totya54
2014-01-07 21:20:37
Topi
2014-01-07 20:51:39
kurucPista
2014-01-07 19:08:06
Kedves Martin Killer !
(Mely ékezet-mentes régióban rettegő magyar Ön - ezzel a szép nick-kel...?)
Elnézést,hogy 'ragadtadtam' magam... Ön cenzor? Listám nincs. Várjuk meg amíg a 'magyar' parlament elkészíti Gyöngyösi úr javaslatára! De ha az alaptalan 'elragadtatásom' ennyire sérti az Ön jómagyar érzékenységét - bizonyára rendelkezik az állításomat cáfoló hiteles listával. Akkor 'lepjen elo' vele kérem!
Még csak annyit: Vonával kapcsolatban maga Csurka István 'ragadtadta' el magát - bizonyára hallott róla!
Üdv! kP
Takács
2014-01-07 19:03:58
Elnézést!
Magyar akció Délvidékért az Európai Parlamentben
Takács
2014-01-07 19:00:54
Takács
2014-01-07 18:59:52
Tisztelt magyar honfitársaim!
http://www.youtube.com/watch?v=-X0VhiYeB3A#t=0
Az ehhez hasonló nemcsak a szavak szintjéig eljutó,hanem tettekben is megnyilvánuló magyar érdekképviselet számít mikor azon gondolkodunk kit tiszteljünk meg a bizalmunkkal.
Topi
2014-01-07 17:34:30
Martin Killeen
2014-01-07 17:19:03
Kedves Kuruc Pista!
"...Jobbik a következő előkészített alakulat. Annál is inkább, mert a zsidó-meghatározottság ott sem alacsony fokú... és akkor miért is képviselnék ők magyar érdekeket." Kernem szepen nev szerint felsorolni a jobbikos zsidokat, ha mar a fenti meghatarozasra ragadtatta magat! Ez az oldal cenzura nelkuli, lepjen elo tehat es ne celozgasson, mert ez nem illik 1 igaz magyar emberhez! Udv. Barbara
totya54
2014-01-07 16:36:55
Takács
2014-01-07 16:31:41
Megértem azokat akik végképp kiábrándultak a pártokráciából és arra buzdítanak hogy ne vegyenek részt honfitársaik a választásokon a mai demokráciának csúfolt társadalmi rendszerben.
Viszont a szavazástól távol maradni szándékozók figyelmét egy súlyos problémára mindenképp felhívnám,ez pedig a magyar-cigány együttélés kérdése.Ma Magyarországon tíz születő gyerekből hat cigány származású!
Nem szabad szem elől téveszteni hogy a jobbiknak van egy tetemes szavazótábora akik elsősorban nem ideológia mentén szavaznak a jobbikra,egész egyszerűen lokális életterük,személyes biztonságérzetük ellehetetlenülése miatt kénytelenek a jobbikra szavazni.
Jobbiknak minden hibája ellenére szerintem van támogatható cigány politikája.
Érdemes elgondolkodni,amennyiben ugyanabban a mederben fog tovább haladni Magyarországon a cigánypolitika annak mennyire lesz további pusztító hatása a magyarságra nézve.
Aki azt gondolhatja hogy a jelenleginél nem lehet egy még sokkal súlyosabb társadalmi helyzet az szerintem nagyon téved.
Egy erős jobbikra már önmagában szerintem azért szükség van hogy a pusztító folyamatokat valahogy lassítani lehessen,jobbító szándékú kritikára persze szükség van.
A jobbik habsburg pártisága számomra még nem lett alátámasztva.
HunorMagor
2014-01-07 15:59:27
kurucPista
2014-01-07 12:22:37
Re: 'Mi folyik itt'...?!
Kedves Lisbeth! bár JOBB Vona egy szép magyar név - egy igaz magyar nőnek,
ha'már maga válaszhat nick-nevet egy igaz magyar oldalon - nem? de!
Nem támad itt senki senkit 'hátba'.. hanem szembe!
Az ÁKTV - nagyon helyesen! - nem a Jobbik körül 'folyik', hanem a magyar megmaradás, a magyar jelen körül/-ért! Mivel az 'rendszerváltással' rendesen átvertek minket - mert átverés volt az MDF, a SZDSZ, a Kisgazda, a Fidesz, az LMP - joggal lehet tartani, hogy a Jobbik a következő előkészített alakulat. Annál is inkább, mert a zsidó-meghatározottság ott sem alacsony fokú... és akkor miért is képviselnék ők magyar érdekeket....?! Mert az embert mindig felültetik szépen a vonatra - aztán egyszer csak elkanyarodnak... Mindig ezt csinálják. Mért is lenne most másképp? Tartok tőle, hogy 'pártosan' soha nem fogunk kimászni ebből a helyzetből...
mondom ezt úgy, hogy aktív és okleveles (!) Jobbikos vagyok - JOBB-híján...
Így kívánok Jó Évet, SzebbJövőt a KTT-nak, LisbetH-nek pedig SzebbNevet!
Régi Jobbikos
2014-01-07 11:17:31
Ha jól emlégszem, Torockai Mszpések támogatásával lett pogármester Ásotthalmon. Ezek után a tévéostrom alatt való mutyizása a rendőrökkel, amikor az autójukban ülve tárgyalt, több mint elgondolkoztató. A nagyapja vérbiró volt. Kutyából nem lesz szalonna. Szerintem Lizbet menj máshova, itt igaz magyar emberek vannak.
totya54
2014-01-07 11:15:48
Mariann
2014-01-07 11:12:23
Kedves Lisbeth, tévedésre épül az egész gondolatmeneted, amikor a habsburgot pártoló jobbikot nemzeti pártnak nevezed. A jobbikban van a legtöbb nemzetben gondolkodó ember, ez többször elhangzik a műsorban, de azt ne várd, hogy a hibáit itt elhallgassák, mert sajnos van bőven. Azok a vezetők pedig akik itt nem hajlandóak megszólalni, bizonyára okkal teszik. Nézz csak kicsit utána.
Martin Killeen
2014-01-07 06:31:03
014-01-05 08:01:12
2014.január 5. - TESZTELD MAGAD ! NORMÁLIS VAGY MÉG ???
Kedves Benedek!
Tetszett... a link, nem megy/unk szavazni, utana mi fog tortenni? Allunk es nezunk magunk ele, moge? Felettebb kivancsi lennek a megoldasra! Elore is koszonom a valaszat. Barbara
Martin Killeen
2014-01-07 06:16:38
Dobbenetesen megrazo volt a film, szegyen, gyalazat, hogy joval kisebb mertekben, de most is megtortennek hasonlo dolgok! Szebb jovot a Jobbikkal!
KEDVES SZERKESZTOK! A Karacsony elotti es a dupla szamot sem kaptam meg. Ujra kerem a segitseguket, jelszot nekem kell kuldeni, vagy az email cimem (jofika@att.net) is eleg? Utolag is kivanok minden szepet, jot, egeszseget 2014-ben minden igaz jo magyar embernek a szerkesztosegben es csaladjuknak. Udv. Barbara
Topi
2014-01-06 17:58:32
Topi
2014-01-06 10:51:49
250 évvel ezelőtt történt, emlékezzünk éjfélkor gyertyagyújtással is.
1764 január 7-én 1300 osztrák császári katona vette körül a falut, ahol a kényszerbesorozás ellen tiltakozó csíki és háromszéki székelyek gyűltek össze.
Hajnali 3 órakor Bukow császári generális katonái elkezdték ágyúzni az alvó falut. A falu kigyulladt, s megkezdődött a mészárlás, az osztrák katonák kegyetlen vérfürdőt rendeztek. Ezt követően sok ezer székely menekült át Moldvába. Az ő leszármazottaik alkotják a moldvai csángók egy részét. Ők alapították az 5 bukovínai székely települést is, melyekből a székelyeket 1890 körül Bácskába, 1910 körül Csernakeresztúrra és Dévára telepítette a magyar kormány. A bácskaiak jelentős része végül 1944-ben Titó partizánjai elől menekülve a Dél-Dunántúlon talált végleges otthonra.
.
Új fotókat is tettem fel Madéfalváról:
http://www.erdely-szep.hu/Madefalva3/index.html
A korábbiak:
http://www.erdely-szep.hu/Madefalva%202/index.html
H. F.
www.erdely-szep.hu
Borsodi
2014-01-06 08:16:08
Tibor, a belinkelt videóval már érthető, hogy miért mondta azt a kaliforniai Laci, hogy USA az UK gyarmata.
Hová tűnik UK-ból a pénz? Természetesen további támogatási pénzeket fizet lzrae lnek.
Az EU viszont lzrae l gyarmata. Az EU az idei évtől már törvényesen az összes kutatási eredményt önként dalolva átadja a "társult" ország számára. Társulás= csak az előnyöket élvezi, kötelességek nélkül.
Sőt a kutatásra szánt pénzt az idén Magyarország is megemelte 1%-ról 3%-ra, mióta (2013-tól) Mo is átadja hivatalosan...
Nem mintha eddig nem kerültek volna ki ezek az adatok.. elegendő csupán a lakosság eü-i adataira gondolni.., a mo-i gyógyszergyáraiknak szükséges információhoz juttatása végett.