Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2013-09-30 19:33:09
A Jobbik szerint láncszavazó cigányokkal csalta el a választást Baján is a Fidesz
Szombat óta bírósági ítélet is igazolja, hogy Baján is a Kiskunfélegyházán már választási csalás gyanújába keveredett Fidesz-közeli Lungo Dromos segítségével nyert a kormánypárt jelöltje - írja Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője. A cigányszervezet megyei vezetőjéről, Ajtai Tiborról az Alfahír hírportál derítette ki, hogy Kiskunfélegyházán „mesteri láncszavazás” megszervezésével segítette hatalomba a fideszes Kapus Krisztiánt.
A képviselő szerint a választási csalás ténye nem meglepő. Évek óta nyilvánvaló, hogy a Fidesz csupán megvásárolható, urnákhoz terelhető szavazógépként tekint a cigányságra, akiknek irányított voksa nélkül nem lenne képes a hatalomban maradni - állítja. A Jobbik vérlázítónak tartja a fideszes Zsigó Róbert közleményét, melyben pusztán az újabb győzelmet vetíti előre, de a csalás tényétől még csak el sem határolódik, azt kvázi a „polgári Magyarország” értékrendjével összeegyeztethetőnek tartja.
A Jobbik a Kecskeméti Törvényszék ítélete után feljelentést tesz választás rendje elleni bűncselekmény miatt, egyúttal a kiskunfélegyházi láncszavaztatás ügyében Polt Péter legfőbb ügyésznél ismét kezdeményezi a büntetőeljárás megindítását.

További részletek: http://kuruc.info/r/53/118302/#ixzz2gN2C4ian http://kuruc.info/r/35/106537/
Topi
2013-09-30 16:43:03
Aki a földkérdésben már megszólalt, nem maradhat hallgatag akkor, amikor Magyarország egyik legkiválóbb mintagazdasága, a népfőiskolát is üzemeltető Kishantosi Ökológiai Mintagazdaság megszűnik. A döntés hátterében az áll, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet november elsejétől minden használt földjétől megfosztja a mintagazdaságot.

A Váralja Szövetség szerint Kishantos nélkül az egész ország lett szegényebb, hiszen "a vidéken már kiveszőfélben lévő agrikultúra mintagazdaságok és népfőiskolák által lehet újra a helyi közösségek élő tudománya."

Ne hagyjuk, hogy ez szó nélkül megtörténhessen! Kérjük, tekintse meg Ön is a Kishantosról szóló videót, és ossza meg ismerőseivel! Hassunk a nyilvánosság erejével!

A néhány perces videó itt tekinthető meg: http://www.youtube.com/watch?v=frSJatif018
Topi
2013-09-30 15:27:33
Topi
2013-09-30 15:15:05
Ajózsef
2013-09-30 14:42:19
Ajózsef
2013-09-30 14:35:26
Nem tudom mennyire közismert a Habsburgok zsidó származása.
-Meyer-féle Konversationslexikon:
"A Habsburgok leszármazását a ház későbbi történetírói a 13. és 14. században a római Pierleone-családtól vezették le, amely családból a 12. században egy pápa is származott, II. Anakletus pápa. Ehhez a származtatáshoz nemsokára az a kísérlet járult, hogy a Habsburgok őseinek sorát egészen az ó-római Aniciusokig, vagy, mint mások akarták, egészen a Scipiokig vezessék fel, holott hát az igazság szerint a római Pierleone-nemzetség zsidó származású volt."
-A francia NOTRE EUROPE című lap nemzetközi rovatából értesülünk, hogy a 77 éves Habsburg Ottó, a PÁNEURÓPAI MOZGALOM feje, nemrégiben rövid látogatást tett Jeruzsálembe, ahol a héber egyetem néhány kitüntetéssel jutalmazta meg a nemzetközi zsidóságnak tett eddigi szolgálatáért. Az AUFBAU című New Yorkban megjelenő német nyelvű cionista újság erről így tudósít: "A trónörökös elmondott beszédében megjegyezte, hogy a Habsburg-házhoz való tartozása révén mélyrenyúló gyökerekkel rendelkezik a zsidó néphez, és anyai-ági ősei között spanyol zsidókra tekint vissza..."

-A tel-avivi JEDIOTH CHASADOTH című cionista újságban megjelent bizonyos dr. Unger Otto von Habsburggal készített exkluzív interjújában dr. Unger megállapítja, hogy "Habsburg Ottó zsidóság iránti szeretete a véréből fakad. Valódi fenntartás nélküli belső érzésből kifolyólag vallja magát dr. Ottó von Habsburg Izraelhez tartozónak, annak az Izraelnek, amelynek politikai helyzetét a legapróbb részletéig ismeri, és amelynek gazdasági fejlődésében - egészen a legutóbbi eseményekig - együtt érez. A legélesebb kritikát gyakorolta Nasszerről és teljesen Izrael oldalán áll a hatnapos háború kérdésében is."
-WISTRICH professzor a jeruzsálemi egyetem tanára:
-"az osztrák-magyar császárok a XVII. század óta a "Jeruzsálem királya" címet is viselték. Így ezen az alapon Habsburg Ottó, a jelenlegi Habsburg-ház trónörököse visszalátogatott királyságába, jóllehet csak nagyon rövid időre, hogy itt fogadhassa több alattvalójának hódolatát..."- mondotta a jeruzsálemi professzor.
barodza
2013-09-30 13:59:03
A remény Hal meg utoljára.Ismerös Arcok:Az idegen,Eső mossa,Hősök nélkül.
Olivér
Éva
2013-09-30 13:53:00
Már éppen készültem beírni, hogy az előttem szóló Attilával egyetértek, de látom, hogy pár perce az ő hozzászólását is törölték. Úgy látszik, hogy a fideszt reklámozó echotv-t és annak rajongó fórumozó tagjait se lehet bírálni, hiszen a választások előtt az rontaná a fidesz esélyeit. Lehet, hogy tudatlan vagyok, de kérdeném, hogy az admin a média embere, vagy az oldalt létrehozó Kubínyi Tamás alkalmazottja? Mert ha az előbbi, akkor érthető, hogy a ki a kormánypártot bírálja, megy a darálóba, de ha az utóbbi, akkor nem érthető a dolog. Nekem is az a véleményem, hogy itt az oldalon is vannak "napraforgók", akik nem az igaz magyar oldalt képviselik és ügyeskedő szófordulataikkal megosztó tevékenységet folytatnak. Ezért a gyanúsítgató beírásomért lehet kitilt az Admin, de ez a véleményem. Baki Gábort pedig visszavárja sokmindenki, inkább legyen valaki szókimondó-a keretek között-, mint sunyi szókerülgető.
Admin03
2013-09-30 12:03:17
Tisztelt Topi!

BakiGábor21@gmail.com számára jelzést kellett adjak, hogy a fórumozók alpári leszólása nem helyénvaló, nem ellenük kell harcolni. Egyetlen hozzászólót sem láttam, akire a fórumban ráillenek a jelzők, viszont mindenkire nézve sértő volt. Ezzel együtt nincs akadálya annak, hogy Baki Gábor 22. e-maillel visszajöjjön.
Ajózsef
2013-09-30 11:11:29
Tisztelt Olivér,
Nemeseinket és mindazokat akik nemet mertek mondani, kiirtották azok akik ma is a tartótisztjeink csak ma már másképpen hívják őket mint apáikat, de hiába mert a Magyar anyaföldön újra és újra felcseperedik az a nemzedék amelyik tudja mivel tartozik a hazának.
Ha eljön az ideje a sátánfattyak, bármely nagyhatalom mögé is bújjanak újra megtudják mi a Magyar virtus.
üdv.Ajózsef
Topi
2013-09-30 10:59:57
Tisztelt Admin03!
Én eddig azt hittem, hogy ez a fórum egy cenzúrázatlan nemzeti TV csatornának a beszélgető fóruma, és nem a szemérmes szűzlányok napközi homokozója. Baki Gábor barátunk beírásaival tökéletesen egyetértve megjegyzem, hogy van egy megszívlelendő bölcs magyar mondás, mely szerint "AKINEK NEM INGE AZ NE VEGYE MAGÁRA, DE AKIT ILLET AZ ÖLTÖZKÖDJÖN !"
barodza
2013-09-30 10:35:26
Minekünk úgy kéne mindenhol összefogni, mint az édesapámék japán, német, orosz testvérei a lágerokban és barakkokban az utolsó szem kenyérmorzsán, krumpli héjon is megosztoztak, hogy túléljék a fogva tartólyukaikat, mert csak gondolatban vagyunk szabadok a mai napig. Felteszem, a kérdést NEMESEINK hol vannak, akik ezt a rangot kiérdemelték valamikor?
Tisztelettel: Olivér
volt jobbikos
2013-09-30 10:07:45
Seraf

Igazad van, de a királyság visszaállitására a Habsburgok is készülnek, tehát annyi megszorítást mégis tegyünk, hogy NEMZETI KIRÁLYSÁG. Ebből a szempontból az államcsőd utáni helyzet lehet a kiindulópont, amikor börtönbe kerülnek a politikusbünözők.
Martin Killeen
2013-09-30 04:08:58
Evike!
Hanyan es hogy torodtek vele az itteni emberek es hanyan kuldtek penzt neki, mert en egyetlen ilyen emberrol tudok.
Es O, BAKI GABOR eddig minden adasban rengeteget adott nekunk! Szebb jovot, sokkal szebbet!
Évike
2013-09-29 18:36:39
Gáborral nagyon együttérzek, a fizikai szenvedésben, ugyanakkor a beirásai valóban súlyos vádakat tartalmaznak. Az utóbbi időkig nem volt baj, de ujabban az ellenséget közöttünk kereste, amiben nem volt igaza. Gyere vissza később Gábor, és ne a fórumozókra gyülölködj, hiszen ezek az emberek szeretnek téged, pénzt küldtek, törődtek veled, nem ártottak neked soha.
Admin03
2013-09-29 17:17:16
BakiGabor21@gmail.com

Viszlát Gábor! Rágalmazás, becsületsértés, fórumozók alaptalan megvádolása.
Lehel
2013-09-29 16:08:37
Látván az mno, látván a Gondola, a jobbklikk stb fórumainak népes résztvevői számát, majd ezen fórumok lerombolását, bizony elgondolkodtató, miért csak pár kézen megszámlálható levelezője van ezen fórumnak ?
Admin03
2013-09-29 09:32:27
BakiGabor21@gmail.com-nak

Kérem a fórum közönségét kímélni a bántó állításoktól, mert a beírt feltételeknek senki nem felel meg.
HunorMagor
2013-09-28 19:48:19
Olvasd el nagyon figyelmesen ezt a mondatot!
"Kapni olyan valamit, ami sosem volt neked - azért olyan dolgot kell
csinálnod, amit sosem csináltál!"

Amikor Isten elvesz Tőled valami olyat, amihez
te nagyon ragaszkodsz, ~O nem büntet téged, hanem
lehetőséget ad, hogy helyette sokkal jobbat kapj!
Összpontosíts a következő mondatra:

"Isten akarata sosem vezet olyan helyre, ahol az Isteni Kegyelem nem vigyáz rád."
Valami jó fog veled történni ma, valami hír, amire vársz.
Kérlek ne szakítsd meg. Csak 22 szó:

"Uram, sétálj át a házamon és az életemen, és
vidd el minden aggodalmamat és betegségemet, és kérlek
vigyázd és gyógyítsd meg a családomat, a Nevedben.'
Ámen

Továbbítsd ezt 12 embernek.

Az áldás jönni fog: új munkahely, egy lakás, házasság, vagy
anyagi siker. Ne szakítsd meg vagy ne kérdezgess. Ez egy
próba. Életedben Isten számít legfontosabbnak? Ha igen,
állj meg aközben, amit csinálsz és küldd el 12 embernek, most.
Figyeld, hogy mit tesz Ő.
szilveszter
2013-09-28 15:01:28
Köszönöm Mariann hogy nemes lelkű hölgyként hasonlóan látod a legfontosabb kérdések közül felsorolt problémák elő hozatalát.Senkinek joga nem létezhet Magyarország Földjét áruként idegeneknek eladni lakjanak,éljenek bárhol a Világon.De ne is bérelhessenek földet mert amit előállítanának rajta a magyar ember kiszolgáltatottságát hozná országunknak.Ahogy Ángyán József más földvédő szervezetekkel előadta, lehetővé kell tenni a magyar családok földhöz jutását amennyiben mezőgazdasági tevékenységből szeretnének megélni.Ezek a családok eredményességük arányában magasabb családi pótlékra lennének jogosultak.A hektárok számát Ángyán Józsefék tervezetéhez alakítanák.Nem külföldi mintára hanem hazai mintára működne a mezőgazdaság.A felsőfokú végzettséget nem szabad előírt követelménnyé tenni.Arany és ezüstkalász címmel sem lehet kötelező a gazdálkodás követelménye.Előnye lehet indokolt a gazdálkodó javára.Paraszt de magyar és munkás is magyar kellenek családostól bőséges gyermekszámmal egyetemben,ezen múlik Magyarország sorsa.Feldolgozó üzemek ipari üzemek de mind nemzeti átszövéssel garantálva,és minden termékre állami garantált védőár.Bürokrácia adminisztráció a minimális szintre le legyen szorítva minden területen.Sok kívánság de nélküle országunk problémáit megoldani nem lehet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.