Topi
2013-10-19 22:16:05
HunorMagor
2013-10-19 21:57:00
Ajózsef
2013-10-19 21:06:04
A tetemmel együtt elhurcolták Erich Priebke koporsóját!
A volt SS-tiszt holtteste koporsóval együtt tűnt el az olaszországi Albano Laziale egyik templomából
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69567
A volt náci katona koporsója feltehetően kedden éjszaka tűnt el, azóta sincs nyom, hol lehet. Priebke ügyvédje szerint a temetés miatt összecsapások voltak neonácik és ellentüntetők között. Állítása szerint egy harminc fős csoport vihette magával a koporsót a templomból...
A jogász arra is emlékeztetett: a férfi szeretett volna Argentínában, a felesége mellett nyugodni, de az olasz hatóságok ezt sem tették lehetővé. Korábbi lakhelyein, német városokban azért nem nyugodhatott volna, mert attól tartottak, zarándokhellyé válik a sírhelye. Mert akit az egész világ gyűlöl, annak a sírja zarándokhely lesz, ugye? Akkor valami nem stimmel az értékítéletnél. Zarándokolni oda szoktak, ahol valami jelentős esemény történt, vagy olyan ember földi maradványait rejti a föld, akit sokan tiszteltek...
Ajózsef
2013-10-19 20:58:02
2013. október 11-én elhunyt Erich Priebke, a tömeggyilkossággal vádolt volt SS tiszt. A halála után ügyvédje nyilvánosságra hozta videó-üzenetét, amelyben egyebek mellett a zsidó holokauszttal kapcsolatos korábbi álláspontját is megerősítette. Az alábbi interjút a brit International Business Times tette közzé néhány hónappal a halála előtt.
link :
http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69550
részlet:
K. — Német állampolgárként tudja, hogy Németországban, Ausztriában, Franciaországban, Svájcban börtönnel büntetik a holokauszt tagadását ?
V. — Igen, az erős világhatalmak kikényszerítették ezeket a törvényeket, és rövidesen Olaszországra is rákényszerítik. Valójában az az álnokság, hogy elhitetik az emberekkel, hogy aki például szembe száll az izraeli kolonializmussal vagy a cionizmussal Palesztinában, az antiszemita; és hogy aki megengedi magának, hogy kritizálja a zsidókat, az mindig és mindenképpen antiszemita; hogy aki bizonyítékokat mer követelni a gázkamrák létezésére a koncentrációs táborokban, az mintha ezzel helyeselné a zsidók kiirtásának az ötletét.
Egy szégyenletes megtévesztésről van szó. Ezek a törvények éppen az attól való félelmet bizonyítják, hogy az igazság kiderül. Láthatóan attól rettegnek, hogy az érzelmi alapú propaganda-kampány után a történészek górcső alá veszik a bizonyítékokat, és hogy a kutatók rádöbbennek a misztifikációkra. Ezek a törvények éppen fel fogják nyitni azok szemét, akik még hisznek gondolat szabadságában és a történelmi kutatás függetlenségének fontosságában.
Nyilvánvaló, hogy azért, amit elmondtam, üldözhetnek, és a helyzetem bizonyára rosszabbodhat, de el kellett mondanom a dolgokat úgy, ahogyan azok valóban megtörténtek. Az őszinteség bátorsága kötelesség számomra hazámmal szemben, és a századik születésnapom alkalmából hozzájárulás népem megváltásához és méltóságához.
Topi
2013-10-19 20:48:48
Borsodi
2013-10-19 20:06:41
A mai előadás végén valaki megemlítette Gazdag István írásait (köszönöm a hozzászólónak!) így egy újabb "izgalmas" oldalra leltem rá:
http://www.antidogma.hu/
Ez az oldalt is egy kis-közösség működteti (mint az internetfigyelőt , idők jeleit, .. )
HunorMagor
2013-10-19 19:41:06
Kedves Magyar Testvérek ! Elszomorít az a tudat, hogy azok akik jó kereszténynek vallják magukat nem érdekli a saját népük múltja, semmi nem érdekli ami a népével történt, történik és az igazság egyáltalán nem érdekli. Csak a zsidó ó szövetség, és az új szövetség de az igazság nem érdekli őket. Nekem nagyon fontos az igazság, és nagyon fontos a Jó Istennek igazsága, Drága nemzetünk múltja jelene, és jövője. Most én mondom, hogy engem nem érdekel a zsidó ó szövetség, de érdekel a Melkisédeki Ős szövetség mely a Teremtő Istennek szövetsége a Magyar néppel. Igen ! Nekem ez a fontos, az igazság, az amit a mi Pártus Magyar Jézusunk a Melkisédeki Papi rend Pap Királyának a szeretet vallása, az ős vallás. Áldás Békesség nektek !
Borsodi
2013-10-19 15:35:32
barodza
2013-10-19 09:43:01
Tisztelt Fővárosi Honfitársaim!
Összetrombitált nagyközösséget olyan táblával kell fogadni, hogy Temerinig meg se álljatok és szabadítsátok ki az ártatlanul letartóztatott honpolgárainkat mind Táncsicsot
Kis Tibor
2013-10-18 23:52:33
Ez egy 2006-os fim.
Megdöbbentő a technika,amely már a 90-s években rendelkezésre állt, és amit azóta biztos,hogy továbbfejlesztettek.
És megdöbbentő ahogy alkalmazzák,és a megfogalmazható kérdésekis azok.
A Snowden ügy is aktuálissá teszi a témát.
Nálam a VidTO.Me működött:
http://online-filmek.cc/film/8881-lehallgatas
Kis Tibor
2013-10-18 23:37:13
Kubínyi Tamás
2013-10-18 22:37:06
Kedves Seraf!
Köszönöm a segítségedet a telepítéshez, és ez az ötleted is jó. Egy alapkönyvtárat javaslok témák szerint: őstörténet, vallás, néprajz, irodalom, ezen beül ókori, középkori, stb. Először hagyni kellene, hogy vegyesen töltsenek fel bármit, és amikor kirajzolódik az érdeklődés, akkor szednénk szét kategóriákra, tehát a kéthetes nagy munkát egy kicsit eltolnám. A napi beszélgetésekhez elegendő hely van itt. A könyvek sokkal többet foglalnak el, ha nem csupán linkgyújteményről van szó. Lehetne tematikus könyvtár.
totya54
2013-10-18 22:20:30
Ferenc
2013-10-18 20:26:17
Tibor és Ferenc mai hozzászólásait nagyon értékeltem, - mert tökéletesen igazak ! A zsidók nemzetellenes aknamunkája valóban az ország legnagyobb problémája. Azon kell tehát minden tiszteséges magyarnak elgondolkoznia - vagy javaslatot tennie - mi lenne erre a megoldás? Az elsö lépésként talán még is csak ki kell lépni az Európai Unióból - kerül amiibe kerül - mert különben minden nemzeti törvény vagy kezdeményezés semmis!
Topi
2013-10-18 16:58:36
Topi
2013-10-18 09:21:06
Topi
2013-10-17 22:12:25
Topi
2013-10-17 21:50:40
Topi
2013-10-17 21:35:39
Topi
2013-10-17 21:06:30