Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Borsodi
2014-01-13 21:31:42
A mai robbantáshoz:
- a reggeli m1 híradó hozott egy szemtanút, aki elmondta, hogy a robbanás előtt egy "készenléti rendőrautó" ment el..
a további híradók ezt már nem játszották le.
- egy nagy mély robbanás volt
- a robbanás olyan volt, hogy ha nagyobb lett volna, akkor akár kárt tehetett volna más épületekben
- személyi sérülés nem történt, más épületben nem keletkezett kár
- megszólaltatott szakértő (hírtv-ben) szerint is szakértő, profi volt aki csinálta
- "idegen" nem csinál olyat, hogy sokáig tartózkodik a helyszínen: elküldi a hajléktalanokat stb, hiszen megnő a lebukás veszélye, hiszen egyszerre hat bank kamerája veszi + a környék tele van kamerákkal (szó szerint hemzsegnek a kamerák!)
- a médiában egy rakás egymásnak ellentmondó hír jelent

- a robbanás elsősorban a CIB bankot érintette, de érdekes módon a Budapest Bank pénzautomatája is kinyílt a robbantás napján (de mitől?).
- előtérben a pénzautomata, a belső térbe bankkártyával be lehet jutni este : ki az a hülye aki ilyet kockáztat a saját kártyájával és ki jut hozzá idegen bankkártyájához, amit elfelejtenek letiltatni
- a robbantónak semmilyen előnye nem származik a robbantásból csak veszélynek teszi ki önmagát ->
kinek a megbízásából dolgozott?

bizony a betelefonálóknak jók a megérzései.

Még egy körkérdés: nálam 4:15-öt mutatott az óra. Riportalany 4:08-4:15 .
http://youtu.be/2Xir9rwn46k
Az MTI-nél 4:18 és onnantól az az időpont terjedt. Másnál?

Ugyanis nem mindegy, hogy ki hol tartózkodott a robbantáskor, ha még a robbantás idejét se állapították meg, vagy nem hozták nyilvánosságra..

Miért nem hozzák nyilvánosságra amit megtudnak?

Miért nem tájékoztatnak azonnal? Híradások csak hat - hét óra után kezdtek el jönni.. Rengeteg idő eltelt a robbantás után és mindenki nyugtalan volt a környéken..

Kinek az érdeke a félelemkeltés? Tesztelés történik?

Szept11, Boston Marathon : ki robbantott? Rendőrpalota? Vörösiszap? Kit szolgáltak ezek az események?
Topi
2014-01-13 21:11:37
Ezt tegyétek az archívumba , és olykor vedd elő, hogy rögzüljön az agyadban !!

http://www.scribd.com/doc/179637230/Hogyan-Ismerjunk-Fel-Es-Azonositsunk-Egy-Zsidot-1-2
Topi
2014-01-13 19:36:29
Gondoskodó apa...
Potyognak a milliárdok Orbán Ráhel ​körül
A kormányváltás óta sorra nyerte, nyeri az állami megbízásokat az E-OS (ma már Elios) Innovatív Zrt.
Itt dolgozik Tiborcz István, a miniszterelnök veje.
A nyilvános adatok szerint a cég 2010 óta több, mint 3 milliárd forint közpénzt nyert különböző állami tendereken, árbevételét egy év leforgása alatt megnégyszerezte.

Az 1986-os születésű, tehát mindössze 27 éves Tiborcz István vezető tisztségviselő, igazgatósági tag az E-OS Innovatív Zrt-ben. A cég jogelődje a Tiborcz István résztulajdonában álló ES Holding Zrt., amit a Simicska-Nyerges birodalom szerzett meg. A Közgép-leány E-OS Zrt.2010-ben döntött úgy, hogy felvásárolja a Tiborcz-céget, és átnevezi E-OS Innovatív Zrt-re.
Lázár János városától jött az első nagy megbízás
A Tiborcz-érdekeltség első nagy állami megbízását 2010 márciusában kapta meg, nem mástól, mint Lázár János önkormányzatától.
Az ES Holding Zrt-vel Hódmezővásárhely2010 márciusában kötött szerződést a közvilágítás korszerűsítésére úgy, hogy ekkor még a cég komolyabb referenciákkal nem rendelkezett. A beruházás teljes költsége749,5 millió forint volt,és 50 százalékos uniós pályázati támogatással valósult meg.
A következő állami megrendelés az Újszilvási Önkormányzatnak köszönhető, velük 2011-ben áprilisában szerződtek - már E-OS Innovatív néven - egy naperőmű felépítésére 430 millió forint értékben. A közbeszerzés nagy vihart kavart, hiszen hiába támadták meg az eredményt a versenytársak, a közbeszerzési döntőbizottság köz- és nemzetgazdasági érdek miatt engedélyt adott a szerződés megkötésére.
A cég 2011 végén megnyerte a Szegedi Tudományegyetem közbeszerzését is, melynek keretében napelemeket telepítettek az SZTE épületeinek tetejére. Ez a beruházás 880 millió forintba került, és itt is voltak problémák a közbeszerzéssel. A közbeszerzést először a legolcsóbb ajánlatot benyújtó KÉSZ Zrt. nyerte meg, az E-OS Innovatív viszont - amely a talpon maradt cégek közül a legdrágább ajánlatot adta - megtámadta az eredményt. A közbeszerzési döntőbizottság pedig egy vitatható döntéssel az E-OS Innovatív Zrt.-t hozta ki nyertesnek.

Naggyá lettek Ezekkel a munkákkal az E-OS Innovatív szédületes növekedést ért el.
Míg 2009-ben az árbevételük a 9 millió forintot sem érte el,
addig 2010-ben már a 700 millió forintot közelítette,
egy év múlva pedig 2,8 milliárd forintra emelkedett, ami a 2010-es összegnek majdnem a négyszerese.

A 2012-es adatok a céginfo.hu adatbázisában még nem állnak rendelkezésre, a megbízások alapján viszont a tavalyi sem lehetett rossz év a cég életében.
Egyrészt kaptak egy 300 milliós megbízást a Siófoki Önkormányzattól,
másrészt egy 160 milliósat a Szolnoki Főiskolától (a linken 190 millió forint szerepel, de a szerződés szerint 160 a bruttó érték),
harmadrészt pedig egy 130 milliós a Paksi Önkormányzattól.

2013 januárjában aztán az is kiderült, hogy a tököli börtön 600 milliós beruházásában is részt vehetnek.

A cég állami megbízásai 2010-től:
· Hódmezővásárhely: 750 millió forint
· Újszilvás. 430 millió forint
· Szeged: 880 millió forint
· Siófok: 300 millió forint
· Szolnok: 160 millió forint
· Paks: 130 millió forint
· Tököl: 600 millió forint
Az adatok összesítése után kiderül: a cég 3 év leforgása alatt 3,2 milliárd forint közpénzt nyert el, ami nem rossz arány egy olyan vállalkozás esetében, amely 2009-ben még komoly referenciákkal sem rendelkezett.

Szerző: Oroszi Babett
Éva
2014-01-13 18:06:42
„Természetesen” Orbánék is képviseltetik magukat Saron temetésén

Fónagy János államtitkár utazik az izraeli háborús bűnös temetésére. Saron több ezer libanoni és palesztin polgár meggyilkolásáért felelős.


A múlt héten egyik nap Kubínyi Tamás Orbán Viktorról beszélt és csodálkoztam a véleményén. Azzal egyetértek, hogy a kormányt kívülről irányítják mintegy bábként. Az is igaz, hogy a miniszterelnököt körülvevő politikusok többsége nem tiszta magyar érzésű ember. De Ő választotta ki ezeket a bilderberges és cionista féle bandát és a földrabló oligarchiákat. Ezek semmivel sem különbek az előző kormányzattól. Valóban elég lenne az,ha elmondaná, hogy mi vezérli a cselekedeteit? Hogy miért választotta be a hitgyülekezetet a törvényes egyházak közé, alkalmat adva nekik arra, hogy iskolákat átvéve magyarellenes tanokkal fertőzzék gyermekeinket? Vagy arra is kényszerítették OV-t, hogy a magyar családi vállalkozásokon átgázolva kormányközeli haverjainak játssza át a magyar föld nagyrészét? Vagy hogy olyan törvényt alkottak, hogy az alkotmány nem védi a magyar földet és természeti kincsinket? Vagy hogy a két hét alatt rendet teszünk igéret azt jelenti, hogy a magyar embert nem védik meg? És hogy OV szájából elhangzott az, hogy a zsidók Isten ajándékai, a cigányság rejtett erőforrás! A magyar meg ázsiai fajta. Hol az elszámoltatás, ami választási igérete volt? Milliárdokat ad az állam a cionista szervezetek és központok támogatásásra, amikor a magyar gyerekek éheznek. Sorolhatnám még, de tudjuk ezeket. Úgyhogy kár sajnálni és fényezni és aggódni azért, hogy fegyveresen vagy akárhogy leváltják a kormányt.
Ha már egyesek a jobbik képviselőit zsidózzák, akkor nézzék meg az alábbi fotókat, különösen a fiatal édesanyáét, amikor még nem szőke volt a haja! Éa gondolkozzanak el azon hogy a Vitézy család és OV. édesanyai ágon rokonok.
Ez mindent megmagyaráz, a cselekedetek rugóját is. Tehát nemcsak kényszer a cselekedetek rugója, hanem a hovatartozás is, és az nem magyar!


http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/orbant-elkalapalta-az-apja-2019288
Szabó Ferenc
2014-01-13 15:42:57
Totyának, Topinak, Sziszinek

Örülök, hogy nem hagyjuk magunkat becsapni azoktól, akik a régi párthűséggel semmiről sem vesznek tudomást, ami feltétlen bizalmukat megingatná. A legnagyobb baj, hogy nincs más a közdőtéren.

Attilának

Ha valaki nem vesz tudomást a valóságról, az vagy nagyon buta, vagy provokál, feszültséget gerjeszt, elvonja az erőket a valódi tettektől. A butaság a látókör tágitásával gyógyitható.
totya54
2014-01-13 11:55:12
Sziasztok! Annyit is ér János: https://www.youtube.com/watch?v=L__eD2kdt04
totya54
2014-01-13 11:38:13
totya54
2014-01-13 09:46:25
HunorMagor
2014-01-13 07:27:58
Magyar Találmányok ! Földönkívüli találmányok? http://www.youtube.com/watch?v=4TD6KZ_kg2k
totya54
2014-01-13 00:01:55
Sziszinek tiszta szívből : http://www.youtube.com/watch?v=-RfBTW8SNFg
Topi
2014-01-12 21:09:49
Sziszi előző soraival tökéletesen egyetértve, javaslok pár jó videót.
Egy a szavazás mellé ajánlott alkalmazás http://www.voks14.hu/
http://youtu.be/vAVVjhja2Y0
Sziszi
2014-01-12 20:34:11
Regota figyelemmel kiserem nem csak az AKTV müsorait, hanem a "Forum"-oldalt is. Ugy erzem, most reagalnom kell!
Lisbeth! - En is eltem egy Ny-Europa-i orszagban, (igaz nem Daniaban!). En tettem a dolgom, amikor a Hazamat, Magyar Testvereimet bantottak. Minden egyes alkalommal felemeltam a szavamat, rögtön reagaltam ugy a sajtoknal, mint mas hivatalos szerveknel, meg a csaladomat is veszelyeztetve. De lelkiismeretem ezt követelte, nem tehettem mast! Es rajöttem , hogy nem szabad felni, mert azt az embert tapossak el, aki fel!
Legyen szives elarulni: - maga mit tett ott Daniaban a hazajaert? Vagy egyszerübb par 1000km tavolsagbol papolni, "osztani az eszt"?
Kepzelje el, en haza jöttem! Draga Gyermekeimet, Unokaimat ott hagyva, es megprobalom szereny tudasommal itthon segiteni ezt az agyongyötört, sokkal többre erdemes Nemzetet, Nemzetemet. Ma maga is megteheti mindezt!!! - a magaszerinti "demokraciat" nyugodtan gyakorolhatja itthon, semmi akadalya!
Maga bantja a Lacit (Kalifornia), aki el - hal a Hazajaert? Aki szinten (ellentetben magaval!) haza akar jönni, hogy tehessen valamit a Hazajaert, Nemzeteert. Sok, nagyon sok ilyen emberre lenne szüksege Hazanknak!
Maga probalja bantani, palcat törni Kubinyi Tamas feje felett? - akinek nagy köszönettel tartozunk faradtsagos munkajaert! Probaljon meg elöször felnöni hozza, ami eleve sikertelen kiserlet! Miert nezi egyaltalan a müsorat, ha annyira elegedetlen Vele?
Es meg valami: - maga megbant embereket, pl. Czekus Jobot. Amikor Kubinyi Tamas megadja a lehetöseget, maga vonakodik, a magyar nyelvtudasara hivatkozik, ...gyava ahooz, hogy elöben tisztazzak a dolgokat. Az ilyen emberekröl megvan a velemenyem!!!
Nem vagyok kivancsi valaszara!
Régi Jobbikos
2014-01-12 19:25:21
Köszönet székelyföldinek a doni katasztrófa filmért és a többiért is. A provokátorok rangsorát felállítva az Attila 1 fedőnevű visszatérő magassan viszi a pálmát. Aki nekünk volt komcsit akar eröltetni, vagy éppen a metélt Csanáddal fényképezkedne, netán a Jobbik iszlám, finnugor és egyéb baklövéseit akarja mindenáron elfogadtatni, az árt nekünk a legtöbbet. Tisztuljunk meg!
Ajózsef
2014-01-12 14:13:59
...valami megelégedett, komoly nyugalom töltötte meg, mert érezte, hogy akárhogyan is lesz majd az a titokzatos, ismeretlen perc: fönt a kék ég magosában valaki ügyel arra, hogy akik a törvényt szolgálják, azoknak bajuk ne essék...
Wass Albert A funtineli boszorkány
Ajózsef
2014-01-12 13:49:13
Mielőtt a személyeskedők elkanyarodtak ott tartottunk, hogy szavazni a jobbikra vagy távolmaradva kimutatni élégedetlenségünket az egész politikai rendszerrel szemben...
Bevett szokás a hasonló oldalak züllesztésére, hogy valaki két nicknéven saját magával gyalázkodva egymás ellen ugrasztja az addig érdemi vitát folytató fórumozókat.
Térjünk vissza az eredeti témára, akár tetszik az valakiknek akár sem.
Apista
2014-01-12 13:19:56
Kedves Adminok!

Az fórum szétverése szemmel láthatóan felerősödött, ezért javasolnám a következőket:

1. Az egymásssal foglalkozó beírogatók hozzászólásait egy erre létrehozott, pl. "Személyeskedések" című rovatba átdobálni, aztán ott mindenki csemegézhet belőle. A kitiltás nem vezet sehova, csak hőbörögnek, hogy miért őt és miért nem a másikat, aztán újra előjönnek másik névvel;
2. Azonos IP címmel és/vagy felhasználónévvel ne lehessen egy bizonyos időtartamon belül többször hozzászólni;
3. A karakterszámot is lehetne korlátozni a védelem érdekében, nehogy valaki a billentyűzetre rátenyerelve telefossa az oldalt bosszúból.

"És aki gyűlöl majd érte
Az lesz a bosszú népe"
bémargó
2014-01-12 08:22:18
Egy észrevétel: akik egymással leveleznek, jó lenne, ha ugyanabban a rovatban tennék! Így sokszor nem értelmezhető, hogy mire válaszol valaki.
Ja, és ÁLDÁS, B É K E S S É G legyen közöttünk!
Martin Killeen
2014-01-12 08:06:51
Kedves Attila!
Bocsanatot kerek tobbszorosen is, hogy az Onre vonatkozo hozzaszolasba beleutottem az orromat, de nagyon nehezen tudtam volna elaludni (itt 23 ora mult), mert annyira feldult a lenti hozzaszolo velemeny-nyilvanitasa. Elnezeset kerem, maskor ilyen nem fog elofordulni. Szebb jovot! Barbara
Martin Killeen
2014-01-12 08:00:13
ICA!
Tudod te, hogy miket irogatsz????????? (lehet, hogy mar Atilla megvalaszolta, de nekem is ki kell "javitanom" azt ami egyaltalan nem igaz abbol, amit irtal, sot ragalom es hazugsag!
Honnan a csudabol vetted,hogy Deak Gabor mszmp-sbol lett jobbikos?????????????????? A cenzura nelkuli musorban talan elmondhatja a velemenyet Nyikosrol, akit en nem akarok vedeni, de egy embernek itt, Magyarorszagon lehetseges megvaltozni, maskepp gondolkozni, mint korabban! Kubinyi Tamas tette fel neki a kerdest, hogy lefenykepeztetne-e magat (fogalmam sincs, hogy miert) Szegedi Csanad melletT Vonaval? Erre a prolvokativ kerdesre igennel felelt, talan" visszaadva" a provokaciot? Deak Gabor tobbszor kert elnezest a szohasznalata miatt, 99 %-ban minden ok nelkul. Es ezt en allitom, aki a hulyen es a marhan kivul (utobbit jelzokent is lehet hasznalni jo ertelemben is) egyetlen csunya szot nem hasznaltam az eletemben, nem azert, mert annyira "tokeletes", vagy hasonlo vagyok, csak azert, mert igy tanultam otthon.
Igen, Attila tudja, mit ir(ogat): az igazsagot! Szebb jovot a Jobbikkal!
Zsuzsi
2014-01-12 00:54:09
Én a magam részéről az Áktv-ben látom legtisztábban a nemzeti érdek megtalálását.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.