Topi
2014-02-13 16:51:42
Józsi
2014-02-13 14:29:08
Magyarországnak Szűz Mária a megkoronázott királynője!
Magyarország királynője és oltalmazója Szűz Mária, vagyis Babba Mária ( babba=szép ). Babba Mária az ősi Istenanya akit az ős Magyarok a legnagyobb tiszteletben részesítettek itt a kárpát medencében évezredeken át. Számtalan kúltikus hely bizonyítja a teljes Kárpát hegység vonulatán de a Kárpát medence belsejében is a nyomait a Mária tiszteletnek. Erről nagyon átfogóan és dokumentáltan ír Daczó Árpád ( P. LUKÁCS O.F.M. ) ferences szerzetes “CSÍKSOMLYÓ TITKA” c. könyvében.Nagyon érdemes elolvasni. Az évezredeken át máig megmaradt Babba, Baba, Bába, neveken keresztűl, amelyek Babba Mária tiszteletének voltak kúltikus helyei. A kereszténység felvétele után Szűz Mária (Boldogasszony) tiszteletében maradt fenn. A 7 Boldog asszony tiszteletről Tamás is tartott előadást az ÁK szeminárium keretében.
Szent István a Szent koronát jogilag is felajánlotta Szűz Máriának mint Magyarország Királynőjének. A Magyar nép történelme, a Nagyboldogasszony-eszmén alapuló hivatása, államisága még az idegenek vagy Isten tagadók számára is egyedűlálló a világon.
Éppen ezért amig Szűz Mária, mint királynő nem kapja meg az Őt megillető tiszteletet és hódolatot, addig nem múlik el ez az állapot! Ezt a Magyar nép kell egyöntetüen kinyílvánítsa és megvalósítsa, viselkedésével és hozzáállásával. Abba kéne hagyni a trágár beszéd gyakorlását és akáromkodást különösen a fiatalabb korosztály esetében. Nagyonsok esetben hallottam amikor embereknek szinte minden második szava b...meg-el kezdődött, vagy külömböző internet portálon a hozzászólók borzalmas trágár kifejezéseket használtak és használnak. Ezt a viselkedést ki kéne iktatni szokásainkból. Hála Istennek ezen a portálon nem találkoztam ilyen esetekkel.
Fel kell ismernünk, hogy országunk és népünk fennmaradását csak Jézus Krisztus Édesanyja fogja biztosítani, amennyiben megadjuk részére a megfelelő tiszteletet, és akkor Ő megfogja találni azt a személyt is akire rá lehet bízni Magyarország sorsát...
Topi
2014-02-13 13:12:18
Mariann
2014-02-13 09:49:22
Külömbséget kell tennünk az 56-os hősök és a jelenkori politikusok között, nem szabad hazaárulóznunk azért, mert valaki nem a mi pártunkban van. Wittner Mária hős marad akkor is ha jelenleg nem viselkedik hősiesen. Az meg mindennek a teteje, hogy ha fideszes, akkor hazaáruló akkor is ha egyébként hős, ha jobbikos, akkor viszont megtévedt. Mondja már ki valaki, hogy minddenki hazaáruló, aki támogatja Paksot. Boncsák el az egészet és irány a zöldenergia.
miskolcilaci
2014-02-13 09:16:37
miskolcilaci
2014-02-13 09:04:21
Martin Killeen
2014-02-13 02:13:12
Bennedek! Normal esetben ezt mondanam: ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna, de a te eseted eseten,..................................
Martin Killeen
2014-02-13 01:49:52
Nem tudom masnak mi a velemenye itt, de en Wittnert mar reges-regen a hazaarulo zsidesz banda egyik tagjanak tartom. Fanatikus jobbikos vagyok es maradok is, de sajnos ok is csinalnak hibakat, hiszen emberek. Ezt tettek sajnos most, amikor megszavaztak a paksi bovitest. Szebb jovot! Barbara
titiba
2014-02-13 00:19:55
Felmerult bennem egy kerdes.Honnan jön ez a nagy energia igeny Paks urugyen?A magyar gazdasag nem szarnyal,mostanaban nem is fog.Sajnos.Akkor kinek is bövitik Paksot?Hogy nem a magyarnak,az hotziher!De a magyar allam kontojara!Azt is olvastam,hogy hazank gaztarolo nagyhatalomma valik orosz szandekkal!Milyen oriasi katlan keszul itt?/nyirkaii-joslat?/Draga Karpat hazank!A Magyarok Istene ovjon Teged!Amen
Topi
2014-02-12 22:13:22
Régi Jobbikos
2014-02-12 11:47:34
Ki tud segiteni, hogyan tudom megnézni újra a kitörésről szóló htfői müsort? Ismét megjelentek a provokátorok, kérem Admint, figyeljen rájuk.
Éva
2014-02-12 10:35:51
Benedek2014-02-11 20:16:11
http://www.alfahir.hu/search/node/Mazsihisz
Ezen az oldalon található pár link a zsidó szervezetek őrjöngéséről, és a Jobbik véleménye is kitűnik ezzel kapcsolatban.
Az a vélemény, miszerint Vona Gábor a mazsihiszes Köves Slomó barátja lenne, nekem új, és ezt Benedek már egyszer elsütötte. Még nem láttam Vonát kipában, sem a zsidókkal ölelkezni, viszont a teljes fideszes vezérkart már igen
Borsodi
2014-02-12 09:50:29
A Sziklakórházba is érdemes ellátogatni , hogy jobban átélhessük elődeink harcát..
Mariann
2014-02-12 08:55:32
Köszönöm a kitörés müsort az egész Áktv stábnak! Most értettem meg, hogy mi történt 1945-ben.
Borsodi
2014-02-11 18:10:33
bémargó
2014-02-11 15:07:54
szerkesztő
2014-02-11 14:29:50
Köszönjük, kedves Seraf!
Gondolkodunk rajta.
Topi
2014-02-11 11:56:16
szerkesztő
2014-02-11 10:33:18
Kedves Nézőink!
A Budavári Kitörésről szóló hétfői műsorunkat a globális médiacenzúra nem engedi feltölteni, ezért február 11-én kedden 12 órától és este 20 órától megismételjük az ÁKTV1 csatornán, a felső képernyőn.
ÁKTV Szerkesztőség
Borsodi
2014-02-11 10:27:42
Előző két hozzászólásom röviden, amelyeket abban alátámasztottam:
- Fizessnek engedélyt adtak 2014 megnyerésére
- Fizess a következő 4 évben szabadrablást folytathat a megbízók javára (közben újabb mesterségesen kreált válság fog kitörni),
hogy a színjáték folytatódjon , az Orsósból kiábrándult tömegek , a ballib-nek kikiáltott váltópártot visszahozzák 2018-ban
Folytatom:
- 2026 végre választást nyerhet az utolsó mentsvár a nemzeti Baló oldal , és beüzemel Paks II.
Ezt viszont nem támasztom alá, mert kb csak öten értenék és nem szeretnék pártoskodást.
Mindenki a szíve szerint szavazzon! (és ne a pártok tanácsadói által kidolgozott javaslatokra!)