Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Régi Jobbikos
2013-09-21 21:22:38
Benedeknek

A meglátásoddal egyetértek, ugyanakkor azt látnod kell, hogy mindenkiről negatív vélemény nem vezet sehova. Devizaügyben a kislépés, pl a kilakoltatás leállitása is nagy segitség a családoknak, és ezt ki lehet kényszeríteni, ha van párbeszéd.

Lisbetnek
Kár védened a komcsi kormányokat, mert azok a gyilkosok közvetlen megjelenítői. Egyik rossszabb, mint a másik, ebben igaza van Kubinyi úrnak, de azért az akasztósnál nincs rosszabb. Egyébként a lényeget tekintve ugyanaz, mindkettő globálszolga. Baki Gábor helyzetelemzése szerencsére nem a valóság, hanem a negatív részletek felnagyitása, ami figyelemfelhivásnak jó, de tudni kell helyén kezelni.
HunorMagor
2013-09-21 16:37:48
Lehel
2013-09-21 15:45:10
Kedves Régi Jobbikos !
Azt hiszem innen elég nehéz pozicionálni azt, hogy ki kiknek az oldalán áll,ugyanis minden személy esetében vannak kétségek.
Az én állításom, hogy minden állam és nép csak akkor lehet erős,ha összetart és védi egymást.
Amellett a mi esetünkben lehetséges egy történelmi küldetés is, de az viszont bizonyos,hogy ha a természettel ellentétes irányba haladunk, akkor a végső bukásunk nem lesz kétséges.
Mint már írtam, három fontos kérdés körben látok problémát, amik végül is egy kérdéskörbe is befoghatók.
A reálgazdaságból itt kaszinót csináltak - látszatra- amíg a mélyben ellenünk folytatott háború zajlik.
Nem hiszek abban, hogy a minibiztos a lakosság oldalán áll, mert akkor már régen megoldotta volna a problémát.
Hiszem, hogy egy paprikajancsi a megtévesztésünkre.
Dr Damm Andrea ha bankjogász, akkor miért lenne a bank ellen , ez illogokus, bár sok olyant mondott már előadásaiban, ami számomra szimpatikus, ugyanakkor nem lehet a saját kenyéradója ellensége,mert az kizárt.
A hitelszövetség elnökét nem ismerem, de ahogy éreztem, inkább megérteni próbálta a bankárokat,akik velünk ellenérdekeltek.

Kásler Árpádot tiszteltem, de az, amikor elismerte, hogy nem vitatták az átváltás tényét (az erre felszámított díj okán nyert pert ), de nem folytatta ott, hogy amennyiben a bankok átváltották folyósítás előtt a CHF-et, akkor annak birtokába visszakerültek, tehát nem merülhetett fel a hitelesre áthárítható CHF kintlevőség, sem kockázat a bank részére- ezek után nem tudom mit gondoljak...Minden bizonnyal politikai ambíciói vannak és ez egy vaskos probléma, amivel népszerűség is szerezhető...
Ha csak ezért lépett színra, az bizony nem megnyerő a számomra.
Ebben a demokráciának álcázott diktatúrában csak annak legyenek ilyen ambíciói, akik képesek gátat vetni a visszaélésnek, ami viszont ezen a jogrendszeren belül kétséges,tehát fel kell vetnie annak a problémakörét is, hogy az előző Alkotmány, és azt azt MEGTAGADÓ Új Alaptörvény micsoda jogbizonytalanságot okozott, ami okkal szolgál az Ősi Alkotmány szerinti igazságszolgáltatás VISSZA ÁLLÍTÁSÁhoz, ILLETVE A TOTÁLIS ELLENÁLLÁSHOZ.
Régi Jobbikos
2013-09-21 14:32:59
Benedek!

Nem hiszem, hogy Dohnált bántanod kell, jól látja a dolgot. Az, hogy leültek egy asztalhoz olyanok, akik nem egy csapatban játcanak, de még ellenségek is, az nagy szó. Alapvető nemzeti ügy a devizahitel rendezése, vagy sem? Ez itt a kérdés, és ebben kell megoldást találni.
Lehel
2013-09-21 14:18:18
Nem lehetséges olyan irányú szellemi fejlődés, amit gyakorlat nem támaszthat alá. A hithez kell a magtapasztalás. ez által képes újratermelődni a szellem is abba az irányba, amelyből nincsen kicsapolás,ugyanis egy adott (fizikai, szellemi ) teljesítménynél senki sem képes tartósan nagyobbat nyújtani.Namármost, ! ha ezen teljesítmény hozamát nem képes az egyén és a társadalom akkumulálni és hasznosítva újra befektetni (vagy rabolni hozzá ) , akkor ki fog merülni, ahogy az a gazdasági életben (bővített újratermelés ) is törvényszerű.
Lehel
2013-09-21 14:09:08
Kedves Benedek !
Sok probléma van a magyar emberek tudatával is, de az ALAPVETŐ PROBLÉMÁT A TERROR TŰRÉSÉBEN KELL KERESNÜNK.
A fennmaradásért és túlélésért végzett versenyben az, ha egy népnek nincsen állama, az egyén számára behozhatatlan hátránytjelent.
Ráadásul, ha a létező állam deklarálva az erőszak monopóliumhoz fűződő jogát , ezt az erőt a közérdek ellen használja fel, akkor már
a hazaárulás és terrorizmus működését kell felvetnünk, ami ellen mindenki egyénileg is köteles fellépni.
Sajnálatos , hogy az emberek elvesztették az önálló élethez szükséges tudást és eszközöket, sokan az öngondoskodás ígényét is, így kényszerítve vannak alapvető szükségleteik által, hogy igénybe vegyenek közösségi szolgáltatásokat, amiket viszont IDEGENEK URALNAK..
Ezért tették tönkre az összes magyar szolgáltatót ( amelyben nem tudott, vagy nem akart az idegen érdek saját részére csapot nyitni ) így azok, akik nem önellátók, bizony tömegesen fordulnak a multihoz, vagy az azokat kiszolgáló vállalkozásokhoz (mert nincs más, ami mennyiségi igényeiket ki tudná elégíteni)
aHOGY cHURCHILL MONDTA, MÉGSEM TŰRHETŐ, HOGY EGY NÉP ÚGY BOLDOGULJON, HOGY EGY FAJHOZ KAPCSOLÓDÓ CSOPORTOT KIREKESSZEN, ITT PONTOSAN AZ ELLENKEZŐJE TÖRTÉNIK, UGYANIS ÁLLAMI ERŐVEL VAN ELLEHETETLENÍTVE MINDEN, AMIHEZ NEM KAPCSOLÓDIK EGY BIZONYOS CSOPORT Anyagi ÉRDEKE.
Ilyen teherrel egy nép sem képes versenyt állni.

EZT KELL LÁTNI !
Ami ehhez az állapothoz vezetett és ami ezt biztosíytott fenntartani, az pedig a működő joggyakorlat, amelyben a magyar érdek , a magyar munka elveszít minden érdemesülést.
Szabad versenyes Kapitralizmust hirdetnek, de gazdasági terrorizmus működik állami segédlettel.
szilveszter
2013-09-21 11:46:19
Kommunistáznak a legutolsó KISZ titkári transzport különböző liberális párti egyedei mintha nem is saját ősbeli elődeik importálták volna Világnézetünk Alapjai és a Marxizmus Leninizmus Ismérvei címmel azokat a zagyvaságokat amiben voltak talán igazságok is .Nos a kapitalizmus veszélyit taglalva a hiénaszerű és számú bankok ember-nemzet megsemmisítő veszélyeiről prédikáltak mely prédikációt már másképp,ellenkező előjellel alkalmazzák.A kutya ha megenné megveszne tőle címmel tanulói véleményem arról is szólt mikor "tanították"a saját barlangjában fojtják meg a kapitalizmust.Az igazság az hogy a magyarok azt kívánják ők ketten fojtogassák egymást mind addig, míg ivócsészének használják mindkét sátáni birodalom koponyáját.Végre megszabadulna az emberiség Jahve örököseitől a Világon, így a magyarok is a kárpát-medencében Magyarországon.
HunorMagor
2013-09-21 07:15:29
Talán kedveseim, a látszat csal ! Figyeljétek meg azt, amikor minden emberi erőfeszítés kudarcot vall, a Magyar nép úgy fog megnyílvánulni mint az özönvíz . Talán éljek azzal a kifelyezéssel, mint derült égből a villámcsapás és utánna a leszakad az ég, és mindenkinek magára lesz gondja csak a maga életét akarja menteni . Még kér a nép most adjatok neki, mert Dózsa György ehhez képest halvány szél sugallat fog lenni ! Jaj annak aki az alvó oroszlánnak a bajszával, és a sörényével babrál hát nem lennék a helyébe . De ha arról van szó, hogy a gonoszoknak be kell tölteni az ő gonoszságukat, akkor töltsék be ők már nem szelet vetettek, hanem cunamit és Katrinát, akkor kérem mit fognak aratni ? Belegondolni is roooosssszz nekik, nekünk jó .
HunorMagor
2013-09-21 04:42:41
A Jó Isten áldja meg azokat, akik szívükből és lelkükből Magyarok . Akiknek csupa és őszinte szándékuk, gondolataik, érzésük, indulataikban is csak a jó működőképes, és az igazságnak a szomjuhozása . Akik csak azért vannak, hogy őszinte szívvel a jót cselekedjék, kiváltképpen a saját Magyar testvérével.
A Jó Isten különleges áldása vegye körül, töltse be mindazoknak a házát, akik csak a jót szomjuhozzák és szívükből, lelkükből kívánják a Magyar nép sorsának igen jóra fordulását. Békesség, szeretet, öröm, életerő, életkedv, friss erő, kitartás, reménység, tisztánlátás, és mérhetetlen lelki, szellemi, és testi jó töltse be Minden igaz lelkű testestől, lelkestől, igaz jó Magyar honfitársam házát, életét. Épség, és egészség, minden szinten, bölcsesség, értelem, és mérhetetlen Isteni tudás, álljon Minden igaz lelkű Magyar testvérem rendelkezésére, amely által belátható időn belül leveti az igát a nyakából, és megtisztul miden falyta élősködőjétől . Független életet, szabad akaratot, és csak a minden igazán égi és földi jóktól, javaktól való függést kívánok ! Áldásotok, békességetek, szabadságotok ömöljön mint a bővízű patak.
dochnal
2013-09-21 01:23:57
Kedves Tamás!

Nagyon örülök, hogy helyet biztosítottál a mai estén ennek a "devizahiteles" kerekasztalnak. Ez egy nagyon komoly lépés egy egység létrehozása irányába. A műsorból is egyértelműen kiderült, hogy ahányan (4 fő beszélgetett éppen), annyi féle elképzelés a dolgokkal és a megoldásokkal kapcsolatban, de volt egy közös tulajdonság mindegyikben, arra törekedtek, hogy konszenzusra jussanak, arra törekedtek, hogy végre létrejöjjön a már évek óta említett összefogás.

Lehet hogy sokaknak ez a műsor nem volt oly érdekfeszítő, mint a már megszokott napi betelefonálós adás, lehet hogy nem volt profi módon ellátva mediátorral, de ami ma történt, az történelem, mert megszületett valami új- egy erőfeszítés az összefogásra egy közös ügy mentén, mely mindnyájunk (itt a magyarság többségére gondolok) érdekeit szolgálja. És mindezt a szabad média tette lehetővé.

Még egyszer gratulálok, és egyben köszönöm, hogy teret biztosítottál eme esemény megszületéséhez!!!
Lehel
2013-09-20 22:14:49
Ezzel el is lesz bagatelizálva ez a probléma,
Pedig -ahogy valamikor mondta - ennek a megoldásával akár választást is lehet nyerni.
Nyilvánvaló lehet választást nyerni más módszerrel is, de bizalmat ???
Mivel a korábbi Alkotmányban le volt fektetve, hogy a képviselők a köz érdekében járnak el, ezért kizárt kellett legyen olyan jogalkotói szándék, ami a mai helyzetet eredményezi,
Amennyiben mégis ez történik, akkor annak felelősei kell legyenek.
Azt hiszem meg sem kisérlik, hogy ezen az úton kapirgáljanak, mivel elfogadják ezt a jogrendet,amiben előfordul a mai joggyakorlat.
Topi
2013-09-20 21:43:06
Drága Magyar Testvéreink!

Ma 7 éve, - 2006.szeptember 19-ének hajnalán a TV Székház Ostromát követően - mondtuk ki
Mi Szabadságharcosok a Székháznál és a Kossuth téren, hogy:
- több csepp magyar vér - hiába - nem folyhat;
- ismét szembe állították, a magyart - a magyarral;
- mindezt azok tették, akik '48-ban, '56-ban is irányították a világot, a Háttérhatalom, a Láthatatlan Zsarnokság;

Most, 7 év múltán ki kell mondanunk:
- a magyar embernek a saját hazájában a legnehezebb megélnie!
- 1945 óta Magyarországon indirekt népirtás zajlik.
- Magyarország gazdasági, tudati és lelki megszállás alatt van.
- Magyarországon (demokrácia néven) intézményesítették a hazaárulást!
- elherdálták anyaföldünket, házainkat, otthonainkat, családunkat - jövőnket, elvették Szabadságunkat!
- felismertük, hogy nem a magyar kormány kezében van a valódi hatalom!
- megértettük, hogy nem kormányt, hanem rendszert kell váltani!

Elég volt!

Minden Magyart szólítunk: Egységbe, Összefogásra!

NEMZETEGYESÍTÉS
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=nemzetegy
Kis Tibor
2013-09-20 21:41:11
Topi,
Csodás hang, szívszorongató produkció. .. és elkeserító, hogy a jun. q2-i feltétel óta csak 80 embert érdekelt
Topi
2013-09-20 21:34:39
Topi
2013-09-20 21:25:56
Kis Tibor
2013-09-20 20:57:50
Lehel,
smita.

A Kásler a vége felé azt mondta, Ócsára )egy helyen) út lezárást szerveznek.
Valali a környezetéből magyarázza már el neki, hogy mi a különbség az ellenállás és a happening között.( de csak lyan aki érti miről beszélek)
Lehel
2013-09-20 20:44:49
Smita lenne ?, Nem gondoltam volna a kinézete alapján.
Végkép el vagyok bizonytalanodva: élnek még itt nem smiták is (mondjuk rajtam és párunkon kívül ) ?
Tibor ezek arra várnak és azért provokálnak, hogy statáeiumot vezethessenek be.
Úgy tudom a yugó albánok bojkottálással érték el koszovó függetlenedését...hasonlóan Ghandihoz.
A terroristák már annyi kárt okoztak szerte a világban, hogy szerintem magyar vezetésű államasidóbojkott esetén is képes lenne gazdasági kapcsolatokat építeni, így talán indokolt lenne ebben is gondolkodni.
Ferenc
2013-09-20 20:44:02
A mai adás nagyon nagy csalódás volt - valószinü sokak számára is - és nagyon igaza van Tibornak és a vele azonos véleményü hozzászólóknak. Ez az egész nem más, mint nesze semmi, fogdd meg jól ! Magam is úgy látom, hogy itt már csak csak a Tibor és Gábor tegnapi hozzászólásában emlitett megoldás lehet az egyetlen, ami kibillentheti a nemzetet az apatikus érdektelenségéböl és valódi változáshoz vezethetne.
Kis Tibor
2013-09-20 20:36:55
Az államcsőd megint elhangzott ( többször) a fenyegetés, hogy a bankok majd elhagyják az országot, a szegény bankok...
Röhej, ezezek a zsidó bannkok már több száz éve el akarják pusztitani a Hazánkat, majd pont most megijednek és magunkra hagynak, hát persze.
Karddal lehet csak őket elűzni, és el is kell őket zavarni.

Az élő műsor csak a dühöt és elkeseredést növelte bennem.
Kis Tibor
2013-09-20 20:29:19
Apista, üdv.
Igazságod vagyon.

Itt még a diagnozis megfogalmazása is elmaradt.
Ha én lehettem volna moderátor, az első kérdésem mind a négyükhöz az lett volna:
Ezek búncselekmények-e? És csak igennel vagy nemmel lehetett volna felelni.
Ez a sok hablatyolásnak elejét vette volna.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.