Régi Jobbikos
2014-01-11 10:36:03
Nálunk is gond , hogy sokan öszekeverik a Jobbik szolgálatát és a durva hangot. Azok ártanak legtöbbet akik durvahangon védenek bennünket. Lisbet amikor "nagypofályú hungaricumnak" nevez valakit, akkor semmi mást nem akar, csak bántani. Szó nélkül hagyná, ha róla igy beszélnének? Jól tette admin3 hogy leállitotta.
Admin03
2014-01-11 09:48:06
Martin Kileen-re
Igaza van, a gyökerét keressük a bajnak.
Admin03
2014-01-11 09:44:08
Attila 1-re
Téved. Nem üldözünk jobbikost, szeretjük őket, itt sokan vannak. Nem tűrjük az alpári stílust, az alaptalan gyűlöletkeltést, függetlenül a pártszimpátiától. Védjük a magyarokat.
Martin Killeen
2014-01-11 07:30:58
Kedves Eva!
Nagyon orultem, hogy elolvastam a hozzaszolasat kulonben is, de mivel sajnos en is pont ilyesmivel talalkoztam ezen a website-on meg inkabb ertekelem, amit leirt. En nem kivanom senkitol sem, hogy istenitsek a Jobbikot, hiszen emberek, tehat tevedhetnek. Az altalam nagyon tisztelt Kis Tibortol is el tudtam fogadni, (meg ha nem is ertek teljesen egyet vele) hogy nincs mas valasztasunk, csak rajuk szavazhatunk, de amikor valaki kepes azt leirni, hogy a Jobbik az elore kuldott csapat, stb., az mar tobb a sok/k/nal! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-11 07:13:45
Kedves Ica!
Most olvastam a hozzaszolasodat. Lisbeth csak engem akart megvedeni. Meg annyit, hogy a nevem nem Killer (magyarul gyilkos, amit direct irt), hanem az ir ferjem miatt Killeen Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-01-11 07:03:18
Kedves Szerleszto 03! (talan Menyhart Marti?)
Szeretnem megkerdezni, hogy a megvedett kurucPista nekem kuldott valasza nem szemelyeskedo-e?
"Re: MartinKillerBarbifromKalifornia (befejező kommentem Önnek)
Azért: 'ezer'-ből 1-2 érvet csak írhatott Vona... (HOGY MIERT NEM ZSIDO VONA, NOVAK, GYONGYOSI, Z.KARPAT ES MORVAI KRISZTINA, a neveket en irtam le). Ilyenkor az ember nagyon szemléletesen megértheti Lacit, hogy milyen is amerika, meg az amerikaiak. Eddig azt hittem - csak az amerikaiak...
Kárpótlásul: jó-szívvel kívánok 'Szebb jovot' Önnek az amerikai magyar népszava vagy a kanadai magyar hírlap 'comment-site'-ján! Ott JOBBan fogja érezni magát! Vigye Lisbeth-et is! Üdv! byePista"
Varom Marti valaszat, vagy mas szerkesztoet! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-10 23:13:10
Majd kesobb idezek meg, most az fontosabb, hogy az amerikai igaz jo magyar embereknek nem kell azt a szennylapot megvenni, mert a
New York-ban lako Timeatol rendelhetnek magyarorszagi lapokat. En a Bar!kadot es a Karpatiat kapom meg kethetente, a 3 honapos elofizetes postakoltseggel egyutt 85 Dollar. Tel. szam 646/484-5525
Udv. Barbara
"kurucPista
2014-01-08 10:05:02
Vona, Novák, Z.Kárpát, Morvai, Gyöngyösi, ...
Martin Killeen
2014-01-08 02:57:42
kurucPista!
En a Jobbik zsido meghatarozottsagara kerdeztem ra. On pedig cenzort emleget, valasz helyett! Amikor megnevezi oket, akkor valaszolok a kerdesere.Udv. Barbara"
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2014-01-10 22:29:06
Kedves szekelyfoldi, Onnek biztosan pontos adatai vannak a statisztikai adatokban. Mi vettuk a faradtsagot, hogy szavazhassunk az otthoni valasztasokon 2014-ben, idoben es elorelatoan, mert Magyarorszag jovojet a szivunkon viseljuk itt Kaliforniaban. Sokakat tajekoztattunk, hogy hogyan lehet a szavazok koze kerulni. Sokan meg is tettek. Minden szavazat szamit, hazank sorsa, jovoje nagyban erint minden Igaz Jo Magyart barhol el ezen a foldgolyon. A "Magyarsag a Joisten Nepe" . Mi elhagytuk a kommunistak altal meggyotort es tortenelmi hazugsagokkal megfertozott orszagot, de nem a Magyarsagunkat, Magyar hazankat. Sok gondoddt forditunk arra, hogy gyermekeinknek, unokainknak megadassek, hogy magyarul beszelgessunk, magyar nepmeseket olvassanak, magyar nepdalokat enekeljenek, magyar koltoktol magyarul olvassanak es az esti imat magyar nyelven imadkozzak. Ez nem eroltetett, ez termeszetes, mert igaz magyarok vagyunk.
A Tamas AKTV musora minden igaz jo magyar emberhez szol, meritsunk belole erot, vigaszt, remenyt, mert sokan vagyunk. Mindannyian osszetartozunk. Kivanom mindannyiunk szamara a Joisten aldasat, kitartast, erot, jo egeszseget. Sok szeretettel. Horvathne Habony Eleonora Piroska.
kurucPista
2014-01-10 22:10:53
Re: Admin03 > Lisbeth - Köszönet! (ideje volt)
Topi
2014-01-10 21:37:11
Admin03
2014-01-10 21:15:03
Lisbeth
Sok panasz érkezik önre, kérem a személyeskedést hagyja abba.
Ajózsef
2014-01-10 21:00:26
Megértem a Jobbikosok indulatát, engem sem lehetett meggyőzni annak idején, hogy felesleges a MIÉP és Csurka szekerét tolni, lassan sok keserű pirula lenyelése után, rá kellett jönnöm; minden nagy Magyar nemzeti párt letisztul lassan, végül csak a színtiszta hazaárulók maradnak benne, és akkor eltűnik mint az MDF, a FKGP, stb, de vezető vircsaft csak átnyergel az új paripára.
Kedves Magyar testvéreim hinni kell mindenkinek valamiben, ha ti egy pártban, a Jobbikban, és Vona Gáborban hisztek akkor sok sikert kívánok, a következő választáson, de nem tartok veletek mert én másban hiszek.
Ica
2014-01-10 20:56:11
Mostantól nem írók és nem válaszolok Lisbeth-nek, és mindenkit erre kérek, mert aki ilyesmit leír, az nem csak közönséges, nem csupán bomlasztó, hanem bármire képes:
"Laci ,(Amerikából) álljon meg a menet!!! Ne széditstd a MO-i embereket!!!!A Biblia-körödet alapitsd meg, ott ahol vagy, Hogy is hivják, akit érdekel? Hogy lehet ilyen együgyü és félrevezetö kijelentésekkel jönni mint tegnap és ma?? Kit érdekelnek a te számtalan "látomásaid", mikor MO már a szakadék alján van, mikor még arra sem képes hogy öneröböl próbáljon felkapaszkodni?
A Barbie-Killer kurucPista nevünek-nek: Mit keres itt az lyen semmirevaló, nagypofályú "hungaricum?"???"
Apista
2014-01-10 20:16:21
Minden politikus hazudik. Aki hazudik, az lop is.
Topi
2014-01-10 19:07:19
Éva
2014-01-10 19:06:05
Még egy régebbi témára térnék vissza, arra, hogy Toroczkait megválasztották Ásotthalom polgármesterének. Volt olyan mszp-s képviselő is. aki rászavazott. Kubínyi Tamás ezt úgy kommentálta, hogy örült volna, hogy Toroczkai lett a polgármester, de kár, hogy lepaktált az mszp-vel. Nem tudom, hogy valóban így volt-e, de már többször előfordult, hogy az mszp kompromittálni igyekezett a jobbikot azzal, hogy egyfelé szavaztak. Minden ilyen esetben sokan egyből ráharaptak és nagy elánnal állították, hogy jobbik=mszp. Pedig valószínű, hogy sokszor a cél a jobbik lejáratása.
Éva
2014-01-10 18:56:07
A héten megjelent barikád újságban jelent meg Vona Gábor cikke: "Mi minden vagyok" címmel. Egy pár gondolatot írnék belőle, nem pontos idézettel, hanem a lényeget:
Volt aki az országgyűlés három legerkölcstelen magyar politikusának tartja, és olyan aki szerint homoszexuális. Askenázi zsidónak is tartják, mert Csurka ezt hazudozta ahelyett, hogy örült volna a fiatal radikális generációnak. Csurka elment, a hazugsága viszont itt maradt és rombol. Vona felmenői apai és anyai ágon római katolikus parasztok voltak. De van aki azt mondja rá, hogy cigány, mert barna a haja és a szeme is. Mások szerint muszlim, mert a törökkel szimpatizál, vagy perzsa kém, mert járt az iráni nagykövetségen. Aztán jön egy újabb, aki szerint arra készül, hogy a Habsburg Györgyből királyt csináljon, csak mert történelemtanárként azt állította, hogy nem minden Habsburg király volt ördög. A következő azt mondja, hogy egy zsidó összeesküvés képviselője, mert fontosnak tartja a turáni összefogást. A paksi bővítéssel kapcsolatban az orosz pályázatot javasolta támogatni, na ezért orosz kémnek is is titulálják.
Csurkáról csak annyit, hogy a jobbik előtt miép szavazó voltam és őszintén tiszteltem Csurkát, aztán fideszpárti lett hirtelen 180 fokos fordulattal. Még Kövér László is megjegyezte, hogy Pista bátyámmal nincs gond, vele meg lehet egyezni. Na azóta árulónak tartom Csurkát.
Bizonyára folytatódnak a rágalmak, hiszen közelednek a választások. A szomorú az, hogy az egyetlen radikális pártot támadják itt a fórumon is sokan, szinte mániákusan lecsapva a legkisebb gyanúra és a vélt vagy valós hibákra. Pedig ezek helyett azt kellene felsorolni, hogy miért nem szabad a fideszre és a baloldalra szavazni.
Takács
2014-01-10 18:14:01
"A Fidesz társadalompolitikai céljait elemezve Vona leszögezte, hogy a kormánypárt egyetlen szándéka a törzsbázisának, a mintegy másfél-kétmillió szavazójának a megőrzése. A társadalom döntő többségét, nyolc - nyolc és félmillió polgárt viszont szeretné demoralizálni és eltávolítani a politikától, hogy saját maguk mondjanak le a demokratikus jogaik gyakorlásáról. A Fidesz arra számít, hogy a következő választásokon a saját szavazói elmennek, míg a többség nem él a politikai jogaival."
Én is így látom.
Takács
2014-01-10 17:59:33
Tiszteletem magyar honfitársak!
Kedves Tibor újra (már sokadjára) bizonyítja számomra miért is érdemes felnéznem önre.
A rögvalóságot egyeztetni a racionalitással nem egyszerű feladat,legyen szó bárkiről.
Gondoljunk csak bele milyen rengeteg magas műveltségű illetve értelmi képességű jó magyar ember volt képes még 2010-ben is a fideszre szavazni......
Pár hónapja még én is két tisztességes választást fogadtam el a jó magyar emberektől
1, elmegyünk szavazni, és a Jobbikra szavazunk.
2, nem megyünk el szavazni.
Mára már egyértelműen az 1. lépést tartom szükségesnek.
Tibornak köszönhetően nem szükséges választásom okát részletesen kifejtenem,kérdései,válaszai megegyeznek az én véleményemmel,álláspontommal.Csak pár megjegyzést tennék.
Ha már szóba hoztam:rögvalóságot egyeztetni a racionalítással...
Kérem egy olyan országban ahol tegnap egy Papp Lajos(!!) elmegy egy kerényi által szervezett értekezletre (magyar krónika) ahol jelen van orbán is,és ott elmondja hogy nagyon jó érzésekkel hallgatta a többiek felszólalását,ott nagyon távolinak tűnik a Szent Korona Alkotmányra épülő Szakrális Királysághoz való visszatérés.
Gondolkodjunk már el emberek hogy kik fogják megakadályozni hogy az idén lejáró földmoratórium által a magyar föld ne legyen átjátszható strómanok segítségével idegeneknek?!
Tibort idézném:
"Érv a Jobbik mellett: ez az a magyar közösség, amely az elmúlt 24 évben, szervezetten, a legnagyobb lélekszámban tudott reális erőként megjelenni. Nincs még egy ekkora létszámú szervezett magyar közösség. Sem más párt, sem civil kezdeményezés. Sem választások, sem tüntetések, sem más kezdeményezésekkel nem tudott számottevő magyar erő megjelenni. És az áprilisi választásokig sem lesz ilyen erő.Szerintem ez a legfontosabb érv a Jobbik mellett. Minél nagyobb a Jobbik, annál inkább számolnia kell a hatalomnak a magyar érdekekkel."
Gondolom az is a jobbik bűne itt egyesek szerint hogy a jobbik által meghirdetett földtörvény elfogadása elleni tiltakozásra csak pár tucat ember ment ki az utcára tüntetni,demonstrálni.
Ha akkora politikai erő lesz a választások után a jobbik hogy képes lesz megakadályozni a magyar föld idegen kézre juttatását már hatalmas szolgálatot fognak tenni a nemzetnek!
Ahogy írtam nem vagyok jobbik hívő, és nem vagyok a pártokrácia híve sem,de a jobbikot összemosni hibái ellenére is az elmúlt 24 év politikai garnitúrájával több mint tájékozatlanság!(nem írom le mi:)
Rengeteg írni való lenne még.......
Végére kis információ,elnézését kérem nem jut hirtelen eszembe az úriember neve(nagyon értékesek az ő gondolatai is a műsorban) aki említést tett ezen dolgokról de nem részleteiben:
http://kuruc.info/r/7/92338/
Figyelmeztetés a kommentelőknek: a világhálón támad a hasbara-kommandó
http://kuruc.info/r/6/93849/
"Mikor beszélhet őszintén egy zsidó" - bemutatunk egy cionistáknak írt propaganda-kézikönyvet (I. rész)
Áldás,békesség!
Topi
2014-01-10 17:35:37
Aki nem megy szavazni, az majdnem annyira támogatja a legrosszabbat, mint aki rá szavaz. Mert minél szűkebb érdeket képviselő egy párt, annál több lehetősége (pénze) van önmaga népszerűsítésére, és őket csak a nép széleskörű figyelme és tevékenysége állíthatja meg.
A hibásan döntő, szavazó nép nem zavarható el, de a rosszul, törvénytelenül szolgáló királyt elzavarhatja a nép. Ez van az Aranybullában.
Most meg mi van, a nép rossz döntéseinek következménye a hamis emberek basáskodnak a nép felett, mert demokratikusan elzavarhatatlanok. Újra és újra beleesve a hamis rendszerhibába. Lásd módszerváltás és birkamenet... meg az alanti felhívás és pavlovi reakcióit! Ekkor jönnek a hordószónokok, akik elcsavarják a fejeket százfelé...
Nemzeti hírháló
Sajnos az előző végéről technikai hiba miatt lemaradt a hegymászó barátom dr. Bándi Kund neve, aki elküldte nekem is a véleményét.