Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ajózsef
2013-10-03 20:15:48
Követelni kell a belügyminiszter azonnali lemondását, mert az általa vezetett rendőrség nem alkalmas a magyar állampolgárok védelmére.
Ha kiderül, hogy roma volt az elkövető akkor követelni kell a kormány és a képviselőház összes cigány tagjának nyilvános bocsánatkérését is, mert romabűncselekmények takargatása, elhallgatása elősegítette, hogy a dolgok ennyire elfajultak.

Sajnos nem mindenkit érint olyan tragikusan ez a gyilkosság:
- Rengetegen felháborodtak, emlékfutást is rendeznek az asszonyért. Az eseményt valaki megosztotta Hodovánszki Csaba falán, amire a Futapest Klub elnökségi tagja a Pesti Riport szerint a következőképpen reagált:
„Szia!
Kérlek ne ossz meg az üzenőfalamon megemlékezős dolgokat, én figyelem hogy milyen lehetőségek vannak és aki megérdemli, oda el is megyek.
Ki nem állhatom a nagymenő vagány gyökereket, akik csak, azért is megmutatják, hogy na ők majd egyedül elmennek este futni és nem lesz semmi bajuk.
Az anyuka felelőtlen volt, magának kereste a bajt és se a gyerekére, se a férjére nem volt tekintettel.
Azt kapta amit megérdemelt!
Milliószor elmondják futóközösségeken belül, hogy NŐK NE MENJENEK ÉJJEL/ESTE EGYEDÜL FUTNI KIETLEN HELYEKRE.
Meg egyébként sem!
Köszi, hogy megértsz
*megértesz
szia"
forrás: http://www.hir24.hu/belfold/2013/10/03/soroksari-gyilkossag-azt-kapta-a-no-amit-megerdemelt/

Hihetetlen, minősíthetetlen. Hodovánszki Csaba nyilvánvalóan nem a mi oldalunkon áll, de szerintem aki ilyen gondolatokat képes megfogalmazni az más aljasságra is képes.
Apista
2013-10-03 19:40:46
A mai adásban szóba került a vaskefe. Nos, aki még nem tudja, hogy mit jelképez, az kattintson ide:
http://hunszkita.com/news.php?extend.51
Topi
2013-10-03 18:02:17
Lehel
2013-10-03 14:32:18
MAGYAROK !

Martonyi beszédével kellene egy kicsit foglalkoztatni az Ügyészséget:

http://www.168ora.hu/tudas/bmw-autogyar-quandt-csalad-haszon-hitler-116808.html

"
Günthert Bajorországban fogták el az amerikaiak, és másfél évig internálótáborban tartották ugyan, de azután kiengedték. A bajor igazolóbizottság előtt képes volt azzal védekezni, hogy maga is a náci rendszer üldözöttje volt, akit le is tartóztattak, ...

A BMW forgalma tavaly 69 milliárd euró volt. A virágzó autógyártó világkonszern hasznának nagyobbik része ezúttal is a fő részvényeseknek, a Quandt család tagjainak jutott. Nincs ebben semmi kivetnivaló. Ami viszont elgondolkodtató: nem lenne haszon, sőt ma már BMW sem, ha a Quandt-felmenők nem álltak volna össze Hitlerrel, s nem gyarapítják rabszolgamunkával is a családi vagyont, amelyből aztán megvásárolták az autógyárat. Sajátos történetet írt meg HELTAI ANDRÁS.

Egyfajta „kis-Auschwitzként” jellemezték a lágerekkel összekapcsolt Quandt-üzemeket a későbbi kutatók, akik csak emberöltővel később tárhatták fel, mi is történt valójában. Hogy az AFA-Varta gyárban a Hannover melletti stöckeni láger rabjait minden védőfelszerelés nélkül tették ki az akkumulátorüzem mérges gőzeinek, a gyilkos ólomnak. SS-őreik feljegyzései szerint egy-egy szállítmányból havonta átlagosan nyolcvan halt meg itt, akárcsak a másik akkumulátorgyárban, a Pertrixben, ahová a ravensbrücki lágerből vitték a kényszermunkásokat, kizárólag nőket."
Topi
2013-10-03 07:38:44
Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a Szent István Művelődési Házban rendezendő filmvetítésre: "A mi csángóföldünk" és előadásra a "Csángómagyarok Moldvában" című könyv alapján melyet Posch Dániel írt. A rövid előadás után kötetlen beszélgetés formájában szeretnénk tájékoztatást adni utazásszervezési tevékenységről. http://www.csillagosveny.utazas.hu/

Helyszín: Székesfehérvár Szent István Művelődési Ház
Időpont: 2013.10.03 15.00 óra

Kapcsolódó videók:
http://mentorprogram.hu/ index.php/moldvaicsangok
http://www.youtube.com/watch? v=StgiexRCKuI
http://www.youtube.com/watch? v=4MNyzfByH_g
http://www.youtube.com/watch? v=6rDEQuo0ihk
http://www.youtube.com/watch? v=gJPm2ztOjEQ
http://www.youtube.com/watch? v=0uodR9k3Neo
totya54
2013-10-02 23:25:18
Lehel
2013-10-02 19:23:15
Kedves Tamás !

Nézzünk már szembe ezzel a "rasszista kérdéssel" !
Az embert a cselekedete alapján értékeljük, EZ IGAZ.
Van azonban a biológiának és pszichének egy fontos mechanizmusa, amit az immun rendszerhez kapcsolhatunk.
Ha a testünk és szellemünk megtapasztalja, hogy egy beazonosítható jellemzőjű vírus vagy "egyed" jelentős veszélyt
jelent a szervezetre, akkor AUTOMATIKUSAN ellenanyag termelődik ÉS ELSZIGETELNI IGYEKSZIK TŐLE.
Ha ez nem így lenne, nem lennénk képesek életben maradni.
Minden csoport tehát felelős a közössége tagjaiért, mert jelen esetben is ilyen immun reakciók lépnek
működésbe, hiába nevezik ezt RASSZIZMUSNAK VAGY bármilyen címen azok, akik fenn akarják tartani ezt
a TERMÉSZET ELLENES LÉTFORMÁT, HOGY AZ ÁRTÓ JELEIKET A SÉRTETTEK AKARATUKKAL NYOMJÁK EL,
ÉELTÜK VESZÉLYEZTETÉSÉRE.
Admin03
2013-10-02 09:26:50
Lisbeth

Igaza van. Nem születésnapi szokások miatt, hanem fórumtársa aljasnak nevezése és hasonlók miatt. Legyen ez figyelmeztetés.
Ajózsef
2013-10-01 22:07:49
A cionista zsidók ki akarnak irtani minket mert veszélyt jelentünk számukra.
Látják, hogy egyre inkább ébred a Magyar, és ők nagyon jól tudják kik voltunk, ha öntudatára ébred ősi magyari nemzetünk akkor veszélyesek leszünk erre a materialista világra.

Ezt az előadást fontos megnézni minden gondolkozó Magyar testvéremnek.
Bakos Attila - A Duna evangéliuma
http://www.youtube.com/watch?v=ZDH1YQgqGq8
sok fontos dolog hangzik el, kedvcsinálónak a következő részeket ajánlom:
7'10"-tól 16'30"-ig
1h08'- 1h08'20"-ig
1h21'24"-1h28'04"
Lehel
2013-10-01 20:00:32
Kedves Topi !
Noam Chomsky származását nem szabad elfelejteni... Pár évvel ezelőtt arról írt, miért van "vége Amerikának" .

http://www.commondreams.org/views06/0530-20.htm
An inability to protect its citizens.
The belief that it is above the law.
A lack of democracy.

Már akkor igazak voltak állításai ( nem képes megvédeni polgárait, a hit, hogy jog fölé helyezheti magát , demokrácia hiánya ) Magyarországra is.
barodza
2013-10-01 11:16:34
Én Gy Bélával nem közösködöm.(1956 10. 25. én történtek miatt,ez a gyalázatos nap mai napig nincs feltárva és a gyílkosok
nincsenek a megérdemelt helyükön ez a mi szégyenünk is.
Olivér
Admin03
2013-10-01 09:20:19
Martin Kileen

Nem rajtunk múlt az Ön hozzászólásának eltűnése, talán rosszul kattintott. Egyelőre Baki Gábor sem jelentkezett még be.
Martin Killeen
2013-10-01 02:02:26
Admin03
Kedves Menyhart Marta!
Eltunt a par perccel ezelotti hszolasom, amikor arrol irtam, hogy nem talalom Baki Gabor hetfo esti hozzaszolasat (remelem, hogy a 21 helyett a 22-es szamot hasznalta), mert amikor felhivtam a jo hirrel, mondta, hogy megprobal a morokrol(?) kuldeni egy szosszenetet. Szebb jovot!
Topi
2013-09-30 20:29:55
A Chomsky-tízparancsolat
 
Noam Chomsky aki – a 85 éves korához képest elképesztő szellemi frissességről tesz tanúbizonyságot, a mai napig a híres MIT(Massachusetts Institute of Technology) nyelvészeti és filozófiai tanszékének rendszeres előadója. Hosszú és tartalmas élete során foglalkozott ő mindennel, ami nyelvészet, filozófia, médiaszociológia, tömeglélektan, de még a számítástechnikai programozás bizonyos területeibe is beleásta magát. A számítástechnikával 65 éves korában kezdett foglalkozni.
A jövőre vonatkozó megállapításait az akkori hatalmi tendenciák és folyamatok figyelembevételével állította össze.  Ezt a 10 pontot nevezik Chomsky Tízparancsolatnak.
Érdekes ma olvasni, 20 évvel ezelőtt miképp látta a következő időszak vezetőinek ideológiai irányvonalát.
 
1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.
2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.
4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.
5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.
6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.
7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.     
8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.  
9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.   
10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesítsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell.

Ezek voltak Chomsky által vizionált hatalmi manipulációk. Amennyiben bárki úgy érzi a fent leírtak és a jelen közt van valami hasonlóság, az csak véletlen lehet.
Apista
2013-09-30 20:16:12
Topi
2013-09-30 19:33:09
A Jobbik szerint láncszavazó cigányokkal csalta el a választást Baján is a Fidesz
Szombat óta bírósági ítélet is igazolja, hogy Baján is a Kiskunfélegyházán már választási csalás gyanújába keveredett Fidesz-közeli Lungo Dromos segítségével nyert a kormánypárt jelöltje - írja Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője. A cigányszervezet megyei vezetőjéről, Ajtai Tiborról az Alfahír hírportál derítette ki, hogy Kiskunfélegyházán „mesteri láncszavazás” megszervezésével segítette hatalomba a fideszes Kapus Krisztiánt.
A képviselő szerint a választási csalás ténye nem meglepő. Évek óta nyilvánvaló, hogy a Fidesz csupán megvásárolható, urnákhoz terelhető szavazógépként tekint a cigányságra, akiknek irányított voksa nélkül nem lenne képes a hatalomban maradni - állítja. A Jobbik vérlázítónak tartja a fideszes Zsigó Róbert közleményét, melyben pusztán az újabb győzelmet vetíti előre, de a csalás tényétől még csak el sem határolódik, azt kvázi a „polgári Magyarország” értékrendjével összeegyeztethetőnek tartja.
A Jobbik a Kecskeméti Törvényszék ítélete után feljelentést tesz választás rendje elleni bűncselekmény miatt, egyúttal a kiskunfélegyházi láncszavaztatás ügyében Polt Péter legfőbb ügyésznél ismét kezdeményezi a büntetőeljárás megindítását.

További részletek: http://kuruc.info/r/53/118302/#ixzz2gN2C4ian http://kuruc.info/r/35/106537/
Topi
2013-09-30 16:43:03
Aki a földkérdésben már megszólalt, nem maradhat hallgatag akkor, amikor Magyarország egyik legkiválóbb mintagazdasága, a népfőiskolát is üzemeltető Kishantosi Ökológiai Mintagazdaság megszűnik. A döntés hátterében az áll, hogy a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet november elsejétől minden használt földjétől megfosztja a mintagazdaságot.

A Váralja Szövetség szerint Kishantos nélkül az egész ország lett szegényebb, hiszen "a vidéken már kiveszőfélben lévő agrikultúra mintagazdaságok és népfőiskolák által lehet újra a helyi közösségek élő tudománya."

Ne hagyjuk, hogy ez szó nélkül megtörténhessen! Kérjük, tekintse meg Ön is a Kishantosról szóló videót, és ossza meg ismerőseivel! Hassunk a nyilvánosság erejével!

A néhány perces videó itt tekinthető meg: http://www.youtube.com/watch?v=frSJatif018
Topi
2013-09-30 15:27:33
Topi
2013-09-30 15:15:05
Ajózsef
2013-09-30 14:42:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.