HunorMagor
2013-09-19 01:06:55
Benedek ! Én a családban a 7-dik gyermek vagyok, és az ezzel járó születési jogot elfogadtam a mi jó Istenünktől, amit Drága nemzetünk javára kívánom használni.
Áldás rád !
HunorMagor
2013-09-18 20:08:25
Vajon kik ellen hozták létre a zsidó katonai szervezetet Magyarországon, kérdezem én amikor itt nálunk élnek a legnagyobb békességben és itt gazdagodhatnak a legjobban ? ! Csak nem fantomok ellen, mert szegényeket rettenetes rémálom gyötri netán ? Azt nem kéne elfeledniük, hogy ha a Magyarok nem mentették volna meg őket az igaz történelem szerint a kipusztulástól, akkor most sehol nem lennének. De úgy látszik, hogy azt bosszulják meg rajtunk, ami jót velük tettünk !http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=lambert&pid=128607
Lehel
2013-09-18 19:27:54
Kedves Kubinyi Tamás Úr !
Sajnálatos, de Dr.Damm Andrea jogásznőt törölték az ügyvédi névjegyzékből - bár én jobban tisztelem, mint bármely más ügyvédet.
Kérem -ha jók az információim - legyen szíves korrigálni a megszólítást, mert neki esetleg kellemetlen lehet, ha valakitől támadás érné ez ügyben.
HunorMagor
2013-09-18 17:57:28
Topi
2013-09-18 17:48:30
Topi
2013-09-18 17:43:33
CSAK NE GONDOLKODJ!
A 15 és 29 év közötti fiatalok többségét nem érdekli a politika. Érzékelik generációjuk problémáit, de a megoldásukban nem aktívak. A nyolcezer fiatal megkérdezésével készített Magyar Ifjúság 2012 című felmérés tapasztalatait összegezve a Kutatópont kutatási igazgatója „új, csendes generációnak” nevezte a 15 és 29 év közötti fiatalokat. Szabadidejüket a megkérdezett fiatalok nagyrészt otthon, televíziózással, internetezéssel töltik. Alig egyharmaduk sportol a kötelező testnevelésórán kívül.
Folyamatosan csökken a párkapcsolatban élők aránya, a korosztály 10 százaléka házas, 15 százaléknak van gyermeke. A vizsgált fiatalok 63 százaléka élne házasságban, 18 százalék bizonytalan. A válaszadók átlagosan 1,7 gyereket szeretnének, 79 százalékuk szerint a gyermekvállalás hozzájárul az egyén boldogságához – mondta Székely Levente.
Csökkent a fiatalok továbbtanulási hajlandósága. Míg 2008-ban a megkérdezettek 50 százaléka szeretett volna továbbtanulni, 2012-re ez az arány 30 százalékra csökkent. A fiataloknak egyre tovább tart, hogy munkát találjanak, emiatt egyre pesszimistábbak és bizonytalanabbak is. A magyar fiatalokra nem jellemző a mobilitás, többségük valószínűtlennek tartja a költözést, és nem tervez jelenlegi életéhez képest jelentős változást.
Jövőképük bizonytalan, kevésbé köteleződnek el, nem akarják megváltoztatni a társadalmi rendszert. A fiatalok többsége szerint fontos a választás, de jóval kevesebben vannak, akik szavaznának is. Csak a megkérdezettek 40 százaléka tartotta a demokráciát a legjobb társadalmi berendezkedésnek. Többségüket nem érdekli a politika, mert a politikusokat sem érdekli a fiatalok véleménye. A megkérdezettek többségének megfelel szüleik életeszménye.
Bal-Rad komm: Íme a rendszerváltással kezdődött agymosás csodálatos eredménye! Éld túl a mát-és csak annak élj! Ne törődj a jövőddel, ne foglalkozz a holnappal. Nézd a televíziók mocskát-képzeld bele magad a csillogásba! Ha droggal-akkor droggal, ha alkohollal-akkor azzal!
CSAK NE GONDOLKODJ!
A LEBUTÍTOTT GYÖKÉRTELENÍTETT IFJÚSÁG KÖNNYEN IRÁNYÍTHATÓ!
A KAPITALISTA VILÁGHATALOMNAK PEDIG PONTOSAN ERRE VAN SZÜKSÉGE!
http://balrad.wordpress.com/
HunorMagor
2013-09-18 16:59:17
János Evangéliuma
3. fejezet
előző fejezet II következő fejezet
1. Vala pedig a farizeusok közt egy ember, a neve Nikodémus, a zsidók főembere:
2. Ez jöve Jézushoz éjjel, és monda néki: Mester, tudjuk, hogy Istentől jöttél tanítóul; mert senki sem teheti e jeleket, a melyeket te teszel, hanem ha az Isten van vele.
3. Felele Jézus és monda néki: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki újonnan nem születik, nem láthatja az Isten országát.
4. Monda néki Nikodémus: Mimódon születhetik az ember, ha vén? Vajjon bemehet-é az ő anyjának méhébe másodszor, és születhetik-é?
5. Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába.
6. A mi testtől született, test az; és a mi Lélektől született, lélek az.
7. Ne csodáld, hogy azt mondám néked: Szükség néktek újonnan születnetek.
8. A szél fú, a hová akar, és annak zúgását hallod, de nem tudod honnan jő és hová megy: így van mindenki, a ki Lélektől született.
9. Felele Nikodémus és monda néki: Mimódon lehetnek ezek?
10. Felele Jézus és monda néki: Te Izráel tanítója vagy, és nem tudod ezeket?
11. Bizony, bizony mondom néked, a mit tudunk, azt mondjuk, és a mit látunk, arról teszünk bizonyságot; és a mi bizonyságtételünket el nem fogadjátok.
12. Ha a földiekről szóltam néktek és nem hisztek, mimódon hisztek, ha a mennyeiekről szólok néktek?
13. És senki sem ment fel a mennybe, hanemha az, a ki a mennyből szállott alá, az embernek Fia, a ki a mennyben van.
14. És a miképen felemelte Mózes a kígyót a pusztában, akképen kell az ember Fiának felemeltetnie.
15. Hogy valaki hiszen ő benne, el ne veszszen, hanem örök élete legyen.
16. Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
17. Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.
18. A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
19. Ez pedig a kárhoztatás, hogy a világosság e világra jött, és az emberek inkább szerették a sötétséget, mint a világosságot; mert az ő cselekedeteik gonoszak valának.
20. Mert minden, a ki hamisan cselekszik, gyűlöli a világosságot és nem megy a világosságra, hogy az ő cselekedetei fel ne fedessenek;
21. A ki pedig az igazságot cselekszi, az a világosságra megy, hogy az ő cselekedetei nyilvánvalókká legyenek, hogy Isten szerint való cselekedetek.
22. Ezután elméne Jézus az ő tanítványaival a Júdea földére; és ott időzék velök, és keresztele.
23. János pedig szintén keresztel vala Énonban, Sálemhez közel, mert ott sok volt a víz. És oda járulának és megkeresztelkedének.
24. Mert János még nem vetteték a tömlöczbe.
25. Vetekedés támada azért a János tanítványai és a judeaiak között a mosakodás felől.
26. És menének Jánoshoz és mondának néki: Mester! A ki veled vala a Jordánon túl, a kiről te bizonyságot tettél, ímé az keresztel, és hozzá megy mindenki.
27. Felele János és monda: Az ember semmit sem vehet, hanem ha a mennyből adatott néki.
28. Ti magatok vagytok a bizonyságaim, hogy megmondtam: Nem vagyok én a Krisztus, hanem hogy ő előtte küldettem el.
29. A kinek jegyese van, vőlegény az; a vőlegény barátja pedig, a ki ott áll és hallja őt, örvendezve örül a vőlegény szavának. Ez az én örömem immár betelt.
30. Annak növekednie kell, nékem pedig alább szállanom.
31. A ki felülről jött, feljebb való mindenkinél. A ki a földről való, földi az és földieket szól; a ki a mennyből jött, feljebb való mindenkinél.
32. És arról tesz bizonyságot, a mit látott és hallott; és az ő bizonyságtételét senki sem fogadja be.
33. A ki az ő bizonyságtételét befogadja, az megpecsételte, hogy az Isten igaz.
34. Mert a kit az Isten küldött, az Isten beszédeit szólja; mivelhogy az Isten nem mérték szerint adja a Lelket.
35. Az Atya szereti a Fiút, és az ő kezébe adott mindent.
36. A ki hisz a Fiúban, örök élete van; a ki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát életet, hanem az Isten haragja marad rajta.
Lehel
2013-09-18 16:44:32
Kedves Bakki Gábor !
Nem csak a Fidesz, de a politikai terrorista banda (mszp,"örökszdsz"...stb. ) idegenszívű. Csak annyit kell megnézni, ki miből és hogyan él !
Mivel tisztességes " jó magyar ember" nem keveredik korpa közé, mert tudja a következményét,ha megtenné, így állítható, hogy ha nem is nem vérségi, de identításuk, vagy gondolkodásmódjuk szerint a politikából élők valamennyien idegenek a magyarok között.
Másik dolog, hogy a jelenlegi helyzetben ki is túrnák a nem közébük valót.
itt van pl. ez a mese, hogy "elvágnák a Viktor torkát",ha más döntést hozna"...
ki veszi ezt a szöveget be ?
Ha ez így lenne, az pontosan azt bizonyítaná, hogy itt terrorizmus (azaz erőszak alkalmazása politikai szándék érdekében) üli a tort, miközben a Magyar Állam lapít.
Ezért ki más a felelős, mint maga az Államfő és a Kormámyfő ?
Lehel
2013-09-18 16:30:15
Kedves Totya !
Elég szürrealista videót találtál..
Ajózsef
2013-09-18 15:39:05
Azok az igaz Magyar emberek akik annak idején Torgyánra szavaztak, lehet nem is tudták, hogy Torgyán annak a Tucsek vérbírónak volt a titkára akiről így ír Fiala Ferenc: "Micisapkás ifjú terrorlegények és Oroszországból hazatért bilgericsizmás mustosok kísérgették a folyosón az elfogott szerencsétleneket a hevenyében összetákolt népbírósági tanácsok elé. Már hónapok óta működött a hírhedt Tucsek-tanács, s aki odakerült, az biztos lehetett sorsáról."
link:
http://betiltva.com/files/fiala_egyszeru_tortenet8.php
Tucsek dédunokája pedig most a nemzeti oldal üdvöskéje a hatvannégy vármegyés Toroczkai László, nem ezzel a szépen hangzó névvel született, de egy kis nemzeti máz segít a szeplőkön.
szilveszter
2013-09-18 14:26:28
Amerikai-Orosz Csasztuska! Szóval következmény mert a kőművesek sem szabadok. Ugyan melyik kisgazdapárt lesz egyszer független a liberálisok mesterkedéseitől.Csábítani szeretne Hegedüs is egy táncra, hogy még jobban megosszák a nemzeti erőket.Torgyán is tudott hegedülni Hegedüs meg névileg muzsikus, de több mint valószínű liberális muzsikus. Torgyán és Orbán tánc közben minden hektár 2000Ft-os támogatását eltáncolták .Csurka szegény hiába verte a dobot Őt már antiszemitázták a liberálisok,és mivel Orbánék a liberalizmus jegyében tapsoltak Csurkáék kiesésének,már régen dobra verték Magyarország vagyonát.Ja és közben Torgyánt a liberálisok hordóba zárták.Vigyázzunk mert magyar föld helyett hordót kívánnak a liberálisok minden magyarnak.
Topi
2013-09-18 10:44:35
Topi
2013-09-18 10:43:23
A gumilövedék nem volt terrorizmus, de egy kalapáccsal megijesztett...
A Koppány Csoport mai sajtótájékoztatója:
http://www.youtube.com/watch?v=-9P22mfU0Io
HunorMagor
2013-09-18 03:04:40
János Evangéliuma
2. fejezet
előző fejezet II következő fejezet
1. És harmadnapon menyegző lőn a galileai Kánában; és ott volt a Jézus anyja;
2. És Jézus is meghivaték az ő tanítványaival együtt a menyegzőbe.
3. És elfogyván a bor, a Jézus anyja monda néki: Nincs boruk.
4. Monda néki Jézus: Mi közöm nékem te hozzád, oh asszony? Nem jött még el az én órám.
5. Mond az ő anyja a szolgáknak: Valamit mond néktek, megtegyétek.
6. Vala pedig ott hat kőveder elhelyezve a zsidók tisztálkodási módja szerint, melyek közül egybe-egybe két-három métréta fér vala.
7. Monda nékik Jézus: Töltsétek meg a vedreket vízzel. És megtölték azokat színig.
8. És monda nékik: Most merítsetek, és vigyetek a násznagynak. És vittek.
9. A mint pedig megízlelé a násznagy a borrá lett vizet, és nem tudja vala, honnét van, (de a szolgák tudták, a kik a vizet merítik vala), szólítá a násznagy a vőlegényt,
10. És monda néki: Minden ember a jó bort adja fel először, és mikor megittasodtak, akkor az alábbvalót: te a jó bort ekkorra tartottad.
11. Ezt az első jelt a galileai Kánában tevé Jézus, és megmutatá az ő dicsőségét; és hivének benne az ő tanítványai.
12. Azután leméne Kapernaumba, ő és az ő anyja és a testvérei és tanítványai; és ott maradának néhány napig,
13. Mert közel vala a zsidók husvétja, és felméne Jézus Jeruzsálembe.
14. És ott találá a templomban az ökrök, juhok és galambok árúsait és a pénzváltókat, a mint ülnek vala:
15. És kötélből ostort csinálván, kiűzé mindnyájokat a templomból, az ökröket is a juhokat is; és a pénzváltók pénzét kitölté, az asztalokat pedig feldönté;
16. És a galambárúsoknak monda: Hordjátok el ezeket innen; ne tegyétek az én Atyámnak házát kalmárság házává.
17. Megemlékezének pedig az ő tanítványai, hogy meg van írva: A te házadhoz való féltő szeretet emészt engem.
18. Felelének azért a zsidók és mondának néki: Micsoda jelt mutatsz nékünk, hogy ezeket cselekszed?
19. Felele Jézus és monda nékik: Rontsátok le a templomot, és három nap alatt megépítem azt.
20. Mondának azért a zsidók: Negyvenhat esztendeig épült ez a templom, és te három nap alatt megépíted azt?
21. Ő pedig az ő testének templomáról szól vala.
22. Mikor azért feltámadt a halálból, megemlékezének az ő tanítványai, hogy ezt mondta; és hivének az írásnak, és a beszédnek, a melyet Jézus mondott vala.
23. A mint pedig Jeruzsálemben vala husvétkor az ünnepen, sokan hivének az ő nevében, látván az ő jeleit, a melyeket cselekszik vala.
24. Maga azonban Jézus nem bízza vala magát reájok, a miatt, hogy ő ismeré mindnyájokat,
25. És mivelhogy nem szorult rá, hogy valaki bizonyságot tegyen az emberről; mert magától is tudta, mi volt az emberben.
Apista
2013-09-17 22:44:20
Na persze, a csoda stadiont is azért kell felépíteni Viktorka falujában, mert azok a csúnya bankárok megfenyegették, hogy kinyiffantják, hogy ha nem. MIndjárt meg is siratom szegíny zsi-cit.
Más:
Eric Hufschmid nem zsidó véletlenül? Csak mert érdekes módon egyedül ő tudott bekerülni egy cion média tóksójába a 9/11 leleplezésével.
Topi
2013-09-17 21:56:46
Létrehozás dátuma: Tegnapelőtt | Írta:Végh Orsolya webhir.com
BOTRÁNY!! Orbán Viktort megfenyegették a bankok, hogy elvágják a torkát – Rejtett kamerás felvétel
Orbán Viktor felesége Lévai Anikó azt mondta több ember előtt, hogy abban az esetben, ha a bankokkal szemben születik döntés, mely az embereket, azaz a hitelfelvevőket részesítik előnyben, akkor elvágják a miniszterelnök torkát.
Webhir.com információja szerint.
Azért ez elég kemény mondat. Vajon ezért húzza a kormány a döntését a devizahitel ügyben?
Ezzel együtt felvetődik a kérdés, hogy a TEK ezért védi annyira a miniszterelnököt?
Az alábbi videót a Mozdulj Magyarország Összefogás Facebook oldaláról csatoltuk be önöknek, nektek! A beszélgetést Orbán Viktor háza előtt készítették rejtett kamerával.
Megdöbbentő, hogy ilyen ma Magyarországon előfordulhat. Megdöbbentő, hogy ma már rengeteg politikus kijelentette, hogy a bankok megkárosították az embereket, de mégsem történik semmi! Kásler Árpád korábban feljelentette a Hágai Nemzetközi Bíróságon a jelenlegi és a volt politikai elitet, akik nem tettek semmit az emberek védelmében. Természetesen ezt a magyar média nem írta meg rajtunk kívül.
A felvétel elég zajos, hiszen benne van az utca hangja is elég erősen. Mindenképpen fülhallgatóval érdemes meghallgatni a
Forrás:
http://webhir.com/1852_orban.html#ixzz2fB6DDXmn
Topi
2013-09-17 21:22:55
totya54
2013-09-17 21:20:14
barodza
2013-09-17 21:02:07
Parázsló Hamvak
barodza
2013-09-17 20:52:21
Én:Olivér vagyok a csoda.APUKÁM Orosz fagyos giotinban maláriát,tifuszt,farkasvakságot és korelát kezdeti
stádiumban elkapott,és csak bozse mojban bízott,mert én vagyok.
Szolgátok:OLIVÉR (Száraz guillotine - René Belbenoit), ezt ajálom mindenkinek akit érdekel,