Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-01-19 08:44:23
Elég sok kérdés merül fel - szerintem - mindannyinkban.
Például:
1. Miért kellett egyáltalán létrehozni az Európai Uniót egy olyan földrészen, ahol minden egyes ország más és más kultúrával bír, majdnem minden ország más nyelvet beszél. Hogy lehet ezeket az országokat összeerőszakolni egy kupacba?
2. Hogy dönthet Brüsszel bármiben is egy olyan ország fölött, amelyiket csak hazug mesékből vagy képről ismer?
3. Milyen előnyökkel járt, vagy mi szüksége volt a magyaroknak az EU-hoz való csatlakozáshoz?
4. Visszagondolva a gengszterváltás előtti időszakra, amikor nem volt akkora különbség a szegények és gazdagok között, nem élt jobban az átlag magyar? Hány hajléktalan volt akkor és hányan vannak most?
5. Mit hozott az iskolareform? Okosabbak a mai fiatalok, mint azok, akik a 60-as, 70-es években kerültek ki az iskolapadból?
...........és folytathatnám, de minek? Változtatni úgysem tudok rajta, hiszen én csak egy kis porszem vagyok a hatalmasokhoz képest.
Imi
2014-01-19 08:44:17
Váradinak
Egyetértek veled, indulatból, gyűlöletből, pártsovinizmusból nem itt kell levelezni. Én megértem, hogy itt nem lehet trágárkodni, sértegetni és támogatom is. Megnéztem a Vona beszédet és a Kubinyi előadást. Mintha két különböző világ lenne, az egyikben egy szót sem találtam arról, amit a másik elmond, azon túl, hogy Atttila unokái jól hangzik Törökországban. Hunok vagyunk, ezt ki kell mondani. Mi van a zsidó habsburgokról, mi van az ország jövendő államformájáról?
Évike
2014-01-19 08:35:59
Barbarának
A nekem irt bejegxzésed másik rovatba került de itt kérdezed és azt mondom, ha az Mszmpéseket továbbra is benntartják a Jobbikban, akkor fájó szívvel távolmaradok. Meg kell értened, hogy rájuk akkor sem szavazhatok, ha jobbikosok. Szerintem Lisbet túllépte a határokat, engem és mindenkit durván gyalázott, nem kellene úgy beállitani, mintha nézetei miatt zárnák ki őt. A nézetei érdekes módon nem voltak annyira sem radikálisak, mint az enyém, ő semmi kivetnivalót nem tett szóvá a jobbikos kommunistákkal kapcsolatban. Remélem Barbara ezt megérted és mellém álllsz.
Martin Killeen
2014-01-19 07:38:12
Kedves Attila!

Nagy kar, hogy nem fog tobbet beirni, miert all be a felig, vagy egeszen kitiltottak soraba? Nem tudom, hogy bent hagyjak-e ezt a keresemet (termeszetesen nem eroltethetem On), mert nem talaltam az utolso Evikenek kuldott valaszomat es fogalmam sincs miert nem? Az legalabb vigasztal, hogy nagyon sokat lehet tanulni, megtudni minden nap, szombaton is. PENTEKEN IRTA A SZERKESZTO, HOGY KESOBB KEZDODOTT AZ ADAS, DE MA SEM TUDTAM MEGHALLGATNI! kERNEK SZEPEN UJBOL SEGITSEGET. kOSZONOM! Szebb jovot! Barbara
HunorMagor
2014-01-19 04:26:09
A nagyszentmiklósi aranykincsek és körülményei http://www.youtube.com/watch?v=-XtANj3uwlc
Régi Jobbikos
2014-01-18 23:54:55
Évek óta mondom, hogy nagyon sokat ártanak a Jobbiknak az erőszakosak és akik nem látják meg a másikban a magyart. Nyitnia kell a Jobbiknak az Orbánból kiábrándultak felé, különben soha nem kerül hatalomra. Rendkivüli volt a Kubinyi előadás a nemzeti királyságról, így már értem, mi folyik a fejünk felett. Keressük a magyar összefogást mert anélkül elveszünk.
Évike
2014-01-18 23:50:56
Azok akikat Attila felsorolt igen sokakat sértettek itt meg folyamatosan pl. Lisbet "nagypofályú hungaricumnak" nevezett valakit csak azért mert nem értett vele egyet. Nem baj, ha megszabadultunk tőlük, igazából a Jobbiknak is ezektől kell megszabadulniuk. Attila is mint a Jobbik munkatársa türelmetlen, erőszakos volt, ráadásul nem válaszolt egy sor kényes kérdésre. Magam nem látok más esélyt a Jobbikra kell szavaznunk, mert a többi katasztrófa, de a Jobbikkal sem vagyok elégedett, csak ők még nem voltak hatalmon. Persze ha volt MSZMP-sekből akarnak képviselőt, tanácsadót, kitartott tanulmányirót akkor rájuk sem fogok szavazni. Egyelőre bízzunk a Jobbikban, ne haggyuk magunkat lefideszesezni. Ha jót akar a Jobbiknak, Attila soha többé ne írjon be sehova, még akkor sem, ha ezért kapja a pénzét. Utóbbi esetben ezen nagyon el kell gondolkodnia, mert az alkalmatlanság a legnagyobb bűn.
Topi
2014-01-18 22:14:18
Váradinak, de másnak is;
"Amikor a változás szelei fújnak, a kétkedők falakat húznak fel, az optimisták pedig vitorlákat"
http://saga2012.com/?id=s22101713992677801
De egyébként - "A történelem viharait csak az a Nemzet éli túl, mely felkészült rá!"
Egy alternatíva Ajózsef feltöltéséhez: http://prohungarianemzetiportal.ning.com/forum/attachment/download?id=6573332%3AUploadedFile%3A43054
Ajózsef
2014-01-18 20:40:41
Kedves Éva!
A "Magyarság" egy érzés, ami vagy van vagy nincs, és ha van azt senki el nem veheti. Az ember érzi, hogy magyar, nem kell azt megmondani vagy elismerni.
-"A magyar ember nemzeti öntudata, az a bizonyos szellemi gyökér, ami a múltból táplálkozva kijelöli az ember helyét, gazdagítja mindannyiunk lelkét, s akárcsak egy szellemi mentőöv, gondoskodik arról, hogy el ne merüljünk a népek tengerében, - lelkünk mélyébe beültetett vallás, mely az Istenbe, és önmagunkba vetett hiten alapszik, s csak, mint magyarok teljesíthetjük hivatásunkat, melyre rendeltettünk. - Egyedül a magyarságtudat teszi magyarrá a magyart, és nemzetté a magyarul beszélő népet!" (Wass Albert)
Topi
2014-01-18 20:10:06
Ellopott Égbolt - első magyar chemtrail ellenes rendezvény

25 perc mindössze
de ha 5 percet nézel belőle, már megerősítve érzed magad: Be akarnak tolni bennünket a vágóhíd ajtaján!
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=66f549c83 És mindezt ráadásnak adják a zsideszek!

http://www.azigazijezus.hu/php/page.php?24
Éva
2014-01-18 20:08:58
Szeretném kérni, hogy Kubínyi Tamás az egyik beszélgető adásban arról beszélne, hogy aki nem tudja "igazolni" tősgyökeres magyarságát, de több generáción keresztül itt él, azt le kell nézni? Vagy aki netán be meri vallani, hogy ősei között tót, sváb vagy egyéb nemzetiségű volt, az ne vallja magát magyarnak?
Na nem nagybetűs magyarnak, mint ahogyan itt valaki ezt írogatta egyik fórumozónak, csak olyan picike magyarnak érezheti magát az ilyen?
Mint tudjuk, viharos történelmünk során betelepítések, kitelepítések gyakran előfordultak, vajjon mindenki egyértelműen vissza tudja vezetni származását?
Ha jól tudom, történelmünk nagyjai közt is többen voltak akik más nemzetiségből származtak, mégis felnézünk rájuk, mint igaz nagy magyarokra.
Éva
2014-01-18 19:51:06
Jó, nem kötelező a jobbikra szavazni, de! Ezt a gyűlölet áradatot, amit a jobbikkal rokonszenvező magyar honfitársaikra zúdít némelyik beíró-az Ica-félékre gondolok-az megdöbbentő. Lecsicskázástól kezdve olyan alantas jelzőkkel illetni magyar testvéreinket-mégha nem is egyfelé szavazunk, ez szégyenletes és szomorú. Nem szándékom lefideszesezni az ilyen beírókat, de azok némelyikére jellemző ez a féktelen gyűlöletes érzés. Lehet, hogy a turáni átok mégis rajtunk van?
Ajózsef
2014-01-18 19:36:38
Kedves Magyar testvérim, feltöltöttem egy könyvet a data.hu-ra:
-"Hogyan ismerjünk fel és azonosítsunk egy zsidót", akit érdekel töltse le mielőtt törölnék.

Link: http://data.hu/get/7321347/Hogyan_ismerjnk_fel_s_azonositsunk_egy_zsidot.rar
letöltéshez kattints az oldal alján a "lassú letöltés" gombra.

Részlet a könyvből:
Kezdetnek sorra vesszük a zsidók testi jegyeit:
Évszázados vándorlásaik alatt mindenféle géneket és alfaji jellemzőket felvettek. Ez jó környezetet teremtett bennük a betegségek számára, ezért általánosan rossz az egészségük. Borzasztó és ritka betegségek hordozói. Közel minden zsidónak van valami fizikai baja, és hajlamos a betegségekre, amikre a legtöbb nemzsidó immunis.
A zsidókkal hosszú ideje kapcsolatba hoznak bizonyos fizikai jegyeket és faji jellemzőket, például a nagy orrot, a "kézzel beszélést", a túlzott pénz- és
jólétközpontúságot, a fösvénységet, a sötét, gyöngyszerű szemeket stb.
Soha ne felejtsd el, hogy néhány nemzsidónak is megvannak bizonyos itt említett jegyek, ezért mindig végy mindent számításba mielőtt ítéletet hoznál, beleértve a nevét és a személyiségét. Sok zsidóról már kinézetre is meg lehet mondani hogy zsidó. Sok gyakorlást kíván, de a végén az ember már kifejleszt egy "hatodik érzéket", és rá fog érezni hogy egy személy zsidó-e vagy sem.
-A zsidóknak különböző típusai vannak, ezek közül gyakran a "Nyugat-európai" zsidót a legnehezebb azonosítani. Habár a zsidók minden fajban megtalálhatók, ez a könyv a zsidók fehér fajon belüli azonosítására koncentrál...
sonaj73
2014-01-18 19:28:02
Valami miatt én egyáltalán nem tudtam nézni az előadást és nem tudom mért
remélem valahogy potolhatom
Ferenc
2014-01-18 17:22:19
Az ÁKT Szerkesztöség figyelmébe !

A mai élö adásnál nincs hang ! ! Miért nem adnak feliratos vagy valamilyen tájékoztatát a nézöknek erröl ?
Topi
2014-01-18 14:34:49
Nem akarok a kialakult vitákba vagy személyeskedésekbe bele ugatni, inkább ajánlok egy kis hasznos olvasni valót; http://magyarmegmaradasert.hu/szerzok/t-zs/tomory-zsuzsa/item/3861-a-magyar-%C5%91svall%C3%A1s-%C5%91skereszt%C3%A9nys%C3%A9g
totya54
2014-01-18 13:57:52
Ica
2014-01-18 13:50:25
attila mint vonacsicska arra törekszik hogy a magyarok megszavazzák a jobbikos volt kommunistákat nyikossal, baranyi tibor elnöki főtanácsadóval barcsendrével és hasonlókkal. ebből nem kapsz, ébreda magyar. aki meg nem szavaz a jobbik-mszmpre az jól le lesz fideszesezve. a magyarok hova áljanak attila?
Anikó3
2014-01-18 13:32:11
Attila!
Eza felelősségháritás nem szép dolog, az összefogást azok akadályozzák elsősorban akik a parlamentben ülve nem minden magyarral keresik a kapcsolatot hanem válogatnak és a többséget elutasitják. A parlamenten kivül a magyarok aránya ma sokkal nagyobb mint belül, ezen neked is el kell gondolkodnod. A történelmi alkotmánnyal kapcsolatban ha bevallottan nincsenek ismereteid, miért szólsz hozzá? Az álláspontod olyan, mintha fakanállal vezényelne egy tábornok hadat. Nem hölgy vagy te véletlenül?
Ajózsef
2014-01-18 11:56:53
Kedves Tibor!
Köszönöm a meghívást, szívesen megszorítanám az ott jelenlevők kezét, de ami késik, nem múlik, nem híába jöttünk mi itt össze Tamás táborában, a Jóistennek terve van velünk. Ígérem amikor legközelebb Pesten járok megkeresem Önt, ha előbb nem, akkor tavasz végén megyek unokaöcsémért a reptérre, akkor jelentkezni fogok.
P.S. Ha esetleg alkalom adódik előbb akkor harcostársakként fogunk egy oldalon állni...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.