Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Ajózsef
2013-11-04 21:30:18
-Vajon a hatmilliós zsidó holokauszt a világ legnagyobb hazugsága? Lehetséges, hogy a zsidóság azért ragaszkodik görcsösen ehhez a misztikus számhoz, mert a vallásos könyveikben le van írva, akkor alapíthatják újra Izraelt, ha hatmillió zsidó ember pusztul el úgy, ahogy a holokausztban állítják? Ha a mítikus szám nem bizonyul igaznak, Izrael állam alapításának szakrális indoka megszűnik létezni.
-A holokauszt, mint propagandaeszköz, a keresztény társadalmak felmorzsolásában trójai falóként működik. A bank-, pénz- és hitelrendszer mögött ez a leghatékonyabb fegyver...
...Az ördög mindig a részletekben rejtőzik, tartja a mondás. Ennek szellemében kicsit mélyedjünk el a részletekben!
...Buda visszafoglalása 1686-ban történt. Amikor a fővárosunkat véres harcok árán felszabadítottuk, az ott élő zsidók fegyverrel harcoltak - a magyarok ellen.
...a patkányforradalmár Kun Béla Szamuely és fajtársai bomlasztása következtében Budapestet megszállta a román hadsereg... a Pesten tartózkodó Clerk angol tábornoknak a pesti zsidóság képviselői azt mondják, hogy ők bizony addig érzik magukat biztonságban, amíg a románok az országban tartózkodnak...
...a Magyarországot leigázó oroszokat a zsidók barátjukként fogadták...

Dr. Nagy Levente jobbikos kunhegyesi fogorvos írása itt olvasható:
http://www.jovonk.info/2011/03/02/holokauszt-trojai-falokent-valo-alkalmazasa-kereszteny-tarsadalmakban
Lehel
2013-11-04 21:27:00
Lehel
2013-11-04 21:26:35
Sok dologról beszél, többek között arról is, amit az előbb írtam...nem képesek már beilleszkedni egy reálgazdaságba sokan.
Sajnos a Magyarságot hibáztatja és nem emlékszik arra, amire igen: működik az ittenieket támogató terrorszervezet,amivel direketben,elszigetelve nem képes a lakosság felvenni a harcot.
Azokat a jelölteket pedig meg sem ismerheti a választó, aki SZÁNDÉKOLNA KIUTAT MUTATNI !
Ajózsef
2013-11-04 21:11:53
Emlékeztetnék Gyöngyösi elbénázott felszólalására, ha a "kettős állampolgárságú" honatyákat nevezi nemzetbiztonsági kockázatnak, akkor tökéletesen célba talál és senki sem nevezhette volna fasisztának csak hazafinak, vagy ha mégis letámadják, az nyílt hazaárulásnak minősül. De ő "idegen származásúakat" mondott, megtette nekik azt a szívességet, hogy faji alapon kirekesztő felszólalással, támadási felületet szolgáltatott. Persze a lényegen mit sem változtatott, így is igaza volt, de azért kilóg a lóláb, ez az "elszólás" szándékos volt.
Vona sem sokat lendített nyilatkozatával a székelyek autonómiáján, még jó, hogy nem volt harciasabb, megfenyegethette volna a románokat a Magyar operetthadseregel is, de ez majd valószínűleg a tucsek vérbíró hatvannégyvármegyés unokájának a feladata lesz.
Lehel
2013-11-04 20:21:18
Itt egy időzített bomba ketyeg !
Lehel
2013-11-04 20:18:41
Kedves Kubinyi Tamás !

A Magyar Menedék könyvesháznál már nincs meg a Sumer Hitvilág..., ma beszéltem velük. Azt mondták,hogy új kiadásig nem valószínű, hogy lesz. Püskiéket nem kérdeztem, de a MMK nál pl. Szolzsenyicin Együtt c. műve sincs már meg,pedig nem rég még volt...
Jeleztem nekik, hogy új kiadásra nem kell számítani a jelek szerint - egyet értettek velem ebben, hiszen pontosan annak vagyunk tanúi, hogy MINDENT ELZÁRNAK ÉS MINDEN KÖNYVET FELÉGETNEK, ahogy tették ezer éven át.
Az viszont, hogy ennyire felgyorsult ez a folyamat, nagyon aggasztó.
Szeretném kifejezni azon aggodalmamat, hogy itt a probléma annak köszönhető, hogy az emberek jelentős része vagy nem akar, vagy nem képes az öngondoskodásra, hanem vár azokra a kufárokra, akik nem hajlandók tisztességes gazdaságot segíteni, csak rabolni, illetve a züllesztőket etetik és uszítják rá azokra, akiknek még van mit ennie.
Szívesen megkérdeztem volna azoktól a nácizóktól, akik vérbeforgó szemekkel támadták az ÁRTATLAN MAGYARSÁGOT, hogy ők MA miből élnek.
Kedves Tamás !
Ez a kérdés már nem kerülhető meg, mert látnunk kell, hogy talán sokan tényleg éhen pusztulnának,ha nem biztosítana nekik ez az állami berendezkedés a TERMELŐK FÖLÖTTI szabad rablást,aminek elvesztésétől irtóznak.
Csak nézzük meg, miért nem kapja meg a magyar ember béreként itt azt a vásárlóerőt, amennyit pl. Németországban kaphat ?
Továbbá hova lesz a megtermelt érték ?
A válaszokat ezen a megmozduláson megérthettük.
Apista
2013-11-04 19:39:28
Kedves Ajózsef, egyetértek! Ennyire tudatlan a nép ezek szerint. Még mindig becumizzák a szokásos szöveget, hogy én vagyok a nagy magyar, mocskos kommunista stb. Még képes zsidózni is (Gyöngyösi), miközben ő maga is zsidó gyökerű, csak nevet változtat. Emlékezzünk már Orsós-Olstein-Orbán megtévesztő, ám jól hangzó dumájára. Hogy szidta a szocikat meg liberálisokat, miközben ő maga volt a liberális szövetség elnöke Demszki után (vagy fordítva, már nem emlékszem, de a lényegen nem változtat, nézzen utána aki akar). Zazriveczet meg Semjén segítette. http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=1825&c_start=10
Aki még mindig nem ébredt fel, azt ahogy Ferenc szokta mondani, hagyni kell aludni.
Kubínyi Tamás
2013-11-04 16:21:13
Kedves Lehel!

A könyv eltűnése jelzi, hogy ritkítják a világhálón is a valóság ismeretét, átírják a történelmet. Most feltettünk egy letölthető címet, lehetőség szerint mindenki töltse le saját gépére, mert eljön az idő, amikor sehol sem lehet majd megtalálni. http://www.napturul.hu/letoltesek/zakar_sumerhitvilagesabiblia.pdf
Lehel
2013-11-04 15:50:11
Kedves Kubinyi Tamás !

Pár hete a MMK-nál még lehetett kapni dr Zakar András Sumer hitvilág és a biblia c. könyvét. Ma már nincs.
Az Ön oldalán is meg tudtuk jeleníteni nemrég, de most már ott sem érhető el.
Nem tudom más jelezte e már,hogy a feltüntetett címen az alábbi olvasható ?

"The page you've requested is from a site that has been permanently removed. Please remove all references to this page."
Lehel
2013-11-04 15:19:07
A minap egy gy.patai asszonykától szőlőt vásároltam.
Elmondta, hogy abban az utcában lakik, ahol az a bizonyos társaság tagjai is, akikről több felvétel készült.
Számára is jól látható volt, hogy az egész balhé mögött az amerikai nagykövet és bandája állt.
Most, amikor az amerikai nagykövetségek egyre több köztörvényes cselekmény gyanújába keverednek, , mi lesz a határ ?
Lehel
2013-11-04 15:14:00
Ferenc !
Szintén JNKSz megyében, Jászladányon azért csaptak nagy botrányt, mert a Pistikék szülei is úgy vélték, joga van a gyermeküknek a zavartalan tanuláshoz.
Lehel
2013-11-04 15:10:20
Azt mondják, sőt törvénybe is iktatták, hogy nem lehet "szegregálni". HMM !
Minek lehet azt az eljárást nevezni, amikor Dávidka tanulmányait nem zavarják más csoporthoz tartozó gyermekek ?
Ferenc
2013-11-04 14:48:45
Baki Gábor figyelmébe- ha esetleg még nem hallotta volna!

Szolnok megyében egy tiszaparti községbe ( Nagykörü, Pertrovay Katólikus Általános Iskola) naponta utaztatják a környékröl – de még a 27 km –re fekvö Szolnokról is (!) - a cigányokat, hogy elvégezzék az általános 7. –ik és 8. –ik osztályát ! A „ felzárkóztási program „ (?) keretében az iskolába járó vagy alvó cigányok havi 60.000 Ft / hó támogatást kapnak. A hir abszolut biztos, csak a helybelieket kell megkérdezni, akik közül sokan havi 47.000 Ft közmunkából tengödnek. A kapott juttattás nagyságát, pedig maguk a cigányok mesélik el a faluban.

Hát, itt tartunk 2013-ban! És hány hasonló eset lehet még, amiröl nem tudunk!
HunorMagor
2013-11-04 06:35:03
Áldás rátok !
SZKÍTIA A GYÖKÉR MEGMARAD MIHI 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fs1LYhAqEvY
HunorMagor
2013-11-04 06:18:11
Legyetek áldottak, és minden égi, földi jóval megrakodva !

Ezen a csodálatos napon, kívánom hogy nagyon sok problémátok eltűnjön és megoldódjon . A Magyarok áldott Jó Istene segítsen minden dolgunkban igazán cselekedni, és csak azt tenni ami igazán jó és kedves előtte .

Örömötök és békességetek bőséges legyen, reménységgel teljesen !
Martin Killeen
2013-11-04 01:45:37
Kedves Benedek!
Akinek "valaszoltam", az Torgyan feregirto beszedet akarta osszehasonlitani Vona Gabor beszedevel alaposan megalazni probalva a Jobbik elnoket. Ilyeneket, ill. hasonlokat lehet hallgatni, olvasni a Jobbikon kivuli osszes komcsi es balliberalis oldalakon. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2013-11-04 01:28:21
Marcsi 17-55-41
Nagyon szerettem olvasni a regenyeit, elbeszeleseit evtizedekkel korabban, mellekesen jegyzem meg , hogy cz-vel irta a nevet! Udv. Barbara
totya54
2013-11-03 22:52:18
Sziasztok! Érdekes de én maradok Tamásnál http://emberiseg.hu/emberiseg/emberiseg-hu-99-pont-1-resz/
totya54
2013-11-03 21:13:35
HunorMagor
2013-11-03 19:48:39
Érdekfeszítő sorok !

Mindazon keresztény irányzatokra és személyekre, melyek, illetve akik – ha nem is a maga teljességében -, de rendelkeztek a valódi jézusi tanításból fakadó Isten-tudással, a saul-páli alapokon nyugvó tudatlan, kívülálló zsidókeresztény egyház ráütötte a gnoszticizmus fogalmának rossz értelemben használt bélyegét, és irígy fanatizmustól fűtve tűzzel-vassal irtotta e tanok követőit az ördöggel cimborálóknak nevezve őket, melyek az egyedül hiteles és jézusi-péteri gyökerekből a kezdeti antiókhiai-babiloni központokból kiterebélyesedett, beavatott szkíta jézushitű kereszténység különböző irányzatainak képében jelentkeztek. Különböző neveken szereplő népeink már a pártusoktól és Atilla hunjaitól a kárpát-medencei őshazába visszatelepülő avar-hunokon keresztül Álmos-Árpád honvisszafoglaló magyarjaiig mind ennek a júdaizmustól független, őseredeti kereszténységnek a hordozói voltak. A nyugati egyház ezért kiáltott ránk kígyót-békát és nevezett bennünket „a kárhozat és tudatlanság fiai”-nak, vagy „faragatlan, kóbor nép”-nek (idézetek Szent István király nagyobb legendájából). Nem lehet véletlen tehát, hogy a XVI. századi orosz zsidó rabbi, Rabbi Isaac Ben Abraham Tróki még e kései korban is így írt rólunk: „A magyarok a Názáreti Jézus vallásának egyetlen követői.”
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.