Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Régi Jobbikos
2014-01-11 10:36:03
Nálunk is gond , hogy sokan öszekeverik a Jobbik szolgálatát és a durva hangot. Azok ártanak legtöbbet akik durvahangon védenek bennünket. Lisbet amikor "nagypofályú hungaricumnak" nevez valakit, akkor semmi mást nem akar, csak bántani. Szó nélkül hagyná, ha róla igy beszélnének? Jól tette admin3 hogy leállitotta.
Admin03
2014-01-11 09:48:06
Martin Kileen-re

Igaza van, a gyökerét keressük a bajnak.
Admin03
2014-01-11 09:44:08
Attila 1-re
Téved. Nem üldözünk jobbikost, szeretjük őket, itt sokan vannak. Nem tűrjük az alpári stílust, az alaptalan gyűlöletkeltést, függetlenül a pártszimpátiától. Védjük a magyarokat.
Martin Killeen
2014-01-11 07:30:58
Kedves Eva!
Nagyon orultem, hogy elolvastam a hozzaszolasat kulonben is, de mivel sajnos en is pont ilyesmivel talalkoztam ezen a website-on meg inkabb ertekelem, amit leirt. En nem kivanom senkitol sem, hogy istenitsek a Jobbikot, hiszen emberek, tehat tevedhetnek. Az altalam nagyon tisztelt Kis Tibortol is el tudtam fogadni, (meg ha nem is ertek teljesen egyet vele) hogy nincs mas valasztasunk, csak rajuk szavazhatunk, de amikor valaki kepes azt leirni, hogy a Jobbik az elore kuldott csapat, stb., az mar tobb a sok/k/nal! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-11 07:13:45
Kedves Ica!
Most olvastam a hozzaszolasodat. Lisbeth csak engem akart megvedeni. Meg annyit, hogy a nevem nem Killer (magyarul gyilkos, amit direct irt), hanem az ir ferjem miatt Killeen Udv. Barbara
Martin Killeen
2014-01-11 07:03:18
Kedves Szerleszto 03! (talan Menyhart Marti?)

Szeretnem megkerdezni, hogy a megvedett kurucPista nekem kuldott valasza nem szemelyeskedo-e?

"Re: MartinKillerBarbifromKalifornia (befejező kommentem Önnek)

Azért: 'ezer'-ből 1-2 érvet csak írhatott Vona... (HOGY MIERT NEM ZSIDO VONA, NOVAK, GYONGYOSI, Z.KARPAT ES MORVAI KRISZTINA, a neveket en irtam le). Ilyenkor az ember nagyon szemléletesen megértheti Lacit, hogy milyen is amerika, meg az amerikaiak. Eddig azt hittem - csak az amerikaiak...
Kárpótlásul: jó-szívvel kívánok 'Szebb jovot' Önnek az amerikai magyar népszava vagy a kanadai magyar hírlap 'comment-site'-ján! Ott JOBBan fogja érezni magát! Vigye Lisbeth-et is! Üdv! byePista"
Varom Marti valaszat, vagy mas szerkesztoet! Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-10 23:13:10
Majd kesobb idezek meg, most az fontosabb, hogy az amerikai igaz jo magyar embereknek nem kell azt a szennylapot megvenni, mert a
New York-ban lako Timeatol rendelhetnek magyarorszagi lapokat. En a Bar!kadot es a Karpatiat kapom meg kethetente, a 3 honapos elofizetes postakoltseggel egyutt 85 Dollar. Tel. szam 646/484-5525
Udv. Barbara
"kurucPista
2014-01-08 10:05:02
Vona, Novák, Z.Kárpát, Morvai, Gyöngyösi, ...

Martin Killeen
2014-01-08 02:57:42

kurucPista!
En a Jobbik zsido meghatarozottsagara kerdeztem ra. On pedig cenzort emleget, valasz helyett! Amikor megnevezi oket, akkor valaszolok a kerdesere.Udv. Barbara"
Horvathne Habony Eleonora Piroska
2014-01-10 22:29:06
Kedves szekelyfoldi, Onnek biztosan pontos adatai vannak a statisztikai adatokban. Mi vettuk a faradtsagot, hogy szavazhassunk az otthoni valasztasokon 2014-ben, idoben es elorelatoan, mert Magyarorszag jovojet a szivunkon viseljuk itt Kaliforniaban. Sokakat tajekoztattunk, hogy hogyan lehet a szavazok koze kerulni. Sokan meg is tettek. Minden szavazat szamit, hazank sorsa, jovoje nagyban erint minden Igaz Jo Magyart barhol el ezen a foldgolyon. A "Magyarsag a Joisten Nepe" . Mi elhagytuk a kommunistak altal meggyotort es tortenelmi hazugsagokkal megfertozott orszagot, de nem a Magyarsagunkat, Magyar hazankat. Sok gondoddt forditunk arra, hogy gyermekeinknek, unokainknak megadassek, hogy magyarul beszelgessunk, magyar nepmeseket olvassanak, magyar nepdalokat enekeljenek, magyar koltoktol magyarul olvassanak es az esti imat magyar nyelven imadkozzak. Ez nem eroltetett, ez termeszetes, mert igaz magyarok vagyunk.
A Tamas AKTV musora minden igaz jo magyar emberhez szol, meritsunk belole erot, vigaszt, remenyt, mert sokan vagyunk. Mindannyian osszetartozunk. Kivanom mindannyiunk szamara a Joisten aldasat, kitartast, erot, jo egeszseget. Sok szeretettel. Horvathne Habony Eleonora Piroska.
kurucPista
2014-01-10 22:10:53
Re: Admin03 > Lisbeth - Köszönet! (ideje volt)
Topi
2014-01-10 21:37:11
Admin03
2014-01-10 21:15:03
Lisbeth
Sok panasz érkezik önre, kérem a személyeskedést hagyja abba.
Ajózsef
2014-01-10 21:00:26
Megértem a Jobbikosok indulatát, engem sem lehetett meggyőzni annak idején, hogy felesleges a MIÉP és Csurka szekerét tolni, lassan sok keserű pirula lenyelése után, rá kellett jönnöm; minden nagy Magyar nemzeti párt letisztul lassan, végül csak a színtiszta hazaárulók maradnak benne, és akkor eltűnik mint az MDF, a FKGP, stb, de vezető vircsaft csak átnyergel az új paripára.
Kedves Magyar testvéreim hinni kell mindenkinek valamiben, ha ti egy pártban, a Jobbikban, és Vona Gáborban hisztek akkor sok sikert kívánok, a következő választáson, de nem tartok veletek mert én másban hiszek.
Ica
2014-01-10 20:56:11
Mostantól nem írók és nem válaszolok Lisbeth-nek, és mindenkit erre kérek, mert aki ilyesmit leír, az nem csak közönséges, nem csupán bomlasztó, hanem bármire képes:

"Laci ,(Amerikából) álljon meg a menet!!! Ne széditstd a MO-i embereket!!!!A Biblia-körödet alapitsd meg, ott ahol vagy, Hogy is hivják, akit érdekel? Hogy lehet ilyen együgyü és félrevezetö kijelentésekkel jönni mint tegnap és ma?? Kit érdekelnek a te számtalan "látomásaid", mikor MO már a szakadék alján van, mikor még arra sem képes hogy öneröböl próbáljon felkapaszkodni?
A Barbie-Killer kurucPista nevünek-nek: Mit keres itt az lyen semmirevaló, nagypofályú "hungaricum?"???"
Apista
2014-01-10 20:16:21
Minden politikus hazudik. Aki hazudik, az lop is.
Topi
2014-01-10 19:07:19
Enigmák - Kalandozások az ufótörténelemben - 2014.01.08.

http://www.youtube.com/watch?v=I8RXXECsJe4
Éva
2014-01-10 19:06:05
Még egy régebbi témára térnék vissza, arra, hogy Toroczkait megválasztották Ásotthalom polgármesterének. Volt olyan mszp-s képviselő is. aki rászavazott. Kubínyi Tamás ezt úgy kommentálta, hogy örült volna, hogy Toroczkai lett a polgármester, de kár, hogy lepaktált az mszp-vel. Nem tudom, hogy valóban így volt-e, de már többször előfordult, hogy az mszp kompromittálni igyekezett a jobbikot azzal, hogy egyfelé szavaztak. Minden ilyen esetben sokan egyből ráharaptak és nagy elánnal állították, hogy jobbik=mszp. Pedig valószínű, hogy sokszor a cél a jobbik lejáratása.
Éva
2014-01-10 18:56:07
A héten megjelent barikád újságban jelent meg Vona Gábor cikke: "Mi minden vagyok" címmel. Egy pár gondolatot írnék belőle, nem pontos idézettel, hanem a lényeget:
Volt aki az országgyűlés három legerkölcstelen magyar politikusának tartja, és olyan aki szerint homoszexuális. Askenázi zsidónak is tartják, mert Csurka ezt hazudozta ahelyett, hogy örült volna a fiatal radikális generációnak. Csurka elment, a hazugsága viszont itt maradt és rombol. Vona felmenői apai és anyai ágon római katolikus parasztok voltak. De van aki azt mondja rá, hogy cigány, mert barna a haja és a szeme is. Mások szerint muszlim, mert a törökkel szimpatizál, vagy perzsa kém, mert járt az iráni nagykövetségen. Aztán jön egy újabb, aki szerint arra készül, hogy a Habsburg Györgyből királyt csináljon, csak mert történelemtanárként azt állította, hogy nem minden Habsburg király volt ördög. A következő azt mondja, hogy egy zsidó összeesküvés képviselője, mert fontosnak tartja a turáni összefogást. A paksi bővítéssel kapcsolatban az orosz pályázatot javasolta támogatni, na ezért orosz kémnek is is titulálják.
Csurkáról csak annyit, hogy a jobbik előtt miép szavazó voltam és őszintén tiszteltem Csurkát, aztán fideszpárti lett hirtelen 180 fokos fordulattal. Még Kövér László is megjegyezte, hogy Pista bátyámmal nincs gond, vele meg lehet egyezni. Na azóta árulónak tartom Csurkát.
Bizonyára folytatódnak a rágalmak, hiszen közelednek a választások. A szomorú az, hogy az egyetlen radikális pártot támadják itt a fórumon is sokan, szinte mániákusan lecsapva a legkisebb gyanúra és a vélt vagy valós hibákra. Pedig ezek helyett azt kellene felsorolni, hogy miért nem szabad a fideszre és a baloldalra szavazni.
Takács
2014-01-10 18:14:01
"A Fidesz társadalompolitikai céljait elemezve Vona leszögezte, hogy a kormánypárt egyetlen szándéka a törzsbázisának, a mintegy másfél-kétmillió szavazójának a megőrzése. A társadalom döntő többségét, nyolc - nyolc és félmillió polgárt viszont szeretné demoralizálni és eltávolítani a politikától, hogy saját maguk mondjanak le a demokratikus jogaik gyakorlásáról. A Fidesz arra számít, hogy a következő választásokon a saját szavazói elmennek, míg a többség nem él a politikai jogaival."

Én is így látom.
Takács
2014-01-10 17:59:33
Tiszteletem magyar honfitársak!

Kedves Tibor újra (már sokadjára) bizonyítja számomra miért is érdemes felnéznem önre.
A rögvalóságot egyeztetni a racionalitással nem egyszerű feladat,legyen szó bárkiről.
Gondoljunk csak bele milyen rengeteg magas műveltségű illetve értelmi képességű jó magyar ember volt képes még 2010-ben is a fideszre szavazni......
Pár hónapja még én is két tisztességes választást fogadtam el a jó magyar emberektől
1, elmegyünk szavazni, és a Jobbikra szavazunk.
2, nem megyünk el szavazni.
Mára már egyértelműen az 1. lépést tartom szükségesnek.
Tibornak köszönhetően nem szükséges választásom okát részletesen kifejtenem,kérdései,válaszai megegyeznek az én véleményemmel,álláspontommal.Csak pár megjegyzést tennék.

Ha már szóba hoztam:rögvalóságot egyeztetni a racionalítással...

Kérem egy olyan országban ahol tegnap egy Papp Lajos(!!) elmegy egy kerényi által szervezett értekezletre (magyar krónika) ahol jelen van orbán is,és ott elmondja hogy nagyon jó érzésekkel hallgatta a többiek felszólalását,ott nagyon távolinak tűnik a Szent Korona Alkotmányra épülő Szakrális Királysághoz való visszatérés.

Gondolkodjunk már el emberek hogy kik fogják megakadályozni hogy az idén lejáró földmoratórium által a magyar föld ne legyen átjátszható strómanok segítségével idegeneknek?!
Tibort idézném:
"Érv a Jobbik mellett: ez az a magyar közösség, amely az elmúlt 24 évben, szervezetten, a legnagyobb lélekszámban tudott reális erőként megjelenni. Nincs még egy ekkora létszámú szervezett magyar közösség. Sem más párt, sem civil kezdeményezés. Sem választások, sem tüntetések, sem más kezdeményezésekkel nem tudott számottevő magyar erő megjelenni. És az áprilisi választásokig sem lesz ilyen erő.Szerintem ez a legfontosabb érv a Jobbik mellett. Minél nagyobb a Jobbik, annál inkább számolnia kell a hatalomnak a magyar érdekekkel."

Gondolom az is a jobbik bűne itt egyesek szerint hogy a jobbik által meghirdetett földtörvény elfogadása elleni tiltakozásra csak pár tucat ember ment ki az utcára tüntetni,demonstrálni.
Ha akkora politikai erő lesz a választások után a jobbik hogy képes lesz megakadályozni a magyar föld idegen kézre juttatását már hatalmas szolgálatot fognak tenni a nemzetnek!

Ahogy írtam nem vagyok jobbik hívő, és nem vagyok a pártokrácia híve sem,de a jobbikot összemosni hibái ellenére is az elmúlt 24 év politikai garnitúrájával több mint tájékozatlanság!(nem írom le mi:)

Rengeteg írni való lenne még.......

Végére kis információ,elnézését kérem nem jut hirtelen eszembe az úriember neve(nagyon értékesek az ő gondolatai is a műsorban) aki említést tett ezen dolgokról de nem részleteiben:

http://kuruc.info/r/7/92338/
Figyelmeztetés a kommentelőknek: a világhálón támad a hasbara-kommandó

http://kuruc.info/r/6/93849/
"Mikor beszélhet őszintén egy zsidó" - bemutatunk egy cionistáknak írt propaganda-kézikönyvet (I. rész)

Áldás,békesség!
Topi
2014-01-10 17:35:37
Aki nem megy szavazni, az majdnem annyira támogatja a legrosszabbat, mint aki rá szavaz. Mert minél szűkebb érdeket képviselő egy párt, annál több lehetősége (pénze) van önmaga népszerűsítésére, és őket csak a nép széleskörű figyelme és tevékenysége állíthatja meg.
A hibásan döntő, szavazó nép nem zavarható el, de a rosszul, törvénytelenül szolgáló királyt elzavarhatja a nép. Ez van az Aranybullában.
Most meg mi van, a nép rossz döntéseinek következménye a hamis emberek basáskodnak a nép felett, mert demokratikusan elzavarhatatlanok. Újra és újra beleesve a hamis rendszerhibába. Lásd módszerváltás és birkamenet... meg az alanti felhívás és pavlovi reakcióit! Ekkor jönnek a hordószónokok, akik elcsavarják a fejeket százfelé...
Nemzeti hírháló
Sajnos az előző végéről technikai hiba miatt lemaradt a hegymászó barátom dr. Bándi Kund neve, aki elküldte nekem is a véleményét.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.