Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ferenc
2020-02-07 19:18:32
Mindszenti Öcsi legközelebb rövidebbre fogja a mondókáját, mert annyi adatot, amit ö felsorolt, nem hogy a hallgató, de az Isten se tudja egy hallásra megjegyezni. Tehát aki sokat mondás ugyan olyan rossz, mintha semmit se mondott volna, mert a hallgatóság belefárad a felolvasás követésébe.
magyartm
2020-02-06 17:49:17
magyartm
2020-02-04 20:08:10
Topi
2020-02-04 12:10:46
Válási ajánlat

Kedves magyar liberálisok, baloldaliak, szocialisták, kommunisták, zöldek, gyurcsányisták!
Próbáltuk működtetni ezt a dolgot a rendszerváltás óta a gyerekek kedvéért, de az elmúlt 4-5 év történései ráébresztettek: válni akarok!

Igyekeztünk elviselni egymást a jövő generációinak érdekében, de sajnálattal kell belátnom, a kapcsolatunk immáron a végére ért. Kettőnk fölfogása azt illetően, hogy mi szolgálná legjobban Magyarország boldogulását soha nem fog találkozni, úgyhogy váljunk el barátságban. Egymásra mosolygunk, kezet nyújtunk egymásnak, ráfogunk mindent az összeegyezhetetlen ellentétekre, aztán menjen mindenki a maga útján.

Válásunk általunk javasolt feltételei:

- Két csoportunk között osszuk fel az ország földjét egyenlő arányban.

Ígérem, ennél nehezebb rész nem lesz, de bízom benne, hogy meg tudunk egyezni. Ezután már igazán könnyű dolgunk lesz! Képviselőink útján erőfeszítés nélkül tudjuk feloszlani a javainkat, hisz a két oldal ízlése oly eltérő!

- Megtarthatjátok az össze ex-komcsi bírót, a TASZ-t, a Helsinki Bizottságot, a Nyitott Társadalom Alapítványt és a CEU-t.

- Itt hagyjuk nektek az elnyomott sajtót, mely végre fellélegezhet majd: a 444-et, az indexet, a 24.hu-t, az ATV-t, a 168 órát, a Népszavát. Remélem, hasznotokra válnak majd akkor is, ha mi már elmentünk és nem tudnak rólunk írni napi több száz cikket.

- Miután ti gyűlölitek a hadseregfejlesztést és a háborút, mi elvinnénk az újjáéledő honvédséget és a rendőreinket és a titeket legsötétebb időkre emlékeztető kerítést.

- Itt hagyjuk nektek a Ligetet, hogy legyen szállása Koszlidércnek, a csöveseknek és a szoci majálisnak, de vinnénk belőle a múzeumokat, amiknek felújítását, építését úgyis gyűlölitek.

- Elvinnénk még a csúnya, ronda Paksi Atomerőművet, illetve a gázvezetékeket, amiken keresztül a gonosz Putyintól vesszük a gázt, nektek pedig maradna a szél, a nap, a víz.

- Mi szeretjük a „rothadó” kórházainkat, a munkaalapú társadalmat és a külföldi illetékességű, magyar embereknek munkát adó cégeket, és a magyar üzletembereket is, akik sok tízezrünknek adnak munkát, úgyhogy vinnénk őket is.

- Ti pedig tartsátok meg a segély után ácsingózó „elesetteket”, a hajléktalanokat, a hippiket, a drogosokat.

- Magunkkal vinnénk a vidék dolgos, szelíd népét, akik szerintetek mucsai parasztok, nektek pedig itt hagynánk a belpesti értelmiséget, akikkel gyakorolhatjátok a helyesírást a járdán, hisz azt úgy élvezitek.

- Megtartanánk Tőkés Lászlót és a Bibliát, nektek pedig itt hagynánk Kálmán Olgát és a Retek Klubot.

- Nélkülünk végre kedvetekre hancúrozhattok a Timmermansokkal, Junckerekkel, Macronokkal Brüsszelben, mi pedig tartani tudjuk magunkat ahhoz, hogy minden külső beavatkozástól továbbra is megvédjük magunkat.


- Mi megtartjuk keresztény kultúránkat.

- Ti magasztalhatjátok a multikultit, a sokszínűséget az n+1. gendert, a politikai korrektséget és Grétát. Az ENSZ is a tietek lehet.

- Mi megtartjuk a Himnuszt, a Szózatot és a Nélküledet, nálatok pedig szóljon az Örömóda, Koncz és Conchita!


- Mivel titeket oly nagyon sért, ezért megtartanánk a történelmünket, a koronánkat és a zászlónkat. Az EU-s maradhat nálatok.

Méltányosnak gondoljuk a felosztást, mi több, abban bízunk semmin nem lesz vita, hisz semmi olyat nem veszünk el, ami számotokra érték. Aztán majd meglátjuk, hogy 15-20 év múlva ki hiányolja a másikat.Üdvözlettel:


A hazájukat szerető, konzervatív, keresztény magyarokegy fb bejegyzés, a szerző nő, egészségügyi dolgozó
Topi
2020-02-03 22:08:02
A másik Gyöngyöspata - Bayer Zsolt dokumentumfilmje https://www.youtube.com/watch?v=NP7wUT6AAoI
Ember keze által? https://www.youtube.com/watch?v=nnelsp4C-q4
Barteli2
2020-02-03 21:50:31
Mikor Japán volt a világ második legerősebb gazdasági állama, kapott egy akkor ütést - lökést, hogy az atomreaktoruk egyből visszadobta a harmadik helyre.
Mikor Kína a második legerősebb és átvenné az első helyett , kap egy akkora beoltást, hogy ..
Ferenc
2020-02-03 18:57:11
Az interneten kifogástalan a vétel itt Németországban, de igy persze nem lehet hozzászólni.
Jovon Antal
2020-02-02 01:07:25
Topi
2020-02-01 22:59:55
Stoffán György: Nyílt levél Niedermüller Péternek -
Egy fehér, keresztény, heteroszexuális képződmény válasza

Niedermüller!

Nem kezdem azzal, hogy mi lenne, ha például… mert tudom a választ. Nemzetközi tiltakozás, és maguk rohangálnának Brüsszeltől-New Yorkig panaszkodni és rettegni. Mert maguk ilyenek, Niedermüller! Ilyenek voltak 1919-ben is, amikor a fehér, magyar, keresztény, heteroszexuális képződményeket, azaz a magyar társadalmat igyekeztek páncélvonaton körbejárva az országot megsemmisíteni. Majd pedig negyven évig a fehérterror igazságtalanságáról írtak a maguk tankönyvei.

Niedermüller! Maguk elvetik a sulykot ismét, de egyetlen szerencséjük ebben a mai világban az, hogy a fehér, keresztény, heteroszexuális képződményeknek, azaz, nekünk, keresztény magyaroknak immár több eszünk van, mint a maguk 1919-nél leragadt söpredékének. Mi tanultunk a történelemből, maguk évezredek alatt nem tanultak semmit! Mi nem fogunk most odamenni a VII. kerületi önkormányzat elé, és nem fogjuk magát pofán vágni, felakasztani, leköpni, bár Szent László vagy Werbőczi István szerint mindhárom opciót régen megérdemelné. Maga miatt még a maga szellemi közösségét sem fogjuk vegzálni, és nem hangoztatjuk, hogy mennyire gyűlöljük magát és a magával egyként gondolkodókat. Mert mi nem gyűlölködünk, Niedermüller! Mi nem!

Tudja, mit csinálunk?

Mindössze szánalommal nézzük magukat, mert egy olyan szellemiség utolsó rugdalását látjuk magából is trágyaléként kifolyni a kamerák előtt, amelynek követői száz esztendeig minden aljasságot megtettek, amit egy embernek nevezett lény megtehet a másik ember ellen.


Maguk olyan eszmét szolgálnak, amely kiirtja a világot – magukkal együtt !!!

Maguk a gyűlöletet szítják, ahelyett, hogy a békét és a közös munkát választanák annak az országnak a felemelkedése érdekében, amelyben élnek.

Maguk ezt az országot akarják megszerezni maguknak, s nem hálásak azért, mert eleiket befogadtuk, rejtegettük, védtük. Igaz, a „keresztény, heteroszexuális, fehér képződmény” nem is azért tette, amit tett a maguk érdekében, hogy maguk hálálkodjanak. Ugyanis nekünk Krisztus adott példát arra, amit magukért tettünk, s abban is Krisztus mutat példát, hogy mire számíthatunk jótetteink fejében maguktól ????

Semmi jóra: Korbácsra, keresztre… rágalmakra, és hamis ítéletekre !!!

Csakhogy ez a krisztusi figyelmeztetés nekünk kedvez. Így a „keresztény, hetero, fehér képződmény” nem rejt magában magukra nézve semmi rosszat. Nem rejthet(!) gyűlöletet, üldöztetést (hiszen a maguk legutóbbi üldöztetése is egy szocialista rendszer sátáni cselekedete volt, s a mai Nyugat-európai üldöztetésük is szocialista és liberális eszmerendszer keserű gyümölcse), s nem rejt szeretetlenséget. Sajnálatot, szánalmat, és a gyűlölködéssel saját magukra hozott pusztulás vízióját…ami miatt ma is azon gondolkodunk, miként lehetne magukat megmenteni attól, ami magukra vár. Nem általunk – a fehér, hetró, keresztények által – hanem a Teremtő által. Mert maguk nem a mi Atyánk gyermekei, hanem a kezdetektől a hazugság atyjának gyermekei, akik megátalkodottan igyekeznek még Istent is számon kérni. Pedig – Niedermüller – magának tudnia kellene, hogy amikor a szeretet és a teremtés tökéletessége ellen lépnek fel, amikor Istent káromolják és a keresztények ellen fröcsögnek, akkor újra és újra önmagukra hozzák Isten haragját és megtorlását. Néhány ezer évük volt arra, hogy ezt megtanulják, de maguk olyanok, mint a kiselefánt… nehezen tanul és könnyen felejt…

Nos, Niedermüller én kérni akarok magától valamit: Próbáljon meg észhez térni !!!

Nem miattunk, a fehér, keresztény, heterók miatt… Nem! Önmaga és a szellemi közössége érdekében. Mert bár a keresztény ember kötelessége menteni a rászorulókat, maga ezt a kötelességtudatot felejteti el ostoba, gyűlölettől lángoló, és a saját butaságát is kidomborító szereplései által.

Ne tegye, mert maguknak más menekülési útjuk nincs, mint a fehér, heteró, keresztény képződmények emberszeretete.

Maguk ugyanis ma még azt hiszik bársonyszékeikből, és milliárdos, külföldi gazdáik, a maguk szemében világmegváltónak tűnő „nagysága” okán, hogy mi függünk maguktól… pedig ez pont fordítva van…

Niedermüller! Ha nehéz is ez a maga számára, mégis próbáljon a fentieken elgondolkodni… nem lesz hiábavaló!

Stoffán György
Topi
2020-02-01 19:52:03
Ferenc
2020-01-31 17:32:37
Niedermüller nyilatkozata az állami mediában nyilt támadás, nem csak a magyarság, de az összes európai, katólikus fehér emberek ellen is, amit semmiképpen nem szabad következmények nélkül hagyni. Végleg betelt a pohár, ilyen perverz disznót azonnali hatállyan el kell távolitani nem csak a közéletböl, de a Kárpát - medencében sincs semmi keresni valója! Hol vannak most az egyházi vezetök tiltakozásai, pl. Erdö Péteré és a többieké? Most majd elválik az üveg a cseréptöl és kiderül, hogy kik a nemzetiek és kik nem azok!
kurucPista
2020-01-29 23:04:13
niedermüller NEM KÉR bocsánatot ... https://youtu.be/OYWskb7cqyI
Terez
2020-01-29 16:32:32
Magyar osszefogas Gyergyoditroban , Szekelyfold http://www.youtube.com/watch?v=An_9OqG5_SA
Topi
2020-01-28 18:49:35
Az Angol-Szász Misszió https://youtu.be/wm9dSsKMgn8
Érdemes elolvasni a videó alatti szöveget is!
mindszentiocsi
2020-01-28 16:02:21
Az 55. perctől Varga Istvánt mindenkinek figyelmébe ajánlom!!!
Értelmes Világos Nagyon Okos Lényegre törő, viszont egyben kijózanító beszéd is!
Ezzel kell foglalkozni nem mással!
Ez mindennek az alapja - a többi csak körítés, púder.
KÖSZÖNJÜK HOGY AZ - ÁKTV - FELVETTE!

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Alelnök Asszony! Alelnök Úr!
Kedves Hölgyeim és Barátaim!

Azt hiszem, hogy ezen percek után amik a szívünkhöz szóltak eljött az ideje, hogy kicsit az értelmünket is bevonjuk a mai délután programjába.
Valószínűleg amit mondok kis figyelmet fog kívánni, de muszáj azokat a - mondjuk így - tételeket vagy javaslatokat megtennem amelyeknek egyetlen egy igazi nagy tartalma van - amint itt tetszenek olvasni :

Igazságot Magyarországnak!

Ez felszólításnak szép és jó majd amit tartalommal kell megtölteni!
Erre szeretnék néhány gondolatot átadni. Egy diagnózist hallottam egy fiatalembertől, így szólt:
"Birkák vagyunk mi magyarok, hogy mindig a végére hagyjuk a döntést. Ha van egy kis nyomás, akkor tele van a gatya és így nem sikerül belépni az álmok kapuján."
Ezt kéne levetkőzni!
Tudják ki mondta ezt?
Európa egyik legjobb kézilabdása, akik sajnos az utolsó két meccsüket elvesztették.
Nos hát amikor én őt hallottam úgy gondoltam, nekem azért kell idejönni, hogy ezt a levetkőzést próbáljam segíteni. Igen!
Vetkőzzük le végre ezt a kicsinyhitűségünket amihez két nagy feladatunk van.
Egyrészt: leplezzük le a becsapásunkat, azt a csalást aminek sorozatosan mindig tárgya és áldozata vagyunk, másodsorban pedig fogalmazzuk meg azokat a cselekvési programunkat
amivel jövőnket ismét naggyá tehetjük. Itt láttuk már elolvastuk az "alapító nyilatkozatát" a mozgalomnak, abban egy emelkedő nemzetről van szó.
Bajtársias, hiteles, hazafias munkával, szakértelemmel és szorgalommal való fölállításra - létrejött: helyi összefogással. Igen.
Ezt a felállítást felemelkedést csak úgy tudjuk elindítani, mellyel egyben fölismerjük a leépítésünket (téglák s.t.b.) és azt (azokat) meg is állítjuk.
Tehát az előadásom első blokkjában arról szeretnék beszélni, hogy bizony a mi megtévesztésünk folyamatosan történelmi léptékű.
Ma van tíz napja, hogy megkaptuk azt a benesi hazugságokra épült deklarátumot amit ugye béke diktátumnak szoktak mondani és mint tudjuk ez a hazugság érvényesült.
Most van éppen ma 75 éve, hogy a Duna túl oldalán Pesten elindultak a megszállók az embereket összefogdosni "málenkíj robot" címén, holott az a "málenkíj" valójában több évet jelentett Szibériában.
Ugyanezen a napon szovjet repülőgépek bombázták ezt a telket is.
A várat a környező utcákat! Amerikai gyártású gépek szovjet kézben, és ekkor kilenc vitorlázó repülő szállt le a Vérmezőre, hogy ellátmányt hozzon az itt ragadtaknak.
Tetszenek ezt érteni?
Voltak hősök akik tudtak tenni, amikor tenni kellett!
Nekünk is így kell gondolkodnunk!
Legyünk mi is hősök és tegyünk amikor tenni kell!

Harminc éve ezen a napon indult el a képviselő választás kampánya, azaz a jelentkezés a parlamentbe. Mint tudjuk tisztességes becsületes magyar emberek mellett volt kommunisták és idegen hatalmak ügynökei kerültek be a parlamentbe.
A megtévesztésünk eszközeként és hatására. És! Mi lett az eredmény?
Az akkori miniszterelnök-jelöltre egy kis nyomás nehezedett.
Egy kis nyomás és máris tele van a gatya! Igen tele lett a gatya és a miniszterelnökünk olyan paktumot kötött, hogy a nemzet elvesztette a vagyonát és az emberek elvesztették a jövőbe való hitüket és lehetőségüket.
Birkák voltunk akkor is ...

(Folytatás a videón!)
https://www.youtube.com/watch?v=GQT9NilR2_w&t=3322s
kurucPista
2020-01-27 12:20:36
GyöngyösPata - Való-Valóság - 2020 ... https://youtu.be/KdWGQE-pJ5A
Topi
2020-01-27 10:43:03
Koronavírus járvány - micsoda véletlenek! https://www.youtube.com/watch?v=rAa2Sxhv7jM
kurucPista
2020-01-25 20:38:21
Olaszországban dolgozik a migráncs ! Itt például a forgalomirányításban vesz részt: https://youtu.be/NLa6xD7CEdg
Ferenc
2020-01-23 15:33:30
Tamás !

Nagyon kiméld az egészségedet, mégha nehéz is betartani, mert nagy szüksége van rád az igaz magyaroknak és a nemzet legnagyobbai közé tartozol !

További gyógyulást kivánok minden tisztességes magyar barátom nevében is, akik közül sajnos sokan nem jutnak a Skype vagy Internet közelébe, de mindenképpen Veled vannak!!
mindszentiocsi
2020-01-22 23:44:31
Veled Vagyunk Tamás!

Nagyon Erős szervezeted van, csak hagyd hogy nyugalomban végezze a dolgát és rendbe fog hozni!
Kizárólag a szépeket, igazakat és a nagyokat hallgasd!
Mielőbbi Jobbulást Kívánunk!

Mindszenti Öcsi és barátai ...

https://www.youtube.com/watch?v=KyWOIKCtjiw
https://www.youtube.com/watch?v=JRFPT7cnnYE
https://www.youtube.com/watch?v=eVUfXSJenlw
https://www.youtube.com/watch?v=E7nVSrEwzJw
https://www.youtube.com/watch?v=Oi1NDZ77sKc
https://www.airpano.com/360photo/Everest-Nepal/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.