Borsodi
2013-09-10 12:45:39
most néztem a tegnapit, lehet, hogy kicsit naiv vagyok a támogatók létszámát illetően. :(
Borsodi
2013-09-10 11:30:23
Nagy Tamáshoz kapcsolódva:
Szerintem az állandó nézők jelentős része támogatja ezt az oldalt , hiszen olyan információkhoz lehet hozzájutni, ami sehol máshol nem hangzanak el (1), és a hallgatók jelentős része nem szeretné ha megszűnne az oldal. Statisztika: jó magam is legalább kétszer vagyok számolva, hisz munkahelyen és otthon is követem az eseményeket. Aztán nagyon sok az, aki csak egyszer téved az oldalra.
és a negatívum: sajnos hozzá vagyunk szoktatva, hogy minden ingyen van és nem vesszük észre azt, hogy ami ingyen van ott gyakran hamisság van (2).
Megoldás:
Növelni kell az oldal látogatottságát, hisz számos jó magyar ember ér, aki nem ismeri ezt az oldalt és ha megismernék hajlandóak lennének tenni is.
Hogyan lehet növelni a látogatottságot ismeretséget?
a; Mindenki linkelje be ezt az oldalt a különböző weboldalakon. (egy link, hozzászólásoknál is megadható weboldal). Ajánlanám, hogy mindenki indítson egy blogot:
http://www.blogger.com,
http://wordpress.com ahol azokat az oldalakat linkelje amiket szeret! (és ne a rosszakat erősítse linkekkel!)
A blog indítása duplán jó, mert növeli az alternatív oldalak számát illetve szabadon lehet linkelni is. (tehát például, ha 2014 január 1-én blokkolják a kuruc.infot vagy akár ezt az oldalt és más néven jelenik meg újra, akkor mindenki tudja értesíteni a másikat, az emberek hamarabb rátalálnak az új oldalra, ha a linkek átirányulnak).
b; ismert (forgalommal is rendelkező) alternatív portáloknál kell kérni, hogy linkeljenek
c; mindenki beszélget néhány emberrel: mondjon el egy-két hírt és tegye hozzá, hogy itt hallotta.
d; ....
lehet folytatni a sort.
(1) például egy nagy forgalmú (akár internetes) média nem érdekelt annak a nyilvánosságra hozatalára, hogy mobiltelefonálás közben a kisugárzott energia fele az agyban alakul hővé (magyarul káros), mert akkor melyik (mobil)szolgáltató hirdetne nála. A nyilvánosságra hozatalban pedig nincs pénz, mert az emberek az elhallgatott információkért nem nagyon fizetnek vagy érdektelenek - lásd ennek az oldalnak az esete.
(2) ( nem csak) a külföldi lapkiadók cikkeire jellemző: - indíts újságíróiskolát biztos állással egybekövetve. Megrendelt hirdetéshez írass két tanonccal cikket (fillérekért a hirdetési árhoz képest) és a kettőből gyúrass a szerkesztővel a hirdetéshez jól passzoló cikket. hirdetők: gyógyszergyártók, termékforgalmazók stb... Az emberek 95%-a (akik olvassák ezeket a lapokat) fogalmuk sincs hogy átverik őket. Ezek a médiák , az összes televízió az újságok rádiók a hirdetésekből élnek.
Általánosságban igaz: egy weboldal termékeladásból vagy annak közvetett eladásából (hirdetéséből) tartja el magát.
Megjegyzés: A politika is sajnos egy ideológiai "termék" - amelynek megszerzői általában a politikai maffiózok. A média oldalról a politika legfőbb haszonhúzója a szélsőségesen liberális index.hu.
Tisztán politikai ideológiai terméket árulnak: atv, hirtv, echotv, ... újságok , rádiók, szekták..
Nagyon nehéz annak az oldalnak megélnie, amelyik nem politikai pártideológiát akar eladni, hanem egyszerűen csak az igazságot kideríteni - miközben a bűnözők és a haszonélvezők nagyon sokat fordítanak arra, hogy az igazság soha ne derüljön ki.
Topi
2013-09-10 10:36:19
SZENT ÁGOSTON ÉS A MAGYAR KÜLDETÉS
Dr. Balogh Sándor
Bemutatkozásul annyit, hogy Veszprémben voltam kispap az 50-es években, és már akkor érdekelt Szent Ágoston. 1952-ben „izgatásért” hatunkat letartóztattak, mert államosítani akarták a szeminárium épületét és mi voltunk az ürügy. Olti bíró hat év börtönt adott, amiből hármat leültem a várpalotai szénbányában. Szabadulásom után nem tudtam visszamenni a szemináriumba, megnősültem, disszidáltam ’56ban, az USA-ban (NYU-n) politikai elméletből 1965-ben a Master Thesist Szent Ágostonról írtam, majd a Ph. D. disszertációt pedig ’56-ról.
Azóta a család (hét gyermek, 19 unoka) miatt a kenyérkeresés (egyetemi tanár voltam) nagyon lekötött, és csak most mentem vissza Szent Ágostonnal foglalkozni. Az indítólökést az adta, tavaly meghívtak előadást tartani a MVSZ rendezte Magyarok Világkongresszusán a Szent Korona tanról. Előadásom lényege az volt, hogy a Korona Tan olyan, mint egy jéghegy: van egy látható része, a törvények, amiről a jogászok beszélnek, és egy láthatatlan, az égi, szakrális, misztikus kapcsolat. Ezután jutott eszembe, hogy Szent Ágoston Isten városa c. mű is egy szakrális rendszerről beszél.
Azóta is sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel, és odáig jutottam, hogy a szakrális-szekuláris szétválasztását illetve ellentétét Szent Ágoston V. században irt De Civitate Dei c. munkájában találjuk legjobban megalapozva. A szakrálisnak a közéletből való kihagyásáért és a Szent Ágoston által kifejtett, a Szentírásra alapozott Istentől származó hatalom fogalma helyett a demokratikus „néphatalom” bevezetéséért és népszerűsítéséért végső fokon Szent Tamás felelős. Szent Tamás nagy teológiai rendszert alkotott ugyan, de teljesen átvette illetve továbbította Arisztotelész naturalista-humanista-szekuláris társadalombölcseletét.
Jelen bajaink onnan származnak, hogy az Istentől leválasztott humanista, azaz emberközpontú hatalom, amit Ágoston az „ember városának” hív, egyre jobban a Sátán befolyása alá került, amit a mai materialista világ nem képes felismerni. Az Istentől elszakított ember pedig nem képes megállítani a Sátán terjeszkedését.
A globalizmus egy sátáni terv, amely a nemzetállamokat egy húsdaráló szerű folyamatban akarja feldarálni, megfosztva az egyént a nemzeti örökség jótékony, hagyományápoló védelmétől, és teljesen a sátáni hatalmak kezébe akarja juttatni az emberiséget.
A Szent Korona tan harmadik vetülete a magyarság különleges hivatása és feladata ezt a folyamatot a szakrális kapcsolatok és társadalmi rend visszaállításával megállítani.
Amerika egyre nyilvánvalóbb hanyatlása és a sátáni hatalom globális erősödése mutatja, hogy milyen hatalma van felettünk, az Isteni törvények és Isten védelme alól „felszabadult” emberiség felett. Csak a szakrális társadalomhoz való visszatérés tudja megmenteni nemzetünket, és általunk az emberiséget a végpusztulástól.
Ezt a feladatot szeretném ismertetni, és erre keresek lehetőséget.
Topi
2013-09-10 10:17:51
Tamás
2013-09-10 08:51:25
Tisztelt Fórumozók,Honfitársaim,Jómagyarok !
Kérlek szėpen, segítsetek abban, és írjatok már arról,mit lehetne tenni,hogy a havi 1000 forintot többen befizessék.Többször hallottam már,hogy a nézőknek csak kb.10 százaléka fizeti be.Milyen szép is lenne,ha minden második,vagy harmadik jómagyar venné a fáradságot és mondjuk öthavonta befizetne öt ezer forintot.Mérhetetlen arcátlanságnak tartom ezt a magatartást.Van egy EMBER , aki már több mint egy éve minden munkanapon , este 6 -tól 8-ig próbálja az elbutított üres fejünket megtölteni igazi tartalommal,persze gerincet, lelkiismeretet nem tud belénk táplålni, azt még nem tudta nekünk megtanítani,hogy nem használjuk ki, a másik EMBERT,föleg azt nem aki értünk dolgozik.Értsétek meg, meg fog szünni ez a fórum ez a Televízió ha nem rázzuk fel a nézöket,várom az ötleteket,mit lehet tenni,legalább beszéljünk róla,ne csak a saját mondókátokat hajtogassátok,mert hamarosan nem lesz hová irogatni és beszélgetni.
Ébresztö Jómagyarok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdvözlettel: Nagy Tamås
Topi
2013-09-10 08:47:31
Topi
2013-09-09 19:24:12
A KESELYŰ
Ha beleteszel egy héját egy 180 *240 cm-es ketrecbe, aminek teljesen nyitva van a teteje, a madár - annak ellenére, hogy tud repülni - teljesen bezártnak fogja érezni magát.
Ennek oka, hogy a héja repülés előtt mindig 3-4 métert fut a földön.
------------------------------------------
A DENEVÉR
A hétköznapi denevér, mely repked az éjszakában, figyelemre méltóan gyors teremtmény a levegőben, nem tud felszállni a földről.
Ha leteszed a földre, mindössze annyit tud tenni, hogy ügyetlenül és kétség kívül, fájdalmasan ide-oda lépeget, míg el nem ér valamilyen enyhe magaslatot, ahonnan a levegőbe vetheti magát.
Utána, mint egy fénycsóva, hirtelen elillan.
A DARÁZS
Ha egy darázs beleesik egy pohárba, addig marad ott, ameddig meg nem hal, feltéve, ha nem veszik ki. Soha nem látja a pohár tetejét a menekülés eszközének, de ragaszkodik ahhoz, hogy valamilyen módon az aljánál találjon kijáratot. Ott keres utat, ahol nincs, míg végül teljesen el nem pusztítja önmagát.
EMBEREK
Sok mindenben hasonlítunk a héjára, a denevérre és a darázsra. Megküzdünk minden problémánkkal és frusztrációnkkal, soha nem vesszük észre, hogy mindössze fel kell néznünk!
Ez a válasz, a menekülési útvonal és a megoldás bármilyen gondra.
csak nézz fel!
A sajnálat visszanéz,
Az aggodalom körülnéz,
De a hit felfelé néz!
Élj egyszerűen,
szeress nagylelkűen,
törődj alaposan,
beszélj kedvesen, és bízzál Jézus Krisztusban és Istenben, Teremtő Atyánkban, aki szeret minket.
HunorMagor
2013-09-09 19:21:32
Kedves Magyar testvérek ! Arra a gondolatra jutottam, hogy amit a Neobux ptc oldalon keresek azt az Álmos Király televízió javára fogom mindig elküldeni. Ha valaki velem tart és vállalja e kihívást, annak itt van a neobux linkem és regisztráljon be rá.
http://www.neobux.com/?r=Szkita igaz, hogy apró pénz de ha minimum 50 ember követ engem, az annyit jelent, hogy az Ármós Király akadémia, havi szinten 50,000 forint támogatáshoz fog jutni.
Reklámok: $0.015, $0.01, $0.005 nap közben ritkán (nem lehet előre kiszámítani, hogy mikor)
$0.001 ebből kb. 70 db, leginkább nap közben
Napi átlag: $0.03 - $0.10 plusz pontok
Topi
2013-09-09 15:05:43
Az alábbi cím megnyitása után látható
www.ilosvay.net
ON AIR 2. kockára (részre) kattintva 3,30 perc után hallható
Dr Lehman György, a deviza hitelesekkel kapcsolatos legújabb hírekről.
Topi
2013-09-09 14:57:15
Ajózsef
2013-09-09 14:04:26
Nyirő József a halálos ágyán mondotta tollba, az ágya mellett ülő fiatal magyar orvosnak.
A túlvilág küszöbén
novella részlet:
Istenem, mégis milyen fenséges és szép dolog magyarnak lenni és népem igaz lelkének revelációjában részesülni, megismerni a nagy titkot, ami ezt a nemzetet több mint ezer éve fenntartja, és látni, hogy minden egyéb külsőség, pártoskodás, politika, gyűlölködés, hiábavalóságok, vihartajtékok, melyek elülnek majd és ismét feltámad a békességes, szép magyar élet a Kárpátok koszorúja alatt...
...Tégy velem, amit jónak látsz, de áldd meg ezeket a magyarokat és minden magyarokat, fizess meg nekik bőségesen, mindig rajtuk és sorsukon legyen a szemed, vezesd vissza újra szép Magyarországba, az örömnek és békességnek elvesztett világába és mondd meg a búzának, hogy kétszerese nőjön a számukra, tanítsd meg a madarat nekik dalolni, törüld el a pusztulás, szenvedés és halál ítéletét a homlokukról, ne engedj egyet is elveszni közülük, aranyként csengjen a drága anyanyelv ajkukon, virágozzanak ki a nagy magyar erények és erők fái, szűnjön meg minden igazságtalanság, és áldás fakadjon számukra minden elejtett vércseppből és verejtékből. Értük legyen minden gyötrődésem, és elviselni négy embernek is sok szenvedésem, amint a doktor mondta, ha testemet nem is, de legalább lelkemet vidd haza a házsongárdi vagy udvarhelyi temetőbe, vagy terítsd le az áldott földön, hogy attól is nőjön a füvük, szebbüljön a virág...
Nyirő József - Székelyek
http://www.scribd.com/doc/166676225/Nyir%C5%91-Jozsef-Szekelyek
szilveszter
2013-09-09 13:54:06
Kedves Benedek! A parlamenti pártok és vezetőik között azért van különbség amit felismerhet bárki, lehet egy Jobbik megoldás.A liberálisok erre fenik a fogukat,harsogják is nem kelletett vón...a vesztünkre a Jobbik, mondják és eb rudalni akarnak.Ezért nem jó a párhuzamosítás a felsoroltak esetében.Bocsánat ha tévedésbe ejtettem Önt .
Lehel
2013-09-09 11:17:58
Köszönöm a linket kedves Topi !
Az elsővel kapcsolatban csak a felháborodásomat tudom kifejezni én is.
Micsoda kijelentés a minielnöktől, hogy nem járhatnak jobban a dhitelesek, mint a Fthitelesek ?
Nyilvánvaló, ha képesek lettek volna a feltételek teljesítésére, akkor a Ft hitelnevű hitelt választják az emberek.
Mivel nem azt,hanem az alacsonyabb terhű hitelt választották, ezzel azt is kifejezték, nem
vállalják az azzal járó terheket.
Milyen alapon jön most bárki, hogy egy polgári szerződésbe állami erővel kényszert vigyen be több évi csalás bűnpártolása után ?
Ptk: a szerződés fogalma: " A szerződés a két fél szándékát és akaratát rögzíti"
Adósi szándék nem volt arra, hogy 12%-os terhet válasszon, ezért választotta az5.5%-os hitelt.
Most pedig az állam akarja ezt megdupláztatni, miután a bankok ellen igen erős társadalmi ellenállás mutatkozik ?
Ez háborús uszítás az emberek ellen drog-án ék részéről.
Nem tudom nektek feltűnt-e, de nálam a Kásler videón egy hitelhirdetés jelenik meg ( 17.5 5 Thm).
Ez az én szememben komoly kétségeket támaszt Kásler őszinteségét illetően, ami rendkívül nagy baj.
kinek volt erre szüksége egy ilyen helyzetben ?
Topi
2013-09-09 10:25:30
Lehel
2013-09-09 01:44:55
Kedves Topi !
Tudsz meghívót küldeni a tagsághoz? címem: gallus@citromail.hu
Lehel
2013-09-09 01:41:44
Szomorú azonban az, hogy létező problémákról beszél, ugyanakkor talán vigasztaló, hogy a mai magyar valóságból egyre kevesebb nevezhető magyarnak (ahogy az előzőleg idézett Lőbl Simon véleményében is a magyarságon ülő idegeneket nevezte magyarnak..
Amennyiben a magyarság képes visszatalálni régi útjára, képes azt megvédeni, csak akkor maradhat fenn.Ez elég nehéz, mivel az idegenszívűség tort ül rajtunk, így belső ellenségekkel is meg kell küzdenünk.
Lehel
2013-09-08 22:56:57
Köszönöm kedves Benedek !
Valóban élmény hallgatni, hiszen jórészt a saját gondolatainkra is ráismerhetünk az elhangzottakban !
Lehel
2013-09-08 21:36:35
Kuthy Lajos: Hazai Rejtelmek , XXIV.
Löbl...
" A magyar, ha más oka nincs, nemes vetélyben is összevesz s egymás törekvéseinek vet gátat, akadályt, részvétlenség, gyanú vagy ellenműködés által. Így történt a létező iparköri öt-hat egylettel is. Most gyanusítják a hengermalmot, majd a czukorgyárt, majd a gyáralapítót, külön változatban egyik a másikat, mígnem valamelyik, mely magát a többieknél jobbnak trombitálta, tíz hó alatt, legkedvezőbb évben, alaptőkéjének negyedét elveszti s a párisi börzén, a bukott házak s hitelvesztett társaságok névsorában függ... Hála Ábrahám Jehovájának, hogy
Lehel
2013-09-08 21:33:00
" Hála Ábrahám Jehovájának, hogy így van. Dehogy veszek részvényt, hacsak azért nem, hogy a társaságot megbukni segéljem. Csak hadd szakadjon pártokra a magyar e korszükség kérdésében is, mint minden más ó és új viszonyaiban, hadd vessen tőrt, ásson vermet egymásnak, hazudtolja meg egymás ajkán az igét, kapkodja ki egymás kezéből a zászlót: addig mi szép csendesen felnövünk nyakára az új hatalommal, mint felnő az éj a vöröstányérra, mely nem maga a nap már, hanem csak felvetett képe s a gőzkörön, fény és meleg nélkül reszket... Mit mond excellentiád ezen hasonlathoz? biz a zsidót is költővé teszi a szokatlan honjellem... Ne méltóztassék kegyelmes szemeit haragba szedni, bizony mondom, nyakára növünk excellentiátoknak, a nélkül, hogy a nemzeti ipart mi fejtenők ki, vagy a kereskedést nagyszerűvé tennők, csupa pénzforgatással, váltó-csempészet s uzsora útján. Úgy, hogy ha bőven nem találkoznának ily érzékeny életuntak mint excellentiád, kik már minden álöröm és csalgyönyör ingerén túl, csak a valódi, igaz, nemes, gyöngéd, felemelő élvet igénylik s csak a vesztegető fényszomjat s kitüntető divatvezetést engedik magukon uralgni, ... mi nagylelkű és szívű férfiak dolga: ... halkabban domborulnának magyarnyelő tárczáink. De így se baj. Mi és feleink ezer s ezer úton körmeinkben tartjuk a pénzpiaczot, az ipart idegen gyülevész nép üzendi s a magyar gazdatisztjeinkké lesz saját földén. Ő vezeti a czímet és zsellérkedik, mi pedig szolgáknak látszva országlunk. Mily mulatságos lesz az, ha majd a magyar urak, hideg kőszobákba gyűlöngve, vagy elszigetelve, értünk dolgoznak, ha díszparkjainkba hozzánk küldenek ki, megkérdeztetni, mi és miként történjék? ha mi igazgatjuk a törvényhozó szavát s mondva rendeljük meg, vagy töröljük el a czikkeket érdekeink szerint? "
Lehel
2013-09-08 20:39:13
Sajnos kedves Benedek, ezek már bizonyítottak. A volt kormányzók hagytak elég erős nyomot rajtunk, ami miatt én nem kérek belőlük.
A jobbik is bizonyított a csanád üggyel, hiszen baráti kapcsolat miatt nem védték meg a párt makulátlan hírnevét. Szerintem igazán nem akarnak kormányra kerülni, inkább csak kapálás nélkül szeretnének élni és javakat szedni, ahogy a többi.. .ez pedig nagyon veszélyes és egyáltalán nem kívánatos.
Sajnos.
Bár sok esetben kedvelem őket azért amit mondanak, de igazán az eredményt hozó tett az, ami alkalmas lehet a bizalom ÉPÍTÉSÉRE.
Olyanból kevés van.
Megelőlegezett bizalom már nincs. Azt régen eljátszották a politikából élők. Tisztességes szakmából élő pedig nem megy politikusnak.
Ezért nem szabad bedőlni nekik.
Ha majd betartják azt a korábbi ígéretüket, hogy képviselőik visszahívhatóságát garantálják, azzal bizonyítanák, hogy különbek.
Ha ezt nem teszik, akkor pontosan a régi lemezt járják és arra utaznak, hogy "úgysincs más".