Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

mindszentiocsi
2020-03-13 06:01:07
Kedves Ferenc!

- Köszönöm hogy tisztázhattuk a helyzetet és Ön ezt igaz jó egyenes magyar ember módjára tette.
- Igen, csak így lehet ezt tenni ha előbbre akarunk jutni, nyíltan és szókimondóan kell változtatni a dolgokon.
- Csak így fog menni ez - nyíltan és mindenféle sértődés nélkül!

Köszönöm őszinteségét és még egyszer :

Üdvözletem Küldöm!
Mindszenti Öcsi
Ferenc
2020-03-12 19:45:59
Nem csak nevek sorrendjének használatában gondolkozunk, mi magyarok, másképpen,de sok mindenben, pl.a cimek megadásánál is. A németeknél elsö helyre az utca, azután a város kerül. Tölem kédezték, hogy mi magyarok, a cim megadásánál miért elöször a helységet és csak azután az utca nevet irjuk. Erre az volt a válaszom, hogy mi úgy gondolkozunk, ahogy a postai küldemény megy, vagyis a levél elöször a városba megy, majd ott az utcában és csak azután következik a házszám.
Ferenc
2020-03-10 19:58:58
Nagy örömmel hallgattam a mai adásban Mindszenti Öcsi hozzászólását. Igy kell ezt tenni, a lényeget röviden összefoglalni. És én nem vettem zokon a korábbi beirását a vélemenyemet illetöen, mert én nem bomlasztani akartam vele, hanem csak segiteni neki. Higgye el, hogy én legalább úgy kivánom a nemzetellenes erök kiirtását az országból, mint ö és a többi becsületes magyar ember!
Ferenc
2020-03-10 18:59:52
Az Interneten az adás Németországban is kifogástalan minöségben fogható
Topi
2020-03-04 21:48:51
Másfél hetünk van a Disney részvényeseinek találkozójáig

A CitizenGO csapatának tagjai izgatottan dolgoznak, hogy mindennel elkészüljünk március 11-ig, a Disney részvényeseinek észak-karolinai találkozójáig, ahova munkatársaim elviszik a petíciónkat, és felhívják a részvényesek figyelmét a vállalaton belül egyre nagyobb méreteket öltő LGBTQI-propagandára.

Hamarosan érkezik az első LGBTQI szereplős nagy animációs Disney-film.

Megkeresésünkre eddig nem válaszolt a Disney, teljesen figyelmen kívül hagyva a gyermekeikért aggódó szülők százezreit.

Néhány napunk maradt, hogy 1 millióan álljunk a kérés mellé.

Kérem, tegyen egy lépést Ön is gyermekeinkért és unokáinkért, és írja alá, majd ossza meg a Disney vezetőinek címzett petíciónkat. https://tinyurl.hu/8gIQ/

Ahogy korábban írtam róla, a héten mutatják be az 'Előre' című filmet, amelyben megjelenik egy vállaltan LGBTQI-karakter.

Tartunk tőle, hogy ha társadalmunk szó nélkül hagyja a gyermekbarát média LGBTQI-fordulását, visszafordíthatatlan károk keletkezhetnek.

Ne hagyjuk, hogy összezavarják a fiataljainkat, fogjunk össze, és hívjuk a Disney vezetőit együtt jobb belátásra!

Köszönettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata
magyartm
2020-03-04 19:57:50
Mi Hazánk és a nemzeti összefogás szervezésében Vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100 éves évfordulói megemlékezés teljes film videó linkje: https://www.youtube.com/watch?v=pUP4aeOtsWw&feature=share&fbclid=IwAR1MstDoNV686iL9DH_B9SABIr_CTw3eE7R61No_tttdkeStahE_VlD7CZQ
Topi
2020-02-29 09:42:30
"Mi itt ebbe belepusztulunk; leköpik a magyarokat" - helyszíni riportunk a bodrogkeresztúri haszid zsidó sáskajárásról
https://kuruc.info/r/2/208840/
Topi
2020-02-27 22:44:58
A Lélek-Agy-Szerv összefüggések - EGY VALAMI HÁROM SZINTEN 20. FB élő adás (biologika, szerv atlasz https://www.youtube.com/watch?v=K9E58FQB9_g&feature=youtu.be
Józsi
2020-02-27 18:08:13
A korona vírussal kapcsolatban amely ma a legnagyobb gondot jelenti a világban, találtam egy írást amelyen jó lenne elgondolkodni a magyar embereknek. Ajánlom, hogy minél többen elolvasnák. https://stoffangyorgy.blogspot.com/
Cicero
2020-02-26 19:48:01
Okosodjatok, hogy mi is folyik a nagyvilágban, amiről nyíltan
nem mernek vagy nem beszélnek, mert talán sokuknak fogalma sincs róla:

https://www.youtube.com/watch?v=wm9dSsKMgn8
Topi
2020-02-25 23:12:53
Molnár Tamás: A velünk és bennünk élő kommunizmus https://kuruc.info/r/7/208724/
Topi
2020-02-25 21:45:11
magyartm
2020-02-25 20:54:28
Topi
2020-02-24 19:16:48
"Senki nem köteles megdolgozni a pénzért" - cigányokat hergelt a hitközség Budapesten
Forrás: https://kuruc.info/r/2/208640/
Imi
2020-02-22 23:41:24
Zatamon

Az idős hölgy, akiről beszélsz, félművelten is nagy erőfeszítéssel igyekszik élete mulasztását bepótolni. Az internetről összelopkodott információkat saját kutatásának mondja, miközben életében egy sort nem tett közzé önálló kutatási eredményként. Legyél vele elnéző, mert vannak akik követik, és nagyon megharagudnának rád, ha leírnád a nevét.
Zatamon
2020-02-22 19:06:52
Jó estét kívánok mindenkinek!
Eddig is csak nagy nehezen tudtam magamban tartani, a következőt:
"A Tungsram szó két szó egyesítéséből származik: a volfrám német nevének, a tungsten szónak, és az angol Wolfram szónak az egyesítéséből." (Wikipédia)
Ehhez képest, van olyan szakértő aki következetesen, (még véletlenül sem soha nem helyesen) "Tunszgramnak" hívja.
Elnézést, de ez kikívánkozott!
Üdvözletem Mindenkinek!
Topi
2020-02-21 16:20:45
Petíció

NAT 2020 - VÁLASZ: IGEN!

Petíció aláírása: https://www.peticiok.com/nat_2020_igen

Kérjük mindazokat, akik egyetértenek azzal, hogy jó dolog, ha a magyar gyermekeket hazaszeretetre nevelik, aláírásukkal támogassák az új NAT-ot.

Tanárok, szülők, diákok, kutatók, a minőségi oktatás minden elkötelezettje mellett intézmények, szervezetek csatlakozását is várjuk.

Mutassuk meg, hogy többen támogatjuk, mint ahány magyarellenes liberális és baloldali ellenzi! Legyen ez egy otthoni Békemenet a hazáért, a keresztény értékekért, nemzeti önazonosságunkért!

MEGMARADNI MAGYARNAK!

ÁLLJUNK KI A HAZASZERETET MELLETT!

TÁMOGASD A NAT2020 szellemiségét!
Topi
2020-02-19 22:14:26
Szécsi Levente
2020-02-19 20:12:41
Hajrá MIÉP-MiHazánk-Kisgazdák szövetség!
Megmentjük Magyarországot!
Topi
2020-02-18 14:59:41
Kor és kórrajz

Ezt Rékasi Zsigmond fiatal költő ( a színész fia) tette közzé a facebookon: "


Tegnap este 20 óra 20 perckor jöttem ki a Széll Kálmán téri 2-es metróból. Egy lány sikítására kaptam fel a fejem; "Ne! Hagyjál már, takarodj!" Azonnal a hang irányába siettem.
Bandába verődött 4-5 cigány fiút láttam, akik közül az egyik a karja alá fogta a lány fejét,és a hasát ütötte.

Elhatároztam, hogy szétkergetem az összeset, és lesz ami lesz, amelyiket érem azt ütöm. Ilyet nem hogy egy nővel, de senkivel nem tehetnek.
Ahogy közelebb értem egy másik lány fordult oda hozzám, akit közrefogott két srác. Én nem szoktam így beszélni, de a hitelesség miatt pontosan idézem. Így szólt; "Mi a f*szt bámulsz?! Kopasz g*ci k*rva! Húzz a k*rva anyádba!"
Mivel az összes kanja rám szegeződött, szerencsére az addig bántalmazott lány elfutott - megmenekült.
Én magam teljesen leblokkoltam. Nem szoktam meg, hogy így beszél hozzám egy ember, akinek az égadta világon nem ártottam életem során.

Beletörődtem, hogy ezek már csak ilyen emberek lesznek, és azért meg senkinek nem verem be az arcát, mert "csúnyát mondott". Sarkon fordultam, és elmentem a buszom felé, miközben tovább szidalmazták édesanyámat.

Ezzel párhuzamosan szállt le a villamosról, és mielőtt Budakeszi felé vettük az irányt, elmentünk a még ott lévő Sparba bevásárolni. Már sajnos nem kevésszer ordítottak velem így az ilyen emberek - negyed órával előtte két másik cigány srác küldött el az édes anyámba a Keleti pályaudvar metró aluljárójában, és amikor eléggé feltüzelték egymást (annak ellenére, hogy egy szót nem szóltam hozzájuk) megindultak felém. Hozzájuk elég volt elővenni a gázsprét, egyből más zaklatnivaló után néztek...
A kedvesem is megszokta, hogy ilyenkor befeszülök, és folyamatosan a körülöttünk lévőket pásztázom, nehogy baj érjen minket.
10 perc alatt letudtuk a vásárlást, mindeközben elmeséltem a páromnak a történteket. Mit sem sejtve mentünk a buszhoz.

Ekkor láttuk meg, hogy a két cigány banda összeverődött, és kerestek engem. Az addigra 7-8 fős csoport egyike rám mutatott, "Ott van! Ott a kopasz k*rva!".

A kedvesemet áttereltem a másik oldalamra, és azonnal odasiettünk a buszunkhoz. Pontosan tudtam, hogy 7-8 olyan patkány, aki nyilvános helyen rátámad és megver egy védtelen nőt, az az én szerelmemet minden további nélkül bántani fogja. Semmi kétségem nem volt afelől, hogyha nem érünk fel a buszra, akkor verekedés lesz, mert az szent, hogy nem hagyom az ilyen férgeknek, hogy bántsák a kedvesemet. Komolyabb célszerszámért nyúltam - mindeközben meg voltunk pakolva az imént vásárolt élelmiszerekkel.

Az ordibáló banda fele átszaladt egy induló villamos előtt, a másik fele nem volt ilyen bátor. Szerencsére sikerült felmenekülnünk a buszra, köszöntöttük a buszsofőrt, aztán leültünk. A busz nem indult, így beértek minket a kanok. Ledobtam mindent, és védőfalként felálltam a párom és a horda közé. Ő egyből szólt; "Kicsim ülj le, ne nézz rájuk, az csak hergeli az ilyet!" Erre hangosan válaszoltam; "Nem akarok ülve fogadni hét verekedő cigányt." Mindeközben kintről ordítottak; "Gyere ki kopasz k*rva! Gyere b*szd meg!"

Senkinek nem kívánom azt a megvető, haragos bámulást, amit a többi utastól kaptam. Egy srácnak elmondtam, hogy már vertek egy lányt, közbe akartam lépni, és azóta keresnek. Ő beállt az egyik ajtóba fogadni őket, így azon ritka esetek egyike állt fel, amikor nem egyedül áll szembe az ember egy ilyen haragtól fűtött primitív csürhével.

Szerencsére a buszsofőr felismerte a helyzetet, és mielőtt nagyobb lett volna a baj, elindult. /Megmenekültünk./

Ameddig haza nem értünk, egyenesen tartottam magam, de bevallom, otthon összeomlottam. Féltem. Féltettem a kedvesemet, magamat. Nem akartam verekedni. De istenemre, menekülni se akarok bandák elől. Szörnyen megalázó. Az ilyen férgek pedig még inkább tökösnek érzik magukat, hiszen megint elriasztottak valakit.

Mindenki olyan következtetést von le rólam, amilyet csak jól esik. Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok rasszista - nekem ennyi elég - nem fogok semmivel sem mentegetőzni, magyarázkodni.
Azt tudom, hogy mind Budapesten, mind vidéken rendszeresen vannak ilyenek. Gyakran hangzik ugye "hívjál rendőrt!".

1) Volt már, leginkább kiröhögtek.
2) Amikor nem röhögtek ki, akkor elmondtak, hogy utána mennek az elkövetőnek, akire konkrétan RÁMUTATTAM, majd elmentek a másik irányba.
3) Mikor hívjak rendőrt? Menekülés közben, miközben leszúrnak, vagy amikor már van nyílt sebem?

A magyar közbiztonság szar. Az adatok nem ezt mutatják, hiszen az emberek már nem tesznek feljelentéseket ilyenek után - minek? A papírmunkáért és lenézésért tegyek feljelentést - köszönöm, abból nem kérek, mert eredménye nem lesz.

Nem a rendőrt hibáztatom, mert egy agyonhajtott, bőven bőven bőven alulfizetett hivatás az övék, és rohadtul nem hálás. Ha helyreraknak egy ilyen csürhét, akkor még a minket megvédő rendőrt veszik elő.

Nem megoldás arcon verni minden ilyet. A megoldás reformprogram lenne, oktatással, munkalehetőségekkel, ifjúsági szervezetekkel és családvédelmi szervekkel, hogy ne az utcán torzuljon az ilyen kölyök kora óta.

Lehet álszentkedni, de én pontosan tudom, hogy tényleges fizikai fenyegetést rám eddig kizárólag cigányokból álló bandák jelentettek. Egyszer vert szarrá egy nálam két évvel idősebb srác - agyrázkódásom lett, feldagadt 6 helyen a fejem, és cipőnyommal az arcomban töltöttem két napot. Ő is ebbe a kultúrkörbe tartozott.
Abból rendőrségi ügy lett, de én kértem, hogy mediációval zárjuk le, mert még ÉN nem akartam, hogy rossz legyen később a srácnak.

Nem vagyok se balhés, se verekedős. Kultúr ember nem verekszik. De az hétszentség, hogy én nem vagyok hajlandó félelemben élni. Nem vagyok hajlandó menekülni. Nem akarom bújtatni a kedvesemet, nehogy megfogdossa, vagy megverje egy ilyen patkány.

Csodálkozunk, hogy miért veszik az emberek a saját kezükbe a biztonságukat? Csodálkozunk, hogy az emberek önvédelmi csoportokat, milíciákat szerveznek? Csodálkozunk, hogy egyre aktívabbak az olyan csoportok, mint az Új Magyar Gárda és a Betyár Sereg?
Ha továbbra se tesz semmit az állam, akkor jegyezzék le a szavaimat: Ez el fog fajulni. Vér fog folyni. Magyar vér, és cigány vér. Az emberek maguktól nem tudják helyrehozni ezt. Az emberek megvédeni tudják magukat, és ez az ördögi kör mindkét oldal szélsőségének bőven fog hajtani új jelentkezőket a csatatérre.

Biztos vagyok benne, hogy ez az írás sokaknál ki fogja verni a biztosítékot. Erre van szükség. Ha nincs senkiben harag, tenni akarás, utálat (akár az én irányomba is), akkor semmi nem fog változni. Ha letiltanak, vagy törlik ezt a posztot, akkor az is csupán engem igazol. Tehetünk úgy, mintha semmi baj nem lenne, vagy tehetünk azért, hogy ezt megoldjuk. A közember beszélni tud, semmi többet.

Ha nem vagyok szimpatikus,vagy ronda a pofám, akkor legyek elküldve a büdös p*csába. De senki ne fenyegessen se engem, se a családomat, mert igen; pórul jár.

Továbbra sem fogok arcoskodni senkivel, nem "ugatok". Nem az a fajta kutya vagyok, aki ugat, de nem harap.
Egy dolog egészen biztos; Én meguntam a menekülést. Magyar emberként nem vagyok hajlandó rettegve élni a Hazámban, aminek az életemet szenteltem.

Nem leszek áldozat."
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.