Kubínyi Tamás
Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás hírek Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás televízió Kubínyi Tamás Kubínyi Tamás

Fórum

A fórum használatához jelentkezz be!

 

Álmos Király Televízió

Műsorainkkal kapcsolatos véleményt előfizetőinktől szívesen fogadunk itt.

 

Topi
2014-02-06 12:12:22
Torontóban szélsőliberális erők próbálták megakadályozni a lakossági fórumot, de Londonhoz hasonlóan ott is kudarcot vallottak.

http://alfahir.hu/kanadaban_se_tudtak_megakadalyozni_a_jobbik_forumat
miskolcilaci
2014-02-06 09:38:25
Titkos EU terv az autók távirányítással történő megállítására

130502_surveillance_boston_660
Az Európai Unió titokban egy autóba szerelhető „távirányításos megállító” eszköz kifejlesztésén dolgozik, ami lehetővé tenné a rendőrség számára, hogy az irányító központból egyetlen gombnyomással bármilyen járművet megállítson.

A titokban ülésező EU bizottság rangidős rendőrtiszt tagjaitól származó titkos dokumentumok szerint a „Távirányításos járműmegállítás” címet viselő terv egy kiterjedtebb rendfenntartói megfigyelő és nyomonkövető intézkedéscsomag része.

„A projekt egy olyan technológiai megoldás kidolgozását célozza, ami az EU-ba belépő valamennyi járműre alkalmazható szabványt eredményez majd,” áll a titkosított dokumentumban.

Az eszközt, ami az évtized végére elvileg minden új járműben benne lehetne, az irányító központban, a számítógép lőtt ülő rendőrtisztek tudnák aktiválni.

Aktiválást követően a menekülő ember vagy gyanúsított autója megállna, az üzemanyag utánpótlás megszűnne és a gyújtás is lekapcsolna.

A technológia célja (a dokumentum szerint), hogy véget vessen a veszélyes autós üldözéseknek és megszüntesse az eddig használatos feltartóztatási módszereket, mint például az abroncsok kilukasztását.

A javaslatot a rendőri együttműködés EU-n belüli összehangolásáért felelős európai munkacsoport égisze alatt, „Európai Rendvédelmi Technológiai Hálózat” (Enlets) néven, a nyilvánosságtól védve működő szervezet készítette.

A dokumentumokat a rendőri intézkedéseket, állami megfigyelést és az állampolgári jogokat figyelő Statewatch nevű európai szervezet szivárogtatta ki, mivel tartanak attól, hogy a technológia súlyosan sértheti az állampolgári jogokat.

Tony Bunyan, a szervezet igazgatója a következőket nyilatkozta:

„Már most is komoly gondok vannak a rendőri járműleállítási és átvizsgálási eljárásokkal és nem tudni, hogy ezeket az autókat miért akarják megállítani. Jó lenne tudni, hogy tényleg egy széleskörű problémáról van-e szó. Lássuk a bizonyítékokat, hogy tényleg létezik a probléma, és ha igen, akkor fektessük le az alkalmazás szabályait.”

A megállító és megfigyelőrendszer kifejlesztését az EU Belső Biztonsági Operatív Együttműködéssel Foglalkozó Állandó Bizottsága (COSI) már jóváhagyta.

A szintén titokban ülésező COSI bizottságot a 2010-es Lisszaboni Szerződéssel állították fel, az európai biztonságpolitika kifejlesztésére és bevezetésére.

A terv ellen több uniós képviselő is tiltakozott.

Nigel Farage, az UKIP elnöke „hihetetlennek és drákóinak” nevezte a lépést.

„Már az ötlet is visszataszító,” mondta. „Tiltakoznunk kell a szabadságunk ilyen módon történő megcsorbítása ellen és szavazzunk az EU Nagytestvér-állama ellen májusban.”

Eközben az óceán túlpartján egy olyan rendszer kidolgozásán fáradoznak, amiben a hálózatra kötött járművek kommunikálni tudnak majd egymással, folyamatosan közölve mindenkori helyzetüket a többi autóval.

Az Egyesült Államok kormánya olyan vezeték nélküli kommunikációs technológia bevezetését tervezi, ami szerintük lecsökkenti majd a balesetek számát és idővel az üzemanyag fogyasztás csökkenéséhez is vezethet.

gm-v2v-communication-demonstration-in-car
Az amerikai közlekedési hatóság (TSA) hamarosan kiadja a kezdeményezésről készült jelentését a 3000 gépjármű bevonásával végzett kísérletről. A gépjárművek közötti kommunikációt vizsgáló kísérletet 2012-ben kezdték a Michigan állambeli Ann Arbor-ban.

A jelentés nyilvánosságra hozatalát követően élesben is elkezdődhet a technológia bevezetése. A hivatal tervei szerint az úgynevezett V2V eszközök minden új járműben a kötelező felszereltség részét képeznék.

A V2V kommunikáció a laptopok és mobil telefonok által is használt 802.11 vezeték nélküli hálózati szabvány egyik változatát használja, csak telefonok és laptopok helyett autókat kapcsol össze, amelyek így másodpercenként 10 alkalommal képesek egymással a sebességre és pozícióra vonatkozó információkat cserélni. Ez például elég arra, hogy jelezze egy autónak, hogy az előtte haladó éppen tövig nyomta a féket.

A hatóság tervei szerint idővel a technológiát tovább fejlesztenék, hogy az a vezető beavatkozása nélkül is tudjon fékezni vagy félrerántani a kormányt.

Az amerikai közlekedési minisztérium még az idén elkezdi tesztelni a rendszert és annak a lakosság általi elfogadását hat nagyvárosban.
http://idokjelei.hu/2014/02/titkos-eu-terv-az-autok-taviranyitassal-torteno-megallitasara/

NEMZETI JELKÉPEINKEN GÚNYOLÓDNAK HOLMI FÉRGEK
http://www.hidfo.net/2014/02/03/nemzeti-jelkepeinken-gunyolodnak-holmi-fergek

TÉVÉ ELŐTT FEKSZIK A MAGYAR NÉP
http://www.hidfo.net/2014/02/05/teve-elott-fekszik-magyar-nep

Több ezren áram nélkül, és a védőgát egy része is összeomlott.
http://www.bbc.co.uk/news/uk-26044073
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-26048813

Spanyolország. A vihar miatt egy műszaki hibás teherhajó nekiütközve a védőgátnak, kettétört.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-26058173

Képviselő, aki elmondja az igazat.
http://www.youtube.com/watch?v=Qa1wGlGbTVI
Ajózsef
2014-02-06 07:35:37
Kedves Tibor!
Lelkileg szellemileg önállónak lenni a legnehezebb. Vezető nélkül elindulni nem lehet, de egy idő után a célt kell követni, nem az útról letérő gyarló embert.
A cél nem egy habsburg jobbján jópofizni, azon a széken ülve jó alattvaló lehet az ember, de kuruc már nem.
Mint már egyszer írtam, sajnos el vagyunk árasztva hamelini furulyásokkal, akik főállásban nemzetiek, az a szerepük, hogy vezetgessenek minket. De én bízom a jövőben, úgy érzem, a Magyar lélek ébredezik. Közeledik a mi időnk, csak attól félek nehogy ne ismerjem fel, vagy félreismerjem azt az embert akitől a Magyar nemzet jövője függ.
Baráti üdvözlettel, József.
Topi
2014-02-05 22:25:33
Topi
2014-02-05 18:51:44
Ajózsef
2014-02-05 17:05:24
Benedek, a videó magáért beszél,
Ajózsef
2014-02-05 15:54:42
pardon, Otto 05perc 19mp-kor köszöni meg a nyalást.
Ajózsef
2014-02-05 15:49:15
A tegnapi műsorban említett Cey-Bert Róbert Gyula a nemzeti máz alatt labanc, ezt nem titkolja, de nem is dicsekszik vele.
Tessek megnézni a saját honlapján szereplő videót, Habsbur Otto 89.születésnapjáról, aminek rendezője volt.
A nyalás kezdete 1p 16mp (sajnos megvágva) és Otto meg is köszöni neki 15perc24mp (szintén megvágva)
link: http://www.cey-bert.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=114&Itemid=40

A Magyarságról irt könyveit olvasva ezt is figyelembe kell venni.
Ajózsef
2014-02-05 12:35:21
Ne kerteljünk:
-A kazár fajtájú cionista zsidó Lázár János összehívta a magyarországi cionista zsidókat február elejére, hogy párbeszédet folytassanak, márciusban azonban már nemcsak ők, hanem Európa vezető rabbijai és az izraeli főrabbik is Budapestre jönnek. Hogy miért? Kitalálják? Megvan? Igen. Azért, hogy tiltakozzanak a magyarországi antiszemitizmus ellen.
-Úgy tudni, a cionista kollaboráns seggnyaló "magyar" kormány magas beosztású megélhetési emberei is ott lesznek a fórumon. Együtt ajvékol az igaz magyarság ellen, a sok alja senkiházi.
forrás:
http://prohungarianemzetiportal.ning.com/profiles/blog/show?id=6573332%3ABlogPost%3A43664&xgs=1&xg_source=msg_share_post
miskolcilaci
2014-02-05 08:11:15
Több száz rabbi jön Budapestre tanácskozni
ORIGO 2014. 02. 03. 22:24
Lázár János összehívta a magyarországi zsidókat február elejére, hogy párbeszédet folytassanak, de márciusban már nemcsak ők, hanem Európa vezető rabbijai és még az izraeli főrabbik is eljönnek, hogy tiltakozzanak a magyarországi antiszemitizmus ellen.
Tiltakozásul a feléledő magyarországi antiszemitizmus ellen Budapesten tartja meg gyűlését az Európai Rabbinikus Központ (RCE) március 24–25-én – írta a European Jewish Press.

A gyűlésen több száz rabbi vesz majd részt, köztük nemcsak Európa több országából érkeznek, hanem jelen lesz David Lau és Jichák Jószef izraeli főrabbik is. A lap szerint a magyar kormány magas beosztású tagjai is részt vesznek a fórumon.

Lázár János a múlt pénteken összehívta a Zsidó Közösségi Kerekasztalt február 6-ára, de ez a szervezet csak a magyarországi zsidó közösségek és a kormány közti párbeszéd előmozdítására hivatott, nem azonos az Európai Rabbinikus Központtal.

Menachem Margolin, az RCE és az Európai Zsidó Szövetség vezetője azt nyilatkozta, hogy "nem könnyű zsidónak lenni 2014-ben Magyarországon, az elmúlt években az antiszemita megmozdulások száma drasztikusan növekedett". Azt mondta, a konferencia célja, hogy támogassák a helyi zsidó közösségeket.
http://www.origo.hu/itthon/20140203-tobb-szaz-rabbi-jon-budapestre-tanacskozni.html
HunorMagor
2014-02-05 03:23:41
Áldás rád Ajózsef, én köszönöm !
Ajózsef
2014-02-05 00:46:23
SZABADKŐMŰVESEK 2002-ben a magyar politikai életben:

-Áder János francia (Fidesz) köztársasági elnök
-Balsai István PALLAS (német) MDF
-Bányász Rezso B’nai-Brith (USA) MSZP
-Baráth Etele PALLAS (német) MSZP Kámzsás
-Bauer Tamás B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Bokros Lajos PALLAS (német) MSZP
-Bolgár György B’nai-Brith (USA) MSZP
-Boross Péter PALLAS (német) MDF KGB utódja
-Dávid Ibolya B’nai-Brith (USA) MDF
-Demján Sándor B’nai-Brith (USA) Trigránit
-Demszky Gábor B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Donáth Ferenc PALLAS (német) MSZP Evangélikus Lelkész
-Elek István PALLAS (német) MDF
-Eörsi István B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Eötvös Pál PALLAS (német) MSZP Népszabadság
-Eszterházy Péter (francia) SZDSZ
-Farkasházy Tivadar B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Füzesi Tibor (francia) KDSZ
-Glatz Ferenc PALLAS (német) MTA
-Horn Gyula PALLAS (német) MSZP
-Izsépy Tamás (francia) KDSZ
-Jancsó Miklós (francia) B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Jeszenszky Géza B’nai-Brith (USA) MDF
-Kapolyi László B’nai-Brith (USA) MSZDP
-Keleti György PALLAS (német) MSZP MOSZAD
-Keleti Györgyné PALLAS (német) MSZP MOSZAD
-Kerényi Imre PALLAS (német) SZDSZ
-Kiss János B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Konrád György PALLAS (német) SZDSZ
-Kónya Imre PALLAS (német) MDNP
-Kóródi Mária PALLAS (német) SZDSZ
-Kosáry Domokos PALLAS (német) MTA
-Kovács László (francia) MSZP
-Koszeg Ferenc PALLAS (német) SZDSZ
-Kukorelly István PALLAS (német) MSZP
-Kupa Mihály PALLAS (német) CENTRUM
-Lengyel László PALLAS (német) MSZP
-Liebmann Katalin PALLAS (német) FKgP
-Lovas István B’nai-Brith (USA) Fidesz
-Mádl Ferenc (francia) KE
-Magyar Bálint B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Makovecz Imre PALLAS (német) MDF
-Martonyi János (francia) Fidesz
-Márványi Péter B’nai-Brith (USA) SZDSZ Riporter
-Medgyessy Péter (francia) ME
-Németh Sándor B’nai-Brith (USA) HIT
-Orbán Viktor B’nai-Brith (USA) FIDESZ
-Paskai László PALLAS (német) Pacific Bíboros
-Pető Iván B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Pintér Dezso B’nai-Brith (USA) TV-2
-Pokorni Zoltán (francia) Fidesz
-Popper Péter PALLAS (német) SZDSZ
-Pusztai Erzsébet PALLAS (német) MDNP
-Schmitt Pál (francia) NOB KE Fidesz
-Sólyom László PALLAS (német) AJ KE
-Suchmann Tamás B’nai-Brith (USA) MSZP Rabbi
-Sugár György B’nai-Brith (USA)
-Surányi György B’nai-Brith (USA) MNB
-Surján László PALLAS (német) KDSZ
-Szabad György PALLAS (német) MDF
-Szabó Iván PALLAS (német) MDNP
-Szájer József PALLAS (német) Fidesz
-Székely Péter B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Szentiványi István B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Szörényi Levente PALLAS (német) MDF
-Timár György PALLAS (német) FKgP
-Torgyán József francia FKgP
-Varga László B’nai-Brith (USA) Fidesz CIA
-Vértes Csaba PALLAS (német) GKI
-Vizy E. Szilveszter PALLAS (német) MTA
-Zwack Péter B’nai-Brith (USA) SZDSZ
-Tamás Gáspár Miklós B’nai-Brith (USA) SZDSZ

Fentiek a Szövetség Fiai - alsó fokon!
A Szövetség: Isten /Jahve / és Ábrahám szövetsége: B’naiBrith (USA)

Forrás: sárdobálo.blog.hu, corpuscuit.us
Ajózsef
2014-02-05 00:18:30
azt hittem nagyon ügyes vagyok... de nekem sem sikerült, marad a link bemásolás,
Ajózsef
2014-02-05 00:15:58
Kedves Hunor Magor, köszönöm, hogy feltetted a Magyarországi szabadkőműves prosti politikusok és tettestársaik névsorát.
Nem volt utána szóköz azért nem kapcsolódott, engedelmeddel megismétlem a linket,

http://www.e-ido.com/Europai_Ido_2012-18---14-oldal.pdf
Apista
2014-02-04 21:37:42
Kubínyi Tamás
2014-02-04 21:10:42
Köszönöm, Tibor! Továbbítom a munkatársaimnak, az éltet bennünket, hogy vannak, akik értékelik a munkánkat.
HunorMagor
2014-02-04 19:02:10
Drága Magyar Testvérem !

Ültesd el ezt a kis magot, Magyar vagyok és örökké megmaradok !
Azért teremtett az én Jó Istenem, hogy mindörökké élhessek, ha
meghalok, én akkor is élek, mert örökségül ez jutott nékem, és néked .
Nagyboldogasszonyunk, drága Isten Anyánk, köszönjük Jézus nevében,
hogy gondod van reánk, köszönjük azt hogy érettünk cselekedsz .
S nem engeded el soha az én kezemet, áldott az aki tehozzád fordul
tehozzád kiált, és fohászkodik, áldott Jézus Urunk szent nevében .
Áldás áldás áldás arra, aki Isten Anyát segítségül hívja Jézus nevében !
HunorMagor
2014-02-04 18:04:10
Minden Igaz Jó Magyar Testvéremnek !

Ősi magyar áldás
Egyéb by Azaky
“Áldott legyen a szív, mely hordozott,
És áldott legyen a kéz, mely felnevelt
Legyen áldott eddigi utad,
És áldott legyen egész életed
Legyen áldott Benned a Fény,
Hogy másoknak is fénye lehess
Legyen áldott a Nap sugara,
És melegítse fel szívedet
Hogy lehess meleget adó forrás
A szeretetedre szomjasoknak
És legyen áldott támasz karod
a segítségre szorulóknak
Legyen áldott gyógyír szavad,
Minden hozzád fordulónak
Legyen áldást hozó kezed
Azoknak, kik érte nyúlnak
Áldott legyen a mosolyod,
Légy vigasz a szenvedőknek
Légy Te áldott találkozás,
Minden Téged keresőnek
Legyen áldott immár, minden
Hibád, bűnöd, vétked
Hiszen, ki megbocsátja,
Végtelenül szeret Téged!
Őrizzen hát ez az áldás,
Fájdalomban, szenvedésben
Örömben, bánatban
Bűnök közti kísértésben
Őrizze meg tisztaságod
Őrizze meg kedvességed
Őrizzen meg Önmagadnak,
És a Téged szeretőknek!
Topi
2014-02-04 17:54:12
HunorMagor
2014-02-04 17:40:57
Szabadkőművesség ! És láss csodát, a HIT gyülekezetének a fő pásztora Német Sanyi szabadkőműves ! http://www.e-ido.com/Europai_Ido_2012-18---14-oldal.pdf
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887
© Kubínyi Tamás 2011-2020. Minden jog fenntartva.