitése után a városokban is megszünnek az életfeltételek, ez világosan látható. Ha a mostani feltételke között nincs megoldás, akkor várom azt a változást, amikor helyükre kerülnek a gonoszok és a jók is.
Topi
2013-09-05 20:00:49
Ajózsef
2013-09-05 17:47:57
Kedves Lehel!
Megértem indulatát a devizahitellel kapcsolatban és igazat adok önnek.
Kedvelem Czékus Jób hozzászólásait, és nem értettem a Böszörményi úton sétálókra zúdított indulatát.
Azokat kéne ostorozni akik ezt a banki magyarfogót,("terméket") bármi módon, akár csak cinkosan is, szolgálták, az ostorozást nem képletesen értettem, ha a modern jog ezt már nem engedi plusz büntetésnek, akkor legalább börtönbe zárni őket, de börtönt érdemelnek a tettestársak is, még azok is akik reklámozták, vagy csak "termék"-nek merték nevezni a sátánfattyaknak ezt a csapdáját.
Azok pedig akik szándékoznak felvenni bármilyen hitelt, előbb százszor le kéne, hogy írják a kölcsönre és adósságra vonatkozó Magyar közmondásokat.
Üdvözlettel József
Topi
2013-09-05 17:20:45
NAGYON SÜRGŐS ! EXCLUSIVE !
A FEKETE fönök ! TITKOS AMERIKAI HÁBORÚS FEJ TÖLTETŰ ATOMBOMBÁT PARANCSOLT ÁTSZÁLLÍTANI ÁTHELYEZNI !!
BORZALMAS DOLGOKAT AGYALTAK KI A HÁBORÚT MEGKEZDENI A RAVASZOK !!!!! A VIDEÓ MINDENT MEG MAGYARÁZ !!

http://www.youtube.com:80/user/TheAlexJonesChannel
Lehel
2013-09-05 16:16:55
Még annyit Évának, hogy én is az itthoni hangulatról adtam tudósítást (sajnálom, ha ez egyesek nyugalmát zavarhatja ) mert ezt az oldalt - akiket nem hall a nagyvilág - kötelességemnek érzem megvilágítani.
Köszönöm, ha elolvastátok !

http://www.youtube.com/watch?v=KmUMvShEq-E
Lehel
2013-09-05 16:08:19
Számomra is a béke Szent dolog,kedves Jobbikos !
(de sem térden csúszna, sem térden állva nem tudom ezt elképzelni, csak akkor, amikor hálát adok az Úrnak és azért önszántamból hajtok térdet )
Lehel
2013-09-05 16:02:13
Kedves Éva és Ajózsef !
Nem egy dologról beszélünk szerintem.
Nem azért kesergek, mert most személy szerint az én házam ég(érdekem lenne összeugrasztani bárkit is, SŐT ! ), ugyanis (Istennek hála ) kimásztam belőle- de sem nem állami, sem nem ügyvéd segítséggel !!!
ettől függetlenül látom, mennyire tragikus, közbizalom romboló az az állapot, amikor a már visszafizetett , vagy nagyrészt visszafizetett kölcsön ellenére elvehetik bárki (esetleg kevésbé "ügyes") honfitársaim lakását és még ki is taszítódnak a társadalomból, mert életfogytiglani fizetésre kötelezik, vagy távozásra,hogy nyomát sem érje a "jog"..
Miért nem értitek, hogy a vagyonelkobzás az BÜNTETÉS, bűntelen embert pedig a védelem illeti meg bűnözőkkel szemben, ami társadalmi kötelezettség ?.

Bűntelen embereket kiszolgáltatni pedig cinkosság és annak mindenki részese, amikor közjogról van szó, ahogy itt bizony arról szól a történet.
Mi mindnyájan felelősek vagyunk a köz állapotáért és igenis, amíg nem rezdül együtt az egész ország
(nem a séta irányába- feltehetően Norvégiában más a helyzet. ott át sem képesek élni az itteni problémákat),
ez nem is fog változni, legfeljebb tovább folyik a lecsúszás.

Ilyen körülmények között azt mondom, hogy nincs hazám, mert ez - amely eltűri mindezt a gyalázatot - nem érdemli meg a Haza jelzőt sem, de az állampolgárai sem, hogy nyugalomba legyenek,ha van lelkiismeretük.
Ez a feszültség léte csupán az oka, hogy a rejkjavikiak elzavarták a gazembereket, amíg itt Judapesten nyugalomban kívánnak sétálgatni és hapy minden.
Valójában ezt a rejkjavikiak érdemelték ki és remélem élvezik is.

"Aki nem tud országáért küzdeni, az nem érdemel országot".

(ha ezt nem értitek, hallgassátok meg ismét a 09.02.-i Kubinyi-Halász...beszélgetést,javaslom ! )
Régi Jobbikos
2013-09-05 15:54:59
Lehelnek

Értem a gondolatodat, megértem az elkeseredésedet, hiszen már az utcára sem lehet kienni, ha nem marad valaki otthol, mert kirabolják a házat. A gazemberekre haragudj, ne azokra, akiket még nem rabotak ki. Szent a béke? Jó társaság van itt, valóban a magyarság az első és csak utána jön minden egyéb.
Ajózsef
2013-09-05 15:00:23
Kedves Magyar testvéreim, próbáljunk meg megoldást, kiutat keresni ebből a nyomorúságból, amibe szándékosan beletaszították országunkat, népünket.
Sok megoldás van, mind arról szól, mit kell tenni. Ez a fórum ha jól használjuk segíthet a keresésben, de az nem megoldás, hogy időnként egymást szapuljuk.
Megosztásunk, elkurvult szellemi vezetőink és prostituálódott politikusaink leghatékonyabb fegyvere, de csak akkor működik ha mi használjuk.
Felejtsük el a pártok szerinti, vallás szerinti, falusi-városi, munkás-értelmiségi stb. felosztást, nem ez a valós felállás. Az igazság az, hogy az egyik oldalon vagyunk mi Magyarok, egyenletesen elosztva a fent említett csoportokba, a másik oldalon vannak ők, akik a csoportok élén állnak és irányítani akarnak minket.
Ui. Nem azzal van a baj aki a családjával tölti a vasárnapot és jól érzi magát, azzal van a baj aki nem ezt teszi.
Éva
2013-09-05 14:14:48
Lehel, Benedek sajnállak benneteket, hogy már egy kis vasárnapi sétából is ilyen ellenséges hozzászólást tudtok keríteni. Valószínű, hogy Jób azért írta a Böszörményi úti tudósítást, hogy az idegenbe szakadt címzett Martin Killen-nek egy kis itthoni hangulatot idézzzen. Nem értem miért elítélendő a templom utáni vasárnapi séta??? Mi is szoktunk sétálni a férjemmel vasárnap, igaz a hegyekben, és bár kisnyugdíjasok vagyunk, néha hazafelé veszünk egy krémest valahol. Sajnos a legtöbb magyar embernek a séta marad, a gazdag élősködők valahol külföldön nyaralnak all inclusive.
Az meg végképp jellemző, hogy miután a régi jobbikos is ezen a véleményen van, rögtön kitör némelyekből a jobbikutálat. Nem kell ahhoz jobbikosnak lenni kedves Lehel, hogy ne szítsuk az ellentétet itt az oldalon is magyarok egymásközt. Néha úgy gyűlölködnek itt egyesek, mintha a fidesz táborába tartoznának. Lehet, hogy így van?
Na szorrgalmas adatgyüjtést kívánok a jobbikos képviselők ellen, ha ez oldja meg a problémáinkat!
Borsodi
2013-09-05 13:42:59
borsonline.hu/20130801_nem_akar_flancos_eskuvt_orban_lanya

"Orbán Viktor a református felekezethez tartozik, felesége, Lévai Anikó katolikus. Ráhelt Iványi Gábor metodista lelkész keresztelte meg 1993-ban, és ő áldotta meg Orbánék házasságát is. A miniszterelnök és Iványi viszonya azóta politikai okok miatt megromlott.

– Nem tudom, hogy református lett-e a lányából. De bevett szokás, hogy a házasulandó fiatalok döntik el, hogy melyik szertartás szerint akarnak egybekelni. Ez nem azt jelenti, hogy az illető egyházat vált – mondta a Borsnak a lelkész. A fiataloknak jegyesoktatásra kell járniuk, amit az a pap tart majd, aki összeadja őket."

Egy "reformátusnak" és egy "katolikusnak", hogyan jut eszébe, hogy metodista esküvőjük legyen?

Ja hogy ez Hillary Clinton egyháza?
index.hu/belfold/2012/01/06/hillary_clinton_egyhazat_is_megtorpedozta_orban/
"Hillary Clinton, az Egyesült Államok külügyminisztere saját egyházának ellehetetlenítését is felrótta a magyar kormányzatnak, amikor december 23.-án levelet írt - többek között - az egyházügyi törvény hibáival kapcsolatban Orbán Viktornak."

Ki ez az Iványi, aki miniszterelnök lányának adhat "áldást"?
http://www.youtube.com/watch?v=iFwVeXwmn4Y
Kezded nem érteni? Csak azt érzed, hogy hülyítenek?
Vedd elő a Magyar Ember újságot és olvasd el, hogy mi az orbáni családnak az igazi vallása, amit nyíltan nem vállal fel, mert akkor senki nem szavazna rá.. (+ lásd francia újságnak adott nyilatkozat)
aztán add hozzá, hogy Mo 4-ik leggazdagabb familiája, az Orbán családi köre (miközben nincs benne a OV a top 100 leggazdagabb ember listájában - nehogy szemet szúrjon)
és ha rájöttél, hogy minden szinten megvezetnek (vagy próbálnak), akkor lehet gondolkozni, hogy kinek az érdekeit védi? Egy igaz jó magyar katolikus vagy református az mennyit számít nála?

Vajon az itt fórumozók vagy a magyar emberek közül hány ember adatná férjhez a lányát egy Iványival?

Kezdjük előröl: mi is a metodista "vallás"?
Ha valaki hallott már róla az legyen szíves írja meg!
Lehel
2013-09-05 11:04:16
Kedves Régi Jobbikos !
Én nem voltam Jobbikos, legfeljebb bizonyos álláspontjukkal egyet értettem, de ez nem jelentette azt, hogy ismerem a teljes szellemiségüket. Ott is több ellentmondást látok.
Minden párt - sajnos- ötvözi a sz@rt és az aranyat. Ennek pedig az az oka, hogy az arannyal csalogatják be a pártolókst, amíg a saját lényük és működési alapjukat sajnos a másik dolog szolgálja...és ez a baj.
Ezért van az, hogy a kilábaláshoz szükséges TESTI ÉS LELKI EGÉSZSÉGGEL BÍRÓ EMBEREK ÚGY MENNEK INNEN EL,HOGY VISSZA SEM NÉZNEK,mert különben ők is ebbe az apátiába süllyednének.
Semmi, senki nem marad, csak a növekvő számú "elkeseredett emberek" és egyre csökkenő számú, az életet ilyen körülmények között is derűvel élvező, valójában nem éppen egészséges lelkületű alak, esetleg ripacs.
A lelki egészséghez elengedhetetlen tudni, hogy nem árthatunk másnak, hogy működik az öngondoskodásunk (hasznos munkában fáradunk el és szükségünk a pihenésre, nem pedig a zavarkeltésre, ÁLLANDÓ FESZÜLTSÉGRE van ) és hasznos tagjai vagyunk olyan nemzetnek, ahol EGYENLŐ biztonságban érezheti mindenki magát, AKI A NEMZET JAVÁT SZOLGÁLJA nem csak a Fillér utcaiak.
Mi is volt a nemzetalapító "alkotmány " , a vérszerződés szövege ?
NEM A VIDÉKI EMBER AZ, AKI NEM LENNE MÉLTÓ ARRA, HOGY NE SÉTÁLHASSON ,KÁVÉZHASSON BIZTONSÁGBAN LAKÓHELYÉN.
Topi
2013-09-05 10:55:29
Szilvás gombóc másképp

Kedves magyar testvéreim itt a szilva és a szilvás gombóc időszaka, mindenkinek javaslom egy általam már régóta mazsolával kiegészített gombóc kipróbálását és elkészítését. A szilvás gombócot a hagyományos módon készítem azzal a különbséggel, hogy a kiszedett szilvamag helyére nem csak fahéjas cukrot teszek, hanem mazsolával is megtöltöm, (ha van akkor előtte rummal vagy aromával meglocsolom a mazsolát) de rum nélkül is finom. A főzéstől a mazsolák megduzzadnak, és a szilvával és a fahéjjal átveszik egymás izét. Érdemes kipróbálni, az elkészítéshez sok sikert, és jó étvágyat kívánok hozzá!
Régi Jobbikos
2013-09-05 10:30:49
Az őszi napsütés és egy kávé miatt nem kell megróni senkit, a haza védelme nem azt jelenti, hogy megkeseredett emberek már a napsütésnek sem tudnak örülni. Attól még a nyomor marad, de csak egésséges emberek fogják megváltoztatni. A tegnapi műsorban Vass Albert minden szava fontos volt, köszönet érte. Máshol nem lehet a nemzeti ügyekről így hallani.
Lehel
2013-09-05 09:44:37
Kedves Czékus Joób !
Nem értem kiknek jlehet jó járni a Böszörményi úton ?
Hova tartoznak azok az emberek, akik teljes nyugalomban képesek sétálgatni - esetleg "meggyónva bűneiket" utána kávézgatni- miközben soha el nem múló bűnük, hogy nem vetnek gátat a magyar családok kifosztásának, a magyar munkahelyek felszámolásának, a magyar alkotó elme és kéz gúzsba kötésének.
Ezért szegény ez az ország...
Kik ezek a békésen sétálgató emberek ,és miért élnek Magyarországon, milyen szájízzel étkeznek és kik termelik meg étküket ?
Tudják-e, hogy egy munkás fizetése 60-80 ezer Ft, tudják,-e hogy a Kesznyéteni Barna bácsi csak egy a sok százezer emberből, aki azért lakásán volt kénytelen drasztikus védelmi eszközökhöz fordulni, mert ebben az országban folyamatosan megtörténik : "a legnagyobb bűn, ha
ha az igazságtalanság büntetés nélkül marad"
Persze lehet közben élvezni az őszi napsütést és kávézgatni is, a kérdésem : kiknek és miből ?
Ugye nem ezt nevezik sorsközösség vállalásnak, a a magyarság lényege ?
yobo8258
2013-09-05 07:29:20
Kedves Martin-Killen (remélem, jól írtam)
A Böszörményi úton most J ó - járni. Vasárnaponként délelőtt jönnek a családok a nagymiséről, azonkívül az ottani reformátusok és szépen, családdal, gyerekekkel.Az evangélikusoktól pedig felfelé igyekeznek a családok. Ilyenkor csakúgy pezseg a Böszörményi út. Legtöbb család betér a Rigó Jancsiba egy fagyira, sütire.
Ezen még az sem ront semmit, hogy minap az evangélikus (én is az vagyok) főpüspök, jeles egyháztörténész mellesleg újólag fasiszta jelképnek nevezte a közeli Turult. A baj csak az, hogy a pásztor után megy a nyáj - egy része...
A Márvány utcán is jó végigsétálni, rövid ideig ott lakott Ordass Lajos püspök is, akit a Rákosi-rezsim eltávolított a hivatalából, és még jó, hogy ennyivel megúszta.
Ugyanott van a "JÓZSI" mindkét boltja is, messziről szemet gyönyörködtetve a kitűzött címeres zászlóval. Mindig jó az áruja.
Aztán kissé lejjebb, átjutva a 61-es villamos vágányán ott áll - alaposan kibővítve az az iskola, ahova Ö n is járhatott.
Ez - kezdetben csak általános suli volt, később közgazdasági technikum.
Üdvözlettel:

Czékus Jób
yobo8258
2013-09-05 07:17:56
Kedves Hunor-Magor és Testvérek: Hunor-Magor diólevél-javaslatához még: az emberi szervezet számára fontos nyomelemeket is tartalmaz a diófa levele, amely még néhány napig szedhető, gyűjthető. Próbálják ki az ebből főzött teát, nem fogják megbánni, kellemes aromájú, naponta fogyasztható.
Talán mindenki ismeri a Büdöskevirág vagy Bársonyvirág nevű egynyári növényt. (Tagetes)
Öreganyáink azért ültették a falusi előkertekbe, mert ez a növény nem tűri meg a rovar-kártevőket.
Jó kertészkedést:
Jób
totya54
2013-09-04 22:23:05
Topi
2013-09-04 21:20:40
Topi
2013-09-04 12:14:25
Kedves HunorMagor
2013-09-03 22:16:54
A diófa levél levével il. főzetével történő permetezés egy jó ötlet. De a komposztba történő belekeverését és tömény főzetű permet használatát nem javaslom, mert köztudomású, hogy a diófa levélben lévő csersav gátolja más növények fejlődését. Általában éppen ezért megfigyelhető, hogy a diófák alatt nem mindenféle gaz él meg. A gazdálkodni vágyóknak nekem is van pár BIO javaslatom: A paradicsomot uborkát a gombabetegségek ellen javasolt 30%-os friss házi tej, és fokhagyma főzet elegyével időnként lepermetezni. Ennek a permetlének az egyik előnye, hogy egyáltalán nincs várakozási ideje, de a hatására a paradicsomon és az uborkán elszaporodnak a tej bomlását és a sajt érlelését is okozó hasznos baktériumok és gombák, amik egyébként megakadályozzák hogy káros baktériumok vagy gombák megtelepedjenek. A paradicsomot mióta ezzel permetezem soha nem lesz rohadt vagy gomba fertőzött a termésének alja, és az alulról kezdődő levélbetegségeket is megakadályozza. A fokhagyma is kifejezetten gombaölő hatású, de a káros rovarokat is távol tartja. Egyébként évszázadok óta használt módszer, mert friss tehéntejben lévő anyagok a kis bocit is megvédik a fertőzésektől, ezért az uborkát vagy a paradicsomot is képes megvédeni sok károkozótól. A módszer kipróbálásához és használatához sok sikert kívánok.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.