Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2013-10-10 17:22:23
Szia Borsodi ! Engem is nagyon megérintett .
Topi
2013-10-10 13:52:12
Megjelent az ŐSI GYÖKÉR magyar kulturális szemle 2013. június
szeptember száma XLI. évf. 3. sz.

Kapható:
Az ANIMA Könyvhálózatnál Budapest, Széll Kálmán téri pavilonban.
A tartalomból:
MAGYAR MYELV, GEOMETRIA
Borbola János: A Rhind Matematika Papirusz piramispéldáinak hetes
egységű modellje ...2
Nagy Károly: A sakkjáték eredetének története ...9
RÁKOCZI-ZRÍNYI CSALÁD
Eisner Gábor Rudolf. Zrínyi Ilona személyisége és politikája...14
MAGYAR SZENT KORONA
Végh Tibor: Fülöp és András képe a Szent Koronán...17
MAGYAR ŐSTÖRTÉNET ÉS TÖRTÉNELEM
Kiszely István: Honnan jöttek a honfoglalók? Eredetkutatás, biokémiai
módszerekkel...21
Bakk István: Miért apostoli királyság Magyarország?...24
MAGYAR NÉPKÖLTÉSZET, NÉPI VILÁG
Gyárfás Ágnes: Békamesék
Béka királykisasszony. A teremtés legendája ...45
Békakirály. A fennmaradás feltétele...50
Béka királykisasszony (Benedek Elek összes meséi)...54
etc.
MBE HÍREI
XVIII. Magyar Őskutatási Fórum (szerk.)
Új képzés 2013 őszétől
Dr. Fekete György életrajza
etc.
Megjelenik negyedévente a magyarságtudomány lapja.
http://youtu.be/NYiGy1T4KO0
Borsodi
2013-10-10 11:34:50
HunorMagor, ez a vers nagyon megindító!
Martin Killeen
2013-10-10 08:27:07
Kedves Tamas!
Lehet, hogy ram is celzott, amikor Atillanak emlitette, hogy nem veszem jo neven, amikor biralja a Jobbikot es annak ellenere, hogy minden okom megvan ra, tenyleg fanatikus jobbik-hivo vagyok. A Rongyos Gardarol ok iden es tavaly is megemlekeztek a Farkasreti temetoben. A komcsilibsi mszmp-vel meg azert szavaztak egyutt, mert ez Magyarorszag erdeke. Mar az indulaskor megmondtak, (nem szorol-szora) a magyarok, es kizarolag a magyarok erdekeit kepviselik. A Magyar Hajnal kifejezetten arra torekszik, hogy maximalisan lejarassa a Jobbikot. Bicskanyitogato hazugsagokat terjesztenek roluk, utoljara akkor olvastam bele a lapjukba, amikor a Jobbik altal szervezett Anyak napi unnepsegukrol szamoltak be. Atillanak kulon gratulalok a hozzaszolasahoz. Koszonet erte. Szebb jovot! Udvozlettel Barbara
HunorMagor
2013-10-10 04:28:08
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=U027-09fCcA Legyen áldott ez a kis Hölgy, és a videó is !
totya54
2013-10-09 22:33:42
Topi
2013-10-09 22:07:19
Lemerem fogadni a CBC nem akar még egy ilyen szavazást !

Meglepetés volt Egy CBC .... Szavazás

Ön miként gondolja, hogy az Isten szónak kell maradnia a kanadai kultúrában?

CBC ma reggel volt egy szavazás ebben a kérdésben. Nem volt még, hogy valaha is az eddigi felmérésekben az arány ilyen, a legtöbb válasz mint ez:
86% hogy a "Istent tartsa meg Land" a Himnuszban a
14% ellen szavazat

Ez egy elég "parancsoló" nyilvános válasz.

Azt mondják, hogy 86%-a kanadaiaknak hisznek és "Isten" Maradj ......

Ezért nagyon nehezen tudják átlátni, hogy miért van ilyen zsidó felfordulás arról, hogy az "Isten" szó maradjon e a himnuszukban.

Miért van az országban a 14% vendéglátás ?
Borsodi
2013-10-09 21:39:14
A válság elkezdődött , USA a Nasa bezárását tervezi , az Antarktisz-programot beszüntette, csökkenti az USA barát (kollaboráns) Egyiptom támogatását..
Izrael támogatásának megkurtításáról nem szólnak a hírek, ám az látszik, hogy a nem munkából élő "menekülteket" Európába küldik, életszínvonaluk fenntartását Európára hárítják át.
Merkeléknél is csalnak a választásokon?

Milyen fegyvereket vet(-né-)nek be Szíria ellen? : http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=375
Topi
2013-10-09 19:09:37
A Jobbik gyalázatosnak tartja, hogy a Ferencváros mérkőzésén nem lehet szurkolói felirattal emlékezni az aradi vértanúkra, ezért a felelősök megnevezését követeli.

Szégyen, hogy a szurkolók nem emlékezhettek az aradi vértanúkra - írta hétfői közleményében a Jobbik parlamenti frakciója.

A párt gyalázatosnak és szégyenteljesnek tartja, hogy a Ferencváros mérkőzésén nem lehet szurkolói felirattal emlékezni az aradi vértanúkra, ezért a felelősök megnevezését követeli. A Ferencváros Honvéd elleni mérkőzése előtt ugyanis a rendőrség egy "Tisztelet az aradi hősöknek" feliratú transzparenst nem engedett bevinni a stadionba.

Elképesztő az a gyakorlat, amit Kubatov Gábor és bandája folytat a Csatáry-molinó kapcsán is, miközben a nyomozást már megszüntették. A kiskirály továbbra is államot működtet az államban, a szurkolókat önkényesen tiltja ki a stadionból. Közben nőket és gyermekeket köröz a rendőrség csak azért, mert ünnepeltek - áll a közleményben.

A Jobbik szerint sürgősen véget kell vetni ennek a gyakorlatnak, és a jogsértettek oldalára kell állnia a klubvezetésnek is - írta Szilágyi György és Dúró Dóra képviselő a párt nevében.
Topi
2013-10-09 18:51:47
Egyszerű kérdés Hegedűs Zsuzsához.Egyik este a TV híreit hallgatva, feltűnt Hegedűs Zsuzsa kedves, jóságos arca, amit eddig főleg akkor láttam, amikor jótékony adományokat osztogatott a szegény rászorulóknak.

Most viszont a napi politikába vetette bele magát és kevésbé jóságos és kedves arccal, joggal bírálta és marasztalta el Bajnaiék ízléstelen, gyomorforgató, szobordöntő akcióját. Kiemelte, hogy ez az embertelen fasizmusra emlékeztető, elítélendő cselekedet.


Történelmi kérdésekben nem vagyok járatlan, de emlékezetemben nem tudtam felidézni olyan eseteket, amikor fasiszták döntögettek volna szobrokat.

Ez ismeretem és emlékezetem szerint, inkább az internacionalista kommunistákra és társaikra, a liberális kozmopolitákra volt jellemző, akik a múltat végkép el akarták törölni és ennek jegyében százával döntögették a szobrokat és emlékműveket, még a temetőkben is, hogy az emléktáblákról utcák neveinek eltörléséről ne is beszéljek.

Tisztelt Hegedűs Zsuzsa! Ezúton kérem tisztelettel, hogy legyen szíves felsorolni néhány fasiszta szobordöntögetést, hogy történelmi ismereteimet kiegészítsem és még jobban megutáljam a fasiszta /?/ szobordöntögetőket.

Tisztelettel és köszönettel:

Szalay Róbert történelemtanár.
Topi
2013-10-09 17:27:02
Nekünk jó a cigánypecsenye és a skót whisky!
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nekunk-jo-a-ciganypecsenye-2215229
Topi
2013-10-09 09:39:43
Topi
2013-10-09 09:25:06
ELPUSZTULT, MEGDÖGLÖTT AZ ÁTKOZOTT SÁTÁNI CIONISTA zsidó főrabbi, aki kimondta a talmudi "tanítást": a gójok csak azért léteznek, hogy a zsidókat szolgálják
93 éves korában meghalt az a főrabbi, aki komoly politikai hatalommal ruházta fel az izraeli politikai életet irányító zsidók szemében lenézett szefárd zsidó közösségeket. Ovadia Joszéf a palesztinokat egy alkalommal kígyókhoz hasonlította, s egyszer azt mondta, Isten csak azért helyezte a Földre a nem zsidókat, hogy a zsidókat szolgálják. Ezt persze nem ő találta ki, ez áll a Talmudban, s ezt vallják "Isten ajándékai", ez határozza meg a nem zsidókhoz való viszonyulásukat - seggnyalóik pedig ennek ellenére úgy tesznek, mintha ezt nem tudnák, s mintha létezne keresztény-zsidó párbeszéd, vagy egyáltalán, értelme lenne...
HunorMagor
2013-10-09 02:18:08
Kis érdekesség ! Salamon Szál-á-mon Ahasvérus-A has vér ős// Nabukodonozor Na bukod an ezer// Salmanassár-Szalmán a sár Dárius-Dóri ős Nabuzáradán-Na búzára dán Issakár-Issza kár Nebulon-Nebulón Sarrukín-Saru kín Kürosz-Kő rosz Hágár-Hág ár Ábrahám-Ábra-hám Sára-Sár a Genesis-Gén és is Romulus-Rom Öl Ős Homérosz-Hó-mér-ősz Dávid-Dúvad Sámuel-Samu él Gileád-Gyula ád Manassze-Mannásé Efraim-Éf rá ím Kádes-Barnea-Kád és Barna a // Izsák-Iz sók Idomeneusz-Idő méne ősz Remus-Rém ős STB
Apista
2013-10-08 22:08:17
Ovadia Jószéf befolyásos ultraortodox izraeli rabbi?
Életemben nem hallottam róla. Szerencsére?
Apista
2013-10-08 21:58:33
Melyik zsé lehelte ki a mocskos lelkét?
Mariann
2013-10-08 21:34:49
Támogatom Kásler Árpádot a beadványával, mert annak minden szavával egyetértek. A mai műsorban olyan mélyen és őszintén beszélték meg a napi ügyeket, hogy azzal a jobbikos férjem, a volt fideszes anyukám és én magam is egyetértek. A betelefonálókkal Kubinyi úr úgy találta meg a hangot, hogy az egyetértések és viták valódi haszonélvezői mi nézők voltunk. Valóban egy a fonos, az igaz jó magyarok taláják meg egymást. A többi csak szócséplés.
Topi
2013-10-08 20:30:13
HURÁ! Érte jött a gójok kaszása, elpusztult a mammon cionista kutyája!
HunorMagor
2013-10-08 19:34:42
Épség, és egészség töltse be minden Magyar testvéremnek az életét, a házaitokba áldás és békesség költözzék, a kezetek munkája csak nektek és családotoknak teremjen. Minden Égi és földi jó költözzék a lakásaitokba, a Jó Istennek különleges védelme vegyen körül benneteket. Szaporodjon meg a jó 1000x és 100,000x az éltetekben, és a remény sugara törjön be az otthonotokba. Ellenségeitek, rosszakaróitok, gonosztevőiteknek pedig legyen a jussa az, amit jól megtervezett a Magyar nép számára, arassa le minden gonoszságát amit a Magyar ellen elkövetett, 100x-rosan 1000x-szeresen és a nemzetgyilkosoknak ne maradjon maradéka e földön. Az igaz és jó embereket pedig, szaporítsa a Jó Isten és tegye őket áldottá, nagy minőségűvé, értékessé mindörökké.
Topi
2013-10-08 19:02:16
Kedves Dobai Miklós!
Nem lesz többet Hannoverben cigánypecsenye az étlapon. Az engedélyezett név magyaros, vagy pusztai pecsenye.
A hülyeség ha fájna, ezek ordítanának.
A cigánypecsenye elismerés a cigány konyhának, aki ebben sértőt lát, az enyhén szólva nem tudja mit beszél.
Aligha hiszem, hogy a magyarok el akarják lopni a dicsőséget a cigányoktól.
Mulasson a hannoveri önkormányzat roma zenére, de következő ülésén ne nyilvánítsa magyaros zenének a cigány zenét.
Nem vagyok mérges, inkább csak csodálkozom, meg egy kicsit irigylem is a hannoverieket a problémáikért.
Barátsággal köszöntlek ma is:
Surján László
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.