Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

totya54
2013-11-09 23:10:20
Sziasztok! Itt a rokkantak pénze: http://vimeo.com/78932930
HunorMagor
2013-11-09 21:50:19
Áldás rátok !

Ősi hangszerünk a tárogató 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pn6X4vvbbz8
Made in HUNGARY - Tárogató TELJES FILM (FULL) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Kqm63JEdPes
Vesztergám Miklós: Boldogasszony Anyánk http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qOLffFmsCG8
Topi
2013-11-09 18:24:25
Évi 1000 milliárdos áfacsalás és kormányzati visszaélések

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalban (NAV) általánossá váltak a visszaélések, és ez kormányzati körök támogatását élvezi. Ez teszi lehetővé egyebek mellett az évi több mint 1000 milliárd forint áfacsalást, amelyet szervezett bűnözői körök követnek el Magyarországon. Ez hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a mai napon tartott a Levegő Munkacsoport és a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége az atlatszo.hu közreműködésével.

Horváth András, a NAV munkatársa elmondta: az adócsaló nagyvállalatoknál a NAV nem végez érdemi ellenőrzést. Ugyanakkor komoly retorziók érik azokat az adóhivatali dolgozókat, akik megpróbálnak fellépni a korrupciós jelenségek, illetve a nagy adócsalók ellen. Emiatt az ügyészségen tett feljelentést, és egyúttal a nyilvánosság támogatását is kéri.

Az adóhivatalban a korrupció 2007-ben vett általános lendületet, és ez folyamat a jelenlegi kormány alatt sem állt meg, hanem ellenkezőleg, megerősödött. Bár számos konkrét jelzés, részletes tájékoztatás érkezett a kormányzat legfelsőbb köreihez az adóhivatalban folyó visszás jelenségekről, azonban semmilyen érdemi intézkedés nem történt a helyzet megváltoztatására.

Miközben az elmúlt években jelentős összegeket vontak el az oktatástól, az egészségügytől, a rendvédelmi szervektől és másoktól, ennek sokszorosa vándorolt néhány bűnözői csoport zsebébe – kormányzati segítséggel.

Ha bárki azt hinné, hogy az áfacsalás az alacsonyabb fogyasztói árak révén megtérül a magyar vásárlóknak, akkor téved. A legnagyobb adócsalók között multinacionális – nagyrészt kiskereskedelmi – vállalatok is vannak, amelyek az adócsalás révén nyert összeg jelentős részét kiviszik az országból. Ezt támasztja alá, hogy egyes kiskereskedelmi multiláncok évek óta veszteséget, illetve elenyésző nyereséget mutatnak ki. Nem véletlen, hogy a statisztikai adatok szerint a jövedelemkiáramlás az országból az nem csökkent az elmúlt években – még az egyes ágazatokra kivetett különadók ellenére sem.

További részletek a www.atlatszo.hu és a www.levego.hu honlapon találhatók.
szilveszter
2013-11-09 12:59:38
Csodálkozunk hogy a békemeneteken nagy számú résztvevőt bolondítottak össze a liberális bolsevikokból lett liberális rabló kapitalisták.Jól fizetett állami állásokban lévőknek mindegy hogy milyen néven futó hatalomtól kapja a busás fizetést.Eladta magát annak is,eladta magát ennek is,eladja magát bárki fiának.Böcsület nem számít alapon liberális füttyszóra valagnyalással odajutásra bemutatták hogy nem félnek a kitalált rasszistáktól.Kitalált ráfogott rasszista párt szerintük a Jobbik amelytől félni kell.
Kis Tibornak a világos és igaz sémi veszélyről mint már a történelem során többször előfordult,tanuljunk belőle mert bekövetkezhet Sumer, bekövetkezhet minden ami magyar mivoltunkat megsemmisíteni akarja.Minden elismerésem Tiboré üdvözlettel!
Borsodi
2013-11-08 18:26:54
Az Európai Bíróság ítéletét követően az Európai Unió Tanácsa engedélyezi (nem tiltja) a GMO növények termesztését az EU-n belül. Finoman még csak úgy nyilatkoznak, hogy a tagállam politikusaira bízza a döntést.

és ugyancsak mai hír: A Monsanto 14 milliárd forintot ruházott be Nagyigmándon.

Azt hiszem nem kell leírnom, hogy mi következik ezekből.. :-(

+ Kishantos.
totya54
2013-11-08 16:46:35
totya54
2013-11-08 10:17:27
HunorMagor
2013-11-08 04:51:15
Drága Magyar Testvérek !

Az amerikai USA kormány, mindig a hazafias népeket ítélte el és illette terroristának vagy egyéb mocskos, és lealacsonyító gyalázkodással. De arról mindig hallgat, hogy ők a fő terrorista kiképző központ.

Benedek tesó, tenéked pedig köszönöm minden kedves válaszod, ismertetésed, csak tovább is legyél szemfelnyitogató és a hazugságokat le leplező .

Áldás rátok !
Martin Killeen
2013-11-08 02:19:32
Kedves Pestszentlorinc-i Gabor!
En is szivvel-lelekkel a Jobbik mellett allok, minden szavaval egyetertettem. Egyetlen kivetel volt, amikor nem mondta eleg hatarozottan Tamasnak, hogy a Jobbik igenis vissza akarta venni azt a mandatumot, csak az az embernek nem tekintheto leny nem adta vissza. Nagyon orulok, hogy visszajott es kerem, hogy maradjon is velunk az idok vegezeteig! Szebb jovot! Udv. Barbara
Martin Killeen
2013-11-08 02:07:11
33arpistaek, ha ti olyan langesznek tartjatok mind a hatotokat, miert nem szoltatok a jobbikosoknak, hogy ne foglalkoztassak kulfoldi sajtoszemlek ismertetesenel azt az alakot. Azt hiszem, hogy nem lehet mindenki olyan tokeletes, mint ti hatan, de ok legalabb beismertek, hogy tevedtek. Szebb jovot!
Topi
2013-11-07 20:50:11
helyre tette a magyar belügyekbe az orrukat beleütő idegeneket a Jobbik

2013. november 07. 17:26
Hunhír.info

justicia250.jpgA Jobbik szerint az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége "képmutató" csütörtöki közleményével szeretne újból beleavatkozni a magyarországi belügyekbe. Egy olyan állam nagykövetsége, aki jogtalan gazdasági előny vagy politikai haszonszerzés, befolyásolás érdekében a Szovjetuniót megszégyenítő módon kémkedik a saját és a világ állampolgárai, intézményei és vezetői ellen.

Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője közleményében így reagált arra, hogy az Egyesült Államok elítéli a Horthy-szobor vasárnapi avatását, és szükségesnek tartja, hogy a legmagasabb rangú magyar vezetők is határozottan és egyértelműen ítéljék el a történteket.

A nagykövetség a Jobbikhoz – "egy etnikai gyűlölettel és antiszemitizmussal azonosított magyar politikai párthoz" – köti "a szégyenletes esemény" megrendezését. A Jobbik kedden közölte, a Horthy-szobor vasárnapi felavatása és a hozzá kapcsolódó ünnepi istentisztelet a Szabadság téri Hazatérés Temploma gyülekezetének rendezvénye volt.

Németh Zsolt csütörtöki közleményében arra emlékeztet: az a nagykövetség próbál beavatkozni a magyar belügyekbe, amelyikről kiderült, hogy épületében lehallgató központot működtetnek az amerikai hírszerző szolgálatok. "Egy olyan állam nagykövetsége, aki jogtalan gazdasági előny vagy politikai haszonszerzés, befolyásolás érdekében a Szovjetuniót megszégyenítő módon kémkedik a saját és a világ állampolgárai, intézményei és vezetői ellen" – fogalmaz Németh Zsolt. Véleménye szerint egy ilyen országnak nincsen jogalapja arra, hogy egy demokratikusan megválasztott pártot, annak képviselőit és szavazóit nyilvánosan bíráljon, "hamis billogokkal illessen".

Szerinte a nagykövetségnek arra viszont van lehetősége, hogy nagykövete révén megjelenjen az Országgyűlés külügyi bizottsága előtt, és ott "egy magyarázat után bocsánatot kérjen a magyaroktól, amiért éveken keresztül agresszíven kémkedtek és kémkednek ellenünk".
Kis Tibor
2013-11-07 20:47:37
Ez a vers sok-sok éve .bennem él, megfog, belém markol. És simogat is.
Amikor olvasom, hallgatom, sajdúlok, rándulok görcsbe, szemeim nedvesek
Szeretettel küldöm minden magyarnak, kicsiknek, nagyoknak, bárhol éljenek a világban :

https://www.youtube.com/watch?v=heJXYysszhY
Topi
2013-11-07 20:42:40
Topi
2013-11-07 20:10:10
"A híveket nem lehet provokátoroknak minősíteni" - szolidaritási istentisztelet a Hazatérés Templomában

Alább olvasható ifj. Hegedűs Loránt felhívása:

A Budapest, Szabadság téri református gyülekezet mellett - melynek elmúlt úrnapi ünnepi hálaadó istentiszteletét szélsőséges keresztyéngyűlölő garázdák támadták meg - szolidaritási istentiszteletet tartunk most vasárnap, azaz 2013. november 10-én délelőtt 10 órai kezdettel a Hazatérés Templomában (Budapest, V. kerület, Szabadság tér 2.).

Igét hirdet: ifj. Hegedűs Loránt lelkész
Szolidaritási beszédet mond: ifj. Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő
Az istentisztelet után templomunk átriumos előterében leleplezzük dr. Hegedűs Lorántnak, a magyarok püspökének emléktábláját, valamint megkoszorúzzuk a templomalapítók emléktábláját is.
Az elmúlt vasárnapon felavatott Horthy-szobor két oldalára pedig elhelyezzük a hajdani Szabadság téri Országemlékmű égtájszobrai hiteles kicsinyített másolatait.
Pártoktól függetlenül várjuk azon politikusok és püspökök részvételét, akik szerint ma, Magyarországon, de Európában, sőt az egész Földön nem lehet "provokátoroknak" minősíteni templomba járó híveket, s nem lehet sehol "megbotránkozóknak" magasztosítani az önmagukból kivetkezetten keresztyéngyűlölő rigmusokat skandálókat.

http://kuruc.info/r/23/120007/

Amerika döntött: "a legmagasabb rangú magyar vezetőknek" is el kell ítélniük a vasárnapi szoboravatást

http://kuruc.info/r/2/120032/
Apista
2013-11-07 19:50:31
Zazrivecék csak 2011-ben 6 gurigát fizettek ki tanácsadásért a rohadt zsidó BARcs Endre Sándornak. http://444.hu/assets/Kepv_csop2011.pdf
Érdekes, hogy éveken keresztül nem szólt nekik senki, hogy ki fia borja ez az emberszerű sejthalmaz. Most, hogy lebuktak, mint Ben Johnson, kirúgták. http://alfahir.hu/a_jobbik_megszuntette_barcs_endre_megbizasat
Na ne már, gyerekek, a hülyék a túloldalon vannak!
Takács
2013-11-07 17:43:08
Tisztelt Tibor!
Most hallgattam meg a tegnapi adást.
A jó Isten áldja meg!
Remélem olvassa,nagyon felnézek önre!
totya54
2013-11-07 11:44:18
totya54
2013-11-07 10:20:04
Sziasztok! Ha bár a műsor vezetőt nagyon utálom,de az idős hölgy jól beszél. https://www.facebook.com/groups/237198386330522/
totya54
2013-11-07 10:20:04
Sziasztok! Ha bár a műsor vezetőt nagyon utálom,de az idős hölgy jól beszél. https://www.facebook.com/groups/237198386330522/
HunorMagor
2013-11-07 03:18:05
Jó Istenem !

Áld meg a Magyart, kellő tudással, és tisztán látással, lelkében, testében, és szellemében tedd épségessé és egészségessé, köszönöm áldott meghallgatásodat .
A Jó Isten áldjon meg titeket drága Magyar testvéreim, őrízzen és óvjon titeket velem együtt minden gonosztól.

Áldás a napotokra, testvéri szívvel,
Hunor és Magor !
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.