Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2013-09-11 03:35:49
Kedves Barbara ! Sajnos nem volt adás, nem tudom hogy miért de valószínű hogy hamarosan megtudjuk. Hiányzik az is, hogy támogatást kapjon a Magyar ügy Álmos Király televíziója .
Martin Killeen
2013-09-11 02:00:40
Kedves Szerkesztok!
AKTv fuggokent alig birom ki, hogy otthon mar szerda hajnali 2 ora van es ide (Kalifornia) meg nem erkezett meg a keddi adas. Remelem, hogy nincs nagy baj, ill. hamarosan megoldhato. Szebb jovot! Barbara
HunorMagor
2013-09-10 22:51:47
Szia Benedek ! Teljesen egyet értek veled, és nagyon helyesen feszegeted a témát . Én még azt is mondom, hogy a Pártus Magyar Jézus a Jó Istennek a szent fia, és valljuk meg örömmel őt. Ilyenkor nagyon meg pezsdül a szívem, amikor a Pártus Magyar Jézus Hercegről esik szó, de most már Király a Mennyei Atyának trónján, nagyon szeretem a témát és többet kéne a műsorban is beszélni róla. Igen a zsidók Nimród fiának nevezik, és minden mocskot rászórnak de az édes anyját sem kímélik, nekünk ezek az áldott személyek nagy értékek . Örülök nagyon amikor Jézusról, és drága édes anyjáról Máriáról esik szó, ilyenkor nagyon boldog vagyok . És beszéljünk csak bátran az ő becses személyükről, és nevezzük meg a szentet a szent Jézus, és a Szent Mária nekünk megtiszteltetés, igaz szeretjük őket ? Ámen ????
Topi
2013-09-10 21:25:58
Tisztelt Seraf!
A tévedéseiddel ellentétben a Linuxhoz egyáltalán nem kell semmilyen felhasználói programokat keresni és felajánlani, mert a központi tárolójában egy kattintással elérhető több tízezer program, kategóriánként felsorolva! A technikai oldalon megtalálható Gépkönyv 24. oldalán, leírás és fotó is van a beépített szoftver kezelőről. Melynek a működése a filmhez hasonló;
http://www.youtube.com/watch_popup?v=lgwF8mdQwlw&feature=player_embedded
Topi
2013-09-10 17:15:14
Tisztelt Seraf!

Egy kis hasznos olvasni való: http://www.arcania.hu/Informatika/intro/hardsoft.html
yobo8258
2013-09-10 16:42:56
Kedves Baki Gábor!
Az egykori k u n - császárság (9oo-15oo -ig) létezett. Ez nagyjából a mai Havasalföld-Moldova területe volt.
Igaza van: a kunoknak nem voltak királyaik. Mégis szerették vezérüket, Kötönyt (Kutuni), aki királyként tiszteltek, noha nem volt igazi, tehát megkoronázott uralkodó.
Köszönöm reagálását, mindig örömmel olvasom írásait.
Czékus Jób
Topi
2013-09-10 14:33:24
VILÁGKORMÁNY, ÚJ VILÁGREND, TOTÁLIS KONTROLL https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LtcUaqaXNrY
Topi
2013-09-10 14:13:01
Tisztelt Seraf, és a tisztelt Admin figyelmébe!
A jó indulatú szoftver ajánlatoddal csak az a probléma, hogy a sátánista hatalom kutyái ép csak ara várnak, hogy legyen indokuk akár egy ilyen dolog miatt, egy nekik nem tetsző portált megbírságolni vagy felszámolni!
Topi
2013-09-10 12:56:29
Ha nem sírni akarsz a magyar-román meccs miatt, ezt nézd meg!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ivqn4nrQlPA

még ha nem is szereted a focit!
Borsodi
2013-09-10 12:45:39
most néztem a tegnapit, lehet, hogy kicsit naiv vagyok a támogatók létszámát illetően. :(
Borsodi
2013-09-10 11:30:23
Nagy Tamáshoz kapcsolódva:

Szerintem az állandó nézők jelentős része támogatja ezt az oldalt , hiszen olyan információkhoz lehet hozzájutni, ami sehol máshol nem hangzanak el (1), és a hallgatók jelentős része nem szeretné ha megszűnne az oldal. Statisztika: jó magam is legalább kétszer vagyok számolva, hisz munkahelyen és otthon is követem az eseményeket. Aztán nagyon sok az, aki csak egyszer téved az oldalra.
és a negatívum: sajnos hozzá vagyunk szoktatva, hogy minden ingyen van és nem vesszük észre azt, hogy ami ingyen van ott gyakran hamisság van (2).

Megoldás:
Növelni kell az oldal látogatottságát, hisz számos jó magyar ember ér, aki nem ismeri ezt az oldalt és ha megismernék hajlandóak lennének tenni is.

Hogyan lehet növelni a látogatottságot ismeretséget?
a; Mindenki linkelje be ezt az oldalt a különböző weboldalakon. (egy link, hozzászólásoknál is megadható weboldal). Ajánlanám, hogy mindenki indítson egy blogot: http://www.blogger.com, http://wordpress.com ahol azokat az oldalakat linkelje amiket szeret! (és ne a rosszakat erősítse linkekkel!)
A blog indítása duplán jó, mert növeli az alternatív oldalak számát illetve szabadon lehet linkelni is. (tehát például, ha 2014 január 1-én blokkolják a kuruc.infot vagy akár ezt az oldalt és más néven jelenik meg újra, akkor mindenki tudja értesíteni a másikat, az emberek hamarabb rátalálnak az új oldalra, ha a linkek átirányulnak).
b; ismert (forgalommal is rendelkező) alternatív portáloknál kell kérni, hogy linkeljenek
c; mindenki beszélget néhány emberrel: mondjon el egy-két hírt és tegye hozzá, hogy itt hallotta.
d; ....
lehet folytatni a sort.(1) például egy nagy forgalmú (akár internetes) média nem érdekelt annak a nyilvánosságra hozatalára, hogy mobiltelefonálás közben a kisugárzott energia fele az agyban alakul hővé (magyarul káros), mert akkor melyik (mobil)szolgáltató hirdetne nála. A nyilvánosságra hozatalban pedig nincs pénz, mert az emberek az elhallgatott információkért nem nagyon fizetnek vagy érdektelenek - lásd ennek az oldalnak az esete.
(2) ( nem csak) a külföldi lapkiadók cikkeire jellemző: - indíts újságíróiskolát biztos állással egybekövetve. Megrendelt hirdetéshez írass két tanonccal cikket (fillérekért a hirdetési árhoz képest) és a kettőből gyúrass a szerkesztővel a hirdetéshez jól passzoló cikket. hirdetők: gyógyszergyártók, termékforgalmazók stb... Az emberek 95%-a (akik olvassák ezeket a lapokat) fogalmuk sincs hogy átverik őket. Ezek a médiák , az összes televízió az újságok rádiók a hirdetésekből élnek.


Általánosságban igaz: egy weboldal termékeladásból vagy annak közvetett eladásából (hirdetéséből) tartja el magát.
Megjegyzés: A politika is sajnos egy ideológiai "termék" - amelynek megszerzői általában a politikai maffiózok. A média oldalról a politika legfőbb haszonhúzója a szélsőségesen liberális index.hu.
Tisztán politikai ideológiai terméket árulnak: atv, hirtv, echotv, ... újságok , rádiók, szekták..


Nagyon nehéz annak az oldalnak megélnie, amelyik nem politikai pártideológiát akar eladni, hanem egyszerűen csak az igazságot kideríteni - miközben a bűnözők és a haszonélvezők nagyon sokat fordítanak arra, hogy az igazság soha ne derüljön ki.
Topi
2013-09-10 10:36:19
SZENT ÁGOSTON ÉS A MAGYAR KÜLDETÉS

Dr. Balogh Sándor

Bemutatkozásul annyit, hogy Veszprémben voltam kispap az 50-es években, és már akkor érdekelt Szent Ágoston. 1952-ben „izgatásért” hatunkat letartóztattak, mert államosítani akarták a szeminárium épületét és mi voltunk az ürügy. Olti bíró hat év börtönt adott, amiből hármat leültem a várpalotai szénbányában. Szabadulásom után nem tudtam visszamenni a szemináriumba, megnősültem, disszidáltam ’56ban, az USA-ban (NYU-n) politikai elméletből 1965-ben a Master Thesist Szent Ágostonról írtam, majd a Ph. D. disszertációt pedig ’56-ról.

Azóta a család (hét gyermek, 19 unoka) miatt a kenyérkeresés (egyetemi tanár voltam) nagyon lekötött, és csak most mentem vissza Szent Ágostonnal foglalkozni. Az indítólökést az adta, tavaly meghívtak előadást tartani a MVSZ rendezte Magyarok Világkongresszusán a Szent Korona tanról. Előadásom lényege az volt, hogy a Korona Tan olyan, mint egy jéghegy: van egy látható része, a törvények, amiről a jogászok beszélnek, és egy láthatatlan, az égi, szakrális, misztikus kapcsolat. Ezután jutott eszembe, hogy Szent Ágoston Isten városa c. mű is egy szakrális rendszerről beszél.

Azóta is sokat foglalkoztam ezzel a kérdéssel, és odáig jutottam, hogy a szakrális-szekuláris szétválasztását illetve ellentétét Szent Ágoston V. században irt De Civitate Dei c. munkájában találjuk legjobban megalapozva. A szakrálisnak a közéletből való kihagyásáért és a Szent Ágoston által kifejtett, a Szentírásra alapozott Istentől származó hatalom fogalma helyett a demokratikus „néphatalom” bevezetéséért és népszerűsítéséért végső fokon Szent Tamás felelős. Szent Tamás nagy teológiai rendszert alkotott ugyan, de teljesen átvette illetve továbbította Arisztotelész naturalista-humanista-szekuláris társadalombölcseletét.

Jelen bajaink onnan származnak, hogy az Istentől leválasztott humanista, azaz emberközpontú hatalom, amit Ágoston az „ember városának” hív, egyre jobban a Sátán befolyása alá került, amit a mai materialista világ nem képes felismerni. Az Istentől elszakított ember pedig nem képes megállítani a Sátán terjeszkedését.

A globalizmus egy sátáni terv, amely a nemzetállamokat egy húsdaráló szerű folyamatban akarja feldarálni, megfosztva az egyént a nemzeti örökség jótékony, hagyományápoló védelmétől, és teljesen a sátáni hatalmak kezébe akarja juttatni az emberiséget.

A Szent Korona tan harmadik vetülete a magyarság különleges hivatása és feladata ezt a folyamatot a szakrális kapcsolatok és társadalmi rend visszaállításával megállítani.

Amerika egyre nyilvánvalóbb hanyatlása és a sátáni hatalom globális erősödése mutatja, hogy milyen hatalma van felettünk, az Isteni törvények és Isten védelme alól „felszabadult” emberiség felett. Csak a szakrális társadalomhoz való visszatérés tudja megmenteni nemzetünket, és általunk az emberiséget a végpusztulástól.

Ezt a feladatot szeretném ismertetni, és erre keresek lehetőséget.
Topi
2013-09-10 10:17:51
ÚJ MAGYAR ÉNEK -

http://youtu.be/BTuuVU8Hzpc
Tamás
2013-09-10 08:51:25
Tisztelt Fórumozók,Honfitársaim,Jómagyarok !
Kérlek szėpen, segítsetek abban, és írjatok már arról,mit lehetne tenni,hogy a havi 1000 forintot többen befizessék.Többször hallottam már,hogy a nézőknek csak kb.10 százaléka fizeti be.Milyen szép is lenne,ha minden második,vagy harmadik jómagyar venné a fáradságot és mondjuk öthavonta befizetne öt ezer forintot.Mérhetetlen arcátlanságnak tartom ezt a magatartást.Van egy EMBER , aki már több mint egy éve minden munkanapon , este 6 -tól 8-ig próbálja az elbutított üres fejünket megtölteni igazi tartalommal,persze gerincet, lelkiismeretet nem tud belénk táplålni, azt még nem tudta nekünk megtanítani,hogy nem használjuk ki, a másik EMBERT,föleg azt nem aki értünk dolgozik.Értsétek meg, meg fog szünni ez a fórum ez a Televízió ha nem rázzuk fel a nézöket,várom az ötleteket,mit lehet tenni,legalább beszéljünk róla,ne csak a saját mondókátokat hajtogassátok,mert hamarosan nem lesz hová irogatni és beszélgetni.
Ébresztö Jómagyarok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdvözlettel: Nagy Tamås
Topi
2013-09-10 08:47:31
Tisztelt Seraf!
Szeretném ajánlania fórum témakörök között a technikai problémákra már létező oldalt, ahol egyébként többféle hasznos információt is lehet találni: http://www.kubinyitamas.hu/forum/13

Annak viszont örülök, hogy a szokásos lopások helyett, Te is ingyenes szabad nyílt forráskódú, és teljesen legális szoftvereket ajánlgatsz. Egy kis hasznos olvasni való a Windows-ról, és a gazdáiról: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/06/prism-teljes-kozossegi-mediat.html
http://vilaghelyzete.blogspot.ro/2013/06/rt-news-huzos-tema-bill-gates-az.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QdZUhxh6Ldo
Topi
2013-09-09 19:24:12
A KESELYŰ

Ha beleteszel egy héját egy 180 *240 cm-es ketrecbe, aminek teljesen nyitva van a teteje, a madár - annak ellenére, hogy tud repülni - teljesen bezártnak fogja érezni magát.
Ennek oka, hogy a héja repülés előtt mindig 3-4 métert fut a földön.
------------------------------------------
A DENEVÉR

A hétköznapi denevér, mely repked az éjszakában, figyelemre méltóan gyors teremtmény a levegőben, nem tud felszállni a földről.
Ha leteszed a földre, mindössze annyit tud tenni, hogy ügyetlenül és kétség kívül, fájdalmasan ide-oda lépeget, míg el nem ér valamilyen enyhe magaslatot, ahonnan a levegőbe vetheti magát.
Utána, mint egy fénycsóva, hirtelen elillan.
------------------------------------------
A DARÁZS


Ha egy darázs beleesik egy pohárba, addig marad ott, ameddig meg nem hal, feltéve, ha nem veszik ki. Soha nem látja a pohár tetejét a menekülés eszközének, de ragaszkodik ahhoz, hogy valamilyen módon az aljánál találjon kijáratot. Ott keres utat, ahol nincs, míg végül teljesen el nem pusztítja önmagát.
------------------------------------------
EMBEREK

Sok mindenben hasonlítunk a héjára, a denevérre és a darázsra. Megküzdünk minden problémánkkal és frusztrációnkkal, soha nem vesszük észre, hogy mindössze fel kell néznünk!


Ez a válasz, a menekülési útvonal és a megoldás bármilyen gondra.
csak nézz fel!

------------------------------------------
A sajnálat visszanéz,
Az aggodalom körülnéz,
De a hit felfelé néz!
Élj egyszerűen,
szeress nagylelkűen,
törődj alaposan,
beszélj kedvesen, és bízzál Jézus Krisztusban és Istenben, Teremtő Atyánkban, aki szeret minket.
HunorMagor
2013-09-09 19:21:32
Kedves Magyar testvérek ! Arra a gondolatra jutottam, hogy amit a Neobux ptc oldalon keresek azt az Álmos Király televízió javára fogom mindig elküldeni. Ha valaki velem tart és vállalja e kihívást, annak itt van a neobux linkem és regisztráljon be rá. http://www.neobux.com/?r=Szkita igaz, hogy apró pénz de ha minimum 50 ember követ engem, az annyit jelent, hogy az Ármós Király akadémia, havi szinten 50,000 forint támogatáshoz fog jutni.
Reklámok: $0.015, $0.01, $0.005 nap közben ritkán (nem lehet előre kiszámítani, hogy mikor)
$0.001 ebből kb. 70 db, leginkább nap közben
Napi átlag: $0.03 - $0.10 plusz pontok
Topi
2013-09-09 15:05:43
Az alábbi cím megnyitása után látható
www.ilosvay.net
ON AIR 2. kockára (részre) kattintva 3,30 perc után hallható
Dr Lehman György, a deviza hitelesekkel kapcsolatos legújabb hírekről.
Topi
2013-09-09 14:57:15
Kétségbeesett jajkiáltásom Ausztráliában
hallható az Ausztráliai Magyar Rádió- Sidney -

műsorában tegnapi napon elhangzott velem készült riportja

Ilosvay Gusztáv főszerkesztő úrnak.
Dr. Léhmann György - www.ilosvay.net
Dr Lehman György, a deviza hitelesekkel kapcsolatos legújabb hírekről számol be, A Délvidék hírek - Molnár Tünde tudósítása, Észak felé - telefonbeszélgetés Bartha Ágostonnal - eredeti hangfelvételek a youtube-on http://www.youtube.com/watch?v=TDLJaXwVeR0 http://www.youtube.com/watch?v=LfYMLc00NUk
http://www.youtube.com/watch?v=X5Exz9zroRs
Ajózsef
2013-09-09 14:04:26
Nyirő József a halálos ágyán mondotta tollba, az ágya mellett ülő fiatal magyar orvosnak.
A túlvilág küszöbén
novella részlet:
Istenem, mégis milyen fenséges és szép dolog magyarnak lenni és népem igaz lelkének revelációjában részesülni, megismerni a nagy titkot, ami ezt a nemzetet több mint ezer éve fenntartja, és látni, hogy minden egyéb külsőség, pártoskodás, politika, gyűlölködés, hiábavalóságok, vihartajtékok, melyek elülnek majd és ismét feltámad a békességes, szép magyar élet a Kárpátok koszorúja alatt...
...Tégy velem, amit jónak látsz, de áldd meg ezeket a magyarokat és minden magyarokat, fizess meg nekik bőségesen, mindig rajtuk és sorsukon legyen a szemed, vezesd vissza újra szép Magyarországba, az örömnek és békességnek elvesztett világába és mondd meg a búzának, hogy kétszerese nőjön a számukra, tanítsd meg a madarat nekik dalolni, törüld el a pusztulás, szenvedés és halál ítéletét a homlokukról, ne engedj egyet is elveszni közülük, aranyként csengjen a drága anyanyelv ajkukon, virágozzanak ki a nagy magyar erények és erők fái, szűnjön meg minden igazságtalanság, és áldás fakadjon számukra minden elejtett vércseppből és verejtékből. Értük legyen minden gyötrődésem, és elviselni négy embernek is sok szenvedésem, amint a doktor mondta, ha testemet nem is, de legalább lelkemet vidd haza a házsongárdi vagy udvarhelyi temetőbe, vagy terítsd le az áldott földön, hogy attól is nőjön a füvük, szebbüljön a virág...

Nyirő József - Székelyek
http://www.scribd.com/doc/166676225/Nyir%C5%91-Jozsef-Szekelyek
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.