totya54
2014-01-13 11:55:12
totya54
2014-01-13 11:38:13
totya54
2014-01-13 09:46:25
HunorMagor
2014-01-13 07:27:58
totya54
2014-01-13 00:01:55
Topi
2014-01-12 21:09:49
Sziszi
2014-01-12 20:34:11
Regota figyelemmel kiserem nem csak az AKTV müsorait, hanem a "Forum"-oldalt is. Ugy erzem, most reagalnom kell!
Lisbeth! - En is eltem egy Ny-Europa-i orszagban, (igaz nem Daniaban!). En tettem a dolgom, amikor a Hazamat, Magyar Testvereimet bantottak. Minden egyes alkalommal felemeltam a szavamat, rögtön reagaltam ugy a sajtoknal, mint mas hivatalos szerveknel, meg a csaladomat is veszelyeztetve. De lelkiismeretem ezt követelte, nem tehettem mast! Es rajöttem , hogy nem szabad felni, mert azt az embert tapossak el, aki fel!
Legyen szives elarulni: - maga mit tett ott Daniaban a hazajaert? Vagy egyszerübb par 1000km tavolsagbol papolni, "osztani az eszt"?
Kepzelje el, en haza jöttem! Draga Gyermekeimet, Unokaimat ott hagyva, es megprobalom szereny tudasommal itthon segiteni ezt az agyongyötört, sokkal többre erdemes Nemzetet, Nemzetemet. Ma maga is megteheti mindezt!!! - a magaszerinti "demokraciat" nyugodtan gyakorolhatja itthon, semmi akadalya!
Maga bantja a Lacit (Kalifornia), aki el - hal a Hazajaert? Aki szinten (ellentetben magaval!) haza akar jönni, hogy tehessen valamit a Hazajaert, Nemzeteert. Sok, nagyon sok ilyen emberre lenne szüksege Hazanknak!
Maga probalja bantani, palcat törni Kubinyi Tamas feje felett? - akinek nagy köszönettel tartozunk faradtsagos munkajaert! Probaljon meg elöször felnöni hozza, ami eleve sikertelen kiserlet! Miert nezi egyaltalan a müsorat, ha annyira elegedetlen Vele?
Es meg valami: - maga megbant embereket, pl. Czekus Jobot. Amikor Kubinyi Tamas megadja a lehetöseget, maga vonakodik, a magyar nyelvtudasara hivatkozik, ...gyava ahooz, hogy elöben tisztazzak a dolgokat. Az ilyen emberekröl megvan a velemenyem!!!
Nem vagyok kivancsi valaszara!
Régi Jobbikos
2014-01-12 19:25:21
Köszönet székelyföldinek a doni katasztrófa filmért és a többiért is. A provokátorok rangsorát felállítva az Attila 1 fedőnevű visszatérő magassan viszi a pálmát. Aki nekünk volt komcsit akar eröltetni, vagy éppen a metélt Csanáddal fényképezkedne, netán a Jobbik iszlám, finnugor és egyéb baklövéseit akarja mindenáron elfogadtatni, az árt nekünk a legtöbbet. Tisztuljunk meg!
Ajózsef
2014-01-12 14:13:59
...valami megelégedett, komoly nyugalom töltötte meg, mert érezte, hogy akárhogyan is lesz majd az a titokzatos, ismeretlen perc: fönt a kék ég magosában valaki ügyel arra, hogy akik a törvényt szolgálják, azoknak bajuk ne essék...
Wass Albert A funtineli boszorkány
Ajózsef
2014-01-12 13:49:13
Mielőtt a személyeskedők elkanyarodtak ott tartottunk, hogy szavazni a jobbikra vagy távolmaradva kimutatni élégedetlenségünket az egész politikai rendszerrel szemben...
Bevett szokás a hasonló oldalak züllesztésére, hogy valaki két nicknéven saját magával gyalázkodva egymás ellen ugrasztja az addig érdemi vitát folytató fórumozókat.
Térjünk vissza az eredeti témára, akár tetszik az valakiknek akár sem.
Apista
2014-01-12 13:19:56
Kedves Adminok!
Az fórum szétverése szemmel láthatóan felerősödött, ezért javasolnám a következőket:
1. Az egymásssal foglalkozó beírogatók hozzászólásait egy erre létrehozott, pl. "Személyeskedések" című rovatba átdobálni, aztán ott mindenki csemegézhet belőle. A kitiltás nem vezet sehova, csak hőbörögnek, hogy miért őt és miért nem a másikat, aztán újra előjönnek másik névvel;
2. Azonos IP címmel és/vagy felhasználónévvel ne lehessen egy bizonyos időtartamon belül többször hozzászólni;
3. A karakterszámot is lehetne korlátozni a védelem érdekében, nehogy valaki a billentyűzetre rátenyerelve telefossa az oldalt bosszúból.
"És aki gyűlöl majd érte
Az lesz a bosszú népe"
bémargó
2014-01-12 08:22:18
Egy észrevétel: akik egymással leveleznek, jó lenne, ha ugyanabban a rovatban tennék! Így sokszor nem értelmezhető, hogy mire válaszol valaki.
Ja, és ÁLDÁS, B É K E S S É G legyen közöttünk!
Martin Killeen
2014-01-12 08:06:51
Kedves Attila!
Bocsanatot kerek tobbszorosen is, hogy az Onre vonatkozo hozzaszolasba beleutottem az orromat, de nagyon nehezen tudtam volna elaludni (itt 23 ora mult), mert annyira feldult a lenti hozzaszolo velemeny-nyilvanitasa. Elnezeset kerem, maskor ilyen nem fog elofordulni. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-12 08:00:13
ICA!
Tudod te, hogy miket irogatsz????????? (lehet, hogy mar Atilla megvalaszolta, de nekem is ki kell "javitanom" azt ami egyaltalan nem igaz abbol, amit irtal, sot ragalom es hazugsag!
Honnan a csudabol vetted,hogy Deak Gabor mszmp-sbol lett jobbikos?????????????????? A cenzura nelkuli musorban talan elmondhatja a velemenyet Nyikosrol, akit en nem akarok vedeni, de egy embernek itt, Magyarorszagon lehetseges megvaltozni, maskepp gondolkozni, mint korabban! Kubinyi Tamas tette fel neki a kerdest, hogy lefenykepeztetne-e magat (fogalmam sincs, hogy miert) Szegedi Csanad melletT Vonaval? Erre a prolvokativ kerdesre igennel felelt, talan" visszaadva" a provokaciot? Deak Gabor tobbszor kert elnezest a szohasznalata miatt, 99 %-ban minden ok nelkul. Es ezt en allitom, aki a hulyen es a marhan kivul (utobbit jelzokent is lehet hasznalni jo ertelemben is) egyetlen csunya szot nem hasznaltam az eletemben, nem azert, mert annyira "tokeletes", vagy hasonlo vagyok, csak azert, mert igy tanultam otthon.
Igen, Attila tudja, mit ir(ogat): az igazsagot! Szebb jovot a Jobbikkal!
Zsuzsi
2014-01-12 00:54:09
Én a magam részéről az Áktv-ben látom legtisztábban a nemzeti érdek megtalálását.
Szabó Ferenc
2014-01-12 00:47:28
Attila 1 néven tért vissza a korábbi provokátor. Rágalmai miatt kérem szépen admintól leállítani, mert szétveri az oldalt. Csatlakozik hozzá Lisbet, aki miközben mindenkivel trágár, a nemzet javáról beszél és nem veszi észre magát. Lacit is kikezdte, azt javasolja, hogy menjen el innen és alapitson szektát, utána meg "nagypofályunak" nevezi KurucPistát. Ezért nem szeretek idejönni, mert ezek a figurák lejáratják a Jobbikot és a magyarságot. Semmi önkritikájuk nincs, amikor valaki szót emel ellenük, a nemzet javával takaróznak. A nemzetnek nem java az, hogy ilyen hangadók járassák le.
HunorMagor
2014-01-11 21:27:27
Hogy aki még nem tudja, megtudja, aki tudja, annak megszilárduljon tudása.
2014 - elfúj a szél, mint kósza őszi lombot,ha nemzetedről megfeledkezel
Figyelem elterelés . . .
Ma olvastam az egyik újságban, hogy egy internetes kérdőíven azt kívánják megtudni, hogy Magyarországon van-e zsidó gyűlölet? Van akinek ez a fő problémája? Azt is meg kérdezhetnék, hogy van-e egyáltalán, és ha van akkor miért???
Miért éppen 2014 lesz a holokauszt éve?
Érdekes kérdések:
Amikor a magyarság számára fontos keresztény ünnepeket nézzük, sokszor azt látjuk, hogy a szocializmus óta célirányosan valamilyen másik emléknapot tartanak ezeken az ünnepnapokon. Ezen logika alapján 2014-ben ismét megpróbálnak elfeledtetni egy nagyon-nagyon fontos tényt; 1914-ben, tehát kereken 100 éve tört ki az I.Világháború!
Minden, ismétlem minden cionista összeesküvés felszínre kerülne ennek kapcsán! De a figyelmet el kell terelni erről az egészről...
Rá lehetne kérdezni, Linder Béla, a puccsista zsidókormány hadügyminisztere hogy mondhatta a háború legfontosabb időszakában, hogy "Nem kell hadsereg többé. Soha többé katonát látni nem akarok. Fegyvert többé szolgálaton kívül nem viselünk, sem tisztek, sem legénység". Ezután hetekig lőtték minden fronton a Linder Béla által tétlenségre kárhoztatott magyar hadsereget - rengeteg katona halt meg értelmetlenül.
Lehetne elemezni, Demecser mellett a Székely hadosztály, hogy tette le a fegyvert, miközben keletről a Magyarországra beözönlő román csapatok, nyugatról a zsidók által vezetett Kun-Kohn Béla Vörös hadserege támadta hátba... Magyarországon, magyar csapatokat, zsidók támadtak hátba... Hogy kapta meg Erdélyt és a Partiumot Románia 1920-ban Trianonban, amikor még 1918. május 7.-én a Bukaresti béke alapján békét kötött és kiszállt a háborúból?
-Hoppá! Erről miért nem tanulunk az iskolában? Kinek az érdeke ez a nagy hallgatás?
Majd 2014-ben minden héten bemutatják a Sorstalanság című valamit, amiben a Nobel díjas zseni azt mutatja be a sok idiótának, amint 14 évesen haláltáborból haláltáborba jut és bár 14-éves, mégsem gázosítják el sehol - mint azt a "dokumentumok" belénk sulykolják... Ekkora logikai ellentmondásra Irodalmi Nobel díjat adni és etetni az embereket, több, mint hiba!
Olaszországban 2014 egyébként emlékév lesz, amiben méltósággal emlékeznek többek között a magyar katonák bajtársiasságáról. Értetlenkedve fogják Magyarországot figyelni az olaszok, miért nem szállítják haza a több ezernyi, mai napig a Dobordó környéki templomok kriptáiban, bezsákolva heverő magyar hős holttestét. Akkor idehaza arról fog mindenki beszélni, Anna Frank hogyan nyomkodta a pattanásait, mielőtt a csúnya, gonosz nácik elvitték a lágerbe!
(Arról szintén nem beszélhetünk, hogy a kicsi Anna Frank a naplója golyóstollal íródott, amit akkor még fel sem találtak! Meg Anna Frank apukája összeveszett egy íróval, mert nem tudtak megegyezni a sikerkönyv tiszteletdíján! A vitát New Yorkba a bíróság döntötte el, de ez olyan kellemetlen tény, mert hát akkor ki is írta a könyvet?)
Senki nem fogja megkérdezni a legfontosabbat; a magyarok 1918. November 2.-án megkötötték Magyarország ezeréves határait garantáló békeszerződést az olasz Diaz főparancsnokkal...
Erre Károlyi Mihály a zsidókkal villámgyorsan kiutazott Belgrádba és 1918. November 8.-án Magyarországra nézve új, katasztrofális békét kötött, Franchet D. Esperay tábornokkal. A francia tábornok sorba állítja a küldöttséget, végigmegy előttük és legelső, - azóta legendás és sokatmondóvá vált - szavai ezek hozzájuk "Maguk zsidók? Maguk is mindannyian zsidók?".
- Kinek állt ez érdekében? Miért kötöttek a Patkányköztársaság zsidajai új békét a már meglevő helyett?
Azért nem lehet Tormay Ceciléről utcát elnevezni, mert a majdnem irodalmi Nobel díjas a "Bujdosó könyv" című könyvében pontosan dokumentálta ezt az időszakot. Ha mindezt megtárgyalnánk, feldolgoznánk akkor robbanna a bomba; TRIANON!!!
Nos, akkor hogyan volt az, hogy az I Világháború ÖSSZES FRONTJA a történelmi Magyarország, ezeréves határán kívül volt és mégis elvették e területünk kétharmadát... Aztán az I. Világháború 1914-től 1918-ig tartott, de csak két év múlva, 1920. június 4.-én kötötték meg a Trianoni békediktátumot! Mi történt ez alatt a két év alatt?
Ezek érdekes kérdések lennének.
Nekünk mindig csak a lelkiismeret furdalás, vesztes csaták, a szégyen jut?! A magyarokat összeugrasztották a kettős állampolgárság miatt 2004. December 5.-én. Ez a szégyen napja. De arról mikor beszélünk, hogy a magyar hadsereg 1916. December 6.-án elfoglalta Bukarestet, Románia fővárosát??
Ehelyett kötelező jelleggel elkezdik majd 2014-ben Auschwitzba kiszállítani a magyarokat. Már előre látom a botrányokat, a Facebookos bejegyzéseket...Hogy volt ez a nagy nagy holokamu? Mikor elindultunk, a magyar lexikonok, régi tankönyvek 4 millió áldozatról szóltak...Mire kiértünk, 1,5 millió lett belőle...
Láttátok a gázkamrát az "Arbeit macht frei" felirattal szemben? Ebben a rozoga, üvegezett, befelé nyíló, hátul ajtó nélküli helyiségben ölték meg cyklon-B gázzal az emberek millióit? De hát ez fizikai képtelenség!!
Szóval, aki sokat hazudik, egy idő múlva orra esik a hazugságai tömegében... Már nem tud olyan döntést hozni, amiből ne származna baja.
Úgy látom, lassan hátradőlhetek a székben és már csak mosolyogva figyelem a világ eseményeit...
Közben elmondhatom magamról, meg néhány értelmesen gondolkodó embertársamról... azért vannak időszakok, amikor nem is rossz oktalan állatnak, akarom mondani GOJnak lenni....
Nos, érdekes lesz ez a 2014-es év, a megemlékezések, évfordulók tekintetében!
dr Nagy Levente Kunhegyes
"Nem azért szeret az Isten, mert értékesek vagyunk, hanem azért vagyunk értékesek, mert az ISTEN SZERET."
Fél világot is befuthatod, más ember földjén testvértelen leszel, s elfúj a szél, mint kósza őszi lombot, ha nemzetedről megfeledkezel. W.A.
Martin Killeen
2014-01-11 20:05:26
Admin. 03 2014-01-11 09:48:06
Felreertett, kedves Admin. 03! Azt kerdeztem, hogy szemelyeskedesnek veszi-e, amit az a kuruc.. irt nekem. IGY KERESIK A BAJ GYOKERET?
Takács
2014-01-11 18:21:17
Takács
2014-01-11 13:57:02
Tiszteletem magyar honfitársak!
Kedvenc pécsi betelefonálom által jegyzett írást szívből ajánlom elolvasásra:
http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/01/09/a-mediakormanyzas-csucsa-muszaj-orszagban-kacializmus-avagy-amikor-nem-tudunk-es-nem-is-akarunk-tullepni-a-sajat-arnyekunkon/#more-29673
Cikkhez kapcsolódóan fontos kiegészítés:
schiffer korábban a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű soros által (is) pénzelt cionista,cigányfelbújtó és magyarellenes szervezetnek volt ügyvivője,ügyvédje.
Tessék figyelni!
Még 2007-ben elvállta orbán viktor védelmét a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű jogvédő civil szervezet abban a perben, amelyet az igazságügyi minisztérium indított a Fidesz elnöke ellen - közölte az [origo]-val schiffer andrás ügyvéd, a TASZ ügyvivője.
további részletek:
http://www.origo.hu/itthon/20071203-elvallta-orban-viktor-vedelmet-a-tasz.html
Namost gondolom nemcsak én emlékszem arra hogy sokáig volt a (nemzeti oldalon biztos) közbeszéd része az,hogy a zsidesz segítsége nélkül az lmp-nek esélye sem lett volna összegyűjteni a szükséges kopogtató cédulákat.Az összefüggések további részletezése szerintem felesleges,Laci kitűnő írása egyébként is sok mindenre rávilágít.
Másik László által elmondottak is igen hasznosak voltak.Általa elmondottakról bővebben:
http://jovonk.info/2010/02/21/es-jon-hodito-hadsereg-az-europai-csendorseg
Eleve a hatályban lévő rendészeti törvényünk lehetővé teszi HIVATALOSAN idegen rendfenntartók behívását pl.tömegoszlatáshoz!!!
Bírói engedély nélkül bárkit lehallgathatnak,megfigyelhetnek akiket "ők" terrorista gyanúsnak tartanak!(magyarul mindenkit aki veszélyezteti hatalmukat)
Talán többen megértették miért vagyunk rákényszerülve hogy erős külföldi szövetségeseket (orosz,török) tudjunk magunk mellé állítani.A keresztényi értékrend útjára lépett Oroszországnak egyébként sem érdeke hogy térségünk zsidó megszállási terület maradjon hosszútávon.
Törökország pedig a NATO második legnagyobb hadseregét tartja fenn az Egyesült Államok után.
Mondjuk Szaniszló Ferenc által is támogatott eme két "szövetséges jelölt" mellé "behozott" szerbség még nekem is erős volt:)
Természetesen ezen szövetséges jelöltekkel már jóval előbb fel kell venni a kapcsolatot és le kell tárgyalni a szövetség,segítség nyújtás feltételeit még mielőtt sor kerülhetne az európai csendőrség bevetésére hazánk ellen.Félreértés ne essék!
Ennek elsősorban akkor lesz jelentősége ha Magyarországon bekövetkezik a politikai fordulat,tehát magyar vezetése lesz az országnak!
Jó jel hogy Vona a Lomonoszov Egyetemen tartott előadást.Alekszandr Dugin professzor, a Lomonoszov Egyetem tanára kérte fel egy előadásra aki korábban Putyin elnöknek volt tanácsadója, ma pedig a Duma elnökének a geopolitikai tanácsadója. Vona Gábor több vezető politikussal is találkozott, és tárgyalt velük a magyar-orosz kapcsolatok fontosabb kérdéseiről.
Vona az országgyűlésben a magyar-orosz baráti tagozat vezetője.
Törökországban pedig négy egyetemen tartott nagysikerű előadást.
http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_11/Vona-Gabor-Embertelen-kulturat-terjeszt-az-Egyesult-Allamok/
Vona kritikusok feltétlen olvassák el!(szimpatizánsok is:)
Áldás,békesség!