Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

HunorMagor
2014-01-28 17:15:23
Béláné Varga

Kedves János, most is félrebeszél, nem szokásom senki után kémkedni, mert az bűncselekmény, én az Antal, Anti, Miklós, Kis Emese, Topi, néven bemutatkozó emberek címére vagyok kíváncsi, aki úgy tudom, hogy egy és ugyanaz az ember, én csak segítség céljából kérném a címét, semmiféle rossz szándékom nincsen irányába, semmi rosszat nem akarok neki, csak segíteni rajta. Úgy gondolom, hogy ez NEM BŰN , remélem, hogy Ön is úgy gondolja!!!!!

És a kérdéseimre sem kaptam eddig választ!!!!!! Akinek a Jóisten a gazdája, annak kötelessége ezekre válaszolni, különben becstelen!!!!!!

Üdvözlettel: Anikó
2014. január 28.

Nos kedves Hölgyem, abban segíthetek, hogy ön akiket keres és segíteni akar rajtuk, ők ha azt akarják hogy ön szívéből és lelkéből segíteni akar rajtuk, akkor itt ha megadják az elérhetőségüket személyesen, akkor segíthet rajtuk.
Topi
2014-01-28 09:22:19
A Magyarok Világszövetsége autóbuszt indít a Székely Szabadság Napjára, melyet a Székely Nemzeti Tanács felhívására 2014. március 10-én, Marosvásárhelyen tartanak.Az autóbusz útvonala és időpontja:Indulás: 2014. március 9-én, 7:00 órakor a Budapest, Hungária körúton lévő, Közszolgálati Egyetemmel szemben lévő MOL- parkolóból.

Az útvonal:Nagyvárad – Körösfő – Bánffyhunyad érintésével – Kolozsvár (városnézés), szállás a Szent Kamill otthonban, félpanziós ellátással.

2014. március 10-én reggel indulás 7:00 órakor. Látogatás a Tordai sóbányában, majd továbbindulás Marosvásárhelyre. Marosvásárhelyen városnézés után részvétel a 17:00 órakor kezdődő autonómia-tüntetésen. Visszaindulás kb.19:00 órakor.

Érkezés Budapestre 11-én, a hajnali órákban.Részvételi díj: 23.000 Ft, amelyet készpénzben vagy banki átutalással, a 10300002-20102159-00003285 számú bankszámlára lehet befizetni.

Jelentkezni lehet a Magyarok Világszövetségének Székházában (Magyarok Háza Bp. V.ker. Semmelweis u.1-3.)Érdeklődni:

v. Hompoth Zoltán főszervezőnél lehet, a 06-20-933-62-94-es telefonszámon.

http://new.livestream.com/accounts/2560855/events/2489667/
Topi
2014-01-27 20:20:43
Topi
2014-01-27 20:01:47
Putyin megmondja azt, amit a magyar kóórmány nem mer http://www.youtube.com/watch?v=Kkn3m1NC1co&honnan=Nemzeti_Hirhalo
Topi
2014-01-27 19:06:51
Tisztelt Választópolgár!

Fideszes aktivistánk a közeljövőben felkeresi Önt, adja nekünk a támogató aláírását.

Ön most nagyon fontos nekünk.

Már nem tekintjük Önt panelprolinak, vidéki bunkónak, nyuggernek, szellemi homlesznek.

Már abban sem hiszünk, hogy csak az Ön generációjának kihalásával teremthető meg a modern társadalom Magyarországon. Magyarnak tartjuk akkor is, ha nem ránk szavazott, sőt akkor is, ha nem lép be a Magyar Csapatba.

Felejtse el a sértéseket, mi is elfeledtük mivel sértegettük Önt, Tisztelt Választó, mert most szükségünk van az együttműködésére. Folytatni akarjuk a nagyszerű kormányzásunkat.

Továbbra is trafikot, földet, kaszinót, állami állást adunk a haveroknak.

Dúsgazdaggá tesszük a barátokat. Számolatlanul osszuk a lóvét a szövetségeseinknek.

Beteljesítjük Viktorunk nagy álmát. Minden fideszes polgármester kap egy böhöm nagy stadiont, Ön pedig ingyenjegyet a meccsekre. Addig folytatjuk a rezsiharcot, ameddig valóban elég nem lesz 47 ezer forint a megélhetéshez, de ha ez kevés, akkor Pintér barátunk ingyen kecskét, Hegedüs Zsuzsi barátnénk pedig tyúkokat osztogat. Még a panelproliknak, - bocsánat- , az iparosított technológiával készült házak lakóinak is. Kerényi Imi ingyen újságot osztogat, ebből megtudhatja micsoda jólétben él Ön , tisztelt Választópolgár. Megteremtjük az egymillió új munkahelyet is. Félmilliót Londonban, félmilliót közmunkában.

A köztévé folytatásos sorozatot közvetít Lázár barátunk fergeteges vadászatairól, így Ön is részesedhet ebből az örömforrásból. A négymillió szegénynek pedig fácánlevest osztogatunk.

Soha nem látott egészségügyet teremtünk! A közoktatásról már ne is beszéljünk.

Tisztelt Választópolgár!

Közösen egy gazdag és büszke országot építünk.

Mi gazdagodunk, Ön meg büszke lehet ránk.

Magyarország jobban teljesít!

Mi szeretjük Önt. Maga is szeressen minket.

A szavazatával.
Topi
2014-01-27 17:39:21
HunorMagor
2014-01-27 17:13:42
Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!!!!!

Ön a választási biztosok kinevezésére, megválasztására 1 napot adott, ( 2014, január 23,) legalább is, csak erről a napról lehetett tudni, mert nem láttam, hogy ez meg lett volna hirdetve, gondolom, hogy már kiválasztották erre a célra a "megfelelő embereket ".

Ha Ön erre, a fontos dologra csak egy napot szán, akkor, ami a Magyar Nép, a Magyar Nemzet és az egész világ számára a LEGFONTOSABB dologban, a kettős állampolgárság, /izraeli-magyar/, és szabadkőműves, az összes a Parlamentben dolgozó kormánytagok, képviselők, az Ön és a Köztársasági Elnök stb. listáját, még ezen a héten hozza, hozassa nyilvánosságra, mert ez nem olyan nagy követelmény, hiszen mindenki tudja magáról, akit ez illet, csak jelentkezniük kell és már meg is van a lista!!!!!!!!

MOST EZ A LEGFONTOSABB DOLOG, A MAGYAR NÉP, MAGYAR HAZA SORSÁRÓL DÖNTÜNK!!!!!!!!

A MAGYAR NÉPNEK JOGA!!!! VAN ERRE, ÉS ÖNNEK PEDIG KÖTELESSÉGE!!! EZT MEGTENNI, MERT MINDENKINEK JOGA MEGTUDNI, HOGY KIRE ADJA A SZAVAZATÁT, HA EZ ELMARAD, AZ HAZAÁRULÁS, A LEGSÚLYOSABB BŰNCSELEKMÉNY!!!!!

A VÁLASZTÁSOKON ILYEN EMBEREK NEM LEHETNEK A MEGVÁLASZTANDÓK LISTÁJÁN, ÉS SEMMILYEN LISTÁN!!!!! HA EZ ÖNT IS ÉRINTI, AKKOR ÖN SEM ÉS A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÚR SEM!!!!!! ENNEK ELMARADÁSA SZINTÉN HAZAÁRULÁS, A LEGNAGYOBB BŰNCSELEKMÉNY!!!!! AKKOR ÖNNEK LE KELL MONDANIA PARLAMENTESTŐL, KORMÁNYOSTÓL, BÍRÓSÁGOSTÓL ÉS MINDEN FONTOS SZERVEZETESTŐL, MERT HA EZ NEM TÖRTÉNIK MEG, AKKOR EZ IS HAZAÁRULÁS, A LEGSÚLYOSABB BŰNCSELEKMÉNY A MAGYAR NÉP ÉS AZ EGÉSZ VILÁG ELLEN IS!!!!!!!!!!!

Ha ezt Ön nem teszi meg, akkor ez is HAZAÁRULÁS ÉS A LEGSÚLYOSABB BŰNCSELEKMÉNY!!!!!!!!!! KÖTELESSÉGE MEGTENNI, MERT ENNEK SÚLYOS KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK MERT A JÓISTENNEL, FORDUL SZEMBE!!!!!!!

Mivel cionista megszállás alatt van az ország, mert erről lehet olvasni, nagy veszélynek van kitéve a Magyar Nép!!!!!!! Ön pedig a szekértolójuk, mert erről is lehet olvasni!!!!!!

A cionista megszállásra a legjobb bizonyíték az Illumicorp videó és a Bill Gatesről szóló videók, Simon Peres, Magyarország felvásárlásáról szóló beszéde,
a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve, valamint a Talmud!!!!!!!!!! Idézek is belőle:

" A gójok, ( nem zsidók ) legjobbjait is meg kell ölnötök."

" Bálám, ( Jézus ) feltámadt holtából és forró ondóban főzetéssel bűnhődik. Mindazokat, akik utánozzák a zsidó bölcsek szavait és bűnt követnek el Izrael ellen ( például keresztények ) forró ürülékben főzik."

" Ő ( Szűz Mária ), aki hercegnőktől és kormányzóktól származott, ácsok kurvája volt "".

Rab Judah , Samuel nevében jelentette ki:

" A pogányok tulajdona ugyanolyan, mint a sivatagi föld, aki először teszi rá a lábát, azé lesz a tulajdonjog."

" Ha egy zsidó kísértést érez arra, hogy valami rosszat cselekedjen, akkor menjen egy olyan városba, ahol nem ismerik őt és ott tegye a rosszat."

" Ha egy zsidó nem zsidóval pereskedik, ha teheted, a zsidó törvény szerint ítélkezz és a nem zsidónak ezt mondjad: így van ez a mi törvényeink szerint."
stb. stb.

Magyarországon nincsenek ő törvényeik, csak MAGYAR törvények vannak és lehetnek!!!!!!!!

A Világ nagy embereinek megállapításai a zsidókról::::::

CICERO- Kr. születése előtt, az első században élt római államférfi, író:::

" A zsidók egy sötét és visszataszító erő része. Tudjuk, hogy klikkjük számos tagból áll, hogy mennyire összetartanak és szövetségeik milyen hatalommal bírnak. Csirkefogók és gazemberek népe. "

SENECA: I. századbeli római filozófus:
" Ennek a legbűnözőbb népnek a szokásai olyan erőszakosak hogy azokat minden ország elfogadta, a meghódítottak kényszerítették törvényeiket a hódítókra."

DIO CASSIUS: II. sz.-beli római történész.: Leírja a kegyetlen zsidó felkelést a római birodalom ellen, amely a birodalom hanyatlásának a kezdetét jelentette. A zsidók mind a rómaiakat, mind a görögöket elpusztították. Megették áldozataik húsát, beleikből övet csináltak és vérükkel kenték be magukat."

AQUINOI SZENT TAMÁS: 13. sz-beli filozófus a Zsidók uralma c. művében írta:
" Nem lenne szabad megengedni, hogy a zsidók megtartsák, amit mások kiuzsorázásával szereztek. Legjobb lenne munkára kényszeríteni őket, hogy maguk keressék kenyerüket meg, ahelyett, hogy semmit sem tesznek és kapzsi módon élnek."

JÉZUS KRISZTUS - a zsidókhoz tartott beszédéből, Szent János evangéliumában, VIII.: 44:

" Olyanok vagytok, mint atyátok az ördög és ugyanolyan kéjsóvárak vagytok, mint ő. Ő elejétől fogva gyilkos volt és nem ismerte el az igazságot, mert benne nincs igazság. Ha hazudott, a saját maga hazugságát mondta. Mert ő hazug és a hazugságok atyja" Mire a zsidók ezt válaszolták, ebből világos, hogy Jézus a zsidókhoz beszélt."

MÁRIA TERÉZIA: Ausztria, Magyarország és Csehország királynője. ( 1771- 1789 ):

" A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással, írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek egy másik kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, akik csalásukkal, uzsorájukkal és pénzkölcsönzésükkel elszegényítik az embereket és semmitől sem riadnak vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen, amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük. "

Egy neves írónk azt mondja: A zsidó faj egyebet sem tesz, mint a Talmud szellemében szerez batyuból vagyont.

A fele - sem - tréfa ?

Apu, mi a demokrácia?
Az a rendszer, ahol a zsidók lenyúlhatják a többiek javait.
És mi az antiszemitizmus?
Amikor ezt a szenvedő fél szóvá meri tenni...


" Mi más rendre vágyunk:
Vagy igazi világ lesz,
Vagy nem lesz itt semmi." ( Ady Endre )

" Az az ország, amelyik tiszteletben tartja az ősök örökségét, csak annak van jövője.!!!!"

KEMÉNY BESZÉD.

" Kell, hogy történjenek csodák,
amiket tíz nemzedék megemlegessen.
Példákat kell adni a nemzetnek
amik a szíveket megerősíték.
Hóhérpallost a rabszolgahadaknak,
Addig nem fog győzni a szabadság ügye,
amíg a magyar nemzet
saját áruló korcsivadékának hulláiból
olyan hegyet nem rak, mint a Mátra,
s a döghalom tetején
az utolsó áruló apát a saját fia le nem nyakazza!!" ( Jókai Mór )

Mivel Ön a megválasztásakor elszámoltatást ígért, de ez nem történt meg, a Magyar Népet becsapta, félrevezette, ezzel az ígéretével 2/3-ot tudott szerezni, mindenki ezt várta Öntől, így méltatlanná vált Magyarország miniszterelnökének a posztjára. MONDJON LE!!!!!!

És a fenti bizonyítékok miatt, pedig HOZZA NYILVÁNOSSÁGRA sürgősen, a kettős /izraeli-magyar/, a szabadkőművesek, Parlamentben dolgozó, összes érintett képviselő, kormánytag listáját!!!!!!!

VÁRJUK SÜRGŐSEN A LISTA NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALÁT!!!!!!!!!!! Jobbikostól, Fidesz-KDNP, MSZP, DK, LMP, tehát az összes érintett parlamenti pártra vonatkozólag!!!!!!!!


Tisztelettel: Varga Béláné
Budaörs
Mozdony u 1.

2040.Budaörs, 2014. január 27. 07: 17.
Topi
2014-01-27 16:40:48
HunorMagor
2014-01-27 16:01:29
Kedves Topi !

A Jó Isten áldjon meg ! Most már érthető az, hogy Horty Miklós tervét amit az angolokkal ismertetett, hogy a teljes Magyar zsidóságot a szent földre menekítse miért állították le Angliában a zsidó rabbik nagy tanácsa. Az angolok rábólintottak Horty megoldására, és akkor zsidó rabbik jelentek meg, és leállították a Magyar zsidók szent földre való telepítését amit a Magyar állam hitler akciója előtt már véghez is vitt volna. Abban az időben éppen az angolok bitorolták a szent földet, és éppen ezért kellett az angolokkal egyeztetni Horty Miklósnak a Magyar zsidóság szentföldre való menekítéséhez. Ha ezt jóvá hagyták volna, akkor a Magyar zsidóság nem auswicba megy üdülni, hanem a szentföldet lakta volna be.
A Jó Isten előtt drága Magyar testvéreim, a zsidó ügyben sőt a háború ügyében is, csak a Magyar nép az aki tiszta kezeket emelhet föl ha jól tudom .
Topi
2014-01-27 10:52:08
Kedves Székelyföldi, azokat a mocskos tetűhintás ganéjokat kellene viszont laposra verni, akik az ellentüntetőket megfizették e piszkos munkára!!!!

http://tet.network.hu/club/tet/blog/tet_klub_hirei/ideje-megtudni
HunorMagor
2014-01-26 22:50:20
És mindezt a sok gyalázatot a zsidóknak köszönhetjük, mert ha nem kavarták volna a szart akkor ez a nemi betegséggel fertőzött bolsevik banda, labdába sem rúghatott volna az ő közreműködésük nélkül. Na ez volt az igazi szenvedés, nyomorult holokauszt imádók, a ti szenvedésetek lágy simogatás ahhoz képest, amit ti a Magyarokkal tettetek !
Mi legyen a büntetésetek ?
Topi
2014-01-26 21:37:54
Topi
2014-01-26 19:50:43
1994-ben Horn Gyula Schweitzer főrabbi utasítására tiltotta be
Chrudinák zsidóávósokat leleplező filmjét!


5.1 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=Vowv0k5TzgQ&feature=player_embedded

5.2 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=swlijp5gWL0&feature=player_embedded

5.3 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=y1zz-Yb1ftA&feature=player_embedded

5.4 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=lDB8LVN9BTY&feature=player_embedded

5.5 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=CLboDQ9OFuI&feature=player_embedded

Ávósok - a zsidó dinasztia hatalma (betiltott dokumentumfilm 1994-ből)

*Kik is azok az ávósok? Az utóbbi évek irodalmából erre talán már
sikerül adekvát választ adnunk. Ám arra a kérdésre, hogy a
Magyarországon élő zsidók körében miért tabutéma, illetve miért
minősül antiszemitizmusnak az, ha az ávós dinasztiák származását
firtatjuk, vagy csak szóvá tesszük, nos, erre a kérdésre a 21.
század beköszöntével sem tudtunk válaszolni. Mármint mi, mint a
magyar társadalom egésze. *
A nemzeti radikális oldal már régóta tudja és próbálja ismertetni
hazánk szélesebb rétegeivel, hogy a kommunista diktatúra
kialakításában, az ávósok által elkövetett vérengzésekben, a
Tanácsköztársaság borzalmaiban, ’56 leverésében és az azt követő
megtorlásokban milyen nagy szerepet játszottak a zsidók.
A téma ismertetésének egyik úttörője Chrudinák Alajos, a Magyar
Televízió egykori sztárriportere. Chrudinákról sok mindent el lehet
mondani, jót és rosszat egyaránt, illetve fel lehet vetni azt is,
hogy ő maga is kiszolgálta a kommunista titkosrendőrséget egy
időben. Ettől függetlenül munkássága kitörölhetetlen a hazai
sajtótörténetből, és visszatekintve az elmúlt húsz év hazai
televíziózásának eredménytelenségére, azt nyugodtan kijelenthetjük:
hiányzik Chrudinák, hiányoznak a Chrudinákok.
1994-ben, abban az esztendőben, amikor az ’56-os forradalom
leverésében és az azt követő megtorlásokban pufajkásként segédkező
Horn Gyulát az alapos agymosáson átment magyar nép miniszterelnökké
választotta, akkor adták át a Magyar Televíziónak Chrudinák Alajos
és Kubinyi Ferenc legújabb filmjüket, „Ávósok – A kommunista párt
terrorszervezete” című három részből álló dokumentumfilmjüket. És
ebben bizony nemegyszer elhangzik az ÁVH-alapítók adatainak
felsorolásakor, „vallása: izr.”. A filmet azon nyomban betiltották.
Az erről szóló hírt pedig Kocsis L. Mihály, akkoriban műsorigazgató
írta meg Kubinyi Ferencnek. Ha minden igaz, ugyanis az alábbi
levelet csak írott formában találtuk meg a világhálón, annak
eredeti, beszkennelt példányáról nem tudunk. Ettől függetlenül
közzétesszük, bízva abban, hogy olvasóink közül hátha valaki közel
állt az MTV belső köreihez abban az időben, és érdemi információval
ki tud minket segíteni. (*Frissítés:* Azóta sikerült megszereznünk,
lásd a gépelt változat alatt.)
A levél:
/(Kelt Budapest, 1994. március 25. Ikt. sz.: M/69/94. Feladója
Magyar Televízió, Kocsis L. Mihály műsorigazgató)/
*Kubinyi Ferenc történész úrnak *
*Tisztelt Kubinyi Úr!*
Szeretném tájékoztatni arról, hogy az Ávósok I-III. című
dokumentumfilm ismétlését, amely a Magyar felmúlt – a törvénytelen
szocializmus című történelmi sorozat részeként került sugárzásra a
Magyar Televízióban, dr. Nahlik Gábor alelnök úr utasítására vettük
ki a műsorból. Tájékozódásom szerint erre valóban az izraelita
hitközség, illetve különböző zsidó szervezetek tiltakozására került sor.
Az említett szervezetek és név szerint dr. Schweitzer József főrabbi
kifogasolták az ávós tisztek életrajzában a zsidó származás
túlhangsúlyozását, amelyre most, a Holocaust 50. évfordulóján
különösen érzékenyek zsidó, illetve zsidó származású polgártársaink.
Az Alelnök úr a Főrabbi úrral folytatott beszélgetésen végül is
akceptálta ezt az észrevételt, s ezért hozta meg a fenti intézkedését.
Arról pillanatnyilag nem tudom tájékoztatni, hogy vajon sor
kerülhet-e a sorozatnak egy későbbi, kevésbé érzékeny időpontban
történő megismétlésére.
Kérem, fogadja el tájékoztatásom, egyben szeretném felhívni a
figyelmét arra, hogy levelemnek publikálásához semmilyen formában
nem járulok hozza.
A fentieket Önnek válaszolva, személyes tájékoztatásul adtam.
Megértését köszönve, szívélyes üdvözlettel:
*Kocsis L. Mihály* (s.k.)
(SzKR nyomán Geyer, Kuruc.info)
És az eredeti levél:
E levél megjelent Kubinyi Ferenc Fekete lexikon c. 1994-ben kiadott
könyvében fénymásolatként is.
A könyv azóta természetesen teljesen eltűnt a könyvpiacról.

A film:
És akkor tekintsék meg a film első részét. (A dokumentumfilm három
részből áll, mindegyik rész öt videót tesz ki a Kuruc.infón.)
Elöljáróban szeretném megismételni: a film 1994-ben készült, az
akkori ismeretanyagnak megfelelően a köztelevízió számára. Ne várjon
senki tomboló zsidóellenességet, illetve ne rajtunk kérje számon, ha
ilyen irányú hiányérzete támad. Ám a ridegen bemutatott tények, a
származás nem elhallgatása önmagában is eléggé üt. A második rész
szombaton következik.
5.1 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=Vowv0k5TzgQ&feature=player_embedded

5.2 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=swlijp5gWL0&feature=player_embedded

5.3 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=y1zz-Yb1ftA&feature=player_embedded

5.4 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=lDB8LVN9BTY&feature=player_embedded

5.5 rész:
http://www.youtube.com/watch?v=CLboDQ9OFuI&feature=player_embedded

**Ajánló: ***ÁVH - történelmi olvasókönyv 4.*
http://hazaiporta.hu/index.php?url=termekkartya.php&termek_id=333&info=AVH_-_tortenelmi_olvasokonyv_4._Kahler_Frigyes_Adalekok_az_egyhazuldozes_tortenetehez_1945-1956>
**(x)**
Peter123
2014-01-26 19:07:38
Ígérem hogy egy jó darabig le álok. Nem sokkollak tovább benneteket.De ahogy mondtam az adásban is,vétkesek között cinkos aki néma.
Peter123
2014-01-26 19:03:34
Topi
2014-01-26 18:32:58
Peter123
2014-01-26 15:48:48
A magánvéleményem Pál apostoltól, vizsgáljátok meg a lelket és ami jó azt tartsátok még és ami nem azt dobjátok ki.Van egy sanda gyanúm hogy az ILLUMINÁTUSOK már mindenhova beférkőztek.Az én Pápám még mindíg 16 BENEDEK.
Ajózsef
2014-01-26 13:11:15
Kedves fórumtársaim!

-Sok beszédnek sok az alja, ha leegyszerűsítjük a dolgokat könnyeben megértjük.
Ki írányítja a pártokat, egyházakat? Talán mi, hívők, tagok? Nem! Ők írányítják a hívő tagságot, és akinek nem tetszik, az jobb esetben elmehet, rosszabbik esetben kirúgják. Ugye nem kell példákat sorolnom.
Vágyaink álmaink megfogalmazása egy dolog, a pártpolitika és egyházpolitika egész más, azoknak elszenvedői vagyunk, nem irányítói. Körülbelül annyi értelme ennek, mint a felhők terelgetésének az égen.
A küldött vezetőinktől várjuk, hogy kivezessenek a gödörből amibe ők és elődeik, aljas indokból, szánt szándékkal, belevezettek.
Felfelé, a Jóisten felé szabad az út. Aki nem rest, tenni akar saját maga és hazája érdekében az kérje az útmutatást, meg fogja kapni. Az ima a mi csodafegyverünk, ha a kritikus tömeget elérjük, elindítunk egy lavinát amit nem tudnak már megállítani a sátánfattyak.
Topi
2014-01-26 09:58:05
HunorMagor
2014-01-26 09:17:55
Kedves Czékus Jób !

Önnek is nagyon szépen köszönöm az értékes információt, a Jó Isten áldja meg önt .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.