Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Martin Killeen
2013-12-17 07:24:55
Bocsanat Z BORSODINAK AKARTAM CIMEZNI a 2. HOZZASZOLASOMAT, NEM KURUC PISTANAK!
Martin Killeen
2013-12-17 07:20:32
Kedves Kuruc Pista!
Biztonsag kedveert lemasoltam, amit a kerdesed feltevese elott bizonyara nem olvastal. Takacs hozzaszolasara irtam meg a valaszomat:

"Nem Benedek "színvonalú" károgásra vagyok kíváncsi hanem a KONKRÉT Pap Gábor által említett írásra ami alátámasztaná állítását!'
EDDIG AZ IDEZET
Erre termeszetesen semmilyen allitas alatamasztas nem erkezett.

Benedek
2013-12-15 19:06:58

Tökéletesen igaza van Pap Gábornak ebbe !!!

Arról a bunkóságukról nem beszélve, hogy játsszák a keresztényeket, miközben teljesen idiótán Karácsonykor nem jászolt állítanak, hanem keresztet. Tipikus OCSKA ZSIDO FEKETE MAGIA (ócska zsidó fekete mágia) ! Jézus születésnapjján CSAK A ZSIDOKcsak a zsidók(a nagyapja gorogkatolikus pap volt, amit csak en tudok roluk) ACSOLNAK KERESZTET (enszerintem kereszt nelkuli hamukazas megy)ácsolnak keresztet. Többször üzentem a novák-elődnek 10 éven át, hogy majd a SAJAT GYEREKENEKsaját gyerekének A MEGSZULETESEKORa megszületésekor állítson KOPORSOT....koporsót otthon és ne bölcsőt. Azóta 2 gyereke van és nem tudom, hogy betartja-e a gyerekeivel azt, amit ő Jézus Urunkkal csinál. (ismetelten leirom: AZERT ALLITJAK FOL NAGY NEHEZEN A HAZAI IGAZI ZSIDO-CIGANY ZORBAN-KOZEGBEN, HOGY A FANATIKUS BEVASARLOK TALAN MEGALLNAK EGY PILLANATRA ELGONDOLKOZNI, HOGY JEZUS SZULETESET UNNEPELJUK!
ELNEZEST KEREK A NAGYBETUKERT, DE EZZEL AKARTAM A LENYEGET KIFEJEZNI!
Udv. Barbara
Akik ilyen aljasságra képsek, azok lábtörlőnek is satnyák és csököttek, nemhogy egy SZENT ORSZÁGOT vezetni.

Röhej a gyilkos farizeus zsidók jobbik szárnya !
Martin Killeen
2013-12-17 06:51:20
Kedves Z. Borsodi!
Vissza kene menned az indexre es ott is maradnod, mert azok, ha kerdeznek is hazudnak. Ott voltal, vagy valaki megbizhato ember mondta, amit allitottal Krisztinarol, aki min. 2010 ota, de mar elotte is Magyarorszagert harcolt, es tett nagyon sok mindent! Azt a mar korabban 100x emlitett megjegyzest mindenki hozzateszi, aki ellene, tehat Magyarorszag ellen beszel, hogy nem jobbikos, amit mindenki tud. Ezt milyen indokkal emlegetted te is?
Mar kimondtad vegre...., hogy alkalmasabb embernek kene a Jobbikot vezetnie, mert a Jobbik tele van jo magyar emberekkel , ki lenne szerinted alkalmasabb, ha mar nem neveztel meg senkit a sok jo magyar ember kozul? Az miert nem magyar gondolkozas, hogy Vona Gabor
fel akarna lenditeni a magyar kulkereskedelmet az altalad emlitett orszagokkal? (itt jegyzem meg, hogy 27 evig dolgoztam a kulkereske-delemben, de nagy erdeklodessel varom a te magyargondokozasu 5leteidet! Mondd mar ki, ki mas, sokkal alkalmasabb ember vezethetne a Jobbikot (bar te nem vagy jobbikos, pont ugy nem, mint Dr. Morvai Krisztina - ez csak idezet volt toled-) es a vezetoseg kozul altalanositas helyett, ki es miert kifogasolhato? Szebb jovot! Udv. Barbara
rdezd meg Kubinyi Feremc urat
Borsodi
2013-12-16 20:55:10
és Vona aki "partneri külpolitikát megvalósítani" szándékozik az osztrákokkal, németekkel, törökökkel és oroszokkal, mégis miféle külpolitikára gondolt?
O.V. kiemelt stratégia partnere (!) az összes német cég! Igaz, hogy törököket nem látogatja, de sűrűn eljár az oroszokhoz a gázról tárgyalni és keleti szeleket is gyakran emlegetett.

Miben lenne más Vona partneri viszonya???? Mit tudna még felajánlani ezen országoknak - amit még nem kaptak meg-, hogy cserébe kérjen valamit - merthogy az üzleti és külpolitikai partnerség azt jelenti, hogy mindkét fél ad valamit ami a másiknak előnyös!

Ez nem magyar gondolkodás!

Mondjuk már ki végre! Z.V.G. helyett sokkal alkalmasabb ember is vezethetné a Jobbikot és a Jobbikban vannak is alkalmasabb emberek, mert bizony tele van a Jobbik jó magyar emberekkel, csak a vezetőség...
Meg a párt körüli Ballóné, aki papíron nem jobbikos és a jobbik színeiben van az EU-ban, miközben egy tilosban parkolást is az EU képviselő mentességgel próbál megúszni (mert nem telik).
+ még egy ember, akit a mai betelefonáló említett.

Szóval lehet itt óvatosan célozgatni, hogy tisztulás így meg úgy...,
de így a Jobbik sohasem fog nyerni, ha nem egy karizmatikus, saját gondolatokkal is rendelkező, tapasztalt embert állít a párt élére!
Borsodi
2013-12-16 20:16:43
Ajózsefnek teljesen igaza van, a Habsburg uralom óriási csapás volt országunk számára!
Bárki aki a Habsburgokat dicsőíti az tudatlan vagy idegenszívű.

Kételkedőknek Prof. Dr. Papp Lajos előadása 18.30-tól:
http://www.youtube.com/watch?v=UQBEr5R9izc

Igazából az egész előadást ajánlom! :-)
kurucPista
2013-12-16 19:24:43
Ferenc-?-re: Magyarország képes 1 óra alatt 500 000 hazaárulót mozgósítani.
Ferenc
2013-12-16 19:18:55
Ami Svájcot illeti,volt alkalmam közelebbröl is megismerni a valós helyzetet. Ha valaha is atomháborúra kerülne sor , Svájc mindenképpen a túlélök közé tartozik, mert minden lakótömb alatt atombitztos bunker van, amely a legmodernebb elsösegély felszerelésekkel van ellátva. A régi lakóházak lakói számára , ahol ez nem igy van, ott ki van jelölve a legközelebbi óvóhely. Továbbá - bár Svájc hivatalosan semleges - 24 órán belül 500.000 katonából álló fegyveres eröt tud mozgósitani!. És mi a helyzet Magyarországon?
Ajózsef
2013-12-16 15:43:03
A habsburg kérdéshez hozzátartozik, hogy leszögezzük: nincs még egy zsidó család a világon, amely annyi kárt okozott volna és annyira, zsigerből, gyűlölné a Magyar népet mint a habsburg dinasztia, a koronás lotyó halála után pedig a velőhiányos habsburg–lotaringiai fattyak... abbahagyom mert ez nem tesz jót nekem + én is megkapom "Ennek a hozzaszolonak zsido fobiaja van"...
Topi
2013-12-16 15:20:54
Ajózsef
2013-12-16 14:49:12
Magyar testvérim!
Ezt a fontos, ma is időszerű szöveget nem találtam a neten ezért leírtam.

Részlet Gróf Klébelsberg Kuno ifjúsághoz intézett rádióbeszédéből:

- Magyar fiúk és Magyar lányok az iskolában már megtanultátok, hogy Nagy-Magyarország területe 325.000 km² volt, a trianoni Magyarországé pedig csak 92.000 km², tudjátok azt is, hogy Nagy-Magyarországon 21.000.000 ember lakott, a trianoni Magyarországnak ellenben csak 8.000.000 lakosa van, majdnem egy harmadára zsugorodott össze hazánk. Ha mindennek dacára sem akarjuk a nemzetek sorában elveszíteni azt a helyet amelyet a Magyarság korábban elfoglalt, akkor a mi munkánk eredményének legalább is annyinak kell lennie, mint amennyit régebben a történeti Magyarország 21.000.000 lakosa végzett.
De emelnünk kell nemzetünk belső értékét is, fokoznunk kell nem csak az egyes ember teljesítőképességét külön-külön, hanem a nemzet együttes összmunkájának eredményét is. Ez pedig attól függ, hogy több legyen a Magyarság kebelében a pozitív, mint a negatív ember.
Milyen a negatív ember? A negatív ember a fölmerülő kérdésekkel szemben rendesen nemet mond, ha valamely új eszme vagy terv merül föl, akkor nem azon töri a fejét, hogy meg lehet-e azt valósítani, hanem csak a nehézségeket és az akadályokat nézi, és többnyire azt jósolgatja, hogy nem lesz az egészből semmi, amivel még azokat is elcsüggesztheti, akiknek az alkotó munkához hajlamuk és kedvük van. A negatív ember irigy, mások hibáit nagyítja, kiszínezi, az iparkodókat leszólja, a bizakodókat kigúnyolja, rendesen sokat beszél, másokat fölényes hangon bírál és eközben többnyire ki is adja az erejét, s nem marad már benne energia a hasznos cselekvésre.
Milyen ezzel szemben a pozitív ember? A pozitív ember bizakodó és jóakaratú, magával szemben szigorú, mások hibáival szemben elnéző, mert az alkotó munkából jól tudja, hogy milyen nehéz valamit megcsinálni és milyen könnyű tévedni.
A pozitív ember szolgálatkész és amennyire teheti, segít mindenkit aki igazságos ügyben fáradozik, a szót nem igen fecsérli, inkább kevés beszédű, viszont a munkában öröme telik, életének fő célja az alkotás. Az olyan nemzet, amelynek sorában a negatív emberek többségre jutnak, veszve van. Magyar fiúk magyar lányok legyetek ennek a hazának dolgos pozitív gyermekei.

forrás:
http://www.youtube.com/watch?v=60YzoEXGrsc
totya54
2013-12-16 14:08:24
kurucPista
2013-12-16 11:37:14
Kedves Martin Killer vagy Barbara (nincsen itten kis tudat-hasadás...?)
'Meredek' IGAZA ! nem zavar ? véletlen ? - csak a színvonal...?
Mert ha nincs IGAZ-a - írd meg nekem -lécci- mért nincs?! Üdv! kP
Topi
2013-12-16 11:06:07
Martin Killeen
2013-12-16 07:30:43
Kedves Takacs!
Meredeknek ez a szinvonala. Novak Elod minden evben (talan 2010 ota) elmondja ugyanazt, hogy azert allitanak fel keresztet a nagy multiceges bevasarlo kozpontokban, hogy felhivjak az emberek figyelmet arra, hogy nem az a legfontosabb, hanem a szeretet, a megertes, stb. Ennek a hozzaszolonak zsido fobiaja van, legkozelebb talan sajat magat is lezsidozza...... Szebb jovot! Barbara
P.S.: En is megkoszonnem Pap Gabor beszedet.
Mariann
2013-12-16 00:57:19
Az Áktv2-őn látható előadás választ ad minden kérdésre a magyarság őshonosságáról, a Hbsburgok távoltartásáról és a mi dolgunkról. Köszönet érte.
Ajózsef
2013-12-15 20:55:55
Vona szerint a Magyarság nem őshonos a kárpát medencében, azaz csak honfoglaltuk, ami habsburg csúsztatás, a fingugrászoknak pedig részben igazuk van...
Ajózsef
2013-12-15 20:46:28
Monarchizmus vagy nacionalizmus?
Írta: Vona Gábor.
http://www.regnumportal.hu/node/1135
Borsodi
2013-12-15 20:43:08
Apista idézetéhez kiegészítés:
hxxp://www.regnumportal.hu/node/1135
hxxp://mandiner.hu/cikk/20131003_vona_gabor_monarchizmus_vagy_nacionalizmus

További részletek a Magyar Nemzet október 3-ai számában..
Megvan valakinek Vona nyilatkozata? beszkenelhetné..

Augusztusban (lehet július volt) miközben forró ősz ígért, "érdekeseket" mondott, hogy hatalomra kerülésekor németekhez, törökökhöz és még kikhez menne "szövetségest" keresni...
Ez igen "érdekes" annak fényében, hogy O.V. legnagyobb szövetségese a németek. (értsd: német multik gyarmata vagyunk, óriásit kaszálnak rajtunk)

A jelenlegi szövetségesekkel (is!) teli van a hócipőm: EU , a Nato és az izraeli szövetség.
Ki az aki elhiszi, hogy idegen(!) nemzetek segíteni akarnak az országunknak? Miközben testvérnépeinkről mindegyik mélyen hallgat...

Tegnap írtam, hogy az EU miért akarja szövetségesének (= gyarmatának) Ukrajnát.
Takács
2013-12-15 20:38:10
http://www.regnumportal.hu/node/1135
Talán erre az írásra utalt Pap Gábor.
Amennyiben erre az írsra utalt Pap Gáborral az írás teljes tartalmát figyelembe véve nem osztom teljes mértékben a véleményét.
Habsburg restauráció előmozdításának szándékát nem látom,viszont PROBLÉMA hogy nem fogalmaz meg egyértelmű elhatárolódást,elutasítást a habsburgok magyarellenes tevékenységével kapcsolatban Vona Gábor.
Apista
2013-12-15 19:58:46
"A vita második kérdésére, vagyis hogy Habsburg legyen-e a király, a fenti sorok fényében nem kívánunk válaszolni. Megjegyzéseket azonban teszünk. A vita eme részét ugyanis meddőnek tartjuk. Az egyik oldalon állnak a dogmatikus legitimisták, a másikon az érzelmi nacionalisták. Bibói értelemben mindketten túlzott lényeglátók. Törvényes királyaink voltak a Habsburgok? Törvényes igényük lehet a koronára? Igen, a legitimistáknak igazuk van. De figyelembe kell-e vennünk a magyar függetlenségi hagyományt? Beleivódott-e a magyar lelkekbe Petőfi és Kossuth? Igen, a nacionalistáknak igazuk van. Pontosabban, egyiknek sincs teljes igazsága: az egyik oldalon, a legitimisták negligálják a magyar közösség történelmi élményeit, a néplelket, a nacionalisták pedig a monarchizmus alapvető lényegét, logikáját és teremtő erejét. Így jön az állóháború, ahol az egyik a nacionalizmusok szűkkeblűségében, a másik a Habsburgok magyarellenességében véli a maga ősellenségét. A nacionalizmus és a monarchizmus egymásnak szegezése helyett mindkettő átszellemítésére lenne szükség. Ez azonban önkritikát feltételez. A legitimistáknak első lépésként el kellene ismerniük, hogy a Habsburg-ház trónutódlása megkérdőjelezhető, a nacionalistáknak, hogy a Habsburg név önmagában még nem ördögi. Félek tőle, ennyit ma el nem várhatunk…"
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.