Kis Tibor
2013-09-20 20:25:19
Kedves Lehel,
A mostani szereplésében nekem a Damm Andrea sem tetszett.( és most nem a szemita arckarakterére gondolok),
A hármuk közül egyikükre sem bíznám rá még a szobanövényeim locsolását sem. A Doubrovszkit még a szoba közelébe sem engedném.
ükre
Apista
2013-09-20 20:23:43
Az adminoknak üzenném, hogy be kéne állítani, hogy utólag lehessen szerkeszteni a saját hozzászólást. Az alább is elírtam az utolsó szót, természetesen ezt akartam írni: TRÜKKEL.
Apista
2013-09-20 20:20:40
Hejja Tibor!
A történelem folyamán még sosem sikerült ilyen tárgyalgatós módszerrel leváltani az elnyomó garnitúrát, ezután sem fog menni. Itt már csak egy megoldás maradt, hacsak nem állunk elői az ízlandi példához hasonló trükköt.
Lehel
2013-09-20 20:02:18
Sajnos egyet kell értsek Veled kedves Tibor !
Meg is szakadt a 115. percben.
Pedig Damm Andrea másr korábban kifejtette, hogy mi a jog társadalmi szerepe, bizony arra kellene hivatkozni és arra a hatásra rámutatni, ami a szerep érvénytelenedés miatt bekövetkezett. Miért volna társadalmi érdek, hogy engedjük nemzettársunk kirablását ?
Ahogy az ma meg is történik.
Nem esett szó a szavak jelentésének áttranszormálásáról sem, ezért nem ért az egészből semmi pozitívat (persze nincs is ) a hiteles...szóval, ebből nem lesz társadalmi méretű megszólítás.
Lehet esetleg egy pénzügyi krak, vagy zsarolási potenciál, amikor pedig arra fog hivatkozni O.V. felesége, hogy nem engedi a Viktornak ezt vagy azt...mert nem engedheti !
Ha Matolcsi erővel nyúl, akkor pedig korlátozó intézkedést vezethetnek be a bankok...nem tudom erre számítva vették e állami kézbe a tak.szövöket , (mert azokat tulajdonosként közvetlenül irányíthatja majd az Állam , ha arra szükség lenne )?
Kis Tibor
2013-09-20 19:32:04
Nézem az élő adást. Ez sajnos, újra csak gittrágás.
Ráadásul a fészek megint tele van kakukk tojással.
A Kásler megint wgyedül van, és igy még Ő sem beszél a lényegről.
HunorMagor
2013-09-20 18:51:03
Én az UBUNTURÓL nézem az adást, és tökéletesen működik, a Skypot még nem tudom használni mert még nem jöttem rá a nyitjára,.
Borsodi
2013-09-20 15:42:10
Megjelent az 1%-okból befolyt összegek listája:
nav.gov.hu/nav/szja1_1/tajekoz/kozlemeny_2013_09_12.html
656ezren adtak a katolikus egyháznak 3810 ft/fő
350ezren nem akartak egyáznak adni-> az államnak adták 3957 ft/fő
232ezren református e. 3882 ft/fő
219ezren a gyermekrák 3430 ft/fő ( hv-ben volt erről cikk, hogy ez a legjobb business!)
és figyelem:
HIT Gyüli 75ezer(!) 2700 ft/fő ez elmarad az átlagtól ! MIÉRT?
Eddig azt hittem, hogy gazdag emberekre utaznak, mint például banki alkalmazottak (ilyenről hallottam környezetemben)
Néhány száz fő által támogatott alapítványoknál, nagyon szépen kijön, hogy Budapesten és a ("gazdagabb") nagyvárosokban kétszer annyit keresnek az emberek.
Illetve ha egy budapesti alapítvány nevében benne van, hogy francia, japán , amerikai, koreai , német akkor az már legalább 10szeres kereseti szorzót jelent a felajánlóknál.
Valszeg külföldieket jelent (idehelyezett cégvezetők, diplomaták, kizsákmányolók)
Másik érdekes dolog az egy ember által utalt alapítványoknál.
A toplista élén: SZÁZADVÉG POLITIKAI ISKOLA ALAPITVÁNY és tessék kapaszkodni: 993212 forint az 1 % adója, tehát az átlaghoz képest 260-szor többet keres!!!
Ez nagyságrendileg cirka 40 millió adózott keresett havonta (feltételezve, hogy bruttó átlag 160ezer)!
Bár eddig is tudtuk, de most már bizonyított, hogy a Századvég mögött a politikai maffia áll!
Örülnék, ha valaki megfejtené a HIT Gyülis szám mögött álló miértet. Lehet, hogy iskolázatlan buta embereket vezetik meg?
totya54
2013-09-20 12:32:58
Lehel
2013-09-20 10:49:44
Kedves Benedek !
Azt hiszem a zsidóság körüli mesterséges hisztériakeltés, megtévesztések sorozata áldozatai vagyunk.
Betlehemből tudtommal-lehet hogy tévedek - kettő van/volt.
Az a Betlehem, ahol Jézus született, a zsidóság által is gojok földjének nevezett és erőszakolt zsidósítás alatt állt. A zsidó megszállás még nem jelentette, hogy az ott élők zsidók lettek volna-még akkor sem, ha netán körülmetéltettek, bár az a ritus nyilván komoly sokkot okozott az elszenvedőnek, de csupán egy ilyen behatás nem elégséges a zsidó identítás kialakításához.
Galilleában, tehát a gojok földjén helyezkedett el Jézus szülőföldje.
Erről persze ritkán hallani.
Ami pedig a megélhetésért végzett "tudományos" munkákat illeti, azokat bizony minden esetben fenntartásokkal kell fogadni.
Nyilván a magyarság kollektív tudatát megsemmisíteni szándékozó habsbourgok nem támogathatnák a magyarok felvilágosítását szolgáló munkát még akkor sem,
ha olyan jó magyar ember végzi, mint az itt emlegetett Úr.
Az igazsághoz vezet csak egy út.
Ott nincs kitérésre lehetőség, még egy habsboug király kedvéért sem.
Zoltán
2013-09-20 07:47:46
Topi
2013-09-19 21:56:06
Kis Tibor
2013-09-19 20:47:30
Topi
2013-09-19 17:39:37
Topi
2013-09-19 17:17:48
HunorMagor
2013-09-19 15:57:49
János Evangéliuma
4. fejezet
előző fejezet II következő fejezet
1. Amint azért megtudta az Úr, hogy a farizeusok meghallották, hogy Jézus több tanítványt szerez és keresztel, mint János,
2. (Jóllehet Jézus maga nem keresztelt, hanem a tanítványai,)
3. Elhagyá Júdeát és elméne ismét Galileába.
4. Samárián kell vala pedig általmennie.
5. Megy vala azért Samáriának Sikár nevű városába, annak a teleknek szomszédjába, a melyet Jákób adott vala az ő fiának, Józsefnek.
6. Ott vala pedig a Jákób forrása. Jézus azért, az utazástól elfáradva, azonmód leüle a forráshoz. Mintegy hat óra vala.
7. Jöve egy samáriabeli asszony vizet meríteni; monda néki Jézus: Adj innom!
8. Az ő tanítványai ugyanis elmentek a városba, hogy ennivalót vegyenek.
9. Monda azért néki a samáriai asszony: Hogy kérhetsz inni zsidó létedre én tőlem, a ki samáriai asszony vagyok?! Mert a zsidók nem barátkoznak a samáriaiakkal.
10. Felele Jézus és monda néki: Ha ismernéd az Isten ajándékát, és hogy ki az, a ki ezt mondja néked: Adj innom!; te kérted volna őt, és adott volna néked élő vizet.
11. Monda néki az asszony: Uram, nincs mivel merítened, és a kút mély: hol vennéd tehát az élő vizet?
12. Avagy nagyobb vagy-é te a mi atyánknál, Jákóbnál, a ki nékünk adta ezt a kutat, és ebből ivott ő is, a fiai is és jószága is?
13. Felele Jézus és monda néki: Mindaz, a ki ebből a vízből iszik, ismét megszomjúhozik:
14. Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne.
15. Monda néki az asszony: Uram, add nékem azt a vizet, hogy meg ne szomjúhozzam, és ne jőjjek ide meríteni!
16. Monda néki Jézus: Menj el, hívd a férjedet, és jőjj ide!
17. Felele az asszony és monda: Nincs férjem. Monda néki Jézus: Jól mondád, hogy: Nincs férjem;
18. Mert öt férjed volt, és a mostani nem férjed: ezt igazán mondtad.
19. Monda néki az asszony: Uram, látom, hogy te próféta vagy.
20. A mi atyáink ezen a hegyen imádkoztak; és ti azt mondjátok, hogy Jeruzsálemben van az a hely, a hol imádkozni kell.
21. Monda néki Jézus: Asszony, hidd el nékem, hogy eljő az óra, a mikor sem nem ezen a hegyen, sem nem Jeruzsálemben imádjátok az Atyát.
22. Ti azt imádjátok, a mit nem ismertek; mi azt imádjuk, a mit ismerünk: mert az idvesség a zsidók közül támadt.
23. De eljő az óra, és az most vagyon, amikor az igazi imádók lélekben, és igazságban imádják az Atyát: mert az Atya is ilyeneket keres, az ő imádóiul.
24. Az Isten lélek: és a kik őt imádják, szükség, hogy lélekben és igazságban imádják.
25. Monda néki az asszony: Tudom, hogy Messiás jő (a ki Krisztusnak mondatik); mikor az eljő, megjelent nékünk mindent.
26. Monda néki Jézus: Én vagyok az, a ki veled beszélek.
27. Eközben megjövének az ő tanítványai; és csodálkozának, hogy asszonnyal beszélt; mindazáltal egyik sem mondá: Mit keresel? vagy: Mit beszélsz vele?
28. Ott hagyá azért az asszony a vedrét, és elméne a városba, és monda az embereknek:
29. Jertek, lássatok egy embert, a ki megmonda nékem mindent, a mit cselekedtem. Nem ez-é a Krisztus?
30. Kimenének azért a városból, és hozzá menének.
31. Aközben pedig kérék őt a tanítványok, mondván: Mester, egyél!
32. Ő pedig monda nékik: Van nékem eledelem, a mit egyem, a mit ti nem tudtok.
33. Mondának azért a tanítványok egymásnak: Hozott-é néki valaki enni?
34. Monda nékik Jézus: Az én eledelem az, hogy annak akaratját cselekedjem, a ki elküldött engem, és az ő dolgát elvégezzem.
35. Ti nem azt mondjátok-é, hogy még négy hónap és eljő az aratás? Ímé, mondom néktek: Emeljétek fel szemeiteket, és lássátok meg a tájékokat, hogy már fehérek az aratásra.
36. És a ki arat, jutalmat nyer, és az örök életre gyümölcsöt gyűjt; hogy mind a vető, mind az arató együtt örvendezzen.
37. Mert ebben az a mondás igaz, hogy más a vető, más az arató.
38. Én annak az aratására küldtelek titeket, a mit nem ti munkáltatok; mások munkálták, és ti a mások munkájába állottatok.
39. Abból a városból pedig sokan hivének benne a Samaritánusok közül annak az asszonynak beszédéért, a ki bizonyságot tett vala, hogy: Mindent megmondott nékem, a mit cselekedtem.
40. A mint azért oda mentek hozzá a Samaritánusok, kérék őt, hogy maradjon náluk; és ott marada két napig.
41. És sokkal többen hivének a maga beszédéért,
42. És azt mondják vala az asszonynak, hogy: Nem a te beszédedért hiszünk immár: mert magunk hallottuk, és tudjuk, hogy bizonnyal ez a világ idvezítője, a Krisztus.
43. Két nap mulva pedig kiméne onnét, és elméne Galileába.
44. Mert Jézus maga tett bizonyságot arról, hogy a prófétának nincs tisztessége a maga hazájában.
45. Mikor azért beméne Galileába, befogadták őt a Galileabeliek, mivelhogy látták vala mindazt, a mit Jeruzsálemben cselekedett az ünnepen; mert ők is elmentek vala az ünnepre.
46. Ismét a galileai Kánába méne azért Jézus, a hol a vizet borrá változtatta. És volt Kapernaumban egy királyi ember, a kinek a fia beteg vala.
47. Mikor ez meghallá, hogy Jézus Júdeából Galileába érkezett, hozzá méne és kéré őt, hogy menjen el és gyógyítsa meg az ő fiát; mert halálán vala.
48. Monda azért néki Jézus: Ha jeleket és csodákat nem láttok, nem hisztek.
49. Monda néki a királyi ember: Uram, jőjj, mielőtt a gyermekem meghal.
50. Monda néki Jézus: Menj el, a te fiad él. És hitt az ember a szónak, a mit Jézus mondott néki, és elment.
51. A mint pedig már megy vala, elébe jövének az ő szolgái, és hírt hozának néki, mondván, hogy: A te fiad él.
52. Megtudakozá azért tőlük az órát, a melyben megkönnyebbedett vala; és mondának néki: Tegnap hét órakor hagyta el őt a láz;
53. Megérté azért az atya, hogy abban az órában, a melyben azt mondá néki a Jézus, hogy: a te fiad él. És hitt ő, és az ő egész háza népe.
54. Ezt ismét második jel gyanánt tevé Jézus, mikor Júdeából Galileába ment.
Ajózsef
2013-09-19 15:20:54
Magam is kedvelem Cey-Bert előadásait és könyveit, ugyanígy olvasom pl. Kiszeli István tudományos munkáit is, senki sem tökéletes.
HunorMagor
2013-09-19 14:51:16
Ajózsef
2013-09-19 12:45:46
Kedves Benedek és HunorMagor,
Atilla királyunkal a Habsburgokkal és Ceybert Robert Gyulával kapcsolatban kapcsolatban figyelmetekbe ajánlanám a következő videót:
http://www.youtube.com/watch?v=iuE7K9N_HLE
Ceyber Robert Gyula szervezte a videon látható ünnepséget, kedves barátja és pártfogója 89-ik szülinapjára.
Ha érdekel valakit igaz történelmünk ajánlom Szántai Lajos előadásait is Atilláról:
http://www.youtube.com/watch?v=cz1CPQG-3DA
http://www.youtube.com/watch?v=erEB96xD7mc
A Magyarok Istene áldjon meg titeket és minden testvéremet aki nemzetünk visszatérérését az igaz útra kívánja és elősegíti, én nagyon bizakodó vagyok mert azt látom, hogy ébred a Magyar, de az ellenség sem tétlenkedik és velünk ellentétben nem válogatnak az eszközökben, amit elkövettek ellenünk 1918-ban, 1945-ben, 1956 után azt a vérengzést, népirtást ők bármikor megismétlik. Azt hiszem 2006-ban is valami hasonló tervük volt, amitől megmentette nemzetünk a mi égi pártfogónk.
Áldás békesség.
HunorMagor
2013-09-19 06:34:34
HunorMagor
2013-09-19 05:26:11