Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-01-10 19:07:19
Enigmák - Kalandozások az ufótörténelemben - 2014.01.08.

http://www.youtube.com/watch?v=I8RXXECsJe4
Éva
2014-01-10 19:06:05
Még egy régebbi témára térnék vissza, arra, hogy Toroczkait megválasztották Ásotthalom polgármesterének. Volt olyan mszp-s képviselő is. aki rászavazott. Kubínyi Tamás ezt úgy kommentálta, hogy örült volna, hogy Toroczkai lett a polgármester, de kár, hogy lepaktált az mszp-vel. Nem tudom, hogy valóban így volt-e, de már többször előfordult, hogy az mszp kompromittálni igyekezett a jobbikot azzal, hogy egyfelé szavaztak. Minden ilyen esetben sokan egyből ráharaptak és nagy elánnal állították, hogy jobbik=mszp. Pedig valószínű, hogy sokszor a cél a jobbik lejáratása.
Éva
2014-01-10 18:56:07
A héten megjelent barikád újságban jelent meg Vona Gábor cikke: "Mi minden vagyok" címmel. Egy pár gondolatot írnék belőle, nem pontos idézettel, hanem a lényeget:
Volt aki az országgyűlés három legerkölcstelen magyar politikusának tartja, és olyan aki szerint homoszexuális. Askenázi zsidónak is tartják, mert Csurka ezt hazudozta ahelyett, hogy örült volna a fiatal radikális generációnak. Csurka elment, a hazugsága viszont itt maradt és rombol. Vona felmenői apai és anyai ágon római katolikus parasztok voltak. De van aki azt mondja rá, hogy cigány, mert barna a haja és a szeme is. Mások szerint muszlim, mert a törökkel szimpatizál, vagy perzsa kém, mert járt az iráni nagykövetségen. Aztán jön egy újabb, aki szerint arra készül, hogy a Habsburg Györgyből királyt csináljon, csak mert történelemtanárként azt állította, hogy nem minden Habsburg király volt ördög. A következő azt mondja, hogy egy zsidó összeesküvés képviselője, mert fontosnak tartja a turáni összefogást. A paksi bővítéssel kapcsolatban az orosz pályázatot javasolta támogatni, na ezért orosz kémnek is is titulálják.
Csurkáról csak annyit, hogy a jobbik előtt miép szavazó voltam és őszintén tiszteltem Csurkát, aztán fideszpárti lett hirtelen 180 fokos fordulattal. Még Kövér László is megjegyezte, hogy Pista bátyámmal nincs gond, vele meg lehet egyezni. Na azóta árulónak tartom Csurkát.
Bizonyára folytatódnak a rágalmak, hiszen közelednek a választások. A szomorú az, hogy az egyetlen radikális pártot támadják itt a fórumon is sokan, szinte mániákusan lecsapva a legkisebb gyanúra és a vélt vagy valós hibákra. Pedig ezek helyett azt kellene felsorolni, hogy miért nem szabad a fideszre és a baloldalra szavazni.
Takács
2014-01-10 18:14:01
"A Fidesz társadalompolitikai céljait elemezve Vona leszögezte, hogy a kormánypárt egyetlen szándéka a törzsbázisának, a mintegy másfél-kétmillió szavazójának a megőrzése. A társadalom döntő többségét, nyolc - nyolc és félmillió polgárt viszont szeretné demoralizálni és eltávolítani a politikától, hogy saját maguk mondjanak le a demokratikus jogaik gyakorlásáról. A Fidesz arra számít, hogy a következő választásokon a saját szavazói elmennek, míg a többség nem él a politikai jogaival."

Én is így látom.
Takács
2014-01-10 17:59:33
Tiszteletem magyar honfitársak!

Kedves Tibor újra (már sokadjára) bizonyítja számomra miért is érdemes felnéznem önre.
A rögvalóságot egyeztetni a racionalitással nem egyszerű feladat,legyen szó bárkiről.
Gondoljunk csak bele milyen rengeteg magas műveltségű illetve értelmi képességű jó magyar ember volt képes még 2010-ben is a fideszre szavazni......
Pár hónapja még én is két tisztességes választást fogadtam el a jó magyar emberektől
1, elmegyünk szavazni, és a Jobbikra szavazunk.
2, nem megyünk el szavazni.
Mára már egyértelműen az 1. lépést tartom szükségesnek.
Tibornak köszönhetően nem szükséges választásom okát részletesen kifejtenem,kérdései,válaszai megegyeznek az én véleményemmel,álláspontommal.Csak pár megjegyzést tennék.

Ha már szóba hoztam:rögvalóságot egyeztetni a racionalítással...

Kérem egy olyan országban ahol tegnap egy Papp Lajos(!!) elmegy egy kerényi által szervezett értekezletre (magyar krónika) ahol jelen van orbán is,és ott elmondja hogy nagyon jó érzésekkel hallgatta a többiek felszólalását,ott nagyon távolinak tűnik a Szent Korona Alkotmányra épülő Szakrális Királysághoz való visszatérés.

Gondolkodjunk már el emberek hogy kik fogják megakadályozni hogy az idén lejáró földmoratórium által a magyar föld ne legyen átjátszható strómanok segítségével idegeneknek?!
Tibort idézném:
"Érv a Jobbik mellett: ez az a magyar közösség, amely az elmúlt 24 évben, szervezetten, a legnagyobb lélekszámban tudott reális erőként megjelenni. Nincs még egy ekkora létszámú szervezett magyar közösség. Sem más párt, sem civil kezdeményezés. Sem választások, sem tüntetések, sem más kezdeményezésekkel nem tudott számottevő magyar erő megjelenni. És az áprilisi választásokig sem lesz ilyen erő.Szerintem ez a legfontosabb érv a Jobbik mellett. Minél nagyobb a Jobbik, annál inkább számolnia kell a hatalomnak a magyar érdekekkel."

Gondolom az is a jobbik bűne itt egyesek szerint hogy a jobbik által meghirdetett földtörvény elfogadása elleni tiltakozásra csak pár tucat ember ment ki az utcára tüntetni,demonstrálni.
Ha akkora politikai erő lesz a választások után a jobbik hogy képes lesz megakadályozni a magyar föld idegen kézre juttatását már hatalmas szolgálatot fognak tenni a nemzetnek!

Ahogy írtam nem vagyok jobbik hívő, és nem vagyok a pártokrácia híve sem,de a jobbikot összemosni hibái ellenére is az elmúlt 24 év politikai garnitúrájával több mint tájékozatlanság!(nem írom le mi:)

Rengeteg írni való lenne még.......

Végére kis információ,elnézését kérem nem jut hirtelen eszembe az úriember neve(nagyon értékesek az ő gondolatai is a műsorban) aki említést tett ezen dolgokról de nem részleteiben:

http://kuruc.info/r/7/92338/
Figyelmeztetés a kommentelőknek: a világhálón támad a hasbara-kommandó

http://kuruc.info/r/6/93849/
"Mikor beszélhet őszintén egy zsidó" - bemutatunk egy cionistáknak írt propaganda-kézikönyvet (I. rész)

Áldás,békesség!
Topi
2014-01-10 17:35:37
Aki nem megy szavazni, az majdnem annyira támogatja a legrosszabbat, mint aki rá szavaz. Mert minél szűkebb érdeket képviselő egy párt, annál több lehetősége (pénze) van önmaga népszerűsítésére, és őket csak a nép széleskörű figyelme és tevékenysége állíthatja meg.
A hibásan döntő, szavazó nép nem zavarható el, de a rosszul, törvénytelenül szolgáló királyt elzavarhatja a nép. Ez van az Aranybullában.
Most meg mi van, a nép rossz döntéseinek következménye a hamis emberek basáskodnak a nép felett, mert demokratikusan elzavarhatatlanok. Újra és újra beleesve a hamis rendszerhibába. Lásd módszerváltás és birkamenet... meg az alanti felhívás és pavlovi reakcióit! Ekkor jönnek a hordószónokok, akik elcsavarják a fejeket százfelé...
Nemzeti hírháló
Sajnos az előző végéről technikai hiba miatt lemaradt a hegymászó barátom dr. Bándi Kund neve, aki elküldte nekem is a véleményét.
Ajózsef
2014-01-10 17:28:46
Nem kivonulni kell, hanem tenni, egy életen át.
Nem elég a szavazás vagy távolmaradás.
pl. A földkérdéssel kapcsolatban, lehet tüntetni, szavazni, @mail-t írogatni a pártoknak, vagy földet venni és megművelni, megtermelni a családnak mindent, amit nem érdemes, mert ugye a tescoban akciósan csak x,99.
A falvaink pedig közben kihaltak, mert külföldön van aki Magyar Paraszt is lehetne, de meg az ugye derogál.
Lehet tüntetni a bankok ellen is, de egyszerűbb lett volna úgy élni, ahogy népi bölcsességünk tanította...
A szavazáson vitatkozhatunk de van fontosabb dolog is, mit teszünk a két szavazás között.
Ajózsef
2014-01-10 17:06:12
Nincs középút, egyik oldalon,vagyunk mi, a másik oldalon ők, és a tét; élet vagy halál, ilyen egyszerű a képlet.
A Jobbik vagy radikális Magyar párt, és marginális parlamenti tényező, amivel a zsidók a gyerekeiket ijesztgetik.
A másik út elindul a fidesz által bejárt úton, és lesz belőle a következő nagy csalódás azoknak akik ma tőlük várják a csodát.
De ebben az esetben, már vajúdik a bábmester szüli a mégjobbikat amire szavazhat a jómagyar ember 2222-ben...
Topi
2014-01-10 16:57:34
A "senki ne menjen szavazni!" csak akkor lenne eredményre vezető, ha valóban 0 azaz nulla számú lakos menne el szavazni.
De - sajnos - mindig van, aki nem látja át a helyzetet és elmegy....
Mert ez (is) egyfajta - tán majdnem a legnagyobb - összefogás lehet(ne) de nem lesz az már sosem....
Mert a vakok továbbra is elmennek és megszavazzák gyilkosaikat.

Mindazonáltal aki elmegy és gyilkosaira szavaz, az végül is megérdemli a sorsát, de annak következményeit más is megszenvedi.
Ez akár odáig is vezethetne, hogy aki gyilkosaira szavazott az a réteg felébred és legközelebb vagy nem megy el szavazni vagy nem a gyilkosaira szavaz.
De ez rengeteg idő, szenvedés és áldozat azoknak akik nem mentek el.
Most már csak az az eldöntendő kérdés, hogy melyik folyamat halad gyorsabban.
Azt már tudjuk, hogy a gyilkosaikat beszavazók folyamata szinte megállíthatatlan és egyre gyorsuló folyamat, a "nem elmenni szavazni" folyamat pedig nem nagyon akar lábra kapni.
Ezért aki a "nem elmenni szavazni" elvével egyetért, csak a kisebb rossz között választás lehetőségét mérlegeli, amikor végül is elmegy szavazni....
Ki van ez találva.....

Mindenkinek szól!

Tisztelettel arra kérlek Benneteket, ha kedves nektek Magyar
Hazánk, ne engedjétek visszasüllyedni az elmúlt hatvan és
főleg ne annak az aljas nyolc évnek a szintjére. Menjetek el
szavazni akkor is, ha nem vagytok éppen mindennel
tökéletesen elégedettek. Fölszakad a háló, ha otthon lapítotok.
Sziklamászóként nem mehetek haza társaim veszélyhelyzetében
a TV-t bámulni. Menni kell menteni, mert holnap már halott
jövőt sirathatunk.
Ajózsef
2014-01-10 16:43:01
Kedves Tibor!
-"És ki kell kényszerítenünk, hogy ez a közösség valóban magyar legyen."
-Nem lehet semmit kikényszeríteni mert nem a jóMagyar tagság irányítja a Jobbikot, a vezetőség irányítja a tagságot.
-A Jobbik akkora sikert érhet el a választáson (szavazatcsalás miatt, lásd MIÉP) amilyen mértékben prostituálódott.
Tamás
2014-01-10 16:25:10
Kedves Lisbeth !
Idézem Önt:" Az ÁK Tv közös befizetésekből van fenntartva "
Ez óriási tévedés ,a nézőknek csak egy kis százaléka fizeti be a havi kis 1000 Ft -ot ,Kubinyi úr ės munkatársai ingyen dolgoznak nekünk,
a költségeket az Álmos hét könyve és a Bartók könyvek eladásából fedezik.Kôszönjük meg nekik,hogy másfél éve,szabadság kivétele
nėlkûl dolgoznak,azért, hogy mi szórakozhassunk,illetve az igazságérzetünk kielégülést nyerhessen.
Terézia
Ajózsef
2014-01-10 14:40:16
pardon, kimaradt:
NEM fogják az igát levenni a nyakunkból...
Ajózsef
2014-01-10 14:37:55
Kedves Tibor!
Igaza van; igazMagyar embernek csak 2 lehetősége van a következő választásokon...
Kár a karaktert pazarolni a többi lehetőségre, és azokra is akik vmi mást forgatnak a fejükben.
DE; -ha a Jobbokra szavazunk, az valóban csak a kisebbik rossz, és minden marad a régiben.
-ha elegen bojkottáljuk a szavazást, vagy ha van megfelelő ember és egyéni indulóra szavazunk, akkor elindulhat egy folyamat ami a erodálja a pártokat.
Valahogy ki kell mutatni, hogy nem tetszik ez a rendszer.
Ha kimegyünk választani, akkor csak rázzuk a kolompot, attól még fogják az igát levenni a nyakunkból...
totya54
2014-01-10 14:31:57
Ajózsef
2014-01-10 14:17:46
Fordítva teccik ülni a lovon, ez nem az "önökkérték" vagy "3kívínság", és úgy jó ahogy van.
De nem kell szégyenlősködni, be kell jelentkezni skype-on és ott ki-ki arcát adva véleményéhez, elmondhatja azt...
totya54
2014-01-10 13:31:20
Sziasztok! Én nyugodt lelkiismerettel kapcsolom be minden este a Á.K.T.V.-mert én minden hónapban befizettem.
HunorMagor
2014-01-10 12:17:09
Drága Magyar Testvéreim !

Igaz Jó Magyar, soha nem ócsárolja a másikat ! Laci nagyon kedves és drága testvérem, és én nagyon szívesen hallgatom őt az ő látomásairól és meglátásairól, csak nyugodtan beszéljen ! Minél több ilyen ember van annál jobb, és a Jó Isten áldása legyen rajtuk . Kubinyi Tamás áldott életű Magyar testvéremet is, áldja meg a Jó Isten, és sokasítsa meg az utódait áldás az életére a munkájára és mindarra amit szeret és kedvel . Áldás, minden igaz jó Magyar testvéremre ! Áldottak legyetek, élettel tele, legyen 16-20 gyermeketek a spájz a kamra minden jóval dugig tele . A baromfi udvar is hasonlóképpen, és a csűr is gabonával tele. A kert a föld legyen egy édenkert, amely szakadásig ontja a javakat, és az otthon mely édes békességgel és a szeretet melegével legyen tele, kártevőt ne ismerje, ilyen legyen minden Drága Magyar testvérem, honfitársam otthona örökké . SZABAD NAGY MAGYARORSZÁGOT MINDÖRÖKKÉ ÉS A RÉGI DICSŐSÉGÉBEN !
Mariann
2014-01-10 11:51:06
Kedves Lisbeth, az alábbiakban idézek tőled, a provokatőrtől, aki a magyarok közé furakodva gyűlöletet akar kelteni, és magyarázatot várok, tényleg el kell nekünk tűrn
nk tőled ezt a hangot és ezt a magyartalan buta stílust? Nincs jobb dolgod, mint mindenkit gyalázni? Ha már a "nagypofájú" kifejezést használod, amit rajtad kívül itt senki nem érdemel meg, könyörgöm, legalább tanuld meg leírni! Nézz magadba és pihenj sokat, tévézz, mozizz, csak ne az Áktvén gyakorolj!
Idézetek tőled:

"Miért csak ötöle, aki komoly egészségügyi problémákkal küzd, tudhassuk meg a mai MO-i valóságot?"
Laci ,(Amerikából) álljon meg a menet!!! Ne széditstd a MO-i embereket!!!!A Biblia-körödet alapitsd meg, ott ahol vagy, Hogy is hivják, akit érdekel? Hogy lehet ilyen együgyü és félrevezetö kijelentésekkel jönni mint tegnap és ma?? Kit érdekelnek a te számtalan "látomásaid", mikor MO már a szakadék alján van, mikor még arra sem képes hogy öneröböl próbáljon felkapaszkodni?
A Barbie-Killer kurucPista nevünek-nek: Mit keres itt az lyen semmirevaló, nagypofályú "hungaricum?"???
Topi
2014-01-10 10:49:47
Egyszerűen vérlázító, elkeserítő, hogy milyen mély mocsokban vergődik az ejrópai orvoslás.
http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/szegeden_nem_tanitanak_kinai_gyogyaszatot/2364715/ Egy alulinformált, agymosott orvos azért tud ilyeneket állitani, mert a flexner jelentés (ami youtubon megtalálható)az ilyeneket mind megfertőzte 1910-től és tényleg elhitte, hogy csak anyagok vagyunk. G.F.
Miként teszünk szert betegségeinkre, és hogyan szabadulhatunk meg tőlük? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05orQdRF45w

https://www.youtube.com/watch?v=8wlMGnD3Q5s
Borsodi
2014-01-10 10:49:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.